Új privát üzeneted érkezett!

No akkor jó.... :D

illetve...jó 2 hete pici almadarabkát nézett ki a számból....és hagynemongyammmmm hg kis f.asz. fulladás lett belőle... :cry: babapiskótát próbálgatok...de hát az nem igazi rágás...mivel -elnyálasodik-....amúgy meg nem is tudom, lehet hg őrlő fog nélkül nem is lehet rágni....

én a múltkor túró+cseresznye+gesztenyepüré+natúr joghurt keveréket adtam a babaszobás recept alapján...de ette...

Lehet hg csak agyontúlaggódjuk ezt a kaja kérdést...lehet hg lehet picit lazábbra fogni.....fene tudja...no nem úgy csokisan... :D
Olga!
Dehát a palacsinta finom!!!!!!! :lol: Ezek szerint Balázs is díjazza.. :D

Ezek az odacsapok dühöngések....hehehehehehe :mrgreen:

Hú hol olvastam vagy itt...hg igaziból a tápi is veszélyes 1-2 naposan...de azt már nem tudom miért...de jól meg is ilyesztett...na nem mintha eszembe jutott volna neki adni...de még kényszerülhetek rá....Na ha egyszer megint ráakadok...leírom.....

fanna3
 
 


Olga!
Én a túróból, mindig banános túrókrémet csináltam turmixgépben. Levente csak úgy volt hajlandó megenni a túrót.... mondjuk ez mai napig így van. :roll:
Csak natúrjoghurt, banán (vagy más édes, könnyen turmixolható gyümölcs) és egy kevés túró kell hozzá. Később lehet majd mézzel is ízesíteni, ha már elég nagy lesz hozzá... vagy amikor ti már jónak látjátok, hogy kaphat.
szilbee
 
 


Héj Olga!
Nem vagy suliban ......és nem is tanulsz????? :D

fanna3
 
 

 
 

Lányok!
Valaki súgja már meg nekem, hogy tudok a női vanalon a vonalzóhpz képet rendelni. Ollllyan béna vagyok! :oops: :oops: :oops:
szilbee
 
 


BBJ, köszönöm szépen a recepteket! Lehet, hogy nekem meg a csípőcsontom fáj a lapos papucsozás miatt?!

Én mindkét nagynak 20 hónapos koráig adtam tápszert és utána álltunk át a reggeli kakaóra. 8 hónapos koruk körül kezdtük el a joghurtot, túrót, sajtot.

Viszont Jázmin tejfehérje érzékeny, ezért ő semmit nem kaphat a doktor bácsink szerint 1 éves koráig, ami tejtermék. Utána próbaszerűen, s ha nem jön elő az ekcéma, akkor mehetnek ezek a kaják. És az érzékenységéhez kapcsolódóan 1 éves korig nem kaphat tojást, glutént, halat sem. :roll:

Anna utált rágni, mindent egyben nyelt (volna) le 1 éves koráig, így ő addig turmoxolt kaját kapott. Aztán szép lassan egyszer úgy döntött, elkezd rágcsálni. Azóta meg olyan, mint egy kisegér... Élvezi, ahogy pl. a gyümölcsök harsognak a foga alatt :lol: Jázminon viszont már most látom, hogy jobban rágcsálós lesz. Igaz, még csak két foga van, az is alól középen, de azokkal olyan édesen nyammogja a pici banánfalatokat, a babakekszet! Szinte rág! :D Ma gesztenye-alma-csirkehusi volt Jázminnak az ebéd, most édesen szundít, utána megyünk délután Gekkózni.

Szilbee, kép ügyben nem tudok segíteni, de ha van újabb kép Dávidról, azt szívesen nézegetném! :oops: Nekem már nem lehet több picim, de annyira édesek ilyenkor, legalább a képekben gyönyörködöm... :oops:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok :)

Judit, köszi a doksit :)

Kajával én is bajban vagyok, bár még csak az elején járunk :roll: Délelőtt kap csak nemtápit. Most egyértelműen a sütőtök és variációi a menő menü nálunk. A sárgabarack nem gyütt be, pedig én imádom :mrgreen: Valszeg még túl szirupos neki (üvegeset bébiétel formátumban kapja...kapná...) Ma megpróbáltam a zsenge zöldborsófőzeléket, hát mindenfelé ment, csak befelé nem. Hanyag anyuka vagyok, egyelőre üveges bébiételek adok neki :oops: Egyszer kapott sütött sütőtököt, de nehéz fellelni olyan fini szürkehéjú tököt... Nézegettem neten babás recepteket, oszt láttam pár túrós desszertnél, hogy 4 hós kortól adható :shock: Ha semmi baja a kicsinek, biztos nem allergizálja, de én azé még nem kockáztatnék.

Cigányokkal kapcsolatban semmin sem lepődök meg.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


akiről én írtam nem cigány,de már nem is mérgelem magam rajta!

Robi most abszolute nem akar kanállal enni szóval mi most csak tápizunk :?

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Fanna: Én kifejezetten Letire gondoltam vajas kenyér ügyben. Ő már elmúlt 9 hós, szerintem nem árt már Neki. Meg tudtam, hogy Ó már kapott kisfalatkákat. De szerintem a kora reggeli még náluk is tejcsi. Nem, Judit?
Dorka 2,5 éves koráig kapta a tápszert. Szerintem is igénylik még a gyerekek reggel, este. Most már kakaót iszik (este nem mindig, de reggel az az első). Egyébként én is kakóval kezdek, mint Olga.

Én extra óvatos vagyok kaja ügyben, mindent nagyon betartok, sőt. Katának csak 8 hós kora után adok lisztes dolgokat, tejteméket pedig majd csak 1 éves kora után. Apa nálunk allergiás, ezért így javasolta a doktornéni.

Amikor Kata született a mellettem lévő ágyon egy 15 éves kismama (szintén zenész) feküdt. Nem tudom, hogy létezik, de még csak az elsőt szülte, de mivel ő két nappal előttem szült, úgy érezte, ez feljogosítja arra, hogy kioktasson..
Közölte, hogy azért nincs tejem, mert nem iszok rostosat. Ő csak azt iszik, és mennyi teje van. Ja, és ne adjak játszócumit a babának, mert nem fog szopni. (Én ugyanis, gonosz anya vagyok és bevittem már a kórházba a cumit. Úgy gondoltam, ha egész éjjel velünk lesznek a babák, akkor talán így alszunk is egy kicsit.) Szóval a csaj szörnyen okosnak érezte magát, én meg nem akartam megbántani, hogy van már egy lányom, nagyjából tudom mit kell csinálni.
Jó hosszú lett és jó zagyva.
De én is ki tudok akadni, amikor pár hetes babának adják a gyümülcsleveket, joghurtot, stb..

Balwin Judit: Én is bébiételeket adok. Lusta vagyok főzni.

Judit: Köszi a recepteket.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak kicsit sűrűk a napjaink....
Aki privát üzit vár tőlem: nem sikerül elküldenem!!! :( :(
úgyhogy itt tudom leírni: Kövesdy doki a baross út 24. sz. alatt rendel, szerdánként délután 15-17 óra között. tel.számot én nem tudok, de a táblájára ott asszem ki vaní rva egy mobilszám!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ditke2007 2010.05.19 13:51-kor.

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Sziasztok!

Köszi Ditke, zűrös napjaim vannak. A tegnapit le sem írom, mert már belegondolnom is fárasztó.
Apa visszament dolgozni, majd csak karácsonykor jön haza.

Ivettékről annyi hír, hogy holnap engedik őt haza. Tejcsi belövelt, nagyon sokat tudott fejni.
Máté babát levették a lélegeztetőről, tátog, szopizza az ujját és megjött a hangja is.
Ha minden jól megy hétfőn kaphat anyatejcsit. Ennél konkrétabbat nem tudok én sem, holnap délután meglátogatom őket itthon, sajnos a munka miatt nem jutottam fel...
Ditke, ilyen ordítások előfordulhatnak és tényleg az a legrosszabb még ilyenkor, hogy nem tudod valami baja van, vagy csak egyszerűen belelovalja magát!? Örülök, hogy a szopi szépen rendeződött!

Kaja ügyben én nagyon óvatos voltam, mivel Csongi már tiszta anyatejcsi mellett ekcémás volt. Hát az is maradt. Mi csak 5 és fél hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, és már írtam itt, hogy mivel nem kellett neki a főztöm (na nem is csodálom, én mint antikonyhatündér) bébikajákon nőtt fel, meg tejpépen, aztán meg abból amit mi ettünk és ő is ehetett.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


A másik topicban láttam Máté baba fényképét, nagyon édes kisfiúcska :D Jól lejódozták...a kiskezén meg a tűnyomok...brrr...ha nem tudnám, hogy szerencsére semmi baja a kicsikének... Hjaésami jobban lesokkolt, a katéter...abba a pici fütyibe...szinte ugyanolyan vastag a cső :shock: Mán ha jól láttam...

Ditke, ilyen maratoni hiszti egyszer nálunk is volt, nem kívánom senkinek. Meg amikor írtad a szopi előtti bömbit, akartam reagálni, csak a káposztalé nem túl jó közvetítőközeg, szal mindig elfelejtettem. Annalucus is csinált ilyet, eccerűen nem tudtam, mi a baja...és egyszercsak abbamaradt a dolog, kopp-kopp-kopp, de azóta se jött elő.

Az normális, hogy a születési súly megduplázása után alábbhagy a súlynövekedés?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Balwinjudit! Mi még nem dupláztunk, bár nem vagyunk messze tőle (3.800 g-mal született Szabi, most 7400 g), de én azt hallottam, hogy onanntól lelassul a hízás. De kérdezz meg másokat is!
Melyik másik topikban van fénykép Máté babáról?
Nagyon szurkolunk, hoyg midnen gyorsan heylrejöjjön nála!

Ditke! Nekünk is havi egyszer mindig produkál iylen hisztirohamot Szabi, amikor a sz@r is keserű.. már bocsánat, mi csak így hívjuk az "állapotot". Aznap, mikor oltást kap, szinte tuti a sírás este.
Pont úgy csinálja, mint ZSófi: egyszercsak behergeli magát, aztán meg úgy elfárad, hogy azért sír. És nekünk is az jön be, amire nem is számítunk: pl. meghempergettük,és egyszercsak abbamaradt, fél perc múlva meg kacagott, úgy, hogy előtte 1 órán át üvöltött!

Katlina! Johurtos, kubus anyukákról annyit, hogy én is kiakadok tőlük!!

Ha valakit érdekel jó bababolt: Pesten van a Visegrádi úton, 2 saroknyira a West endtől egy nagyon nagy bababolt, telis tele minden földi jóval! Ruhák, babakocsik, autósülések, játékok, bútorok, szóval nagy a választék, és olcsóbb, mint a Brendon!
És ami a legjobb: a www.bebibolt.hu a netes oldaluk, és lehet rendelni is tőlük, 10.000 Ft felett ingyé házhoz is viszik pár napon belül! Lehet, már ismeritek, akkor bocsi!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szió!


Nem én még nem ismerem..de minnyá ránézek...félő hg nagyon... :D köszi!

Mai menü: gulyásleves.....


Húú nem is tudm Nimi hány hónapos volt...talán 4-5 körül amikor elkezdte a minden esti bömbit...olvastam is róla valahol hg normális!! Szóval keményen 10-15 percet....addig ringató,simike,babuska...és eztán abbahagy és alszik édesen.....aggódtam hg na most már mindig ez lesz...de talán 2 héte után elmúlt. akkor azt olvastam róla hg a napi történéseket így tudja csak feldolgozni...levezeti a feszültséget ezaáltal és megnyugszik...

Húúú Judit akkor én azt a képet nem is nézem meg.....Nekem még a mai napig is előttem van Mirka baba arca.....aztán a wiwen ráakadtam hg régről ismertem az apukáját....és hát nem tudok napi rendre térni fölötte.....

Ki mijót csinál a hétvégén???

Évi!
És mit veszel az uradnak karácsonyra?

Szép napot!

fanna3
 
 


Sziasztok!

Évi!
Nem jön haza karácsonyig? Hú, én biztos nem bírnám ki! Nagyon ügyes vagy, hogy így elgardírozol mindent! Gondolom idővel beletanul az ember, hogy mindenre maga van, na de akkor is. Csonginak milyen a viszonya az apjával, hogy ilyen ritkán látja? Vagy ő már elég nagy ahhoz, hogy feldolgozza? Megérti?

Puszi Ivettéknek, és várjuk vissza!

Szilbee!
Nincs még semmi iromány, a szülésről, mert a repedésre nagyon kíváncsi vagyok, meg egyébként is! Hogyan telnek a napjaitok? Anyukád segít még?


Na, ma reggel megvolt a párizsis szenyó. leti úgy ette, mint a vetmalac, és nem bömbölt még utána jutalomfalatokért!

Gréti nálunk is produkált két nagyon nagy sírást, az egyik 4, a másik 6 hónap körül volt, nem tudtuk mi baja, Misi, már a kórházba akart vele rohanni, mire csitítottam, hogy várjunk már. Semmi sem volt neki jó, ahogy Dorka írta, a szar is ízetlen volt neki. 2-3 órán keresztül nyomta, aztán ennyi. Mi is gondoltunk rá, hogy valamit nem tudott éppen feldolgozni, de semmi érdekes nem történt aznap, aztán csak ez a kettő volt, és elmaradt.

Menü sajtostészta, meg valszeg karfiolleves. Holnap anyósom főz!!!!!!!!

Judit!
Utána lelassul a hízás, hiszen annyit mozognak.

betty!
Elfelejtettem, hogy az az ágy amin a fényképen ültetek, az volt az ajándék? mennyi volt? és mekkora? Ja, és tortát végül honnan rendeltétek, az is nagyon szép volt, és az ára is érdekel!

Na megyek elaltatom Letit, már fáradt

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Reggeltet :)

Dorka, a kismamis szolnokiban.
Én tuti, hogy jártam mán ezen a weboldalon (milliónyit végigszörföltem, külföldieket is - hátha ócsóbb a hazai piacon egy-egy cucc :mrgreen: ), de nem ösmerős :shock: :) Bár aszongyák magukról, megújultak :roll:

Fanna, azé megnézheted, láccik ám a babuci is :D Meg a tudat, hogy jól van a picike, sokkal szebbé teszi a körülményeket.

Hétvégén? Passz...sodródunk az árral :mrgreen: De sztem itthon punnyadunk. Atti meg koncertezik.

Hoztam képeket...

Etetőszékbenelalvós
Kép

Rap-Manci
Kép

Tegnap esti pózolás
Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit!
Nagyon édik vagytok!
Mennyit nőtt Lucus haja, és sztem nagyon hasonlít Rád! Főleg a kerek arcocskája!(nem bántásként)

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jaja, ritkásodott, de a feje tetején nőtt - új haj is :D Rám? Ajjaj, szegény gyerek... :D Azért anyai szívemnek jólesik, köszi :)
Hm, hát így a képen télleg kerek féle pofika, de én élőben kicsit hosszúkásnak látom :oops: :) Úgy az egész fejét...aminek örülök, mer így akkor nem az én kockafejemet örökölte :mrgreen: Emlékszel, a talin mondtad, hogy az álla nem az enyém...nah, annak is örültem, lányomra nem szeretném átörökíteni ezt az állkapcsot :lol: :?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Nálunk még nem voltak ilyen hosszú hisztik,az esti evéssel viszont gondok vannak mert ha a fiatalúr még játszani akar akkor senki nem tudja beletömni a kaját és hát olyankor apa a kezébe veszi játszik vele és akkor vele vacsorázik,olyan érdekesek az ilyen szokásaikkal,mert hogy még olyan pindurik,nem is gondolná az ember milyen akarat erő van bennük!

Judit jók a képek,és AnnaLuca is jó nagy lányka már
Lassan jönnek a hódolók is!!!!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


judit!
Sztem az arccsontja a Tied. de az olyan szép, akinek olyan, sztem. az álla továbbra sem. :D főleg az utolsó kép nagyon olyan, mint Te.

na megyek (most tornáztam B.A. egyre jobban megy, már 3. napja csinálom. vagy 4.?)tanulni

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Most beszéltem Ivettel, még most indultak haza, mert Máténál voltak vagy két órát. Azt mondja gyönyörű, nyugodt baba, nem mondanak semmi rosszat. Még ma visszamegy,mert azt mondta, hogy nem bír úgy lefeküdni, hogy ne lássa előtte. Aztán jövő héten is fel Pestre minden nap...

Fanna, ne nevess, de azt találtam ki a férjemnek karácsonyra, hogy befizetem THAI Masszázsra :lol: Még nem tudom, hogy lehet-e náluk utalványt venni, majd meglátom. Sokat fáj a dereka, szerintem ennek örülne. Meg a múltkor a főnökömék hoztak Ausztriából olyat, hogy kb. fél deci üvegekben különféle különleges ital van, és olyan tartóban mint mondjuk egy fűszertartó. Marha jól nézett ki, remélem mennek még karácsonyig és tudnak nekem hozni.

BBJ, hát be kell vallanom nem egyszerű egyedül. Egyrészt ugye dolgozom, gyerek oviban, aztán egy héten kétszer edzés. Ha intézni kell valamit akkor általában a szomszéd havernál van, meg anyukámra is számíthatok.
Hiányzik azért, hogy nincs kivel beszélni, nincs kihez hozzábújni, de ha belegondolok, hogy milyen feszültség volt amikor itthon volt és nem dolgozott... hát annál sokkal jobb.
Megszoktam, és egészen el vagyok így. :lol:
Csongi egész jól megszokta, vagyis inkább azt mondom, természetesnek veszi. Bár pont most panaszkodott az apja, hogy hiába megy érte mindennap oviba és együtt vannak délután nem nagyon mesél neki, meg ilyenek.
Ehhez azért hozzátartozik, hogy a gyerekkel való foglalkozás, gyereknevelés előtte is 90%-ban az én részem volt, így Csongi nem érzi akkora törésnek.
Csak attól félek, minél nagyobb lesz, annál jobban a fejemre nő...én nem tudok vele igazán szigorú lenni :?

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Balwin, milyen sokat nőtt AnnaLucus? (tényleg, mind a két nevén szólítjátok?) Kész kis hölgy!

Lányok, a Kossuth tér környékét hagyjátok ki a héten. Ma bementünk Csongival a városba. Az adidas-ban próbáltam neki teremcipőt venni (persze nincs sehol a méretében), hát alig tudtuk megközelíteni. Teherautó, markoló, sár mindenhol. Azért kíváncsi leszek 30-ára hogy lesznek kész.

Voltunk játékboltban is, meg a Tescóban. A fiam olyan karácsonyi megrendelést adott le, hogy csak kapkodtam a fejem. Nagyon szűkíteni kell a kört, mert egyrészt egy vagyon, másrészt rengeteg játéka van már, harmadrészt hülyeségeket nem vagyok hajlandó venni! Még a Corába kellene kimenni, de nincs kedvem félórát dugóban ülni...

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!

Nálunk a menü: húsleves, sajttal töltött pulykamell, krokett (fagyasztott).
Én szerettem volna kirándulni menni ma, olyan jó idő van. De végül nem jött össze.
De ha délután is ilyen jó idő lesz, lehet kimegyünk valamelyik játszóra, aztán a plázába karácsonyfát nézni. (Dorka imádja nézni őket, meg Katát is nagyon elvarázsolják a csillogó díszek.).
Holnap meg Katalin, Erzsébet napot ülünk összcsaládilag.

Hiszti: Kata mostanában kaja közben csinálja. Olyan fájdalmasan sír és teljesen belelovalja magát. Tegnap félre is nyelt, egy ideig nem kapott levegőt, nagyon megijedtem.

Judit: Nagyon ügyes Leti, hogy ilyen szépen eszeget. Nemsokára már pörköltet fog követelni.
Torna: Nekem is kéne. Melyiket csinálod?

Balwin Judit: Anna Lucus nagyon édes, az etetőszékes kép nagyon jó.

Dorka: Ebben a boltban már én is voltam. Nagyon jó, csak kicsit zsúfolt.

Évi: Mit dolgozik a férjed, hogy ilyen ritkán jár haza?

Szép napot mindenkinek!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!

Anna! Ma is voltam iskolában! :mrgreen: De csak délig. És hivatalosan nem is kellett volna mennem, de még itthon voltam (halasztottam 1 évet) addig jól megkavarták az egész 3 éves tematikát, aztán szívok. Most Ildiékhez, az elsősökhöz kellett beülnöm, mert ami nekünk a 3. félévre volt meghírdetve tantárgy, az most az elsősöknek van. :roll:
Holnap újra megünnepeljük babó szülinapját apóca családjával.

Balwin Judit! Jó szép ez a lányka! És tényleg milyen sokat nőtt!

Én is bébiételt adnék még mindíg a gyereknek, de hát nem hajlandó semmi üvegeset megenni. Még a gyümölcsöt se. Azért ha tányérba kiszedem néhány falat erejéig át lehet verni őkelmét.

Már nem tudom ki kérdezte, de normális, hogy nem sokat nő, vagy stagnál a gyerek súlya. Végül is nem hízhat minden hónapban 1-1,5-2 kilókat!

Ildi! Légyszi írd már meg a vizsgaidőpontokat Kommunikációelméletből! Köszike!

Na lépek sziasztok!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Hú annyit írtok, s bár olvaslak mindig titeket de ilyenkor mikor írni akarok nem tudok miről íni:-(

Tehát Dóri tényleg most már rájöttem milyen kicsi a világ.
Igen tesómnak is van egy kisfia ő már 7,5 éves. Sajnos idén ment szét a párjával.
S képzeld ahogy olvastam az üzid az iwiwen felhívtam őt is hogy ismer e azt mondta persze s akkor elmondta azt hogy visszamentél oda tanítani meg hogy lehet hogy az egyik Újfalusi csajszinak az osztályfőnöke voltál csak közben elmentél szülni, szóval ő is képben volt. Meg hogy Ádám is oda járt?S hogy évfolyamtársak voltak (- de ebben nem vagyok biztos.
Hát ez tök jó
Amugy pont hétfőn volt államvizsgázni:-) sikerült neki ötös lett :D

Ildi gratulálok a hármashoz az is jó jegy szerintem
Én örülök hogy majd egyik másik tantrágyból meg lesz a hármasom.... :cry: nehezek most nagyon

Judit!

Olyan hatalmas már Anna Lucus is:-) hogy telik az idő. De fura még most volt az hogy vártuk mikor szülsz meg. S tessék már kész hölgy.

Szilbee!
Nagyon szép a kis családtag nálatok. S látzsik a képeken hogy mindannyian oda vagytok érte.
Örülök hogy azért legalább kedden bírtam ott lenni veletek.


Judit!

Igen az volt az ajándék. Jah és köszi a bókot a hajamra októberben lett csináltatva. Bettikééből is lett levágva. Szerintem igy nagyon aranyos.
Az ágy az egy kicsit borsos volt 25500 volt Tiszaföldvárról vettük. S végül a tortát is ott rendeltem meg mert hogy az ágyért is menni kellett. A torta az 3500 volt. Kicsit nem tetszik a külseje de az íze az nagyon finom volt.Jah és az ágy hát hoszra 180-190 cm re ki lehet nyitni( mi sajnos még hely szűkében vagyunk s igy nem bírjuk) széleségére meg kb mint egy sima kiságynak centiben sajnos nem mértem még le. Annyi a baj vele hogy ha kinyitjuk akkor csak 10 centi a szivacs része s nincs alatta semmi. De még most jó mert el fér ugy hogy nincs kinyitva s igy ugye 3X10 centi.
S nagyon jó a memoriád:-)

Azt hiszem egyenlőre lelövöm magam s ha valami még eszembe jut írok.


Fanna!
Köszi hogy felraktad a képeket

Olga, Ildikó, Kati nem felejtettem el a cd-ket dvd-ket. De annyira nincs időm mostanában hogy eljuttasam hozzátok. Nem is tudom talán Olga van a legközelebb akihez leghamarabb be tudok menni, ha ő megengedi s berakom hozzá akkor az úgy jó lenne?S majd ha találkoztok majd odaadja nektek. Persze csak ha ő is segít nekem ebben :oops:
Szerdán drukkoljatok mert vizsgám lesz.
puszi mindenkinek szép délutánt

Jaimee!
Sajna nem leszek benn, mert hát csak hétköznap vagyok gyakszin. De várom a hívásod:-)

Dóri!
Hát köszi a kedves szavakat jól esik, nagyon remélem én is jó szülésznőlesz majd egyszer belölem mind szakmailag s mind emberileg.

Szamóca! Igen a rózsaszín de hát ne vegyek már egy lánynak kék ágyat mikor volt szép rózsaszín!!!
Amugy szerencsénk volt mert kaptak új ágyakat hétfőn s el lett ez rakva, amugy kéket vettünk volna neki, szép volt az is de ez lányosabb :oops:

Nah most már tényleg lelövöm magam....megyek tanulni kb még 20 percem van amíg fel nem ébred Bettike

Puszi mindenkinek

Kép
kbernadett
 
 


Betti!
Szívesen, máskor is!!!!...mikor is végzel majd?? Hogy a szüléseket úgy igazítsuk???? :lol:

Évi!
Nem nevettek én!!! Msot volt egyik barátnőm a párjával ...1 órás és nagyon jó!!! :D Asszem nem a levetkőzősen voltak.....nekem is kéne..fáj a hátam. Mióta itthon vagyunk..görnyedek csak egész nap....-sz.gép, -etetőszék,játszásihoz...egyedül a pelenkázóhoz nem..mert ott állok :?

Ja ja Judit!
Igen igen AnnaLuca az utolsó képen kiköpött anyja!!!! :D :shock: :D Bezony!!!!

Katlina!
Mond már Szilbeenek hg hg kell képet beszúrni a női volnalba légyszi...én is kíváncsi vagyok....

fanna3
 
 


Fanna!

Boldog 8 hónapot kívánok Niminek!!!

Írtam pivit neked :-D

Kép
kbernadett
 
 


köszi :D ...
válaszoltam..... :D

Másnak is ilyen gyeszorán megy itt el a levél?...

fanna3
 
 


Szép estéket!


BalwinJudit! Nagyon édes Annalucus a képeken!! Tényleg mennyit nőtt, változott! :)

Betti! Igen, van egy tanítványom, aki Rákócziújfaluban lakik! Ja, és tényleg, Eszter és Ádám évfolyamtársak voltak. Tesód E-s volt, az enyém meg D-s, asszem....

Évi! Ez a masszázs tök jó ötlet!!!! :) Én is akaroooook..... :roll: LEszakad a derekam!

Máté baba nagyon szép, fejlett baba! Ivettnek szívből gratulálunk hozzá!

(Köszi Judit, hogy leírtad, hol találom afotót! Annyi eszem nem volt, hogy egyet "visszalapozzak", mert előtte már kerestem ott a képet... :oops: )

Na, egy mai kép:
apja fia

leküldtem apát egy kis felvágottért, sajtért, aztán ezzel tért haza... :D

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Lányok, van egy örömhírem. Lehet a thai masszázsba ajándékjegyet venni. Most olvastam!

Dorka!
hát a testedzést nem lehet elég korán kezdeni! :lol:
Na akkor apátokat sem kell félteni! Az enyém is imád játékot venni! Már-már beteges! Dehát családban marad. Valahol ki kell élni magunkat!

Niki!
Az új kihívást csinálom, nem rossz, de a 47 percből most csak olyan 15-20 pecnél tartok aktívan, de azt veszem észre, hogy egyre jobban megy, minden gyakorlatsornál eggyel tovább megyek, minden nap. Hátha használ! :?

Nimi!
Boldog hófordulót!

Olga!
Akkor onnan is kérünk képeket! Nekem is van olyan tantárgyam, ami még a múlt-múlt félévhez tartozott, össze-vissza. :shock:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Balwin, ez nagggyon jó! Hát nem lehet elég korán kezdeni :lol: :lol: :lol:

Basszus, fogalmam nem volt róla, hogy kit Dóriz Betti :oops: Csak a Dorka válaszából jöttem rá :lol:

Betti, végre írtál, már nagyon hiányzol ám! Szerdán megy a szorítás!

Olga, akkor Balázs újra kap tortát, ajándékot? Jó dolga van! Nálunk is minimum két ünneplés van, mivel ugye a férjem szülei Nagyszalontán laknak. Karácsonyozni is kétszer szoktunk:)

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Jaj, jobb ha elteszem magam holnapra. Az első mondat Dorkának szólt :oops:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Dorka!
Kép

Judit!
Nem, anyum tegnap este hazament, majd szerdán jön megint... akkor itt tölt majd pár napot.
Majd arom a story-t is, de mondom, nem kell nagy dologra számítani.

Betty!
Fogad? vagy inkább a helye, hogy van? Fáj még??
szilbee
 
 


Petri!
K.rva jó ez a hordozókendő!!!!!! :D
Felpróbáltam... mivel mégis bikinivágásom lett... és a kis Szilvási olyan jót durmol benne. :lol:
szilbee
 
 


Kép mindenki!

4-es lett a Kép tesim.

Előre bukfenc:4/5, hátrabukfenc:3 :x kézenállás:5, gyeretya:5

Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Szilvi!

Jól köszike most már egészen megy az evés is meg minden, szóval tök jó. De lassan rászánom magam hogy megcsináltassam a fogaimat mert rosszak, csak én annyira félek a fogrovostól :cry:

Dóri igen ezt mondta Eszti is.
ma meg pont Cinivel msn-eztem 20 hetes kismama.

Látom nagyon felkapott a Szécsényi gimi :-) én is terveztem még 8.-ba hogy átmegyek oda de aztán mégis csak maradtam a Hajnóczyba, de nem bántam meg. Jó suli az is:-)

Dóri a képet ahogy megnéztem pont jött be Bettike s egyből mondta hogy vesztek nekem is olyat? :oops:

Évi köszi a hiányolsát nagyon jól esett.
Csak sajna kevés időm van meg most már tanulni is kellene lassan itt a vizsga időszak is, meg hát azért a zsülőszobás gyakszi előtt ha nem is fullosan de át kellene nézni a szülés módját meg a levezetését meg ilyeneket. De annyira nicns időm semmire:-(

puszika

Kép
kbernadett
 
 


Ildikó!
Gratulálok ügyes vagy nagyon.

Kép
kbernadett
 
 


Ildi!
Ez igen! Nagyon ügyi vagy! Kézenállás???? bukfenc???? A nyáron Gréti mondta, hogy mutassam meg a cigánykereket. Nem csináltam meg, borzasztóan féltem! lelki szemeim előtt volt, ahogy összecsuklik a kezem én meg fejre esek, pedig a kertben próbálkoztam, hisz ott mégiscsak puha a talaj! :roll:

Szilbee!
Én ehhez nagyon hülye vagyok, de a bikinivágás, az hol van? egészen alól, hogy még az is takarjon? vagy hülyeséget gondoltam?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Évi, Judit! Igen, MUSZÁJ sportolnia valamit már 5 hónaposan! :D Az apja persze a kosárnak örülne a legjobban, ő 8 évig kosarazott. Hátha Szabi is olyan magas lesz! Én örülnék neki nagyon!
Aztán meg kell a családba ruhamániás, cipőmániás, játékmániás... Én az első avgyok, anyukám a második, Peti meg a harmadik... De még jó, hogy vett avcsit is, nem feljetette el.
Ildi! Gratula! :P

Fanna, boldog hófordulót nektek! Jöhetnek az újabb bébikaják!!

Hahóóó család
!!! Láttátok mit üzent Judit?? MASSZÁZS-AJÁNDÉKJEGY!!!!
:wink:

Betti! ez az állandó tanulás, igaz?
Széchenyi gimi: elárulm, Szilbee meg Virág is oda jártak!

Fanna! "gyeszorán"??? :shock: :shock: ez most mi?? bocsi, elég béna vagyok...
amúgy én nem is tudtam tegnap küldeni privit...

akik szeretnek turkálni: nyílt egy angol turi a pláza mellett, a mara ffi divatáru mellett, vannak baba- meg gyerkőcruhák is!

Katlina! Akaraterő...hmmm... ezzel megáldotta Szabikát a sors, mint gondolom mindne babát!
Nálunk még a kajálás egész jól megy, amíg adom neki a pürét, folyamatosan hümmög közben, magyaráz, olyan aranyos!

Szilbee! Holnap mehetünk?

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Azta, Ildi, miket tudsz Te! :lol: Nagy gratula!

Az első bukfenc bemutatásom Csonginak egy akkora szédülést eredményezett, hogy csak néztem. Pedig anno tornaversenyen városi második voltam :wink:
Hiába no, kijön az ember a gyakorlatból!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Dorka!

Igen Szilbee-t tudom/tudtam mert az mondta Cini, de Virágot azt nem:-) Nah hogy mik vannak.
Jah azt meg Ádámmal beszéltük hogy majdnem velem egy idős Virág!Ugye?
Tényleg merre van mostanába? HOgy vannak?

Swensonékról tudtok valamit?

Kép
kbernadett
 
 


Dorka!
Igen! Várunk benneteket! Akkor olyan 14:30-15:00 körül jöttök, ugye? Anyudék is jönnek!! :)

Judit!
Nagyon-nagyon lent van... hogy úgy mondjam... a fan-fan fölött :roll: :oops: közvetlenül.
szilbee
 
 


Dorka!
Kemény...mán van kosárháló????
Gyeszora= sz@r......bocsi
Igen kaja......már nem ordít...rájöttem hg szórakoztatni kell,bohóckodni,kotorászni...stb evés közben... :? Aztán uccu neki, együnk mindent!Aztán!!! Na!!!.......magamba beszélek...

Judit!
BRUHAHAHAHAHAHA.....szóval csak megpróbáltad?????...ügyi vagy!

fanna3
 
 


Ja Ildi!
te is ügyi vagy!!!......mennyi ott a legidősebb?

fanna3
 
 


Betty!
Ki az a Cini? Én is ismerem?
szilbee
 
 


No befejezés képpen dobok már képet... hogy legyen mit nézegetnetek... :wink:

Dávid ébredezés közben
Levente
Levente és imádott uncsitesója, Norbi
a közös alkotás öröme
szilbee
 
 


Virág!
Boldog Névanpot!
Kép
szilbee
 
 


Niminek Boldog NyócHófordulót kívánok! :) Egyemismeg...mingyán ő is 1 egész éves lesz :shock:

Ildi, ügyeske vagy! :lol: Előrebukfenc, gyertya még csak-csak menne...de hátrabukfenc?! :shock: Kézenállni meg fénykoromba se tuttam :oops:

Judit, elismerésem a tornához! Nekem is kéne, mer marhára puhány lettem :( Csak a karjaim vannak edzésben :roll: Dehát itthon nem ugrálhatok, főleg most, hogy Atti is sokszor van itthon...nem akarom sokkolni a látvánnyal :wink: Én régen a Norbi ducitréninget csináltam, jó laza, nem kap az ember jánya izomlázat, de megmozgat. Szerettem. Csak uncsi mán a 3-4. napon. Dehá eza átka a kazira ugrabugrának :?
Cigánykerék?? Ehh...egy traktorkereket tán tunnék produkálni :mrgreen:

Dorka, ha ezt a párom melláttya, ugrik ilyent venni :mrgreen: Véletlenül nem Olaj szurkoló a család? :D Naggyon tutti kép :lol: Amikor Annalucus megszületett, haveriszurkolói körben megbeszélték, hogy centerméretekkel van megáldva 8)

Télleg, Szilbee, neked Levente miért császárral lett? Lehet, hogy már írtad, de nem emlékszem :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Évi, igen, Annalucusnak, Annalucikának szólítjuk...ha épp a nevén van nevezve :wink: De még gyakoribb az egyébmáskategóriából való mazsolázgatás :)

Betti, nekem pár évig ilyen ágyam volt a lányszobámban, nagyon szerettem :) Igaz, mán 20 körül voltam, amikor beszereztük :roll: , de kényelmes kihajtva (10cm vastagon) is!

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Betty! Persze jöhetnek a cd-k, dvd-k. Aztán majd jelentkeznek a csajok érte.

Ildi bébi! Nem írtad meg nekem a vizsgaidőpontokat! :cry:

Évi! Igen új torta és új ajándékok! :lol: :wink:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?