Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, én ismételten nem aludtam egész éjszaka, nem tudom miért, pedig Martin baba nagyon édes volt, nem zavart, meg semmi, de mégsem tudtam aludni!!!Most reggel mocorgott egy picit, de az sem volt vészes.Egyébként ki mennyiszer, és milyen erősen érzi hogy mozog a baba?Pénteken megyünk dokihoz, vérvételre, uh.-ra, kíváncsi vagyok mennyit nőtt 31.-e óta!!! :D Ez lesz az utolsó uh, vagy lesz még később is egy??Egyre közelebb a szülés, kezdek izgulni!!!!Olyan gyorsan telik az idő!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Zsu,
Lesz még uh. Dorkát sokszor érzem valamikor erősen néha csak helyezkedik. kukacozik a bőröm alatt én csak így hívom ezt :lol: este sokat mocorog meg reggel is.
Vendég

Panda:Néha én is nagyon érzem, de van mikor egész nap meg sem mozdul, csak este jelez, hogy jól van, és utánna ugyanúgy "csendben" van.Mostanában sétálni járunk a párommal, és sokszor érzem, hogy bekeményedik a pocim alul, és akkor helyezkedik.Egyáltalán nem rossz érzés, sőt... :D néha olyan érzésem van, mintha kipottyanna.... :lol: És egy pár napja a mocorgások is lentről jönnek.Ez miért lehet?Te jól vagy?És Dóra baba?

szemokzsu

Zsu,
Lehet a lába lefelé van ha még nem helyezkedett be azért érzed ott(vagya kezével motoszkál sokat) én mindenhol érzem hogy mozog de tudom hogy mikor mivel. Dorka feje lefelé van már 16 hetesen behelyezkedett (nagyon készül a születésre :D ) és ott is szoktam a csuklást is érezni meg néha kapirgál. A lábaival meg a bordáim alatt vagy oldalt kalimpál ezerrel. Néha meg meg a térdét a köldkömnél kidugja :D Jól vagyunk csak jó lenne már mászkálni de az még 6 hét. Ilyenkor már a napjuk 80% alvással töltik szóval azért mocorognak kevesebbet.
Vendég

Panda:Az lehet hogy lefelé van a lába, mert a multkor még farfekvéses volt, habár remélem mielőbb megfordul!!!Én sosem tudom mikor milye mozog, pedig van mikor kipúposodik nekem is, de olyan gyorsan jön, hogy nem tudom milye is az!!Te honnan tudod?Elmegy gyorsan az a 6 hét, majd meglátod! :wink: Mondjuk én is mindig így vagyok az idővel, már nagyon várom hogy megszülessen!!!De jobb nekik még odabent...

szemokzsu

Zsu,
Ha megsimogatom érezni hogy mit dugott ki és sokáig ott tartja szóval lehet fogdosni :D Még van ideje megfordulni bőven.
Vendég

Panda:Ja, értem!Majd kipróbálom én is, hátha....Igen, van ideje, de nyugodtabb lennék ha már megfordult volna! :D

szemokzsu

Panda, hogy-hogy 6 hét???Neked is 36. hétig kell szedni a bogyókat és utána "mászkálhatsz"???Feltéve, hogy marad energiánk mászkálni....
Vendég

Lafi,
Ezeket a bogyókat mindenki csak a 36. hétig szedheti ez a protokol. Utána már nem szabad mert a szülésnél okozhat problémát tágulásnál fájásnál stb. Addigra a baba és megérik szóval jöhet ha nagyon akar de azért többen mondták a kórházban is hogy simán lehet túlhordani is ilyen előzmények után. Szóval ne vegyed a dokit szavát olyan komolyan ő azt nem tudhatja mi tartja vissza a babát lehet 40 hétig a pociban marad lehet hamarabb megszületik.
Vendég

És akkor te a 36. hét után mersz majd kimenni sétálni vagy boltba vagy ilyesmi????Én még el sem tudom képzelni, hogy megy majd, mert a tegnapi kontrollnál is hogy mentem vagy 5 percet, elfáradtam....
Vendég

Vikci hol vagy???Remélem nincs semmi baj!!!!

szemokzsu

Lafi,
5 hete fekszem ha még fekszem 6 hétig pont annyi erőm lesz hogy a kanapéig elguruljak séta max ha valaki a hátán cipel :? Tudod beszéltük hogy már most lihegek egy tusolás után annyi erő nincsen a testemben hogy egy hangyát megmeljek. Ez se érdekelne csak félek hogy ez a szülésnél hátrány lesz sőt tuti az lesz ezt már más is mondta mert nem lesz erőm semmihez. Megpróbálok majd valamit kezdeni magammal de 3 hónap fekvés után(ha addig kibírjuk) nem tudom mit is lehetne és mit bírnék :roll:
Vendég

Nem 5 hanem 4 hete fekszem de már az agyam se működik :oops:
Vendég

Én majd azzal próbálok lelket vagy erőt önteni magamba, hogy nagynéha lemegyek sétálni a 36. hét után....
Vendég

Lafi,
Azért te előnyben vagy neked összesen max 4 hetet kell feküdni nekem 11-et :shock: szóval majd te leviszel a hátadon sétálni :lol: :lol:
Vendég

Tudom-tudom, hogy előnyben vagyok, oké, majd leviszlek!Hú anyám, szép lesz! :wink:
Vendég

Lafi drága vagy rád számíthatok :wink: addigra egy bálna leszek szóval sajnállak :lol: Á mikor én 36 hetes leszek te boldogan fogsz babázni szóval keresnem kell mást akire rádobhatom erőtlen testemet :lol:
Vendég

viszont addigra lehet, tiszta izom leszek meg ahogy kinéz a dolog úgy jó 10-15tel leszek kevesebb.... :lol: (a kórházban meg tegnap a doki el sem hitték, hogy nem híztam!!!!!) szóval lehet, hogy simán megy a dolog!!!!
Vendég

és mondjuk elviszem a gyereket és majd jól röhög a hülye anyján, ahogy kínlódik, meg rajtad, ahogy nagy hassal csüngsz rajtam! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Már harmadszor próbálok írni, de mindig elszáll az egész :twisted:
nem tudom mi lehet a baja.

Annyit írtam, hogy most már megint nincs kedvem leírni. Szóval csak üdvözlet mindenkinek :-)

MI most éppen betegeskedünk, lányom lázas, náthás, torka, hasa fáj, nekem gyomorfájás, szédülés. Szóval gondolom valami szuper kis vírus :-)
De Lilike jól érzi magát, mert reggel 8 óra óta meg sem állt :-) :-)
Szóval ez van.

Majd később jelentkezem!

Sziasztok!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

De jó lenne ha minél később születne meg a babám. vagyis pont időre , mert ugye az még majdnem 3 hónap. :-) Nagyon szeretném ha már itt lenne, de anyumnak 2-3 hónap kell mire felbír majd állni és ismét a régi lesz.

Zsu,

a 36.hétig még megfordulhat. Illetve addigra kell megfordulnia. nekem a bal oldalamra szokta kinyomni magát. És ott motoszkál.
Mi megyünk a 32. és 36. héten dokihoz . Mindkét esetben lesz UH. Ja és leveszik még a bacit is, hogy van-e vagy nincs? Meg vért.
36.hét után pedig azt hiszem minden héten kell menni CTG-re.

Pandi,

Ettől jobban leírni :-) kukacozás ez jó. Nekem is szokott ilyet csinálni és minfdíg elnevetem magam ha ezt csinálja. Meg hullámzik a hasam. De tényleg a nyugodt időszakban este felé szokott ficeregni. Van, hogy többször is éjszaka. :-) Én is ezt a kapirgálást érzem a pocim alján felül pedig erősebb rúgást. Remélem így is marad. Bár még ott van neki a nagy uszoda még elfér. Tud mocorogni.

Ja majd én elcipellek. Edzésben vagyok minden nap megyek a kórházba.
Emelgetem a keresztfiamat. Nem lehet nem megfogniannyira édes. Bár azt veszem észre, hogy néha egyre nehezebb. De ez a napsütés most egy kicsit erőt ad. Nem tudom ki tudsz-e ülni napfürdőzni, mert holnap azt mondják jó idő lesz? Csak egy pár percre. Biztosan jól esne.:-))

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci:Megkaptad a privim???Egész nap lesem az e-mailem.... :oops:

szemokzsu

Szegénykém. Én egész délelőtt a kórházban voltam. Aztán mindenkinek élménybeszámolni skypeon. Meg sógórnőmék költöznek ott is segítünk párommal. Most egy kicsit sok minden van. Bocsi. Az email az nem jó azt írtam is. De mindjárt megnézem, hogy a portálra felmegy-e. Tegnap meg már erőm nem volt megnézni a privimet.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Oké, köszi!Csak már úgy megnézném...Hova a portálra, ide?Bocsi, de ezt nem értem. :oops: És hogy van anyud?Remélem minden oké lesz!!!

szemokzsu

A gmail nekem úgy van az emlékeimben, mint egy internetes portál, de aztán rájöttem, hogy hülyeséget írtam. Mert ez egy email cím amit csináltál. Megpróbáltam, de sajna nem sikerült.

Teszek fel a keresztgyerekről képet. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci,
Nagyon édi a kis tökös :lol:

Zsu,
Akkor megtaláltad Vikcit sajnos nekem már nincsen meg.
Vendég

Panda:Igen, meglett!!Köszi!!!

Vikci:Nagyon édes a kisfiú!!!Mennyi idős???

szemokzsu

Hali,

Köszöni szépen a bókokat. Olyan jó baba illata van. Ő az aki ki tud kapcsolni. Holnap is találkozom vele. Én fogok rá addig vigyázni amíg az anyukája meg az apukája költözik. 7 hónapos a kis töki.

A filmet véletlenül találtam meg. Itt van a gépen. Milyen jó, hogy elmentettem csak nem emlékeztem már rá. :)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziaztok!

én csak olvasok mostanság :) mert semmi külcsi hála égnek nincs velünk..mindenrendben..várakozóban vagyok..várom az első mozgásokat!
mindenkinek ugy nődögél a pici :) néztem a táblázatot és elvileg én szülök utsóra innen :)ugyh gyűjtöm a tapasztalatokat :)

üdv mindenkinek :)
Vendég

Na halihó!

Remélem most nem kell 3-szor írnom, nem tudom délután mi volt a babanet-tel. Vagy lehet, hogy nálunk rosszalkodott az internet?

Vikci!
Remélem anyukád felépül mire a kisunoka megszületik, hogy legalább felhőtlenül tudjon örülni neki. Kitartást nektek!

Mozgás:
nálam is felül erős rúgás, alul motoszkálás, enyhe ütögetés. Meg amikor helyezkedik akkor köldöknél érzem a kis hátát, fenekét ahogy kitolja, majd rúg egy jó nagyot a bordámba :-)
Néha lerakja a lábát a feje elé, aztán kinyújtja és rugódozik. Szóval nagyon izgalmas dolgokat csinál ott bent :-)
Egyébként ez a "kukacozás" ez nagyon jó kifejezés, nem is lehetne találóbbat mondani. Én is sokszor ezt érzem. Rengeteget fészkalódik, ma szinte egész nap. Délután alszik pár órát, aztán folytatja fél 12-ig. Éjjel alvás, de aztán reggel velem együtt ébred a kis picurka:-)

Most megyek, mert Vikike egyre lázasabb, napközben jól volt, de most megint rázza a hideg és megy fel a láza. Megyek ápolgatom aranyomat, ilyenkor olyan kis elesett.

Azért egy kicsit ideült és ezt írta:
ljlkikiouoiuiujiuzouuiuizkizhiuuuzjhhh :-) :-)

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Na halihó!

Remélem most nem kell 3-szor írnom, nem tudom délután mi volt a babanet-tel. Vagy lehet, hogy nálunk rosszalkodott az internet?

Vikci!
Remélem anyukád felépül mire a kisunoka megszületik, hogy legalább felhőtlenül tudjon örülni neki. Kitartást nektek!

Mozgás:
nálam is felül erős rúgás, alul motoszkálás, enyhe ütögetés. Meg amikor helyezkedik akkor köldöknél érzem a kis hátát, fenekét ahogy kitolja, majd rúg egy jó nagyot a bordámba :-)
Néha lerakja a lábát a feje elé, aztán kinyújtja és rugódozik. Szóval nagyon izgalmas dolgokat csinál ott bent :-)
Egyébként ez a "kukacozás" ez nagyon jó kifejezés, nem is lehetne találóbbat mondani. Én is sokszor ezt érzem. Rengeteget fészkalódik, ma szinte egész nap. Délután alszik pár órát, aztán folytatja fél 12-ig. Éjjel alvás, de aztán reggel velem együtt ébred a kis picurka:-)

Most megyek, mert Vikike egyre lázasabb, napközben jól volt, de most megint rázza a hideg és megy fel a láza. Megyek ápolgatom aranyomat, ilyenkor olyan kis elesett.

Azért egy kicsit ideült és ezt írta:
ljlkikiouoiuiujiuzouuiuizkizhiuuuzjhhh :-) :-)

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Megjöttünk a doki bácsitól. Mindent rendben talált, méhszáj zárt. Baba a korának megfelelő, de sajnos nem mutatja magát. Összezárt lábbal feküdt. Nagyon szemérmes. :wink: Arra pedig nem nagyon modott semmit a doki bácsi, hogy múlt héten keksz után véreztem picit, és volt barnás folyásom is. Csak annyit mondott, hogy azt nem szeretjük, ha a kismamák vérezgetnek. Szerintetek ne kekszeljünk, és pihenjek? Vagy egyéb ötlet?

Pandus!
Kitartás! Már nem kell olyan sokáig feküdni. Pár hét az egész. Gondolom te már nehezen mozogsz a pocidtól, de én is már azt érzem, hogy nemsokára megjelennek a Green Peace-sek, és visszatuszkolnak a tengerbe a bálnák közé. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandus!
Dec. 8-án megyünk 4D-re. Karácsonyi akció van náluk. Remélem akkor majd megmutatja magát. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok

Vera
Én nagyon szeretem Áronomon a narancssárgát... szerintem egyáltalán nem lányos...
A kocsival lehet jobban is jártatok, hogy nem P C azokról én eddig csak rosszat hallottam...

Megvolt édesapám temetése... nagyon szép, és megható volt... találtunk egy nagyon kedves kicsi urnatemetőt... férjem elkészítette a keresztet, a szeretetvendégségen vetítettünk apum életéből képeket.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Pumpóka
Milyen kocsit néztek?
Szép a poci

Vikci
Remélem mamáddsal minden rendben lesz! :)
Aranyos a keresztgyerek!
A mi legkissebb keresztgyerekünkről itt vannak képek:
http://babszemecske.freeblog.hu/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Tegnap rohantunk a kórházba,mert bekeményedtem és úgy is maradtam. :evil: De szerencsére nem találtak semmi bajt,így haza is jöhettünk,csak a magnéziumot kell ennem.Visszafordult a baba medencevégűbe és ő feszít be,ettől a folyamatos keményedés.De a méhszály zárt és nincsenek összehúzódások.Úgyhogy megúsztuk az izgalmakkal. :D Már 1410 g-os a baba. :D

Vera!

nekem is nagyon tetszik a kocsi amit vettetek. :wink:

Pandi!

Végig te jártál a fejembe úton a kórház felé,hogy te mit érezhettél ,de biztatott a pozitív kimenetel nálatok és ebben bíztam én is. :wink:

Vikci!

Nagyon jók a képek. :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Valami biztos volt tegnap a levegőben, mert majdnem én is a kórházban kötöttem ki! :( este 8 körül elkezdett fájni a hasam, meg keményedett, és még majdnem 10 órakor is! :shock: Már készültem, hogy akkor megyünk, de ugye Peti már aludt, vettem be MG-t feküdtem még egy kicsit, és szerencsére el is múlt, de ilyen sokáig és ennyire még nem fájt soha! (Basszus, Petit majdnem ennyi idő alatt meg is szültem :shock: )Úgyhogy jól betojtam én is tegnap, és megígértem mindenkinek, hogy visszafogok egy kicsit a lendületből! :(

Eszter!

Örülök, hogy nálatok sem lett semmi baj! :) Mekkora nagy ez a baba :D Nem tudod véletlenül, hogy 25 hetesen mekkora volt? Csak azért érdekelne, mert nekem meg azt mondta doki, hogy kicsi, és 25 hetesen+3 naposan volt 809 g-os! Mennyit nőnek ilyenkor hetente?

Panda, Lafi!

Vigyázzatok magatokra, és kitartás a maradék fekve töltendő hetekre!

Katuci!

Jobbulást Nektek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Eszter,
A lényeg hogy nem lett semmi baj azért ilyenkor már keményedhet az ember csak erősebben az a lényeg hogy ne legyen ritmusos.

Viki,
25 hetesen kb. 800 g egy baba szóval teljesen okés nem tudom miért mondta a dokid hogy nem. Kb 150 g hetente amit magukra szednek a 24. héttől persze ez is egyéni késöbb meg lehet több is.
Vendég

Viki, kincsi???Ez hülyeség, teljesen tökéletes!
Vendég

Sziasztok!!Hát tényleg volt valami tegnap a levegőben, mert én is este úgy bekeményedtem meg görcsöltem, hogy azt hittem már baj van, de egy magnézium után picit jobb lett, de egész éjszaka nem aludtam ismételten.Ma már picit jobb, de sokszor keményedik, és picit görcsölget is.Lehet rátettem a takarítással is, de holnap megyünk dokihoz, remélem ő megnyugtat!!!Örülök hogy senkinek nincs komolyabb baja, úgy látszik ez most valami front! :?

szemokzsu

Viki!

Szerintem ezt a melegedést érezhettük,ami mára jött.De örülök,hogy neked sem lett végül bajod. :wink: Nem értem a dokidat.Sajnos én abban a terhességi időpontban nem voltam UH-on,de az biztos,hogy ilyenkor már teljesen eltérő a babaák mérete,és ráadásul ahogy saccolgatok a tiétek még csak nem is kicsi,mert én 22 hetesen voltam ,és akkor 590 g volt,amit 5 nappal nagyobbnak írt a gép,tegnap meg már 10 nappal nagyobbnak írta a méretei alapján.De ez ugye rengeteg mindentől függ.Mert ugye egy 4 kg-os baba is makk egészséges a 40. héter és egy 2,5 kg-os is,úgyhogy szerintem a lényeg az ütemes fejlődésben van,a többi annyira egyedi,hogy kort sem határoznak meg méretek szerint csak az első 12 hétben. :wink:

Pandi!

Igen,nekem is ezt mondta a doki,de szerencsére én ezt leszámítva nem szoktam keményedni egyenlőre,csak jobb félni mint megijedni.Ráadásul reggel 9-től du 4-ig semmi változás,ezért is mentem inkább kórházba.Ma már kicsit lazább a hasam.Ki is porszívóztam a lakást mint okos nő. :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Köszi lányok, mondjuk nekem is gyanús volt, hogy mi lenne rajta a kicsi! :) Csak Petit meg nem nézték akkor, így nem volt mihez hasonlítanom, de köszi mindenkinek! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki:Nekem egészen pontosan 25 hét+5 naposan volt 831gramm.Azért tudom ilyen pontosan, mert akkor voltunk 4D-n, és azt mondta a hölgy,hogy milyen nagy baba, a gép a méretei alapján így 26 hét+1 napot adott ki, szóval szerintem egyáltalán nem pici a babád!!!Utánna voltam26hét+2 naposan uh.-on, ott már 1010gramm volt, és itt a gép a méretei alapján 26 hét+5 napot dobott ki.Most holnap megyünk, kíváncsi vagyok.... :D Szerintem ez emberfüggő, meg babafüggő, van mikor kisebb, van mikor nagyobb mint kellene, de ez egyáltalán nem baj!!Nem kell óriásbébinek lennie!!! :D

szemokzsu

Sziasztok:)

Eszter:)
Szia itt is!

A 2006-os társtopikból írnék Vikinek 2 sort, mert engem egész terhesség alatt azzal idegesítettek, hogy el van maradva a baba, kicsi, fejletlen, kicsi a feje is...... :evil: Háromszor csinálták meg a 18 hetes uh-t.....

Nekem Bencus pontosan 25+0-nál volt méregetve. Tehát 3 nap különbséggel, mint a te babád. Nekem akkor 682 g !!!!!! volt :) Ha a Te babád kicsi, akkor Bence mi volt? :roll:
32 hetesen is csak 1644 g volt.
Aztán a 38. hétre megszületett. 2920 gramm és 49 cm volt, de egészéséges:) És nem is volt annyira kicsi, mint ahogy végig mondták meg ijesztgettek.....
Szóval ti a 809 grammal nagyon jók vagytok :)

Na csak ennyit akartam belekontárkodni:)

Sziasztok:)

Koda

Kép

Kép
koda

Hoztam egy pociképet
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Lenne egy kérdésem, a szüléshez 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat, vagy 3 hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kell?
Mindkét infóval találkoztam már a neten. Nem mindegy...
Nagyon köszi előre is

(Az én kicsim 18. héten 205 g volt, most pedig a 30. hét elején 1221 g)

Andi

Kép
danidaniel

Kép
Kép
Kép
Vendég

Szia danidaniell!

300 napnál nem régebbi kell, legalábbis nekem ezt az infot mondták.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Danidaniel, 300 napnál, de célszerűbb frisset kérni, kb 2 hónappal a szülés előtt, az a biztos, ha levélben megkéred, kb 1 hét alatt postázzák, amúgy csak akkor kell, ha nem ott szülsz, ahol volt az esküvő!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?