Új privát üzeneted érkezett!

Nos most egyenlore ennyi.

Holnap viszem meg Zolit a Brendonba.

Magi
Vendég

Magika!!
Tök szuperek lettek a képek!!! Nagyon tetszik!!!

d.dodó

dodo!

Koszonom!

Te hogy vagy?

En ma reggel rettenetesen.
Ketszer jott a roka.

Magi
Vendég

Magika!Nagyon jók a képek :lol: A brendonba is fényképezkedtek?Ezt a sorozatot mennyiért csinálták?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

A brendonba csak Zoli lesz.
De meg nem dontottem el a hatteret.

Ez meg kozos volt.

100 db kep 16 000 Ft.

Holnap megyunk brendonba es majd meglatom, hogy melyik a jobb.

Ott is kb ennyi, mert 10 a fenykepek + 6 a CD-re iras.

Jol tudom?

Magi
Vendég

Magi!Igen annyi bár én a mini csomagot válsztottam és cd-vel együtt volt 10ezer(zsófinak elég volt annyi tovább már nem birta)Az ingeket ott adták?Ha a midi csomagot kéred ott 2hátteret válszathatsz

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Magika!
Hú, a rókakoma nem jó! :( Nekem is mindig reggel van hányingerem, de ilyenkor be is veszek egy felet a hányinger elleni bogyomból, és már jó is lesz!!! Anélkül enni sem tudnék!

d.dodó

Sziasztok

Magi de szuperek a képek:)

Este megszületett a barátnőm babája, ma megyek hozzá.
Nekem ma lesestt 36,8-ra lehet beágyazódásos?

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 89600_.png

Lehetb hogy nem is a 17. nap volt a pe hanem a 19 ahova tette a ciklus.hu is, na mindegy, majd lesz valami

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok,

ma meg volt az afp vérvétel, remélem nem lesz vele gond..

és dec közepén megyek a következő ultrahangra, így akkor mégis kiderül még karácsony előtt, hogy kukis vagy nem kukis:)))

Akkor már én is beszállok a babaruha vásárolgatásba, ha hagytok még nekem :) Hova teszitek fel a képeket az eladandó rucikról?

Dodó mit szedsz hányinger ellen ami ilyen jól beválik? Lehet itt is kapni? Vagy ha esetleg tudod mi a hatóanyaga, utána kérdezek, nekem is jól jönne néha, még mindig..

Azt mondta a doki, hogy "szépen nől a pocak"...:) Ennek még örültem, de aztán egy idegen apuka is megjegyezte a váróban, hogy "jó nagy" (mikor mondtam, hogy a 15. hét környékén vagyok)... na ezen már elgondolkoztam... :?
Vendég

Borsika!
Postafen a neve, ez itteni gyogyi 25mg meklozinhydroklorid van benne. És azoknak is adják, akik az utazást nem bírják.

d.dodó

Sziasztok!

Valami biztos volt tegnap a levegőben, mert majdnem a kórházban kötöttem ki! :( este 8 körül elkezdett fájni a hasam, meg keményedett, és még majdnem 10 órakor is! :shock: Már készültem, hogy akkor megyünk, de ugye Peti már aludt, vettem be MG-t feküdtem még egy kicsit, és szerencsére el is múlt, de ilyen sokáig és ennyire még nem fájt soha! (Basszus, Petit majdnem ennyi idő alatt meg is szültem :shock: )Úgyhogy jól betojtam én is tegnap, és megígértem mindenkinek, hogy visszafogok egy kicsit a lendületből! :(

Magika!

Sajnálom a rókát! :(

Gabi!

Jól néz kia görbéd, remélem lesz még szebb is a továbbiakban! :wink: Drukkok mennek ezerrel! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

REggel voltunk fotozni. Jo volt nagyon, csak az a baj, hogy olyan rosszul lettem a vegere, hogy alig birtam hazajonni!
Utkozbe azon gondolkoztam, hogy a korhazba menjek egyenesen vagy haza. Vegul haza jottem, bevettem egy algopirint ugy gorcsolt a hasam. Nospa nem volt itthon.
Most jobb egy kicsit nem faj, de nem birok felkelni.

Zoli itt fekszik mellettem. Megkerem majd aput vigye el, hogy ne egesz nap mesezzen meg fekudjon.

Nem birom en ezt mar sokaig, jo lenne ha vege lenne.
Mosni is kene, mert holnap jon a takcsineni vasalni is.
Na mindegy.

Dobok egy par kepet nektek, ha meg nem unjatok:

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Csajok!Pihenyete!!!Ne csináljátok ,minden baba marad a pociba!! :!: :!:

Magika!Nagyon jók a képek!Hát igen Zoli már meg marad nyugota Zsófival mi beleizadtunk mire pár képet csináltak róla :oops: A kis öltönyös kép nagyon édes :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Lanyok!

Felhivtam az orvosom, hogy mi legyen.
O annyit mondott be kell menni es tuti ott is tartanak.
Most bevettem egy nospat is es varok egy picit.

Magi
Vendég

Magika!
:( Az nem jó!! De ha meg tudod oldani, hogy vigyázzanak a fiadra, akkor lehet hogy jobb ha tényleg bemész, egy pár napig megfigyelnek, és pihizel!!!

d.dodó

Hahoooo lanyok!

Merre vagytok?
Vendég

Magi!
nem mentél be?
Nagyon vigyázz magatokra? MI a baj?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Nem mentem be.
Most jobb.

Remelem ejszaka elmulik.

Mar nem gorcsol csak faj.

Ha holnap is lesz majd bemegyek.

Magi
Vendég

Sziasztok

Magika nagyon jók a képek, nagyon szép a kicsi fiad.
Vigyázz magadra, feküdj le, remélem nem lesz semmi baj, esetleg magnéziumot nem vettél be? Abból lehet 3x2 bevenni.

Voltam bent barátnőmnél, hát olyan édes a pici babája, csak úgy szopizott és ha levette a ciciről már is ordított. Olyan cuki, gyönyörű.

Velem nem tudom mi van annyira ingerült ideges vagyok, szerintem menszi miatt:(

Kép

gabi1

Viki te is pihenjél amennyit csak bírsz, biztos ezek a frontok is okozzák.

Többiek? Lego, Móni, edoci? merre vagytok?

Kép

gabi1

Sziasztok, előkerült Lexa, válaszolt a mail-emre, kislánya lesz, mostanra lett jó a gépük, jövő héttől lesz a fórumon.
Aki hallja, adja tovább Legonak!

Magika, jobbulást!!!!!!!! :!:
Dodó, olyan jó látni, ahogy nő a vonalzódon a hetek száma! :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Gabi!
En megvagyok, csak olyan passziv uzemmodban. :? Olvasok, semmi gond velem, semmi jelentenivalo... Es a hatterbol drukkolok :wink:

Magi!
Tenyleg nagyon aranyosak vagytok, Zoli meg egy tokeletes kis uriember :wink:
Vigyazz magadra!

De jo! Siess Lexa! :D

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok

Magi hogy vagy ma? Remélem éjszaka minden rendben volt veled.

Viki? Remélem te is jól vagy.

Móni örülök hogy minden ok, hol tartasz a ciklusban?

Dodó hogy vagy ma?

LEgo?
És hol van Ibici?

Na meg a többiek, gyertek írjatok többet.

Nekem ma a hőm megint feljebb ment, 37,0-re hipp hipp hurá:)

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 76000_.png

Kép

gabi1

Csajok!Én ma nagyon ki vagyok a férjemet kirugták a munkahelyéről már fáj a szemem a sok sírástól :cry: Nem is tudom,hogy a babaprijektel mi lesz bár amig össze jönn és megszületik majdnem egy év de nagyon kivagyok idegileg :cry: :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata, jaj de sajnálom:( és mivel indokolták? hol dolgozott?
Biztos hamar talál majd egy állást. Mi a végzettsége?

Kép

gabi1

Egy benzinkútnál volt már 3éve ott ismerkedtünk meg.Az a poén,hogy nem is ő hibázott hanem egy kollegája de a fönökének a feletese úgy döntött mindenkit ki kell rugni hiába nem voltak benne ez a legrosszabb :cry: Hát a végzetsége autószerelö de soför szeretne lenni pont nem rég csinálta meg a jogsit hozzá.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata értem, nagyon sajnálom, nem a legjobb hír így pont karácsony előtt:(

Kép

gabi1

Sziasztok lanyok!

Ma elmentem az orvoshoz, mert delelott volt maganrendelese.
este is meg fajt a hasam, de reggelre elmult.
Ellenben barna jott.
Igy felhivtam es elmentem.
A barna azota elmult.
Nem lat semmi rosszat.
A baba jol van 400 g. Ezen kiakadtam, mert Zoli ilyenkor meg csak 300 g volt es igy is 3700g szuletett.

A hasam meg szurdogal es fajdogal kicsit, de nem gorcsol.
Az orvos azt mondta, hogy valosznu rossz helyre rugott es megviselte a mehem. Ritkan elofordul kell 2-3 nap fekves es rendbe jon.

Gabi!
A hod szuper.
Nagyon drukkolok.

Kata!
Sajnalom, hogy igy jart a ferjed.
REmelem talal hamar olyan munkat, amit szeretne.

Tobbi forumlakok merre vagytok???

Magi
Vendég

Sziasztok!

mpatr!
Igen, nekem is nagyon jó látni a napok, hetek múlását...főleg most készülődési lázban avgyok, megyünk haza nemsokára anyuékhoz!!

Gabi!
Köszi kérdésed, jól vagyok! :) Mostanában lekopogom, de tényleg csak reggel van hányingerem, és ha beveszem a bogyim, akkor máris sokkal jobb! Barnázás azóta egyszer sem volt, remélem tényleg csak a lepénypapadás miatt volt akkor is!

Magika!
Remélem ma már sokkal jobban vagy!

Kata!
Sajnálom a párodat! :( Remélem hamar sikerl munkát találnia......

d.dodó

Tiszta bunkó vagyok!Magika,Viki hogy vagytok?

Magika!Mit mondott a doki mi okozhatja ezt?Front?Beszéltetek még régen valami bogyorol homeopatiás ha jól emlékszem segíti a fogamzást.Mi a neve?Kb mennyibe kerül?

Dodó!Hányinger?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata!
Leginkább csak reggel van hányinger...de hamar beveszema bogyómat, és igy egész napra elmúlik!! Inkább álomkóros vagyok!!!

d.dodó

Kata!

Ertheto, hogy most massal vagy elfoglalva.
Az orvos azt mondta, hogy biztos a mehemnel rossz helyre rugott erosen a baba es attol indult el a gorcs.
Ritkan elo szokott fordulni.
Na es ilyenkor kell 2-3 nap mig rendbejon.
Ilyenkor fekves, pihenes.

Dodo!
Jo hogy nem vagy mar annyira rosszul.

Magi
Vendég

Magi!A bogyora nem válaszoltál mi a neve?Én még errö nem is hallottam,hogy rossz helyre rughat :shock: Piheny sokat

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Csajok!!!!
Gyönyörű nagy pelyhekben szakad a hó!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

d.dodó

haho!

Gabi!
Ez nagyon jo ho! :wink:
Allitolag 25-en, vasarnap lesz pe, a 2 eves hazassagi evfordulonkon :)

Magi!
De jo, h megsincs semmi komolyabb :) A suly miatt pedig szerintem ne aggodj, nem egyforma utemben haladnak :wink:

Kata :(
Hatha meg nem vegleges :?: :roll:
A gyerekprojektet nem erdemes ezert feladni szerintem, minden nap valtozik az ember elete. :? Mi is ugy vagyunk, h egyaltalan nem tudom mi lesz aprilis utan meg jovoben, Tesoval v teso nelkul... :roll:

bangham

En egy kicsit aggodom, mert Zsolti ma semmi elojel nelkul 3szor hanyt, eleteben eloszor... :roll: A tejre gyanakszom, mert miota megtanulta kimondani, azota folyton inna :) Az elobb bemosott egy rakas narancsot, hagytam, gondolva, h kell potolja a folyadekot, erre az is mind visszajott :roll: Kozben pedig semmi baja, vidam rosszcsont :) Mi lehet, szerintetek :?:

bangham

Sziasztok!

Moni!

Nem tudom mi lehet ez a hányás dolog! :( Remélem hamar elmúlik és azért jobb lenne, ha nem a tejtől lenne :(

Magika!

Hogy vagy? Minden rendben? A képek szuperek! :D

Gabi, Móni!

Megy a drukk!

Kata!

Sajnálom férjed állását, remélem mielőbb talál valami megoldást!

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, jelenleg jól vagyok, délután voltunk egy nagyot sétálni is, egyelőre semmi gond nincs (kopp-kopp-kopp) a vérnyomásom is rendben van azóta, szóval talán nem lesz baj, de ígérem vigyázok magunkra! Eszti baba egyelőre sokkal bonyolultabb terhességet produkál Petinél. Nekem Petivel az ég adta világon semmi bajom nem volt az első 14 hét után! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszi Csajok :wink:

Viki!Szép neve lesz a kisasszonynak :D Pihengesé mert nem könyü eset a lányod :lol:

Bangham!Hogy érted,hogy nem tudod mi lesz április után?Akkor jár le a gyeded?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Viki!
Erre mondjak, h egy terhesseg sem hasonlit a masikra :wink: Kitartast!
Miert baj az, ha a tejtol van? Nehogy vegleg elmenjen tole a kedve? Kulonben azota mar lent is visszajott :( De rajta semmi sem latszik, itattam, meg evett pizzat is, annyira ehes volt :roll:

Kata!
Nem rovid :roll:
Igen, aprilisban kene visszamennem, de a ferjem meg Oxfordban dolgozik egy evben 3szor 8 hetet. Mar kiprobaltuk ugy is, h kulon voltunk, mivel Zsolti tul pici volt, h menjunk, az sem volt leanyalom. :? (pl. szules utan egy hettel ment vissza :( ) Most egyutt tudunk lenni, mert gyesen vagyok, de nalunk ez csak 2 ev es aprilisban jar le. Lehet, h meghosszabbithato szeptemberig (tanitok, ezert jobb, ha sulikezdesre megyek), de igy is csak ez az ev a bizos. Ha jon Zsofi, akkor sem egyszeru a helyzet, legalabbis az elejen, de legalabb nem kell meg dontenem arrol, h feladjam a munkamat v sem. Egyelore ennyi izelitoul :)

bangham

Sziasztok

Móni jobbulást nektek, lehet hogy össze szedett egy vírust és attól hány. én szoktam adni nekik ilyenkor kikevert hideg colát, hányásra nagyon jó.

Lányok nekem megint gombám van, ezt nem hiszem el:(
Még jó hogy a dokim ma ügyeletes, és a barátnőm meg bent fekszik, ő szült nála, és mondtam neki hogy szóljon neki hogy írjon fel nekem gyógyszert, és majd holnap elmegyek érte.

Kép

gabi1

Sziasztok

hogy vagytok ma reggel?

Én a viszketésen kívűl jól vagyok. 37,1 volt ma a hőm. Tesztet szerintem még nem csinálok, mert szerintem ma még csak pu 8. napon vagyok. lh teszt halvány.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 62400_.png

Kép

gabi1

Gabi!Drukkolok++++++Teszt még tényleg korai lenne

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Kata!
Sajnálom a férjedet :( Milyen világban élünk ez borzasztó,embertelen az egész.Karácsony előtt igy kicseszni valakivel ez undorító.Azért a gyerekprojektet ne fejezzétekbe szerintem sem.++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Magi!
Pihenj sokat!

Gabi!
Sajnálom,hogy megtalált megint a gomba.Megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Móni!
Jobbulást Zsoltinak reméljük semmi komoly,de itt a bölibe is van most valami hányásos hasmenéses vírus.Szerencsére rövid idő alatt 1-2 nap,lezajlik.

Sajna a képek még mindíg nincsennek a gépen,de talán majd ma.
Még egy sajna és a legsajnább,hogy ismét megjött kedden,lassan már vége,de teljesen kivagyok.Veszek lh tesztet a jövőhéten és meglátjuk,hogy ha direktbe megy a dolog mire jutunk. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Jó reggelt mindenkinek!!
Hát ma reggel megint egy keveset rózsaszineztem.... ma lemegyek a patikába, és veszek vasat, hátha tényleg segít!!!

Gabi!
Megy a drukk!! Szép a hőd.... gombát sajnálom...remélem hamar elmúlik.

Magika!
Hogy vagy ma??

d.dodó

Sziasztok!

Szerencsere tobb nem volt a tegnap, de ma meg csak vizet reggelizett, abbol viszont jo sokat! Nem is akarom eroltetni a kajat, de azert valamit csak kene egyen :roll: Szerintetek mivel probalkozzak?

Gabi!
Nahat, h mik vannak! Kola kikeverve? :shock: Vagyis a szensavat kevered ki? Remelem most mar nem kell kiprobaljam, de jo tudni veszhelyzetre.
Gomba :evil: Erot a varakozashoz :wink:

Ibici!
:( :( :(
Azt hiszem valahogy mindannyiunknak le kell allitanunk magunkat a Nagy Akarasbol, tudom, h ez kozhely, de olyan igaz! :o Tegnap beleolvastam egy topicba, amit Vera inditott az elso elojelekrol, es olyan igaz! Minden elojelet produkalni tudunk, egyszeruen csak akkor szabad barmire gondolni, amikor kimarad es csikos lesz a teszt!
Arrol tudok a legjobban beszelni, ami nekem sem megy... :oops:

bangham

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?