Sírtam a röhögéstől a konyhai sztorijaitokon és Niki autós kalandjain. lol:
Feri:léccilécci írjál máskor is, többet, sokat, naggggyon sokat!!! Élmény olvasni, amilyen szeretettel és kedvességgel írsz Nikiről és amilyen plasztikusan leírtad a sztorikat!
ZSUUUUU! KIRÁLYSÁG!! VESSZENEK A CISZTÁK!!! JAJDEÖRÜLÖK!!!!!!
Petra, :o azt hogyan fogjuk kivitelezni, hogy összehúzzuk magunkat???
Ezek tudják, hogy kismamik vagyunk?....
Megvolt a cukros lötyikés terhelés. Nálunk szigorúan csak úgy lehetett, hogy a kis tasakot kellett vinni (170 Ft 75 g glulóz, rablás
), sőt az egyik csajszit visszaküldték a patikába, mert bekeverte előre otthon.
A citromot is vittem, csak érdemes elvágva vinni (!). Amúgy lehet, hogy szentségtörő vagyok, de szerintem nem rosszabb, mint egy nagyon elcseszett limonádé. MIvel alapvetően én is és a fia(i)m is édesszájúak vagyunk, nem volt dráma elfogyasztani a cuccost. Az egyetlen kellemetlenség, hogy inkább kikanalazni lehetne, mint inni, mert eszébe nincs feloldódni. De azért el tudnék képzelni rosszabb dolgot is meginni
.
Nagyon rendesek voltak, előre vették a kismamákat, erre egy pasi beállt elém a kismamis sorba, erre a rendes sorból nekiestek az emberek, hogy talán ő is kismama??? Meg többen belázadtak. A végén én már röhögtem, mert majdnem verekedés volt. De legalább lefoglalták magukat az emberek, amíg várakoztak... Nagy az Isten állatkertje
Nálunk 120 perces a második vérvétel, de nagyon korrektek, mert addig nem is engedik meginni a lötyit, ameddig nincs meg az éhgyomri eredmény, nehogy valakinek eleve magas legyen és megboruljon tőle. Gordonnal simán megitatták...
A 2 óra alatt kimentem csavarogni, kiváltottam a Felicitas csomagot (simán kiadták), amiben 1 MAM cumi és 1 Avent cumisüveg volt benne meg tájékoztató füzetek. Meg betévedtem a kínaiba, és kiderült, hogy van szopis melltartó, 700 Ft-ért, finom pamut és nagyon kényelmes. Vettem is egyet.
A véreredményemet azóta meg is kaptam és jó lett, csak megzuhant a vasam, most már el kell kezdenem szedni. A toxoplazmát majdnem elfelejtették, én vettem észre a leletkiadáskor... meg a második szúrásnál meggyötörtek, mert a vénám aljas módon elbújt...de legalább rendesek voltak, és ez kárpótolt mindenért.
Amire még számítson, aki nem volt, hogy (legalábbis nálam) kb 1 órával a cukros lötyi után kicsit olyan telítődött-émelygős érzésem volt, de azért ahhoz képest kibírható, ahhoz sehol nincs, mint az első harmad rosszullétei. Fúj!