Új privát üzeneted érkezett!

Szervezésben szivesen segitek, csak sajnos nincsenek olyan tuti ötleteim.
De gondolkodom rajta.
Aki délbudáról jön, tudokfuvart vállalni (valszeg kocsival leszek), bár a 18-56os villamosok egészen déliig elvisznek. :)

Kép

Kép
kolyok28

Tali:
1. Pepike
2. Kikó70
3. Kölyök28
4. Kvaszeva
5. Beuska75
6. Eszter.eu
7. Mzx
8. Mpatr
9.Pumperka

Tand!
Nagyon jó képet csináltak a gyönyörű kislányodról! :wink:

Eszter!
Vitamintéma: Én hébe hóba bekapok még egy-egy Elevitet. Ha a pocakom rendetlenkedik (picit görcsöl, keményedik) akkor MgB6- ból kettőt. Viszont félidő óta minden nap iszok Kálciumot. Most van a csontosodás, ill a fogak csírái is kialakulnak ahhoz elengedhetetlen a kálcium, na és persze az én fogaimnak és csontjaimnak se árt. Eddig 300mg-os kálciumot ittam, de most a férjem 500 mg-ost hozott. Megkérdeztem a szomszédomat aki háziorvos, csak nagyon hosszútávon lehet "túladagolni", annak pedig az eredménye vesekő lehet, de néhány hónap alatt nem, főleg, hogy most fel is használódik.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Eszter: Én sima mezei kalcium és magnézium pezsgőtablettát iszom. Múlt héten elkezdett nekem is görcsölgetni a lábam, így reggel, este iszom egy-egy mg-t, duán pedig egy kalciumot. Így most nem görcsölt be még a vádlim.
Az Elevitet harmadik hónap után leállította a dokim, mivel vasat írt fel, a többi meg nem nagyon szüks., csak növeszti a bébit. A pezsgőtablettákra azt mondta oké.

Livi
Kép
Kép
lusie

Tand,
gyönyörű a kislányod, szerintem nagyon látszik a pofiján, hogy lányka! Jó lenne, ha tudnál jönni a talira!!!!

Eszter,
csak ugyanazt mondhatom, mint Lusie, reggelenként kalcium pezsgőtablettával indítom a napot és szedem a vasat. Sajnos nem rendesen, úgy ahogy a dokim mondta, mert azt nem tudom csinálni. Naponta három szemet kellene bevennem, de ilyen mennyiség mellett, már nem segítenek a rostok, gyümölcsök, úgyhogy az édes kis aranyerem miatt, csak napi 1-2 veszek be. Így is elég gáz....

Ildi

Kép
kikó70

igazad van pepike,
a listát lefejtettem! :oops:
Tali:
1. Pepike
2. Kikó70
3. Kölyök28
4. Kvaszeva
5. Beuska75
6. Eszter.eu
7. Mzx
8. Mpatr
9.Pumperka
10.norco
[/i]

norco

Sziasztok!
Én is, én is! :)

Tali:
1. Pepike
2. Kikó70
3. Kölyök28
4. Kvaszeva
5. Beuska75
6. Eszter.eu
7. Mzx
8. Mpatr
9. Pumperka
10. norco
11. mni

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Kérdeztetek a várandós csomagról: www.felicitas.hu

Ma voltunk apával bőrgyógyászaton, sajnos összeszedett egy kis fertőzést, én meg kaptam az alkalmon, elmentem vele és levetettem a szemölcsömet a gyűrűsujjamról, meg volt egy bőrkinövés a hónom alatt (valami fibróma izé) na azt is, mert marhára zavart és lett egy szép szőrtüszőgyulladásom pont mellette, arra is kaptam kenőcsöt. :( Úgyhogy fagyasztottak, injekcióztak, de azért nem volt vészes. Ja és azt mondták, hogy ilyen bőrkinövések elég gyakoriak terhesség alatt, figyeljek oda, lehet hogy még lesz. :?

Köszönöm a névnapi jókívánságokat!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Felteszek egy képet, amelyen lehet érzékelni Levi babám méreteit. A mellette levő kisfiú narancssárga pólóban 4 éves, a kisfiú mellett a kishúga van, aki Levinél fél évvel idősebb. Levi itt 1,5 éves. (tudom mondhatjátok, hogy az anyja sem kicsi :oops: :oops: :oops: :( :)

Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Aranykavics! Merre vagy? Hiányzik a figyelmeztetés, mely szerint
23 hét!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Panny, gratula Olivérhez, nagyon jóképű kissrác lesz! :) És a pocakod is szépen nő! :)
Pepike, köszönjük az ügyes szervezést és a gyors intézkedést! :)
Tand, gratulálok a kis Grétához, nagyon édes a képen és a neve is tetszik. :)
Márti, örülök, hogy hazértél, viszont sajnálom, hogy a talira nem jössz! :(
Eszter, én az Elevitet még szedem 3 naponta és felválta vagy kalcium vagy magnézium pezsgőteblettát szoktam inni. A vádlim van, hogy nekem is bedurran éjszaka... olyankor felülök és masszírozom picit.
Mpatr, én túl vagyok a cukorterheléses vérvételen... szerencsére soron kivül bemehettem a vérvételre (szerintem lehet, Nálatok is ki lesz írva), de utána az egy óra ücsörgés... uncsi volt! :( Nem is volt hely a labor előtt, így egy szintet felmentünk és a röngen előtt ücsörögtünk. :) Én is dec 3.-án megyek 4D-re! :)

KépKép
KépKép
mni

Eszterxx hová tűnt? Már nem dolgozik, és nincs gépe, csak lemaradtam róla?

Kép

Kép
mzx

[quote="pepike"]
írta:
pepikeKiszazsu!!!!!
Tessék jönni a talira, viszlek téged is!!!

Köszi, Pepike, tényleg egy Kép vagy! A szervezés miatt is és a taxi miatt is! Jelentem: megyek!

Tali:
1. Pepike
2. Kikó70
3. Kölyök28
4. Kvaszeva
5. Beuska75
6. Eszter.eu
7. Mzx
8. Mpatr
9. Pumperka
10. norco
11. mni
12. kiszazsu

Egyébként pont ma győztem meg Apát, hogy dec. 10-én hétfőn lógjon kicsit a suliból, bele is ment, hogy késik egy órát, de így már nem lesz rá szükség, mert kedden nincs oktatás. Kép

Rólunk annyit gyorsan, hogy ma a genetikai UH-n mindent rendben találtak, kisebb lett a vesemedence-tágulat, a bal veséről el is tűnt, úgyhogy minden Kép
Az nem tudom számít-e, hogy 23 hét 2 napos UH-n a biometriai adatok 21 hét 4 napos terhességnek felenek meg!!! Hm???

Panny, szép a pocid! :D
Tand, szép Gréti-baba! :lol:
Vendég

Ja, és kiderült, hogy a férjem a Mongolban dolgozott :lol: , ott volt séfhelyettes, még régebben. Azt mondta ő is, hogy nagyon jó hely, állítólag ez volt az első ilyen svédasztalos étterem.
Vendég

Zsu!Örülök, hogy múlik a vesemedence tágulat! Én is azt hallottam, hogy ha máskor nem, akkor születés után magától rendbe jön, csak figyelni kell egy kicsit jobban.

Aranykavics???

Tand!
Nagyon ari a kis Gréta! És tényleg, már lányos arca van :)
Én sajnos még nem láttam az én kicsimet, mert még nem voltam 4D-s UH-án. És annak idején Levit sem láttam, mert az arca előtt volt a köldökzsinór, meg egyebek??? is takarták az arcát. Csak a szem és a kis pisze orra látszott egy keveset.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Niki most épp a védőnői tanfolyamon okosodik pocaklakó ügyben, így most csak én tudok Nektek irogatni :)

Egy kis élménybeszámoló a mai napról. Reggel a cukorterheléses vizsgálaton kezdtünk a kórházban, amit Niki egész jól viselt, mert nem azt a borzasztó cukros lötyit kellett meginnia, hanem emberi módon a tej+zsömle variácó játszott, és a két vérvétel között 1 óra telt el.

A Kútvölgyi előtt egyébként iszonyatos módon parkolnak az emberkék, felállnak a járdára, tilosban állnak meg minden. Mi rendesen beparkoltunk egy helyre, de mire kijöttünk úgy ránk parkolt egy okos fazon, hogy nem tudtunk kihajtani. Nem viccelek, körülbelül 15 percen keresztül forgolódtam a Mondeóval egy köpetnyi helyen, hogy valahogy nagy nehezen ki tudjak tolatni. Ja és közben Niki nézte, hogy még 2 centit mehetek előre-hátra, vagy már csak egyet :) De a csattanó a végére maradt: Niki talált egy papundeklit és ráírta, hogy "te köcsög, miattad nem tudtunk kiparkolni rendesen" , majd elhelyezte a kocsi szélvédőjén - nagyot röhögtem az én kis ˝megmondom én neki a magamét˝ feleségemen... ;)

Aztán elmentünk konyhabútort rendelni egy céghez, de végülis nem tőlük lesz, hanem a helyi ismerős asztalostól. Karácsonyra, ha minden igaz már lesz szép konyhánk, hurrá! :)

Ezután beugrottunk az Aréna Plazába, hogy mégis milyen. Az orrunk előtt egy tipikus kis csili-vili szőke csajszi olyan szépen beparkolt a Mercijével a rokkantak helyére, hogy ihaj! Csak 10 métert kellett volna arrébb gurulnia, de nem! Na erre a Niki a kocsi koszos-poros hátsó részére a Mercedes felirat alá ráírta a kezével, hogy "Ribi". Na ezen is jót röhögtem :) Nekünk amúgy nem igazán jött be az új áruház, mert egyrészt nagyon rongyrázós, meg érzetre valahogy sokkal kisebb, mint a Westend, arról nem is beszélve, hogy még nagyon félkész állapotban van. Én a Burger Kingben, Niki pedig a Mekiben hamizott - nem is keveset :)

Amúgy az én drága kis pocakos feleségem egész nap ásítozott, meg fájlalta a derekát, meg éhes volt, meg hasonlók. Hihetetlen, hogy mennyire átformálja az embert az áldott állapot. Amikor hazaértünk, lefeküdt egy kicsit, de szólt, hogy ébresszem fel a védőnői oktatás előtt. Hát olyan édesen aludt, hogy alig volt szívem felkelteni, de aztán végülis megtettem, erre ő kis kómásan eltipegett a rendelőbe...

Na most röviden ennyi, a Niki majd este biztos ír még Nektek :)
feri (mni)

Sziasztok!!!

Mni!
Kiszazsu!

Örülök hogy jöttök!!

Kiszazsu!
A talit majd megbeszéljük!
És örülök annak is hogy rendben van a babkód!!!!
Köszi az angyalkát!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Judit!
Gratula a hétfordulóhoz!

Na megyek kezdődik a pókerarc, és én mindig végigjátszom mikor hogy végeztem volna! :oops: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Hahó!

Tand! Nagyon édi kislány Gréta, és a neve is :)

Mzx! Köszi, hogy nem feledkeztél meg rólam!

Köszi szépen a vitaminos válaszokat! Mától napi 2 kálcium pezsitabletta felkerül a menüre. Az MgB6 már mindennapos egy ideje.
Szilvi! Köszi, így már nem fogok aggódni a túladagolás miatt.

Pepike! Köszi a szervezést! A hétvégén fogok törpölni játékokon. Ha nem tenném, szólj rám légyszi :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Eszter

Kép
eszter.eu

én is tanácstalan vagyok vitamin ügyben. :?
az elevitet igyekszem minimálisra csökkenteni, inkább természetes módon...
2-3szor szedek halolaj,folsav kapszulát meg a kalcium, magnézium pezsgőtablit én is iszom. de szerintetek jó a plussznak az új tablettája is, vagy ti inkább a kalcium sandozt fogyasztjátok?
és még valami: én úgy tudom a kalcium megfelelő beépüléséhez fontos a d vitamin is! ti szedtek hozzá ilyet?
ha igen mennyit kéne belőle enni???

norco

Sziasztok!

Talira nem tudok menni, mert karácsonyig végig dolgozom - kereskedelem :( ettől most elszontyolodtam!!!

Vitamin: szerintem nagyon sok tévhit kering a multivitaminok hatásairól...mindenki természetesen azt gondol, amit akar, és mindenkinek más válik be..én azon az állásponton vagyok, hogy a vitaminoktól nem lesz nagyobb a baba, nincs összefüggés! Mindenesetre mindenki szervezete másként reagál, de nekem a Béres Gravida nagyon-nagyon bevált!! Se görcs, se fájás, semmi (most gyorsan le is kopogtam)! A plusz kálciumon még én is gondolkodom..

szép napot!
Manna

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Panny,
nagyon szép kerek pocid van, Olivér is arika! :)

Tand,
Grétinek olyan helyes arcocskája van! Gratula az UH-hoz!!! :)

Pepike,
nagyon ügyi vagy a taliszervezés miatt, így kell csinálni! :)

Kiszazsu,
örülök, hogy kisebb lett a vesemedence tágulat! :)

Gondolkodtam a talin és most inkább nem mennék. Limitálva van a létszám és én nem biztos, hogy az idő meg az utazás megszervezése miatt ott tudnék lenni, úgyhogy hadd menjen inkább olyan valaki, aki tutira oda tud érni.

Melinda

Kép
melinda80

Vitamin: szerintem sincs összefüggés a baba mérete, és a vitaminszedés között. Már írtam nektek, hogy a a 2005-ös topikban csináltunk is erre egy kis felmérést a babák születése után. Nem volt semmilyen összefüggés a születési súly és a vitaminszedés között. Én pl. végig szedtem egy csomó fajtát, és csak 3 kiló lett Erik. Viszont majdnem mindenhol az volt, hogy a 2. és 3. gyerekek nagyobbak voltak ugyanazon család első babájánál. Ha jól emlékszem, akkor 4,5 kilóval egy 3. baba vitte el a pálmát :).

Kép

Kép
mzx

Jó reggelt!
Melinda, ne csináld már!!! Eddig olyan lelkes voltál... gyere a talira!!!! :roll:
És a többiek is jelentkezzenek!!! Mona, Eszterxx, Aranykavics!!!

KépKép
KépKép
mni

Melinda, biztos lesz 1-2 ember addig, aki lemondja, és még egyébként sem vagyunk 14-en!!!

Kép

Kép
mzx

Megpróbáltam felhívni Eszterxx-et, de egyelőre nem vette fel.

Kép

Kép
mzx

Aranyosak vagytok, akkor feltételesen felíratkozom, és majd meglátjuk, hogy mi lesz. Nagyon szeretnék ám menni! :)

Tali:
1. Pepike
2. Kikó70
3. Kölyök28
4. Kvaszeva
5. Beuska75
6. Eszter.eu
7. Mzx
8. Mpatr
9. Pumperka
10. norco
11. mni
12. kiszazsu
13. Melinda80

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!!

De jó hogy ennyien leszünk!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy látom még egy hely van,(sajnos max.14 főre van asztalunk)
tessék még valakinek jelentkezni!

Ma megyek előleget vinni!!

puszi szép napot pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Nekem is lötyis terheléses cukor lesz!!! :cry: :cry: :cry: Azt mondta a dokim, hogy ez új előírás és egy ilyen lötyisnek lenni kell. Bugyuta a kérdés, de Ti vittétek a citromos vizet és ott beleszórtátok a 75g cukrot, amit adtak??? Vagy hogy működik ez??? :oops:
Mni: Micsoda harcos kismama vagy Te???!!! Ribi, meg papírtáblák??? Ezelőtt is ilyen voltál, vagy a hormonok tombolnak??? De amúgy jól tetted :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

voltunk vasárnap szánkózni a Börzsönyben!
Ekkora hó volt! Nagyon tuti volt! Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

Pepike, ha mondjuk többen leszünk az nagy tragédia? Sok jó ember kis helyen is elfér! :)
Lusie, eddig is mindig mindent megmondtam... de most komolyan, olyan idétlenül mögénk állt, hogy nem bírtunk kikanyarodni!!! 20 percig szenvedtünk, már azon gondolkodtam, hogy rendőrt hívok vigyék el onnan az autóját! Megérdemelte volna, azt is, hogy Feri neki menjen és behorpadjon az oldala! :D

KépKép
KépKép
mni

Bocsi, de ezt meg kell mutatnom, nagyon édi kép. A hómalac..... Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

De jó képek! Mekkora hó és milyen szép idő volt! :) :)

KépKép
KépKép
mni

Mni!

Nekem nem lenne baj de igazából 12fős asztal volt és úgy mondták hogy max. 14 fő fér el ha összehúzzuk magunkat!!

Sajna :cry: pusszz

pepike

Kép

Kép
pepike

Livi,
milyen nagy hó volt, jók a képek! :)
Cukrot nem kell vinned, csak citromlét, mert azt nem adnak. Kb. 1 dl citromlét beleöntöttem, segítettek a nővérkék, hogy kb. mennyit rakjak bele. De vihetsz egy vagy két citrom facsart levét is, az szerintem jobban elnyomja a tömény cukrot, mint a sima citromlé. Legközelebb én is eredetei citromlét viszek.

Melinda

Kép
melinda80

Köszi Melinda! :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

Cukrot adnak? Én úgy tudtam, hogy a gyógyszertárban kell venni, és magunknak vinni, legalábbis anyósomnak ezt kellett csinálnia, amikor pár hete terheléses cukros vérvételen volt. Biztos ez is laborfüggő :roll: .

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Cukorvizsgálat:
Nekem a doki felírt gyógyszertári szőlőcukrot, amit ki kell váltanom, majd a vérvétel előtti estén feloldani 3 dl vízben és utána egy citrom levét belefacsarni. Ezzel a limonádéval kell mennem, és az első vérvétel után kell meginnom. Utána két órával veszik a következő adag vért.

Ildi

Kép
kikó70

Nem hiszitek el! Én is csak nehezen!
Beleöntöttem a lobogó vízbe a meggybefőttet, tejföl, szegfűszeg, cukor, stb.-minden ami kell egy incsi-ficsi meggyleveshez. Odateszem a másik fazakat, és nyúlok a só után - és ekkor csap belém a villám: már egyszert tettem 2 bő merőkanál sót valahová!!!!! ránézek a meggylevesre, majd gyorsan megkóstolom. :wink: Igen-az íze alapján ebben szántam erdetileg a tésztát megfőzni, és ebbe tettem az a sok sót. Csakhogy utána rögtön kiment a fejemből a só!!!!!!
Hát nem részletezem: képzelhetitek az ízét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnálom kiönteni, de nem nagyon maradt más választásom.

Kép Kép Kép
fanetta

fanetta: én imádom a gyümölcslevest, de sós változatban még nem kóstoltam :)

Niki a múltkor valami sütit készített, és kiderült, hogy véletlenül meggrillezte a szegény, jobb sorsra érdemes édességet. Mondanom sem kell, hogy tök fekete lett a süti teteje - Niki egyből ki akarta dobni, erre én: vágjuk le a tetejét és együk meg az alját. Működött a dolog, és mi így ettünk fincsi grillezett sütit :D
feri (mni)

Fanetta!
Én pár napja Leventének a tejbezabkásájának a tetejét megszórtam jó sok borssal!!! fahéj helyett.
Tegnap meg lecsavartam a sószóró tetejét és ráborítottam a sok sót a tükörtojásra.
Nem beszélve arról hogy kínai sült tésztát főztem és egy nagy tál hagyma, amit felszeltem már, leeset a székre pofával, és kiborult az egész a földre.
Ma meg Levi borította ki a levesét (az egész tányérral) szánt szándékkal a padlóra.
Utána meg (már elnézést) összehányta az egész ágyat, most mosom az ágyneműt.
A kazánszerelők meg a tegnap kitakarított házba, mászkáltak be cipőstől, hatalmas sárdarabokat hagyva maguk után.
Szóval ne aggódj a meggyleves miatt, lesz ez még így..... :D :D :D :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

leeset=leesett :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sírtam a röhögéstől a konyhai sztorijaitokon és Niki autós kalandjain. :lol: :lol: :lol: :lol: lol: :lol:

Feri
:léccilécci írjál máskor is, többet, sokat, naggggyon sokat!!! Élmény olvasni, amilyen szeretettel és kedvességgel írsz Nikiről és amilyen plasztikusan leírtad a sztorikat!

ZSUUUUU! KIRÁLYSÁG!! VESSZENEK A CISZTÁK!!! JAJDEÖRÜLÖK!!!!!!

Petra,
:o azt hogyan fogjuk kivitelezni, hogy összehúzzuk magunkat??? :shock: :shock: Ezek tudják, hogy kismamik vagyunk?.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Megvolt a cukros lötyikés terhelés. Nálunk szigorúan csak úgy lehetett, hogy a kis tasakot kellett vinni (170 Ft 75 g glulóz, rablás :lol: ), sőt az egyik csajszit visszaküldték a patikába, mert bekeverte előre otthon. :shock: A citromot is vittem, csak érdemes elvágva vinni (!). Amúgy lehet, hogy szentségtörő vagyok, de szerintem nem rosszabb, mint egy nagyon elcseszett limonádé. MIvel alapvetően én is és a fia(i)m is édesszájúak vagyunk, nem volt dráma elfogyasztani a cuccost. Az egyetlen kellemetlenség, hogy inkább kikanalazni lehetne, mint inni, mert eszébe nincs feloldódni. De azért el tudnék képzelni rosszabb dolgot is meginni :? .
Nagyon rendesek voltak, előre vették a kismamákat, erre egy pasi beállt elém a kismamis sorba, erre a rendes sorból nekiestek az emberek, hogy talán ő is kismama??? Meg többen belázadtak. A végén én már röhögtem, mert majdnem verekedés volt. De legalább lefoglalták magukat az emberek, amíg várakoztak... Nagy az Isten állatkertje :roll:
Nálunk 120 perces a második vérvétel, de nagyon korrektek, mert addig nem is engedik meginni a lötyit, ameddig nincs meg az éhgyomri eredmény, nehogy valakinek eleve magas legyen és megboruljon tőle. Gordonnal simán megitatták...
A 2 óra alatt kimentem csavarogni, kiváltottam a Felicitas csomagot (simán kiadták), amiben 1 MAM cumi és 1 Avent cumisüveg volt benne meg tájékoztató füzetek. Meg betévedtem a kínaiba, és kiderült, hogy van szopis melltartó, 700 Ft-ért, finom pamut és nagyon kényelmes. Vettem is egyet.
A véreredményemet azóta meg is kaptam és jó lett, csak megzuhant a vasam, most már el kell kezdenem szedni. A toxoplazmát majdnem elfelejtették, én vettem észre a leletkiadáskor... meg a második szúrásnál meggyötörtek, mert a vénám aljas módon elbújt...de legalább rendesek voltak, és ez kárpótolt mindenért.
Amire még számítson, aki nem volt, hogy (legalábbis nálam) kb 1 órával a cukros lötyi után kicsit olyan telítődött-émelygős érzésem volt, de azért ahhoz képest kibírható, ahhoz sehol nincs, mint az első harmad rosszullétei. Fúj!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

na neeeeeee... :shock: :shock: :shock:

Éppen most égettem le a kutyakaját, ami LEVESNEK(!) indult. Az edény is ment a kukába.
MI VAN MA?????????????????
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!!!!

Voltam előleget vinni a Mongolba, azt mondták 14 fő azért simán elfér ne izgulj Pati!!!

Olyan guszták voltak a kaják, legszívesebben odacsapódtam volna valamelyik asztalhoz!!!!

puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok,

Én most csak egy kis életjel erejéig kerülök elő, de igérem, hét végén írok sokat... Elviekben már nem dolgozom benn, hanem különféle adótanfolyamokon vagyok, de a gyakorlatban estig tanfolyam, aztán az utódommal átvesszük az aznapi kérdéseket, majd még dolgozom egy kicsit a nekem jött maileken, így aztán reggel 8-tól este 9-ig elvagyok megállás nélkül. A következő napokban áradásul a tanfolyam mellett még be is kell mennem, így aztán végképp ko.

Na mindegy, ezt a hetet valahogy ki kell még bírni. Nekem is meglett a terheléses vércukor eredménye, 8.3, ami magas (7.8 ig jó), így mehetek diabétesz rendelésre, valamint só és cukorszegény diétát írtak elő. A cukor még oké, de a só???? Én mindent nagyon fűszeresen szeretek... áhhh, ennyit egy gyerekért igazán megéri...

na, és 4 órát kellett várni a dokira a rendelésen, azt hittem, odanövök már a székhez. Nem csinált UH-t sem, sietett, na de akkor is... Mióta hozzá járok, egyetlen UH sem volt (csak a fizetősöm, de azt már be sem vittem megmutatni, nehogy amiatt ne csináljon képet a gyerekről...)

Ja, és a legfontosabb, az AFP-m alapján átszámította a süzletési kort, szerinte az is lehet, hogy csak március 13-án születik. Mondtam neki, hogy felesleges a számítgatás, február 29 és kész :lol:

Röviden most ennyi, de ígérem, hét végén íropk majd hosszút, mert azért jó sok minden történt.

Ja, és én jönnék a Mongolba, de kaja nélkül csak dumcsizni be lehet veletek térni??? Akkor létszámot sem növelek, meg segget sem 8)

Sziasztok,

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx, örülök, hogy előkerültél és írtál! :) Óvatosan azzal a sok tanfolyammal! Te szoktál ebédet rendelni, ugye? Én a Teletáltól szoktam rendelni és a jövő héttől lesz külön kismamák részére is és cukorbetegek részére is ebéd. Szerintem érdemes kipróbálni! :)
Az orvosod meg nem semmi, legalább a méhszáj zártságát megnézte vagy arra sem volt ideje?
Pepike, köszönjük az intézkedést! Sokat kellett fizetni, utaljunk Neked előre pénzt?
Mpatr, Ferinek nem nehéz írni, mert újságíró. :) De különben és is úgy röhögtem, mikor olvastam a hozzászólásait... :)

KépKép
KépKép
mni

Jó reggelt Lányok!

Tökre izgulok, 10-re jön a védőnő és fogalmam nincs, ilyenkor mi a túrot néz meg nálunk. Takaríásra nem maradt időm :roll:

Majd írok, ha elment!

Ja!
Ma reggel sikerült a vas, a kálcium és a MgB6 mellé egy Elevitet is bevennem. Olyan rosszat álmodtam éjjel, hogy csak így bírtam megnyugtatni magam :oops:

Eszter

Kép
eszter.eu

No már el is ment a védőnénink (szerintem fiatalabb, mint én).
Csak egy-egy bögre teát fogyasztottunk el. Kikérdezett a korábbi terhességek történetéről, ezt a terhességet megelőző vizsgálatokról. A mostani terhesség kapcsán, hogy van-e/volt-e vmi probléma. Megkérdezte, hogyan fogjuk berendezni a lakást, meg, hogy albérlet-e vagy saját és, hogy a párom a férjem-e. Még pár 4d-s képet megmutattam neki és ennyi.

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok lányok !

Már régen nem voltam, mindjárt visszaolvasok de remélem mindenkivel minden rendben van :P
Látom Tand is jelentkezett nagyon örülök neki :D
Ma voltam a vesekő uh-on, szerencsére semmi baj nincs , a doki nagyon rendi volt, megkérdezte tőlem hogy fiú :?:
Erre csak pislogtam és mondtam hogy úgy tudtam lány :oops:
Megakarta nézni pontosabban,hátha lát valamit, de nem nagyon szerette a csepp és inkább nem forszíroztuk :) A doki nagyon rendi volt :D
Jó hogy írtátok a vitaminokat , akkor ma este beszerzek magamnak én is kalcium pezsgőtablettát, eddig nem szedtem :oops:
Örülök az új talitoknak is :wink:
Vigyázzatok magatokra :!:

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok!!!

Mni!
Nem kellett sok előleget vinni, de rendi vagy hogy megkérdezted!!

Szombaton leszek a pókerarcba, ha gondoljátok nézzétek meg!!

Eszterxx!
Jó hogy jelentkeztél, rég hallottam, rólad!

pussz Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Eszterxx, örülök, hogy jelentkeztél, és rendben vagytok. Sajnálom, hogy ilyen a dokinőd hozzáállása. :shock: :roll:
Szerintem nem gond, ha csak beülsz közénk, és nem eszel. Csak tudnak biztosítani egy üres széket. Ha más megoldás nincs, majd jól kihozzuk a vezető irodájából. :wink: :lol: :lol: :lol: :roll:

Pepike, köszi a foglalást! :D Küldtem privit.

Évi

KépKép
kvaszeva

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?