Hali.
Kéretik drukkolni, hogy ma megnyerjek két aukciót. Nekem kissé rossz időpontban van a vége, mert fél hét után indulunk aranylagziba, és ennek meg hét előtt van a leütése, de hátha.
Peti kicsit rosszul ébredt, nyügi volt, így egész délelőtt jöttünk-mentünk, mert úgy egy szava sem volt! Ebédelt valamennyit, most meg már alukál az apjával karöltve.
Ja, délelőtt visszajött neki egy rakat slájm, aminek örülök, mert legalább nem a kis tüdejében rakódik le. Viszont annak nem örültem, hogy a tegnap kicserélt ágyneműt ma cserélhettem megint, mert oda is jutott a nagybüfiből.
Megkaptam a férjemtől a muffinsütőt, kari után első utam a muffinsütéshez vezet majd.
Megkaptam az óraszíjat is, de azt már használom... Nem tudom, pedig jó helyen vettük az előzőt is, és mégis totál elhasználódott. Mondjuk én napjában legalább háromszor le és felveszem, mert itthon utálom, hogyha rajtam van, viszont, ha elmegyek itthonról, akkor meg muszáj felvennem, mert óra nélkül félember vagyok.
Viera, nálunk nem lesz házimikulás. Én ezt később gondoltam bevezetni, jó, valamelyik nap megyünk a Játékdzsungelbe néhány szegedi anyukával és babával, ott lesz Mikulás, de szerintem még nem igazán tudja, hogy mi az, azt meg nem akarom, hogy ez is egy "ajándékot kapok" ünnep legyen számára.
Egyébként egyetértek a dokiddal. Petinek nálunk csak azért írt fel a doki gyógyszert, mert lázas is, az már többet jelez, minthogy vírusról legyen szó. Meg már írtam, hogy nálunk a lázas állapotot tartja a legerősebbnek a doki, persze nálunk az elején sosem volt...de mivel nagyon jól ismerjük egymást az orvossal, mindent meg tudunk beszélni.
Nancsa, én egy másik fórumban olvastam, hogy a Spiropentnek van ilyen "zizisítő" hatása...sajnos. Nálunk Peti Ventolint kapott régebben, semmi bajunk nem volt tőle. Na most megnéztem, a ti gyógyszereteknek lehet idegesség a mellékhatása, szerintem Zolónál is valami hasonló játszódik le.
Bénianyu, mindkettő jó. Egyébként én szárnyat írtam, és hidd el, van azon is husi, főleg, ha valahol egészben találsz szárnyat (amiből egy darab majdnem egy kiló...). Én is azt hittem, hogy az csak csont, és nagyon meglepődtem, amikor ettem, hogy jó sok husi van rajta. Viszont ha nem egészben csinálod, akkor jobb a comb, azzal könnyebb dolgozni, de az meg tele van hosszanti csontocskákkal, én azt azért nem komálom.
Töredelmesen bevallom, én jót mosolyogtam a sztoridon.
Szóval nálunk általában egészben sütés van, de ahogy írtad, boncolás után bármire felhasználható, talán csak annyi a különbség, hogy a pulykának kicsit több idő kell, hogy puha legyen, mint a pipinek, mert előbbi kicsit szálkásabb husi. De szvsz ennyit megér, hogy feleannyiba kerül, nem?
Hiszti ellen nincs orvosság. És ez tényleg hiszti, nálunk is pontosan az van, amit írtál, hogyha hiszti van, akkor semmi sem jó. Talán ilyenkor válik be a pohár vízzel való lelöttyintés, vagy ráhagyod, de az éjszaka közepén senki nem díjazná ezt a verziót. Nálunk csak nappal van ilyen...
Juca, imádom az írásaidat, nagyon jót kuncogtam az evéses témán... Érdekes, Peti sosem küldött vissza semmit...
Alziza, ez nem hangzik valami jól, már, ami a lányoddal van. Szerintem kérdezz rá, hogy ilyenkor mi a teendő, esetleg házilag nincs-e valami csodaszer. A nőgyógyászhoz járás az én szememben nem itt kezdődik, ergo én úgy gondolom, hogy ezzel nem csinálsz neki rosszat, sőt talán rosszabb, ha most homokba dugod a fejed. Remélem, érted, mire gondolok.
Lehet egy kérésem? A vonalzóid kicsit széthúzzák az oldalt, a profilodban nem törölnéd ki a szövegeket a képek (vonalzók) linkjei elöl (után), és tennél entert közéjük? Légyszi!
Na megyek, még olvasok máshol is.
További szép napot nektek!