Új privát üzeneted érkezett!

Pété, Judit18, Kavics, Jim és Lexa!!!!!! Merre vagytok???

Évi

KépKép
kvaszeva

Ügynöknő! Látod-látod, a CÉG-nél az ilyen embereket szeretik, akik 6 hónapos kismamiként immár másodszor (!) beülnek falatozó (tömeszkelő :oops: ) társaik közé egy pohárka ásványvízzel. Egy ÜGYNÖKNŐ-től el is várható ez a hozzáállás! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pepike rajtad leszek szombaton! :wink:

Ma voltam dokinál, méhszáj zárt, szívhang okés, de sajnos a múltkori kenetből kitenyészett az a kis buzeráns Strepto-kókusz, :shock: így jön a kencefice-bumbumbumm, hovatovább apucit is kenegetni kell, de nem ám a lábán...... :oops: Mondtam (javíthatatlan optimista) a dokinak, nem baj, trallala, legalább most derült ki, nem 35 hetesen, erre lelombozott derekasan a kis szemét :shock: , hogy addig még kétszázszor visszajöhet. DEJÓÓ basszuska!!! :roll: :roll: :roll:
Bacitanya lettem. Fúj!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Ügynöktárs drága! Teszem nemes tettem, hogy bizonyíthassam számotokra, kizárólag a társaságért megyek és nem érdekből ! Amúgy is, jó társaságban rohan az idő :lol: !

ja, és nem csak te vagy bacitanya, az én vérkép vizeletem eredménye: 4-5 FVS, lhs-ek, sok baktérium. Az első kettőt nem tudom, mit jelent, a bacit meg az a baj, hogy csak akkor láttam, amikor már eljöttem a dokitól. Nem mondott rá semmit, meg a többire sem, amik határérték felett vannak, egyedül a vércukrot nézte.

Mni, szoktam volt rendelni, de csak az 1000 kalóriás kaját/nap. Megnéztem a Teletálat is, de az a baj, hogy ott nagyon kalóriadúsak a kismamaebédek. Ha csak ebédre ennék 800-1000 kalóriát, akkor hogy tarthatnám a nagyon okos védőnőm által javasolt napi 600-t :lol: (vicc volt, dehogy tartom... ott ábrándultam ki belőle végképp)
Jajj, annyi mindent akartam még írni, csak azok a másik oldalon vannak és ha lapozok, elszáll, amit eddig műveltem (az előbb próbáltam...)

Amiket fejből tudok:

- Pepike, én is naggggyon drukkolok!
- Tand, annyira jó, hogy néha benézel hozzánk!!!
- többiek ne sértődjetek meg, mindjárt visszaolvasok jól mindent!

Kép

KépKép
eszterxx

sziasztok csajok,

Mpatr, csini volt a mamabugyid! és Gordon nagyon édes, én lánypárti vagyok de a szép szőke kisfiút is el tudnék képzelni ilyenkor
Tali - én sajnos a munka miatt még mindig nem tudok napközben délben... :(
Tand, Panny, olyan szépek az ultrahangképeitek! én is úgy szeretnék olyat amin a kis Eszter arca is látszik, pláne ilyen jól mint nálatok!
Kikó, örülök, hogy már a cica beilleszkedett, mondtam, hogy nem lesz gond!
Bőrkinövés - már sajna én is találtam ilyet magam, pont elég kellemetlen helyen hm... remélem majd le lehet valamikor szedetni, azért ha nem is egy publikus hely akkor sem szép

Feri, a Kútvölgyinél horror a parkolás, én is oda járok, mindig szenvedek. a múltkor úgy állt le valaki a járdára, hogy az út közepére nemrég berakott sziget miatt a busz nem tudta megkerülni, jó kis dugó lett

Nálunk meg a helyzet - elmaradtam kicsit, a hideg lakás elől (gázkikapcs, tudjátok) elmenekültünk pénteken a Börzsönybe egy szupi kis erdei fogadóba (még pont volt úgyis üdülési csekkem amit el kellett használni év végig), gyönyörű hó volt, mint Kiszsazsu meg Luise képein.
csak sajnos nem volt térerő és így hétfőn reggel amikor mentünk haza tudtuk meg, hogy vasárnap meghalt a férjem papája (tüdődaganat, már sejtettük, csak nem tudtuk mikor következik be...) és mivel falun ilyen gyorsan mennek a dolgok tegnap már el is temettük, előtte meg takarítás főzés a tor miatt. nem voltunk szoros viszonyban, de azért engem is megviselt.. csak 64 éves volt, a papám meg 60an most, aggódom érte is mindig (a mamám meg már 53 volt amikor szintén daganatban meghalt). mondta is a védőnő, hogy nem jók a genetikai kilátásaink, megnyugtató...

szóval nem egészen így terveztem a 3 nap szabadságomat...
mindenesetre nem voltunk itthon a hideg lakásban végig, tegnapra meg már szerencsére visszakapcsolták.
azért még hétfőn eljutottam az orvoshoz, Eszter babával minden rendben, szépen fejlődik, az uh-n ugyan semmit nem láttam, tök rossz a minősége a kútvölgyiben, még tuti karácsony előtt elmegyek egy 3Dsre
cukorterhelés majd 3án, ahogy Nikinek szerencsére zsömle+tej, nincs cukorlötyi

összességében tök kivagyok idegileg és fizikailag (továbbra sem alszom, derekam is kezd fájni) a történtek miatt, a munka kb úgy hiányzik már mint púp a hátamra. de most már csak nem történik velük több szörnyűség nagyon remélem és itt bent is csak 1 hónapot kell már kihúznom. utána már csak a babára koncentrálok, annyira várom!

ja és az intimtorna nagyon jó volt még pénteken, érdekes nő a Kriston Andrea. nagyon sokat beszélt, pl arról , hogy mennyire fontos, hogy mit él át az anya a terhesség alatt és az hogyan hathat a babára. na pont jó, remélem ezért mi a mi babánk nem lesz nagyon ideges természet.... majd még lesz 3 alkalom, csak gyakorolni kéne otthon, de nincs rá energiám

na jó sokat írtam bocs

KépKép
judit18

Sziasztok!

Pepike,
szombaton én is nézlek majd! :)

Boszi,
örülök, hogy minden oké volt a vesekő UH-n!!! :)

Pati,
sajnálom, hogy az az izéke baci megint felütötte a fejét. :( Igen, az jó, hogy időben kiderült, hogy tudjanak titeket kúrálni. Jobbulást!!!

Judit,
jó, hogy el tudtatok utazni a hideg lakásból! :)

Én ma voltam a védőnőnél, kiosztott, hogy látja rajtam, stresszelnek a plusz kilók. Mondta, hogy minden agyban dől el, ne gondoljak folyton arra, hogy mennyit szedtem fel. Egyek sokszor keveset. Annyira kevés akaraterőm van, hogy ennek nem mindig tudok megfelelni. A +7 kg-t még tartom, de már nem sokáig. Ja, meg figyelmeztetett, hogy a 28. héten cukorterhelésre kell mennem és fogjam vissza magam az édességevéstől, nehogy diétára fogjanak és hetente vérvételre kelljen járnom. Szerintem így se eszek sok édességet, csak minden nap valamennyit. Ezt kéne lekorlátozni heti 1-2 alkalomra szerintem.

Vidámabb téma, hogy holnap délután végre megyünk 4D UH-ra, már tűkön ülök, hogy mi lesz a picink neme, meg annyira kíváncsi vagyok már rá!!! Légyszi drukkoljatok, hogy kiderüljön a neme!

Melinda

Kép
melinda80

Judit, sajnálom a sok bajt, de azért örülök, hogy jelentkeztél! :( :D

Melinda, megy a drukk holnapra!++++++++++++++++ :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Judit, sajnálom az apósodat :( , milyen nagy rendező az Élet, hogy nem volt térerő, így volt néhány szép napotok, mielőtt hazajöttetek a rossz hírekre..

Melinda, Ti mit is tippeltek a pocilakó lába közé?

Még annyi, hogy a baci nem megint jött, hanem mostanra derült csak ki, mert most lett kész a lelet. Nem okoz tünetet, sok mindenkinek van, szóval nem is egy ritka dolog, inkább csak bosszant. Nem jó egy ilyen "hívatlan társaság" így a csöppel a pociban... Na mindegy, 6 nap kezelés és leszámolunk vele, így már bacimentesen megyek Veletek kajcsizni :P . Bibibí. Bár, asztalnál nem terjed. Illetve mármint akkor nem, ha az asztalnál kajálunk :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ügynöknő, én pusztán érdekből megyek a mongolba, duplán is: zabálni és Titeket látni. A sorrend fakultatív...... :oops: :lol: :lol:

Estére nem vagyok valami fényesen, szerintem lelkileg, bár nincs különösebb okom rá, de az is lehet, hogy az időjárás teszi.
Kölcsönkértük a szomszéd utánfutóját, mert az egyik barátunk szerzett nekünk radiátorokat, használtat, de jók, hogy el tudja hozni. Erre útközben megbüntették, mert kiderült, hopgy lejárt az utifuti forgalmija szeptemberben :shock: basszus most a bírságot nekünk kell kifizetni, nem sok, 10 ezer, de mégis bosszantó, inkább olyan "namégezis" dolog.

Mér van mindenki eltűnve???? Szerintem a mai hozzászólások számával megdöntjük a hétköznapi negatív rekordot.
Minden rendben, lányok???[/b]

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!
Bocs hogy eddig nem írtam, de nem tudtam mit, pedig mindennap olvastam!
A kiütések múlnak, de nagyon lassan!
Amikor ideülök a gép elé a gyerek mint ha beszélni akarna veletek a pociból, mert olyan rugdosásba kezd, hogy ihaj! Lehet, hogy nem tetszik neki az ülés???

Üdv mindenkinek!!!

Kép
enikoe182

MEGVAN A NAP HÍRE!!!
LEXA ÍRT VÁLASZT A MAIL-EMRE, IDEMÁSOLOM:

Kiscsaj, és jó a gépünk, és a jövő héttől megyek :) És köszönöm! Már azt hittem, h teljesen elfelejtettetek. Örülök, h nem ;)

TYUHAJJ!!!! JUHÉJJ!!!

Kép
Kép

mpatr

Mpatr!
Nem kaptam privit! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
znikusz

Halihó!

Eszter.eu, ennyi hülyeséget kérdez a védőnő? Hozzánk szerencsére nem jött még ki, de szerintem csak akkor jön, ha már meglesz a baba. :) Jut eszembe, már tök rég voltam nála... :(
Boszi, örülök, hogy nincs semmi bajod... most megint kérdéses a baba neme?
Pepike, szombaton nézlek! :) Már nagyon kíváncsi vagyok! :)
Mpatr, jobbulást és köszönjük, hogy előkerítetted Lexát! :) Ez az utánfutós sztori nem semmi... :( sajnálom, hogy pont most állított le a rendőr... :(, de legalább lett radiátorotok!
Judit, sajnálom a történteket! :( Ne erőltesd meg magad a munkával, csak óvatosan!
Melinda, drukkolok, hogy végre biztosak legyetek a baba nemében... majd akkor holnap frissítem a táblát! :)

Nálunk nincs semmi újság, mivel nyugi volt a fórumon elkezdtem irattározni a bankban... jól le is lettem szúrva, hogy nem vagyok normális... de csak pakoltam, nem emeltem semmit, meg rendet raktam a szekrényben. :)

KépKép
KépKép
mni

Mni!

Tök jó bank az olyan, ahol lecsesznek, ha nem fórumozol :lol:

Eszter

Kép
eszter.eu

Hello!

Pati,
kislányt tippelünk, miután a 20. heti UH-n annyit mondott a doki, hogy nem látja egyértelműen a nemét, inkább lánynak látja, mint fiúnak. Onnantól kezdve találgatjuk, hogy talán lány, de előtte meg egyfolytában kisfiút éreztem.

Mni,
azért óvatosan azzal a pakolással!

Képzeljétek, nálunk a bankban bababumm van! :) Hárman mentünk idén férjhez, én kezdtem a sort májusban, aztán a következő júniusban, majd szeptemberben. Kiderült, hogy a két utánam házasodó lány is babát vár. Főhet szegény főnököm feje... :D

Szép napsütéses napunk lesz megint, de jó!
Vidám napot mindenkinek! :)

Melinda

Kép
melinda80

képzeljétek ma reggel víz nem volt a lakásban csőtörés miatt.
de esküszöm már csak röhögök, ilyen nincs.... :)

melinda, szerintem ne aggódj a kilók miatt, tegnap nézegettem a kismamák nagykönyvét és abban a 25-28 hétnél írt 8 kg-ot normális súlynövekedésnek, szóval még teljesen jó vagy!
én már ez nem mondhatom el, a 11 kgomról.
na azért tegnap még bevágtam egy csokiszuflét ebéd után málnafagyival! isteni volt

KépKép
judit18

Pati!
És nem kell antibiotikumot szdned a streptora??

Van a Várandósság alatt/egy Strepto.topic,én ott olvastam erről egy csomót...nem akarlak paráztatni,ne adj Isten hogy ezt hidd,de olvas el,ott azt írják8egy doki)hogy antibiotikummal kell kezelni.És ő is írta hogy akinek egyszer poz.lesz,annak a szülés előttig többször is kell szűrni.Azért érdekelt engem is annyira,mert a méhkeményedések,meg kisebb folyásom miatt a dokim arra gyanakodott.Szal nekem is tegnap jött meg a tenyésztés és ugyan nincs strepto.de van Coli baktérium benne :? Fasza :? ... :?
Ez általában a végbélben lehet,de nőknél nagyon gyakori hogy átvándorol a hüvelybe...el lehet kapni vízből,húsból,WC-n...szal kifgotam :( Most nekem Semicillint kell szednem 10 napig hogy kiírtsuk a sunyi bacit!!Nme okoz fejlődési rendellenességet,csak koraszülést esetleg ha nem kezelik ki.és a strepto is ezért veszélyes,meg azért mert a babát szüléskor is kezekni kell ha az anya pozitív.

Na a lényeg,hogy NO PARA,de azért figyelj oda,egy egyszerű ártalmatlan gyogyival kezelhető,és olvasd el azt a topicot!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kedves Lanyok,

Van egy Angliabol erkezo babaruha csomagom, 50 db, nagyreszben meg az arcedula is rajta van, de a tobbi is csak par honapot hasznalt nagyon szep KISLANYNAK VALO ruhak 0 - 1 eves korig.
300 ft / db ert adom, de csak egyben azaz 15 000 ft + ajandek bontatlan, meg foliazott JohnsonJohnson hintopor + furdeto + 3 szappan, 2 Snoopys cumisuveg. (vadonat uj ) + 2 db gyogyszertari babakrem, bontatlan.
A csomagrol irok reszleteket, kuldok kepet, ha kell. Akit erdekel a bogyogyorgyi@gmail.com ra irjon. ( ne a babanetre ! )

Szep napot es jo babavarast kivanok :

Bogyo
bogyogyorgyi

Judit,
ez már tényleg sok, hogy most meg csőtörés van nálatok. :(
Engem a védőnő paráztat mindig, ahogy rámnéz súlyméréskor...
Az a szuflé nagyon fini lehetett, egészségedre! :D

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Melinda szurkolok Nektek, aztán gyere hamar a hírekkel, meg a képekkel!!

Pati, mi most voltunk apával dokinál, mert összeszedett valamit, és azt mondták neki a bőrgyógyászaton, hogy tőlem kapta, mert a lányokban vannak állandóan jelenlévő gombák, amik nem okoznak panaszt csak a fiúknak, és azt kapta el. Én is bementem és kérdeztem, hogy akkor engem nem kell kezelni?? Azt mondták, hogy nem, ha nincs panaszom.... :shock: Hát az pedig nincs. Na de akkor az elmúlt időben apa miért nem kapta el, éppen csak most?? :shock: Én ezt nem értem. :? Na de nemsokára úgyis kell mennem dokihoz, majd vetetek kenetet!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Pepike nézlek én is szombaton! :)

Tali: Tökre örültem, hogy áttettük keddi napra, erre Apának változott az órarendje, és aznap is lesz órája. De azért megyek, :lol: :lol: :lol: mert ő csak fél négyre megy, majd legfeljebb előbb lelépek!

Judit18, hát gyönyörű pech-szériátok van!

Pati, te sem panaszkodhatsz! De nem kéritek vissza az ismerőstől a pénzt? Végülis nem a ti hibátok, hanem az övé!

Bacik: én gombákkal harcolok! :oops: :oops: :oops: Reggel-este kúp, remélem használ!!! Elég kellemetlen, és Apa is unja már szegényem, hogy nincs normális XXX. :oops: Asszem, már nem is emlékszem, hogyan kell csinálni. :oops: :roll: :oops:

Lexa, már nagyon várunk vissza! Gratula a kiscsajszihoz!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen sokan betegek vagytok,
vagyis valami nyűggel küszködtök! :(
Ez nem jó!
Mpatr!
Jobbulást Kívánok neked!
Zsu!
Ez neked is szól! Szegényke! Meddig kell kúpot használj?
Hátha nem felejted el, hogy hogyan kell csinálni! :lol:

Melinda!
Valami Hír??????? Nincs még??
Én olyan kíváncsi fáncsi vagyok! :lol:
Pepike!
Akkor mi is nézzni foguk téged!!!!!!!

Velem csak annyi van, hogy én nem is mertem leírni, de
nekem olyan furcsán mozog kicsi baba!
Eleinte fent mozgott, most meg egy pár napja teljesen
lement!
De annyira, hogy mikor mozog, úgy érzem, hogy mindjárt
kibújik!
Lehet hogy hülye vagyok, de ezt érzem! Nem is merek apával
semmi akcióba fogni, nehogy találkozzanak!
Ma volta a tanácsadóba, és mondtam!
Erre azt mondták, hogy ne aggódjak biztosan nincs semmi
gond, csak lefordúlt!
De én nem igazán nyugodtam meg a dokim meg csak jövőhét után
lesz!
Nem lehet hogy nyitva van a méhszájam?
Valaki megtud egy kicsikét nyugtatni??????? :?: :?: :?: :shock: [/b]
Vendég

Márti!!

Szerintem nem kell aggódnod, az enyém is szokott lent lenni, főleg akkor, ha pisilni kell, akkor célbaveszi a hólyagomat és az rugdossa tiszta erőből, csoda hogy be nem pisilek. :D
Én azt vettem észre, hogy ha egyik oldalamon alszom és utána átfordulok a másikra, akkor ő is átcsúszik és olyankor iszonyatos ficánkolást rendez, hogy elhelyezkedjen. Lehet, hogy a Tiéd befordult egy olyan pózba, hogy nehezen tud visszafickándozni, ez eltart neki egy darabig. Valahol olvastam, hogy egy anyuka beparázott, mert napokon keresztül őrülten rugdosott neki a kicsi, aztán kiderült, hogy csak olyan helyzetbe fordult, hogy azon kínlódik szegényke, hogy forduljon vissza. Van ilyen. Szerintem nyugodj meg. A méhszáj nyitottságát meg szerintem nem is lehet érezni, azt csak a doki tudja megmondani, de lehet, hogy nem így van. :?

Böbi

Kép

Kép
bosek

Márti!

Múlt héten 4-5 napig én is "így" jártam. Annyira lent rugdosot a baba, hogy állandóan rohangáltam a Wc-re, még a kisboltot is alig tudtam megjárni. Olyannyira lejjebb helyezkedett, hogy sógornöm amikor meglátott rácsodálkozott, hbogy hogy ment így lejjebb a hasam, anélkül, hogy említettem volna neki a problémámat. Pár nap múlva újra feljebb vándorolt a fiatalember és a hólyagomat is békénhagyta. Én is azt hittem elkezd megnyílni a méhszájam, ráadásul nekem a harmadik baba, így nállam ez a veszély fokozottabban fennáll. DE!
Tegnap voltam orvosnál és full zárt a méhszáj. és ragyogóan látszott, hogy félig fejjel lefele keresztben van bennem a babó, azért érzem most jobbra fennt a kis lábbait.
Szóval nyugi!!!! Igazából az állandó vizelési inger volt nekem nagyon kellemetlen. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Elszállt amit írtam!! :cry: :cry: :cry: :cry: Mostmár csak röviden.

Mni!
Nimród lesz a baba neve :D , 5 kg-ot híztam eddig :cry:
Levi már becézi: Nimi

Zsu!
Én is kúpoztam a héten... :cry:

A húgyhólyagomba nekem is nagyon bele szokott rúgni, szabályosan fáj. :(
Levi mindig a hasamat rugdosta, ezt a fajta mozgást csak Nimivel érzem. De legalább érzem......(a kezdeti kevés mozgás után).

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jaj Lányok!

Nagyon szépen köszönöm nektek!
Azt hiszem egy kicsit most ez megnyugtatott, hogy
nem csak velem fordult ilyen elő! :)
5 percenként pisilek! Ez szörnyű!
Vendég

Sziasztok!!

Csatlakoznék a betegekhez!
Csak én épp agybeteg vagyok. Ma olyan elviselhetetlen voltam hogy már magamtól is rosszul vagyok!
Szergény Pepivel is veszekedtem olyanért amit máskor simán birok.
Apa is kivolt, reggel olyan gyorsan elment dolgozni pedig 1 órát szokott még kóvájogni kelés után, az előbb meg felhívott hogy este még megy egy csőtörésre munka után, meg is kérdeztem hogy nem e csak menekül :oops: :oops:

Most megyek tanulni, talán a könyvbe nem kötök bele :wink:

pepike

Kép

Kép
pepike

hihetetlen, hogy így érzitek, hogy mije hol van, én csak érzem meg látom a kis mozgásokat, de hogy kéz vagy láb, hogy merre forog, meg hogy...?

én azon izgultam, hogy olyan székrekedésem van, hogy az erőlködéstől kinyílik a méhszáj :) de az orvos megnyugtatott, hogy attól max. aranyerem lesz.

nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a nemalvástól már olyan hihetetlen fáradt vagyok, itt kornyadozom egész nap.

azt én is éreztem amit bosek mondott, hogy éjjel amikor átfordulok szegény baba "csúszik át" a másik oldalra és helyezkedik. úgy sajnálom szegényt, mert kb 20 percnél többet nem bírok ki egy oldalon, egész éjjel megy a forgás ide-oda. kb 4ig amikor is véglegeg felébredek és nem tudok visszaaludni

szégyen, nem szégyen ma kihagyom a szuper intimtornát olyan hulla vagyok. rettenetes, mert már befizettem, és összesen 4 alkalom, de képtelen vagyok elvonszolni magam.
na jó hétvégét mindenkinek, meg kellemes alvásban gazdag éjszakákat!

KépKép
judit18

Márti: "De annyira, hogy mikor mozog, úgy érzem, hogy mindjárt
kibújik! Lehet hogy hülye vagyok, de ezt érzem! Nem is merek apával semmi akcióba fogni, nehogy találkozzanak! "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit18: "na azért tegnap még bevágtam egy csokiszuflét ebéd után málnafagyival! isteni volt"
most ezt muszáj volt?????? :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Kókuszkára kaptunk antibiotikumos hüvelykrémet (Dalacin), amivel apát is kenegetjük, de nem a hüvelyét ám... :wink:
Állítólag felesleges addig szűrni újra (ezt mondta a doki) majd 35 hetesen.

Kép
Kép

mpatr

Pepike!
Holnap új nap virrad!! :wink:
Nem is akármilyen :wink:

Kép
Kép

mpatr

Képzeljétek, elmaradt a 4D babamozi. :cry: Valami kábelnek volt baja, az ultrahang gép működött, de felvételt nem tudott készíteni. Mivel így sok értelme nem lett volna, elhalasztottuk jövő hét keddre. De nagyon aranyos volt a szonográfus csajszi, mert a nemét azért megnézte nekünk:

KISLÁNY, és már a nevét is tudjuk: DÓRA! :D :D :D

Úgyhogy Niki anno jó volt az a rózsaszín színezés a tábliban! :)

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Melinda
Sajnálom, hogy a mozi elmaradt... az azért jó, hogy kiderült a baba neme :lol:
Gratulálok Dórihoz!

Nekem mostanában BJ a gyomromat rugdossa, a hólyagomba veri a fejét :cry:
Vendég

Kép
Kép

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!
Melinda, gratulálok a kislányhoz! :) Ezek szerint már a multkor is jól látta a doki. :)
Ma az én Pocaklakóm is valami rossz helyen lehet, mert egész nap pisilni járok. Vagy csak bebeszélem, mert mindenki ezt írta? :wink: Amúgy én sem érzem, hogy mikor mit rugdos... sőt még mindig csak ilyen kis mocorgásokat érzek. :)

KépKép
KépKép
mni

Mni!
Köszi a táblafrissítést!

Azt én sem érzem, hogy ez most a feje, lába, vagy keze de azt igen hogy a hólyagomat rugja.
Meg néha mintha a kezével püfölne. Néha meg csak fészkelődik.
Levi annak idején állandóan csuklott, Nimródnál ezt még nem vettem észre.

Ma a védőnőnél volt egy lány, azt hittem max. tizenvalahány hetes, erre 31 hetes volt. Nem is volt hasa. :?

A vérnyomásom jó, eredmények jó, minden jó, de mérlegről majdnem leszédültem. Még jó hogy előtte mértek vérnyomást. :oops:

26. héten kell menni belgyógyászati vizsgálatra!
Úgy tudom, hogy mindenhol, és mindenkinek kell menni....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Melinda!
Gratu a kis Dórihoz! Örülük, h te is erősíted a csajszis-mamis tábort! :)

Judit!
Te is az Izsáki úton voltál védőnőnél?
Csüt-n nekem is mennem kellett! De megint nagyon kiakadtam..nincs villany még mindig a wc-ben (hónapok óta, vagy csak ha én megyek?), se szappan, se wc papír.. a védőnő meg csak heherészett ezen.. aztán annyira nem volt vidám, mikor kiderült, h még mindig nincs meg a 12hetes vércsoport meghatározásom!!! Erre a kolléganője hívta fel a figyelmet, üvöltöztek, majd közölték, h akkor valahol biztos elveszett! Úgyhogy jövő7en a 26hetesen megint leveszik..NO COMMENT!

Amúgy Panka-babával minden okés, forog-mozog ezerrel, már 9kg-nál tartok!! Ja, és a kupozós szakkörhöz én is csatlakozom, bár én már a legeleje óta csinálom, nem használ egyik sem..azért kitartó vagyok..

Nagyon szép 7végét, pihenjetek sokat!
Manna&Panna :D

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Melinda, gratula Dóri babához!

Mocorgás: Nekem is ide-oda csúszkál Vikó baba! És rugdalózik ezerrel. :lol: :lol: :lol: Általában reggel ébredés után, este, ha már lefeküdtem, meg napközben is változó időpontokban. Imádom ezt az érzést!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat! :)

Dany,
Te már tudod, hogy fejjel lefelé van a babád?

Tényleg, kb. mikorra fordul át?

Melinda

Kép
melinda80

Melinda, most még nagy a hely, össze-vissza forognak. Nekem pl. pont az UH-ra fordult lábbal le, fejjel fel, de mindig változtatja a helyzetét. Ha jól tudom, a 36 hét felé fordul le végleg (ha lefordul).
Vendég

Rákerestem: a 34. hetet írják, hogy nagy valószínűséggel akkor fordul fejfekvéses helyzetbe.
Vendég

Sziasztok!

Gondoltam megosztom veletek a legújabb eseményeket.
A héten csütörtökön voltunk genetikai tanácsadáson a parvovírus B19 miatt. Megnézték Uh-val a kicsit és semmi rendellenességet nem találtak. De mivel az első vérvételen bizonytalan volt az eredmény (nagyon határérték közeli) most ismét levettek vért és 3 hét múlva kell menni a SOTE-ra az eredményért. Akkor megint csinálnak UH-t. A genetikus azt mondta, hogy ha én el is kaptam ezt a vírust (amin gyerekkorában általában mindenki átesik) akkor sem törvényszerű, hogy a baby is megfertőzödjön és mivel nem láttak az UH-n semmit ezért valószínű, hogy nem is kapta el. Mondjuk én eddig is pozítívan gondolkodtam és tudtam, hogy semmi baja nem lehet :) Az Uh-n a doktornéni azt mondta, hogy nagyon szépen fejlődik a kislegény és semmi különlegeset nem lát rajta. Eddig már 4 kg-ot sikerült felszednem. Kiskpocok intenzíven mocorog. Már megfordult és fejfekvésű, bár még van bőven helye a mozgolódáshoz.

Kép
cicuka78

Kmanna!

Igen én is az Izsáki úton voltam pénteken. Nem vittem vizeletet de a védőnő azt mondta, hogyha nincs problémám akkor nem muszáj megnézni. :?
Úgyhogy most nem voltam a mellékhelyiségbe, de már azon lepődnék meg ha lenne villany. (meg WC papír, kéztörlő, netán szappan). És az is furcsa volna ha nem a pisibe kellene topogni :( :( :( :( :(
Meg maga az egész hely (ahol a védőnők is vannak) olyan lepusztult.
Neked ki a védőnőd? Merre laksz?
Ja az eredmény eltünése nagyon furcsa. A gépben benne kellene, hogy legyen. Ezek szerint már maga a vérminta veszett el. Márpedig az csak a trehányság miatt lehet. Hogy bízzon az ember ilyen események mellett abban, hogy egyáltalán a saját eredményét tartja a kezében.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Cicuka!

Nagyon örülök a jó hírnek,tudod kicsit szívemen viselem a dolgot a emiatt a vírus miatt...Sokat gondoltam rád!
Sokat olvastam utána a neten angol oldalakon is,és azt is írták, hogy ha minnél előrehaladottabb a terhesség,annál inkább nem kapja el a baba(ha te esetleg el is kaptad)mert ellenanynagot tud termelni.Az UH meg megnyugtatott!!Szuper!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Melinda
Igen, fejjel lefelé van Joseph. A szeméremcsont felett tapintható a buksija, fenn érezhető a kisebb, puhább, nem annyira kerek része, a popsija. Bal oldalon van a háta.
Mikor megyek ellenőrzésre a doktor mindig kitapogatja, hogy fekszik.
Vendég

Sziasztok,

nekem 2 napja időnként úgy belefekszik a gyomromba, hogy szó szerint rosszul leszek tőle. Édi ez a gyerek. :? Éjszaka többször fent van, mint eddig, de inkább csak elhelyezkedik és alszik is tovább. Ilyenkor érezni csak igazán, mekkora, amikor átlóban a hasam két oldalánál egyszerre érezni, ahogy nyújtózik.

Pláne, hogy a mai napot végigdolgoztam. Több tonna beszáradt és betonkemény kaki kibányászása kilyukadt gumikesztyűben egy a fájdalomtól ordító (a szívem majd megszakadt érte, végülis elbódítottam kicsit) kutyából egy udvaron, majd egy másik helyen az oltás közben a kutya durván megharapta a gazdáját, háát, nem unatkoztam ma. Jó, hogy végre este van.

Melinda, gratula a csajszihoz, Cicuka, gratulálok a jó eredményhez!

Pepike, tűkön ülök!!! Csini a képed: http://www.rtlklub.hu/pokerarc/

Kép
Kép

mpatr

Ja, és Judt, úgy örülök, hogy a Nimród név mellett döntöttetek!
Annyira szép és egyedi név!! Biztos nagyon szép lesz a kispasas is hozzá :wink:

Kép
Kép

mpatr

Pepike gratulálunk Ferivel együtt!!! Nagyon ügyes voltál, de azt nem mondtad el, hogy ügyesen továbbjutottál... szóval még holnap is drukkolunk! :) :lol:

KépKép
KépKép
mni

Petra!

Ez igen!!!!! :lol: Nagyon ügyes voltál!!
Akkor még holnap is nézünk!! :wink:
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pepike!
Gratulálok! Én tudtam, hogy továbbjutsz! Azt írtad fárasztóak voltak a forgatások!! (többes számban)
Gondotam, hogy nem egy adásról van akkor szó.
Ügyi vagy!
Láttam azt is hogy a másik lány biztonytalan és nyomni fog.
Mégegyszer gratulálok!!!

Pati!
Köszi. Én is egészen megbarátkoztam a Nimród névvel. Csak nehéz átállni. Eddig Balázskának hívtam, meg Levi is. De már ő is azt mondta, hogy inkább Nimi legyen!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

PETRA NAGY GRATULA NEKED!!!!!!!!!!!
Annyira büszke voltam végig Rád, hihetetlen, tényleg kötél idegeid vannak.
Ez volt az első izgalmas Pókerarc az eddigiek közül, de érdemes volt ennyit várni rá.
950 ezret csináltam volna (direkt számoltam), de az az igazsság, hogy végig ügyesebb voltál, csak az utolsó fordulóban lett több jó válaszom.
Hihetetlen, hogy miket tudtál, kész voltam, honnan lehet ilyeneket tudni :oops:
És a pocid, a régi felvétel ellenére egyszerűen elragadóan gyönyörű volt!!!!!!
És hazament pénz nélkül a sok suttyó, aki haza akart küldeni az édes terheddel pihenni. Hehehe, úgy kell nekik!!!!

GRATULÁLOK ÉS KÉÉÉÉÉREM AZ AUTOGRAMOT és a közös fotót a sztár kismaminkkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

És majdnem rosszul lettem miattad (pedig Norton most nem is a gyomromban tentikézik :roll: ), mert a visszaszámláláskor a 3-nál a gombon volt a kezed és aztán elvetted onnan.
Tuti már a második fordulónál nyomtam volna.... nem bííííírom az ilyen izgalmakat....

PETRA A TOPIK SZTÁRJA!!!!!

JA, köne köcccsön egy kis píz.....a jó baráccccságra tekintettel :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

ÉLJEN, ÉLJEN PEPIKE!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X