Új privát üzeneted érkezett!

Pici: A 7-8.!!! :shock: Már kérdezni akartam Dóri, neked Marci nem csikorgatja, kocogtatja a fogait? Megvadulok ettől!!!! :twisted: Ugye majd abbahagyta ha rájön, hogy azok ott vannak mindig!! 8)

Magába a krumpli Ricsinek se jön be, én leturmixoltam és vízzel együtt is elég csirízes lett, aztán egyszer egy műanyag pohárkába tettem amit nem evett meg (anyatej is votl benne), amit ügyesen kint hagytam a konyhapulton. Másnap reggel egy pukkanást hallottam és a pohárka ledobta a tetejét,és felborulva folyt ki belőle a megbuggyant krumpli-tejcsi borzalom!!!!!! :oops: :lol: HÁT SZÜLŐANYA KEND???? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Lorci :lol: :lol: :lol:
pici76

Hahó!

Krumpli magában szerintem gáz. hogy is hogyis... sajnos turmixolva már tényleg csirizes ilyenkor a krumpli...próbáld nagyon puhár fözni villával megtörni és nyers reszelt almával hígítani és csak már úgy egybe turmixolni...

A krumpli fözőlevét amúgy nem kell felhasználni. Tehát én úgy csinálom, hogy külön főzők répát , tököt, krumplit, brokkolit akármit... és külön turmixolom őket össze kivéve krumpli... azt csak végén turmixolom bele a többihez. és csak a többinek a levét használom higítani, így nemlesz csirizes.

Huhh elég érthető volt???
Ha nem feltöltök egy videót :)

KépKépKép
bogyra

Nekem egyszer a mikróban borult fel a kaja.... egyszer csak az t látom, hogy csöpög kifelé valami végig a szekrényen, pulton, alsó szekrényen....

KépKépKép
bogyra

vanda, én hol ekkor adom a kajcsit, hol akkor, de cici mindenhogyan kell neki! úgyh jó h írod - ha már ketten vagyunk így vele, akkor talán nem bennünk van a hiba :wink:
annak idején én is gondolkodtam a moshatóson, de azért olvastam olyanokat h előkészítésként kaka-levakarás, meg külön a pisis és külön a kakis pelus előáztatása, és h nem mindegy h hogyan mossa az ember, mert ha hagyományos mosószerrel, akkor az se nagyon környezetvédő.... :roll: és így kicsit visszarettentem a dologtól... :roll:

lorci, világítós smile-nk van nekünk is!! reggel arra kelek h beszél hozzá és már indul is és letámadja!! :lol: kár h az ágy végében van és ha továbbmegy, le is pottyan... :roll:

gyps, asszem levettem a mintát a következőhöz Damjánról :wink: feltéve h fiú lesz...
jaj és Viktória mindkét kiskrapekra azt mondta h "hööő", meg "heee" :lol:
Vendég

Bogyra, kösz érthető volt. Na akkor így prószálom...
Na megjött apjuk,l eadom neki a gyermeket aztán megyek masszázsra :)
pici76

Milyen jó egyeseknek, masszázsra mennek, míg én a lidl-be. :lol: :lol: :lol:
Egészségedre!

Kép
niki30

Masszázsra????? Pici, ez jobban fájt mint Bogyra tiramisuja :lol: :lol:

Doo, vettem Fruttapura-t. Olvasom:
- 100% gyümölcs,
- hozzáadott szahcaróz nélkül,
- tartósítószermentes,
- mesterséges szinező- és ízesítőanyagmentes,
- gluténmentes,
- tejfehérjétől és tejcukortól mentes,
- tojástól és szójától mentes.
Már csak az ízére vagyok kiváncsi. Vettem alma-körtét, és alma-banánt, de van többféle.

Csilla
Vendég

...és: Minden gyümölcsöt kézzel szedtünk!
Vendég

Doo!

Még használat előtt kimostam és kivasaltam őket, na ekkor voltak rendesen kezelve utoljára. Én 1 savanyúságos vödörben áztatom a cuccot, mert ez volt a legolcsóbb vödör és ez is kitűnően zárja a szagot (1500 forint).
A gumibugyiban, ami kivül azért pamut, van egy pamut betét, amit hajtogatni kell a megfelelő méretűre, és van rajta egy papir, amit ha megkérdeztek a nagyiktól tuti ismernek, mert már nálunk is használták. A kaka nagyját kidobom a papirral együtt, a többit levakarom és megy a vödörbe a pamut betét. Ha a papir csak pisis, akkor újra kimosom.
Valóban van kaka-vakarászás, de én nem irtózom tőle. Nem probléma, csak úgy hangzik.
Mosáshoz pedig semmi extra, mosószóda és rendes mosópor keveréke. Most speciel Amway mosópor, mert az 100% lebomlik biológialiag (minden komponense).
Szóval, nem nagy cucc! Csak egy kis elhatározás. A Bálintnak ettől a pelustől még sohasem volt kiütése, még a legnagyobb melegben sem és nem használok semmilyen kenőcsöt sem.

Szerintem egy próbát megér. Nem olcsó, mert egyben kell kifizetni 1 évnyi pelenka árát, de szerintem megéri.
Na lelövöm magam!

NIKI! MI VAN A KUTYÁVAL???? VISSZAVITTED?

LORCI! Nagyon jól nyomod!!!! :lol:

Mai menü: tegnapi lasagne meg pórékrémleves. Kicsinek snassz párolt alma.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda, ezt a pelust nekem is reklámozták a védőnői tanácsadóban.
Biztos jó. De én ennél sokkal kényelmesebb vagyok.
Nagyon ügyes vagy.

Jah, anyumnak mondtam a kutyát, vigye vissza, de azt mondta, ááá, így jártunk. Ő nem bohóckodik már. Szal van egy 10 ezres kutyánk, háhh:)
Én meg túltettem magam rajta. Akciózzák csak le, más legalább jól jár.

Kép
niki30

Csilla, ez a fruttapura is egy bébikaja márka, vagy mi?
Én még ilyet nem láttam. Mennyibe kerül?
Nah, próbáljátok ki, aztán oszd meg velünk légyszi!

Kép
niki30

Sziasztok!

Hú ma is kemény napunk volt ez a gyerek egyre akaratosabb. A krumplit Balázs szereti én megfőzöm héjába és répával vagy almával turmixolom. Szereti, van hogy üvegeset kap van hogy én csinálom. Én nem teszek bele tápszert csak a főzővízből a keményítő miatt.
Balázs kap karácsonyra fisher price tanuló kutyát meg a vonatot amit reklámoznak már a tv-ben is imádja na meg kap kompot és etetőszéket. Jó kis lóvé lesz de gyűjtöttünk rá különben nehéz lenne mindezt megvenni.
Csajok én a halat próbálnám ki szívesen egészséges és sok helyen azazl kezdik a hozzátáplálást. Majd meglátjuk.

KépKépKép
rena10

A hozzátápinál én mindig előre adtam a kaját. Oké, hogy előtte kéne, de hogy mondjam. A gyereknek meg kell tanulnia, hogy jéé, ez a valami is kaja és ugyanugy megment az éhhaláltól, mint az anyatej!
Egy darabig adtam neki utána cicit, aztán elkezdtem közben itatni és utána már nem adtam cicit. Most már a második kajakiváltásnaál vagyunk, igazából már majdnem célegyenesben.

A Fruttapura -anyu elmondása szerint- Damjánnak is nagyon bejött.

A krumplihoz annyit, hogy sztem jó szöveg ez a krumplival kezdjük. Azonban én még 1 gyereket enm láttam -és valljuk be nem is csoda- aki a natur kruplit szivesen ette volna. (Ha egyáltalán valamekyik ette is.) Igy én NEM krumplival kezdtem, hanem sütőtökkel, aztánm ikor láttam, hoyg a sütőtök oké, akkor tettem abba, meg az almába meg minden addig már próbált dologba a krumplit. Tudom javasolni, jó taktika. És sokszor azzal együtt főzöm, amivel keverve lesz, igy harmonikusabb izű az egész.

Igen, a lekiből néha kap egy kiskanálnyit, eléggé keményeket produkál mostanság... :?
A bókokat köszöni szépen!!

Pici!!! MASSZÁZS!Ezt nevezem. Apa aztán sok puszit érdemel, ha hazaérsz!!!

Vanda, a pelushoz gratula, én is inkább kényelmeskedem. :oops: :oops:

Kép
kriemhild

Fénykoromban bébisintérkedtem két iker kölyökre, nah vagy egy oker párra...ezzel minidg bajban vagyok. Szal két kis krampusz volt, és az anyjuk mániája a textil pelenka volt!!! ÁÁÁÁ!

Akkor megfogadtam, hogy ilyenbe nem. De Levinél már én is elgondolkoztam, hogy ez a mosható jó lehet, aztán végül is csak amiatt nem lett az mert nem tudtuk kigazdálkodni az árát... Én most is áztatok minden ruhát, főleg a gyerek vackait, nekem végülis mindegy lenne , hogy egy két vizes bödönnel több vagy kevesebb, nah de így ruházás mellett.... hálisten, hogy nem kezdtem bele! :)

De hogy a lelkiismeretemet megnyugtassam, azért környezettudatosan nem egyesével csomagolom nejlonba, hanem használok gyüjtőt! :) Így heti egy nejlon+ 10 kiló pelus a termelésünk.

KépKépKép
bogyra

Jah én most jöttem rá!!!! Ti krumplival akarjátok tömni a gyereket???? Mármint simán krumpli???

A krumpli sztem csak sűríteni jó....magában nem finom. Majd csak ha már tejecskét kaphat bele meg fűszereket... kis babaérlevéllel már fincsi, de magában... szörnyű.

Tehát egy harmad kétharmad arányban keverjétek (sztem) és a kétharmad legyen az úgynevezett színes főzelék.

KépKépKép
bogyra

Rena, igen, a hal az nagyon egészséges, finom, fehér husi :lol:
Azt én is kipróbálom. De azt hogy, milyen formában lehetne elkészíteni? És milyen halat egyáltalán? Ötlet valakinek?

Gyps, én is ugyanígy jártam el a krumplival. Sütőtökkel, almával kezdtünk, majd idővel ahhoz adtam hozzá a krumplit. Magában tényleg nem egy nyerő étel. És én is együtt főzöm a sütőtökkel, vagy almával, vagy répával.

Kép
niki30

Kérdésem lenne: joghurtot mikortól lehet adni? (natúr)
Mert azt is lehet majd gyümivel keverni.

Kép
niki30

Niki, ez Nestlé gyümölcspüré. 4 kis pohárka van egy csomagban, és 500.-Ft a pakk.
Megskubiztam a kutyát a teszkóban, (6300 pénz) megkérdeztem Milut kell-e, de neki a dömber jobban tetszett :) Kutyától kicsit megijedt, legörbült a kis szája.
Most babakocsival voltunk vásárolni, és most először hasrafordítottam benne úgy, hogy előre nézzen. Olyan büszkén nézelődött, haláli volt! És akármerre jártunk, ilyeneket hallottam: jaj de éédes, nézd milyen aranyos, juj de cuuuuki, figyelj pánk... :lol:
És sül a sütőtököm a sütőben :D isteni illatja van néki.

Csilla
Vendég

na látom csak én vagyok ilyen "ősanya"... :roll: én bíz megpróbáltam szerencsétlent sima krumplival megetetni :oops:

kösz Niki, oda ment :wink:

Gyps? már bocs, de miért is érdemel apa sok puszit? Mert vigyáz Zsófira egy órát??? Na ez a minimum, nem? :)

Hát bevallom én hetente járok masszázsra... különben a hátam szétszakadna... és a lelkemnek is jól esik :) szerintem ti is mind megérdemelnétek!
pici76

Sziasztok!

A krumpli magában nálunk sem volt nyerő. Sőt más adalékkal fele-fele sem az igazi arány. Sok sütőtök-kevés krumpli jöhet. Én a főzőlevével higítom, de a védőnő azt tanácsolta, hogy tápszert tegyek hozzá, úgy kelendőbb lesz.
Na ma kipróbáltam. Nem lett igaza.
Ezt a gyümölcspürét már én is néztem, de Zsombi csak egyféle gyümölcsöt eszik. Mármint a kétkomponensűeket kiköpi.

Kép
anido

Na lányok, enyém Marci rácáfol a fanyalgókra, mert ő bíz a sima krumplit habzsolja befelé! :lol: :lol: Ma ugyan répás krumplit benyomott egy jó adagot (biopiacost), ivott rá pár korty tejecskét, és jól is volt. A sima krumplit is nagyon szereti. Vacsira meg a szopi után még a reggel lefejte tejet 40-et. És alszik is. Megvisel, hogy ennyire nem aludt ma, 3xfél órátés slussz, nem sok mindent hagyott intézni, mert nyüglődött is sajna. :? Pedig megjártam a nőgyógyászt (rákszűrés) és kilátásba helyezte a műtétemet is :? :? , jövő héten telcsizek neki az eredményemért és megbeszéljük mikor merre mit.

Fruttapurát Viki is ette, de annak inkább az ára tart vissza, kicsit rablásnak érzem. A Baby Yoghurt viszont nagy sláger volt, asszem az 6 v. 8 hós kortól adható, még a Petit Danone (most már Danonino) előtti cucc, amit én adtam. Vag ymég nagyon ment nálunk a Sinlac bármilyen gyümivel, ezt tízóraira vagy uzsira. És tápláló is egyben, valeszeg ezt fogom majd adni Marcinak is. Ez kanalazós cucc.

na megyek, hulla fáradt vagyok... nem kell altatni asszem.. de legalább már nyugi van, összes kölök alszik. :wink: Reggelig. :D
Vendég

hát Dóri, nem tudom mi mikorra jutunk el ide... hogy fél 8 kor ágyban legyen a gyerek :shock: azért jó hallani hogy akkor ehető mégis a krumpli magában, kösz :) azért holnap teszek bele almát :) aztán ha megy, jöhet a tök, meg majd a répa.

nekem is Sinlacot ajánlotta anyós inkább mint a tápit... amint kiváltottam az ebéd cicit (mennyi ideig tart??? 1-2 hónap???) jöhet a sinlac uzsira :) bár addigra már majdnem ehet joghurtot is, nem ? 8 hósan... na nem szaladok ennyire előre

Anido, Zsombor nagyon kifinomult :) minden párosítást próbáltál már?

csajok, valami változik bennem... kedd óta ott áll a kedvenc csokis nápolyim (a szokásos fél kiló) a szekrényben, és tegnap 1, ma 2 darabot ettem belőle :roll: most is nasizok persze, de most a mozarella megy olivabogyóval :) lehet hogy véget ért a megacsokis korszakom? :shock:
pici76

ja Dóri, akartam még kérdezni, ha ilyen korán fekszik Marci, hányszor eszik egy nap?
pici76

sziasztok!

ma főztem csirkemellet,leturmixoltam,és jégkockatartóban lefagyiztam,így annyit pöckölök ki,amennyi épp kell.Mert mi már husizunk 1hónapja.

Miért tartotok az almánál?Egy héten max.2kaját be lehet vezetni...és mégis szopik az a gyerek...ha ez nem kell neki,adni kell mást,nem mindenki szereti az almát,de szerintem minden gyerek szereti a banánt.
Brendus tegnap kiwit kapott,kicsit fintorgott,de bevágta.Igen,már az is adható... :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Pici, bárcsak én lennék ebben a cipőben (végetérjen a csokis időszakom).

Kép
niki30

Basszus épp akartam kérdezni, hogy ti hogy a túróba mossátok fehérre a sárga meg mindenféle szinű főzelékkel összeköpködött pelusokat...na látom igy, hogy írja bogyra, hogy áztat...télleg ez a titka?? (Akkor maradunk a foltos pelusnal. Utálok áztatni.)

Niki, affene, pedig szabadalmaztatni akartam az ötletet. Ezek szerint feltaláltad te is.

Anido ez tök érdekes. A kis büdös honnan tudja hány gyümit kap 1xre??? :o

Pici, hát jóó, végülis igazad van. Csak nálunk az a helyzet, hogy apának egy hétig puncsolok csak azért, hogy picit beletenyereljen az izmaimba, nemhogy még szakihoz is elengedjen. Áá, én nem tudom rá itthagyni. Foggalma sincs mikor mit kéne csináljon vele. Mire hazajönnék sztem ordítana a gyerek a kiságyban, ő meg valahol a barkácshelyiségében lenne fellelhető. Szóval télleg jár a masszázs, de azért becsüld meg apátokat!
(Én akkor nyomultam az olivabogyeszra sajttal, amikor terhes lettem...csak ugy megjegyzem
:wink: )

Na figyu, lécci okitsatok ki egy kicsit sinlac ügyben. Mi az, mitől más mint a tápi és mennyibe kerül mennyi adag????

Kép
kriemhild

Hát, ha Gabi kibökte, elmondom, hogy bennem is jóideje motoszkál a kérdés...mért is tartotok az almánál??? Én 3 naponta vezettem be a zöldségeket-gyümiket egymás után, 6,5 hónaposan már húst evett, tojássárgát, olajat, májat....és most hogy 7 hónapos lett, jött a joghurt-kefir.

Igen, én is kérdezem, halat én is adnék, mert tök egészséges, de a szálkák miatt dilemmázom. Bár asszemm veszek tőkehalfilét, s ha marad is bene szálka, az olyan puha, hogy a turmxi elvágja mint a vaj, nem? Egy kis kálciumpótlás... :lol:

Kép
kriemhild

Csajok, biztos van olyan, aki lassabban halad a zöldség/gyümi adagolással.
Személy szerint már én is elég sokfélét adok neki, de mi is almával kezdtünk.
Vannak babák, akik biztos nehezebben szoknak hozzá az új ízekhez, állaghoz és az etetési módhoz.

Kép
niki30

Én is almával kezdtem, nem nagyon tetszett neki először, csak főzve ette , most meg már nyersen, banánnal nagyon szereti. Aztán mindenfélét adtam és adok is. Ha valami nem jön be, akkor jöhet a kovetkező! :) De mindenki más, van aki lassabban halad, nincs abban semmi rossz! :)
Na megyek alfába lassan! Jójéjt! :)

Kép

Kép
lorcika

felélénkültem :shock: :lol:

csoki nyam nyam :oops: :lol: megittam egy nagy bögre kakaót este.. (lehet attól a nagy élénkség :idea: :?: )

Pici,
nálunk napirend:
8 körül ébredés - szopi
fél 10 körül alvás (vagy 1 órát vagy délig, ez tök változó)
11 körül szopi (=tízórai)
utána levegőzés vagy/és vásárlás
1 körül már megéhezik így jön a főzi+szopi
2 körül megint alvás (ez a "nagy alvása", olyan 2-2.5 óra, együtt Vikivel, aki fixen fél 1-től 4ig alszik)
5 körül uzsonna (ami ma egy háromnegyed alma volt+szopi, eddig szopi volt)
7kor fürdés, fél 8 vacsi - szopi+lefejt reggeli tej. Holnaptól feltett szándékom a tejpépet adni a szopi ELŐTT, hátha akkor kevésbé fanyalog.
8-fél 9kor alvás (beteszem az ágyába hasra , bekapja a hóvelykujját) és reggel találkozunk, kis sólámpa ég a szobájukban míg mi le nme fekszünk.

Sinlac (Nestlé gyártmány): receptre felírják, por állagú, vízzel kell összekeverni, sűrűbb, mint a tápi, kanalazhatóra is keverheted és cumiból is adhatod, ha folyékonyabbra csinálod. Nem tejalapú, hanem szentjános kenyérmag az alapja. Nem allergizál. Ha keversz egy adagot tányérba beledobsz reszelt almát, vagy Fruttapurát vagy banánt, barackot, bármilyen gyümit igazán fincsi. Tápláló is. Uzsira, tízóraira ideális. Simán is adható meg gyümivel is. nah kifejtettem :lol:
Vendég

Sziasztok,

jöttem volna napközben, de a mai nap is olyan durva volt. Nem is irtam, de a kutyusunk vasárnap légymérget evett, azóta kálváriánk van az állatorvosokkal, mert mindig más tud kijönni, mindegyik mást mond és reggelre már nem tudott lábraállni, pedig hétfőn jobban volt.....
Szóval injekciós fecskendővel adom neki a tejet, hogy ki ne száradjon és ma estétől óránként homeopátiás szert kap (hála az égnek homeopátiában is jártas az orvosunk- csak minden nap volt valahol és csak ma tudta ő megvizsgálni) és ettől már sokkal jobban van. Saját lábán ment pár métert...remélem reggelre jobban lesz.
Csajok, tudom, hogy van aki nem szereti az állatokat, de apukám imádta őt és megőrülnék, ha történne vele valami. Bár vasárnap eszembe jutott, hogy tuti érzi, hogy apu nincs.

A hozzátáplálással tuti, hogy csak én vagyok parán. Én szegénykémet még mindig tömöm az almával, nem merek kisérletezni addig amíg ezt az ízt meg nem szokja. Holnap tudok csak mandarint venni, Cscsi, örülök, hogy bevált :wink:

Anyukámat is mindennap viszem kezelésre, plusz ma torna is volt, ki is vagyok tikkadva nagyon....Csajok a kaját én is a Joker-től rendeltem, de most egy közeli hotelből hozzuk, finom és 550Ft, rengeteget adnak, két menüt 4-en eszünk és még van, hogy marad a kutyusnak is....Hol hozok ki én ennyiből egy ebédet?

Most csipogott a babyörző, hogy meleg van Áronnál a szobában 27C', nem értem átmentem, de nem volt meleg nála.......

A receptek engem is érdekelnek minden mennyiségben, Pici, jó, hogy nem priviben küldted :wink: Kellene vennem egy muffin sütő formát...Milyet érdemes venni?

Nemtom mikor jövök holnap, valszeg csak ilyen tájt, mert a napi programok mellé még tupi bemutató is lesz nálunk, csak hogy ne unatkozzak :wink: , de szerintem jól fogjuk érezni magunkat, jó társaság lesz :D .

Jó éjt mindenkinek.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

[quote] írta:s reggel találkozunk

Dóri, ez annyira aranyos volt :)

Tök jó kis napirendetek van. Ilyen sokat alszik délután Viki? Akkor érthető, h. van egy kis plussz időd a vállalkozásra.

Melcsi, jobbulást a kutyusotoknak!
A bébiörző jelzi a meleg hőmérsékletet is? Mifejen :roll:

Kép
niki30

Mifene

Kép
niki30

Szerintem onnan tudja Zsombi, hogy nem egyfélét kap, hogy megismerte külön-külön a gyümölcsöket. Sokáig csak a barackot és a körtét ette meg, almát nem. Banánt pedig én nem szívesen adok neki kaki gondok miatt. A mandarin levét is nagyon szereti, meg a szőlőlevet.
Amint elkezdtem variálni az ízekkel, azonnal köpködés volt.

Kép
anido

Melcsi, nem vagy egyedül én is fontolva haladó vagyok. Még csak alma, és mától pici mandarin :)
De mi most kezdtük el pár napja, és egyáltalán nem sietünk.
Múltkor azon gondolkodtam, hogy szerintem Milu itt a legkisebb babó, nem? Ezért kullogunk mindig a sor végén :lol: :lol:

Csilla
Vendég

melcsi, nem csak te parázol a hozzátápival - én is. :roll:
nagyon hosszú ideig nyomtam az almát, kisebb megszakításokkal. én úgy vettem észre h nemcsak az ízzel volt probléma, hanem nem tudta h mit csináljon, h mi is ez a kanalazás. azt olvastam h van vmiféle nyelvkilökő reflex, ami amíg megvan, addig nem tud mit kezdeni a hozzátápival. nem tudom, nem ez volt-e még nálunk. én is adtam sima krumplit. tul.képpen csak alma, krumpli, répánál tartunk :oops: ma volt cékla - és hát úgy örültem h jóízűen ette (ráadásul szopi után, tehát nagyon éhes nem is lehetett - de lehet h úgy van vele, mint én a desszertekkel: annak mindig van egy kis rekesz a pocakomban, ha tele vagyok is ;)), látszott h ez tényleg ízlik neki és ha lenne még, kérne belőle. és ha akarom, turmizok még neki, mert volt lefőzve krumpli, cékla még, de gondoltam, elsőre elég lesz neki ez a 60-70 g. ennél többet még soha nem is evett. már újságolni akartam nektek az óriási előrelépést - erre kihányta az egészet :shock: :cry: :cry: vagy 6szor lehányt minket szegénykém. úgy sajnáltam, iszonyú volt. aztán rögtön be is aludt a kimerültségtől. utána meg úgy itta a vizet, amit kanalaztam neki h csak na! pedig azelőtt soha. de szerencsére ébredéskor már jókedvű volt, úgyh talán megúsztuk ezt a bekajálást ennyivel.
ráadásul folyamatosan ki van pirosodva az álla és a füle mögött is - nem tudni h nem vmi kajcsitól-e.
úgyh én továbbra is óvatos maradok a hozzátápival. csak azt nem tudom h akkor most mi a jófrancot adjak neki legközelebb :roll:
Vendég

ja, melcsi, ha jössz Tb-re, ne hagyj ki minket!! :D gypsszel együtt megalakíthatjuk a KEM szekciót :wink: nikit bevesszük levelező tagnak :lol:
Vendég

Én is a fontolva etetők táborba tartozom. Bálint nem rajong a kajáért, mondjuk 1x én is adtam neki sima krumplit. (öklendezett tőle).
Eddig kapott alma, körte, krumpli és tegnapelőtt répa. Ennyi.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok!

Doo, tényleg kihányta Viki? Na ez az. Nem minden baba fogadja be elsőre az új ízeket.
És írod, h. ez a nyelvkilökős reflex. Ez nem azért van, mert Viki is alapvetően szopizik? Erre tippeltem én is Emmánál, mert még sokszor úgy eszik, mint aki szopizni akarna. De van olyan is, h. nagyon szépen nyitja a száját és úgy mint a nagyok le a nyelv.
Piros foltok? Akkor tényleg csak óvatosan.

Milyen tatabányai csapat alakult itt kérem szépen?
:lol: :lol:

Kép
niki30

ISTEN ÉLTESSE EMMÁT, ZSÓFIT ÉS ZSOMBORT!! Boldog 6 hónapos születésnapot! :D :D
Vendég

KÖSZI DOO!

ISTEN ÉLTESSE A FÉL ÉVESEKET!
ZSÓFIT, ZSOMBORT, EMMÁT!

Kép
niki30

Niki!

Le kell írjam,bár még alszom...
Éjjel nem tudtam aludni,elmentem a tescóba kutyáért.Már akkor akciós áron adták,ELFOGYOTT!!!!!!pedig gondoltam,megelőzök mindenkit.maradt a polcon 2 nem megyar.azt mondta a faszi,menjek másik tescóba,de még most.átmentem a Pólushoz.Találtunk egyet.magyart.Szar volt.Azonnali szerelést kértem a vevőszolgálaton.megcsinálták.így tudtam megvenni ez a hülye kutyát,aminek még a füle is meg van kissé szakadva a varrás mentén.Én rohangáltam érte annyit,hogy üzemanyaggal többe vagyok,mint te.párom azt mondta,inkább megvette volna a brendonban egy 10esért...na,szóval ez van.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Boldog hófordulókat és féléves szülinapokat!

Doo!és hogy adtad a céklát?te főzted?én szeretnék,de még nem adtam...

Viszont az áfonyás bébiétel 4hótól adható,nálunk beszarás komoly showműsor volt amikor ette,minden lila lett,de magától folt nélkül kijött mindenből.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

na,várjatok.én úgy értettem,hogy ha nem megy az alma,nem kell leragadni annál,próbálni kell mást.pl.sütőtök.És azért javasolom a bébiételt,mert nincs olyan intenzív íze.de csak tipp!!! :) na,találtam áfonyás képet!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1195806311.3141.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1195806384.9738.jpg[/img] na,ezen jó pisos a szeme,de ezt a fürdetőt vettem,nem tud elmerülni a nagy kádban.[/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1195806488.6348.jpg[/img] soványkám.a kiságyba csak a kép kedvéért tettem,szinte nem találkoznak... :oops: [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok,

Isten éltesse Emmát, Zsófit, Zsombort! :) :) Rohan az idő!!!!!!! :)

Képzeljétek Ricsinek olyan makacs ez a szájpenésze, hogy még mindig nem múlt el,most kaptunk egy bivaly erős szert, azzal kell dörzsölgetni. Most reggel dörzsiztem és az egyik oldalon véres volt a géz. Utána egy tisztával is megnéztem és valami vérzik, de nem látok be!!! :( Mondjuk semmi dráma nincs, nem sírt Ricsi, meg most is bőszen kalimpál a járókában, de nem tudom mi lehetett! Azért olyan vadul nem csináltam, hogy valamit megsértettem!! Vagy igen? :shock: :( Na mindegy, majd a következőnél meglátom megint véres-e, mert akkor ott valami seb lehet. De most szerdán nézett bele a doktornő a szájába és nem látott semmit!!

Gabi de jó ez a kád bigyó! Lehet, hogy kéne ilyet vennünk, mert mi még mindig kiskádban fürdetjük Ricsit, de most már lassan a fele vizet kilocsolja, olyan hévvel rugdos a lábával!!!! :D Úszik az egész fürdőszoba!!!
Gabi nem semmi ez az ámokfutásod a kutyáért!!!! :D Örülök, hogy kaptál, ha még rágott fülű is! :lol:

Kakaszagot érzek!!! Ricskó termelt. Érdekes ilyenkor van el a legjobban. Szépen eljátszik, magyaráz sikongat, ha jól tele a gatyesz! :D Na megyek kicserélem a szaros madzagot! :)

Kép

Kép
lorcika

Gabi, tök 1formán gondolkodunk, én is így értettem, ha nem jön be neki az alma, akkor hadd próbáljon mást.
A reflexszel kapcs nekem annyi könnyebbségem lehetett, hogy én sokféle cumiból etettem Damjánt és igy elég 'rugalmasan kezeli' a szája ellen szőtt merényleteket. :lol:
Köv gyerkőcnél is igy fogom csinálni. Pedig pocakosan azt olvastam, hogy ne keverjük meg a gyereket 20féle cumival, nálunk ez pont jó volt. Nincs is gondom a cumisüveggel.

Isten éltesse a hófordulós babákat!!!

Ez a ravasz kutya!!!Már sokszor úgy érzem azért se veszek, hülye dög! Mit kell itt küzdeni érte!!?? :twisted: Mire lemegyünk a teszkób, tuti nem lesz 1 sem.

Hát megnéztem a wiw-en nincs-e valami jófej masszőr itt a környéken, de nem találtam...nem tudom, nekem ilyennél fontos a szimpátia, szóval előbb lássam ki fog dögönyözni. De teganp Pici beleültette a bogarat a fülembe, én is akarok masszőrhöz járni, legalább 2hetente. Apa meg igenis szokjon bele, az ő gyereke is, nem? (Csak szegény fiamat sajnálom, legalábbis mig tartani fog a tanulóidő.) Na mindegy, úgyhogy keresek még....

Kép
kriemhild

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?