Sziasztok Csajok!
Már nagyon régen írtam, de azért rendszeresen olvastalak titeket! Először is Zöldinek írok, ha még néha olvas minket, hogy nagyon sajnálom a történteket, sok erőt és kitartást!
Csöppke: Nagyon szépek a képek amiket felraktál, a pocakod is aranyos, hihetetlen, hogy már ekkora. Ja és a gratulálok Csöppkebabához, hogy már érezted a mozgását!
Wera: Olvastam, hogy majdnem egyidősek a picikéink és te is a MÁV-ba mész. Ki az orvosod?
Katinka, Ajda, Ancsúrka, Zsuzsmók, Babuli, Sz.andi, Sziszka: Örülök, hogy csatlakoztatok! Gratula!
Montana: a pocakkal én is úgy vagyok, ahogyan te, jó nagy lufi a hasam, főleg este és a nadrág dolog is egyre problémásabb, mivel már alig tudom őket begombolni, viszont még kismamanacit nem sikerült vennem. De a lényeg, amit írni akartam, hogy a kis Manókám ott gömbölyödik a köldököm alatt és ahogy telnek a napok, egyre növekszik. Annyira jó!
Moni: nagyon aranyos a kép!
Orsi: Nem semmi, ami veled történt! Megértem, hogy megijedtél! Pihenj sokat!!!
Gartulálok mindenkinek aki UH-n volt és a pocis képekhez is! Szépen növekednek a babóink!
A múlt héten voltam EKG-n és vérvételen, védőnőnél még egyenlőre nem. A hányiger már egyre ritkább, de nem is baj, mert férjem is kezdett szimpátiás tüneteket produkálni. Aranyos, hogy mennyire együtt érez. Tegnap azonban rosszul lettem munkába menet a metrón, nagy nehezen kijutottam a peronra és összerogytam, az embereket nem igazán zavarta. Később egy idősebb hölgy lépett oda és maradt velem, amíg jobban lettem, igazán jólesett.
Egy kényes kérdés, remélem tudtok segíteni. Még nem tudtam a babócáról, mikor leszedettem a műkörmeim és az egyik alatt a köröm begombásodott. Sajna nem múlik és gyógyszert nem szedhetek, nincs valami ötletetek? Voltam bőrgyógyásznál, de még várok a vizsgálat eredményére és addig csak Canestent kaptam, ami ugye nem túl hatásos! Valaki tud segíteni, valami természetes gyógymód, tea, kenőcs, olaj...stb nincs erre?
Mankabi