Új privát üzeneted érkezett!

Csubi!
nekem be szokott még válni, ha nem tudok wc-re menni, hogy reggel eszek egy kis édességet, rá iszok 100%-os narancslevet és esetleg néhány korty kávét. 15 perc és segít. Ezt a sógornőm is kipróbálta és neki bejött.

Köszönöm a biztatást és szerintem is szép volt a hónapom hő szempontjából.

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!

Hajnal óta bőgök. Gondolom rájöttök, hogy miért. Teljesen kivagyok. Kép
Én ezt nem értem, miért van ez velem??? Miért szívatnak engem az égiek??? Miért hagyott majd 4 napig bízni és reménykedni? Miért nem jön össze nekem? Másoknak akik nem akarnak azoknak bezzeg… és azok meg elvetetik, vagy rosszabb esetben a kukába dobják, megölik a babát. Kegyetlenség. Most nem is tudom mit csináljak, nagyon el vagyok keseredve. Lehet sose lesz tesó. Pedig annyira szeretném. De hát ez van. :cry: :cry: :cry: Láttam hajnalba apa szemébe, hogy nagyon szomorú. Már ő is egyre kevésbé bízik benne, és ez annyira rossz.
És valószínű a menzesz miatt voltam tegnap rosszul, de én már nem értek semmit. A hőm ma is fent van (36,9) Csak nekem egyszerűen ez nem jön össze Most is itt bőgők, mint egy hülye. Kép

Na haragudjatok, hogy ilyeneket írok, de teljesen kiborultam.
Majd később visszaolvasok, mert most semmihez nincs erőm.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


:D érdekes én nem vagyok annyira álmos, mint amikor kiderült :) csak fáradt :)
magdolnam
 
 

 
 

Nati
Látom, neked leesett a hőd a pirikor. Nekem csak 2 tizedet, ma és tegnap is 36,8. Ez normális?

Kép
p__lilla
 
 


Kisvirág
Ne szomorkodj. Én is így voltam. Engem 5 napig szivatott ez a szemét. Már teljesen beleéltem magam, hogy 5 napig késik, aztán semmi. De most már megjött a piri. De hogy neked miért nem, ez érdekes.

Kép
p__lilla
 
 


Kisvirág, sajnálom :( de majd ebben a hónapban. Ha jól emlékszem, akkor Ti is 7hónapja próbálkoztok?
magdolnam
 
 


igen ez volt a 7. hónap

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


és voltál már kivizsgáláson? (hormon meg ilyenek) Pesten laksz, mert ha igen akkor tudok egy nagyon jó dokit, specialista és 1-2hónap alatt összejön!
magdolnam
 
 


Igen voltam és az a legszebb a dologban, hogy minden rendben van velem. A hormonok is, a petevezetők is. Bár most már kételkedem a dokimba.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág
Ne szomorkodj, mert itt a következő ciklus és megint egy lehetőség. Ebben a hónapban ne bizzátok a véletlenre. Csinálj hőgörbét és ovutesztet, ha eddig nem tetted. Minden nap hancúr a piri elmultával és meg lesz az eredménye!
Tuti!!!

Magdolnam
Ki az a doki??? Én lehet pestre megyek szülni is. Magánklinikára gondolok. Nem akarok az itthoniba menni. Nem engednek semmit, még a gátvédelmet sem. Fe se lehet állni, semmi! Nehogy a gravitáció segítsen ám!
Barbár népség!

Kép
Kép
nati80
 
 


Ja amúgy nem Pesten lakok, de Pestre járok dokihoz.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág
Ha már a Kende baba sikerült, akkor biztos tényleg rendben vagytok. Bízzál benne, hogy karácsonyra meglesz a + teszt.

Kép
p__lilla
 
 


Az ovuteszt előtte nap mutatja ki az ovut, vagy éppen akkor amikor van?
Mert ugye a hőgörbéből már később tudod csak, hogy megvolt.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla
tüszőrepi előtt szerintem, de én tuti este fogom csinálni hancúr előtt, mert akkor tuti célba fogunk találni.

Na tessék! Pont most kaptam egy állásajánlatot, de hosszú távra keres embert. Szerintetek mit csináljak? Biztos nem fogom elmondani neki, hogy babát tervezünk. És nem fogom elnapolni a baba projektet sem. Már nem!!!! Nem engedek belőle.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati
Ez nagyon jól jönne neked. Legalább lenne munkaviszonyod és a párodnak sem kellene utánad fizetni az adót. Nehogy szóljál a baba dologról. Akkor tuti nem vesznek fel. Bár erre felénk vannak olyan munkahelyek, ahol aláíratnak az emberkével egy papírt, hogy x éven belül nem vállal gyermeket.

Kép
p__lilla
 
 


Most nézem megint laptetőn vagyok!!! Ez már a sokadik! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nati80
 
 


Minél többször vagy, annál előbb jön a baba. :D

Kép
p__lilla
 
 


Ő nem fog ilyet aláiratni. Ő csak azt kérdezte, ha lediplomázok nem akarok más munkahelyet keresni. Hát nem!!! Abban biztos lehet. Ráadásul olyan munkáról lenne szó ami nagyon tetszik és már csináltam hasonlót, szóval van gyakorlatom benne.

Kép
Kép
nati80
 
 


Ez szuper! :D :D :D :D
Szerintem vállald el. Az nagyon jó, ha az embernek az a munkája, amit szeret.
Aztán ha jön a baba. nincs gondod a gyeddel. Meg lehet, vissza is vesz utána.

Kép
p__lilla
 
 


kisvirág nagyon sajnálom :( .de arra kell gondolni hogy minden rendben veletek és biztos lesz kistesó!!!!igen ebbe borzaszto igy belgondolni hogy van akinek sikerül csak ugy stb....de nem szabad feladni!!!!!!az én ismerőseimnek apával van gond és nem járnak utánna csak e vitamint eszik a pasi.nem is tudom hogy fogom elmondani a babát!!!!!de amiatt viszont haragszom hogy mindig mondják hogy akarnak de semmit nem tesznek!!!!!!szó szerint várják a csodát vagy nem tom.......

Natasa.NE MOND LE AZ ÁLLÁST .nem kell azt tudni hogy babát terveztek,még ha rákérdeznek én akkor sem mondanám el,aztán csak mondanám hogy igy alakult...... :oops:

csajok ne keseredjetek,jön a következő honap és milyen jo huncutkodni azért lássuk be :lol: . :lol: .


mano
manocska2008
 
 


www.forgacsintezet.hu Dr. Forgács Vincét javaslom!!!!!!!! Nagyon okos, vicces és kedves idős ember. Nagyon nagy koponya. Én Radványi Krisztinánál szeretnék majd szülni, hozzá fogok járni. Az nlcafe.hu -n szokott írogatni, nála is voltam már és egy tündéri nő, és ő is elég okos :)
magdolnam
 
 


Köszi a bíztatást csajok. Aranyosak vagytok nagyon.

Jenny: néha nekem is tikkel a szemem. Én így hívom :) És még én se voltam zártosztályon, de még lehetek :lol:

Nati: jobb már a fejed? Fú te miket álmodsz :lol: A leopárdos részen jót röhögtem.
Az állásajánlat miatt tényleg ne napold el a babaprojektet!!! Nem érné meg. De ha jó a meló vállald el és közbe azért projektezhettek. Ha meg jön a babó szólsz, hogy bocs. :)

Györesz: sajnálom a pirit. De jó, hogy így állsz hozzá. Én most nem tudok optimista lenni. Ti mióta is próbálkoztok?

Manó: apát is kivizsgálták és vele is ok minden. De egyszerűen nem és nem. Kendét se értem hogy hoztuk össze. Lehet nem is mi voltunk ott. :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


kisvirág, szerintem próbáld meg amit mondtam, egy próbát megér mindenképp!
magdolnam
 
 


komolyan mondom nagyon szoritok Kisvirág,meg minenkinek!!!!!nekünk a fiuk jöttek egyból és most ez a 4.honapunk volt hát át tudom élni ha igy peregnek a hónapok.......tényleg ajándék ha sikerül!!!de mindenki csak előre nézzen mert csak az segit!!!!!bár nem hiszem hogy ezzel ujjat mondtam volna!!!!!
nagyon szorito neketek :lol: :lol: :lol: :lol: .

ja a szemem nekem is szokott ugrálni :wink: .

mano
manocska2008
 
 


Apa azt mondta ebben az évben hagyjuk a dokikat. És kapcsoljunk ki.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Köszi Manó, ari vagy, hogy így drukkolsz.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


lassan megyünk ebédelni,mindenkinek jo étvágyat kivánok!!!!!!csak el ne aludjak kajálás közben :wink: ÁÁÁÁ ez most csak vicc volt már jobban vagyok!!!!!

még jövök:mano
manocska2008
 
 


Jó étvágyat Mano!

Kép
p__lilla
 
 


Halihó!
Tegnap nem bújtunk össze, elmentünk este kajálni. Anna születése óta ez volt az első ilyen eset, hogy másra hagytuk a csajszit, és mi "szórakozni" mentünk. alig vártam már, de ahogy elindultunk, szörnyű lelkiismeret furdalásom lett, hogy ő most otthon alszik, mi meg otthagyjuk, és nem is tudja. :cry:

Nati:
Hát a párod nagyon szuper, hogy így megemberelte magát!! :) Figyeld meg, mentek vásárolni, és majd ő fog babakocsit kinézni :)
Apropó babakocsi. Minket belógatott a sok hítdetés, hogy hú de jók a nagy kekekű babakocsik, így vettünk is ilyet. Nahát hadd ne mondjam, egyedül képtelenség felemelni, mindenhová felakad, tömegközlekedni képtelenség vele. Így vettünk mi is lapra csukhatót, a Graco babakocsik szuperek, csak ajánlani tudom, még ezen a szar Haraszti úton is jól bírja :)
Szóval nézzétek meg azokat! :)

Kisvirág:
Sajnálom a pirit :cry: Kende mennyi idő alatt sikerült? Hidd el a 7 hónap még nem nagy idő, persze várni minden idő soknak tűnik, de a következő hónap a miénk lesz!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes
Mi is egyszerre fogunk + tesztelni. :D

Kép
p__lilla
 
 


lilla:
Igen tényleg, az én ciklusom hosszabb :) remélem nem fog megjönni!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Nem jön meg, és december 24-én betesszük a karifa alá a + tesztet. :D
Álmodozom, mi? Bár tényleg jó lenne már.

Kép
p__lilla
 
 


nekem a dec 28 is szuper lenne, akkor van Annám szülinapja :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Szép ajándék lenne Anna szülinapjára egy kistesó.

Kép
p__lilla
 
 


Mágnes
A Closty mire jó?

Kép
p__lilla
 
 


Hellosztok, ti mindig anyit termeltek hogy soha nem győzöm követni. A munkahelyről irtok vagy otthonrol???

De jó lenne ha már mi is ott tartanánk hogy várjuk a piri nem megjövetelét.... huh, na ezt a mondatot is jól összebogoztam. :roll: Ma startolunk neki a hancurnak. Szerintetek minden nap, vagy kétnaponta lenne jó huncutkodni???
Mikor kezdjem el az Ovu tesztet, ma a 8 napon vagyok. A ciklus .hu szerint 29 van peteérésem, mas naptar szerint meg 25. Most akkor mi az igaz???
Én csak 2 napja mérem a hőmet, kiváncsi vagyok mi lesz belőle.

Néha nekem is vibrál a szemem és a combom is.

Nati: Milyen érdekes álmaid vannak. De hogy az a leopárd honnan jött??!! Voltál állatkertbe?! :P .
Szerintem is fogadd el az állást ha neked be jön. Úgyse lehet tudni mikor jöb össze a baba, legalább lesz munkaviszonyod is, és ha össze jött a baba akkor majd szólsz mikor kezd látszani hogy ez van, igy sikerult. Ugy sincs mit csinaljon.

Györesz: Sajna hogy meg jött ez a vacak piri,
Mlyen érdekes azért az élet. Évekig vigyázunk hogy meg jöjjön piri, szedjuk a gyogyszert hogy nehogy veletlenul baba legyen, aztan meg 180 fok fordulas es azért szedjük a gyógyszert hogy összejöjjön a baba, és kiborulunk ha meg jön pirir. Én ezen kacarásztam ma. :roll:

Kisvirág: nagyon sajnállak téged is. De a következő jó lesz. És mindegyikünk babás lesz karira. De szép ajándék lenne.

muffin: bocs ha megnántottalak azzal hogy nem emlékeztem rendesen. De már anyi fele olvasgattam hogy keverem a szezont a fazonnal. Most már tudom hogy ki vagy. És tegyél fel képet az albérlődről amint lesz.
Vendég
 


Lilla:
A closty tüszőt érlel, a peteérést segíti elő

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Szia Kisvirág!

nagyon sajnálom, és félek hogy én is bőgni fogok a jövő héten. annyira ki fog akasztani tudom.
Az ember még vár hogy ráér, mert a munka, most meg már 29 végén, azon tűnődöm, mért nem keztdünk el előbb próbálkozni? és ha 1 évig semmi. Akkor egy évig minden hónapban izgulunk?
Ezt hogy lehet bírni?

És akkor nekünk minden szarabbul esik mint a pasiknak, nem?
De lehet hogy vannak kivételek, kiváncsi leszek a páromra, hogy reagál a rossz vagy a jóhírre.
Meg nagyon kiváncsi vagyok.... hogy mi lesz a jövő héten.

Mindenki karácsonykor kap + tesztet a fa alá!!!!!!!!!

Ez az én kívánságom, és boszi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csajok mindent bele!
pusz

Kép
andyfekete
 
 


pintyus:
Szerintem nincs megszabva, hogy milyen időközönként lehet hancúrozni :) Amikor jólesik! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes
Nálad hogy derült ki, hogy ilyent kell szedned? Mérted a hődet és nem volt pé?

Kép
p__lilla
 
 


Pintyus

Mit kell szedni hogy jobb peteérésünk legyen?

amúgy hol nézted meg a peteérést még? én is megnéztem a ciklus hu-n, máshol nem, meg a vonalzómon a nyuszi lassan végigér.

Én amúgy este otthonról írok, napközben ha van idő, ma volt a munkahelyről.
sziasztok

Én még nem ebédeltem, éhes vagyok vár otthon a tócsishús, de addig még ki kell bírnom fél 3ig.

Kép
andyfekete
 
 


Lilla:
neeem! Mi 4 évig próbálkoztunk, hogy sikerüljön egy baba.Már az elején is szabálytalan ciklusaim voltak, így , miután az sztk -s doki azt mondta, hogy biztos azért van, mert esik az eső, vagy mert süt a nap, elmentem magán dokihoz. Na ő rögtön vérvétellel kezdte, és kiderült ,hogy nincs peteérésem, hormonjaim meg összekuszálódva. Beállította a mensit, és kaptam gyógyszereket, többek között a clostyt is, hogy legyen peteérés. Anna így sikerült (ill. vele még szuri és beültetés is volt), és gondolom most úgy volt vele a doki, hogy mivel megint kezd vacakolni a mensim, maradjunk a jól beváltnál. Remélem más gyógyszerre nem lesz szükségem, és sikerül a clostyval :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Lilla nagyon dolgozol?

Kép
andyfekete
 
 


Andy
Most ebédeltem. Miért?

Kép
p__lilla
 
 


Lilla!

Most akkor 27 napos ciklusban gondolkodsz? hányadik napra jött meg? 33?
Kéne vennünk ovutesztet. Hol lehet? Rossmann?

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok!
Mért a 20.napon van a nyuszim, 22-e van. és nov 1jén kezdődött a hónapom. nem értem........
valaki mondja meg? vagy ennyire fáradt vagyok

Kép
andyfekete
 
 


Nem. 28 napos a ciklusom. 1+27 :D
De az előző 33 volt. De tavaly decemberbe volt ilyen utoljára. Azóta mindig 28. De max. 29. A 29 is ritka.
Az ovu teszten én is gondolkodom. Biztos van a Rossmannba. Megnézzük?

Kép
p__lilla
 
 


Andy
Az 1. napod a 0.

Kép
p__lilla
 
 


akkor is 22-e vanb, ha az első a 0. akkor a mai a 21!!!!
és 20at ír.
megnézhetjük, majd jövő hét elején, meg elmegyünk teázni?
majd megbeszéljük

Kép
andyfekete
 
 


Én vettem a DM-ben egy rózsaszín kocka dobozos tesztet, ami 2400 Ft volt és 5 van benne.
Én hétfő este fogom megcsinálni az első tesztet és utána kétnaponta szerintem elég lesz.

Kép
Kép
nati80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?