Új privát üzeneted érkezett!

Hihi: laptető :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Utánna jártam, illetve felhívtam a biztosítómat a lombik visszafizetéssel kapcsolatba.Sajnos nem jár semmi, csak az egészség péntárosoknak fizetnek vissza, akik után a munkahely fizet :( , azoknak is csak a gyógyszer árból. :cry:

Kép

csibe
csibe32

Kiscsillag Nagyon aranyos vagy!hát nem mondom hogy nem hajoltam le :oops: :cry: többször is,na mindeggy érzem,hogy itt van.
Keresztfiam szétzabáltam,képzeljétek nem kap műanyag cumit és az újját szopizza.annyira cuki.szerintetek a műanyag cumiról vagy a kézszopizásról könnyeb leszoktatni :?: én csak azt tudom,hogy még nyolc évesen is szoptam az újjam,és elég ciki volt amikor meglátta valaki :oops: :D
Kis amúgy miért nem szabad lehajolni :?: jajjjj már nagyon türelmetlen vagyok :lol: :lol: :lol:

lanyané

Lanyané
Nyugi :lol: :lol: :lol:
Nem kell cumit adni nekik és akkor nincs miről leszokni :lol: :lol: :lol:
Na jó...volt amikor én is bepróbálkoztam, mert nagyon hasfájós volt a Máté az első 3 hónapban, de nem kellett neki, mert ideges lett tőle, hogy nem jön belőle semmi :lol: Szóval nekünk nem volt cumis gondunk szerencsére. Szerintem tök durva, mikor egy 3 éves gyerek még mindig cumizik :roll: :?
Megy a drukk hétfőre :!: :!:
Vendég

Lanyané: hát tulajdonképpen gondold végig, mi zajlik le amikor lehajolsz, szinte kipréselsz magadból mindent.. Pláne a derekadnak sem tesz jót :lol: :lol: :lol:
Én már rászoktam arra, hogy először féltérdre ereszkedek óvatosan, s aztán veszem fel a nagyon fontos lepottyant tárgyat :D
Kérlek szépen, ne légy türelmetlen! Nyugalom! :wink:
Szopi: hát.. tapasztalatom csak annyi van, hogy szerintem a kézszopiról nehezebb leszokni..
Drukk és babatapik :wink:

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés,amíg a pici Mircsim alszik.
Születésének története:
2007.okt.27-én bekerültünk a korházba,rossz NST miatt,a rendszeres megfigyelések alatt semmi probléma nem lépett fel.
2007.nov.18.vasárnap reggel furán szédültem,mondtam is a nővérkének,aki lerendezett annyival,biztosan nem ettem.A nap további részében is fáradtabb voltam,mint máskor.Este 23.20 körül,éreztem valami folyik, gyorsan wc-re siettem,ahol megláttam a nyákdugót és véres víz folyt belőlem…(bocs) Tudtam ez nem valami jó.Gyorsan összepakoltam,telefon az uramnak,be a nővérszobába,ahol még leűltettek vártak milyen is az afolyás????(letolt bugyival…kellemes volt..amint látták,gyors tolókocsi,irány a szülőszoba…innentől felgyorsultak körülöttem az események, két doki is megvizsgált,…LEPÉNYLEVÁLLÁS… gyors géprakapcsoltak,van szívhang,2perces fájások(amiből semmit sem érzetem)..borotválás,katéter….műtő…dokim megérkezett már bemosakodott…gerincérzéstelenítő és sürgősségi császár..ekkor érkezett meg a férjem..rá 2 percre felsírt a mi gyönyörű kislányunk..0:22 h-kor.
A korházi tartózkodás alatt végig velem volt Miri,a szopiztatás nehezen indult,kaptam hol kedves hol durva segítséget…kikészültem,mert úgy állítottak be,mint aki sosem tudja majd ellátni a picit…4.napra a kapcsokat a hasamból kivették, és Mirit is elengedték azóta itthon minden a legnagyobb rendben.Alvás 2-4 óra,majs 15 perc kemény hiszti, 2x30perc kaja közben 2x peluscsere, nézegetés és ismét alvás.Ha lehet mondani jó baba.
Nos röviden ennyi.
Majd ha összeszoktunk,a ha majd a sebem sem fáj,jövök hosszabb időre és mindent átolvasok.
Puszi mindenkinek! :)
Kép
Vendég

Vikimi GRATULÁLOK :!: :!: :!: :!: Csodálatos!Gyönyörű!TündérMíra!!!!Sok sok egézséget!!!
KIsacsillag tegnaptól nagyon vigyázok csak gugolva hajolok le és talán most tudatosult bennem igazán a felelőségérzet,vigyáznom kell.

lanyané

Vikimi, gratulálok nektek Mira születéséhez és jó, hogy veled is minden rendben. Mira tündérbogárvirágszál, nagyon szép baba :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Lanyané,
igen, 2 nap a + tesztig, és onnan a folyamatos aggodalom :D Drukkolok, hogy sikerüljön

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Vikimi: minden tiszteletem a Tietek! Nagyon ügyesek voltatok és Mircsi baba is, meg az Apuka is :D
Sok-sok tejcsit kívánok Neked :D

Lanyané: guggolás.. azért tudod.. azzal is kicsit óvatosan :D :wink:

Már alig várom a hétfő délutánt.. Akkor megyünk a dokibácsihoz :D S végre feltehetem neki azt a rengeteg kérdést nyugodt körülmények között amit eddig nem tudtam :D
Az első és legfontosabb: fürödhetek-e végre kádban :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kész a szoba :D
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
Vendég

Viki,
Gyönyörű babád van :D
Vendég

Pandus a szoba egyszerűen fenomenális,ízléses,kedves,szép,szupi amúgy pont most vettem a keresztfiamnak ugyan ilyen fischerprice zenélő világító pillangómacikákat :D :D :D :D

lanyané

vikimi :!:

Nagyon sok gratula a babához! Gyönyörű!!!
virág32

Pandus:
Nagyon tetszik ez a szoba és a berendezés :D
Nagyon kedves, nagyon hangulatos, és szép :D

Megkérdezhetem, hogy az ágyikónak mekkora a mérete? :roll:
Mi is hasonlóképpen szeretnénk majd megcsinálni a kiságyat :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Köszi lányok :D

Kis*,
Mostani mérete 114*70(fekvőfelület) de átalakítható akkor 70*170. Kicsit húzós az ára ha fából akarod mi asztalossal csináltattuk de gyönyörű :D
Vendég

Köszönöm :D
Megkérdezhetem, mennyire húzós, ha úgy érzed, mehet priviben is.. :oops: :oops: Mi is asztalossal próbálkozunk majd, csak érdeklene, kb. mennyiért dolgoznak eme mesteremberek.. :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*,
Privi ment.
Vendég

Sziasztok csajok!

Elszállt az összes írásom. :evil: Pedig végre annyit írtam.
Akkor most röviden:

Vikimimi
Hatalmas gratula Mira babához!!!Továbbá köszönünk mindent amit értünk tettél!!!Hálánk örökké üldözni fog!!! :D

Pandácska
Szupi az a szobácska!!!

Csibe
Sajnálom a fagyibabákat. :( De te mindig ennyi tüszőt produkálsz spontán??? :shock: Spontán nem lehet véletlenül nálatok babó...ebből a sok tüszőből már lehetne vmi...már ha nincs orvosi oka, hogy nem.

Nálunk 3. cn, 2. lombik stimu egy jó kis náthával fűszerzve. :( Kúrálom magam 2. napja, fekszem egész nap, néha felállok gőzölögni, teát csinálni, orrcsepp, nátika, sok c vitamin, a sok egyéb szokásos vitamin és immunerősítő.Sajnos kénytelen voltam bevenni 1-2 flectort mivel a hőm is 37-37,7 között mozog.De holnaptól, illetve ma estétől csak homeos bogyók jönnek.Ezek miatt azonban minden mentolos kilőve. Ja és most a mellkasomon vizes tötölköző van.Remélem gyorsan tújutok rajta és nem lesz gáz!

Mindenkinek mihamarabbi babásodást illetve sok örömöt a már meglévő kicsikben!!!
vizkriszisback

Kiscsillag
Szépen növöget már az a poci!!! :D Irigy irigy :lol:

Persze minden tanítványomat lemondtam...minden erőmmel a gyógyulásra koncentrálok :) ...na meg így volr időm visszaolvasni a rengeteg lemaradásomat. :oops: :oops:
vizkriszisback

Lámpa lemaradt:
Kép

Krisz,
Drukk a stimuhoz jöhetnél gyakrabban :wink:
Vendég

NEM BÍRTAM KI!!!!!!!!
POZITÍV :!: :!: :!: :!:
1 másodperc után már nagyon erős volt a csík mindjárt felrakom csak lekicsinyítem
Annyira el sem hiszem Lányok van Isten :!: :!: :!:
Csak maradjon minden rendben másként nem is lehet :D :D :D :oops: :lol: :)

lanyané

Lanyané!

Hadd legyek az első aki gratulál! Szóval gratulálok! :wink: És természetesen minden rendben lesz! Lehet, hogy nem egy albérlőd van, ha ilyen hamar kimutatta? :wink:
Vendég

köszi Grönland!Miért ha a 9.napon nagyon erős a csík az arra is utalhat,hogy megtudtak esetleg mindketten taoadni :?:
sajnos nem tudtam letölteni egy photoshopot,hogy normálisan lekicsinyitsem a képet,amit meg a Párocskám megcsinált 16kb.ra nem engedi feltölteni azt irja még ez is nagy :evil: nem értem :D de azt tudom,hogy nagyon látható absolute nem halvány sőt inkább erős és 1mp alatt elővillant :D :D :D :D annyira Boldog vagyok :lol:

lanyané

Csak egy percre ugrottam be.Lanyané,miattad!
És lám :shock: :D Nagyon gratulálok,persze még csak halkan,de azért a nyuszim ugrál örömében: :D :D :D
Kép

Viki!
Hatalmas gratula Nektek,és nagyon sok boldogságot!!!!! :D :D :D
Gyönyörű kislányotok van!Élljen Mira baba!!!!!!!!!!!!!!
Pandácska!
Csodaszép lett a szoba! :wink:
Krisz!
Drukkolok nagyon!!!Jó hamar kezdhettél,nem?Se ciszta,se semmi,ez nagyon jól indul,ismerve az előzményeket.Drukk,drukk,drukk!
Katica!
Babaragacsokat küldök!Kitartás,már nemsoká jöhet tőled is a pozitív teszt!!!
Mindenkinek szép hétvégét!
Vendég

Lanyané, NAGYON GRATULálok!!!!!!! Gondtalan 9 hónapot!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kata05

Panda: Köszönöm - megkaptam :D Hát, nem semmi :roll: :D

Vizkrisz: jó itt is látni - mihamarabbi gyógyulást! :D

Lanyané: te kis huncut! :wink: Nagyon-nagyon örülök a jó híreidnek!! Kívánom, hogy minden rendben legyen végig! Innentől pedig tényleg tessék nagyon vigyázni a Picikre! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Lanyané,
Éljen Kép

Drukkolok még azért de biztos minden rendben lesz :lol:

Ha átküldöd a képet ide bubikam1@freemail.hu akkor feltöltöm neked.
Vendég

Sziasztok,

Vikimi gratulálok a kislányodhoz, nagyon szép :D

Lanyané, Neked is gratulálok a pozitív teszthez :D

Pandácska, nagyon jól néz ki a babaszobátok.

Katica továbbra is mennek a drukkok++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

LANYANÉ
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
HATLAMAS GRATULA POCAKLAKÓ(ID)HOZ!!!

Nyulasz
3 menzi telt el utána, azaz két ciklus maradt ki. A legutóbbi jó erdményeim miatt(nics ciszta, se egyég *ar, nyh jó, sárgatest jó stb)reméljük ez a stimu jobban fog menni.Szedek lenmagolajat, szójalecitint, macat...állítólag mind fitoösztrogén hatású...hát remélem segítenek.
vizkriszisback

Köszönöm annyira aranyosak vagytok el sem hiszem,hogy most én vagyok az a szerencsés :lol: :D :lol: :D Apával egész nap csak vigyorgunk mit a tejbetök :D :D :D
Képzeljétek bementünk a kaáli ügyeletre mert a számon is meg alul is kijött herpesz és KRIZSA bácsi volt pont,ez egy tündér ember,kedves,megnyugtatott,gratulált hogyha ilyen hamar kimutatta akkor jó erős terhesség :D :D kedden megyek vérvételre hogy mizu.
Pandus ment az email köszönöm

lanyané

Végre!!!

Annyira jó érzés látni, hogy Heninek is Lanyanénak is sikerült a Babó :roll: :D
Én csak azt tudom kívánni, hogy mindenkinek ilyen sikeres legyen a következő és potyogjanak a zebrák, majd a babócák :D

Még egy kötelességem van mára..

Minden kedves Katalinnak - Isten éltessse sokáig, füle érjen bokáig, nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!!
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Lanyané tesztje :lol: (lehet itt nem egy baba van :roll: )

Kép
Vendég

Köszi Pandus!!!pedig itt már egy kicsit fakult is,ez most komoly,hogy szerintetek ketten vannak :?: :?: :?:

lanyané

Hát mostmár nagyon izgulok majd kedden feldobom a hcg szintet abból már megmondjátok talán pontosan ugye :?: holnap reggel is lövök tesztet kiváncsi leszek :lol: :lol: :lol: :D :D :D

lanyané

Lanyané,
Se hcg-ből se tesztből nem lehet pontosan megmondani a dokik se tudják :wink: csak az uh a biztos addig megy a tippelgetés. Azért ez egy erős teszt a 9. napon tehát az esély bizony ott van hogy ketten vannak de lehet egy nagyon erős terhesség is.
Vendég

Lanyané,
Gratulálok! :D :D :D
Vendég

Vikimi,
Nagyon szépséges a baba! Gratulálok! :D

Panuds,
Nagyon szupi kis szobája lesz Dóri babának! :D
Vendég

sziasztok!

viki: gratulálok a babához!

lanyané: gratulálok, szép erős csíkok.

kis *: köszönöm.

rólam: ma elég rossz napom van. ma volt pár csepp vmi. nagyon megijedtem. remélem, nem jön meg a mensim.

katica
katica30

Köszi Panda,de végülis nekünk minden öröm a lényeg hogy jön vagy jönnek a várva várt kisbabánk :D
Katica nyugi ne idegeskedj és feküdj inkább!!!nagyon szorítok :!:

lanyané

Sziasztok!

Viki! Gratula Mira babához!

Lanyáné! Gratula! Ez szerintem sem 1 baba. :lol: :lol: :lol:

Puszancs Mindenkinek!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Katica
Reméljük, hogy csak a babók fészkelik be épp magukat...azért az a pár csepp Piri. :D
vizkriszisback

Katica: fő a nyugalom.. még van ideje a mensinek, ha jól emlékszek a punkció dátumára! nyugalom és pihenj, drukkolok hogy a Babó most húzza magára a takaróját odabent :wink:

Lanyané: egyet kell értsek Pandával, majd az UH mondja meg biztosra hány Babó lapul odabent, lehet tényleg csak egy, de az jó erős, spt minden szervezet másként termeli a HCG-t..
9. napon nekem annó halovány volt, ami utána erősödött, de azért nagy-nagy gratula ismét!

Kép
kis-csillag
Tököl

Katalinoknak!!!!

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jó reggelt Mindenkinek!

Nagyon lassan telt el az éjszaka .. legalábbis nekem..
Hajnali 3/4 2-től nem bírtam visszaaludni majdnem 1/2 4-ig..
Most meg éhány ásítástól eltekintve éber vagyok :lol:

Valaki ismét hiányzik a csapatból.. /Elnézést, többen is--/
De én most konkrétan egy kismamára gondolok..
Katavirág! Merre vagy? Bízom benne, hogy csak időd nincs :roll:
Annyira kiváncsi lennék Rád, hogy vagytok, s miként, rendben-e a Baby..

Lanyané - emlékszel? mielőtt bevonultam nyaralni legutóbb a kórházba, beszélgettünk a homeopátiáról..
Nem fogod elhinni, de odabent nagyon sokat segített, ugyanis 2 nap alatt elvitte a torokgyuszim /megjegyzem, évek óta nem volt, az egyik orvos csak azt kérdezte - "Kér antibiotikumot?" :lol: /, plusz majdnem a nátha is elkapott, mire a másik gyógyi szedése is bevált /Homeogene9 a torokra és Coryzalia a dáthára - bocs a reklámért :oops: /
De meg ne kérdezd, ezt miért most írom le :lol: :lol: :lol:

Na azt hiszem ma tépőzárat teszek a számra, míg nem megyek a dokimhoz délután, mert megint szómenésem van és inkább nála legyen, mikor fel kell tennem ama bizonyos kérdéseimet :lol:

Azért ma még beugrok, addig is pusszancs Mindenkinek!
Kismamiknak, zebrásoknak, Kismami-jelölteknek pocaksimi, Kisbabásoknak sok tejcsit mára is, és szép napot!
HAKUNA MATATA! :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Szegény
Kiscsillag ha tudom,hogy te sem alszol dumálhattunk volna mert én meg jól beparáztattam magam.este nyolckor pisiltem utoljára és hajnal egykor már nem bírtam visszatartani és megcsináltam a tesztet jól látszik de egy picit haloványabb mint tegnap :( aztán gondolkoztamszerintetek lehet,hogy azért mert az elsőnél tegnap 9órás visszatartott pisiből csináltam mostmeg csak 5órás.rendesen ideges vagyok hisz erősödni kéne,na most visszatartom 9órán keresztül és csinálok mégeggyet.

lanyané

Lanyané :D
Ugyan.. emiatt ne tartsd vissza, bizony a vizelet sűrűsége valóban befolyásolja, de nekem volt olyan tesztem, amit szinte víztiszta pisiből csináltam és olyan erős lett, hogy CSUDA :lol: :lol:
Nyugalom, ott van az a babó :wink: A pipit meg nem szabad visszatartani!!! :o Nem bizony..
Van MSN-ed?? :D

Kép
kis-csillag
Tököl

most még egy picit visszatartom hogy megnyugodjak,holnap eggel meg megyek gyorsan a vérvételre,Apa is nyugtatgat,de izgulok hisz nőni kell annak a hcg.nek.nincs msn nem szerettük Apával mert sok ismerős állandóan azon ült.

lanyané

Lanyané..
Figyelj.. Nyugodj meg, annak a babónak nyugalomra van szüksége..
Teringettét :lol: Elhiszem, hogy aggódsz, de meglátod, holnap a vérvétel is rendben lesz..
Küldök privit..

Kép
kis-csillag
Tököl

Ha tudtok budapesten valami olyan dokit aki ugye jó szakember és megnyugtatóan tájékoztat,mert ugye a kaáliból sutty hess elküldött a kedves dokinőm a kezembenyomot egy papirt amin a lehendő orvosomat megkéri hogy foglalkozzon tovább velem,aztán tegnap voltunk Krizsánál ő meg olyan jól elmondott mindent a gondunkal kapcsolatba szóval hozzá hasonlót keresnék,valaki hallott Pltik Dóráról a szent istvánban,állítólag jó meg Krizsa is őt mondta csak nagyon sokan vannak nála és állitólag nem mindíg tud fogadni.

lanyané

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?