Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

CSak gyorsan bekukk, mert itthon van Vivi is...
Betegek lettek a lányok. :( Vivi köhög, fáj a torka, folyik az orra. Livikém éjszaka alig aludt, mert neki is folyik az orra, alig kap levegőt.
...és bevallom nekem is fáj kicsit a torkom... :cry: Doktornéninket kihívtam, 11 után fog hozzánk jönni, úgyhogy ha nem jövök, akkor az most ezért van!

Titi,
mlyen volt az éjszakátok???
Amúgy Livi nekem is nagyon sokat bukik még a mai napig, pedig mi büfizünk is mindig rendesen...
Háton szoktad altatni Szandit? Csak mert ha hason lenne, akkor azon legalább nem kellene idegeskedned, hogy bukik és visszanyeli!

Juci,
annyira sajnálom, hogy már megint közbe jött valami!!! :( Azért ha erre jársz legalább odaadnám Dudinak a rucikat, hogy tudjátok használni!

Eszterke,
én örülök, hogy sokat írtál magatokról!!! :D
Úúúúú, te szegény, nem irigyellek a sok tanulás miatt!!! De gondolj mindig arra, hogyha túl leszel rajta akkor milyen "okos" leszel :D, és mennyit fog jelenteni ha vissza akarsz majd menni dolgozni!
Én is utáltam magam ám, amikor kiköltöztem Livi mellől, de mostmár nagyon nem bánom.
Én nem tudom, hogy haza tudod-e hozni a bárányhimlőt?!
De azok után, hogy kijöttek Marcin pöttyök úgy, hogy megkapta az oltást... és hazahozta Bencének, én már semmibe nem lennék biztos!!!

Virág???? Eszter???

megyek, mert szuttyog a drágám nagyon... De ilyenkor is jókedvű, úgy imádom!!!

puszi mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Eszterke!
Ha nem volt Marcitok barihimlős, fel ne gyere! Simán haza tudod vinni, cseppfertőzéssel terjed. Bencemegmindent összenyálazmostanában. Majd ha már nem fertőz, összefutunk!

Ági!
Igen, Marci is fertőzött, hiába volt beoltva. El is kapta, fertőzött is. DE! Olyan semmiség volt nála ez a dolog, hogy észre se vettük. Nagyon jó, hogy beoltattam. Bárcsak Bencét is be tudtam volta oltatni. De csak 9 hónaposan lehet. Ő meg 1 hét múlva tölti be.......Pont bekaptuk.....

Elnézést, de mennem kell, mert iszonyat nyűgös. Meg én is....

Oltassátok be a gyereketeket, mert amit mi most átélünk......! Reggel 4-kor is fent voltunk még. Ez megy 3 napja....


Megmutizom szegénykémet. Igazából sokkal de sokkal rosszaul néz ki. Így képen még el is megy....a pelenka latt is rengeteg van....

Kép

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Koda: nálunk már mindenki volt báránykás, illetve Bencét levéve:)

Adod neki a homeos bogyókat, van csípés, viszketésre való, megnézzem mit szedtünk, sokkal hamarabb gyógyulnak, ha adod neki.

ági: sztem, ha hason van, ha teli a pocija, sokkal rosszabb és, ha bukik a saját köpésébe fekszik bele, lehet nem nyeli le, de bele is fulladhat, hisz még a fejét nem nagyon tartjáj ilyenkor. Nekem a legjobban az oldalán való altatás jött be, vagy egy takarót raktam oda, vagy szuper erre a kenguru gold-ban kapható: bölcsőpárna-nos ez bölcső halál ellen van és nem is drága: 1990.-

Titi: bukás-Nutriton csökkenti a számát, de ezt beszéld meg a dokiddal,mielőtt adnád neki.
A bukás csecsemőkor gyakori jelensége, 0-3 hónapban 50% az előfordulási aránya. Ez általában jóindulatú, a hónapok során csökken, a szilárd táplálék bevezetése után, de legkésőbb 18 hónapos korra leggyakrabban meg is szűnik. Amennyiben gyarapodásban való elmaradás nincs, nem jelentkezik légúti tünet, kivizsgálásra nincs szükség. Lehet anyatejes babánál sűrítőanyaggal való un előetetés a szoptatás előtt. Amennyiben kiderül, hogy a baba átlagon felüli adagokat eszik, úgy szóba jön kisebb adagok gyakoribb adása. Másrészt lehetne a pozícionálást, amely során a csecsemő felsőtestét magasabbra emeljük (akár az ágyvég emelésével). 6 hónapos kortól az étkezések után bizonyos idejű ültetés javaslott.

Eszterke: jó volt olvasni.:)
Miért tartasz a báránykától? Haza lehet hozni-ha te már voltál, rád nem hat, de hordozhatod... és, ha gyenge az immunrendszere a babádnak el is kapja, ha erős nem fogja és ezeken az oltás sem változtat.
Ha nem mész át Kodáékhoz, mert félsz, semmit nem jelent, mert ezt bárhol elkaphatod. Nekem a szoptatás segített, és Annának csak vmi nagyon enyhe volt.
Zsolti hozta haza, majd mikor neki elmúlt Anna is elkapta. Én egyántalán nem bántam, hogy már kicsin túlesnek rajta..pedig Anna még csak 8hónapos lehetett.

Leginkább a téli és a tavaszi hónapokra jellemző ez a rendkívül fertőző betegség, lefolyási ideje 1-2 hét. Ha valaki elkapta a bárányhimlőt, általában két hétig nem panaszkodik, amíg a vírusok a szervezetében szaporodnak. A lappangási idő - körülbelül 14-21 nap - után jelentkeznek az első kiütések. A beteg azonban már 1-2 nappal a jellegzetes foltok megjelenése előtt is fertőz.
A gyógyulást kimondani a pörkök leválása után lehet, de maguk a pörkök már élő kórokozót nem tartalmaznak.


MOst mennem kell, szép napot mindenkinek: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 

 
 

Sziasztok!

Koda!

Jajj szegény Bence jó pöttyös.Jobbulást kivánok neki és kitartást neked. :roll:

Ági!

Nektek is mielőbbi gyógyulást! :roll:

Juci!

Végeztél a halommal? Lányok én nem szoktam vasalni,csak amit nagyon kell.Ez ciki? :lol: De nem vagyunk ám gyűröttek. :lol:

Bufo!

Szerintem is fogadd el az ajánlatot és max visszamondod.Így lesz egy b terv és ettől te is erősebbnek érezheted magad.Ráadásul ő meg gyengébbnek. :wink:

Titi!

Este csörgök,bocsi. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter:)
Ne izgulj, én sem vasalok, csak amit nagyon kell :lol: Hú de rossz háziasszonyok vagyunk :lol: :lol:
Az UH képet nem tudod felrakni?

Sziszike:)
Mire itt beszerzem a homeos bogyókat, karácsony lesz. Szó szerint....fenistil cseppet kap, attől nem is vakarózik. Őt inkább a hurut és a köhögés viseli meg:(

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda,
szegénykéim, rettenetesen néz ki Bence!!! :( Annyira sajnállak titeket! Rossz ránézni, megszakad a szívem. Úgy látszik a kicsi szemén is a betegség!!! :(
Akkor mi is megyünk minél hamarabb oltásra!!!

Eszter,
örülök, hogy legalább jelentkeztél :) Magadról nem írtál... Hogy vagytok??

Sziszike,
Az oldalon altatást egyáltalán nem ajánlják, mert a csípőének nem tesz jót. Nekem ahány orvos volt, mind az mondta, hogy háton vagy hason, és semmiképp ne oldalt altassak. A háton mindig féltem a visszabukástól, hason pedig a bölcsőhaláltól....De ezért vettem a légzésfigyelőt. Mivel az anyatej folyékony és ha vissza is bukja a lepedő és a szivacs rögtön felszívja, így igen kicsi az esélye, hogy abba bele tudna fulladni...
csné
 
 


Sziasztok!

Eszter, nem tudom, melyiket olvasod, írtam a másikba Annáról!!!!!!!

meri
 
 


Szia Zsuzsa!

Én tutti elfogadnám az állást.
Sztem minden variációban csak jól jöhetsz ki belőle....

A férjed meg azért ilyen, mert sajnálja magát, aztán amikor kedves eszébe jut teis vagy és küzdeni kellene még, aztán meg nem tudja van-e értelme....
Én nem hagynám ennyibe és nem biztos, hogy eldobnék egy sokévig jól működő kapcsolatot..megleckéztetném, de , ha tényleg -igazán szeretném nem engedném el...idővel talán még rendeződhetnének a dolgok.
Ha viszont elhagyod, jól teszed,
mert ennél sokkal jobbat érdemelsz, de mérlegelj kérlek.
Lehet most megbotlott, de nagyon szeret és van még jövőtök.
Ezt viszont csak te érezheted....avval viszont, hogy elfogadod az állást időt nyerhetsz.

Vagy már végleges a döntésed?

És bocsi, hogy leírtam ezeket, de most azt érzem, nagyon kevés a rendes pasi és sajnos sok házasság egy kis szemhunyás mellett is jól tud működni, de tudatni kell vele ez az utolsó esélye.
Igazából az idő lesz az, ami mindenre választ ad és minden sebet begyógyít.

Szerencsére még nem kerültem ilyen helyzetbe, az első reakcióm biztosan nekemis a válás lenne, de nagyon szeretem őt....nagyon nehéz döntés bármelyik is, így minden tiszteletem a tied.
Kitartást és sok boldogságot kívánok neked.

Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Ági: nekem egy tanfolyamon mondták, igen énis hallottam azokról, amit írtál. Viszont, ha hason alszik a szivacsot lélegezheti be meg a lepedőt. Ha kókuszmatraca van az meg nem szívná magába a köpést..amúgy meg minden baba maga dönt valamennyire..:)

Első pár hónapban én nem mertem se hason, se háton teljesen.
Nekem ez a bölcsőpárna is bevállt.

http://www.babycenter.hu/katalogus.php?tid=119
Ezis tetszett anno.

Megakadályozza, hogy a gyermek alvás közben akaratlanul hasra fordulhasson, a csecsemőt oldalfekvésben tartja, nyugodt alvást biztosít.

http://www.csontmester.hu/inf_szulok.html


Utánna kerestem:
A bukás nagyon gyakori jelenség fiatal csecsemőknél. Bizony előfordul, hogy még a következő etetésnél is bukik a csecsemő - ilyenkor más kissé túros jellegű gyomortartalmat. Ha emellett a csecsemő jól fejlődik ( az első három hónapban hetente 20 dkg-t átlagosan), ez ártalmatlan. Minél fiatalabb a csecsemő, annál inkább oda kell figyelni a baba testhelyzetére, ahogy Önök is tették. Lehetőleg oldalfekvésben legyen a kicsi. Fontos az is, hogy minél gondosabban böfiztessük ezeket a babákat. Ha a baba már kicsit nagyobb, esetleg lehet etetés után babahordozó székbe ültetni kis időre. Ha tápszeres a csecsemő, mód van arra, hogy sűrűbb bukáscsökkentő tápszert kapjon. A bukások száma hónapról hónapra csökkenni szokott, főleg a szilárd táplálék bevezetésével. A csecsemő forgása, erőlködése mozgás közben újra ronthat a helyzeten. Előfordulhat, hogy csak 6-8 hónapos kor körül marad el a bukás. Ha a csecsemő megfelelő táplálékbevitel mellett nem gyarapszik, miközben sokat bukik, érdemes gyermeksebészeti konzíliumot kérni.

Sztem nem írtam butaságot.
Voltam egy bölcsőhalál tanfolyamon és mind3 manómat, félig oldalt fekvésben altattam és nem lett bajuk.

Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok Lányok!
Kicsit mozgalmas napom volt ma, most pedig színházba rohanunk
A bárányhimlő nagyon fertőző, szóval jobb egy ideig kerülni a beteget, ha lehet.

Magamról:
4 tüszőm érett meg!26-19-23-18 mm-esek.
Már beadtam a tüszőrepesztőt!

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva:)
Ezek aztán a szép tüszők! Légyszíves ne színházba tessék rohangálni, van jobb dolgotok is most :lol: Hajrá!!!!
Látom neked is megtetszett a vonalzó :wink:

Kicsi!
Végeztél a vasalással???????

Titi!
Hogy megy az alvás?

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Éva!

Ez szuper hír!!!!!!!!!!!!
Már annyira kíváncsi vagyok!(énis)

Mit néztek meg a színházban????????

Kellemes estét mindenkinek.

Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Pér percem van csak, de nem bírtam ki hogy ne nézzek be.

Balimama
Hú ez nagyon jó hír, drukkolok, ezerrel.
Nem baj, hogy színházba mentek egalább lesz egy jó kis romantikus alaphang és hosszú még az este.:)

Koda
Jaj szegénykém mennyi pötty, nagyon sajnálom.
Kitartást mindannyiótoknak!

Sziszike
Aranyos vagy hogy így bíztatsz.
Az álást még nem fogadtam el, mert azért egy kis időm még van. De azt hiszem igazatok van és abban, hogy mondjak rá igent és ha mégsem így alakulnak a dolgok még vissza lehet lépni.

Titi
Én is a hason alvás mellett szavazok, légzésfigyelőd van így nem kell aggodnod.

Kicsi
Nem semmi vasalnivaló kupacod (remélhetőleg már csak)volt.
Meddig tartott nem sokat aludhattál.

Eszterke
Ismerős ez a gyerkőccel alvás. Igaz és szőrös szívű voltam és nem akartam, de Dávid mindig jött, így hát együtt aludtunk. Azóta alszik egyedül az ágyában mióta van Áron.
Kitartást a tanuláshoz, most lehet hogy nehéz de
meglátod meglesz a haszna.

Na most ennyire futotta a többit majd holnap.
Mindenkinek jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Eszter, Éva, ha erre jártok, nézzetek be hozzánk is!!!

meri
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek.:)

Képzeljétek vasárnap elmegyünk moziba.:) Már annyira várom, remélem minden jól jön össze, foglaltam jegyeket és a manókra meg anyuék vigyáznának d.u. mennénk, így altatásba nem nyúlna.

Bencének vinnék fagyitejet, ha bármi van ott lenne neki, Anna meg Zsolti el lennének........remélem minden rendben lesz, s elmehetünk!
Mióta kitaláltam és látom megyünk tényleg-teljesen fel vagyok villanyozva!

Rohanok csak szerettem elújságolni.

Más: nálunk Zsolti szeretett nagyon hason aludni, Anna viszont nem, amikor hasra raktam felébredt és nem tetszett neki, biztos sokat evett és nyomta a pocija. :wink: Sztem nagyonis gyerekfüggő ki hogyan szeret aludni.
Bence meg háton szeret most, hogy nagyobb. Elfordítja a fejét.:) Vagy rajtam szeret még aludni, persze akkor hason van és olyan jó érzés..:)

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok Lányok!
Csak gyorsan benéztem(közben Balázs szétrámolja a szobát :? )
Szóval tegnap délben beadtam a tüszőrepesztő inj-t. Ma éjjel, vagy holnap reggel kell megrepednie a tüszőknek, így ma este kell együtt lennünk!

Én elkezdtem félni! Mi lesz, ha 3 baba lesz? :shock: Az tuti legalább fél év fekvés! :shock:
Szóval félek! Óriási szükségem van Rátok!!!!!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Én azért nem szólok bele a mikiünnepbe,mert szinte kivülálló vagyok.Mint már írtam én Bálintommal megyek,és apa ha véletlen szabad jön velünk,de erre nagyon csekély az esély,ráadásul a saját jelenlétem sem garantálhatom már nektek,csak azt,hogy úgy tervezem megyek.Sajna nálam már bármi lehet,ami miatt nem tudom ,vagy merem vállalni a dolgot,annak ellenére,hogy úgy tervezem ott leszünk.Így nem szeretnék beleszólni a hely kiválasztásába sem,hiszen Bálintomnak teljesen jó bármelyik,hiszen ő már nagyfiú,én szintén jól ülök majd bármelyik helyszínen.Szóval nekem tetszik. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Lányok!

Ma hajnalban megszületett Anna(Mókuska) kisfia Gergő! :D

Kép

Kép
anubias
 
 


Meri, Eszter,
Köszönjük hogy szóltatok Anna miatt!!

Eszter,
mi volt ez a keménykedés??? :D

Éva,
jaj, én nagyon drukkolok!!!! Ügyesek legyetek! :wink:
Hogyha esetleg hárman lesznek, megyünk szórakoztatni, ha feküdnöd kell!!! :) :)

Mikulás,
nekem jó, de ki kéne számolni, hogy hányan leszünk és mennyire jönne így ki!!! Meg azt, hogy a sok gyerek és felnőtt hogy férne el!?

Puszi
csné
 
 


Titi, írtam neked odaát. ;)

meri
 
 


Sziasztok!

Reggel felhívott Erzsike, hogy nem tudnak Kicsivel Mesiékhez menni mert Zsoltika beteg lett, de nála találkozhatnánk ha ráérünk így elmentünk.
Jaj nagyon tündériek voltak. Én most láttam alőször Babót élőben. Olyan szép nagy fiú, és jó sokáig az ölemben volt és nem sírt, pedig nem is ismer.
Szegény Erzsike mégegyszer meggondolja, hogy elhívjon minket a Dudi és Áron jó nagy rumlit csinált neki, lesz mit elpakolni és persze takarítani utánnunk. Most is bocsánatot kérek a romok miatt.
Amikor megérkezett Erzsike párja Áron totál odavolt mintha ezer éve ismerné úgy játszottak együtt.
Szóval nagyon jó volt és mind a ketten jól éreztük magunkat, mégegyszer köszi a meghívást.

Nekem mindegy melyik megoldás lesz a bulira mi bármelyikben benne vagyunk.

Sziszike
Hú de jó mentek moziba. Mit néztek meg?
Szerintem ne aggódj minden rendben lesz a gyerekekkel jól fogják magukat érezni anyukáddal.

Eszter
Mi ez a keményedés én lemaradtam valamiről nem rémlik hogy írtad volna. Remélem minden rendben van.

Balimama
Megy a drukk ezerrel!
Gondolom te kiegyeznél 1 bébivel is, de ha 3 jön az sem lenne baj nem? Ha már ennyit vártál erre lehet, hogy az élet triplán kárpótol majd.
Ne félj inkább bízz magatokban. Mi meg mindig itt vagyunk ha szükséged van egy kis támogatásra.:)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa: ha van kedved, vmikor összefuthatunk.:)
Vagy meg is látogathattok...

Eszter: ha esetleg szülés lenne addigra vagy bármi közbe jönne, mit szólnál, ha elvinnénk Bálintot?

Mozi: Ágyő nagy Ő-t nézzük meg:)
Már nagyon várom...nagyon-nagyon!!!!

Éva: sztem nem szabadna aggódnod, mert szeretettel mindent meg lehet oldani és, ha kész vagy, amjd megyünk segíteni.:)

JUCIKÁM: a hely szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon tetszik, képzeld Anna mikor meglátta azt kérdezte itt a télapó? Hihetetlen, pedig egy szót sem szóltam....

Ha jól olvasom 25 000 lenne a 3órára ez menne családonként szét? vagy gyerekenként?
Tényleg hányan jönnénk? Hány férőhelyes?


Titi: hogy vagytok?

Annának sok boldogságot a picikéjéhez!!! Gratulálunk!

Ági: veletek mi van?

Koda: hogy vagytok???

Jobbulást a kis betegeknek.

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Ma reggel hazajöttünk. Aztán itt voltak Bufoék és Kicsiék, majd elvittem Babót sétálni egy órát, most apa felváltott úgyhogy van kerek egy órám. Remélem sikerül mindent elolvasni és leírni.

Kicsi, Zsuzsa! Olyan jó, hogy itt voltatok, bár miután elmentetek rájöttem, hogy még mennyi mindenről nem beszéltünk… A gyerekek tüneményesek voltak, Zsolti is el volt tőlük ájulva. ÉS egyáltalán nem csináltak rumlit. JÖHETTEK MÁSKOR IS NYUGODTAN!!!!

Ági! Ha megfordul Lívike már bizti nem ébreszt fel titeket éjszaka. Tegnap hajnalban BAbó is felébredt de egy kis hátsimi után visszaaludt. Ha LÍvike újra elalszik akkor már háton fekve hagyod vagy vissza kell fordítani hasra?
Jobban vagytok már? Dokinéni mit mondott?

Titi! NE aggódj, ha nagyobb lesz Szandika, akkor már ő se fog nyüszizni, valahogy egyszer csak majd elmarad.
Ha szopizza az ujjadat az nem biztos hogy éhes!!!!! Mikor mi elvittük Babót az orvoshoz 4 hetes volt és akkor mondta a doktor bácsi, hogy rengeteg szülőt becsapnak a hasfájós babák, mert ha fáj a pocija ugyan azt csinálja mint mikor éhes (eszi a kezét, nyammiog, egyből szívja az ujjadat, ha beteszed a szájába, stb). Úgyhogy valószínűleg az első időkben én túletettem, mert mindig ilyenkor cicire tettem. Doki bácsi mondta, h ilyen babáknál ajnos nem javasolt az igény szerinti szopizás, hanem szigorúan ki kell várni a 2,5 – 3 órát két evés között. ÉS ha nagyon sír közben esetleg adjak neki vizet és pár nap múlva rájön, hogy annyit kell szopizni ami elég a következő evésig.

Eszterke! Meddig tart még a suli? Tényleg szörnyű lehet az a sok beadandó, én annak idején kikötöttem, hogy addig nem szeretnék babát míg nincs vége az egyetemnek, mert munka mellett még hagyján a tanulás, de baba mellett…. Minden elismerésem a tiéd, hogy így is tudod csinálni.
Milyen programmal kellene csinálni a függvényeket? Egyáltalán ninxs magyar nyelvű, vagy csak neked nincs?

Koda! Szegény Bencus, szörnyű az a sok kiütés. Még jó, hogy nem vakargatja el őket. REméelm pár napon belül azért jobban lesz, neked meg addig gondolatban küldök egy kis +++ energiát.

Éva! Ennyi óriási tüszőből már csak lesz valami!!! Nagyon drukkolok nektek! És miért pont 3? Szerintem ezen ne parázz akkor is megbírkóznál belük, ha 4 lenne, de szerintem fönt tudják, hogy te kettőt szeretnél :wink:

Sziszike! De jó nektek, h mentek mozizni, mi már olyan régen voltunk. Már pocakosan se mertem elmenni, mert nem bírtam ki pisilés nélkül 2 órát :lol:

Kicsi! Nekem nagyon tetszik a hely, amit találtál! Bár már mondtam, de nekünk OK.

Virágról tud valaki valamit? Már oylan régen jelentkezett.

Eszter! Azóta is volatk keményedések, mióta beszéltünk? Dokihoz mikor mégy?

Mindjárt jönnek apáék haza, addig még megpróbálok pár képet feltenni.

Puszi mindenkinek.
verzsike
 
 


Mesi! Zsoltika hogy van? Kiderült mi a baja?
verzsike
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
verzsike
 
 


Sziasztok lányok!

Na, gondoltam most van kis időm, írok Nektek, erre a kisasszony felkelt 1 óra után... :(

Képzeljétek, már 2 napja éjszaka aludtunk egyhuzamban jó sokat! 1/2 3-1/2 8-ig aludtunk ma! Olyan jó volt, kicsit én is tudtam pihenni végre, már nagyon rám fért. (Na, kíváncsi is vagyok, mi lesz ma éjszaka?!)

Na, de hogy nehogy tökéletes legyen minden, szegénykém 2 napja nem kakilt, a jó kis pukik sem jönnek már, így szinte minden etetés után olyan sírás van, látom, hogy fel van fúvódva a pocija.
Most megint elkezdtük az Infacolt (Momo, bizony mi nagy hasznát vesszük sajnos, még egyszer köszönjük szépen!), hátha ez segíteni fog. Ha nem válik be, holnap lázmérőzés, muszáj valaminek kijönnie belülről.

De szépen eszik, sőt... reggel 140-et evett meg! Már félek is, nehogy túlegye magát.

Erzsike, igen, én is gondoltam, hogy nem lehet éhes ennyi után... igyekszem figyelni erre is, csak nagyon nehéz, az ember olyan tanácstalan. A cicin meg megnyugszik.

Lányok, de irigykedem! Nagyon szuperek a képek, biztos nagyon-nagyon szuper volt Erzsikééknél!
Erzsike, gyönyörű a lakásotok, a gyerekek meg irtó helyesek!
Zsuzsikám, rég láttalak, jól megnőtt a hajad! Juci, neked is úgy nő, mint a gomba!

Mesikém, hogy vagytok? Mi baja van Zsoltikának?

Éva, ez szuper hír!!! De görbét is dobj kérlek szépen!!!!!!! Nagyon-nagyon szorítok, sokat gondolok ám Rád!!!
Gyere kérlek, és számolja be alkalomadtán a helyzetről.
Milyen beadni ezt a tüszőrepesztőt? Hová kell ezt adni? Én nem tudom, képes volnék-e rá, persze, mindent a cél érdekében!

A hasonalvásról... nekünk a doktornéni azt mondta, jó volna napközben úgy fektetni, had tornássza ki magából a levegőt, meg ha bukik is jó... csak nagyon nem szereti. Ritkán elalszik úgy, ha tele a pocija, és jól érzi magát. De ha nyűgösködik, kizárt dolog, hogy úgy aludjon.
Így marad az oldalfekvés. Nekünk a dokinéni azt javasolta, éjszaka aludjon oldalt, és ezért vegyünk neki ilyen párnát, ami megtámasztja (amiről már írtatok). A háton fekvés kizárt a bukás miatt. De ha fél órát karon van, és nem bukik addig, akkor nem zárkózom el a háton fekvéstől sem.
Szóval nem egyszerű ez a kérdés, de tényleg gyerkőc függő szerintem is.
Mindjárt hozok is pár képet, lássátok, hogyan is alszunk hason, háton, mindenhogyan...

Na futok is, teljesen felébredt, pedig hami csak 9-kor lesz! Addig el kell ütni az időt valamivel. Próbálok ragaszkodni a minimum 3 óránkénti evéshez. Talán adok neki egy kis Mecsek teát, hátha az is segíti a pukit.

Lányok, remélem, nagyon nem utáltok, hogy olyan sokat csak magunkról írok, de egyszerűen nem győzök képbe kerülni, és reagálni mindenre. Nagyon szeretnék mindenkinek írni, de képtelen vagyok rá!

KépKép
titi_27
 
 


Így emelgetem már a fejem...

Kép

Kép

Kép

Jól elnézelődöm, ha nincs semmi problémám...

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Anna írt! :)

meri
 
 


Sziasztok!

Nem tüntem ám el, csak a szokásos teendőim nem engedték, hogy jöjjek. Most alszanak a fiúk így itt vagyok.
Ma reggel amíg elmentem zuhanyozni olyan kupit csináltak, hogy sírni lett volna kedvem. Minden dobozból kiborították a játékokat a szoba közepére egy nagy kupacba. rengeteg időbe telt amíg újra különválogattuk.Meg is örökítettem. Íme:

Kép Kép

Kicsi
Nekünk a Mikulás bulira mind a két nap és helyszín megfelel. Remélhetőleg nem kapunk el semmilyen újabb nyavaját és egészségesek leszünk.
Nekem küld már át légysz az összes képet amit készítettél. Nem baj ha nem tökéletesek. Köszi.
Örülök, hogy nem vagy elkeseredve azért, hogy most sem sikerült lerendezni az egész lakásos dolgot. Még jó hogy az ügyvédetek ilyen alapos és nem utólag kell agyalni azon, hogy miért nem gondolt hamarabb bizonyos dolgokra.

Verzsike
Köszönjük a meghívást máskor is élünk majd vele. Mi is szívesen llátunk Titeket ha meg tudjátok oldani.:)
Nem tudom elégszer mondani, hogy nagyon tündéri párod van , és ahogy a gyerekekkel bánik az szuper.

Titi
Tényleg nagyon hasonlít rád a kisasszony.:)
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de próbálj meg lazítani egy kicsit ne görcsölj ennyit mindenen, nem tesz jót sem neked sem a bébikének. Nyugi keresd mindennek az okát hagyd néha a dolgokat meguktól alakulni.
Egyébként nagyon örülök, hogy volt néhány jó éjszakátok, remélem egyre több ilyen lesz.

Sziszike
Nagyon szívesen talizunk veletek is. Akár nálunk akár nálatok.:)

Balimama
Jaj annyit gondoltam rád.
Nagyon drukkolok!

Virág
Hol járkálsz már megint? Nagyon eltüntél!
Tessék jelentkezni!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Ezt javítom: "ne keresd mindennek az okát"
Meg még persze elütöttem néhány szót bocsi. :oops:
Így jár az aki nem olvassa el mit írt és elküldi. :roll:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!

Kérném hiányzásomat igazoltnak tekinteni!
Jelentem Gábor is elkapta a bárinyhimlőt. Itt fetreng lázasan....
Bence sajnos nagyon pöttyös, egész nap sírdogál, csak ölben alszik, csak ölben van el. Ráadásul köhög, lázas....már második napja reggel 4-kor tudjuk csak elaltani estétől :shock: És ugye Marciról se feledkezzünk el......
Teljesen kivagyok. Ésmost már Gabi is kidőlt...
Pár napig szerintem nem fogok jönni.

Puszi mindenkinek!

UI:
Kicsi :lol:
Marci már pakolja egy szatyorba a játékait, mert vinni akarja (ahogy ő hívja) Eszterke új szobájába őket szétpakolni és megmutatni nektek :lol: Mondtam neki, hogy nagyon fogtok örülni neki! Ja,és Marci már tevezi az újboli ottalvást. Kérdezte, hogy kimehet e- majd az új udvarotokra :lol: :lol:

Zsuzsa:)
Áron még mindig cumózik? :) Olyan édes! Tudod, mi is nagy cumisok vagyunk :)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Kedves Édesanyák, Édesapák!

Ezúton szeretném megköszönni bizalmukat azoknak a kedves látogatóknak, akik már írtak. Bízom benne, hogy sikerült megfelelő lelki támaszt nyújtanom azok számára, akiknek erre volt szüksége, és megoldást találni és kivitelezni azt mások esetében.

Továbbra is várom leveleiket a pszichotanacs@freemail.hu címre. További információkat a www.pszichologia.mlap.hu oldalon olvashatnak. Újabb értékes, érdekes gyerekdalok stb. kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra – érdemes ellátogatni és kinek mi tetszik letölteni.

A legjobbakat kívánva: Nisreen
nisreen
 
 


Koda
Jaj szegénykéim. Nagyon átérzem a helyzetedet. Gondolom totál kivagy, és nincs most már egy kis segítséged sem. Gábor nem volt bárányhimlős gyerekként?
Nem tudok jó tanácsot adni, csak azt, hogy kitartást, bár sejtem nem sokra mégy vele.
Igen Áron még mindig cumizik, sőt egyre többet. Mindig elveszem de ha valahol észreveszi akkor egyből megy a hiszti érte és muszáj odaadnom.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Koda! Szegényke, sok energiára lesz most szükséged, kitartás. Ugye te már nem kapod el?!

Zsuzsa! Angyal fiaid vannak :lol: Nem lehetett semmi összepakolni azt a rengeteg játékot.

Jó lenne ha mindenki ott lenne a mikis talin, már nagyon sokan vagyunk :lol:

Puszi
verzsike
 
 


Koda,
kitartást!!! Karcsim felnőtt korában volt szintén bárányhimlős és rettenetes állapotban volt. Azt mondta soha nem volt annyira beteg, mint akkor!!! Vigyázz a fiúkra és jóbulást!

Amúgy mi megvagyunk. Szinte semmit nem alszunk, Livikém is negyed és fél órákra alszik be éjszaka... :( Nagyon nehezen viseli, hogy alig kap levegőt, és persze hőemlekedése is van hozzá még.

Megyünk pancsizni.
Puszi mindenkinek!
csné
 
 


Köszönöm mindenkinek a biztatást! Gabi még tartja magát, nagyon bízunk benne, hogy enyhébb lefolyású lesz nála a betegség. bár a hólyagok még csak most kezdenek el kijönni....ki tudja mennyi lesz még rajta.
Ráadásul én is meg vagy hűlve. Nem kapok levegőt, szédelgek, fáradt vagyok....hogy mi van nálunk most.......

Ági!
Jaj az is olyan rossz, amikor a pici nem kap levegőt. Mi is ezzel (ezzel is) kínlódunk Bencénél. Akkor ti is jó fáradtak vagytok...És Karcsi is felnőtt fejjel volt beteg? Húúú....akkor ő tudja milyen lehet Gabinak most :roll:

Zsuzsa!
Igen, sajnos Gabi nem kapta el gyerekfejjel ezt a betegséget. Sőt, semmilyet se! Úgyhogy majd most felnőtt fejjel mindent bepótol.....
Nagyon jót nevettem a szobai rumlin. Nemrég én is pont ilyen képet csináltam itthon....mi lenne itt, ha a 4 fiút összeengednénk :lol:

Erzsike!
Nem, én nem kapom el :) Én már voltam barihimlős. Nem is akármilyen! Még a talpam is tele volt. Járni sem tudtam.
Milyen finomsággal kínáltad meg a lányokat múltkor??


Hétfőn vihetem vissza Marcit is a szemészetre. 1,5 hétig nem volt szemüvege (eltört) és elkezdett pislogni. Ezért vittük el anno dokihoz. Nemrég kész lett a szemüvege, hordja is 1 hete, de a pislogás sajna megmaradt. Remélem nem romlott tovább a szeme.....

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Fidoli!

Hát én feladom! Háromszor küldtm el neked a privátban az üzenetet, de egyszerűen nem megy el. Nem kaptad meg egyiket sem??????



Közben megmutatom milyen lett Bencus :?



Kép

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Csné
Hát szegény Livikén is rendesen elhatalmasodott ez a betegség. Doki mit mondott Vírus vagy valami más? Vivi hogy van, ti nem kaptátok el?Jobbulást nektek!
Kitartást az éjszakázáshoz!

Koda
Szegény Bencus most még csúnyábbak ezek a pöttyök. Nagyon ügyes hogy nem vakargatja.
Hát Gabinak akkor még csak most kezdődik a mepróbáltatás, és még te sem vagy jól ez még annál is rosszabb mint ahogy gondoltam. Most még több erőre van szükséged, hogy ellásd a fiúkat légy ügyes! Hogy fogtok tudni elmenni a szemészetre?

Verzsike
Ne tudd meg mennyi időbe telt, elpakolni a játékokat. Csak nézegesd mert nemsokára neked is részed lesz benne.:)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Mikulás bulira mi apával jövünk.:) A hétévge nálunk a családé vagyis mindig együtt vagyunk!!!

Koda: jobbulást a manóidnak..én , amjd 4hétig voltam bezárva, nekem állítom rosszabb volt, bár, ígyis azt mondtam bár én szenvednék helyettük..az én bajom a bezártság volt.

Zsuzsa: ha van kedved szerettel várunk.:) Ti merre felé laktok?

Jucikám: igen a kritikus 7. év...énis tartok tőle, bár lennénk a 8.ba vagy a 9.be már. Nagyon szeretjük egymást, de ugye mindig van vmi..én arra gondoltam nekünk ez a költözés és az első pár hónapnyi stressz jutott, lehet nálatok is csak ez lesz....

Igyekszem nagyon ám.
Karira találtam vmi szupi dolgot neki, ami sztem erősítheti a kapcsolatunkat.:)
Holnap megyünk moziba, annyira várom már ám!!!! Majd mesélek milyen volt.

Hogy álltok ház ügyileg???

Karácsony: sehogy nem állok!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
Nem nagyon vettem még semmit és már nincs 1 hónap avgyis 1hónapom van pont!!!!! Nehéz dolog, de összehozzuk.

Sok puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

A mai napon nem tanultam semmit. Néha kell egy kicsit lazítani.
Na nem mintha tudnám már a tételeket,de majd holnap nekiesek. Mostmár ki vannak dolgozva. Valahogy nem izgulok az írásbeli miatt, csak a szóbeli miatt. Az meg dec.14.-én, úgyhogy még van időm.
Mi szerencsére most nem vagyunk betegek(kopp, kopp...),de izgulok a bárányhimlő miatt.

Koda!
Nem tudom hogy bírod., biztos jó fárdt vagy már te is. Kitartás!!!

Miki buli nekünk jó, de csak vasárnap, mert szombaton még kell suliba mennem (akkor lesz az utolsó óránk) Családostól mennénk, csak nem tudom akkor most hová kell majd menni. mikor dől el?

Erzsike, Bufo. Juci!
Nagyon jó kis találkozót szerveztetek. Kár, hogy kimaradtunk belőlle. Nagyon édesek a gyerekek a képeken.
Juci!
Dudinak nagyon jól áll az új séró.
Bufo!
Áron a cumi nélkül annyira nagy fiú már, de a cuival is nagyon helyes. Alváskor is kéri a cumit?
Erzsike!
Nagyon szép a lakásotok, és Babó is mennyire figyelte a nagyokat. Sokat nőt tényleg.

Remélem a Mikulás bulin találkozhatunk mindenkivel. Addig is ne haragudjatok, hogy most kicsit ritkábban jövök. Azért nehogy elfelejtsetek?
Az igazat megvalva, nagyon rossz, hogy nem jöhetek mindennap.

Sok puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok Lányok!
Bocs az eltűnésért, de most itthon van az összes gyermekem, ráadásul áll a botrány a nagylány miatt!
Később ezt is leírom részletesen!
Nagyon hálás vagyok azért, hogy így velem vagytok! El sem hiszitek milyen végtelenül sokat jelent! (most is itt bőgök a gép előtt! :oops: )

Szóval túl vagyok a tüszőrepedésen (szerintem 2 fázisban történ annak a sok tüszőnek a megrepedése)
Azt hittem belehalok! Komolyan inkább szülnék, mint ezt még egyszer végigcsinálni! :cry:
A hőmet nem mérem, mert nincs értelme. Majd jövő hét csütörtök, pénteken néznek ösztrogén és progeszteron szintet, hétfőn megint, de akor már HCG-t is!
Ha most se jön össze nem tudod mit gondoljak!

Lányok!
Én vinném Emesét is a Mikulás ünnepségre! Egy idős a nagyokkal és szívesen lenne ő is krampusz! A tavalyi farsangról még ruhája is van! (persze, ha nem baj!)
Jucikám nagyon klassz helyszínt találtál, de nem leszünk oda túl sokan?
Nagyon régóta keresek olyan játszóházat, ahová Balázst elvihetem, nem csak nagyok vannak, sőt még ott is hagyhatom később 1-2 órára! Azt hiszem jövő héten valamelyik délelőtt meg is nézzük!

Ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek, de még el sem kezdtem főzni! :roll:
Nagyon-nagyon szeretlek benneteket!

Kép

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Oné
De jó, hogy teljesen meggyógyultatok.
A vizsgák pedig tuti sikerülni fognak, hidd el. Nehogy azt hidd a többiek halálra tanulják magukat. Már fél siker ha ki vannak dolgozva a tételeid, már csak olvasgatni kell.
Áronnak mindenhez kellene a cumi, ha hagynám. Ebéd utáni alvásnál kell és ha éjszaka felébred akkor is , már szopit nem adok csak reggel és este így gondolom ez a pót eszköz.

Balimama
Szegénykém sajnállak a fájdalom miatt. Nagyon tisztellek érte, hogy így tűröd ezt. Remélem nagyon hamar kárpótol az élet ezekér.
Nagylányod miatt részvétem, nem lehet egyszerű. Nem vígasztallak vele, hogy idővel elmúlik, most csak éljétek túl és kívánom, hogy sikerüljön kordában tartani a kisasszonyt, úgy hogy ne romoljon meg a viszony köztetek.

Sziszike
Jó szórakozást délután!
Mi a 11.ker ben lakunk. Nincs éppen hozzátok közel, de majd megoldjuk a talit.

Mesi
Hogy van Zsoltika? Csak egy kis gyomorrontás vagy vírus amit elkapott?

Ma ismét produkálták a fiúk a tegnapi kupit. Áron székre állva dobálta le a játékokat a polcról hangos sikongatások közben, Dávid ezen felbuzdúlva a kissátorba ömlesztette őke, hogy ne lássam, megint mit csinálnak. :roll:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.


Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft


Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 14&start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi! Ha a tételek ki vannak dolgozva, akkor már nem lehet gáz, csak egy párszor elolvasod és kész.

Éva! Akkor 8 nap múlva nagy valószínűséggel kiderül van-e baba a pocakodban? Hú de jó lenne!!
A nagylányodhoz sok-sok kitartást!

Zsuzsa! NEked ma akkor nem jött jól ez az esős idő, gondolom a fiúk emiatt is virgonckodtak a lakásban, hogy enm tudták a játszón kifárasztani magukat. Hátha már jobb idő lesz holnap.

Többiek?????

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak jelezni akarnám nekünk mindegy a buli időpontja! :)

Már nagyon várjuk a találkozot! :lol: :lol: :lol:

Szép estét mindenkinek!! :lol: :lol: :lol:

brimo
 
 


Nagyon uborkaszezon volt a hétvégén, ki merre járt?

Egy pancsis kép:
Kép

Jó éjt!
verzsike
 
 


Erzsike!
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy gyönyörű!!!!
Milyen szépen kigömbölyödött és milyen férfias arca van!!!!
Botond gyönyörű kisbaba!

Éva

Kép
balimama
 
 


Jó reggelt!

A tegnap nagyon szuper volt, 3 óra kettesben, olyan mint régen....:)

A film persze nem volt nagy szám, de ez sem zavart....

2hét múlva megint kettesben megyünk vmerre..vásárolgatni sztem...már nagyon ideje.

Gyerekeknek van pár dolguk, de ennyi és mikura is kell, amjd még vmit venni...

Benci sír, éhes már, így most rövid voltam..:)

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Kicsi! Szerintem is kellene előre beszélni velük, már csak azért is, mert azt írták, hogy két héttel a rendezvény előtt le kell foglalni a helyet! És abból mi már most kicsúsztunk.

Babónak semmi baja nem volt, miután elmentetek, sőt teljesen fel volt pörögve. Hiába menünk el sétálni, a babakocsiban is csak egy fél órát aludt.

Olyan aranyosak vagytok, hogy dícséritek Babót, de nem azért rakom ám fel a képeket.

Talán mától sikerül helyreállítani a napirendet, mert apa már megy dolgozni. Ebben a két hétben míg itthon volt nagyon eltunyultam... Sose keltem fel időben és mindig mindennel el voltam maradva. Most meg kelek mikor elmegy dolgozni.

Babó felébredt...
verzsike
 
 


Sziasztok Lányok!
Megyek délután egy rettenetes fogadóórára és utána benézünk a játszóházba. Nem lenne kerülő! Viszem magammal a végleges listát és megkérdezem, hogy elférünk-e ilyen sokan!

Éva

Kép
balimama
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: