Új privát üzeneted érkezett!

Betsy!
Nagyon bíztam benne, hogy fogsz még ide jelentkezni. Nagyon gratulálok ehhez a gyönyörű kisbabához. Igazán nagyon szép. Nem is kívánhattál volna szebbet. Sok boldogságot a szép családodhoz, neked pedig mielőbbi felépülést kívánok.

Rena!
Remélem ma is csináltál tesztet! Bocsi, de ma nagyon el vagyok úszva, sajnos a férjemnek lumbágója lett, (nem tud felkelni az ágyból) vele és a 3 gyerekkel annyi ugribugri dolgom volt ma, hogy nem tudtam leülni a géphez. Szerintem ha halványan mutat valamit, akkor már érdemes minden nap csinálni.

Kép
tulipán75
 
 


Marika!Remélem hamar felépül a férjed!Jobbulást kívánok neki!Ma nem csináltam tesztet,azt gondoltam,hogy nem lesz ma sem erőteljes a csík.Holnap csinálok.A férjem teljesen meg van zakkanva,hogy várjuk meg amíg erőteljesebb lesz a csík (addig is erősödjenek a katonák) mert ő biztosra akar menni.A teszt miatt van mert azt írta a tájékoztató,hogy ha erős a csík akkor aznap meg a következő nap van a legnagyobb esélyünk a babára.Nagyon oda van,hogy legyen már baba.Próbálj meg pihengetni is,nehogy megerőltesd magad!
rena85
 
 


Marika!Ma már egész erős volt a tesztcsík,de még nem volt olyan erős mint a control csík.Remélem holnap már erős lesz a csík és addigra a katonácskák is odaérnek!Remélem ma már jobban van a férjed és a gyerekekkel is minden rendben van!
rena85
 
 

 
 

Sziasztok!

Na megvolt az uh és a genetikai tanácsadás . Szerencsére nincs semmi baja a babának az afp mom-ja 2,7 volt azt mondták azért lehetett magad mert véreztem az elején azaz az első 8 hétben hetente. És képzeljétek bár nem akarom el kiabálni de most meg mutatta magát a drágaság és a szonográfus szerint nagyon úgy néz ki hogy teljesül az álmom és kislány van a pocimban . Nagyon örülök de biztos ami biztos holnap megyek 4D uh-ra remélem látni fogjuk a nemét is.


Na megyek majd holnap bővebben az uh után remélem majd a képeket amit kapok feltudom rakni a gépre.

Amúgy az adatok:

BPD:41 mm OFD:56 mm HC:155 mm AD1:45 mm Ad2:40 mm AC:133 mm FL:28 mm
És a súlya : 250 g

Na megyek majd jövök!

Kép
Kép
Kép
márti80
 
 


Rena!
Nagyon aranyos vagy, hogy aggódsz. Azt hiszem, most már rendben lesz a férjem, mert már tud csoszogni. Így nekem is könnyebb mert már "csak" a gyerekekre van gondom. Ők jól vannak.

Szerintem ma már dupla csíkos leszel!!!! Akkor pedig hajrázzatok feltétlenül!!!!Nincs kifogás!!!!!


Márti!
Hihetetlen! Képzeld én is ma voltam uh-on. Nekem is azt mondták, hogy valószínű, hogy kislány. Igaz még nem 100%, de én már akkor is örülök. Gondolhatod 3 fiú után? Akkor most úgy néz ki, hogy mindkettőnknek beválltak a praktikák. Ha holnap kiderül neked, hogy kislány, akkor légy szíves írjál a megterveztük topikba, meséld el a lányoknak, hogy hogyan csináltátok, mert ott még van néhány fiús anyuka, akinek egy kis bíztatásra van szüksége.

Igaz én úgy mentem oda, hogy magam sem tudtam, hogy rákérdezzek-e vagy sem, mert azt terveztem, hogy majd a végén megtudom. Aztán olyannak láttam a monditoron mintha kislány lenne, ezért rákérdeztem. (Már van egy kis tapasztalatom uh ügyben)

Kép
tulipán75
 
 


Marika!Nagyon örülök,hogy kislányod lesz! :D Ha úgy látták az uh-n,hogy csajszi akkor az már szerintem biztos,főleg,hogy te is úgy láttad!A Csíkom ma is jól látszik de még mindig nem olyan mint a control vonal.Tegnap már tetszett a Lacinak a csík erőssége úgyhogy nem kellett kétszer mondanom neki semmit: :oops: Már annyira szeretne babát szegénykém!Ha látja rajtam,hogy ideges vagyok rögtön próbál nyugtatni,megtesz mindent,hogy végre valóra váljon az álmunk!
Márti!Gratulálok hogy kislányod lesz,és,hogy minden rendben van a babával!
rena85
 
 


Marika!Hogyan kell úgy írni levelet,hogy ha több személynek akarok írni akkor ne egybefüggő legyen?Arra gondolok ahogy te írtál nekem meg a Mártinak!Nekem nem jött össze,elbénáztam.A Mártinak is idézetben írtam.Légyszives írd le nekem?Köszönöm!
rena85
 
 


Drága Betsy!

Ha bármi kérdésed lenne a császár utánni állapotról írj és segítek ha tudok(Gergő nekem is császáros baba volt)
Puszi

szilvi78
szilvi06
 
 


Tulipán!

Hát ez aztán a jó hír! gratula! Majd megírom a másik topikban mi hogyan csináltuk! Ja de majd akkor ha holnap is az uh azt mutatja a baba amit nagyon szeretnék!
Anyukám már tegnap az uh után vett egy rózsaszínű kis cipőt mert apám nagyon lányos és már lemondott róla hogy négy fiú unoka után lesz egy lánya mert a nővéremnek is fiai annak. Ja és azt mondta a papa lehozza a csillagos eget neki ha lány lesz! Az uh csaj azt mondta kislány mert ilyet a fiúk nem tudnak csak a kislányok!Ennyi majd holnap jövök!

Kép
Kép
Kép
márti80
 
 


Sziasztok!

Még nem sikerült visszaolvasnom, gyorsan begépelem a szüléstörténetet, és igyekszem jönni, mihelyt tudok.

SZÜLÉSTÖRTÉNET
: Nekem az egész terhességem alatt sűrű, gyakori folyásom volt, és már egy ideje, nem olyan sűrű, hanem elég folyékony. Kérdeztem is a védőnőt, hogy miből fogom tudni, hogy nem e esetleg a magzatvíz szivárog. Azt mondta, tudni fogom, nem lehet összekeverni semmivel. Ez volt november 8-án. 1 hét múlva kellett volna mennem a 36.hetes szűrésre, vérvételre, NST-re, UH-ra. Előtte való nap reggel már alig bírtam menni, nagyon nyomott lent, és folydogált belőlem valami, folyékony, de nem sok, és picit halvány sárgás, barnás színe volt. Felhívtam a dokimat, mondta, hogy ő most vidéken van, de menjek be a kórházba, valaki majd megvizsgál, és megmondják a továbbiakat. Ott rögtön NST-t csináltak, ami 2 perces 100%-os méhösszehúzódásokat mutatott,amit én már éjszaka is éreztem, csak nem tudtam, hogy ezek azok, mert csak keményedett, de nem fájt. A doki, aki megvizsgált, azt mondta, hogy a buroksapka még ott van, a magzatvíz tiszta, és hogy valószínűleg tényleg a magzatvíz szivárog. Olyan „ügyesen” vizsgált, hogy utána el kezdtem vérezni. Elküldtek UH-ra is, hogy megbecsüljék a súlyát. Aki ott volt UH-s, az azt mondta, szerinte nem a magzatvíz szivárog, mert UH alapján minden oké, megfelelő mennyiségű a magzatvíz, és a becsült súly 3200gramm (36+3 hetesen). Mondtam a szülésznőnek, hogy ragaszkodok a dokimhoz, így mire végeztem az UH-n már ott is volt. És ez volt a szerencsém, mert ő is megvizsgált, vett magzatvizet, méhszáj 1111 volt, viszont a magzatvízbe belekakilt Bence, így azt mondta, azonnali császár. Megrepesztette a burkot, onnantól már rendesen jöttek a fájások, 127%-ig mérte a gép, de még 3 infúziónak le kellett mennie a császárig, így addig a szülőszobán voltam a 2 perces erős fájásokkal.. Fél 3-kor toltak be a műtőbe, az aneszteziológus kb. 3-szor szúrt meg, mire eltalálta a megfelelő helyet. Bencét 14:45-kor vették ki a pocakomból, akkor csak egy pillanatra láttam, majd visszahozták, és mivel az egyik kezembe az infúzió ment, a másikon meg mérték a vérnyomásom, így megsimogatni nem tudtam, de puszilgattam őt, amíg ott volt. Olyan kis édesen csücsörített a szájával, nem sírt, csak nyöszörgött. A könnyem is kicsordult, olyan aranyos volt.

Két tündéri kisfiam:


Kép
Vendég
 


Sziasztok.

Még új vagyok és szeretnék tőletek tanácsot kérni.
Van egy 34 hónapos kisfiam ,és szeretnénk már nagyon kistestvért.Szeretnénk kislányt ,de a feltételek nálunk kicsit mások.A mostani Jónás napom a mensi 1-ső napjára esett.
A másik gondom pedig az Lh teszt,amit sikeresen tudok alkalmazni ,de valószínű hogy nálunk tüszőrepit kell hogy kapjak, és akkor borul minden,hiszen akkor kell együtt lennünk.A kisfiam is így jött össze,Fostimonos injekció után .Szerintetek ilyenkor hatásos az ecetes hüvely öblítés vagy a joghurtos tampon vagy, ne is reménykedjek.
Válaszotokat előre is köszönöm.
maya76
 
 


Sziasztiok!

Ma a 4d-n nem mutatta meg magát állandóan keresztbe tette a lábát és csak alulról tudtuk megnézni onnan is úgy tünt kislány de az a baj a köv. uh csak a 28 héten lesz a dokim aZT MONDTA .szERINTETEK MÉG EL LEHET MENNI KÖZTE UH-RA ÉS HA IGEN MIKOR !
Tulipán!

Te melyik heteken voltál uh-n

Na megyek mert még vár a fogorvos

Kép
Kép
Kép
márti80
 
 


Marika!Megcsináltam a tesztet ma már megint nem látszott vagyis csak éphogy észre lehetett venni.Normális ez?A hőmérsékletem nem ment fel 37-re ugyhogy most nem tudom,hogy meg volt e a tüsző repedés!Hát remélem,hogy jól időzítettünk mert tegnap meg tegnapelött amikor erős volt a csík akkor megtettünk mindent.
rena85
 
 


Betsy!
Valóban nagyon édesek így együtt a gyerekeid.

Maya!
Miért nem lehet a szurinál összehangolni a pé. előtti napokat? Max. nem kell követni a dokik utasításait. Ha tudod, hogy mikor kapod a szurit, akkor csak előtte akciózol. A spermák akkor is ott lesznek. Nem?

Rena!
Nem baj, hogy nem volt teljesen ugyanolyan a csík, az a lényeg, hogy a legsötétebb után volt a pé. Vagyis aznap amikor már újra halvány volt. Szerintem jól időzítettetek. Akár ma is lehet még. Lehet, hogy holnapra fel fog menni a hőd. Kiváncsi vagyok! Írd meg!

Kép
tulipán75
 
 


Márti!
Nekem a 8. 10. 13. 20. és a 28. héten volt uh. A huszadikon nem akartam tudni, mondtam is hogy ne mondjon semmit. Majd megyek 4D-re. Majd írok, hogy mi van.

Szerintem reménykedhetsz!!!

Kép
tulipán75
 
 


Kedves Tulipán!

Köszönöm válaszod .A Jónás nap előtt is voltunk együtt ,reménykedem hátha nekünk is bejön.
maya76
 
 


Sziasztok,

Régebben írogattam ide, most látom, hogy újra nagy itt a forgalom.

Betsy,
Nagyon-nagyon gratulálok a kisbabádhoz! Nagyon édesek a fiúk így együtt. Van egy fotóm az én két fiamról, pontosan ebben a pozícióban ülnek, a korkülönbség is hasonló lehet, mint nálatok. És köszönöm még egyszer a sok segítséged Jónás ügyben. Sokat vártam az első Jónás akcióra, hogy minden stimmeljen, de már csak egy hetet kell várnom, dec. 1-én lesz az első Jónás próbálkozásunk.

Márti,
Te a Jónás módszer szerint estél teherbe? Sokat segítene, ha leírnád, hogy miket vetettetek be az ügy érdekében.

Barbi
barbara08
 
 


Marika!Ma a hőm felment 37-re,ugyhogy igazad lett. Mától már a palástfű teát iszom. Barbara 08!Remélem sikerül a baba!Ha sikerült akkor írd meg légyszives,hogy Jonáskor sikerült e!A baba neme miatt kellett sokat várnod az első J.napodra?
rena85
 
 


Szia Rena,

Én is remélem, hogy sikerül és mindenképpen megírom. Mi most csak a Jónás-napra teszünk fel mindent ebben a hónapban. Én majdnem 1 évet vártam a Jónás-napra. Fél évig kb. nem mutatta nálam a nemeket. Aztán kb. augusztustól már mutatta, de akkor meg kiderült, hogy nézni kell a zöld napokat is, hogy ne ütközzenek a piros napokkal. Így is közel vannak, mert éppen ma van a peteérésem és december 2-án pedig a Jónás-nap.

Ebben a hónapban kezdtem az LH tesztelést. Marcsitól tapasztalataiból rengeteget tanultam, már kb. 6 hete csinálom a kislány diétát, sőt a férjemet is "kényszerítettem", szedjünk a kálciumot, magnéziumot, tőzegáfonyát. Lesz előtte forró fürdő, joghurtos tampom, szóval kevés esélyt szeretnénk adni a véletlennek.

Most visszaolvastam az előző hozzászólásaidat és képzeld, nekem szerintem ugyanaz volt az LH teszttel, mint Neked. Csak vékony halvány, aztán vastagabb, de szinte alig észrevehető halvány csíkot kaptam. Aztán tegnap voltam a nőgyógyászomnál és mondta, hogy látja a petét, kiszabadult már. De ma kaptam a leghalványabb csíkot a teszten, pedig elvileg ma van a peteérésem. Kezdtem azon gondokodni, hogy valamit rosszul csinálok.

Nekem 2 fiam van, nagyon kislányra hajtunk. Ha majd végre teherbe esem, akkor nagyon-nagyon erősen vissza kell vennem a vágyakozásomból, mert ugye hiába tesz meg az ember mindent, még is kétesélyes a dolog. Az nagyon éltet, amikor mások sikerét hallom. Most éppen Marcsi uh. eredménye dob fel nagyon.

Neked első baba lesz? Remélem összejön, szorítok! Ja, és mire jó a palástfű tea?

Barbi
barbara08
 
 


Barbi!Ha már ennyi mindent megtesztek egy kislányért remélem tényleg sikerül!Marcsitól én is sokat tanultam,nagyon aranyos.Hát ez az lh teszt miatt én is elbizonytalanodtam egy kicsit,de a Marika megnyugtatott,hogy ez így normális,és igaza lett,hogy ma van a pé-m mert ma már fel is ment a hőm.Szerinte jól időzítettünk,remélem igaza lesz!Gratulálok a fiaidhoz!Én az első babára várok 3,5 éve,már nagyon szeretnénk,hogy végre sikerüljön!A menszesz első napjától málnalevél teát ittam ez elősegíti a peteérést van akinek előrébb is hozza.Mától iszom a palástfű teát (ezt a pé. napjától kell inni).Ezt ajánlották mert ez állítólag segíti a beágyazódást a babának,enyhíti a menszesz görcsöket,beállítja a ciklus hosszát.Ez az első hónap,hogy iszom,kiváncsi leszek milyen eredménnyel!Ha most nem lesz eredménye akkor jövő hónapban már csak a pé.napjától iszom a palástfüvet.Utánna következő hónapban már nem iszom mert nem szabad sokáig inni.Milyen jó lenne ha nemsokára mindketten pozitív eredménnyel jönnénk ide! :D
rena85
 
 


Sziasztok Lányok!Hát én még elég új vagyok itt és engem is érdekelne a Jónás módszer de nemigazán tudom hogyan is kell kiszámolni ha valaki esetleg tudna segíteni azt megköszönném.
keti25
 
 


Szia Keti25!

Az alábbi site-on a születésed pontos idejét beírva megkapod a naptárat a kockázati tényezőkkel és a nemekkel együtt.

http://www.lunarium.co.uk/jonas.php

Ha esetleg az angol miatt segítségre van szükséged, én szívesen kiszámolom Neked és átküldöm a magyarázatokkal együtt. Ebben az esetben küld el légyszi a születési idődet, óra, perc valamint a születési helyet is.

Barbi
barbara08
 
 


Lányok!
Én igazán nagyon örültem, hogy segíthettem, szívesen teszem. Ne izguljatok a teszt miatt!

Barbi!
Szerintem a teszt jót mutatott. A pé. akkor van amikor már újra halvány a vonal. Tehát a legvastagabbat követő napon! Ezért mutatta az uh, hogy kiszabadult a pete, és a teszt pedig negatívat mutatott. Ez így van rendjén. Egyébként nem biztos, hogy a teszt lesz ugyanolyan erős, mint a kontrollcsík, mert az lh hormon termelése a nap folyamán is bizonyos hullámokban történik, tehát lehet, hogy épp akkor egy olyan időpontot fogtál ki, amikor nem volt olyan magas, attól még volt pé.

Rena!
Szerintem szuperul csináltátok, minden esélyed megvan a babára. Ennél többet te biztosan nem tehetsz, ha meg iszod a beágyazódást elősegítő teát is akkor még túl is teljesítesz. Ügyi vagy! Remélem siker lesz. Én nagyon fogok neki örülni. Egyébként csak kétszer kell ahhoz enterezni, ha el akarod választani a hozzászólásokat.

Kép
tulipán75
 
 


Marika!Köszönöm a bíztatást! :D Remélem most tényleg sikerült!Amúgy nem tudom mi van velem mert a J. napom óta fájdogál a hasam alja.Nagyon remélem,hogy nincs semmi baj,nem szeretnék pont most egy gyulladást összeszedni.
rena85
 
 


Rena!
Én is nagyon remélem. Te szoktál gyulladásokat összeszedni? Érzékeny vagy? Szerencsére még nekem nem volt. Nagyon vigyázz magadra! Amikor valaki baba tervek előtt áll, akkor nagyon vigyáznia kell, hogy a kicsikének a lehető legjobb feltételei legyenek.

Kép
tulipán75
 
 


Szia Barbara08!Köszönöm hogy elküldted nekem a linket de nemigazán tudok angolul.Nagyon megköszönném ha kiszámolnád nekem.akkor megadnám a paramétereket:):1981.03.26-án születtem,9-és 12-között pontosan sajnos nemtudom és Dunaújvárosban.mégegyszer köszi
keti25
 
 


Marika!Nen volt még nagyon gyulladásom.De mást nem tudok elképzelni,hogy mitől fáj néha.Javarészt a bal oldali petefészkem.Nagyon vigyázok magamra,nemcsak azzal,hogy nem emelek nehezet hanem az öltözésben is meg szedek vitamint is.Nem tudon mi lehet ez?A peteérési fájdalomhoz hasonlít de nem hiszem,hogy egész hónapban pé.-m van.Az már durva lenne,de mindegy remélem nincs probléma!
rena85
 
 


Szia Keti,

Ha fontos a baba neme, akkor tudni kellene elég pontosan a születési órát, percet is, mert némely esetben már 15 perces tévedésnél is megváltoztathatja az eredményt. Én kiszámoltam Neked 3 időpontra is. Az elsőnél 10.30-ra (talán ez a legvalószínűbb), aztán 9-re és 12-re. Hasonlítgasd össze, hogy mi a különbség a három időpontnál. G-girl lányt jelent, B-boy fiút, a számok pedig a rizikófaktorokat, ami azt jelzi, hogy mennyi a valószínűsége, hogy egészséges baba születik. Talán a 4-es egy kicsit magas. Dátum azt jelzi, hogy mikor van a Jónás napod, sőt itt óra perc is meg van adva. Ehhez képest az előző 1-2 napban kell együtt lenni. (am délelőttöt jelez, pm délutánt)

Én úgy látom, hogy a nemek stimmelnek mindhárom időpontnál, a kockázati tényezőknél látok változást, na és persze a Jónás időpontban.

Keti, Nálad az első baba lesz? Fontos lenne a neme?

Jónás-nap Idő Baba neme Kockázat
25.11.2007 5:44 am B 3
24.12.2007 5:01 pm G 4
23.01.2008 6:14 am B 0
21.02.2008 9:13 pm G 3
22.03.2008 1:17 pm B 1
21.04.2008 5:40 am G 1
20.05.2008 9:41 pm B 1
19.06.2008 12:52 am G 3
19.07.2008 2:46 am B 1
17.08.2008 3:11 pm G 3
16.09.2008 2:08 am B? 4
15.10.2008 12:06 am G? 0

25.11.2007 4:34 am B 2
24.12.2007 3:47 pm G 5
23.01.2008 4:56 am B 0
21.02.2008 7:50 pm G 3
22.03.2008 11:50 am B 2
21.04.2008 4:09 am G 1
20.05.2008 8:09 pm B 1
19.06.2008 11:21 am G 3
19.07.2008 1:19 am B 1
17.08.2008 1:48 pm G? 3
16.09.2008 12:50 am B? 4
15.10.2008 10:52 am G? 0

25.11.2007 6:55 am B 3
24.12.2007 6:15 pm G 4
23.01.2008 7:32 am B 0
21.02.2008 10:36 pm G 3
22.03.2008 2:45 pm B 1
21.04.2008 7:11 am G 1
20.05.2008 11:13 pm B 1
19.06.2008 2:23 pm G 3
19.07.2008 4:14 am B 1
17.08.2008 4:33 pm G 3
16.09.2008 3:26 am B? 3
15.10.2008 1:19 pm G? 0

Remélem tudtam segíteni, nyugodtan kérdezz, ha valami nem világos. Ha fontos a baba neme, akkor azt kell még figyelembe venni, hogy a rendes középidős termékeny napok ne essenek egybe a Jónás napokkal. De ezt majd megírom részletesen, ha érdekel.

Barbi
barbara08
 
 


szia barbi!köszönöm,hogy magcsináltad nekem, már be is írtam az időpontokat a naptárba.A baba neme végülis mindeggy mert az első lenne csak egészséges legyen de már annyira szeretnénk a férjemmel.Hát eléggé bízok ebben a jónáskában és remélem sikerül mindeggyikönknek karácsonyra be babásodni!:)Na mostmár megyek aludni mert későre jár.
keti25
 
 


Szia Marcsi,

Köszi a választ. Az zavart meg a teszttel kapcsolatban, hogy az volt ráírva, hogy a vékonyabb vagy halványabb vonal esetén negatív az eredmény. Ha esetleg nem jön össze a Jónás nekünk ebben a hónapban - de erre most nem nagyon tudok gondolni - akkor majd lehet, hogy csinálok egy tesztet reggel és este is. Vagy arra is gondoltam, hogy mivel mostanában a kalcium felszívódás miatt rengeteget iszom, lehet, hogy a vizelet túl híg az eredmény kimutatásához.
Ja, és jó tanulást, sok sikert a vizsgához!

Rena! Nagyon szorítok, hogy végre összejöjjön a baba. A mi "problémánk" persze semmiség a Tiédhez képest, ez biztos furcsa lehet Neked. Hidd el, mikor még nem volt gyerekem, bennem fel sem merült, hogy valaki esetleg ne ugyanúgy várjon egy fiú vagy lány babát.
Remélem hasfájás is elmúlt. Csinálsz tesztet? Mert lehet, hogy ez beágyazódással kapcsolatos fájdalom, én már hallottam ilyet.

Keti, még egy dolog, a Jónás könyv azt írja, hogy ha a Jónás napok egybeesnek a rendes középidős peteéréssel vagy a menstruációval, akkor a teherbeesés esélye közel 100 %. Nem tudom Neked van-e ilyen, de akkor is bátran lehet próbálkozni, ha esetleg menstruálsz.

Barbi
barbara08
 
 


Sziasztok!

Egy-két hete teljesen végigolvastam a topikot, úgyhogy már szinte régi ismerőseimnek érezlek benneteket, de még vártam a hozzászólással, hátha egy Jónás napi sikerről számolhatok be beköszönőként, de hát :cry: :cry:

Röviden annyit, hogy van egy kilenc éves kislányom, és már jó ideje szerettünk volna kistesót, de 4 éve kiderült, hogy van egy dermoid cisztám a jobb petefészkemen, amit aztán ki is vettek. Nagy örömünkre mégis terhes lettem tavaly tavasszal, de sajnos rémálommá vált az örömünk, amikor a 23. héten spontán megrepedt a burok, és három nap szülőszoba után már csak két órát élhetett a kislányom.

Nem akarok off lenni, és ijesztgetni sem szeretnék senkit, úgyhogy abbahagyom, csak vázoltam a helyzetünket. Azóta műtötték a bal petefészkemet is, bár a dokim szerint még teljesen elég a teherbeeséshez, azért amivel csak tudunk rásegítenénk, mert már kezdek kifutni az időből is. Ezért töltöttem le a Jónás naptárat is a levelezésetek alapján. Nekem mindegy, hogy milyen nemű a gyerek, csak jöjjön végre.

Persze, próbálkozunk tovább, csak most olyan jól esne egy kis bíztatás, és ez volt a legszimpibb társaság az összes topik közül, amit olvastam.

Orsi
dnorsi
 
 


Sziasztok!

Egy-két hete teljesen végigolvastam a topikot, úgyhogy már szinte régi ismerőseimnek érezlek benneteket, de még vártam a hozzászólással, hátha egy Jónás napi sikerről számolhatok be beköszönőként, de hát :cry: :cry:

Röviden annyit, hogy van egy kilenc éves kislányom, és már jó ideje szerettünk volna kistesót, de 4 éve kiderült, hogy van egy dermoid cisztám a jobb petefészkemen, amit aztán ki is vettek. Nagy örömünkre mégis terhes lettem tavaly tavasszal, de sajnos rémálommá vált az örömünk, amikor a 23. héten spontán megrepedt a burok, és három nap szülőszoba után már csak két órát élhetett a kislányom.

Nem akarok off lenni, és ijesztgetni sem szeretnék senkit, úgyhogy abbahagyom, csak vázoltam a helyzetünket. Azóta műtötték a bal petefészkemet is, bár a dokim szerint még teljesen elég a teherbeeséshez, azért amivel csak tudunk rásegítenénk, mert már kezdek kifutni az időből is. Ezért töltöttem le a Jónás naptárat is a levelezésetek alapján. Nekem mindegy, hogy milyen nemű a gyerek, csak jöjjön végre.

Persze, próbálkozunk tovább, csak most olyan jól esne egy kis bíztatás, és ez volt a legszimpibb társaság az összes topik közül, amit olvastam.

Orsi
dnorsi
 
 


Ezt pedig elég lett volna egyszer is olvasni, tudom.

Bocsi

Orsi
dnorsi
 
 


Szia dnorsi! Nagyon sajnálom,ami veletek történt :!: Sajnos tavaly hasonló volt velünk is,csak nálam a 40-ik héten,és a köldökzsinór okozta a problémát!Ngyon nehéz volt túl lépni a dolgokon,de valamennyire sikerült :!: Én is kipróbáltam a Jónás-módszert+lh-tesztet+Perui Macavibe kapszulát+éjjel-nappal együtt voltunk a férjemmel,és most ott tartunk,hogy 27hetes kismama vagyok :lol: :lol: Fel a fejjel,kitartás :!: :!: Szia:kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Barbara!Sajnos még mindíg fájdogál néha a hasam,de elviselhető.Tényleg lehetséges,hogy attól fáj valakinek a hasa de nálam még az is korai lenne.Tesztet még nem csinálok mert az is korai lenne.Gondolom te már nagyon várod a vasárnapot!Szorítok!

Marika!Remélem jól vagytok!Férjed meggyógyult már?Tényleg most vizsgázól?Akkor biztosan nagyon sok dolgod van.Sok sikert! :wink: Képzeld valamiért lement ma reggel a hőm 36,7-re ez furcsa nem szokott pé. után 37 alá esni csak mielött megjön.Remélem nincs semmi gáz velem.

Orsi!Nagyon sajnálom ami veletek történt!Drukkolok,hogy minnél hamarabb összejön a baba!.Mikor lesz a következő Jónás napod?[/b]
rena85
 
 


Rena!
Köszönöm már jól van a férjem, épp ma ment először éjszakára dolgozni, úgyhogy a 3 betyárral egyedül vagyok. Most kezdődött a vizsgaidőszakom, már kettő írásbelin túl vagyok. Mit mondjak? Nem könnyű összeegyeztetni mindent. A nagyfiammal is sokat tanulok, mert ő olyan tipikus fiú, hogyha nem hajtják, akkor semmi sem lenne belőle.

Szerintem az még nem jelent semmit, hogy a hőd tegnap leesett. Az ingadozhat. Ma milyen volt?

Voltam 4D-n, azon is azt mondták, hogy kislányom lesz, úgyhogy nagyon boldog a család. Igazából el sem tudom hinni. Meg elképzelni is nehéz, hogy NEKEM KISLÁNY?! Eddig olyan elérhetetlen volt, most meg lehet, hogy valóra válik a nagy álmom.

Orsi!
Nagyon örülök neki, hogy a mi társaságunkat találtad a legszimpatikusabbnak. Nagy szeretettel fogadunk téged.

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok!

Marika!Gratulálok! :D Nagyon örülök,hogy kislányod lesz,sok mindent megtettél érte úgyhogy nagyon megérdemled!Nagyon ügyes vagy,hogy már 2 vizsgán túl vagy!

Ma még alacsonyabb volt a hőm 36,6.Szerintem ez attól van,hogy nem sikerült most sem.
rena85
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm az együttérző szavakat!

Kriszti!
Igen, olvastam, hogy nálatok is ilyen szörnyűség történt. Nagyszerű, hogy túl tudtál lépni rajta, és már ilyen közel jártok a boldog végkifejlethez.

Rena!
December 4-8-ig lesz a következő Jónás periódusom. Azt az egy napot még nem néztem meg, ahol a kockázati tényezőt is mutatja, vissza kell keresnem a weblap címét, bár ha kéznél van valamelyikőtöknek és felteszi ide, az egy kicsit meggyorsítaná a dolgot.

Tulipán!
Nagyon köszönöm. Ezt nem hízelgésnek szántam. Tényleg átolvastam egy pár topikot és ezt találtam a legszimpatikusabb társaságnak.

Egy dologban kérném még a segítségeteket. Valahol az eleje, közepe táján volt egy lány, valami s betűs felhasználónévvel, aki írta, hogy valamilyen mini mikroszkópot használt, ami nem a PG 53, és sokat segített neki a teherbeesésben. Ha emlékeztek rá, hogy ki volt ő, vagy tudtok valamit erről a mini mikroszkópról, akkor írjátok meg, légyszi. Ha senki, akkor visszakeresem, csak az eltart egy ideig.

Köszi

Orsi
dnorsi
 
 


Szia Orsi,

http://www.lunarium.co.uk/jonas.php

Ezen a site-on tudod megnézni a kockázti tényezőket. Sok sikert! Szorítok nagyon!

Képzeljétek egy másik topic-ban (hüvelyöblítés a baba neme érdekében) Olimami írta, hogy neki Jónással sikerült a kislánya és az ismerősei körében 4 esetben szintén Jónással sikerült összehozni a kívánt nemű babát. :D

Barbi
barbara08
 
 


Sziasztok!

Marika!Ma már 37 volt reggel a hőm.De egész nap olyan depis vagyok,állandóan olyan érzésem van,hogy nekem nem sikerül semmi.Meg azt érzem,hogy most sem vagyok kismama.Szörnyü érzés!Nem tudom mi van velem eddig olyan jól elviseltem,a csalódásokat most meg eggyik napról a másikra letörtem mint a bili füle. :( Már túl sok a várakozás.Tudom,hogy vannak olyanok akik régebb óta várnak a babára de akkor is kezd elfogyni a türelmem.Nem értek már semmit.Neharagudj,hogy csak panaszkodom neked de olyan jó egy kicsit kiírni magamból a dolgokat.A Lacinak nem akarom kimutatni,hogy el vagyok keseredve mert azzal csak őt is elkeseríteném,azt meg nem akarom.Na mindeggy elég a panaszkodásból.Remélem nem haragszol,hogy téged untatlak ezzel.
rena85
 
 


Szia Barbi!

Köszi szépen, hogy idemásoltad, így már pontosan meg tudtam nézni: december 7-ét írja, igaz, hogy a kockázatnál kettes van. Az nem olyan magas, ugye? Bár nekem egész évben a kettes a legmagasabb. Tudjátok, hogy ez milyen skálán mozog? 1-5, vagy 1-10?

Orsi
dnorsi
 
 


Tulipán!

gratula a kiscsajhoz végre teljesül az álmod remélem az enyém is! Csak jót jelzett nálad is az inga ugye??????voltam a volt háziorvosomnál uh-n de kicsi uh -ja van de ő is azt mondta hogy nem lát semmit a lába között úgyhogy valószínűnek tartja hogy kislány lakozik oda bennt a pocimban Bár úgy lenne!!!Ja és azt monsdta nagyon kis ficánkolós bébi!
De majd dec.10-én kiderül azaz nagyon remélem! majd a 4d-n

Na megyek majd jövök még!

Kép
Kép
Kép
márti80
 
 


Rena!
Nem jöttem tegnap, mert el vagyok nagyon foglalva. Igazából nem is akartam írni, csak elolvasni, hogy ki mit írt, de láttam, hogy mennyire rossz kedved van, ezért úgy éreztem, hátha segít ha írok. A hőgörbe még nem jelzi azt, hogy nem sikerült. Igaz az lenne a jobb, ha magas maradna, de nem kell még elkeseredni. Tényleg mindent megtettetek. Tessék pozitívan hozzáállni. Szeded a gyógyszereket, amik segítenek az ovulációban, teákat is iszol....... Hamarosan sikerülni fog. Azt meg tényleg nem lehet megérezni, hogy nem sikerült. Ejnye-bejnye! Fej a fejjel! Még semmi nem dőlt el. Most hol tartasz? Hányadik nap a pé. után?

Kép
tulipán75
 
 


Marika!Nagyon aranyos vagy,hogy írtál még így is,hogy elfoglalt vagy nagyon jól esett és sokat jelentett nekem!Még mindíg szedem a gyógyszert és iszom a teát is.Holnap megyek a köv.vérvételre és megtudom,hogy mi az előző eredménye.Remélem már mondanak valamit azzal kapcsolatban,hogy mit csinálnak majd velem.7 nappal a pé.után vagyok most.Remélem az összes vizsgád sikerül!
rena85
 
 


Szia Rena,

Ne legyél elkeseredve, olyan is van, hogy az ember nem érzi, hogy állapotos. Én egyik terhességemet sem éreztem meg, csak miután nem jött meg, kezdtem gyanakodni. Ez még nem jelenti azt, hogy nem sikerült. Én hiszem, hogy ha az ember mindent megtesz + hittel teszi, akkor sikerülni fog. És Te mindent megteszel, amit lehet. Hidd el, hamarosan sikerülni-e kell. Vizualizáld magadban a kisbabádat, képzeld el, hogy mit csináltok együtt, hogy fürdeted vagy ölelgeted, puszilgatod, stb. Nálam ez szokott sikerülni fontos helyzetekben. Meg erőt és új hitet ad.

Én nagyon szorítok mindannyiunkért, akik babát szeretnének. Kitartás!

Barbi
barbara08
 
 


Barbi!Köszönöm a bíztatást!Megfogadom a tanácsod!

Marika!Ma voltam a dokimnál,leállított a Bromociprinről mert nagyon levitte a prolaktin szintem,694-ről 9-re.Kaptam helyette egy homeopátiás cseppet,remélem ez beválik.Kiirta a Lacinak meg nekem a Gynevac nevü injekciót ami állítólag mindenféle gyulladást gyógyít meg meddőségre is használ.Csak az a baj,hogy most hiánycikk az országban,ezért járom a gyógyszertárakat hátha valamelyik hozat be nekünk akár külföldről is.Nagyon remélem,hogy tudok szerezni mert hátha ez beválik.Elég rossz,hogy pont akkor nincs belőle amikor nekünk kellene.
rena85
 
 


Márti!
Szorítok neked 10-én. Gyere feltétlenül az eredménnyel! De szerintem biztos, hogy kislány. Az enyém is nagyon ficánka. Még éjszaka is sokszor feébredek rá, hogy bulizik a hasamban. Tényleg sokszor olyan, mindtha táncolna bent.

Rena!
Ha a prolaklin ennyire alacsony, akkor az akadálya lehet a teherbeesésnek? Mit mondott a doki? Bízzunk benne, hogy meglesz az a szuri, aztán használni fog a csepp is. Mikor kell újra menned vizsgálatra?

Kép
tulipán75
 
 


Marika!Hogy állsz a vizsgákkal?Jól vagy,hogy bírod?Szerintem akadályozza mert amikor meglátta az orvos meg az aszisztens az eredményem nagyon nagy szemekkel néztek egymásra.Nekem már nem mondta,hogy baj csak azt,hogy azonnal hagyjam abba a bromocriptin szedését.A szurira meg csak annyit mondott,hogy vagy hat vagy nem.Megnyugtató nem?De én bízom benne,hogy hat.Legközelebb Januárban kell mennem,addig meg csak várunk.Nagyon remélem,hogy sikerül beszereznem a szurikat!
rena85
 
 


VAKCINA Kft.
Dr. Lázár Erika
Tel.: 0630 / 3375-076

sziasztok itt megvásárolható!
ja és ők hozzák forgalomba: HUNGAROPHARMA GYÓGYSZERNAGYKERESKEDELMI RT.
sok sikert!
mina29
 
 


Szia Mina!Köszönöm az infót,sokat segítettél!
rena85
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: