Új privát üzeneted érkezett!

Hello csajok!Valaki tudna nekem segiteni védönö ügyben?Nem tudtok egy olyan oldalt ahol a védönök vannak körzet szerint mert már nagyon tele van a puttonyom velük!SEGITSÉG!Persze szekszárdi védönöre gondoltam :oops: :oops: :shock: :shock:
Vendég

Móni,
nem tudok ilyen oldalt, de úgy tudom csak a bejelentett lakcímed szerint illetékes védőnőhöz járhatsz csak. Nem választhatsz védőnőt Szekszárdon ha máshova vagy bejelentve. Ha meg Szekszárdra vagy bejelentve kérdezd meg pl anyukádat hol a ti védőnőtök, és oda kell menned.
Banoed,
nekem még rémlik valami :wink: :P
Örülünk hogy visszataláltál. :)
Vendég

Köszi Áfonya!Hát sajnos nem nagyon érdekli a szekszárdi védönöt hogy szekszárdra vagyok bejelentve,mivel,hogy Érden lakunk.Ezért itt kell védönöhöz járnom,na de mindegy hagyjuk is mert csak felhúzom rajta magam,meg hosszú lenne leirni mi van.Azért köszi áfonya. :) :)
Vendég

banoed üdv... :wink:
Élmény lehetett pocakkal költözködni :twisted:
Vendég

Élmény volt.:-) És még messze nincs vége. Egy szoba még nincs berendezve, nincs gyerekágyunk, a ruhácskáknak egyelőre nincs helye...Szóval én még nem látom a végét, mármint a pakolásnak. A babavárásnak igen, amit sajnálok, nagyon szeretek pocakos lenni, még most is, amikor egy bálnára hasonlítok...Kár, hogy többször nem leszek:-(

Kép
Kép
banoed

Moni! A helyi kórház nőgyógyászatán megmondják, hogy a lakóhelyed szerinti védőnőnek mikor van tanácsadása, és akkor tudsz menni. A baba születése után Szekszárdon fogtok lakni? Mert ha maradtok Érden, akkor nem is érdemes szekszárdi védőnőt keresned. Szekszárdról nem fog Érdre járni 8) Érden menj be a nőgyógyra, és mondd meg, hogy melyik utcában laksz, és megmondják neked, hogy kihez tartozol, és őt melyik nap és hol találod meg.

Banoed! Én 6 hetes voltam Dominikkal, amikor költözködtünk :? Az sem volt nagy élmény, hányinger közepette. Ráadásul vizsgaidőszak kellős közepén :evil:
Nem akartok harmadik babát? :wink: Soha ne mondd, hogy soha :P Mi lesz a kistesó, fiú vagy lányka?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi, olyan gyorsan nem, 35 felett meg már nem szeretnék szülni. Lassan 32 leszek...
A kistesó lány lesz, ha minden igaz. A nuniját minden ultrahangon mutogatja, de az arcát nem:-( Azért remélem, minden rendben lesz.

Kép
Kép
banoed

banoed igazi csajszi :lol:
Ilyenkor már Eliza sem mutatta a pofiját,egyebeket viszont nagy előszeretettel :D
Amint kezdem kicsomagolni most is azonnal szétcsapja a lábait :oops: :lol:
Kép
Kép
Vendég

[quote="banoed"]D írta:banoedadomi, olyan gyorsan nem, 35 felett meg már nem szeretnék szülni. Lassan 32 leszek...

Én 33 leszek néhány nap múlva, és most várjuk az elsőt, de össz. 3-4 gyereket szeretnénk, szóval bőven fogok 35 fölött szülni, ha minden igaz. Kivéve, persze, ha a következő terhesség hármasikrek lesznek, és "egy kosszal" elmegy. :)

Igaz, volt olyan barátnőm, aki egy az egyben elmondta, hogy túl öreg vagyok én már ehhez (=ennyi gyerek vállalása). :lol:

Kép

Kép
enahma

Szüljön az ember ha szeretne és egészséges, mindegy hány éves. Én hiába vagyok 26 nem valószínű hogy lehet harmadik. Bár már most megbeszéltük hogy megpróbáljuk 5 év múlva akár lombikkal is :P
Cseriani,
szétcsapja a lábait :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szerintem is az ember annyi gyereket vállal amennyit csak szeretne. Mi még gondolkodunk a harmadikon, bár most úgy érzem, hogy nekem az életben nem kell több. Talán ha a Réka már 6-7 éves. Evelinnek viszont ahhoz egy 180 fokos fordulatot kéne tennie a jóság felé.
Korra pedig azt mondják, hogy mindenki annyi idős mint amennyinek érzi magát. Én akkor jelenleg vagy 100 éves vagyok. :lol: :lol:
Vendég

megkaptuk az első védőoltást,Eliza eddig egész jó viselte. Remélem nem lázasodik be-Kristóf egyiktől sem volt lázas...
Én is szerettem volna három törpikét,de Elizával való szülésem után keményen elgondolkodom rajta... :cry:
Szerintem fejlődött már annyit az orvostudomány,hogy nyugodtan lehet szülni 40 körül is...egy ismerősöm nemrég szülte a harmadikat,42 éves...
Csak azt is mondják sokan,hogy nem akarnak öreg anyja lenni egy gyermeknek... :shock:
Ebben is van valami...
rékababa nekem is annyira összejött minden az elmúlt pár napban,hogy veled botorkálok 100 évesen :)
Vendég

Cseriani, mi a baj? Ha nem publikus, akkor bocs a kérdésért. Legyen jó kedved!
Emmamamival mi van?
Ma reggel zokogtam, rátaláltam egy blogra, hát nem kívánom senkinek, hogy ezt kelljen átélnie!(www.tundi30.blogol.hu)
Emmamami, most még jobban megértelek...

Kép
Kép
banoed

banoed írtam privit...
Vendég

Banoed ez szörnyű. Nagyon szomorú.

Cseriani nálunk is most csőstül jön a baj. Valaki biztos megátkozott. Boszijaink kérdés: átkot is vesztek le? Nem ártana végre. Mostanság inkább a rossz dolgok találnak meg, már jó volna egy kis öröm hír is.
Vendég

Rékababa! A boszisuli sajna befuccsolt, felszámoltuk Emmával a bótot, számla nélkül pedig nem csinálhatunk semmit (még a végén a dili-doki ajánlók mellett az adóellenőrök is megtalálnának :wink: ).
A korról: én is csatlakozom a jelenleg 100 évesek táborához, bár ma egy kicsit fiatalabbnak érzem magam, csak 99-nek :P
Az, hogy ki hány évesen szüljön, szerintem nagyon egyéni kérdés. Én az elsővel úgy voltam, hogy 25 éves korom előtt szeretném, a második meg majd lesz valamikor. Hát összejött, nem egészen 24 évesen szültem Danit, aztán nem egészen 27 évesen Dominikot. Harmadikat nem szeretnék!!!!! Azt az egy esetet kivéve, ha véletlenül jönne össze, akkor nem vetetném el.
Megyek szétcsapok a fiúkák közt. :evil:

dadomi

Timesz!
Nagyon boldog névnapot Olivérnek!!!!
Kép

dadomi

Sziasztok!
Köszi a hiányolást, olyan aranyosak vagytok! Vagyok, vagyok, olvasó üzemmódban többnyire.
Banoed, üdv újra! Hú, nemsokára jön a lánykád! Roli történetét én is ismerem, de nem bírtam végigolvasni, már csak a képek láttán is bőgtem... Kegyetlen az élet.
Cseriani, Áfi, nagyon jóóók a hóemberes képek! (jó, tudom, azóta már elolvadt...) Cseriani, Kristóf olyan nagy fiú!
Dadomi, szeva! :wink: Neked is: soha ne mondd, hogy soha!
Jaj, és Moni: annyira édes a kisbabád az UH képen! Nekem is először az jutott eszembe, hogy olyan, mintha integetne! Remélem, sikerült védőnőt találnod.
Enahma, hogy haladsz a disszertációddal? Nagyon tetszik a gondolkodásmódod a sok szüléssel kapcsolatban! Sztem is mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát (most én is a 100-hoz közeledem); de kb 4 év múlva bevállalunk még egy gyerkőt. Igaz, addigra 37 (illetve 104) leszek, de egye fene... Csak egészséggel bírjuk.
Rékababa, veled mi a baj? (Tudom, rosszak a kölkek, de azon kívül ugye nincs más?) Cseriani, ma voltál a sebészeten?
Nálunk: Ármin már régóta egyedül ül, ezerrel kúszik, 2 napja feltérdel és hintázik; viszont nagyon nem megy neki a hozzátáplálás... egyedül a borsót eszi meg, de abból se sokat. :o Nagyon jól eljátszanak egymással Hannával (aki viszont még mindig nem szobatiszta és nem is lesz az soha az életben), öröm őket nézni, és imádják egymást (egyelőre)... Persze, nagyon oda kell rájuk figyelni.
Itt ép "játszanak"...
Kép Kép Kép
A másik kettő meg a ráadás. Bocs, ha sok voltam képileg (is)...
Vendég

Emma írtam privit. Nagyon gyönyörűek a gyerkőcök. Hatalmas kék szemek. Téged is irigyellek. Mindig ilyen szemű gyerekeket szerettem volna. De sajnos nem jött össze. :?

Most Rékám beteg. Már lassan egy hete. Szörcsög, köhög. Folyamatosan szívom az orrát. Gyógyszert szedünk. A dokinéni azzal vígasztal, hogy elhúzódhat még a jövő hétig is. De valami jó hír: szombaton EGY ÉVES LESZ RÉKA!!!
Most egy kicsit nosztalgiázni szoktam, hogy mi volt ilyenkor tavaly.
Vendég

Rékababa, megkaptam, köszi!
Dicséreteket is köszi! Sajna, nekünk nincs esélyünk barna szemű gyerkőre, így ezért én meg téged irigyellek... :lol: Mivel ünnepeltek? Lesz tortája kisegérnek?
Vendég

Jaaaj, és jobbulást neki! Fránya időjárás, biztos ez is közrejátszik.
Vendég

Emma igen,ma voltam. Időpontja feleslegesen van az embernek,sógor koma,jóbarát akkor is bemehet elöbb :twisted:
Mindegy,végülis bejutottam...csak a hasamon levő hármat szedték le,pénteken kötözés,két hét múlva varratszedés,addigra lesz szövettan,és akkor beszéljük meg,hogy mikor szedi le a vállamról a kettőt.
Dr.Győri Attila nagyon-nagyon aranyos,szimpatikus orvos,az asszisztense is...
Csak jót mondhatok róluk :D
Most kicsit érzékeny,húzódik,de majdcsak elmúlik...
Emma mikor mehetünk Kristóffal háztűznézőbe? Hanna gyönyörű!!!
A kisfiad meg nagyon huncut :lol:
Vendég

jajj,elfelejtettem a vonalzókat...
:lol: Kép
Kép
Vendég

Epreshabos tortája lesz. Kis családunk ünnepel. Mivel egy hónapban van a két gyerkőc szülinapja ezért a többiek már odaadták az ajándékát. Mi azért külön tartjuk mind a kettőnek.
Vendég

Enahma, hogy haladsz a disszertációddal? Nagyon tetszik a gondolkodásmódod a sok szüléssel kapcsolatban! Sztem is mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát (most én is a 100-hoz közeledem); de kb 4 év múlva bevállalunk még egy gyerkőt. Igaz, addigra 37 (illetve 104) leszek, de egye fene... Csak egészséggel bírjuk.

A disszertációm rég megvan, a védés lesz dec. 11-én.
A húgom a sok szüléssel kapcsolatban közölte, hogy majd szülés után meggondolom magam, hányat is akarok. :)

Kép

Kép
enahma

Enahma:nyugi,szülés után mindenki azt mondja hogy soha többet(tisztelet a kívételnek),de aztán ahogy telnek a napok úgy halványodnak a rossz emlékek és csak a szépre emlékszik még évek múlva is az ember. Engem is jól megfingattak,de hol van az már........??Emma: milyen jól elvannak a gyerkőcied :D már én is várom hogy nyúzzák már egymást!Cseriani: jobbulást,gyógyulgass!Nagy bátorság,nekem is van 3 nagy sötét,meg is nézettem a bőrgyógyásszal de azt javasolta ha nem zavar ne bántsuk. Az egyik a köldökömbe van és a Komáromi doki mindíg azzal piszkált,hogy ha császár lesz vetessem le :lol: persze csak viccelt.Rékababának pedig előre is boldog szülinapot!!!!!

Kép
Kép
josi

josi bárcsak nekem is ezt mondták volna..de sajna nekem muszáj volt leszedetnem :cry:
Vendég

Bocs, Enahma, eltájoltam magam... :oops: Drukk a védéshez!
Cseriani, nekem is sok van és nagyon randák, komolyan, el se merek menni, de muszáj lesz. Jó, hogy írtad a dokinak a nevét, ha majd meghallopm, hogy ő veszi le őket esetleg, megnyugszom... :D
Kristóf bármikor jöhet, szeretettel várjuk! Rá pályázunk, meg dadomi Danijára, remélem, engedélyezik majd a 2férjűséget :P :lol: De lehet a 2 kisfickó sikítva fog menekülni az én kis hisztériám elől... :? :lol:
Enahma, ne hallgass ilyesmire, hogy nem akarsz majd többet szülni... Szörnyű (bár, ahogy vesszük), de eltompul egy idő után.
Vendég

Bocs: Dadomi, és "hisztérika" De ez a kettő nem együtt értendő... :lol: Csak javítottam.
Vendég

jó reggelt mindenkinek...
jöjjön megint egy kis visszaszámlálás...
Egyébként ki hogy van a karácsonnyal,télapóval? Kinél mi hozza az ajándékokat? (na,ezt jól megaszondtam :oops: )de azért értitek,remélem...
És esetleg kinél tudja már a gyermek,hogy végülis anya és apa,meg a többiek vásárolnak? (és persze utána odaadják a télapónak,stb...,hogy ő hozza ki az ajándékot :lol: )
Volt valakinél tavaly "igazi" télapó? Hogy fogadták a gyerkőcök?
Na,egy csomó kérdés...csak kiváncsi vagyok... :wink:
Kép
Kép
Vendég

Cseriani,
nálunk van télapó. Igazi télapót most tervezünk idén először, mert itt a faluban van egy olyan lehetőség, hogy szólsz egy adott helyen, leadod az ajándékcsomagot, és ingyen kihozza egy télapó dec. 6.-án. Szerintem kipróbáljuk. Tavaly még volt munkahelyem, akkor ott a cég csinált mikulást és be lehetett vinni a gyerekeket.
Kép

És a karácsonyfát meg az ajándékot a Jézuska hozza. Apának meg anyának ehhez semmi köze. :wink:
Vendég

Sziasztok! Hozzánk is jött és jön is minden évbe a Mikulás,itt is le kell adni a csomagot a műv.házba tavaly 800ft volt. Szerintem megéri mert annyira elhiszi még az én 6 éves nagylányom is :lol: . A fenyőfát eggyütt vesszük meg és díszítjük fel,de az ajándékot a Jézuska hozza. Mit szóltok,milyen szép idő van?? Legalább is itt Pakson.

Kép
Kép
josi

josi nálunk is gyönyörűen süt a nap,kinnt is voltunk fél délelött. Gondolom Csilla is élvezi a levegőn...az alvást :lol:
Legalábbis Elizával még mindig nem tudok úgy sétálni menni,hogy ne aludna el a friss levegőtől,meg persze,ahogy a babakocsi döcög a feneke alatt :lol:
Vendég

Cseriani,szintén zenész...ha ráadom a sapkát már csukja is a szemét :D hamar megtanulta hogy mikor babakocsizunk. Mondjuk minden nap legalább 2x mikor megyünk oviba.

Kép
Kép
josi

Emma! Nem kell szerintem aggódnod Ármin evése miatt, nem úgy néz ki, mint aki nem kap enni :D Jó kis hurkás :wink: Egyébként Dominkkal is nehéz volt kezdetben a hozzátáplálás, nagyon sokáig csak a banán-almapürét volt hajlandó megenni, a zöldségeket köpte ki nagy ívben. Amikor húst kezdtünk eszegetni, akkor alma-banánpüré csirkehússal volt a menü állandóan :) Meg persze szopi minden mennyiségben. Most már nagyon szeret mindent :) Persze szopizni is bármikor :roll:

Jövő héten mehet Dani oviba!!!! Remélem idén már nem lesz beteg :oops:
Nálunk is gyönyörű szép idő volt ma, amíg aludt Domi virágokat ültettem át és el az erkélyen egy szál pulcsiban :lol: :lol: Nagyon tetszett ez a szép napos idő. Drága nagyfiam megkérdezte, hogy miért nincs jó meleg, ha már süt a nap? Meg minek veszünk fel kabátot ha süt a nap? Szegényke nem érti: egyik nap havazik, szánkózunk, másik nap meg kinéz az ablakon és hétágra süt a nap és mégis hideg van.

dadomi

Ja, Emma, gyönyörűek ám a kék szemű gyerekek is :P , meg persze a barna szeműek, meg azok is, akiknek egyik nap kékes szürke, másik nap zöld, harmadik nap meg barna a szeme (ez az én kisebbik fiam :shock: )
Láttad volna hogy nézte Dani a lánykádat :wink: :lol: :lol: , húúúúúú leszünk ám mi bajban néhány év múlva :lol: Ha nem engedik majd a többférjűséget ( :shock: :shock: :shock: pasiból egy is SOOOOOOOOOK! ), akkor majd a lurkókra bízzuk a döntést :wink: Áfi kislánya is tetszik Daninak :P , de a többnejűségre sincs túl nagy esély :P Ja és az oviban is van egy kislány, aki tetszik neki :shock: , hát nem igazi pasi? :oops:

dadomi

sehol senki????

dadomi

sziasztok...voltam kötözésen,addig anyu őrizte a két rosszcsontot. Az egyik sebem elég nagy,meg is lepődtem,jó 3 cm-es :?
Vendég

Kép
Kép
Vendég

na,ma aztán tényleg sehol senki...
Babamasszázson voltunk az elöbb,Eliza nagyon élvezte :lol:
Vendég

Nálunk Evelinnek konkrét elképzelése van az ajándékokról. Már kinézte a tescós újságból, hogy mit hozzon neki a Télapó és a Jézuska. Ő szerencsére még hisz ezekben. Remélem még elég sokáig. Így egy kicsit lehet ösztökélni a szófogadásra. Ha engedetlen nem hoz a Télapó ajándékot csak virgácsot. :D :D :D Valamennyire be is jön.
Vendég

Emma boldog névnapot!

Sehol senki! Kivel mi újság? Kismamik jól vagytok? Többiek, gyerkőcökkel mi újság?
Vendég

Boldog szülinapot Rékának!
Kép

És boldog névnapot Emmának!
Kép
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm szépen a köszöntést, Rékának pedig soksok boldog szülinapot kívánok!
Cseriani, babatorna ott van nálatok? Biztos klassz lehetett!
Mi is sétáltunk egyet ma délelőtt, kihasználtuk az uccsó szép napot... :cry:
Hanna is megnézte a tescos szórólapot ajándékügyben, neki lehetőleg minden kell, ami rajta van... :P
Vendég

igen,a volt védőnéni tartja...Kristóffal is jártunk,nagyon élvezte,mikor massziroztam,a lábát mostanában is dugdossa,hogy nyomkodjam... :lol:
Nagyon boldog szülinapot Rékának,meg boldog névnapot Emmának :lol: :lol:
rékababa én aztán fenyegethetem Kristófot,hogy nem kap semmit,ha rossz. :cry:
Meg sem hallja,amit mondok neki. :twisted:
Kép
Kép
Vendég

dadomi ,Áfi küldtem emailt. Küldök még,akinek megtalálom az email címét...
Vendég

emmamama és Edina címét is megtaláltam :lol:
Vendég

Csatlakozom a jó kívánságokhoz:
Emmának: Nagyon boldog névnapot!!!!

Rékának: Nagyon boldog első születésnapot!!!!

Megyek megnézem az e-mailt!

dadomi

dadomi elküldtem a másik címre...
Vendég

Sziasztok! Rékának boldog szülinapot,Emmának boldog névnapot. Az utolsó szép napot mi is kihasználtuk,Csilla 4 órát aludt a babakocsiba.

Kép
Kép
josi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?