Új privát üzeneted érkezett!

DEJÓÓÓ Enyém az első HSZ a lapon :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*, azt mondta a doki, hogy vénás altatásba csinálják, dg jellegűívizsgálat lesz. Izgi :wink:

Kép

csibe
csibe32

Nekem beszavazott a fődoki akkor egy lapart is, így nekem mély altatásban volt az egész egyben
De nagyon dícsérik! Sok sikert előre is!!

Kép
kis-csillag
Tököl

Szép jó éjszakát Mindenkinek! :D
Mindenkinek pocaksimi :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica drukk az uh.hoz ilyet még nem is hallottam,de remélem lát valamit :D
Csibe izgi,szerintem is jól teszed igy lesz tuti :wink:
Kis Csillag vigyázz a pocidra
:D
Heni remélem mihamarabb megjjön a gyógyszer,szépen növögessetek :wink: éreztél valamit az első héten :?: én érzek pár dolgot,de lehet még a stimutól :?: remélem nem :oops: :lol: már nagyon izgatott vagyok.
Pandus, Dórababus jók legyetek :wink:

lanyané

Sziasztok!

Sajnos nem sikerült a tesó :cry:

Mindenkinek nagyon drukkolok, akik nemsokára fognak tesztelni....és persze hajrá január is :wink:
Legyetek erőssek, és ne adjátok fel!!!
Mindig fogom olvasni, hogy mi történik veletek és tényleg szorítok mindenkinek :!:

Puszi és kitartás Nektek :!: :wink:
Vendég

Jajj Zsanikám annyira sajnálom,de hidd el ezért a következőnél kárpótlásul ikerbabát fogsz várni!szeretettel ölellek és addíg is Mátécskát szeretgesd jólímeg!

lanyané

Lanyané
Nagyon aranyos vagy, de nem lesz következő. De ahogy írtad itt van Máté és igy is nagyon boldogok vagyunk.
Mikor tesztelsz? Nagyon szorítok, hogy neked is az első beültid sikerüljön :wink:
Vendég

Zsani,
Reménykedtem hogy azért nem jelentkezel mert nagy most nálatok az öröm :( Sajnálom :( Miért nem lesz következő?
Vendég

Zsani,pénteken volt reggel a beültim és már annyira tesztelnék,minden reggel arra ébredek hajnal ötkor,hogy megcsináljam ne csináljam,aztán vissza sem tudok aludni és azt mondom inkább holnap,de legalább szombatig ki kéne bírnom ,még talán az is korai,de már megőrülök :oops: :lol: Megkérdezhetem miért nem lesz következő :?: Tudod mit ajd spontán meglep a kistesó :wink:

lanyané

Lanyané,
Figyu bírjad ki hétfőig az lesz neked a 10. nap. Hidd el nincs értelme elöbb tesztelni ritkán mutatja ki és nem hiszem hogy szükséged van egy negatív tesztre :wink: Persze te tudod de azért 10 napot ki lehet bírni utána megint várnod kell 9 hónapot :lol: Hány sejtesek voltak a babák?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mnzsani!
Sajnálom :cry: , de ahogy azt már beszéltük, ha eltelik egy kis idő, lehet másképpen látod, és nem fogod az állambácsinak bent hagyni a támogatásokat... :wink: Nagyon várunk, hogy jelentkezz! és úgy is lesz tesó... :wink:

Csibe!
Mi az a vizsgálat amire mész? Hogy van a lelked?

Lanyané!
Bírd ki a 10. napig :!: A nega teszt nagyon lehangoló. Nehogy elveszítsd az optimizmusod :!:
dezsina

Csibe!

Ezzel a vizsgálattal biztosan nem ártasz, viszont igen segíti a tisztánlátást, Ügyes vagy és bátor, hajrá!

Heni! De jó, hogy már itt tartasz, vigyázz magatokra!

Lanyáné! Naná, hogy érzel valamit, ott vannak a babók. Ne tesztelj! Én adiig a napig voltam jól és nagyon pozitív, amig nem teszteltem, aztán depis lettem, lehangolt, többé semmi nem érdekelt, nem pihentem. Ki tudja? Talán akkor állt be a fordulat, hiszen valami elindult, csak megszakadt. Nehéz, de bírd ki!!!

Zsani!

Nagyon sajnálom!

Most látom, hogy Tatabányai vagy, én pedig itt dolgozom. Miért nem lesz következő? Elhatározás, vagy elkeseredés?
estike66

Zsani,
:(

Lanyané,
Igaza van Dezsinek. Egyébként meg azt mondják, hogy a 12. napi teszt az már biztos. Tehát jó lenne, ha addig ki tudnád húzni. Felesleges addig tesztelni, mert csak saját magadat idegesíted vele és nem az igazi eredményt fogja mutatni. Tessék kibírni addig, meglátod pozitív lesz! :wink:
Vendég

Sziasztok,

Dezsi, méhtükrözést csinálnak nálam. BMC-ben 3 nem sikerült lombik után kötelezően megcsináltatják. Igaz én 2-nél tartok, de ha lenne nálam valami gebasz akkor nem dobok ki az ablakon a következő stimu alkalmával 300000 ft-ot. 2 ismerösöm járt úgy, hogy 3. után megcsináltatta a hysterescópiát, és elváltozást találtak náluk, ha minden igaz mindkettőjüknek méhsövényük volt, ezért nem tudtak megtapadni a babák.

Lanyané, türelem, türelem. Tudom könnyű mondani :wink:

Zsani sajnálom :cry:

Katica, hogy birod a pihizést?

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
Teljesen felcsigáztál!!! Ennek utána járok! Nekem is pont 3 sikertelen volt... ezt tuti hogy feldobom a konzultáción. És most azonnal a neten is megnézem, hogy mi is ez valójában!!!! Szerinted, érdemes lenne nekem is? Vagy van ennek valami tünete?
dezsina

Zsani: nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok :oops: :cry:
Spontánnak nálatok amúgy nincs esélye? Bocs, ha ilyen kérdéssel zaklatlak ilyen helyzetben, de nem igazán ismerem az előzményeket :roll: :oops:

Dezsi: nekem még májusban megcsinálták, mielőtt az inszemeknek nekiálltunk volna, mert nekem amúgy a februári HSG-n találtak egy csöppnyi behúzódást a méhboltozaton /azt hitték sövény/ és ezért kellett nekem bekukkantani..
De nagyon jó vizsgálat, mert pl. ha szükséges, apróbb műtétet is végre tudnak hajtani, értem ezalatt, ha pl. összenövés lenne a méh belsejében, vagy polip akár..
Engem enélkül nem engedett a Török Dr. a programban résztvenni.. :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi,
Igen, nagyon ajánlják elvégezni. Én magán úton kezdtem el, intézni a beavatkozást. Reggel kell bemenni, vénás altatásban csinálják, délután lehet hazamenni. 6 hétre rá mehet a beültetés. Ez egy diagnosztikus beavatkozás. Ha találnak valamit az ember lányánál, akkor azt egy következő mélyaltatásos beavatkozással oldják meg.

Kép

csibe
csibe32

Legalább is Uzsoki Kh-ban így csinálják.

Kép

csibe
csibe32

Kiscsillag, Csibe!
még egy kérdés:
Ha volt egy műszeres befejezésem, az nem olyan, hogy mindent kipucoltak, és akkor nem lehet már bent semmi??? :roll: :?: Hiszen akkor elméletileg ott kikaparnak mindent, nem :roll: :?:
dezsina

Lányok,
Ezt is érdemes elolvasni.

http://www.gendiagnosztika.hu/index.php ... &Itemid=40
Vendég

Dezsi, most beszéltem barátnőmmel akinek csinálták ezt a beavatkozást. Közvetlenül menstruáció abbamaradása után csinálták neki, és köv hónapban indult a stimuja. Nem kellett várnia 6 hetet.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Zsani, sajnálom!

Lanyané, én nem tudom mondani h ne tesztelj mert én is azt tenném! Bár az ész azt diktálná, h csak a 12. napon, mert tényleg az a biztos! :D

Hisztero-t nekem is mensi után egy héten belül kell megcsináltatnom, azért lesz dec 17-e hetében! Dokival még nem egyeztettem erről! Én is úgy hallottam kisebb dolgokat meg tudnak csinálni egyből!

Bella, páromnál mivel azoosp-t állapítottak meg nekünk egyből elvégzik a kromószóma vizsgálatot!

Kép
kata05

Lányok!
akkor ez a hysterescopia más mint pl. a műszeres befejezés? akkor mást csinálnak, akkor nem jön ki minden? :roll: :?:
dezsina

Dezsi kérdez rá a sima dokidnál, elmagyaráz majd mindent.

Kép

csibe
csibe32

Dezsi a hiszter=méhtükrözés, amivel megnézik a méhedet belülről. Ha van polip, vagy mióma, v endomet. azt korrigálni tudják!De sztem neked a műsz. befejezésnél alaposan meg nézték a méhedet!

Kép
kata05

Csibe!
köszi :) a saját dokimhoz most nem járok, csak a lombikossal tartom a kapcsolatot (amig sajnos kell) Ugyhogy a Forgácsnál hétfőn rákérdezek... :)

Kata!
köszi! én is így képzelem, de azért rákérdezek!
dezsina

Csak gyors, mert ilyenkor nem szoktam gépezni, ha ébren van a Máté. Mindjárt megyünk ebédelni.
Igazából érdekes volt az egész, mert most nem úgy jött meg, mint máskor. Máskor az utron vettem észre, hogy barnásan jön már ki, aztán szépen lassan pircsi lett. Most viszont vasárnap estig nem volt semmi. Aztán éjjel felkeltett a férjem és félálomban rosszúl ültem fel. Egyből belehasított a hasamba és rá 2 percre már jött is a piros vér. Ez olyan volt, mintha valami elpattant volna, mint a vérömlenynél. Aztán reménykedtem még pár napig, mert másnap, hétfőn reggel nagyon halványan volt csík a teszten. Aztán kedden egy másik fajtán nem igen láttam. Feküdni sajnos nem tudok a Máté mellett. De nem úgy volt meg mint amikor rendesen megjön. Most már jobban megvan, de hát nem is tudok pihenni. Én azért holnap még csinálok egy tesztet, hogy végleg letudjam zárni az egészet, mert reménykedek, de az eszemmel tudom, hgoy már nem lehet semmi. Talán egy rossz mozdulaton múlott az egész :roll: :? Nem tudom. Most is szédölgök ahogy itt ülök, de nem értek már semmit, nem tudom mi van.
Ezért nem is írtam eddig, mert megakartam várni, hgoy mi van téynleg. Hát nagyjából ennyi.
Most mennem kell, de majd megírom azt is, hogy miért gondoljuk, hogy ez volt az utolsó.
Nagyon aranyos mindenki, és köszönök mindent, és azért nem fogok eltünni. Érdekel, hogy kivel mi lesz, szorítok mindenkinek!
Vendég

Zsani és dokid mit mondott erre az egészre?

Kép

csibe
csibe32

Zsani,
Hát azért nem egy ilyen mozdulaton múlik az egész érdekes is lenne nem lehetne mozogni 12 hétig. Viszont Reni is vérzett és mégis babás volt pedig lemondott róla de a vérvétel kimutatta neki. Te nem mehetsz vérvételre? Szerintem csak az a biztos a tesztek sokszor tévednek. Ha volt egy halvány pozitív akkor elindult valami és az se kizárt hogy még ott van más is vérzett már terhesen. Utrot használod?
Vendég

Dezsi: a műszeres befejezés során a méhnyálkaháryát távolítják el, kb. mint egy menzesz során, ezért kell hiszteroszkópiára menzesz után menni, mivel akkor még csak kezd kialakulni az új réteg.. Hiszteró során rendesen belesnek mi a helyzet odabent, kamerával, míg a műszeres befejezés "vakon" történik..
És valóban nem kell kivárni a 6 hetet utána, kivétel az az eset, ha valamiféle beavatkozás történt a vizsgálat során /pl. sövény kiírtása/. És a műszeres során nem tudnak kikaparnak mindent, hiszen pl egy miómát nem lehet kikaparni, vagy egy nagyobb polipot.. Illetve azóta létrejöhetett akár összenövés is, amiről te sem tudsz, mert nem veszed észre, de akadályozza a beágyazódást.

Zsani: megértelek, teljes mértékben, kisgyermek mellett biztosan nem könnyű "pihenni", azért a tesztet tényleg csináld meg, és amit leírtál - amúgy - kísértetiesen emlékeztet az én legutóbbi vérzéseimre.. Ha görcsök nincsenek, és nem "darabos" a vérzés, addig nem lehet szerintem biztosra kimondani hogy mi történt..
Én azért még egy hangyányit szurkolok Nektek :roll:
Ha pedig mégsem, akkor fel a fejjel /bár tudom, nekem ezt könnyű mondanom :oops: :oops: /

Most én el.. Éhes vagyok és pappikáskumpit akajok enni, du. meg kenyeret fogok sütni :D ha szeretnétek majd lefényképezem és megadom a receptjét, de addig titkolom.. :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Mnzsani!
Lehet, hogy egy vérömlény a vérzés? :shock: :roll: És közben fejlődik a babó?! nagyon-nagyon drukkolok! Hátha... :roll: És hivd már a dokit és vérvételre menjél :!:

Kiscsillag!
köszi az infót! Igy már tuti rákérdezek, sőt szólok, hogy szeretném ezt a vizsgálatot... Meglátjuk!
Jó étvágyat! :lol:
dezsina

Mzsani,
A másik fórumon az egyik lány sem tudott pihenni az ikrek mellett. Valószínű nem csak ezen múlik az egész, hogy végig bírsz-e feküdni két hetet a tesztig vagy sem.
Amíg vártunk a beültire többen voltunk az öltözőben és beszélgettünk, az egyik hölgy azt mesélte, hogy ő eddig az összes lombikjánál végigfeküdte a két hetet mégsem sikerült. Szóval a pihenés is fontos, de nem hiszem, hogy csak ezen múlna. :shock:

Várjuk a teszt eredményét, hátha mégis, nagyon drukkolok! :D
Vendég

Bella: Neked teljesen igazad van, én sem bírtam teljesen feküdni egésznap, de azért pihentem és az volt a lényeg, hogy ne erőltessük meg magunkat..
Biztos különben, hogy nem ezen múlik CSAK, mert én a beülti napjától pl. egy hétig olyan beteg voltam, nátha, majd köhögtem ezerrel, bevenni rá ugye semmit.. És mégis..

Dezsi: Köszi :lol: Már rotyog, nemsokára el is készül :lol: Már tisztára rá vagyok "izgulva" :lol: :lol: Mint másnak a Tibi csoki, nekem a paprikáskrumpli :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*,
Egy hozzáértő hölgy mondta a másik fórumon, hogy nem is baj, ha valaki ilyenkor kicsit megfázik, mivel a szervezet, akkor erre koncentrál és nem a beültetett pöttömökre és ezáltal könnyebben beágyazódhatnak. :D
Vendég

Ez nekem is megfordult a bucimban :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis* ! Én szeretném a receptet, ha lehet!

Annyira fáj a fejem, ebből migrén lesz., annyira elesett vagyok.

Brühhü-brühhü
estike66

Estike: persze, hogy lehet, csak előbb le szeretném tesztelni..
Ez amúgy egy sima sütős recept, nem gépes.. Viszont hamarabb megvan, mint a gépben a 3órás program :D
Apuka hozza majd a szükséges dolgokat hozzá.. Mivel én még fogságban vagyok :lol: :lol: /De legalább panaszmentes/

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica!
:D mennek a babaragacsok és a drukkok! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
dezsina

Sziasztok!

Most jutottam el idáig, hogy tudok írni.
Szóval tegnap délután még visszahívott a doktorúr és mondta, hoy a hcg szépen emelkedet(később megtudtam harcikától 1700 körül volt hétfőn), de a progeszteron esett.
A képet felteszem, ha sogornőm beszkennelte nekem, a tesztet meg majd csak hétvégén :oops: , az egy kicsit bonyolultabb, de mindenképp felteszem.
Jövöhét hétfőn kell visszamennem, újabb vérvétel lesz.
Ma már nem jövök többett, de holnap jövök és írok mindenkinek.
Már utólértem magam a munkában, úgyhogy lesz időm írni.
Ja és kész az új vonalzóm.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Csodaszép az új vonalzód :!: :D
Nagyon várom a fejleményeket! Aztán csak óvatosan a munkával :)
és bocsi, nyitvahagytam az msn-t... már nem voltam... 8)
dezsina

Szép estét mindenkinek!

Sütöttem ma kenyérkét, és sütőben, nem a gépben :lol:
Mutizok képet :D Sajna kicsit összeesett a magassága ahogy kivettem a sütőből de majd talán kitapasztalom :) :D
Kép
Ez a receptje:
50dkg finomliszt, 3 dkg élesztő, 1ek cukor, 1kk só, 60ml olaj, 2,5dl langyos víz
Dagasztógépbe helyezzük és jó alaposan kidagasztjuk. Langyos helyen kelesztjük, átgyúrjuk, szögletes sütőformába helyezzük, majd 190 fokon 30-35 percig sütjük.

Amit én tettem: nem futtattam fel, a tálba először beletettem a kétféle folyadékot, majd a lisztet erre, aztán az edény oldalához a sót és a cukrot, majd középre egy mélyedésbe az élesztőt /a gépeknél is így kell/, majd utána indítottam el a gépet /sima háztartási robotgép dagasztós keverőjével/ alig 5-10 perc alatt megvolt, majd tálba tettem keleszteni paplan alá :wink: úgy 1 órányira.. Majd én /mivel ollan formám nincs/ jénaiba tettem, s hajrá sütés a jól előmelegített sütőben, a sütés vége előtt úgy 10 perccel kb megkentem vízzel.. Majd kész lett, kivettem, kicsit hűlt s már szinte el is fogyott :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Jajj Lányok :cry: majd meghalok úgy fáj a derekam leszakad mint mikor megvan a menstruáció.remélem nem jön meg,amúgy nekem rövid ciklusaim vannak és csak a stimutól tolodott el az egész de hivatalosan már 4napja kellett volna megjönni,de remélem sok hónaoig nem jön.

lanyané

Lanyané: te ugyan úgy gondolod, már megkellett volna jönnie, de a lombik esetében a punkciótól kell számolni mindent, tehát a köv. mensi esedékességét is, és majdan a várható szülés idejét is meghatározza :wink:
Pihenj amennyit csak tudsz és nehogy nekem most vállj pesszimistává :wink: :roll: Türelem!!!
És persze babatapik :wink:

Katica: mai babatapik :arrow: ##################

Kép
kis-csillag
Tököl

[quote="szalai heni"]S írta:szalai heniziasztok!

Most jutottam el idáig, hogy tudok írni.
Szóval tegnap délután még visszahívott a doktorúr és mondta, hoy a hcg szépen emelkedet(később megtudtam harcikától 1700 körül volt hétfőn), de a progeszteron esett.
A képet felteszem, ha sogornőm beszkennelte nekem, a tesztet meg majd csak hétvégén :oops: , az egy kicsit bonyolultabb, de mindenképp felteszem.
Jövöhét hétfőn kell visszamennem, újabb vérvétel lesz.
Ma már nem jövök többett, de holnap jövök és írok mindenkinek.
Már utólértem magam a munkában, úgyhogy lesz időm írni.
Ja és kész az új vonalzóm.

Szia Heni,

progira nem kaptál valamit? Pótlást vagy injekciót? Amennyire tudom, nem jó, ha alacsony a progeszteron szint, terhesség alatt különösen nem.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kis*,
jól néz ki a kenyér :) Remélem, finom is volt

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Nem bírtuk ki, hogy a pihenésünk közben se nézzünk rá a topikra…

Heni: Gratulálunk!!! :D :D Vigyázzál magatokra!
Kis*: Nagyon szép a kenyérke, de azért csak óvatosan a házimunkával!
Lanyané: Nyugalom!!! A fájások jót is jelenthetnek. :wink: A tesztel kapcsolatban pedig Dezsinával értek egyet.
Bella , Zsani: :( :(
Dezsina: Gratulálok a 11. évhez! :D Bevallom mi a 10.-et ünnepeljük ezért is vagyunk távol mindentől. egyébként engem is elküldtek a 3. lombik után hisztero-ra és laparoszkópiára – sajna ez utóbbinál derült ki, hogy a hasüregben endometriózis van.
Csibe: Ne izguljál! Jól teszed, ha megcsináltatod ezt a vizsgálatot!

Mi jól vagyunk (kop, kop, kop). Ma volt az első olyan nap, amikor azt éreztem, hogy tényleg súlyt cipelek magamon. Igaz ma túrázgattam…. :oops:

Üdv
Apacsné és Apacs

Kép
apacs

Hát sziasztok!

mennyi történés ismét...én meg csak dolgozom és dolgozom és ...

Bellus, Mzsani, sajnálom nagyon, de xsak csatlakozni tudok a többiekhez, akik vigasztalnak.... tudom milyen érzés... de erősnek kelll lenni, és türelmesnek!

Kiscsillag, köszönjük a képet! szépkismama vagy! :)

Vikimi, már napok óta tűkön ülök... és yes! Óriási gratula és cyberölelés! most kezdődik igazán a tánc :)

Julika, Pnadus, örülök, hogy jól vagytok!

Nyulasz!
Én most kicsit tartok januártól.... olyan hamar eljön... most visszarázódtam amunkahelyemen, nagyon jó értékelést kaptam, jól érzem magam bent.... kár, hogy a 2-t nem lehet összeegyeztetni... legalábbis ennél a cégnél...

Imádom a képeid!

lányok, lehet, hogy améhtükrözést én is megcsinálatom..... úgy előre...

Párom elvitték megint külföldre, úgyhogy kicsit csúszik a kiskatonaszámlálás... már nagyon kiváncsi vagyok, mennyit javult az eredménye.... 1-2 héten belül megy....

Katica, naygon drukkolok neked!

HENI, ÜGYES VAGY NAGYON! Vigyázz magatokra! most nem a munka a fontos, én biztos ott hagynék csapot papot......

Katica, ha jegyzed a ciklusnapokat, légyszi majd írd be nekem, hogy ma van a 2. nap :( (Pedig késett 2 napot.... már kezdtem reménykedni... hát nem... a csoda elmaradt...

Csibe, sajnálom, ami történt.... A gynevac-hoz annyit, hogy nekem is kikelt magából Koncz tanárúr. Nme hisz benne... Hát, ez van...

Apacs, Dezsi, gratulálok az évfordulótokhoz! Mi még csak 6 évesek vagyunk.... de majd 4 év múlva...:) mi is 10 leszünk :)

lányok, fiú, ne haragudjatok, megyek, de jövök, ha tudok....
puszi és cyberölelés nektek!

Brumi
Vendég

Szótfogadok mindenki szavazására hétfőn tesztelek :lol: most jobban vagyok,de este majd meghaltam,optimizmus marad és tudom Állapotos vagyok :oops:
Apacs azért óvatosan túrázgass :wink:
Kiscsillag ezt nem tudtam,mostmár tudom :wink: :D igazad legyen :D
Pandus 5.napon kerültek vissza és 8sejtesek voltak a drágáim.

lanyané

Szisztok Lányok!

Ma jobb napra ébredtem! Várom a konzultációt és most már tényleg kismami akarok lenni!

Lanyané!
nyugi és sok drukk hétfőre a teszhez! Csak pozitiven:+++++++++++++++++++++++++

Katica!
Ez Rád is vonatkozik! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Brumi!
Én is szeretem melózgatni, és már előre sajnálom, hogy esetleg pár hónapot ki kell hagynom. Lehet, hogy ezért nem sikerül :shock: :roll: Ahányszor lombikozni megyek, mindig azon vergődöm, hogy mi lesz a dolgozómba nélkülem... Pedig engem maximálisan támogatnak. Még sem szeretnék nem dolgozni. Hát választani kell... És az ösztönök a kismamiság felé húznak....
:D és mindjárt itt a január :D

Apacs Család!
Jó ünnepelgetést! Érezzétek jól magatokat! Micsoda nagy ajándékot kaptok az élettől!!! :lol: És egyszerre kettőt :!: :wink:

KisCsillag!
Ügyi vagy :D szép a kenyér! Milyen jó Neked, hogy ennyi energiád van!
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?