Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Piros, Bogi, de jó nektek, irigy-irigy vagyok a bál miatt :wink:
Bogi, a lányoknak jobbulást, kár hogy így ért véget a mulatozásotok. Sajnálom hogy nem tudsz pihenni, bár tudom hogy ilyenkor nem is tudnál.

Sajnos a szerda nekünk sem jó, civil szervezetet akarunk létrehozni itt Szemerén, remélhetően már az utolsó megbeszélésünk lesz szerdán.

Orsi, nekünk is nagyon gáz ez az év, megértem hogy Te is el vagy keseredve. Mesélni én is tudnék, de próbálok előre nézni, mert kész katasztrófa ami eddig volt... Sajnálom az autódat!
Légyszi' küldd el nekem a reflexológus elérhetőségét!
Köszi!

Pusszantás lányok!!!!

Kép
Kép
esther1000
 
 


Kitartás! Már csak 41 nap van hátra ebből az évből. És még mennyi kellemes és izgalamas esemény van hátra! Ugye, kismamák?

Na lépek, mert ma mutatjuk meg a kárszakértőnek a kocsit és hátha olyan sokat ad érte amiből Sorsolyéknak is vehetünk egy autót! A remény hal meg utoljára.

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!
előre is bocsi, de a mamatalin én sem tudok részt venni :(
sajnos sikerült az egész családnak bekapni egy jó kis hányáshasm. virust....remélem még 1-2nap és lecseng...szépen sorban mind átáesünk rajta..most pont BArnikámon a sor..csak szopikát fogad el..vele nehezebb a diétáztatás :(
Orsi köszönöm szépen!! és az a jó h Neked nem esett bajod!
Piros, ez Rád is vonatkozik! Nálunk is ránk jár a rúd kocsi ügyben is , mert folyton szerelőnél van...
további szép napot Mindenkinek!!
üdv Erzsi
erzsi100
 
 

 
 

Sziasztok!

Nem tudom írtam-e, de mamatali nekünk sem jó, meg még kb jövő nyárig nem lesz jó. Nincs kire bízni a kislegényt. Pedig szívesen elmennék, legutóbb már az is jó volt, hogy a fodrásznál tök idegenekkel tudtam pár szót váltani.

Orsi!
Sajnálom az autót, de az csak egy tárgy, egy eszköz (bár némely pasi, köztük a férjem is, máshogy gondolja, de az nem számít), a lényeg, hogy ti jól vagytok és kész. Várunk titeket csüt-ön.

Piros!
Hát ezek az autók... És tényleg remélem,hogy tartogat némi jót ez az év még (pénztermő fát, lottó ötöst ... :))

Eszti!
Pozitív gondolatokkal fordtsd meg azt a drága babót! Sokszor amitől legjobban tartasz az be is következik (én is így mentem be túl korán a kórházba, de ez más történet). Beszéld meg vele szépen!

Pusszantás mindenkinek, a betegeknek, egy jó nagy adag jobbulást, jók legyetek!

Üdv, Nikiék

kancellárka
 
 


Sziasztok!

Akkor szerintem ez a tali lefújva, majd máskor találkozunk.

Orsi, Piros, hahó, tessék jobban vigyázni! Elsősorban persze magatokra!!

Eszter!
Épp tegnap olvastam egy kismamás könyvemben, hogy a második baba később illeszkedik be. Talán igaz ez arra is, hogy később fordul be. Ne izgasd magad mindennel, én is próbálok nem idegbajt kapni, pedig dolgoznak rajta páran. Én ma összeraktam a kórházi cuccot, biztos ami biztos. Egy hét van köztünk? Akkor lehet hogy tényleg egyszerre szülünk!

Puszi mindenkinek!!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Piros
, a te kocsidat is nagyon sajnálom ám! Jól kihagytam a tegnapi mailemben :oops: És megy a drukk a kárszakértő jelentéséhez! Ha sok lóvét kaptok, gondolhattok ránk is :lol:

Zsu, tök igazad van, csak egész egyszerűen hihetetlen hogy mindig van valami ami izgalomra ad okot. Most már azért a kezdeti sokk alábbhagyott, de nekem irtóra fontos maga a szülés élménye, és hiszem hogy Dórinak sem mindegy hogy császárral vagy természetes úton születik meg. Mindenesetre én mindent megteszek amit tudok, lámpázok, lógok a plafonról is ha kell, a többi már rajta és az égieken múlik :) Én még mindig nem raktam össze a cuccomat, bár lassan már minden összeállt. Tena bugyid van (eldobható)? Én majdnem kifelejtettem... Még egy-két homeos gyogyó kell, ezeket Anival is használtam, aztán kész. Ja, és hálóinget vagy pizsit viszel? A hálóing praktikusabb, csak nem tudom mennyire lesz meleg, és én télen inkább pizsi párti vagyok :D Téged mivel akarnak kikergetni a világból?

Niki, neked is igazad van, és tényleg amitől az ember a legjobban fél, az tuti bekövetkezik egyszer... Sajna azonban nagyon érzelmi beállítottságú vagyok, és hiába tudom az eszemmel hogy nem jó a para meg az idegeskedés, attól még nem megy... Bár már sokat javulok :lol: És sokat dumálok neki!

Erzsi, nektek jobbulást!!! Lassan már örülök, hogy nekünk nincs privát autónk, mert asszem szívinfarktust kapnék ha ennyi gond lenne vele...

Pusszantás!

Kép
Kép
esther1000
 
 


Sziasztok!

Eszti!
Örömmel olvasom, hogy kicsit nyugodtabb vagy!! Most egy kicsit én is lehiggadtam. Én is pizsi párti vagyok, ennek ellenére hálóinget viszek, kettő nem túl szépet, amit még Krisz érkezésére vettem. Akartam újat venni, de annyi a kiadás, hogy lemondtam róla. Nekem nem szimpi az eldobhatós bugyi, simát viszek, jó mamásat. :lol:

Csajok, SOS kérdésem lenne!!!!

Ismeri valaki Dr. Horváth Imre gyerekgyógyászt? Főorvos volt a gyerekosztályon, és állítólag ő végzi a koraszülött utógondozást. Érdekelne, hogy emberileg milyen, ki mit tud róla, mert ajánlották nekem!! Nagyon fontos, köszi aki segíteni tud!!

Most sietek főzni, puszi nektek!!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Zsu, sajna nem ismerem Dr. Horváth Imrét, nem tudok segíteni. Én is gondolkodtam a jó kis kínai nagybugyin, közel annyiba kerül mint az eldobható Tena, aztán az is lehet eldobható, nem? :D :D Ja, és tudod mit nem árt még megtenni? Nem tudom van-e eldobható pelenkázófeltétetek (tudom nem ez a helyes kifejezés, de bizti érted, DM-ben is kapható, néhány száz Ft csak 10 db) No, ebből 2-3-at betenni a matracra, a lepedő alá, ha esetleg este elfolyna a magzatvíz akkor ne közvetlenül rá menjen, hanem szívja fel valami. Nálunk persze Aninál érintetlen maradt, de ki tudja most mi lesz.

Megint parázok, úgyhogy akinek elege van belőlem az el se olvassa a lentieket...


[b]Zsu és a többi kismama, Ti meg főleg NEEEEE!!!!!
[/b
]
Hát ott kezdődik, hogy átjött a védőnő, mert van szívhanghallgatója, és gondoltuk, hogy megállapítjuk pontosan hogy fekszik a csajszi. Hát farosan, naná, de hát csodákat nem vártam. Aztán lemérte a méh magasságát, és hát elég kicsinek találta. 28-29 cm-nek, pedig min. 35-nek kéne lennie, a hetek számával megegyezően. Bár nem mondta ki, de utalt rá, hogy elég kicsinek tűnik számára a baba, és mikor megyek UH-ra (nálunk volt olyan anyuka a faluban, akinek nem vették észre hogy sorvad a méhlepénye, és 35. hétre megszületett elég kicsi súllyal a babója, gondolom ettől félt). És mondta, hogy ő annyira nem erőltetné ezt a befordulást, mert volt olyan kismamája, akinek köldökzsinór tekeredett a babójára és elhalt. Nehogy én is így járjak... Hát frankó, már azt se tudom mit tegyek. Hívtam Timit (drága szülésznőm) és azért megnyugtatott, de az tuti hogy felhívom a Krekó Imrét és kikönyörgök egy UH-t mert akkor fogok totál megnyugodni. És én még azt hittem hogy már nem fogok többet parázni...
No, ennyi...

Kép
Kép
esther1000
 
 


Esther....hát remélem minél elöbb megnyugodhatsz..drukkolok..

Velünk minden rendben..de hogy mennyire fáj minden nap a fejem...már néha nem birom..:S :S

üdv mindenkinek
Vendég
 


Eszti!

Jobb félni, mint megijedni ebben igazad van, de ne izguld túl. Minden rendben lesz és nem is olyan sokára még egy csodaszép kislányod lesz. Soha rosszabb karácsonyi ajándékot! A védőnéni csak védi a hátát. Az UH majd megnyugtat. Írd ám meg mit láttatok!

Sajnos a biztosító nem nagyon erőltette meg magát, így megyek is játszom egy kis internetes pókert, hátha nyerek egy kis konyhapénzt :-)

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Eszti!
Még hogy nem fogsz többet parázni?! Egy anyuka élete merő para :)

Piros!
Szóval megtaláltad a pénztermő fát? :D

Üdv,

kancellárka
 
 


Niki!

sajnos ez sem jött be. Szerencsére előbb csak virtuális pénzzel próbálkoztam, de az 50 dollárt kb. fél óra alatt elvesztettem :( Lehet, hoyg tovább kell keresgélnem?

Képzeljétek voltunk Sárával az 5 éves felülvizsgálaton. Egész komolyra vették a dolgot. Volt vizeletvizsgálat, vérnyomásmérés, látásvizsgálat, hallásvizsgálat, sőt rajzoltatták is. Meg is mérték: 116 centiméter magas és 21 kilogramm súlyú! Már mehetne iskolába ilyen paraméterekkel. Szerencsére minden más is rendben volt. Adtak házi feladatot is, gondolkodhatok a fakultatívan adható plusz védőoltásokon. Nektek mi a tapasztalatotok? Ti adnátok?

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Eszti!
Nem mondom, hogy ne parázz, mert én is paráznék, de én előbb hinnék az orvosnak azért!
Nekem amúgy a doki minden egyes vizsgálaton mérte a hasamat a 25. hét után. Neked nem? Nem hinném, hogy több mint 6 hete nem voltál dokinál, pláne így a végén. A doki miket mért?

A befordulással nekem nem volt soha gondom, talán Katica volt a legelején haránt fekvésű, de mindegyik nagyon hamar befordult, és úgy is maradt.
Mindenesetre én meg azt mondom Neked, hogy akár mennyire is parázol a császártól, Pirosnak meg Nekem elhiheted, hogy nem szeretjük kevésbé őket azért mert császárral születtek, és ők sem szeretnek minket kevésbé. Sőt nem mondhatnám, hogy bármelyik is attól lenne zaklatottabb, hogy császárral született.
Az elsődleges szempontnak a baba életének és egészségének kell lennie, nem ilyen attól leszek anyuka, hogy fájt a szülés dolgoknak.
Ne érts félre nem ítélem el, hogy Te félsz tőle, sőt! Nagyon is megértem! Én csak azt mondom, hogy nem kell tőle félni, és lelkileg jobb előre felkészülni, mert akkor talán feldolgozni is könnyebb lesz, hiszen mindenképp benne van a pakliban!

Sajnos nekem sincsenek jó híreim. Lilinek kutya baja, de Katicának már 6. napja hőemelkedése és ma 38,8 fokos láza volt a napi 3x-i antibiotikum, Calcimusc, és Sinecod sirup mellett. Úgyhogy este megyünk az orvoshoz, de előfordulhat, hogy utána a kórházba megyünk egyenesen.

Én már totál kivagyok, ráadásul emellett én sem vagyok túl jól, fáj a hasam, hasmenésem van egész nap, szóval a tűrőképességem végén vagyok.

Na én sem panaszkodok tovább!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Nem volt itthon gép, így nem tudtam írni: voltam UH-n és minden rendben :D Akkora kő esett le a szívemről! Krekó nagyon-nagyon rendes volt!!! A védőnénire nem akarok semmit sem mondani, de a férjem nagyon ki van rá akadva...
Mindenesetre most olyan alaposan megnézett, hogy már csak NST-ken találkozunk a kórházban :)

Bogi drága, mi van Katicával? Néztek nála vizeletet? Remélem nincs komoly gond, de az biztos hogy nagyon idegesítő lehet az 1 hete tartó láz/hőemelkedés. Biztos megússzátok a kórházat, szorítok nagyon! Te jobban vagy? Jól bekaptatok valami rusnya vírust!

Piros, további sok szerencsét a pénzvadászathoz! :lol: Ha van valami bevált tipped és praktikád, nyugodtan oszd meg velem, én is örülnék egy kis potyapénznek így karácsony előtt 8)
Sára pedig nagyon ügyes! Én inkább védőoltás párti vagyok, de nem minden áron. Ani agyhártyagyulladás és Pneumococcos ellen lett beoltva, de pl. nem akarom bárányhimlő és influenza ellen beoltatni. Ti már ezeken bőven túl vagytok, nem tudom hogy ilyen korban milyen választható védőoltás lenne.

Lituka, nekem is baromi gyakran fáj mostanában a fejem. A múltkor 2 gyógyszert is be kellett vennem, szinte migrénes lett a fejfájás, azt hittem megőrülök :( Te mit szoktál bevenni? Nekem a Panadolt ajánlották, és végszükségre az Algopyrint. Most is jönnek a frontok, hát előre félek!

Puszi nektek, további jó hétvégét!!!

Kép
Kép
esther1000
 
 


Bea, Veled mi újság? Már jó régen nem írtál, ennyire bevált az új munkahelyed? Írj lécci, mi van, hol és mit dolgozol, milyen a csapat, mi van a porontyokkal!!!

Kép
Kép
esther1000
 
 


Sziasztok!

Az előbb olyan sokat írtam,hogy közben kiléptetett a rendszer,és elszállt az írásom :evil: :evil: :evil:
Most nincs időm újraírni,majd valamikor jövök :(
beátab
 
 


Sziasztok!


Eszter!
Ez azt jelenti, hogy be is fordult, vagy szerencsére amúgy van minden rendben, de még faros?
Köszi az aggódást.
Miután tegnap másfél órát vártunk a dokinénire, megvizsgálta, és szerencsére "csak" a fülei vannak begyulladva, az sem nagyon, csak piros. Úgyhogy kaptunk lórúgás antibiotikumot, amit csak napi egyszer kell szedni 4 napig. Ma beadtam neki, de előtte megkóstoltam. Hááát. Kellett trükközni, mert én ilyen keserű gyógyszert életemben nem ettem.
De lenyelte :) Persze utána prüszkölt rendesen.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Kedves Édesanyák, Édesapák!

Ezúton szeretném megköszönni bizalmukat azoknak a kedves látogatóknak, akik már írtak. Bízom benne, hogy sikerült megfelelő lelki támaszt nyújtanom azok számára, akiknek erre volt szüksége, és megoldást találni és kivitelezni azt mások esetében.

Továbbra is várom leveleiket a pszichotanacs@freemail.hu címre. További információkat a www.pszichologia.mlap.hu oldalon olvashatnak. Újabb értékes, érdekes gyerekdalok stb. kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra – érdemes ellátogatni és kinek mi tetszik letölteni.

A legjobbakat kívánva: Nisreen
nisreen
 
 


Sziasztok!

Nisreen!
Tényleg nagyon jók ezek az oldalak, csak kár, hogy a letöltés nem megy egyszerűen :) :)

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok Lányok!

Asszem elszállt az előbbi írásom, ha nem, akkor legfeljebb kétszer olvashatjátok!
Látom mindenkinek nagyon hétvége van :D

Bogi, örülök hogy nincs komoly gond Katicával, bár biztos hogy nagyon rossz ez a fülgyulladás is. Ha gondolod szívesen kölcsönadjuk az OTO-Thermes fülmelegítő sapinkat, amivel hűteni is lehet a fület. Mit mondott az orvos, melegíteni vagy hűteni kell?
Mi egyébként megfázásnál használjuk megelőzésre, és eddig még sosem volt gondunk szerencsére Ani fülével. Ha kell csörögj nyugodtan, délután otthon leszünk, eljöhettek érte!

Egyébként Dóri nem fordult meg, még mindig csücsül :( De sebaj, legfeljebb farosan megszülöm, fő a változatosság :lol:

Puszi!!!

Kép
Kép
esther1000
 
 


Sziasztok!

na, megvagyunk ám mi is, csak hát ugye a hétvége, meg miegymás betett az írásnak. Múlt héten nem voltam túl jó passzban, mert Tamás kijelentette hogy 3 napra elmegy Hollandiába, és ezt én nagyon zokon vettem. Nagyon sajnáltam magamat, és bennem volt a para, hogy majd pont akkor fog történni velem valami...De szerencsére túl vagyunk a hétvégén, nem történt semmi extra. Igyekeztem lefoglalni magam, megvettem a Mikulás és pár darab karácsonyi ajándékot is. Bár ez most már elég fárasztó.

Lituka!
Remélem jobban vagy, és mersz bevenni fájdalomcsillapítót.

Eszter!
Én mindig Algopirynt veszek be, sajna hétvégén megint szükség volt rá. Nagyon örülök, hogy kicsit megnyugodtál, látod fejlődik szépen az a kicsi lány!! :D Képzeld, én már a 38. hétben leszek, amikor először megyek NST-re, eléggé elhúzza a dokim, nem tudom mire föl. 11-én megyek, nem leszel ott véletlenül? A Timivel is akkor találkozunk.

Bogi!
Hogy vagytok? Amúgy sem írsz sokat mostanában, és akkor is betegségről kell beszámolnod! Meggyógyultatok már? Ha te is beteg vagy, akkor nagyon nehéz lehet a gyerekeket rendezni.

Csajok, a Horváth Imrét azért kérdeztem, mert a védőnőm mondta, hogy ő kijárna a gyerekekhez, és nem is kér túl sokat érte. Nagyon nagy volt a kísértés, mert bár nagyon jó szakembernek tartom a dokinéninket ( Szilágyi Ildikó) de mégis kicsit parázok a két gyerekes hosszú várakozástól... De aztán a dokibácsiról lebeszéltem magam, egyrészt mert nem túl sok infóhoz jutottam vele kapcsolatban, másrészt tartok tőle hogy a kora miatt esetleg nincs annyira top-on a mai gyógyikkal kapcsolatban... Esetleg ha tudtok valakit ajánlani, aki kedves, ügyes, és szükség esetén hajlandó házhoz jönni, ide vidékre, akkor szóljatok légyszi!!!

Addig is minden kis és nagyobbacska betegnek jobbulást, Bea, nektek is! Puszika:

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!
Nincs otthon netünk ezért írok ilyen ritkán.Várjuk,hogy az uj szolgűáltató kiépítse a hálózatot,a régit lemondtam mert használhatatlan volt.Nálunk mindenki vagy beteg volt vagy most beteg,de az is lehet,hogy csak most lesz... :cry: nagy baj nincs csak picik,pár napig tartanak aztán elmúlnak.

Bogi!
Köszi,hogy leírtad a tapasztalataidat!

Orsi!
www.sjpalkotasz.hu ez a férjem web címe.

Mennem kel igérem legközelebb többet írok!Pussz!

seszter
samu eszter
 
 


Eszti!

Ezt épp most olvastam másik fórumon, bemásolom ide neked :


Na, akkor trükkök (szerintem nagyon viccesek, de többeknek működött):
1. Kapcsolj be valami jó zenét és tedd a fülhallgatót a pocid aljára. Lényeg, hogy valami kellemes zene legyen! A babák szeretik a harmónikus hangzást és igyekeznek közeledni hozzá, hogy kvázi jobban hallják.
2. Elemlámpával kell a pocak aljára világítani, hiszen valamennyire érzékelik a fényt, ez a módszer ezt veszi alapul.
Mindkét módszer hanyatt vagy odalfekvésben végezendő, persze a legjobb-csak szerintem kivitelezhetetlen,- ha kombinálod olyan testhelyzetekkel, amelyekben a babának a legtöbb helye van a mozgásra.
Testhelyzetek:
1. Ereszkedj négykézlábra és próbálj így minél hosszabb idöt eltölteni ( én olvasni próbáltam így)!
2. Ugyanez, csak óvatosan támaszkodj az egymás elé leengedett alkarodra és hajtsd rá a fejed (ez nagyon hatékony és a legkényelmesebb is)!

Üdv, Niki

kancellárka
 
 


Sziasztok!

Köszi minden rendben Velem..vagy 1 napja nem fájt a fejem :)
Ma voltam AFP-n..holnap jön meg a eredmény...
Tudom h egy elavult dologról van szó...de ha már megcsinálták kiváncsi vagyok a eredményre...

Remélem mindenki jól van vagy jobban..mostanság csak olvasgatni van időm..

pusszantás mindenkinek.

Télleg nem tudja vki hogy Győrben lehet e venni valahol olyan kiamamáknak való derékövet amit a gatyára is lehet huzni és igy nem kell felhuzni a cipzárt és még védi a derekat is meg a hasat is tartja?
Vendég
 


Sziasztok!

Zsu, megértem hogy para voltál a 3 napos eltáv miatt! Lehet hogy én is kibuktam volna, pedig én még nagyon nem érzem úgy hogy mostanában szülni fogok :lol:
Nekem a farfekvés miatt kell a 37. héten mennem NST-re. Most pénteken, dec. 5-én és 10-én kell mennem. Sajnos eddig úgy tűnik elkerüljük egymást :( De majd megpróbálok valamit ügyködni :D
Személyes vélemény: Szilágyi Ildikót én tuti nem cserélném le. Biztos szívesen kimegy hozzátok is, de ha para, akkor meg tudjátok oldani hogy ti hozzátok be Kittit majd? Szerintem annyira alapos ez a dokinéni, Ani egyszerűen imádja, főleg amióta sünis tetkót kap a kezére tőle. A mai napig mutogatja a helyét, pedig már hetek óta nem voltunk nála. A várakozás tényleg gáz, de nekem annyit megér a dolog, hogy biztos kezekben tudom a csajokat :lol: Főleg hogy olyan sok doki mondott már butaságot nekünk eddig!

Niki, nagyon aranyos vagy!!! Köszi a leírást, kipróbálom mindent!!! Én is komoly kutatómunkát végeztem ezügyben a neten, mégsem találtam meg ezeket! Remélem beválik valamelyik. A lámpázást már csinálom egy ideje, de úgy látszik nem kíváncsi fajta a csajszi :lol: :wink:

Puszi Nektek!!!

Kép
Kép
esther1000
 
 


Ja, Lituka! Én varrónőnél varrattattam csőtop szerűt (textilanyag abszolút cső alakban) mert sajnáltam egy ilyen bandázsra 2 rugót. Sőt, az egyik régi csőtopomat is használom :lol:
Egyébként lehet kapni a C und A-ban, a Brendonban, a Maternelle-ben tutira.
A fejfájás engem is kínzott, borzasztóak ezek a frontok! De örülök hogy már jobban vagy!!! AFP miatt ne aggódj!

Kép
Kép
esther1000
 
 


Sziasztok!

Na most úgy néz ki, hogy az autó mizérián kívül már minden rendben nálunk. Vagyis még anyagilag kell helyre rázódnom a kétszeri javíttatás miatt, de december közepére talán az is meglesz.
Vagy még ezt nem is mondtam?
Szombaton MEGINT bekrepált az autóm, most generátort kellett benne csináltatni. Jó kis mellizmom lett mire elkormányoztam az autót a szerelőhöz, merthogy nem működött a szervó, és ez ilyenkor nem olyan, mint egy eleve szervó nélküli autóban, aminél azért nem kell nekifeküdni, hogy tekerd a kormányt, itt aztánizomból kellett csinálni mindent. Nagyon gáz volt. :)
Megintcsak hálás köszönet Piros barátnőmnek a segítségért!!!!

Lányok már helyre jöttek. Katica egy HŐS! Olyan keserű antibiotikumot kapott, hogy az durva. Aztán már 3 adagot bevettünk nem is olyan nagyon nehezen, azzal tudtam beadni neki, hogyha meggyógyul tőle, akkor elmehetünk végre a mamához.

Jaj, még akartam mondani.
AKinél van kislány, és még nem találtatok ki ajándékot. A varrónőmmel megint kitaláltunk egy zseniális dolgot. Kislányoknak szopipárna. Szerintem ott, ahol kistesó is van, vagy lesz, aki szopizni fog, ez külön szuper ötlet, mert így tudja utánozni anyucit a nagylány.
Teszek fel róla képet is.

Kép

Kép

Kép

Én Katicának máris újítottam egyet, pláne, hogy babát kért karácsonyra, és ahhoz szuper lesz, mert ő meg imád is babázni!

Na puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Lituka, Eszter!

Amikor én kerestem ilyen övet (valahol bandázs övnek hívják), akkor mindenhol, még a maternellében is hülyének nlztek, ja a Brendont kivéve, mert ott asszem volt, csak én nem jártam arra, meg amúgy is. Szóval én neten rendeltem, de nekem nem jött be, a gatyám ugyanúgy lecsúszott, állandóan huzigattam, százszor kényelmesebb volt a kismamanadrág, amire először sajnáltam a pénzt, de aztán nem bántam meg.

Bogi!
Most mindenkinek az autójával gyűlik meg a baja??? Akkor most örülök, hogy még nem vezetem :) Bár csillagokat látnék ha a zsír új autónak műszaki baja lenne, így is szívjuk a fogunkat előre a kötelező szervíz miatt.

Nálunk nekem van "műszaki" problémám, mert bekrepált a derekam, és egy össze-vissza kószáló gyerkőcnél ez nem túl jó dolog.
De csütörtökön megyünk őszölni/telelni anyumékhoz, majd talán ott lesz időm kicsit pihentetni.
Amúgy Zalán valószínű nemsokára elindul magától, mert már pár lépést totyorászik.
Na most dugulok el.

Üdv mindenkinek, Niki

kancellárka
 
 


Köszi a tippeket!
Késöbb szeretnék kismama gatyót de mégcsak 2 kgt hiztam és mégcsak egy egy gombot ne mbirok begombolni igy erre gondoltam..hát lehet énis varratok vmi extra jót :)

Ja Esther multkor el felejtettem..nekem meg kizárólag csak az algopirynt engedi a védönőm..és azt szedem be nagyon ritkán..eddig 3at összesen pedig mindennap iszonyatosan fáj a fejem..de nem is használ ezért nem szedem mert max félóráig segít...

pont most is fáj..ugyh megyek is pihenni...mindeninek szép estét :)

holnap megyek a hematológushoz aki majd elmondja mivel jár az ujabb kiderült vérrendellenességem..Leiden mutációm van..de nem kell megijednem teljes élet élhető melette ha kordában tartják a vérecském :) csak beszeretne mindent irni a kiskönyvembe meg elmagyarázni mivel fog járni a szülés előtt...(gondolom pár nappal elöbb be kell feküdnöm vagy ilyesmi) majd holnap irok mi volt...

puszi mindenkinek
Vendég
 


Sziasztok!

Autóról nekem is van friss sztorim.Férjem kocsián a központi zár tönkre ment.A vezető felöli ajtót ki se lehet nyitni,így az anyósülésen átmászva lehet kiszállni,a tank ajtaját pedig nekem kellett megbuherálni,hogy meg tudjunk tankolni,csomagtartóba kellett bemászni és bizonyos csavarok kioldásával sikerült mechanikussan kinyitnom.

.Most a két nagy meg a férjem beteg,de már nem sokáig remélem.Tud valaki tanácsot adni,hogy ha agyereknek mindentől fáj a szája mivel kéne ecsetelni.A dokinéni nem látott a szájában semmit,de kaptunk fájdalom csillapítót,ami nem tudom mennyire hatásos erre.Mindenre azt mondja,hogy csipi a száját,igaz a baracklekvár magában nem csipte! :D

Minden jót nektek!

seszter
samu eszter
 
 


Sziasztok Lányok!

Olvaslak ám Benneteket!


Nálunk nincs semmi újság, úgy telnek a napjaink, mint eddig.
Van még pár nap szabadságom, ma is itthon vagyok, nagyon jól esik!
Legalább kicsit utolérem magam a rengeteg házimunkával.
Hétvégén megcsináltuk az adventi koszorúkat, szépek lettek.

Ma a pincelejárót és a hálószobát szeretném rendbe tenni, meg szépen lassan a többit.

Kismamik, örülök, hogy jól vagytok!
Esther, szorítok, hogy beforduljon a baba!
Lituka, sógornőmnek is volt ilyen öv, Ő mindig azt hordta, de nem tudom, hol vette.Szerintem kapta valakitől.

Betegeknek jobbulást kívánok!


Kép Ezeket alkottuk a hétvégén
Vendég
 


Télleg Esther adj vmi életjelet...mert mostmár a 38. héten bármikor jöhet a baba...
Aztán meg majd hirtelen kapjuk jó hírt h szépen befordult és már meg is született Dóribaba :)

Amugy remélem mindenki jól van...és készülődik a karácsonyra :)
Vendég
 


Sziasztok Lányok

Hát igen csak régen voltam itt, úgyhogy az utóbbi órám olvasgatással telt!
Piros és Orsi, gondolom bennetek már lecsengett a kocsitörés, de most olvasva nagyon ilyesztően hangzott. Jól értettem, hogy egyikőtöknek sem történt baja? Ugye nem? A kocsi pótolható...

Bogi, nagyon köszönöm a múltkori gyors pelenka-segítséget :) Olvastam, hogy Katica bogaram beteg volt. Már elmúlt a fülgyulladása? Nem fertőződött felül? Az olyan aranyos volt, hogy "lemeóztad" a gyógyszert, és nem tetszett :D

Zsu, Eszter - mindjárt itt a babikátok! Irigy vagyok, nagyon irigy! :oops: De viccet félre téve, vigyázzatok magatokra, vegyétek lightosra a karácsonyi készülődést.

Most szaladok, Gergő nagyon 'anyuzik', itt a raportom ideje.
Niki, neked, illetve a derekadnak meg jobbulást.
Puszi mindenkinek
Éva
dórége
 
 


Sziasztok!

Mi jól vagyunk, pénteki NST-n 10-est kaptam. Szerdán megyek legközelebb :) A gondom annyi, hogy megint beindult a bölcsességfogam (nálam fokozatosan nő) és iszonyatosan feszíti az ínyemet. Már a torkom is fáj tőle. Gyógyszert persze nem veszek be. Dóri még mindig csücsül. De abszolút jó a kedvem :lol: :lol:

Luca, nagyon szép az adventi asztaldísz. Mi elővettük a tavalyit :) Nagyon lenne kedvem megint készíteni, de alapanyag híján elég nehéz, utánajárni meg már nincs kedvem...

Lituka, mit mondott a hematológus?

Niki, milyen anyukádnál? Meddig maradsz? Vagy már haza is jöttetek? És a derekad?

Zsu, Bea, mi van veletek????

Puszi!!!!

Kép
Kép
esther1000
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan jöttem a hírrel.
Ma hajnalban megszületett az Eszti kislánya Dóra Júlia, 2990g,47 cm, normál szüléssel farosan. Mindketten jól vannak.

Eszti!
Gratulálok a gyors és ügyes szüléshez.
Sok boldogságot az egész családnak. Szép karácsonyotok lesz.
Kép


Remélem Zsu hamarosan Te következel :wink:

Puszi Mindenkinek,jövök ám de most éppen 2 helyen is dolgozom egyszerre,és el vagyok havazva.

Bea
beátab
 
 


Sziasztok!

Eszti!
GRATULÁLUNK DÓRÁHOZ!
Nagyon ügyes voltál!
Ahogy olvasom az esti beírásod, gondolom ez már a szülés előtti jókedv lehetett. Hirtelen indult be?

Majd mesélj (HA LESZ IDŐD :-))))))


Csajok!
Már régen írtam, eddig kicsit ülepedtek bennem a dolgok.
A november végét nagyon megszenvedtem, és ha nincs Piros barátnőm aki tartotta bennem a lelket, akkor talán meg is őrülök.
Történt ugyanis, hogy a bizonyos generátor problémát követően, ami miatt kétszer vittem az autót a szerelőhöz, másnap, vagyis múlt csütörtökön magabiztosan elindultam Győrbe a már szuper jól működő autóval.
Kikanyarodok az épülő Baumaxnál ugye, alig mentem 10 métert, nagy csattanás. Bogika nem fogja vissza magát, elszidtam mindenkit, hogy most meg behorpadt a teteje, akkora kő esett rá biztos (épp egy teherautót kerültem el a belső sávban). Gondoltam majd anyunál megnézem. Onnan már nem voltak messze (utólag szerencsémre). Kiszállok az autóból, nézem a tetejét, semmi. Nézek le, durrdeffekt. Na ott már kínomban mást nem tudtam, mint hisztérikus röhögésbe kezdeni. Ugye semmit nem tudtam intézni egész héten a rossz autó miatt, így arra a napra időzítettem mindent, hát nem bejön ez a hülyeség?
Summa summárum szerencsére a kerék javítható volt (ezt is Piroséknak köszönhetjük :) ), egy fiatal srác megcsinálta, így nem kellett még 30 ezret rákölteni az új gumikra. Már így is novemberben benne volt az autó 69 ezer Ft-ba, ami ugyebár nem volt betervezve.

Ezek után én úgy döntöttem, hogy pénteken van november utolsó napja, szombattól vége a pechsorozatnak. Nem akarok semmit elkiabálni.....


Zsu!
Mostmár rajtad a Világ szeme! Neked is gyors szülést kívánunk ám!

Bea!
Köszi a híreket!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Én is csak a jó hírt akartam leírni, de Bea gyorsabb volt!!

Hát Esztikém, itt is nagy nagy gratula neked!!

Olyan jól esett, hogy írt éjjel Eszti, nem is gondoltam volna! Ha jól számolom, kb 2 héttel korábban érkezett a kicsi lány, ugye?
Írogattam egy várandós topikba, hát ott is szinte mindenki, egy lány kivételével, kb 2 héttel korábban szült, ráadásul ott eddig mindenki császárral... Érdekes!!

Nem tudom, hová tűntetek?! Kihal ez a topik lassan! Mondjuk én is a karácsonyi készülődéssel voltam elfoglalva, ki tudja mi lesz alapon. Már megkötöztem a szaloncukrokat, és becsomagoltam a meglévő ajándékokat. Már csak egy két darab kell.

Luca!
Nagyon szép koszorúkat csináltatok, mi a tavalyit vettük elő.

Éva!
Köszi az aggódást, de most újra tele vagyok energiával!! Hétvgén még lazán végigcsináltam a szülinapi bulimat! Remélem ti is jól vagytok!!

Na, átadom a szót, írjatok csajok, kivel mi történik mostanság!!
Puszi

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Eszti!
Nagyon nagy gratula, és hihetetlen, hogy farosan sikerült megszülni, le a kalappal, végül mégsem lett császár ez jó.
Dórit pedig Isten hozta ezen a nagy világon!

Bogi!
sAJNÁLOM EZ (hülye caps lock) az autó mizériát, de remélem tényleg magad mögött tudhatod a novemberrel együtt.

Zsu!
Hát hajrá neked is!

Luca!
Tényleg jók lettek a koszorúk, ügyes vagy, nekem idő hiányában a tavalyi lesz, eddig még sose gyújtottuk meg a gyertyákat, és talán még most sem fogjuk, majd jövőre jobban értékeli a Zalán is.

Tegnap haza jöttünk, jó volt, csak rövid. De mennem kellett nődokihoz, meg a páromat sem akartam sokáig egyedül hagyni, mert még a végén elveszik az üres lakásban.
Zalán megint sokat tanult, már lassan kezdi megszokni az idegen helyekkel és személyekkel történő találkozásokat. Hiába edzeni kell. Viszont az alvást sajna nagyon a saját kiságyhoz köti, így midnig extra lefárasztás és kis buksisimivel aludt csak el, de azért jókat aludt.
Amúgy is sokat fejlődik, nagyon okosodik, olyan sokat és gyorsan tanul, hogy hihetetlen. Egy éves koráig inkább mozgásilag fejlődött, most meg a kis agyacskája. Bár ezt asszem nektek nem kell részleteznem, már mindenki átélhette, akár többször is.

Na eldugulok inkább és megyek lakást díszíteni.

Jók legyetek, üdv, Niki

kancellárka
 
 


Eszti G R A T U L A :D :D :D :D :D
Jajjj...ez olyan jó hír..én már előtte 1 nappal pont arra gondoltam hátha azért nem irsz..erre tegnap este beirsz..ma pedig már meg is születik a kis csoda :)
még1X nagyon gratulálok....

Bogi: neked kívánom h a kocsival mostanában ne gyűljön meg a bajotok :S

Zsu: TE vagy a következő :)

Én meg csak várom h nődögéljen végre a pocim :)

Kancellárka: nyugodtan részletezd csak én például az elsővel vagyok állapotos igy nekem még minden új :)

Szép napot mindenkinek.
Vendég
 


Szia Mindenkinek!

Nagyon régóta nem tudok idecsüccsenni a gép elé,s tessék:amint sikerül máris csodás hír fogad.Szívből gratulálunk Eszternek és az ő kistündérének!Kívánunk sok tejcsit és még több boldogságot!
Kép

Most rohannom kell tovább:Mimikém követel maga mellé... :D

Pussz és ölelés.

Orsi!Igyekszem mielőbb fotókat feltenni a tegnapi Mikulás ünnepségről.Zsezse jól látszik néhány képen. ;)

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!

Eszter! Nagy-nagy gratula, igazán ügyes voltál! Dóridat pedig fogadja mindig olyan örömmel a világ, ahogy a mi kis közösségünk! Alig várom, hogy megint legyen találkozó, ahol csupa kisbaba kukucskálja a nagyobbakat! Olyan jó, hoyg ilyen hatékonyan csökkentitek a csapat átlagéletkorát. Így én is fiatalabbnak érzem magam! :wink:

Bogi! Itt van a december, minden szebb és nyugodtabb lesz. Koncentrálj az ünnepekre. Tudod, csütörtökön jön a Mikulás!

Dórége! Köszönöm az aggódást, de szerencsére személyi sérülés nem történt. Sőt! Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy valami igazán klassz karácsonyi ajándék kerekedik ki ebből a balszerencséből.

Zsu! ma voltunk Dáviddal koraszülött utógondozáson Horváth Imrénél. Olyan igazi régi, jó doktor bácsi! Megnyugtató személyisége van (amikor a kezét nyújtotta felé, hoyg üdvözölje, Dávid az ölébe ült), nagyon alaposan vizsgálta meg, türelmes volt és velem is korrektül beszélt. Nekem bejön.

Dávid egyébként elég jól szerepelt a státuszvizsgálaton. 14 kiló és 97 centi magas. A lábára kell figyelni és a köldöksérvét fiygelni, emrt nem zárult még teljesen. Képességvizsgálata is volt, de nem igazán hozta a formáját. nem nagyon akart szóbaállni a gyógypedagógussal és a színek megnevezése sem ment. Párosítani tudta őket, de a kéket zöldnek hívta. 94-es IQ-t írtaka papírjára. Most készülök utánaolvasni, hoyg ez gyerekkorban is ugyanaz a skála és csaka mérési módzsre változik vagy a határok is mások. Akárhogy is, nagy valószínűség szerint nem ő lesz a következő Szász Marci. De nem is tök hülye.

Nálunk is indul a karácsonyi készülődés. Nálunk a szülinapok miatt elég sűrű ez a hónap, így tényleg ritkábban jutok géphez, de remélem mindig lesz mit olvasni ha jövök.

Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Piros!

Dávidnak így utólag kívánok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Szerintem igazán ügyes, azért meg nem kell aggódni, hogy ott felcserélte a színeket, lehet, hogy csak a gyógypedagógus néni tetszett neki és zavarban volt (már ha nő volt ;)).

Üdv, Niki

kancellárka
 
 


Eszti!
Millió puszi és gratula! Nagyon ügyesek voltatok! Dórikát Isten hozta köztünk, boldogságot kívánok neki egész életére!
Most már csak a kórházi napokat éljétek túl, aztán vihetitek is haza azt a kis drága csöppséget :D :D

Zsu
látod többünknek te vagy a második 'gondolata' :D Rajtad a sor, csak ügyesen te is, most neked szorítunk mindannyian. Lehet hogy a sok energia, a "laza szülinapi buli" nálad is hasonlót jelez? :wink:

Lituka
neked pedig - a fenti példákat követve - kitartást a pocaknöveléshez. Nem is hiszed, milyen hamar itt lesz az az idő, mikor rólad szól a babahír!

Bogi
szerintem a te mentalitásodban az a nagyon jó, hogy miután kidühöngted magadból a rosszat, teljesen optimistán tudsz előre nézni :lol:

Piros
gondolod, hogy ezek a képességvizsgálatok valóban valós képességeket tudnak nézni? Nekem mindig az volt velük az érzésem, hogy egy adott érzelmi pillanatot minősítenek csak, az pedig egy kisgyereknél nagyon gyorsan tud változni. Szerintem ebben az esetben Dávid tesztelte a gyógypedagógust :)
Amúgy bármi is az, amit nem akarsz elkiabálni, sikerüljön, hogy minél előbb elkiabálhassad nekünk is!

Bea
még mindig titkos a munkád? Nem láthattalak ma de. 11-körül a Fehérvári u.75-ben?

Lányok, mivel mindannyian feleségek, családanyák, dolgozó nők, anyukák stb. vagyunk - egyszóval szuper nők - mindenkinek kitartást kívánok a karácsonyi rohanáshoz, főzöcskézéshez, ajándék-kitaláláshoz-beszerzéshez! Azért magatokra is gondoljatok néha :wink:

Pusz mindenkinek
Éva
dórége
 
 


Sziasztok!

Piros!
Köszi az infót a doktor úrról, végül eldöntöttem, hogy a kényelmes megoldás ellenére maradunk a Szilágyi doktornőnél! Majdcsak megoldom valahogy! Dáviddal ránézésre is minden oké, talpraesett, aranyos gyerek!! Összekeverte a színeket? Nagy dolog! Majd legközelebb nem fogja! Egyébként én is a színeket próbálom a kis fejébe vésni Krisznek, gyakorlatilag 0 sikerrel... Ó, és utólag is

BOLDOG SZÜLINAPOT DÁVIDNAK !!!

Aztán mindjárt itt lesz a Sára szülinapja is, igaz? Jó sűrű ez a hónap nektek is! nekünk is van 4 decemberben!

Bogikám!
Fel a fejjel!! Pont nemrég mondtam Beának, hogy azért a rossz napok után előbb utóbb előkerülnek ám a jók is! Veletek is ez fog történni!!

Lituka!
Amíg el nem felejtem! A Kismama újság mostani számához volt mellékelve egy Kenguru Goldos szórólap, abban láttam bandázs övet, 2.890-ért! Győrben sajna nincs üzletük, de ha olyan helyen jársz...pl. Budaörs, vagy Fehérvár, tudsz venni. Én mondjuk nem bántam meg a két nadrágot, amire beruháztam a Krisszel való terhességemkor, most is azokat használom! Ha minden jól megy, már csak 3 hétig!! :D :)

Niki!
Te csak számolj be nyugodtan a kicsi Zalán fejlődéséről! Attól hogy nekünk nagyobbacskák a gyerkőceink, ez még nagyon érdekel bennünket! Legalábbis engem tutira! Érdekes, nem, hogy kb egy éves koráig az ember azzal van elfoglalva, hogy mikor fordul meg, ül fel, áll, mikor indul el, utána meg aztán várjuk az első szavakat, mint a messiást, aztán meg már büszkélkedhetünk is az első önálló mondatokkal! Nagyon okosak ezek az apróságok, hihetetlen mennyiségű információt képesek magukba szívni, raktározni!! Nekem nagyon kevés sorozatot van időm megnézni, de Krisz a bemutatók alapján tudja vagy 4-5-nek a címét az első képkockákból! Én meg csak lesek, mert aztán filmekről nem szoktunk csacsogni...! :wink:

Éva!
Hát, én most úgy érzem, hogy kihúzom az időmet, bár egyre nehezebb ez az állapot, már szívesebben babáznék!!

Örülök, hogy gondoltok rám, hogy várjátok velem a picit!! Előbb sms-eztem Esztivel, szó szerint azt írta: nagyon jól vannak, úgyhogy semmi hátrányuk nem származott abból, hogy előbb jött a Dóri baba! Pénteken mehetnek is haza, úgy néz ki!

Megmondom őszintén, nekem hetente 1x mostanában már segít a takarításban egy leányzó, de így is van mit csinálni persze. A függöny leszedés és mosás pl. csak rám vár..
Na, itt a végén egy ajándékötlet, hátha valakinek jól jön: a Plázában nem tudom mikor nyílt, az éttermes résznél egy sál sapka üzlet, én ott több családtagnak is vásároltam, nagyon szép dolgaik vannak!!

Jó, most már lépek, irtó sokat írtam!!
Orsi, merre jársz?!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Ezt nem fogjátok elhinni!

Ma beledurrantak a másik autónkba is! Sima "követési távolság be nem tartása" volt,a pali mégis kekeckedett. Ezért rendőrségi feljelentés lett belőle, pedig a rendőr is próbálta meggyőzni, hogy így csak a költségeit növeli. Most várhatunk még pár héttel többet, amíg bejárja a hivatalos utat a sztori. :cry:
Szerencsére nem volt gyerek a kocsiban és a méretkülönbség is a mi autónk javára szólt. Nem nagyon tört össze, de nem lesz olcsó és leginkább nagyon nem hiányzott a biztosítózás újra.

Ez nem az autók ideje.

Lépek is, amíg nem tudok valami kellemesebbet írni.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Juj ezek az autós sztorik. Nekem is van egy. AMikor apu vitt hozzájuk belefutott egy trafiba épp hogy nem vették el a jogsiját. Anyum még mindig nem tud róla :)

Piros!
Nem is merem mondani, hogy csak nem a pénztermő fát találtátok meg ezzel az autósdival?!
A párom a motoros balesetéből jól jött ki és most van egy mégjobb motorja belőle.

Zsu!
Hát igen, hihetetlen okosak ezek a gyerkőcök. Eddig hiába tanítgattam neki a süti sütit, meg a szembetakarós kukucska játékot, meg a hol a pocidat, stb, bagózott rám, most meg két hete állandóa tanul valami újat. Csak párszor mutatok meg neki bármit is már csinálja is, és a lényeg, amit imádok az egészben az az ahogyan tud neki kacagni, hogy ez is sikerült. Imádom. Olyan játékokkal játszik pikk-pakk, ami jó pár hónappal nagyobb korosztálynak ajánlott (bár ez sokszor nem jelent semmit).
JA és függyönyt NE te szedd le és rakd fel, mert pocakosan, főleg utolsó hónaposan nem szabad nyújtózkodni!!!

Bea!
Tényleg!
Most már igazán elárulhatnád hol dolgozol, főleg kettőt!!!

Éva!
Nekem könnyebb túlélni a karácsonyi hajszát, egyrészt mert imádom az adventet és mindent ami karácsony, másrészt, mert nálunk a férjem főz :)

Na lelövöm magam, még van mit díszíteni a lakáson...
Üdv, Niki

kancellárka
 
 


Ezt majdnem elfelejtettem megmutatni:

Az év tanulsága:A padlás nyáron túl meleg a gyertyáknak. (meglátszik, hogy panelgyerekek voltunk :))

Kép Kép

kancellárka
 
 


Sziasztok!

Éva!
Te ismersz engem :) :)

Lányok!
Annyira aranyosak vagytok, mindenkinek köszönöm a bíztató szavakat!

Minden napra van valami.
Tegnap épp a Bóbitában jártam, vittem a pelenkát, és hát nagyon megörültem amikor mondták, hogy a gyerekek megnőttek, és nincs új kisbaba, így a nagyobb pelenka kell már nekik. Örültem, hogy nem került oda újabb kisbaba.
Eközben írta Piros az sms-t, hogy mi történt velük, de alighogy hazaértem, hívtak az oviból, hogy Lili belázasodott, 38,5 a láza, és hozzam haza. A fejét is fájlalta. Hazahoztam, adtam neki lázcsillapítót és aztán semmi baja nem volt. Este is adtam neki, mert 37,1-et mértünk, ne menjen fel neki éjjel. Reggel mértem, 36,3, meg totál úgy viselkedik, mint akinek semmi baja. 12-re viszem dokihoz, kíváncsi vagyok nagyon, hogy mit fog mondani.

Egyébként eddig akárkivel beszéltem arról, hogy mi történt velünk, mindenkinek megvolt a maga sztorija arra a hétre az autójával, többen összetörték az autót, úgyhogy én úgy vettem észre, ez most egy általános tendencia. Valami van a levegőben.

Mondjuk ami Pirosékkal történt, az nagyon hülye dolog, mert a fickónak vagy nagyon régi jogsija volt, és elfeljtette amit a kreszről tanult, vagy nagyon friss jogsija volt, és gyakorlatlan volt.

Orsi!
Mi újság veletek? Zsezse baba, George? Jól vagytok?

Csajok!
Valamikor kéne talizni az ünnepek előtt még. Vagy csak januárban?

Puszi mindenkinek!

Tegnap én is beszéltem kicsit Esztivel, azt mondta nem volt vészes a faros szülés, pénteken mehetnek haza hogyha nem sárgul be Dóri.

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Niki!
Ez a gyertya dolog csúcs :)

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Mi tegnap ismerkedtünka télapóval a bevásárlóközpontban. De csak 2 lépés távlságról, mert elég sok gyerek lézengett körülötte és nem akartuk kitúrni őket, meg amúgyis mentünk a buszra. De lefigyelte Zazi azt kész, inkább a fényeket nézegette.
Na és ma reggelre az imádott cipőjébe télapó itt hagyta ajándékát. Persze először oda se bagózott, aztán került egy kettőt és észre vette, hogy valami ott van neki. Megpaskolta kihuzgálta és egy kicsit játszottunk az új játékkal. Ennyi a nagy mikulás története nálunk. Majd rakok képeket is, csak a kicsinyítő progim nem műkszik.
Üdv

kancellárka
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?