sziasztok csajok,
Mpatr, csini volt a mamabugyid! és Gordon nagyon édes, én lánypárti vagyok de a szép szőke kisfiút is el tudnék képzelni ilyenkor
Tali - én sajnos a munka miatt még mindig nem tudok napközben délben...
Tand, Panny, olyan szépek az ultrahangképeitek! én is úgy szeretnék olyat amin a kis Eszter arca is látszik, pláne ilyen jól mint nálatok!
Kikó, örülök, hogy már a cica beilleszkedett, mondtam, hogy nem lesz gond!
Bőrkinövés - már sajna én is találtam ilyet magam, pont elég kellemetlen helyen hm... remélem majd le lehet valamikor szedetni, azért ha nem is egy publikus hely akkor sem szép
Feri, a Kútvölgyinél horror a parkolás, én is oda járok, mindig szenvedek. a múltkor úgy állt le valaki a járdára, hogy az út közepére nemrég berakott sziget miatt a busz nem tudta megkerülni, jó kis dugó lett
Nálunk meg a helyzet - elmaradtam kicsit, a hideg lakás elől (gázkikapcs, tudjátok) elmenekültünk pénteken a Börzsönybe egy szupi kis erdei fogadóba (még pont volt úgyis üdülési csekkem amit el kellett használni év végig), gyönyörű hó volt, mint Kiszsazsu meg Luise képein.
csak sajnos nem volt térerő és így hétfőn reggel amikor mentünk haza tudtuk meg, hogy vasárnap meghalt a férjem papája (tüdődaganat, már sejtettük, csak nem tudtuk mikor következik be...) és mivel falun ilyen gyorsan mennek a dolgok tegnap már el is temettük, előtte meg takarítás főzés a tor miatt. nem voltunk szoros viszonyban, de azért engem is megviselt.. csak 64 éves volt, a papám meg 60an most, aggódom érte is mindig (a mamám meg már 53 volt amikor szintén daganatban meghalt). mondta is a védőnő, hogy nem jók a genetikai kilátásaink, megnyugtató...
szóval nem egészen így terveztem a 3 nap szabadságomat...
mindenesetre nem voltunk itthon a hideg lakásban végig, tegnapra meg már szerencsére visszakapcsolták.
azért még hétfőn eljutottam az orvoshoz, Eszter babával minden rendben, szépen fejlődik, az uh-n ugyan semmit nem láttam, tök rossz a minősége a kútvölgyiben, még tuti karácsony előtt elmegyek egy 3Dsre
cukorterhelés majd 3án, ahogy Nikinek szerencsére zsömle+tej, nincs cukorlötyi
összességében tök kivagyok idegileg és fizikailag (továbbra sem alszom, derekam is kezd fájni) a történtek miatt, a munka kb úgy hiányzik már mint púp a hátamra. de most már csak nem történik velük több szörnyűség nagyon remélem és itt bent is csak 1 hónapot kell már kihúznom. utána már csak a babára koncentrálok, annyira várom!
ja és az intimtorna nagyon jó volt még pénteken, érdekes nő a Kriston Andrea. nagyon sokat beszélt, pl arról , hogy mennyire fontos, hogy mit él át az anya a terhesség alatt és az hogyan hathat a babára. na pont jó, remélem ezért mi a mi babánk nem lesz nagyon ideges természet.... majd még lesz 3 alkalom, csak gyakorolni kéne otthon, de nincs rá energiám
na jó sokat írtam bocs