hát csajok Zsófi is tönkrement
hajnal 3kor szoptattam!!! asszem nagyon durván jön ez a második fog...már napok óta mindent megrág, csak a rütyvedt rágókát nem dugja a szájába....
és napközben ma csak fél órákat alszik
és nyüszi. Sajnálom nagyon szegényt (meg magamat is
)
Doo, 46 kiló? J! És hány centi vagy? én rajtam most plussz 2-3 kiló van, de úgy gondolom a szopi után simán lemegy ... muszáj neki, mert hiú vagyok
Hát tényleg a diéta amit csinálsz... le a kalappal előtted!
Ági, ezek nem éppen királynős képek
de annál aranyosabbak
Most volt itt a védőnő, jövő héten kezdema zöldségeket. Sok újat mondjuk nem mondott, de azt tanácsolta ne pempősítsem darálóval a zöldségeket , mert nagyon megszokja a pempőt, csak törjem át egy fém szűrőn. Asszem megfogadom.
Zsófi is kutya nélkül fog felnőni, legalábbis ilyen tanulós kutya nélkül... ugyanis valamelyik nap kapott anyóséktól egy másfél méteres szőrös kutyát!!! Mondom nekik hát ez mi? Azt mondják olyan cuki, tegyük rá hogy meglovagolja... hát no comment. MOndtam nekik, maradjon ott náluk, majd ott játszik rajta, itt nálunk elfoglalná kb a fél nappalit vagy a fél gyerekszobát. Nem bírom hogy ekkora vackokat vásárolnak én meg tároljam... bunkón hangzik, de mit csináljak egy ekkora döggel??? egy szekrénybe sem fér be!
Csilla, próbáltad már, hogy fejsz egy kis anyatejet az almába?
Én bevallom szooktam kaját hozatni magamnak néha. Nincs minden nap kedvem főzni... Jokerfood most a menő...
De egyébként szeretem a főziket. Borsó, tökfőzi, spenót, sóska. Mind gyors! Egy rántottával. Ami gyors még, zöldséget felszelni, (cukkini, padlizsán,) vagy megpárolni (karfiol, brokkoli) és letenni egy jénaiba. Húsevőknek rá lehet tenni bacont , aztán ráönteni két tojás és két kanál liszt keverékét , amibe bele kell reszelni vagy 10 deka sajtot. Be a sütőbe fél órára. Nyami!!! Jó kiadós! Na és baconnel feltúrbózott rakott krumpli? Pipimelles rizottó? Én vega vagyok, de a férjemnek gyakran csirkemellet sütök aztán nekiállok keverni
Lerakom jénaiba, és nekiállok mindent rászórni. Pár karika paradicsom, esetleg fagyasztott zöldség keverék, tetejére sajt, oszt kész, magától megsül:-) Vagy, csülkös bableves, mondjk az hosszú ideig fő, de mindent csak bele szoktam egybe dobálni egy jó nagy fazékba
Nekem is van tupis muffinsütőm, én semmi mást nem sütök csak muffint. Édeset és sósat is. Kedvenceim: Rafaello bonbonos csoki muffin , meggyes tejszínes muffin, almás fahéjas muffin, és a szárított paradicsomos sajtos muffin, a burgonyás sajtos muffin, és a hagymás burgonyás muffin. Van egy írtó jó muffinos könyvem. 20 perc minden muffin előkészítése, és 2*20 perc alatt kisül. Bocs