Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de már csak jövő héten dolgozom, és megyek szabira..........meg kismama relaxációra, meg kismamatornára, meg pihizni :D :D (terveim szerint)

Gratulálok az újabb kismamáknak!!!!! :!:

Talán már írtam, hogy az amnióm negatív lett, XY, tehát kiskrapek.
Az érben látszódó cyszta mostanra már teljesen szívódott, hétfőn végre kimondták, hogy teljesen rendben van minden. Sajna a SOTE-n pont kifogtam egy medikus csoportot, emiatt elég sokáig uh-ztak, mert mindent magyaráztak az orvostanhallgatóknak. Elég ideges voltam a héten, hogy ez a sok uh (ez a hétfői volt a 12. uh-m, ) vajon nem ártott-e a babának.
Mindenesetre a holnapi 4D-set emiatt már le is mondtam. (3 hét múlva megint mennem kell a 31. heti szűrésre, mert azt a SOTE-n nem csinálák meg, mondván most csak 27. hetes vagyok)

Alziza: aranyos a kutyusod!

Ancsúrka: hova mész amnióra? Előtte kezdjél el szedni 3*1 MgB6-ot és az amnió után is 1-2 hétig folytasd.

na most bennem kell, fiam hív......

babicskó

Sziasztok lányok!

Köszönöm, hogy aggódtatok a Niagarám miatt, már ott tartottam, hogy felhívom a dokit, de tegnap délben tetőzött, azóta még a normálisnál is kevesebb van! Úgyhogy úgy néz ki megmaradok :D .

Annus- akkor most vársz, vagy belevágtok??

Babicskó- gratulálok a kisfiúhoz, az uh. miatt ne aggódj, aki problémás eset azoknál sokat uh-oznak, mégsincs semmi baja a picijüknek, a tiédnek sem lesz! Igen azért az tényleg jó, hogy lemondtad a 4D-t, igaz hogy oda az élményért megy az ember meg hogy megnyugodjon, de te most már tényleg sokat láttad, és gondolom nyugodt is vagy: minden rendben találtak. :D

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

zsibi

örülök, hogy rendben vagy! :D nálam is így volt, niagara, aztán tócsa. :lol:
úgy néz ki, hogy mi meg tegnap belevágtunk, persze akaratlanul :shock:
Vendég

panny

ti voltatok ugye, akik egy pirit vártak?
Vendég

Baba-tudtam én!!! :D :D :D Örülök, szorítok!!!
Vendég

Baba!

Igen-igen :wink: Nekem a műtét után csak egyszer jött meg és azóta sem... :wink:
Drukkkkkkkk!++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Én is küldöm a drukkot!!!!!

Mi még várunk.Vagyis a babával.A doki azt mondta h 3 hónap.

Most amiket elvégeznek laborok,azok 3 hét múlva lesznek meg.Annak is függvénye.

Én úgy gondoltam h a januári menszi után próbálkozunk..Ja,szerintetek a 3 hónap az mit takar?3 hónap a műtéttől,vagy 3 hónap az első menszitől,vagy 3 menszi?Pont azt mondtam ma lehet karácsonyi baba lesz :wink:

annus11

ma délután nagyon kiborultam! pánikroham jött rám! foggalmam sincs, hogy mitől, lehet, hogy most jött ki rajtam az elmúlt időszak! belül nem tudtam szerintem feldolgozni olyan jól a dolgokat, mint ahogy mutatom a külvilág felé!

pánikroham tört rám: remegett a kezem, nem kaptam levegőt, ájulás fogott el, szívem beindult, sírtam nagyon, hányni tudtam volna, olyan izgalom fogott el, mintha vizsga előtt álltam volna, már lecsillapodott, de az ájulás szerü érzés még mindig a fejemben van. nagyon szarul érzem magam csajok és az a baj, hogy ezt nem lehet kontrolálni, nem tudok tenni ellenne, hiába próbálok pozitív dolgokra gondolni, elhatalmasodik rajtam! most nyugtatózom magam, próbálok egy kicsit aludni, a héten elkezdek járni jógára és felkeresem a dokimat, hogy adjon egy pszichológus telószámot, mert ez nem gyerekjáték! de nem ám!

majd jelentkezem!
sziasztok!
Vendég

Sziasztok!
Voltam dokinál:rákszűrés és kontroll.... ééésss megkaptuk az áldást jöhet a köv bébi,amikor csak akar!!!!

Baba
Édesanyámnak voltak egy időben pánikrohamjai(családi tragédiák hatására) ,ő felkeresett egy pszichológust és pár hónapos gyógyszeres kezeléssel teljesen rendbe jött.
Ez évekkel ezelött volt és már régóta nincs szüksége semmilyen gyógyszerre.

Annnus
Titkon én is azt remélem lesz egy karácsonyi v szilveszteri pozitív tesztem :)
Szerintem 3 mensit jelent a várakozás,ez szabályos ciklus mellett úgyis megfelel 3 naptári hónapnak. :wink:

Babicsko
Nagyszerű tervek!! :lol:
Gratula az egészséges kisfiúhoz. :)

Kép
olgo

Ancsúrka
11-13+6-ig nézik a nuchát.
De nyugi pár éve még 3mm volt a határ.Csak az új prtokol csökkentette le a biztonság kedvéért 2,5-re!És különben is az Uh szubjektív vizsgálat,
Szorítunk dec 12-én de nem lesz semmi gond!!

Panni
Kisöcsi nagyon édes a felvételen. Pocak is szépen gömbölyödik már.

Ibm
Gratula a 2 cm-es pindurkádhoz. Melyik antibiot kaptad?
Hajrá genetikai UH! Legalább újra láthatod őt!

Lei
Én is hinni akarom,hogy a természet okos volt és nem hagyta, hogy beteg gyermeket szüljek.
Te mekkora volt a terhességed?

Kimma
Gratula a terhességhez! Jövő hét végén már a petezsék kis lakóját is láthatod!!!

Zsibi!
Örülünk,hogy megmaradsz. Nem semmi amit leírtál szerencsére nekem nem volt ilyen élményem.. :)

Kép
olgo

Lei
A "te"- t nem akartam a mondat elejére írni... :oops: :lol:

Kép
olgo

Sziasztok!

Babicskó!
Hogy megy az idő! :lol:
Szerintem ne aggódj a sok UH miatt!Biztos,hogy semmi baj nem lesz e miatt! :lol:

Anna!
3 menstruációt! :lol: :wink:

Baba!
Ismerem amiről beszélsz!Sajna nekem fóbiáim vannak (a múltkor is írtam amikor beszorultam a klotyóba :shock: ).Sokszor éreztem ezt a 3 év alatt,amíg küzdöttünk Zalcsíért!Amikor terhes voltam minden ok nélkül jött rám néha!Sajna e miatt altattak a császároknál is és nem spinálisan érzéstelenítettek,mert azt nem bírtam volna!
Úgyhogy tudom miről beszélsz! :lol: Nagyon sz@r érzés ez az biztos! :(
Egyébként sokszor írtam már régebben is,hogy nagyon jó erre állítólag a kineziológus!Én is mentem volna,már a kezemben volt a telefonszám amikor kiderült,hogy terhes vagyok!
Vendég

JA!
és mit szóltok?Megtudtam csinálni az új vonalzókat úgy,hogy mind a 3 kiférjen! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a kedves és bíztató szavakat.
Babicskó!Nagyon örültem,hogy írtál,mert tudtam,hogy Neked is volt amniocentézised!Annak meg még jobban örülök,hogy jó lett :lol: :lol: :lol: :lol: Gratulálok a kisfiadhoz!Te már nemsokára szülsz!!De jóóóóóóóóóóóóó!!!
Egyébként én Szegedre megyek,mert itt lakom és nagyon jó az orvosom is!Ő veszi le a mintát is.Mindenki azt mondja nem vészes a mintavétel és kibírható!Utána maradok bent lehet,hogy aznap nem megyek haza éjjelre benntmaradok!Igen szigorúan fekszem majd,a párom is itthon marad velem és segít,hogy tudjak pihenni.

Mindeniknek szép hétvégét még a próbálkozóknak karácsonyra + tesztet!
üdv
ancsúr

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
ancsúrka

Köszi mindenkienk!

3 menszi...jaj az irtó soká van még...Remélem nem lesznek maratoni ciklusaim...bár lehet valentin napi peteérés....Jaj mennyit kell még aludni :shock:

Néha én is úgy érzem h nem dolgoztam fel teljesen a dolgot,de eddig akárkinek kezdtem volna el kiönteni a lelkem jöttek a közhelyek...hogy majd legközelebb stb.De ezt én is tudom magamnak mondogatni...Van egy nagyon jó barátnőm,már megbeszéltük h amint lesz idő kibeszélem ezt vele.Talán ő az egyedüli aki értelmes dolgokat is tud mondani,érdeklődő és végig is hallgat.

Van olyan barátnőm aki minden baját rám zúdítja(mostanság is),természetes neki h végig hallgatom stb.De mikor megemlítem a témát elintézi egy "majd lesz hamarosan"-al :? Nem hibáztatom,hiszen nem tudja átérezni ezt...szóval inkább hallgatok.

Azt gondolom h szakembert kell felkeresni ha vki nem tudja ezt kellő képpen feldolgozni.Különben a köv babának is csak ártana!!!

annus11

Sziasztok!

Megjöttünk vidékről, jó volt csak egy kicsit hulla voltam és ma délutánra teljesen kidőltem.

Kimma!
Szorítok neked, h. minden rendben legyen és pár hét múlva egy dobogó szivecskét lássál az UHU-n.

Ancsúrka!
Nem lesz semmi baj a vizsgálattal!

Alziza!
Aranyos a kutyó! :lol:
Nálunk otthon vidéken az én drága kutyám alkalmi süket lett: nem szokott bennt aludni, de tegnap este egyszerűen nem lehetett kitenni a lakásból úgy aludt mint akit leütöttek...
Kép róla:
Kép

Babára váróknak:
Írni fogok a Mikulásnak, hogy küldjön felétek egy + tesztet vagy egy gólyát.
Ha nem jön be még a Jézuskának is írok, h. összejöjjenek azok a kék csíkok!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Baba- aggódom miattad, eddig nem volt pánikrohamod? Nekem is van, éjszaka szokott "jönni" leginkább és abban nyilvánul meg, hogy egyszercsak nem kapok levegőt, felülök, venném a levegőt de nem jön! Elég ijesztő volt eleinte, de mivel én nem járok orvoshoz, (még ha a halálomon vagyok akkor se, sőt 20 éve nincs háziorvosom) önmagamat gyógyítom. Na ezt nem azért írom, hogy te is ezt tedd!!! Szóval amikor jön a roham álmomban, most már nem ijedek meg, hanem alszom tovább, pedig nem kapok levegőt!!! Jó hülye vagyok mi... Szerintem te azért menj el orvoshoz, most jön ki rajtad a tragédia és az is lehet hogy tudat alatt megijedtél attól, hogy újra babásodhatsz. De pozitív gondolkodással ez magától is csökkenni fog, magamon ezt tapasztaltam. Most már nagyon ritkán jön elő, utoljára műtét előtti éjszaka, mert nagyon féltem. Azelőtt meg jó régen nem volt és azóta sem. Vigyázz magadra! (pedig már úgy örültem, olyan jókedvűen írtál az utóbbi időben)

Alziza- tök jók lettek a vonalzók! :D

Annus- én bizony nem várok 3 hónapot...de te azt tedd amit a szíved diktál. :wink:
Vendég

Zsibima!!

Nálad végeztek vmilyen szűrést?Vagy csak megvizsgált és kész?
Szerintem ha mást nem is akkor ezeket meg lehetne nézetni nálad is.Lehet neked fel se tűnik,de egy kis fertőzés és ajaj.Nekem 3 hét alatt lesz eredményük,azt mindenképp kivárom!
ddig remélem meg is jön.Illetve szeretném tudni h kb milyen hosszú a ciklusom,mert így nagyon rossz volt h fogalmam se volt róla h mikor foganhatott :wink:

Egyébként ha minden oké akkor vágj bele!!!Drukkolok ezerrel!!!

annus11

Sziasztok!

Nagyon oda vagyok. Tegnap volt fél éve, hogy meghaltak a kisbabáink. Úgy érzem, hogy azóta sem javult a helyzet, ugyanúgy fáj most is, mint az elején.
Sok sikert kívánok mindenkinek, aki már nekiláthat a következő babaprojektnek. Én sajnos nem tehetem még meg.
tücsökbogár

Tücsökbogár
Nagyon együtt érzek veled! Én is érzem magamon,hogy nem vagyok a régi,sokszor elgondolkodó vagyok és szomorú. Tudom,hogy csak az új baba segíthet. És direkt nem számolom ki,hogy hány hetes lennék most mert fáj rá gondolnom. Sok erőt kívánok neked!
Mennyit kell még várnotok?

Kép
olgo

Alziza
klasszak a vonalzók, a kislányos tetszik a legjobban... :)
Zalán,hogy viselkedik a kiskutyáddal ? Heni a dédimaminál lévő atomjámbor cicával játszik egy csomót. Ha pedig alszik a macsek akkor mellé fekszik.. :lol: Imádja őt.
Vera
Édes a kutyád azokkal a lekonyuló fülekkel :)

szép napot mindeninek

Kép
olgo

Sziasztok!

Olgo! Köszi a gratulát. Cedaxot szedtem 5 napig,de már lejárt hála istennek!
Várom már nagyon a genetikai uh-t,remélem minden rendben lesz!
Próbálok pozitív lenni csak most,hogy a 9. héten túlvagyunk (akkor halt el az előző babánk),minden uh-nál lever a víz mikor rámteszik,hogy mit fog mondani!
Sajnos még élénken bennem él a mondat,hogy sajnálom de ez a baba már nem él! :cry:
Tudom,hogy minden rendben lesz,mindent megteszek érte,a többi nem rajtam múlik,de mégis úgy félek!

Baba! Nagyon sajnálom,tudommi az a pánik,igaz nagy rohamom még soha nem volt "csak " folyamatos kicsi,de rettenetes volt.
Nem olvastam vissza,így bocsi,de nemtudom a történetedet.
Nekem kb. fél évvel a vetélésem után érett meg igazán,de addigra olyan szinten,hogy nemtudtam már dolgozni sem,táppénzre kellett mennem. Mindig attól féltem,hogy rosszul leszek, az ételtől,italtól,krémtől,tusfürdőtől mindentől.
1 hónapig napi egy szelet vajaskenyéren éltem,mert nem mertem mást megenni,meginni-semmit! 10 kg-ót fogytam. Gyógyszert nem akartam szedni,mert hát attól is rettegtem. Végül pszichológushoz jártam,relaxáltunk,kibeszélgettük magunkat.
Jó volt. Olyan már soha nem leszek mint régen,de ezt mindenkinél elmondják,de azok a kis dolgok amik visszamaradtak,már viszonylag könnyen kezelhetők.
Megpróbáltam magamnak is megmagyarázni,hogy így nem lehet.
Most 11 hetes terhes vagyok,nagyon boldog,de nagyon félek is!
Lassan eljön a bűvös 13. hét és akkor talán már könnyebb lesz!
Szóval keresd meg azt az orvost ás hajrá!
Hidd el menni fog !
Nagyon szorítok neked!

És minden kedves babásodni vágyónak és már babásnak is !

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Olgo!
Szerencsére Zalán nem egy erőszakos gyerek,így a kutyát sem piszkálja!Megmutattuk ,hogy kell megsimogatni és nagyon ügyesen csinálja!Ő is leszokott hasalni hozzá,hogy megnézze mit csinál.Amikor pedig ugat akkor nagyokat rötyög rajta! :) A baj az,hogy mindent oda akar adni neki!Kaját,cumit stb.! :shock: Hát jó szívű gyerek az biztos! :lol:

Tücsökbogár!
Hát biztos,hogy most nagyon rossz Neked! :(

Vera!
Hát biztosan fázott! :wink:
egyébként pedig amikor terhes voltam állandóan a fenekemben voltak a kutyák! :)
Vendég

Zsibima!

Azért egy vizsgálatot csináltass!Könyi!(ahogy Zina mondaná,ha akar valamit)Ha a Tiéd nem akkor hívd fel akit mondtam!Legalább a vizsgálat erejéig!Aztán majd eldöntöd kinél maradsz!De volt itt a topicban más is aki a saját orvosa mellett elment hozzá és megcsináltatta a vizsgálatot!
Vendég

sziasztok!
nekem a 9, héten halt el a babám. :(
Most viszont a hétvégén PÉ-m volt, úgyhogy párommal akcióztunk :)
Viszont vasárnap először rózsaszínes, aztán barnás folyás kezdődött. Aggódom, pedig semmi fájadlom nem volt, vagy ilyesmi. Mindenesetre bejelentkeztem dokihoz ma estére, biztos, ami biztos alapon. Remélem nincsen baj! Pedig úgy örültem, hogy már próbálkozunk, és még PÉ-m is van.
Na, majd holnap okosabb leszek már ezügyben.

A pánikroham borzasztó lehet, sajnálom. A kineziológus szerintem is segíthet, nekem is ajánlották régebben ismerősök, hogy menjek el egyhez, mert jót tesz ilyenkor. Mármint baba elvesztés után.

Nekem nincsn kutyám, macskáim voltak, de párom allergiás volt rájuk, úgyhogy elvittük őket ismerősökhöz :(

többieknek drukkolok a babásodáshoz :)
lei

sziasztok csajok! még megvagyok, de elég depis a hangulatom. aggódom egyfolytában és ájulás kerülget, annyira félek! ma voltunk a párommal genetikára, majd 3 hét múlva lesz eredménye! félek, hogy nem lesz jó az eredmény :cry: :cry: :cry:

ibm

nekem a 23. héten kellett megszülnöm a pici lányom kromoszómarendellenesség miatt! azt még egy idő után "el tudja fogadni" az ember, hogy megtörtént, és nem lehet visszacsinálni, de azt a hetet, amin én akkor átmentem, azt nem lehet kitörölni sehogy! Az a négy nap vajúdás, szorongás, félelem szenvedés, kín
elviselhetetlen, még így lassan 2 hónap távlatában is! és ez az ami annyira kikészíti a lelkem!

zsibi

nekem is van ilyen "nem kapok levegőt", de többször fordul elő olyan érzésem, mintha elájulnék! :cry:
Vendég

Baba! Nagyon sajnálom! Én még jobb helyzetbe voltam,ha lehet ilyet mondani,mert nem kelllett végigcsinálni,csak aludtam egyet és ennyi!
Első baba?
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!
És persze minnél előbbi babavárást,hidd el az lesz a megoldás,csak még ezen túl kell lenni,már amennyire lehet!
Várom a genetikai eredményt!

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Baba!
Tudom mit érzel. Én a 22. héten szültem meg a babáimat. És ez az érzés még mindig elviselhetetlen, így hat hónap elteltével is.
Igazából fogalmam sincs, hogy mikor fog javulni a helyzet, mert ha jól érezném magam, akkor meg lelkiismeret furdalásom lenne, hiszen meghaltak a kisbabáim....
tücsökbogár

Olgo!
Fogalmam sincs mikor kezdhetjük újra. Nekünk sajnos nem sikerült spontán a baba, ezért lombikos voltam. Elég kemény hormonkezelést kaptam, és ezek a hormonok meg az ikerterhesség így együtt mélyvénás trombózist okoztak a terhesség 7. hetében. Ugyan akkor úgy tűnt, hogy megfelelő kezelés mellett problémamentes lesz a terhességem, de sajnos az orvosom magasról tojt rám, és nem vette komolyan a tüneteimet, ezért a 22. héten megszülettek a picikéim. Azóta is véralvadásgátlót szedek, még legalább fél évig kell szednem és amíg abba nem hagyom, addig nem kezdhetjük újra a hormonkezelést.
Bocs, ha kicsit túl részletes voltam.
tücsökbogár

Sziasztok lányok!

Köszi az aggódást de elmegyek orvoshoz, csak megvárom míg vége lesz piroskának. Képzeljétek, ma üzletet kötöttem egy nővel, aki mint utóbb kiderült pszichológus, rámnézett és azt mondta, hogy egy gyönyörű lányom lesz!!! Ezt nem tudom honnan vette, de mondtam neki, hogy mindenképpen felhívom, ha sikerül. És azt mondta, semmiképpen ne foglalkozzak a gondolattal, (pedig egy szót sem szóltam róla) lesz, csak ne gondoljak rá! Na mit szóltok, lehet, hogy boszi volt a nő?? Remélem igaza lesz, a párom csak állt ott és nézett nagy szemekkel... :D
Vendég

ibm

igen. első baba lett volna. :cry:

tücsök
ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ha jól érzed magad, mert az előbbre visz abban, hogy babáid legyenek megint, hogy minél hamarabb visszatérjenek hozzád és veled is maradjanak! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Zsibima!
Egyszer egy ismerősömnél voltam és az anyósa hátra hívott magához!Megnézte a tenyeremet és azt mondta ;nyugi lesz baba,majd és fiú!Csak ne görcsöljek és utazzak el valahova egy hétvégére ahol semmit nem kell csinálnom és kiszolgálnak!
Gondoltam magamban ,ja,mert úgy ráérek ám! :roll:
Ez 2005 júniusában volt!
Szeptembertől eljártunk tornázni a barátnőmmel és október végén kaptunk a férjeinktől egy Wellness hétvégét! :lol:
Minden tök jó volt!És decemberben volt egy pozitív tesztem,augusztusban pedig megszületett Zalán!És valamikor a terhességem alett jutott eszembe amit mondtak! :lol:
Vendég

ja!Mivel közben átléptünk egy másik oldalra el is felejtettem írni milyen jó fej a kutyád!
Vendég

Ha nem baj!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.07 23:02-kor.
Vendég

Alziza-köszönöm, neked meg gyönyörű kis rosszcsontnak látszó (?)
Zalánod van! :D (bocsi de nekem minden gyerek alapjáraton rosszcsont, ha nem akkor baj van, egy gyerek legyen eleven) :D
Remélem nekem is úgy bejön a jóslás, mint neked! A pasim azóta se tér magához, ma legalább 3x megkérte a kezemet, merthogy 8 év alatt még nem sikerült összeházasodnunk, de megmondtam neki, hogy én bizony terhesen nem fogok férjhez menni... azért ne vegyen el, mert terhes vagyok. És mivel ezt tudja, ma nagy "lány"kérések voltak. :D De nem adom könnyen magam. :D

Mindenkinek olyan jó napot kívánok, mint amilyen nekem volt ma!! :D
Vendég

Zsibima!!!

De jóóó!!
Hát mondj igent!!Nekem idén augusztusban volt az esküvőm.Én azt mondtam h elöbb esküvő aztán a baba.

Az én párom is legalább 3 szor kérte meg a kezemet,de igent mondtam végül :wink:

Ha esküvőt kell szervezni szólj!!!Még most is benne vagyok,nem tudok elszakadni az esküvői fórumtól :oops:

annus11

Annus- én láttam az esküvői képeiteket! Nagyon aranyosak voltatok rajta! :D
Köszönöm, hogy felajánlottad a segítséged, de én nem akarok férjhez menni. Ha mennék, akkor teljes titokban, max. a lányom és 2 tanú jelenlétében. Utána meghívnám a szűk családot és a barátainkat egy kerti partira, ami ugye az idő miatt mostanság kivitelezhetetlen. :D Mind a ketten elváltak vagyunk, engem már nem vonz a nagy lakodalom. Persze fiatalon nekem is volt nagy csinnadratta (18 évesen mentem férjhez) úgyhogy megértem a lelkesedésedet. Egyébként sem lenne most 2 millióm egy esküvőre, remélhetőleg inkább egy új babaszobát kellene még építenünk. :D (én se gondoltam volna, hogy "öregasszony" koromban ilyen rigolyáim lesznek, még egy lánykérésnek sem tudok majd örülni, de tényleg hidegen hagy, eleinte idegesített, hogy évek múltán is úgy mutatott be a kedves "anyósom" mindenkinek, hogy: a fiam barátnője. Én nemrég költöztem pestről vidékre és itt nem természetes, hogy nincs esküvő, főleg, ha gyerek is lesz, úgyhogy már csak azért se!!! :D ) Sajnos nagyon öntörvényű ember vagyok, nagyon kevés ember véleményére adok, a többiek meg nem érdekelnek. :D :D :D

Na önéletrajz jó hosszúra sikeredett, szép napot mindenkinek!
(ja holnap megyek először dokihoz, remélem nem szúr le, hogy csak 6 hét után kegyeskedek visszamenni, de eddig nem láttam értelmét)
Vendég

Lei :)
Valószínűleg pont a peteérés miatt van a barnázás,kis közti vérzés.
De majd meséld el mi volt a dokinál.
Drukkolok,hogy az akció sikeres legyen :lol:

Baba
Ne legyen lelkifurdalásod az,hogy kicsit jobban érzed magad magad még nem jelenti azt,hogy elfelejeted őket!!!
Amúgy minden tiszteletem azoké a pároké akik lombikoznak. Tényleg hihetetlen erőfeszítéseken mennek keresztül. Szívből kívánom,hogy az élet ajándékozzon nektek egészséges babát!!

Alziza, Zsibi
Nekem még sose volt ilyen élményem!! Talán nem is mernék találkozni jósnővel...Kicsit parás... :lol: Naajjóóó ha azt mondja jövő évben születik egy gyönyörű,egészséges gyermekem akkor jöhet a jósnő!! :lol: :lol:

Zalán nagyon édes!! Heni a papucsainkba szokott belebújni. Az is kicsit túl méretezett rajta...

Zsibima
A lényeg,hogy szeressétek egymást :lol:
Első menszesz után mész kontrolra, szerintem ez így teljesen normalis.

Szép napot mindenkinek

Kép
olgo

Sziasztok!

Zsibima!
Nem olyan rosszcsont! :lol: Úgyértem eleven,meg minden,de könnyű Vele!Ha valami olyat csinál amit nem szabad könnyű elterelni a figyelmét! :lol:

Zalcsit a papucsok nem érdeklik,viszont a szemüvegek,sapkák igen! :roll: És állandóan takarít!A férjem azt mondja tiszta anyja! :shock:
Vendég

Olgo!
Az előző mondat Neked szólt! :oops:
Vendég

Alziza- remélem nem sértődtél meg a rosszcsonton? Nálam a normális gyerek, érdeklődő, csillog a szeme, ha rosszalkodik, ha olyat vehet a kezébe amit nem szabad, bepróbálkozik mindennel, de ahogy te is mondtad, jó neveléssel elterelhető! De hát ezt te nálam jobban tudod, neked már három is van! :D
Nekem a lányom is rosszcsont volt 1 percig nem tudott ülni, többet evett másfél évesen mint egy felnőtt férfi, mert lerohangálta. De azért, ha mese volt, vagy diavetítés (vagy evés :D ) akkor tudott nyugodtan ülni. Tényleg a nagyok mit szóltak a kicsi érkezéséhez?
Gondolom a kislányod anyáskodik már felette?
Mesélj erről egy kicsit!
(nekem Betty mindig szeretett volna kistestvért, és azt hittem most már hogy ilyen nagy és a fiúk érdeklik inkább, már nem lesz neki fontos a kistesó, de úgy megkönnyezte azt is amikor megtudta, hogy lesz és azt is amikor elmondtam neki, hogy mégsem lesz :( )
Vendég

Zsibima!

Dehogy sértődtem meg!
A helyzet az,hogy Zina nem egy anyáskodó típus! :roll:
Igazából nem is tudom kire hasonlít!
Néha játszik Zalcsival,de igazából nem érdekli annyira!Pl. ha zalán elvesz valamit ami az ővé,akkor utálatos tud lenni!Szoktam neki mondani,hogy ilyenkor egy 3 éves gyerek szintjén van! :shock:
Lány létére rendetlen is!De nagyon!Ezt viszont tényleg nem tudom honnan van?Az ismerőseim szerint és főleg a férjem szerint én rendmániás vagyok(asszem igazuk van! :oops: ),akkor Zina,hogy lehet ilyen?
Alex előbb rendetrak és többet segít ha kell!Pl.ha rendet kell rakni és megkérem segítsenek akkor Zina kapásból azt mondja,hogy ezzel Zalcsi játszott,Alex viszont elpakolja!

Hát,ha Zina ilyen marad,akkor egy "papucs" férjet kell találnia! :shock: Viszont Alex felesége majd jól jár! :wink:

A Te lányod viszont már nagy és benne szerintem inkább mozognak az anyai ösztönök!Én is ilyen voltam!Amióta az eszemet tudom azt terveztem,hogy hány gyerekem lesz és alig vártam,hogy eljöjjön az idő! :lol:
Vendég

sziasztok!

olgo: igazad lehet, mert a doki azt mondta, hogy semmi bajom, csak az lehet, hogy mivel a műtét után ugyebár nem rendes időben jött meg a havi, hanem majdnem 7 hét telt el, valószínűleg a testem még össze van zavarodva és félidőben is elkezdhet kicsit menstruálni. Lehet, hogy akkor is lesz valami vérezgetés, amikor a műtét előtti menstruáció időpontja lenne.
Szóval ma már nincs is barnázás, el is múlt.
Azt is mondta, hogy próbálkozzunk csak tovább szorgalmasan :))

Tehát most örülök, megnyugodtam, és élvezem ezt a kis napsütést :)

zsibima: azért jó lehet hallani, ahogy megkérik a kezed. :) de persze abszolút megértem az érveidet is.
lei

olgo

szerintem amit nekem írtál, azt tücsöknek akartad! vagyis az rá vonatkozik :roll:
Vendég

Alziza- az én lányom is borzasztó rendetlen! A pasijával akar rendet csináltatni a szobájában! :D Egyébként meg én is ilyen voltam, de amióta felnőtt vagyok egy porszem sem lehet! Szerintem ők is megváltoznak majd! :D Jó lehet, 3 gyerek mindig nagy családot akartam én is! Na de most kettővel is megelégednék!

Lei- ne keseredj el azért ha rögtön nem sikerül, majd helyreáll a szervezeted, az előző baba se jött rögtön nem? De aztán lehet, hogy néhányunknak lesz nagy ajándék zebra a fa alatt?? :D :D Jó lenne, drukkolok mindenkinek!!!
Vendég

zsibima: hát az előzőnél januártól próbálkoztunk, de én akkor még fősikolára jártam, szakdogát írtam, és a diplomára készültem. Szóval nagy volt a stressz, meg valahogy mindig azt modnogattuk párommal, hogy a diploma után kéne igazából terhesnek lennem majd. A diploma védés után pedig egy hónappal már pozitív volt a teszt. Szóval mintha tényleg tudta volna, hogy mikor kell megfoganni. Megvárta szépen a diploma lezavarását és csak utána jött.
lei

Zsibima!!

Nem is úgy gondoltam az esküvőt!
Megmondom őszintén én most is beértem volna vmi kis csendesebbel is.Csak a rokonsággal nem akartunk így kiszúrni.

Nincs is romantikusabb egy meghitt kis esküvőnél :wink:

Lei!!

Sok sikert a babásodáshoz,lehetnél az előőrs,mi meg majd követünk :lol:

Baba!

Remélem hamar rendbejösz!!!!Sok erőt kívánok neked ehhez!!!

annus11

Csatlakozom Annushoz, előbb azok babásodjanak akiknek már itt van az idejük, utána jövünk mi Annussal!!! :D
Lei- akkor most te jössz, fogja majd tudni a babád mikor kell jönni, most gondolom nem stresszelsz úgy, mint suliidőben.
Babának is megy a drukk, 10 nap múlva már akár tudhatunk valamit... :D
Vendég

Zsibima: hát igen, most nem stresszelek egyáltalán. tök nyugodt vagyok, max a karácsonyi ajándékok beszerzése izgat egy kicsit :)

annus: köszi a bíztatást! remélem tényleg összejön hamar. Persze nem mondom, hogy nem gondoltam arra, hogy esetleg a fa alá már tehetek egy pár kiscipőt a páromnak becsomagolva, hogy így tudja meg, ha sikerült, de az sem baj, ha csak jövőre lesz meg. :lol:
lei

Lei- örülök, hogy így fogod fel én nem is merem írni, hogy lányok ne essetek kétségbe ha azonnal nem jön össze, itt tényleg türelmesnek kell lenni, nem szabad stresszelni. Ezt úgy mondom, mintha nem bőgtem volna minden menzeszkor a wc-n én is... :( De most megpróbálok erős lenni, úgy állok hozzá, hogy tudom jönni fog a baba, csak még nem tudom mikor :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?