Sziasztok!
Márti: örülök neki, hogy Szonó jobban van, pár nap múlva, már csak egy rossz emlék lesz az egész. Te meg továbbra is tartsd magad ahhoz, hogy úgy sem kapod el, és akkor tuti nem leszel beteg.
Rolandnak is jobbulást, szegény nem lehet semmi így meni dolgozni.
Mekkorának jósolják a kiscsajt, vagy ezt még korai megmondani? Mi van akkor, ha olyan nagy lesz, mint Zsombi, akkor is szülhetsz otthon?
Köszi a mondókát.
Edith: pihiz nagyon-nagyon sokat, csak annyit csinálj meg ami feltétlen kell. A többi meg ráér. Vigyázz magadra, már csak pár hetet kell kihúzni.
Barbi: megmondom őszintén a hideg is kirázott, ahogy olvastam Ádám esését.
De sajna ezek elkerülhetetlenek.
Istvánnak én is nagyon boldog születésnapot kívánok!
Ibolya: én nem félek a fogorvostól. Inkább max. fél óra szenvedés a dokinál, mint napokig, hetekig szenvedni egy fájó foggal.
Nem tudom, ki hova jár fogorvoshoz, de úgy hallottam jövőre megint fizetni kell az SZTK-ban is.
Iza: jobbulást Dénesnek is!
Nekünk is volt ilyen bajunk, sajnos tényleg az a legjobb, ha hagyjuk, hogy minden távozzon a szervezetből.
Andi: én is örülök, hogy jelentkeztél!
Szuperek a képek, Flórának hatalmas gratula a billizéshez! Copfos kép nagyon édes.
A Szandi két napja, mutat a pelenkájára, ha pisil vagy kakil és mondja, hogy bili. Persze még nem sikerült elkapnunk a pillanatot, de azért már haladunk. Azt hiszem a baba hozta meg a kedvét, megitattuk, majd a bilire ültettük és látta, hogy folyik belőle.
Amúgy változatlanul nagyon ramatyul van, voltunk dokinál, valami vírus. Nem kapott semmit (nem a mi dokink volt, legalább most a Ferkó is belátta, hogy nem sarlatán a miénk, más se ad mindenre gyógyszert), a szokásos C-vitamin, lázcsillapítás ha kell (ez a doki a 38 foktól ajánlja), fenistil csepp, köptető.
De el kell mondanom a Szandi minta beteg, rengeteget alszik (délután 3 és fél órát), fekszik az ágyban akár 1 órát is és nézi a meséket. Nem hisztizik, csak ha orrot szívunk, csak enni nem akar, de legalább iszik rendesen. Azért így ki lehet bírni vele, remélem nem most kiabálom el, de tegnap csak 2x ébredt a köhögésre, de ivott egy kicsit és vissza is aludt.
De ha választanom kell, inkább legyen egészséges és eleven, mint ilyen kis minta manó. Komolyan már hiányzik a rosszasága.
Zsuzsi