Sziasztok Csajok!!
Hát akkor én jól meghúzom magam.....ma fél 7-kor volt kelés. Volt ugyan éjjel 2x szopi, de este 9-től már szunya volt. Szóval így nem esik nehezemre
Úgy látszik a rontás átment hozzátok....pedig én nem küldtem
A délelőtt hamar eltelt, egy picit segítettem a taki néninek. (Apától "kaptam", mondván, hogy ő hétközbe nem ér rá, hétvégén meg nincs kedve takarítani.) Aztán ahogy elment, szopi, irány a Tesco. Inkább én, mert így apát el tudom zavarni a Bricoba égősorért. Idén fel szeretném díszíteni a házat. (Eddig nem foglalkoztam vele, uccsó pillanatig dolgoztam, szóval örültem, hogy l.k volt a se..emen.
) Remélem girland is lesz. Mármint a bricoban ...
Viszont most nyeltem le az ebédem utolsó falatkáját. Ma még kell csinálnom Tiramisut, holnap du vendégeink lesznek, és ki kell vasalnom. Holnap csavargás, ebéd valahol máshol. Majd főzök vasárnap.
Édesek a gyerkőcök. Csak jelzem, hogy abban a kádban van még hely...
Sziszike
Ugyanott van az ágya, nem változott semmit. A hétvégi átközltöztetéstől apa vonakodik.... Egyébként megnézettük a szobákat annó...tényleg, elő is keresem a rajzot. Ez akkor volt, amikor apa beteg lett még annó. Lábra sem bírt állni, kétnaponta hordtam a kórházba, és mindig az volt, hogy egészséges, szervi baj nincs. Hát akkor fordultam ezekhez az emberekhez, mert már nem tudtam mire gondolni. Aztán kutakodtunk a Neten, és gyanítottuk már, hogy mi a baj: pánikbetegség. Egy orvos-természetgyógyász hozta rendbe egy év alatt. Nagyon durva volt, amin akkor keresztül mentem. Nem tud lábra állni, és azt mondják minden rendben, kezüket széttárták, ők nem tudnak mit csinálni....
Zenebölcsi? Milyen volt? Tetszett a csajszikádnak?
Tudod, mi inkább a sportra utazunk. Babaúszásból lesz úszás, apa beiratja majd 4 ávesen teremfocira, megtanítjuk teniszezni....aztán majd ő kiválasztja, hogy mit szeretne. Az is lehet, hogy jön egy x-dik ötlettel.
Rota II után nálunk nem volt semmi hasonló tünet. Dec 4-én lesz a harmadik, és a Streptococcus az uszi miatt.
Jut eszembe. Tesco - apának legalább így meg tudtam venni a Mikulás ajándékát. Két 30 centis virgács, egy piros szütyő, benne 1 kg konyakmeggy, és egy pirinyó télapó
És megcsináltam a naptárt neki, az ötlet innen való. Saját maga által készített képekkel, Ikea-s keretben, és összegyűjtöttem az összes családi ünnepet. Szerintem nagyon király lett