Új privát üzeneted érkezett!

Az öreg tuti megússza,mert majd nézik a korát!
Na de igazad van,ne mérgelődjünk!!!!!
Vendég

Laptető az enyém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Na kié lessz a vége??? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Na, mi is hazaértünk....Délelőtt végig kellett ülnöm egy dög unalmas tanácsülést, és még jó is, hogy a polgármesterek civakodtak, mert különben elaludtam volna... :roll:
Kettőkor haza, majd elmentünk a férjemmel ajándéklesőbe, de még csak a negyedét sikerült beszerezni, mert 4-re menni kellett értük......Végülis sikerült venni Atikámnak vonatkészletet, Veronikának gyurmakészletet, kis nyújtófával, nyújtódeszkával, különféle szaggatóformákkal. Ja, és közösen kapnak játéktelefont, és a szobájukból tudnak egymásnak telefonálni!
Én meg vettem a páromnak egy pulcsit, egy bőr pénztárcát, tesóimnak kozmetikumot. Egyenlőre ennyi, még vannak hátra egy páran.

Márti :)
Akkor ti sem unatkoztok.... :lol:
Én is csináltam LH-t kedden, ami még nagyon halvány volt (a teszt), szerdán kb. egyforma volt a 2 csík, tegnap már megint halovány volt a teszt. Tehát nekem szerdán volt poz., meg volt szurkálás is, de a hőm még nem igazán mozdul semerre...... :roll:
Mi mindenesetre megtettünk mindent!

Kriszti :)
Láttam én is a hírekben........ :twisted:
Na, de az a legdurvább, aki a kandallóba dobta....... :twisted: :twisted:
Na, annak lesz nemulass majd a dutyiban!

Jaj, most nosztalgiázok, ma 4 éve pont ilyenkor robogtunk a kórházba, és este 10-kor lett meg Ati!
Ilyen volt Atikám karácsonykor, pont egy hónaposan:
Kép

Majd még benézek!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit!
Azt a kandallósat nem is hallottam!
Hát nagyon durva ez is!
Nagyon ügyesek voltatok akkor,hogy ennyi mindent megtudtatok venni!
Nagyon édi a fiad!
Vendég

Köszi szépen Kriszti!

E.

Amúgy van egy csomó kép a gépemen! Még ilyenek is:
Na ki ez???

Kép

E.

Kép

Kép
ditta76

Felhívnám a figyelmet az élére vasalt nadrágra! :lol:

Kép

Kép
ditta76

Te vagy??????
Vendég

Szerintem te vagy!
Tegyél még fel!
Vendég

Kriszti!

Eltaláltad!! :)
Csak neked még egy............
Épp kinyomni készülök a baba szemét! :lol: :lol:
Kép
E.

Kép

Kép
ditta76

Hú!Kis agrasziv! :lol: :lol: :lol: :lol: :!:
De nagyon aranyos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi!
Édesek voltak azok a rucik is!!!!

Többiek?????????????????????????????
Alszotok?????????????????????????,
Vendég

Ditta!

Ilyen babám volt nekem is!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti én nem alszok csak mesét nézzünk :lol:

Kép
e.andrea

Csajok, esküszöm nem retrózok tovább, csak még ezt........ :lol: :lol:
Fogom a hugomat (amúgy ő , mint egy vénasszony........ :lol: :lol: :lol: :lol: )
Kép

E.

Kép

Kép
ditta76

Edit!
Csak retrózzzzzzz!!!!!!!!!!!!

Ez is jóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!

Andi!
A mese is jó!
Nálunk holnap délután lessz mese,csomó mesét töltöttünk le!!!!
Karácsonyost!!!!
Vendég

ez téleg szupi ez a kép.
Kriszta én meg a tesomtol hozztam el a mesét a Lecsot de nagyon szupi :lol:

Kép
e.andrea

Téleg rik merre van?ritkán vann itt vagy csak elkerülöm :?

Kép
e.andrea

Erika volt ma,de csak 1 gépük van a másikkal van valami,!
Vendég

Hello!

Edit!

Szupi képek :lol:

Boldog szüinapot Atikának :lol:

Én is elkezdtem az ajándékok beszerzését a Tescoba-már most annyian voltak,hohy a hajam szála égnek állt.... :(
Már előre borsózik a hátam mi lesz itt még később..Egyre jobban utálom a tömeget,komolyan mondom dec.15 után én már nem akarok sehova menni vásárolni,kív.kaját.Bolondok háza lesz :?

Kriszti!

Ügyik vagytok a lakással :wink:

Megyek mert nagyon fáradt vagyok!

Akiknek hancúr azoknak mindent bele,akik már túl vannak,azokért drukk,a babásoknak meg sok pihi!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Ma reggelre jól felugrott a hőm!! 36,9!! :lol:
Úgyhogy most örülök!! Csak fent is maradjon!

Panny :)
És mit vettetek?? ha nem titok!
Köszi a köszöntést!

Gyerkőcök dagonyáznak pizsiben az ágyban (apjukkal),gondoltam addig idejövök.

Ma este megint 3-an leszünk, apa dolgozik, bál lesz az étteremben! És azt mondta, hogy egy kicsit fellélegzik, mert ma nem támadom le........ :lol: :lol: (persze viccesen...)

Ti mit főztök ma?
Én valószínűleg tejfölös-borsós csirkeszárnyat nokedlivel, vagy tésztával.

NA megyek, ki kell szolgálnom őket kakaóval!

Kép

Kép

Kép
ditta76

jo reggelt és kellemes hétvégét

Kép
e.andrea

JÓ REGGELT!

Szia Edit!
Úgy látom ti is korán keltetek!
Hát mi is!
A fiam már elment a pinpong versenyre!
A lányom még alszik!
Én már ilyenkor nem tudok se feküdni se aludni!
Én ma gyors vagyis csak tasakakos levest csinálok a második pedig aranygaluska vanilia sodóval,holnap bablevest füstölt hússal,a másodiakat még nem tudom!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Szia Andi!
Te mit főzöl?Mit csináltok hétvégén?
Szép napot nektek is!
Vendég

Jó reggelt :lol:

Hát felénk iszonyat köd van :(

Edit!

Emlékszem amikor nálunk is minden nap akció- akció hátán volt,hát a végén az én férjem is viccesen megjegyezt. hogy végre szusszanhat...és nem támadom le :wink:

A hőd szuper!!! :lol:

Hogy miket vettem?

Az apunak,apósnak,unokatesóimnak,meg a kedves szomszédnak fa bortartót(nagyon klassz és szép),az apunak még egy Cherokee papucsot.A férjem mostahahúgának egy rózsaszín bolyhos papucsot :wink: vettem egy két gyerekkönyvet(még nem tudom kiknek)szal ilyeneket...

Ma mi is egész nap csak 3-an leszünk(vagyis 4-en :wink: )mert apa dolgzoik,csak holnap reggel jön haza :( Azt hiszem du.megyünk ios anyuhoz egy kicsit,mert itthon lefárasztanak a lurkók :lol:

Hogy mit főzök???Még gőzöm sincs :? :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panni!

Nálunk is iszonyú köd van!
Nem látom a velünk szemben lévő házat,pedig csak egy út van köztünk!
Nagyon utálom ezt az időt!
Vendég

Sziasztok!!

Andi

köszi az érdeklődést!! :wink: Tegnap este színházban voltunk barinőmmel!Szuper volt.CSak aztán hazaértem és elment mindin földi jótól a kedvem.A csajom 3 órán keresztül bőgött utánam.Felöltözött,és kianyuzitt.Elment kisanyu,szeretlek kiasanyu,megyek utánad....
CSajok!Tudtok valamit ez ellen???Nekem szükségem van ezekre a kiruccanásokra hisz ugy fel töltődöm tőle.
De ilyen árom nem akarok menni.Hogy lehetne hogy ne sirjon ????NA jó csak kicsit sirjon???

Kriszti

Mit festettetek??Milyen szinűre?
Nekünk is kéne,talán kari előtt meglesz még....

Edit

szép a hőd!CSak maradjon is odafent!!

NYáriorgonánk?????

PAnny

Jó mamázást!!!

Mária

már nem görcsölsz??HAtnak bogyók??
Vendég

Erika!
Mivel kilabériáztunk,illő volt festeni is!!!!
Igazából halvány barnát akartam,igy rózsaszines beütése lett!!!!
De nagyon tetszik de ha jól megnézem inkább barnás!!!
Ja az előszobát csináltuk!
De turbó üzemmód!
10 óra felé elkezdtük,délután 13 óra körül cakk-pakk mindent befejeztünk!!!!
Ja és az előszobafal felett van beépitett szekrény végig,azt is bevontuk öntapadós tapétával,hogy már az is új legyen!
Mit főzöl????
Vendég

Kriszti

Hogy mit főzök?Jó kérdés.Asszem nudli lesz,meg paradicsomleves.
De még változhat....Nincs nagy kedvem gyurni. :roll:
Akkor a lakást hamarosan meg is hirdetitek??
Vendég

Tavasszal vagy a nyáron!
Valamelyik nap csináltam én núdlit!
Egy dababig nem is fogok,minden tiszta liszt volt! :evil:
Mit csináltok hétvégén?
Mi délután megyünk a barátnőmékhez kis kutyust nézni most vitték haza 5 hetes!!!
Holnap délelőtt gyorsan megfőzök aztán megyünk csavarogni,de még nem tudni hová,én Egerbe szeretnék menni!
Ja a lányodra vissza térve,megkell neki szoknia,egy pár ilyen alkalom után könnyebbb lessz!
Én tudom ezen már túl vagyok!
Nekem a fiam volt ilyen,nem sirt üvöltött!
Tudom sz@r érzés főleg az anyának,de ha most nem szokik hozzá akkor később nehezeb lessz!
Ja és egy jó tanács,ne igérj neki semmit!
Mi ott rontottuk el,hogy ne sirj hozunk majd valamit,allig tudtuk róla leszoktatni!
Mert igy megnyugodott és várta,hogy menjünk haza!
Szépen magyarázd el neki,hogy vannak dolgok és ügyek mikor itthon kell maradnia okos nagy kislány megfogja érteni!!!
Vendég

Sziasztok !!!
Volna egy kérdésem:

AZ OVU TESZTET A 11. NAPON KEZDTEM(CIKLUSNAPON) ÉS ugy volt, hogy eleinte nagyon halvány, másnap erosodott picit, aztán még egy picit majd tegnap full piros a második csik, pirosabb és vastagabb mint a control csik, és ma megint pirosabb sokkal és vastagabb mint a control csik. Hát én nem értem az biztos. Embarassed Rolling Eyes
A tegnap a jobb petefészkem fájt, ma meg a bal fáj... Lehetséges, hogy több pete ért meg????

Edit:
BOLDOG SZÜLINAPOT a fiadnak, Attikának.Bocsi, hogy csak utólag
:oops:
Aranyos vagy a gyerekkori képeiden :)
Hátha egyszerre babásodunk majd mi :wink:
Nekem is felment a hőm 36,9 re :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Üdv. Mindenkinek!

Ismét vagyok...

Rik!

Köszönöm, hogy gondoltál rám!
Nagyon jól esett!!! :P Mi most éppen nagyon nagy munkában vagyunk, a ház éppen felújítás alatt...

A beltéri ajtókat cserélték ki fára, és ez iszonyú rombolással jár... Na, meg azzal, hogy mindent újra kell festeni, és takarítani...
Most éppen ott tartunk, hogy a fal le van glettelve... A csiszolás délután jön :evil: Minden csupa por lesz!!!!BRRRRRRRRR
Annyira gyűlölöm.. De a Drága párom azt mondta, mire megszületik a "kisfia" mindennek rendben kell lennie...
Csak azzal nem számolt szegénykém, hogy mi lesz addíg?

Bele sem merek gondolni, hogy pl még nem vettem senkinek karácsonyi ajándékot. Pedig én nem megyek vásárolni ha sokan vannak. Nem bírom a tömeget. Izzadok, remegek, és ki kell menekülnöm. Ez van. Pedig azokat a dolgokat, amikre a nagylányom vágyik, csak butikokban árulják. Azok pedig éjszaka zárva tartanak..

Na, majd lesz valahogy!

Kérdésedre válaszolva, köszönöm, jól vagyok.
Ill. voltam egészen tegnap estig, akkor fájt ismét olyan görcsösen a hasam. Próbálok nem figyelni rá, olyankor pihenek. Bár a dokim szerint ha el akar menni, akkor sajnos elmegy. Szép kis vígasz, de bárhogyan is nézem, igaz. Sajnos ennél többet nem lehet tenni.
De én POZITÍV vagyok, és a kisbabám csak 2008 nyarán fog megszületni! Előbb nem! Punk-tum! Én így döntöttem. Hétfőn megyek ismét hozzá, szerinte már lehet szívhang is, és akkor kapok kiskönyvet! Legalább már írásos bizonyítékom lesz az én kicsikém létezésének! Nagyon várom! :lol:
Vendég

Márti!

Sztem az LH alapján tegnap volt a pé-d!Tegnap mennyi volt a hőd?A szerint is tegnap lehetett a pé??
A hőd szuper!

Erika4

Kislányoddal kapcsolatban igazat adok Krisztinek,ha most nem kezdede el,akkor csak rossazbb lesz szerintem.Mert ugyebár ott lesz az ovi is,ahol ott kell maradnia...tudom hogy nagyon nehéz lehet neked,de arra gondolj hogy jó helyen hagyod8gondolom apával,vagy nagymamival)szal nem kell aggódnod miatta.Jó helyen van ahol szeretik,neki is meg kell szokni a helyzetet és ha látja rajtad, hogy nagyon szereted és foglalkozol vele(márpedig te nagyon sokat ahogy írod)szal látja hogy következetes vagy és igenis elmész ha muszály vagy ha akarsz,akkor meg fogja ő is szokni.Ne hagyd sztem magad "érzelmileg zsarolni",tudom hogy ez egy kicsit erősen hangzik,de elég nagy már ahhoz hogy megszokja.A szomszédunkban ugyanez volt,ott se akarta a kiscsaj sehova engedni az anyukát.Egészen 4 éves koráig szinte sehova nem mentek a szülök,se az anyuka egyedül.Teljesen kész volt már a csaj.Lelkileg zsarolta őt a kislány,sírt..stb..Mostanra teljesen besokalt a csaj és most meg kezd átesni a ló túlsó oldalára...elég sokat eljár(na)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni:
küldöm a hőgőrbét. Én is úgy gondolom, hogy tegnap lehetett, de akkor ma miért lett megint + a LH teszt és úgy fáj baloldalt a petefészek tájékán, hogy a lábam is nehezen tudom megemelni...?

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

nem tudom miért tett a ferty + a 13.-ik ciklusnapra, ott még negativ volt, hanem a 14,15 ciklusnap vagyis tegnap és ma volt +

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

Valahogy nem a Celsiust mutatja a ferty.Nem tudod átállítani??
A pé-t se jelöli..

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csajok!
Hogy nálunk mi történt??????!!!!!!!!!!

Nyitom ki az ablakot a lányom szobájában egy ember a földön állnak körülötte egy két ember!
Mozgatják egyebek,az ember nem mozdul,de hallom hogy beszélik hogy már jó ideje ott van!Mire lemennék,hogy megnézzem hogy van e pulzusa és szóljak nekik hogy ne mozgassák!
de közbe egy pasi hivta a mentőt!
Mentő nem jön de láttam az embernek elég hulla kinézete van!
Mentő még nem jön eltelt 20 perc mentő sehol egyszer csak sziréna jön egy gagyi mentő újra éleszés egyebek semmi eltelik még 20 perc sziréna jön a roham mentő össz 5 mentős fibrillátor szivbe injekció,infúzió,nem veszik észre,hogy hulla!eltelik még kb.20 perc,nézek ki az ablakon hullazsák rajta!
Magyar egészség ügy,ez igen!Ha időbe jön a mentő már akkor is késő lett volna!!!!
Ja elősször Miskolcot kapcsolták azután K.Barcikát aztán Ózdot,hogy nincs mentő!!!!Össz vissz Ózdnak 3 mentője van!!!!
Itt megis lehet halni mire a mentő kijön!!!!!
Hát ez történt!!!
Vendég

Hu, ha Kriszti, még a hideg is kirázott attól, amit irtál.Engem mindig nagyon megráz, ha egy halott , vagy balesetes embert látok... Napokig mind az kavarog a fejemben.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Baj van...........véreztem reggel.!
Nagyon meg vagyunk ilyedve.Tudom ilyenkor bármi lehet még, de ez felért egy hidegzuhannyal. Túl szép lenne ha minden simán menne.nagyon-nagyon félek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ágica
agica1027

Ágica:
Én azt ajánlom, próbálj megnyugodni, és irány egy sűrgősségi klinika!
Legalábbis amikor én elkezdtem vérezni ezt tanácsolta a dokim. Be is fektetett azonnal haza sem engedett...
Mennyire vérzel?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bocsi, nem akarlak megijeszteni, attól még nem biztos, hogy nagy a baj, amiért klinikát ajánlok :) , csak szerintem jobb, ha az embert ilyenkor látja egy orvos, lehet megnyugszik

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ágica!
IRÁNY A DOKI!
Ne idegeskedj!!!!!

Márti!
Nagyon durva dolog!
Én már hozzá vagyok szokva mivel eü-s vagyok volt már több halott akit úgy találtam,vagy meghalt és ott voltam!
Egyébként most jött a hullaszállitó,közben a család is megérkezett!!!!
Az is jó sokára jött!!!
Vendég

Sziasztok!

Ági :)
Próbálj megnyugodni!! Tudom, ilyenkor ez a legnehezebb, de egy pici vérzés még nem jelent mindig gondot! Főleg, ha azt írtad, hogy REGGEL véreztél, ezek szerint azóta már nem! És ha nem görcsölsz, akkor nem lehet gond!
Veronikával én is véreztem picit, és emlékszem, micsoda rémület fogott el!! De szerencsére nem lett gond, szóval fel a fejjel!!

Márti :)
nekem csak egy nap volt poz. az LH, és másnap éreztem a szurkálásokat! A tájékoztatón az van, hogy 2 napnál tovább nem lehet poz., mert az is gond! Az a 96 az 36 akar lenni nem? nekem is kb. ilyesmi a görbém!Hát az jó lenne, ha együtt haladnánk!! :)

Kriszti :)
Hát amíg így megy az egészségügy szétrombolása, egyre több ilyen eset lesz!! sajnos! :twisted:
Épp a anpokban láttam a tévében egy riportot, valamelyik klinika NIC osztályáról, hogy a volumenkorlát miatt, nem fogadhatnak annyi koraszülöttet, amennyi van, akkor a többivel mi lesz?? Hiszen nekik azonnali beavatkozásra van szükségük!

Panny :)
Akkor ti is jó sokat vásároltatok!

Era :)
Gondolom, hogy jó volt kicsit kimozdulni! Nálunk is volt ilyen, hogy nem akart elszakadni, pl. ha anyunál hagytam, de a bőgés 5 percig tartott, el is felejtette! Ő biztos anyásabb a kelleténél! És akkor is sír, ha a tesó ott van?

na megyek, még tésztát kell kifőznöm!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Kriszti husilevest föztem meg sült krumplit husival

Kép
e.andrea

Andi
Nagyon finom,én is szeretem!!!!!
Mi most édességre vágytunk,sül az aranygaluska,csináltam már keksztekercset is!!!!!
Vendég

Kriszti!

Tényleg nagyon durva,szegény ember :( és miben halt meg amúgy ott az utcán??
Horváth Ágnesnek kéne egyszer a mentőre várni életveszélyben...akkor megtudná mit a szart csinált... :?

Ágica!

Nekem friss emlékeim vannak,én is többször véreztem,szinte egy füzetett fűzhetnék a leleteimből az első 12 hétben :wink: Én megmondom őszintén mindig berohantam a legközelebbi kórházba,hogy mindegy ki az ügyeletes csak vizsgáljanak meg.Csak így tudtam megnyugodni.Soha nem volt semmilyen eltérés.Még 2 hete is véreztem egyik reggel,akkor épp csak a körzeti nőgyogyihoz mentem el,semmi gáz nem volt.Kicsit közel van a méhlepény a belső méhszájhoz és ez okoz néha vérezgetést.Sazl nyugi,annyi oka lehet ami nem rossz.A Krizsivel meg volt egy kis hematómám és az vérezgetett és a 14.hétre felszívódott.Mindenesetre pihi ezerrel és jó lenne elmenni egy dokihoz hogy felírjon neked Utrogestan-kúpot(proeszteronpótlás,ez az egyetlen amivel segíteni lehet ,hogy megmaradjon a baba,egyátalán nem ártalmas-én is használtam mindhárom gyereknél reggel- este a 12.hétig).Ha nincs görcs és nincs sok friss piros vér,akkor ne ess kétségbe mert annyi mindentől lehet!Azért is lenne jó ha elmennél a kórházba hogy megnyugodj!Kérlek hallgass rám!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ági téleg pihizél és mennyetek el a dokihoz hogy meg nyugodjatok

Kép
e.andrea

Kriszti én is ennék valami édeséget csak lusti vagyok csinálni :roll:

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Ági
Én is azt javaslom hogy DOKI!!!
De szerintem már el is mentél!! :wink:
Inkább lásson egy orvos aztán nyugodsz csak meg ugyis!!
Drukkolok Nektek!!

CSajok
Rékával volt itthon Petra(meg Apával) szal igy is bőg... :?
De nagyon igazatok van,hogy hagyni kell kicsit rájuk.Szerintem tul sok volt igy egyszerre.Legközelebb a héten apával bevásárolni megyünk,és anyuval lesz vagy két orát.(Persze Rékával is)Probálkozunk....
MA elvoltam vele egy játszóházban.OLyan nagyon élvezte.JA és 10 percre magára is hagytam.Semmi siri-biri nem volt ott persze..Kár hogy az este nincs nyitva,igy meg lenne oldva a vigyázáskérdés!! :lol:

Mária
pihengess,most ez a lagfontosabb.Jövő nyárra babád lesz,és ez a legjobb dolog a világon!! :D

Kriszti
Szörnyű amit leirtál.ÉS végül hogy.hogy nem mentél le?Én asszem nem birtam volna csak fentről nézni.Persze lehet nem tudtál volna semmit tenni. :roll:
Vendég

Ilyen az én formám.Végre vagyok,Ti meg sehol! :(
Vendég

Ági!!
Mi újság? remélem minden rendben!!

E.

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X