Új privát üzeneted érkezett!

Solya! Ok, megmondom a kiskölöknek, hogy már mások is nagyon látni szeretnék 10-e előtt. KépKépKép

Benő
beno
 
 


Benő!
Mi ötödikén megyünk a Fantomra, majd beszámolok. Én szinte jobban várom, mint a nyaralást, annak idején kizavartam a szüleimet Ausztriába, hogy megvegyék nekem a friss, még bakelit, lemezt, na azóta várok erre.
Nekem sajnos csak júli 29. után jó, de aztán végig.

Orsoly!
Mi az elsőre több mint másfél évet vártunk, ebből kiindulva idejekorán abbahagytam a tablettát, és a második ciklusban meglett az AndrisKépKép
a.
angi
 
 


Találkozhatunk többször is, nem igaz? Kép
solya
 
 

 
 

Sziasztok!

Ezt a hozzászólást már megírtam délelőtt, de nem tudtam feltenni a karbantartás miatt. Kép

Ezek után szerintem is legalább két időpontot kellene kitűzni. :-)

Csajok! Akkor eddig a következőket tudjuk:
- Annamarinak tuti nem jó a: július 7-13 -ig
- Solyának tuti nem jó a: június 30-6 -ig, majd a július 12-20 -ig, valamint a július 26-augusztus 4 -ig.
- Anginak tuti nem jó a: június 30-július 29 -ig
- Orsolynak, Pirusnak, Picusnak, Shinének (?) és Benőnek (?): bármikor
- LadányiKata, LKati és Vojőr Kép (és aki még véletlenül kimaradt): Nektek mi lenne a jó?

Ezek után a szóba jöhető időpontok:
- 1, július 21-25 -ig (hétfőtől-péntekig)
Shinének a legjobb a péntek délután. Ezért a legesedékesebb nap a július 25-e, de ezen a napon sajnos Angi még mindig nem tud részt venni. KépKépKép
- 2, augusztus 5-7 -ig (keddtől-csütörtökig)
Itt Shine nem biztos, hogy el tud jönni a melóhelyéről, valamint Benőnek itt már nagyon esedékes a szülése.

Összefoglalva: Két talira is van lehetőség.
a, július 25
b, augusztus 5, 6, vagy 7

Ki mit szól hozzá? KépKépKép

Helyszín: felmerült helyek
a, Népliget
b, Városliget
c, Margit sziget
d, Millenáris Park

Erre is kérném a voksokat. Kép

Angi! Az Operaház Fantomjának a zenéje nekem is megvan CD-n. Imádom... Ti mikor vettétek meg rá a jegyet? Csupán kíváncsiságból kérdezem. Kép
Jaj, de aztán nehogy azt mond, hogy nem jó az előadás, nagyon elszomorodok akkor. Kép

Üdv: Benő
beno
 
 


Sziasztok!

Húúúúúúúha, nem hittem volna, hogy egy tali megszervezése ilyen bonyolult is tud lenni KépKép Szerencsére Benő tökjól átlátja a dolgokat Kép
Nekem mindkét időpont jó, helszínnek a Millenárist javaslom, az a legbababarátabb.

Nem tudtok véletlenül egy profi szájsebészt???

Annamari
muter
 
 


Jólius 25 és vagy aug. 5. lenne a jó!

Most sziasztok, remélem néha gépközelbe kerülök!

Pá!Kép Otthon találkozunk! Kép

Solya
solya
 
 


Solya!

Küldök mailt!

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Először is:
Kata, hatalmas gratula a babához!!!!

Másodszor:
Utálom a cseresznyét, már álmomban is riogat! Pár napig ki se láttam belőle, de már szerencsére vége. Az a pár kiló, ami meg a fán maradt, az nem érdekel Kép.

Harmadszor:
Tali. Mindenki babával megy? Na jó, Benő igen, mert neki beépített Kép. Én is szívesen csatlakoznék, de gyerekek nélkül. Vagy max. eggyel, mert innen Halásztelekről elég körülményesen jutok be a városba. Hiába van autónk, jogsi híján marad a tömegközlekedés, amit két csemetével nem nagyon merek egyedül bevállalni.
Különben nekem mindegy mikor van, előreláthatólag semmilyen programunk nincs. Na jó, júl. 10-én van a házassági évfordulónk, akkor inkább itthon lennék, 24-én pedig Férjecske szülinapja, akkor is. Vagyis mégsem mindegy Kép.
Viszont helyszínileg tényleg mindegy, mert innen bárhová ugyanannyi idő eljutni Kép.

Benő!
Én Ádámmal jún. 8-ra voltam kiírva, és akkor volt egy kedves barátunk esküvője, így megkértek, hogy legyek szíves, és ne aznap szüljek. Megígértem nekik, és Ádámot benntartottam 12-éig Kép.

Most megyek, mert éjszaka van Kép,

Panda

panda
Halásztelek
 
 


Na majd meglatjuk, hany ciklus alatt jon ossze a hugicaKép

Tali: nekem jelenleg minden idopont jo, de ferj meg nem tudja mikor jon szabira (es akkor irany Zala), szal az meg kozbejohet. MIllenaris vegulis ok, csak utalom hogy alig van arnyek!

Muti: olvastam a fogadat, reszvetemKép

orsoly
orsoly
 
 


Benő!
Csak jussak el egyáltalán. Mert úgy néz ki, hogy SENKIIIII nem tud aznap vigyázni a kölkökre, mindenkinek más dolga van. Én decemberben rendeltem meg a jegyeket, ilyen távlatokban képtelenség gondolkodni. De valami majd csak lesz.
Találkozó nekem az augusztusi jó, a Millenáris van hozzánk a legközelebb, a Népliget és a Városliget elég messze van tömegköz-zel és két gyerekkel.
Most nem leszek egy hétig, puszi mindenkinek,
angi
angi
 
 


Sziasztok!

Látom szervezkedtek. Most olvasom, hogy talit szerveztek -most komolyabban mint eddig - s Benő szerint én bármikor ráérekKépKépKép
Szóval nekünk tényleg bármi jó előre láthatóanKépKép
Picus és Andika
picus
 
 


Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy kezd alakulni a talis dolog. Kép Várunk még néhány hozzászólást (Pirus, Shine, LadányiKata, LKati, Vojőr (és aki még véletlenül kimaradt)) és utána összefoglalunk. KépKépKép

Picus! KépKépKép ráéreztem...

Panda! Én pont, hogy egy picivel (1 hét) korábban szeretnék szülni a kiírthoz képest. Kép

Mindenkinek további kellemes hétvégét!

Benő
beno
 
 


Sziasztok!

Benő! Mi most valszeg nem megyünk nyaralni, esetleg aug. végén a Balcsira, mert most a költözés van porondon. Úgy néz ki, hogy júli végén ejtjük meg, de ez minket nem tántoríthat el a talitól. Szóval mi ráérünkKép Na, szóval a Millenáris van tőlünk a legmesszebb, de az ügy érdekében mindent!Kép

Na megyek reggelizni!

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!
Tavasszal vártam a kisbabámat, akkkor írtam ide utoljára. Andris ápr. 27-én megérkezett, 4 óra vajúdás után, a szülőágyról 4 ujjnyira nyitva, vittek a műtőbe a rossz szívhangok miatt. Szerencsére semmi gond nem volt, a baba egészséges, modták ők. Utána következett a rémálmom, amit senkinek nem kívánok és ezért a klinikán a gyerekorvosok és csecsemősök is ludasak. Azért írom ide, hogy nagyon figyeljetek ha valami nem stimmel szerintetek.
Azzal kezdődött, hogy úgy éreztem nem szopik rendesen a kisfiam, ezért nagyon sokat tettem mellre, segítettek is, de senki nem mondta, hogy most jó vagy nem a szoptatás. Röviden úgy jöttünk haza, hogy a gyerek nem szopik rendesen és ezért tápszert írtak fel. Ahelyett hogy valaki is belenézett volna a szájába, mivel szájpadhasadékkal született sajnos Andris. Így nem tud vákumot csinálni, azaz szopni sem. Mindezt egy szoptatási tanácsadó vette észre itthon a 10. napon!!!! Nem ragozom, de a kisfiam élete veszélybe került, mivel nem szopott 6 napig (a tápszert csak a hazamenetel napján írták fel és nem is akartak elengedni minket), ezért 0,5 kg-t esett a súlya, mikor adtak neki vmit (cukros víz, tápszer) nem megfelelően etették, ezért tüdőgyulladása lett (szerencsére hamar rendeződött, a félrenyelés miatt volt). A tejem is elapadt, mivel ugye Andris nem szívta, én meg nem fejtem akkor rendszeresen. Most már csak anyatejet kap, amire nagyon büszke vagyok, kb. 3 hét alatt sikerült fejéssel visszahoznom. Persze a tápszeradás is elkerülhető lett volna. Vannak babák, akik tudnak szájpadhasadékkal szopni, de ez a hasadék kiterjedésétől is függ, Andrisnak sajnos nagy. Amúgy ezt UH-n magzatkorban is lehet látni...ami persze csak felkészített volna z etetési problémára.
Nagyon haragszom a klinikára, ott ahol PIC van ezeknek nem szabadna előfordulnia.
Elnézést azoktól akik bíznak az intézményben, én a dokimban továbbra is, de ami ott utána történt annak nem szabadna másokkal is megtörténnie.
Nagyon figyeljetek mindenre.
Minden jót
sziasztok
Tutuja
tutuja
 
 


Pirus! Örülök, hogy a tali Nálad is rendben lesz! Kép

Tutuja! Nagyon megbotránkoztató történetet írtál le. Őszintén sajnálom, hogy ez történt veletek! Szerintem is durva, hogy a szájpadláshasadást senki nem vette észre a Klínikán. Szülésfelkészítőn azt mondták, hogy ez nagyon-nagyon ritka rendellenesség, de akkor is gondolniuk kellett volna erre is. Örülök, hogy azért már rendeződtek a dolgok. A szájpadlást műtéttel rendbe lehet hozni, nem? Mikorra tervezitek ezt, vagy már ezen is átestetek?

Benő
beno
 
 


Tutuja: A lényeg, hogy most jobban vagytok és minden rendben ugye?
Mi is kaptunk tüdőgyuszit születéskor és a PIC-ken közel három hetet töltöttünk - félrenyelésre hivatkoztak nálunk is- de én azt tudom mondani így ismeretlenül is, hogy amikor az ember végre otthon van minden jobb és csodálatos. Mi nagyon sokat buktunk, de tudjátok mindig rettegtem, hogy az Andi majd itthon is bukik és mi a fenét csinálok vele? Tudjátok mennyit bukott itthon SOHA!!! SOHA!!Teljesen más vot. Bár itt már sokszor leírtam a véleményem a PIC-ről .....
De az orvosomban azért én is tovább bízom, bár nem tudom hogy döntenék, ha mégegyszer lenne egy Babám, az a baj, hogy más korházakról sem mondanak jobbakat.
Picus
picus
 
 


Sziasztok!

Csatlakozom Picushoz. Balázs is tüdőgyuszival született, Ő a kakis magzatvizet tüdőzte le. A zárójelentésében benne volt, hogy "első életnapjaiban sokat hányt", ehhez képest én míg ki nem adták, egész nap mellette voltam a csecsemőosztályon, utána meg ugye a kórteremben és egyetlenegyszer nem hányt, mégcsak nem is bukott.
Tutuja, amit írtál, tényleg elképesztő, mert a Klinika csecsemőseire inkább a túlbuzgóság a jellemző, nem pedig az, hogy ilyen probléma fölött elsiklanak. De remélhetőleg már tényleg minden rendben van! Kinél szültél?

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Mindenki szabin van??? Kép
Tapasztalt szemfog-növesztők! Balázs mostanában elviselhetetlen. Mind a 4 szemfoga iszonyúan feszül és két ököllel nyomorgatja az arcát. És persze szinte egész nap üvölt (most éppen nem Kép). Dentinox kb mint halottnak a csók.
Legalább valami bíztatót írjatok, hogy gyorsan kibújik vagy ilyesmi! Kép

Annamari
muter
 
 


Annamari: Gyorsan ki fog bújni az a fránya szemfog majd meglátod!!KépKép
Nem próbáltál esetleg ilyen homeopátiás bogyókat adni Bazsónak fájdalomcsillapítás gyanánt?
Picus
picus
 
 


Szia Pirus!

Nem próbáltam még a homeobogyókat, de az lesz a következő lépés, vagy pedig idegi alapon leszázalékoltatom magam KépKép

Annamari
muter
 
 


Annamari!

Ne haragudj, nem akarlak elkeseríteni, (ne feledd, minden gyerek más) de Peti a szemfogával kínlódott a legtöbbet. Van a vibrucol kúp (homeopata) meg a chamomilla 30 bogyó, sok gyereknek használ. Nekünk nemKép Se a Panadol se semmi.
De hallottam sok olyat, hogy a homeopatia nagyon bejött más kölöknek. Meg zűrös éjelekre a Germicid - C kúp (persze csak ey-két alkalommal)

Nekünk egyszerre jött a felső két szemfog 3 örlővelKép
Kitartás: KataKép
LadányiKata
 


Ajjaj KépKép Hát Kata, nem nyugtattál meg...
muter
 
 


Annamari!

Jajj, nem akarlak elkeseríteni, ne haragudj. De szerezd be a homeos bogyókat + kúpot, lehet, hogy egycsapásra minden megoldódik. Meg a citromfű tea is nagyon jó, akár egész napra.

Én visszafelé számoltam, hogy hány fog van kinn, mennyi van vissza, és az segített. Pl. 10 kinn van, már csak mégegyszer ennyi. Aztán 16 már kinn van, 4-et már fél lábon is kibírunk.

Puszi, használni fognak a természetes szerek!!!

Kata
LadányiKata
 


Már 14 kinn van :-))))))
muter
 
 


Nekünk meg még egy sincs kint és lassan 8 hónaposak leszünk. Én ezt nem értem!!
Voltak napok amikor szerencsétlen üvöltött aztán azóta semmi!!
De úgy rág az ínyével mint egy nagyanyóKépKépKép
Biztos egyszerre fognak majd pattogni a fogai kifele.
Nálunk az a kúp vibrucol használt, olyan volt tőle mint egy kómás elefánt.., lenyugodott és tudott aludni.
De hogy van ez egyszer jön aztán elmúlik aztán majd megint rákezd?
Picus
picus
 
 


Picus!

Balázsnak úgy bújt ki az első foga, hogy egy szava nem volt (5,5 hónaposan), szóval nem biztos, hogy az üvöltés fogat jelez. Amúgy ne aggódj, nem ritka, hogy 10-12 hónaposan jön csak ki az első fog. Amíg bent van, addig se romlik ;-)

Annamari
muter
 
 


Annamari: Hát ha így nézzüka fog kérdést akkor még örülhetek isKépKépKép
Biztos, hogy a fogakcska volt, mert szinte vörös volt akkoriban az ínye..
Fog nélkül biztos nem maradunkKépKépKép, majd kijön ez aggaszt a legkevésbé csak jó lenne már túl lenni azon isKépKépKép
Picus
picus
 
 


Sziasztok!

Nem bírja ki a májam, csak megjegyezném csendbenhalkan, hogy tegnapelőtt volt az ATV-n egy félórás beszélgetés Gimes dr-ral, neeem, kedves Vermes FanClub, nem vele, sőt, vele nem...KépKépKép

i.
ildib
 
 


Sziasztok Lányok!

Eltelt egy hét a kérdés feltétele óta. Akkor, ha mindenkinek megfelel, két tali is lesz.
Az első:
július 25-én - Millenáris Park - du. 15 óra
A második:
augusztus 5-én - Millenáris Park - de. 10 óra
Na mit szóltok hozzá? Az időpontok jók, az órák rendben lesznek?
Mindenki hozzon magával egy kis rágcsálnivalót, meg egy kis öblögetnivalót, olyat, amit szerintem jónak lát.
KépKépKép

Benő
beno
 
 


Sziasztok Lanyok!
Ez 1 kicsit OFF lesz, ne haragudjatok!!!Szült valaki Dr Tanyi Janosnal???Es milyen volt???Bocs, ha tul indiszkrét lennék.
A valaszt kösz!!!
Névtelen
 


Sziasztok!

Picus!
Hát, a fogak ha egyszer elkezdenek kinőni, annak sose lesz vége KépKép

Ildib!
Tudod, vannak szerény dokik is, akik azért még ugyanolyan jók KépKép

Benő!
Részemről mindkettő okés!

Lányok, én most elköszönök, jövő vasárnapig Balatonkenesén leszünk. Remélem, jobban alakul majd, mint az 1 évvel ezelőtti, mert az egy horror volt.
De azt még elmesélem, mit tett velem ma a gyerekem. Ő ugye könyékig a videóban, már sokadszori tiltás ellenére.
Anya: Balázskám, hányszor mondjam, hogy nem szabad? Mostmár elég volt (kezét elveszem, menetirányba fordítom), pápá!
Balázs: (visszafordul, keze a videóban megint) pápá! És integet nekem a szabad kezével. Mindezt tök komoly arccal. Most én hogy maradjak komoly??? KépKép
Ezekután elkezdtem mondani Neki a magamét, Ő pedig: tyotyotyotyo, ugyanazzal a hangsúllyal és arckifejezéssel, mint én! Fejlődik KépKép

Annamari
muter
 
 


Annamari! Okos a fiú, nagyon. KépKépKép
Jó pihenést.

Benő
beno
 
 


Sziasztok!
Július 25 előreláthatólag nekem jó jelentkezem.
Picus
picus
 
 


Sziasztok!
Elnézéseteket kérem,hogy ide pofátlankodom,de infót szeretnék kapni a 2.sz.klinikáról. Én most a 22.héten vagyok és egy ismerösöm tanácsára váltottam kórházat és orvost (persze okom is volt rá)Nekem a klinikát ajánlották és azon belül Dr.Melczer Zsoltot! Szült már valaki nála? Nagyon megköszönném az információkat!
nyuffy
 
 


Szia Nyuffy!

Kb két hete írtam véleményt Melczer dokiról. Újat most sem tudok Neked mondani, de annyit azért hozzátennék, hogy nagyon jó választás. KépKép

Légyszi olvasd el az:
Archiv 2003. június 23-án belül a:
2003 Június 21 szombat - 22h 54: (LKati)
2003 Június 21 szombat - 23h 54: (Benő)
2003 Június 22 vasárnap - 00h 07: (Benő)
és az Archiv 2003. június 26-án belül a:
2003 Június 25 szerda - 10h 09: (LKati)
2003 Június 25 szerda - 10h 58: (Pirus)
2003 Június 25 szerda - 22h 48: (Benő)
hozzászólásokat. Mind róla szól.

Remélem tudtam segíteni.

Benő
beno
 
 


Sziasztok Lányok!
Fogfájás csillapítására még 1 tipp:
Suspensio Anastesica(ecsetelésre)-vényre és vénynélkül is kapható.
Cataflam 1,5 %-os cseppek- napi 1 alkalommal nagy bömbizéses napokon pl. éjszakára. A Cataflam csak 3napig adható folyamatosan, utána min. 4 nap szünetet kell tartani.Hasmenés esetén azonnal abbahagyni!

Annamari!
Fantasztikus, hogy miket produkál Balázs. Tyotyo tyoKép

Beno!
Drukkolok, hogy könnyű szülésed legyen.

Ladányi Kata!
Szívből gratulálok a pocakodban növekvő kismanóhozKép.

Na, rohanok vasalni, mert kedden utazunk Konstanzba, ahol jelenleg férjecském dolgozik.11 órás autóútKép.És most kell vasalni, mert Benike ma már sikeresen megégette a kezét egy óvatlan pillanatban a vasalóval.Így délben ebéd helyett a traumatológia ambulanciáján tölthetük az időtKépKép.
Na, megyek is.
Pá.
Lisa
lisa
 
 


Szia Benő!
Köszönöm szépen!Már közbe találtam 2003.februári beszélgetéseket is!Csak nem győzőm elolvasni!Azt olvastam hogy te nála fogsz szülni?!Majd kiváncsi várom hogy zajlott a szülés!Köszönöm
nyuffy
 
 


Lisa! Nagyon rendi vagy. KépKépKép
Jó utat Nektek!

Nyuffy! Kép

Benő
beno
 
 


Benő!
Csúcsszuper volt a Fantom, a második felvonás különösen, annyira, hogy most szombaton is megpróbálok belógni pótjeggyel, gyerekek és férj nem lesznek otthon, kihasználom Kép
Megnéztem neked a szereposztást, ti hétfőn Miller -Mahó - Homonnay szereposztásban látjátok, ha igaz a kiírás - amúgy www.azoperahazfantomja.hu
Majd írd meg, hogy tetszett.

Jó pihit mindenkinek,
puszi,
angi
angi
 
 


Sziasztok!

Végre itthon!
Az elmúlt 1 hetet leginkább úgy tudnám jellemezni, hogy eseménydús.
Szuper volt, nagyon jó időnk volt, jó kis színt szedtünk össze, sétáltunk hatalmasakat. Volt egy Tapi nevű spániel kutyus, aki a végén idegösszeomlást kapott Balázstól Kép Balázsnak hatalmas étvágya volt, olyannyira, hogy az egyik éjszakánk üvöltéssel telt, utólag összeraktuk, hogy aznap 4 almát evett meg héjastul, 2 sárgabarackot és töméntelen mennyiségű ribizlit, és ez csak a nasi volt. Az éjszakák egyébként nagyon jól teltek, eltekintve attól, hogy Balázs álmában nyöszörög, forgolódik, beszél, horkol, röfög, nyammog, amiről eddig nem tudtam, merthogy nem egy szobában alszunk itthon KépKép De Őt szemmel láthatólag nem zavarja, hogy ilyen hangosan alszik KépKép Szerintem az 1 hét alatt nagyon sokat fejlődött, mostmár egyértelműen elmutogatja, hogy mit akar és minden szót utánozni próbál, amit kimondunk. A Tapi kutyus nevét megtanulta 2 nap alatt, meg azt is, hogy va-va-va-va, meg persze rohanni a kutya után.
Sajnos volt részünk horrorisztikus kalandokban is. Hétfőn belenyúlt egy vakondűző nevű gyomnövénybe és megdörzsölte utána a szemét. Egész nap ömlött belőle a könny és teljesen bedagadt szegénynek. Szerencsére volt nálunk kálcium, így keddre kutya-baja lett. A keddi akciójára viszont a kálcium sajnos semmit nem ért. Megbotlott az ajtó előtt és mivel volt az ajtó előtt egy kis mélyedés, előbb ért le a feje, mint a keze, így lefejelte a borotvaéles küszöböt. Először nem is láttam semmit, csak azt, hogy üvölt. Odamentem felvenni és akkor láttam a padlóra fröccsenő vért. Elkezdtem nézni az állától felfelé, sehol semmi, egész a homlokáig, aholis egy hatalmas luk tátongott, amiből spriccelt a vér. Rányomtam a kezem Balázs homlokára és éreztem a tenyeremben, ahogy bugyog a vér alatta. Egy pillanat alatt vérben úszott minden, Balázs visítva sírt, én meg csak annyit tudtam sikítani, hogy hívjanak mentőt gyorsan. Szerencsére ott volt anyukám, aki felnevelt 2 gyereket és mellesleg ápolónő, meg a nagynéném, aki 3 gyereket nevelt fel és megnyugtattak, hogy a fejsebek bizony ilyenek, nem kell mentő, elvisznek kocsival. Addigra a vérzés majdnem teljesen elállt, csak a nagy luk látszott. Mire elértünk Almádiba, már csak a véres ruhából és Balázs lukas fejéből lehetett sejteni, hogy eksön volt, Ő ugyanis az orvosi váróban már vígan tologatta a kisvonatot. Végül nem kellett összevarrni, csak két összehúzó tapaszt kapott a kis hősöm és elmagyarázta a dokinéni, hogy valszeg azért spriccelt a vér, mert kis helyen sok akart kijönni, de ez nem ütőeres vérzés volt. Arra egyébként csak utólag jöttünk rá, hogy a küszöböt fejelte le, mikor már le volt tisztítva a homloka és ott volt a hosszú, mosoly-alakú vágás, ami a közepe fele mélyült, egészen addig én azt hittem, hogy valami hegyesbe fejelt bele. Az egész élmény nagyon szörnyű volt, ennyi vért talán még soha nem láttam és a legszörnyűbb az volt, hogy a saját gyerekemből folyt ki.
"Pechünkre" ezután jött a jó idő, így Balázs úgy pancsolt a Balcsiban, hogy a homlokára vigyáztunk, mint a hímes tojásra, merthogy víz nem mehet a sebbe. Azért nagyon élvezte, szaladgált benne, kergetőzött a kutyussal, meg labdázott velünk KépKép Ribizli evésben profi lett, odaáll a bokor elé és legel KépKép

Na nem szaporítom a szót, a képek (http://kep.tar.hu/pocakpeti/index.phtml?aid=27578225) magukért beszélnek, én rohanok, Páromat nem láttam 5 napja, ma köszöntött fel, megkaptam tőle álmaim parfümjét KépKépKép

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Annamari! Boldog névnapot kívánok! Nagyon jók a képek, főleg amikor Balázs Tapi orrát megfogja. Kép Én azt hiszem szívinfartust kaptam volna, ha vérfürödben láttam volna meg a fiamat. Nagyon sajnálom az esetet, de örülök, hogy a balesetnek nem lett komolyabb következménye!

Angi! Pompás, hogy klassz a darab. Rettenetesen várom, hogy hétfő legyen. Kép Aztán majd én is véleményezem a látottakat. Kétszer is láthatod?! Ó, Te mázlista. KépKépKép

Képzeljétek! A héten voltam nődokinál, egy ujjnyira kinyilt a külső méhszájam. A jósló fájásokból is kijut ám nekem is. KépKép

Solyáékról: Szerencsésen hazaértek még jún. 29-én. Most a Balcsin vannak. A héten találkoztunk és volt szerencsém megismerni Sárát és Mátét is. Nagyon jófej, imádnivaló, okos és eleven lurkók. A Máté mennyire szereti a szilvát... KépKépKép

Benő
beno
 
 


Annamari!
Télleg: boldog névnapot! Nem semmi a kiskrapek! Hihetetlen, milyen hamar túljutott rajta. Mizújs a kistesóval?

Benő!
Most értem haza a Fantomról, pótjeggyel mentünk, még jobb volt, mint elsőre!! Ősszel megyek megint, csatlakozol? Holnap pihenj egész nap, nehogy pont a darab közben jósolgassál. Különben három kismamát láttam ma, egyik nagyobb pocakkal, mint a másik. Gondolom, amikor megvették a jegyeket, még lehet, hogy semmi nem látszott.
angi
angi
 
 


Sziasztok!

Ma volt egy soproni túránk, 5-kor keltünk. Alig vagyok leamortizálva...
Köszönöm szépen a névnapit, azóta volt ám egy szülinapom is, így megint egy évvel öregebb lettem KépKép
Balázs már nem is emlékszik rá, mi történt a homlokával, csak néha hozzányomja a kezét, gondolom, mikor viszket. Engem kiráz a hideg, ahányszor eszembe jut.

Angi!
Egy őszi fantomra mi is mennénk szívesen!

Annamari
muter
 
 


Ja! Kistesó: dolgozunk az ügyön március óta, majdcsak összejön, nem sietünk Kép Úgy néz ki, beindítunk egy vállalkozást és jövő tavasztól visszamegyek félmunkaidőbe dolgozni. Persze ha Kistesó előbb jön, akkor előbb Kép
muter
 
 


Sziasztok!

Annamari! Boldog szüli- és névnapot kívánok!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a Balcsin, leszámítva Balázs balesetét a küszöbbel. Én is biztosan kétségbe estem volna. A képeken viszont mintha még büszke is lenne a tapaszáraKép Igazi huncut kisfickó, már nagyon szeretném őt élőben is látni! Milyen vállalkozásba fogtatok?

Benő! Lehet, hogy babócád már nagyon kiváncsi Rátok? Készülj fel arra is, hogy még aug 10-e előtt beköszön hozzátok. Engem legalábbis teljesen felkészületlenül ért, hogy Zsombi a 38. héten úgy döntött, hogy elegett látott már belülről. Mondjuk én nagyon örültem neki, mert mindig attól rettegtem, hogy túlhordom és majd indítani kell a szülést. Minden kismamának vannak kényszerképzeteiKép

Mi jól vagyunk csak már ezerrel a költözés köt le. Úgy volt, hogy most hétvégén már beköltözhetünk, de pénteken szóltak, hogy csúsznak 1 hetet.Kép
Zsombika szépen fejlődik és egyre ügyesebb, okosabb. Már egy kicsit több, mint egy hét és fél éves lesz! Nagyon rohan az idő!!!
Majd ma megpróbálok felrakni néhány új képet róla az albumunkba.

Sziasztok!
Pirus

Angi, irigyellek a fantom miatt! Én is oly szívesen megnézném!

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!
Na akkor javaslok egy szeptemberi találkozót a Madách Színházban. Valszleg csak pótjeggyel jöhet össze, lévén hogy most kell jegyeket rendelni DECEMBERRE, de tanúsítom, hogy pótjeggyel is élvezhető. Mennem kell, mert egymás fejére borogatják a medencét a teraszon, még jó hogy víz nincs benne.
angi
angi
 
 


Szia Benő!
Voltam a dokinál és szerintem is nagyon rendes! Azért ha nem baj kiváncsi vagyok hogy zajlott nála a szülésed!
nyuffy
 
 


Sziasztok!

Angi! A Fantom tényleg király volt! Nagyon tetszett a páromnak is és nekem is. Egy picit talán hangos volt, de nem is annyira nekem, hanem Nándinak. Kép Szívesen megnézném én is még egyszer.
Ez a pótjegyesdi hogyan zajlik? Komoly az ajánlatod? KépKép

Nyuffy! Örülök, hogy Melczer dr. elnyerte a tetszésedet! A magánrendelésen voltál? Múlthét csütörtökön? Én is. Kép Kíváncsi vagy arra, hogy hogyan "zajlott" a szülésem? Én is. Kép 2003. aug. 10. után megírom, addig még én sem tudom. KépKépKép

Üdv: Benő
beno
 
 


Benő!
Nekem lehetett volna hangosabb is, de persze amikor én pocakos voltam, sokkal alacsonyabb hangerő is dübörgött belülről, biztos érted. A pótjegyezés úgy megy, de ne adjátok tovább, jó, nehogy mikor legközelebb megyek elfogyjon az orrom előtt KépKép hogy előadás napján a pénztárnyitáskor lehet venni aznapra, emelet-oldalra, 900 Ft. Most nyáron 3-kor nyitnak, fél háromkor álltam be szombaton, és az utolsó kettőt hoztam el, asszem egy fő csak kettőt vehet, de ez nem biztos. a.
angi
 
 


Húúú Angi, ez tuti ötlet!!! :-)))
muter
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?