Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
megjöttem az UH-ról, minden rendben. Babszemünk 4.5 cm (CRL) , nagyon aranyosan ficánkolt, fogta a fejét. Mondta is a doki, hogy "nagy gondban van" ez a gyerek :D :D Olyan jó érzés volt látni. Készítettem is gyorsan egy fotót a drága kincsünkről. Még a kis füle is látszik rajta.
December 4-én megyek a geneteikai UH-ra.

Egyébként ma reggel is hánytam, de azért mintha csökkenének a kellemetlen tünetek.
Én még nem vásárolgatok, majd ha megtudjuk hogy fiú vagy lány. Rokonoktól sok holmit fogunk örökölni, nemrég született kisbaba a családban.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Szia Buci!

Gratulálok,szép nagy már a babszemetek!
Képet nem láthatunk?
Akkor nagy nap lesz a dec. 4. nekünk,én is akkor megyek! :lol:
Már alig várom!

Kép

Kép
ibm

[quote="orsitigris"]C írta:orsitigrissöppke!!

Milyen mózest vettetek?Melyik babakocsira?Milyen színű?
Tudsz esetleg feltenni képet?

Én is már kinéztem a kocsit...

orsitigris, ilyen a mózes:

Kép

Quinny babakocsink van, annak a vázára kerül majd rá.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

buci, gratula! Örülök hogy minden oké :D

Gigaboszi, mit vettél már Tónikának?

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Buci! Örülök, hogy jól fejlődik Babszem! :lol:

Én még mindig a saját nadrágjaimban járok, de azért elcsábultam és vettem két kismamanadrágot két felsővel. Itthon felpróbáltam, párom csak röhögött, mert teljesen üres volt elől a pocakrészük. :roll: De csak idő kérdése és belenövök.

A babának még nem vásároltam, nem babona miatt, csak annyi mást kellene még vásárolni, hogy úgy döntöttem ráérünk még. Talán ha tudjuk, hogy fiú vagy lány, jobban jön az ihlet.

Gigaboszi! Nekem az egyik ismerősöm debreceni, a DOTE-ra jár, szerette volna megcsináltatni ezt a genetikai vizsgálatot a kora miatt és nem csinálták meg neki ott, hanem felküldték Bp-re az Istenhegyire. Lehet, hogy protekció kell hozzá? Vagy csak később csinálják meg, a 12. héten nem? (A történet vége sajnos nem lett happy end, de ezt ide ugyebár nem szabad leírni.)

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

köszi a gratulációkat, íme a kép ami ma készült:

Kép

Kép

Kép

buci79

Montana
A 12. heti szűrést nekem a Kaáliban csinálták...
A 16-18. heti AFP-st azt csinálják mindenkinek...

Buci
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép ruha1

Kép ruha2
Vendég

Giga: nekem úgy lesz a 12 hetes genetikai, hogy majd a doki felkísér a Kaáliból a Klinikára és ott csinálják. Neked konkrétan a Kaáliban csinálta T doki?

Kép

Kép

buci79

Köszi Giga. Akkor azt hiszem valamit félreértettem. :oops: A rucik nagyon édesek! :lol:

Kép Kép
montana

Sziasztok!
Én is már tökre tudnék vásárolni!!
Babakocsit már ki is néztem,olyan amibe bele lehet rakni a hordit.
Babaruhákat is jókat láttam,és szeretnék minden olyat megvenni a ami a másik kettőnek nem volt de mindíg szerettem volna,csak valahogy kimaradt,lóvéhiány stb...
Ezek:etetőszék(azt nagyon szeretnék),esernyőbabakocsi,babapihenőszék,holdkomp,szobai állványos babahinta..na ezek nem voltak :(
Vendég

Én nem bírom ki január végéig h újra menjek uh-ra, ha nem magánhoz akarok menni mit kellene kitalálni szerintetek h adjank beautalót?

Növöget a hasam,de nem érzek semmit és bár múlt héten ok volt az uh én inkább gyakrabban mennék :P

Kép
kritta

Buci
Reggel, még ki se nyitottam a szemem, megtörtént a vérvétel. Mikor megvolt az eredmény, telefonon egyeztettünk időpontot T-vel és a szülész doktorommal... és akkor együtt nézték meg Tónikát... és akkor volt protkós sokD-s rákukkantás is :oops: :wink:

Kritta
A doktortól függ, hogy mikor...

Jó lenne otthonra egy UH :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Buci! Gratula! Annyira édi lehetett amikor mozgott is!! :lol:

Ami! Végh György a dokim, magánra járok hozzá, a Ferenc körúton rendel. Azt mondják jó lesz a MÁV, most újítják a szülészetet. Nem azt mondtad hogy a Jánosba mész? Jó lenne ha egy helyre mennénk! :wink:
Jó neked hogy olyan sokmindent örökölt a babád, nekünk totál mindent meg kell venni, ami a bútorokat és különböző tartozékokat illeti. Ruhácskákat bizti fogunk majd örökölni a 2 keresztlányunktól.
Vasárnap vagy hétfőn megyünk haza. Ami azt illeti egyáltalán nem várom! :? Jó itt!
Úgy látszik mindenki 4-én megy genetikaira! Asszem most már nekem is ki kell csikarnom egy időpontot arra a napra! Nem szeretnék lemaradni!! :lol:

Reggel kicsit elszóltam magam a rosszullétekkel kapcsolatban. Lángost ebédeltem és még mindig kínoz... :x :lol:

Kritta! Szerinem inkább bírd ki! :) Addig úgyis növögetni fog a hasad és lehet hogy még az uh előtt meg is mozdul! Szerintem nincs mitől tartanod! A sok uh sem használ a babának.

Boszi! Gyönyörűek a pici-rucik!

Csajok! Én írtam régebben egy tel számot, amin keresztül el lehet érni egy pesti kismamaruha-készítőt. 3 és 5 ezer között vannak a nacik és elég jónak tűnnek + méretre szabást is vállal. Ha kell, megkeresem és leírom még1x, vagy vissza is tudjátok keresni.
Vendég

Szia Wera!

De,ezt mondtam ,hogy a Jánosba megyek!
A volt dokim van a szabolcs utcaiba akihez 2 évvel ezelőtt jártam!
Hát igen,nagy segítség lesz az a sok örökölt holmi és mind olyan szép,hát tiszta újak. Nővérem kisfiától kb. 4 éves korig raktam félre a többit mondtam,hogy már nemtudom hova rakni.
Ez is rengeteg,és azok a pici ruhák................ :lol:
Jó lenne már használni őket!
Na de nem vagyunk türelmetlenek,mindennek eljön az ideje!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!
Kritta,szerintem külön UH-ot ne intézz magadnak,éppen elég ami van..de persze te tudod.Én biztos nem mennék külön,csak ami szükséges és kötelező.Én azoknak az időszakoknak örülök,amikor nem kell menni orvoshoz,és mindig drukkolok,hogy nem legyen probléma és külön menni ne keljen,csak a szokásos havonta 1.

A Baross utcába ,jár valaki rajtam kivűl?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek! HOgy vagytok?? Én remekül.

Ami - Igen, leesett hogy mit írtál! :D
Vendég

Szia Wera!

Eddig én is egész jól vagyok,reggel egy kis hányinger,de most tűrhető!
Gyere át a nyáriba ott zajlik az élet!
Pussz

Kép

Kép
ibm

Sziasztok Lányok!

Wera: Köszi a tanácsot, remélem a bőrdokim kitalál valamit, mert nem akarok 2 évig ezzel foglalkozni! Pedig azt mondják a várandósság, utána pedig a szoptatás miatt semmi gyógyszert, legalábbis ilyet nem szedhetek. Végh dokit nem ismerem, én Szabó dokihoz járok.

Szerintetek mikor érdemes 4D UH-t lészíteni? Az tényleg igaz, hogy nem túl jó a babára nézve a túlzásba vitt UH?

Bogi: Örülök, hogy minden jól ment a vizsgálaton, tényleg édes lehetett a pici, én ilyenkor mindig úgy elérzékenyülök. Én a munkahelyen még nem mondtam meg, de lassan időszerű, mert az állandó puffadás miatt lassan kezdek feltűnő lenni, te nem féltél miatta? Ugyanis én sem vagyok itt túlságosan régen. Nadrágot én még nem tudtam venni, farmer és bársony gatyesz a munkahely miatt nem jó, mást meg nem láttam és az árak is borzasztóak.

Mi még nem vásárolgatunk, bár nehéz visszafogni magunkat. De imádok nézelődni bababoltban és játékboltban egyaránt. Nálunk ő lesz az első baba a családban, úgyhogy mindent nekünk kell beszerezni.

Buci: Gratulálok az UH-hoz, olyan jók ezek a pillanatok! Néha még nálam is előfordul rókica, de már egyre ritkábban. Nagyon édes a Babszemetek a képen.

Gigaboszi: Nagyon édesek a rucik. Debrecenben hol érdemes vásárolni?

Hol érdemes babakocsit nézni, mert amiket eddig én láttam. azok, hááát elég drágák (180-200 ezer), melyek a legfontosabb szempontok? Mi komplett kocsit szeretnénk (hordozóval, mózessel, autós üléssel ... stb).

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!
Mankabi,szerintem egy 4D UH pluszban azért simán belefér :D :D
Nekem nagyon tetszik annyira jól kivehető az arcuk,hogy szinte méhen belül eldöntheti az ember kire hasonlít :D
Vásárlásban én is alig tudom visszafogni magam,de annak ellenére,hogy vannak gyerekeim,én is nullán vagyok semmi babacuccom sincs,mindent elajándékoztam,és nincs is senki akitől kapnék valamit,úgyhogy zsebbenyúlos lesz a dolog :wink:
Itt a környékünkön egy pár éve az lett a divat,hogy az anyukák pénzért adnak egymásnak át a gyerekükről mindent(még a barátnők is),ez nekem undorító,én örültem ha valakinek örömöt szerezhettem...
Vendég

Most láttam milyen drága babakocsikat néztél,ami nekem tetszett szerintem nagyon dögös 38E (AUCHAN),hordival együtt
Vendég

Mankabi
Van néhány bébiáruház...
Asti
Baby Kiss (Kenguru Gold termékek)
Baby Center
Kenguru
Brendon
Babavilág

Babakocsit én 2 éve a Brendonban vettem... megláttam, beleszerettem... a mai napig azt használjuk :oops: :lol: :wink:
(75ezer volt)
Vendég

Aludtam egy jót, most itt vagyok!

Bárány: Nem akarok én ilyen drága kocsit, csak lehet, hogy eddig nem jó helyen néztem (Brendon, KIKA) és persze attól is függ, hogy mit tudnak csak sajna ezzel még nem vagyok tisztában, hogy mire kell odafigyelni, így még teljesen laikusként nézelődök. Tényleg furán hangzik ez a pénzért adok dolog, én csak arra tudok hagyatkozni, ami régen volt a családban vagy a baráti körben, ahol ajándékozták, nagy örömmel a ruhákat. Valószínűleg nálunk is ez lesz majd, csak most még mi vagyunk az elsők és mi fogunk örömet szerezni annak, aki igényt tart rá és elfogadja.

Gigi: Debrecenben én csak a Brendonról tudtam, látszik, hogy eddig nem ilyen témában vásároltam :oops: :oops: :oops: . Közelebbit tudsz írni (utca), pl: Kengururól, arról jókat hallottam.

Én még a szupermarketek gyerkőc osztályain imádok nézelődni! Egyébként ma vettem egy kismama alsóneműt, nekem ezek is kezdenek szűkek lenni és zavar a pizsi is, mármint a gumis dereka, kellene valami egyszerű hálóing, az kényelmesebb lenne.

Melltartó probléma nálatok van? Nekem a mostani méret már kicsi, de a kismamiknak való még éppen nagy. Várakozok. :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Többiek, hol vagytok? MOst tudok írogatni, erre senki sem jelentkezik?

Mindenki pihizik?

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Még egy kérdés, remélem azért még benéz valaki!

Hogy álltok a karácsonyi hangulattal és a vásárlással? Én valószínűleg holnap elkezdem előszedni a karácsonyi cuccokat és feldíszítem a lakást. Nagyon szeretem ezt az időszakot!

Na léptem, később még jövök!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

mankabi

Itt vagy még? Hanyadik ker-ben laksz?

Kép
kritta

Mankabi

Asti (Kossuth u. eleje)
Baby Kiss (Kenguru Gold termékek) (Egyetem sugárút-Füredi u. kereszteződésnél)
Baby Center (Jerikó u.)
Kenguru (Piac u. a Kistemplom közelében egy belső udvarban, ahol a Lukullus is van)
Brendon (Malomparkban)
Babavilág (Nyugati u.)

A CORA környékén most épül egy nagy babaáruház.

Jó babarucikat lehet még kapni a Karát-ban (városban több helyen)

Melltartó... én nagyon szeretem a topokat...
Vendég

Kritta: a XIII.-ban és te?

Gigi: Köszi a részletes választ. Legközelebb, ha megyünk a szülőkhöz, szétnézek. A top tényleg jó ötlet, nekem eszembe sem jutott. :oops:

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Giga! Én is köszönöm a címeket. Mi is sokat járunk Debrecenbe (párom debreceni), körülnézek én is, hátha olcsóbbak a cuccok, mint Bp-en. :roll:

Mankabi! Ha a farmernál és kordnál elegánsabb kismamanacit akarsz, akkor a C&A-ban vannak elegánsabb nadrágok is, 9.000-10.000 ft körül van az áruk. Van a Brendonban is, de ott még drágább.
Én a lakást nem nagyon szoktam dísziteni, mert a cicáknak ez kihívás és addig nem nyugszanak, míg le nem szaggatnak mindent. :twisted: Adventi koszorút szoktam venni, meg az ajtóra díszt. Nálunk a karácsonyfa is tiszta stressz, jól ki kell kötözni, mert mindkét cica legalább egyszer megmássza, hogy a csúcsdíszt lepofozza. :roll:

Kép Kép
montana

Sziasztok!

Hú, épp most porszívóztam végig a lakást, hát nem mondom, elfáradtam :( a derekam is fáj egy kicsit.

Nincs mese, át kell adnom a feladatot a férjemnek. ;)

Egyébként jól vagyok, a melleim megint elkezdtek viszketni meg érzékenyek lenni, szal asszem újabb növekedési fázisban vagyunk. ;) Tök vicces, mert én amúgy ilyen téren nem vagyok eleresztve.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

mankabi

Én elvileg Békés megyében,de ha fenn vagyok suli miatt a 17-ből

járok a 13-ba (frangepán u.), a 13-ban van 1 nagy Brendon

központ az jó szerintetek? Ja kb most töltöm a 13 hetet végre no

para! :)

A mi babánk olyan jó semmi roszzullét ,semmi görcs :)

tudja h az anyja egy hisztérika :shock:

Kép
kritta

Sziasztok!

Ma este egy jótékonysági bálba megyünk a férjemmel,oda készülök.
Hát,nagy buli gondolom nem lesz,de majd meglátjuk.
Egy gumis derekú (!) selyem szoknyát veszek fel egy hozzáillő felsővel.Órákig nézegettem a szekrényt és próbálgattam: mi az ami jó rám,és el bírom képzelni magam benne.

A karácsonyra már én is készülök,a nagylányomnak ma vettünk egy jégkorit.Nagyon régóta szeretett volna egyet.És mivel hamarabb szeretné használni,mint dec.24.,megbeszéltük vele,hogy ezt kapja karácsonyra.Ügyes nagylány már,és persze tudja,hogy nem a Jézuska teszi a fa alá az ajándékot... :)

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Montana: Ma voltam C&A-ba, de nem találtam semmit sajna, igaz, hogy a Dunakeszi Auchan mellettiben voltunk csak, holnap még megpróbálom a Westendben lévőben is. A Brendonban is szétnéztem (Váci útiban), de ott sem volt túl nagy a választék és hát az árak (18 ezer Ft) elég húzósak. Ez a lakás díszítés nálunk egyre csak húzódik, mivel ma sem vagyok túl jól és még vacsit is főzni kellene. Aranyosak lehetnek a cicáid, kicsik vagy már nagyobbak, tudom néha sok a gond velük, de hát a kis kedvenceknek sok mindent megengedünk. Nálunk ugyan nincsenek cicák csak a szüleimnél, kint a kertben, de a párom szüleinek van egy házi kutyusuk, egy ideig együtt éltünk, imádom, de nem tudom hogy fog reagálni a babucira.

Bogi: Én is élvezem a várandósságnak ezt a pozitívumát hasonló okok miatt, bár az érzékenység már nem túl jó.

Kritta: igen szerintem jó az a Brendon is, elég nagy és mindenféle dolog van, érdemes körülnézni, de néhány dolog elég drága (pl. babakocsi, vagy kismami ruhák) szerintem. Gratulálok a 13. héthez, szeretnék már ott tartani, többek között azért mert addigra meg lesz a következő UH is, hogy lássuk minden rendben odabent.

Orsitigris: Jó szórakozást a bálhoz! Mi is szoktunk menni minden januárban, de azt hiszem ez most kimarad, nem hiszem, hogy veszek egy új estélyit, a régi pedig biztosan nem fog rám jönni.

Többiek, hol jártok? Jól vagytok?

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!
Szeretnék egy kérdést intézni mindenkihez:
A 12 heti vizsgálatnál a kenetből herpeszt is néznek,ez a z új parám,nagyon hajlamos vagyok rá sajnos,
Tudom,hogy ez a pozitív gondolkodós topik,ezért bocsi az ilyen jellegű kérdésekért :oops:
Vendég

Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.

Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft

Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 14&start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Gigi!
A fotón a felső tipegő nagyon kéknek tűnik...
Kisfiút szeretnétek inkább??

Kép
orsitigris

Sziasztok,

csak kukk, remélem mindenki jól van. Mi ma ünnepeltük apukám 60. születésnapját, nemrég értünk haza, jól elfáradtunk :) Mindenki el volt képedve a hasam méretném, nem hitték el, hogy még csak a 15. héten járunk. :D

Gigaboszi, aranxosak ezek a rugik. :) Tényleg, a felső kék... kisfiúra vágytok inkább?

Na, megyek is, szép estét!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Csöppke! Ezen nem csodálkozom, már 2-3 hete is óriási volt! :lol: Ahhoz képest hogy nekem még mindig semmi... :?
Szerintem lánynak is jó az a világoskék ruci! Én is úgy tervezem, hogy mindenféle színűt veszek majd neki... más a helyzet ha fiú, akkor talán a rózsaszínűt kihagyom! :lol:
Pocsék időnk van és nem is vagyok vmi jól! :( Kinek milyen programja van mára? Nekem a párom még itthon van a héten, uh ma ki kellene menni vmelyik hyper-be bevásárolni. Sajna nincs autónk uh ez mindig elég macerás.
Vendég

Szép jó reggelt nektek!

Ekkora a hasam :)

Kép

Kép
kritta

:D Szép poci! :D
Én is szívesen megmutatnám nektek, de sajna még nincs mit... :oops:
Vendég

Sziasztok!
Kritta, has még neked sem nagyon van...
Nekem reggel olyan mint neked estére, valamivel nagyobb..
Mondjuk én híztam 5 kilót,remélem 18-20 nál nem lesz több :oops:
Azt mondják az első harmadban szedi föl az ember az összes hízás egy negyedét,ezért tippelem magamnak a huszat
(ezt tegnap olvastam)Próbálom visszafogni a kajálást de nehezen megy :oops:
Vendég

sziasztok!

Kritta cuki a pocid, :D , majd én is teszek már fel, este lefotóztatom a férjemmel. Nekem is látszik picit már. Hányinger egyre ritkábban van szerencsére. Én még nem híztam csak 1-2 kg-t talán, nem vagyok egy hízékony alkat, remélem így is marad.

bárány: szerintem a 12 hetes vizsgálat csak UH, viszont al alapos nagyon. Beszélj a dokival ha még mindig úgy érzed van herpesz, de ne aggódj, ha van akkor is majd eltüntetik.

Giga: csak nem tudod már a nemét csak titkolod? :wink: :D

Kép

Kép

buci79

Lányok! Ha van kedvetek gyertek át a 2008 nyári kismamikhoz, ott jobban zajlik az élet! :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nekem a mai program a munka volt, még mindig nem szóltam a munkahelyen, meg akarom várni a jövő hetet, akkor megyünk orvoshoz (12 hét 4 naposan). Nem gondoltam, hogy ennyire babonás leszek! :oops:
Pedig a pocim egyre kerekedik és szerintem már kezdik is észrevenni. Majd igyekszem feltenni egy fotót.

Kritta: Szép a pocakod! :lol:

Bárány: Ne aggódj, nem hiszem, hogy ennyit fogunk hízni! Egyébként sem kell magad visszafogni, gondolom csupa finom és jó dolgot eszel, amire a babának úgy is szüksége van. Emiatt nehogy rosszul érezd magad! Nekem a munkahelyen a polcomon már egész kis büfé található! :lol: Gyümik, nasik, aszalt gyümölcsök, bár én örülök, ha néha megmarad bennem valami, mert még ma is jött egy rókacsalád és hiába volt a reggeli. Néha állandóan eszek, máskor pedig egy falat sem csúszik le. A puffadással hogy állsz?

Buci: Veled mi újság, hogy vagytok? Mikor lesz a következő UH?

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!
Mankabi,hihetetlenül finom dolgokat eszek :D :D
Rengeteg salátát,imádom,főleg a mekiből a cézár salit,Rengeteg giroszt,pitában,és tálat(tudom hizlal) :?
Többször főztem már magamnak sóskát(kilószám enném).
Grapefruit,kovászosuborka savanyúkáposzta,szintén toppon vannak.Zöldségeket szintén kilószám enném nyersen,csak sajnos azok görcsöket okoznak(nekem)
Hát kb ennyi,bocsi ha valakit untatok :oops:
Vendég

Bárány, ezek tök jó dolgok, nem tudom miért aggódsz! Sajna én a sóskát nem szeretem, pedig tudom, hogy jót tenne. Most nálam a grapefruit, a banán és a kiwi van most toppon, kívánom a savanyú ízeket. Mindig rá vagyok kattanva valamire, régebben a mézre, aztán a rántott husira, mostanában pedig literszám eszem a húslevest. Biztos valami hiány van a szervezetemben. Nálam is becsúszik néha Mc. Donald's vagy KFC, de igyekszem magam visszafogni, viszont nem vetem meg az édességet sem. De hát amire szükség van, arra szükség van! Nem igaz?! :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Én mindig azt eszem, amit éppen megkívánok... semmi tudományosság :oops:
Nekem szerencsére a súlyomra nem nagyon kell figyelnem... én vagyok az, akinek inkább azt mondogatják állandóan, hogy hizni kell :oops:

Kék rugi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon szép lesz benne Mira baba... :lol: :lol: :lol: :lol:
Egy vagány, belevaló kiscsajszit szeretnék... Barbi-baba kizárva... a rózsaszín babaholmiktól feláll a szőr a hátamon...
Vendég

én is eszem mindent amit megkívánok. A hányás-hányinger már egyre inkább csökken. Néha a kólát kívánom nagyon. Egyébként ami nagyon megy nálam az a mandarin, kiwi, sok gyümölcs.

UH nekem a következő a genetikai december 4-én.
Lányok Ti mikor mentek fogorvoshoz? A kismamiknak ingyen van vagy fizetni kell?

Kép

Kép

buci79

Sziasztok!
Látom mindenkinek javulgat az állapota, ez jó! Én is azt mondom, együnk amíg tudunk, ki tudja meddig fogunk és mit kívánni! :lol: Én most a paradicsomlevesre voltam nagyon rákattanva. Főzni nem volt erőm de átmentünk anyósékhoz és ő paradicsomos kápit főzött. Hát beértem azzal is... háhá, valójában istenkirály volt!! :lol:
Én még nem szántam rá magam a fogorvosra, védőnőhöz is csak a genetikai uh után szándékozok menni. (Tehát leghamarabb jövő héten.) Egyébként ha oda mész ahová lakhely szerint tartozol, egyik vizsgálat sem vizitdíj-köteles a kismamiknak. Én asszem úgy fogom csinálni, hogy egy ellenőrzésre elmegyek az sztk-ba, de ha csinálni akar vmit, akkor irány a jól bevált magán! :)
Vendég

Na, ez szép! Minden mondatot én-nel kezdtem... bocsi... :P
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?