Új privát üzeneted érkezett!

Mirci:hűűűűűha.....gratula! :lol: :lol: :lol: Most kérte meg a kezed?
Vendég
 


Nóri: már régebben, csak nem volt meg rá az anyagi keret. Most úgy tűnik addigra összehozzuk a pénzt. Nem lesz semmi extra kb.10-en leszünk. Szertartás, aztán egy vacsi ennyi.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Nagyjából én is így tervezem az esküvőmet majd egyszer...semmi felhajtás. :lol: A lagzikat meg amúgysem csípem, még vendégként sem. :oops: :roll:
Vendég
 

 
 

Szia Mirci,

GRATULÁLOK :lol: A május még pont jó, annyira szép kismamis menyasszonyi ruhákat láttam, az egyik kolléganőm is 6 hónapos pocival ment férjhez - olyan szép menyasszony volt :D

Nóri, táncosfiúkat nem a férjemtől, hanem a barátosnéimtól szoktam kapni:wink: Anno a lánybúcsúmon voltak chippendale fiúk, hallgattam is róla otthon, mint a sír. Aztán 2 évvel később Joci meglátta az egyik képet, hát, volt belőle pár nap ajtócsapkodás, mert Neki nem volt ilyenfajta meglepije. Na, akkor sem én intéztem, nem is sejtettem, hogy a lányok ilyennel készülnek :roll: De remélem, idén nem lesz semmi ilyesmi. Mindenesetre Joci gyanús nekem: pl. megígérte, hogy jön értem este, pedig pár percnyire lakunk a munkahelyemtől, máskor is haza tudok sétálni :wink:

Kép
bienvenue
 
 


Bien: lehet, hogy elvisz vacsizni a férjed valami jó kis helyre :wink:
Igen olyan jó kis rucikat láttam én is, hogy biztos vagyok benne nem lesz akadály egy kis pocak ha úgy alakúlna :wink:

Nóri: én sem szeretem a lagzikat meg a nagy felhajtást, úgyhogy ha lenne is több pénzünk akkor sem csapnánk nagyobb hűhót a dolognak.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci, jó lenne, de nagyon titkolózik a kis huncut. Na, ráadásul most szólt a főnököm, hogy Nyíregyházáról jön egy ügyfél, várjam meg mindenképp :evil:

Amúgy azt számolom, a karácsonyi kétcsíkos tesztünk eredményeként májusban épp 6 hónapos leszel majd ;-)

Kép
bienvenue
 
 


Mirci ez óriási!!! Örülök!

Bien... hm.... mi várhat Téged.....???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


bien: ha publikus meséj majd holnap, hogy mi volt a nagy meglepi.

igen én is pont azt számoltam...valahogy csak beleférnék a ruhába.

tényleg babszinak is jövőre esküvő. Nála is kérdéses, hogy milyen fazonú ruhát válasszon.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci, hát Babszinak is pocis rucija lesz, punktum ;-)

Kislány, mesélek, mindenképp - nagyon kíváncsi vagyok már 8)

Kép
bienvenue
 
 


Kép
Vendég
 


Nóri, remélem jobban vagy!

Nálam még mindig semmi.. :(

Mirci, gratula a jövendő esküvődhöz!!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Sziasztok!
Jó reggelt! Nálunk elég rossz volt a reggel, mert köd van. :evil:

Remélem más jól ébredt.
Ma reggeli hőm 36,8.

Kép
Kép
gabi82
 
 


Szia Gabi!

Itt csak hideg van, efagyott a szélvédőm, de süt a nap 7ágra!
Köszi, jobban vagyok, de estére szó szerint befeketedett egy tenyérnyi helyen a combom hajlata...húú, majdnem rosszul lettem a látványtól. :cry: Elég mélyen vágott és a véraláfutás így jött elő.Na befejezem... :lol:
Míg nincs piri, nincs para! :wink:
Vendég
 


Jó reggelt!

tegnap nem volt net du.!!!! :x :x Olyan mérges voltam!

csajok! benne vagyok, h pocis rucim legyen.... :wink:

Arikon!
:wink:

a hőmet illetően én már totál bezsongtam.... Bálint 2 napja nincs tájékoztatva.... de nem hülye (közölte, h akkor magas a hőm ezek szerint)... viszont nem akarom, h pofára essen... :roll:

babszika
 
 


Sziasztok!

Babszika,
Most néztem meg a görbéd nagyon drukkolok neked :wink:
Vendég
 


Szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon szépen köszönöm!!!
Remélem, jól vagy!!!!! :wink:

babszika
 
 


Babszi, most néztem a görbédet! Ez tök jóóóóóóóóóó!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Babszika,
Köszi jól vagyunk csak nagyon unalmas feküdni. Házzal mizujs??
Vendég
 


Babszi,
Annyira drukkolok Neked!!!
Krisz,
Neked is megy a drukkhegy, mert a Te görbéd is szupeeeeer!!

Nálam a helyzet változatlan, csak a jobb petefészkemnél állandósult a szúró érzés, ami már nagyon idegesít. :(
Vendég
 


Nóri, ez nem hangzik valami jól. Nem tudom használna e,de lehet bekenhetnéd körömvirággal, vagy aloe vera növénnyel. Az aloe vera nekem szokott segíteni a sebek gyógyulásában, gyulladások megszüntetésében. A körömvirág is gyulladáscsökkentő hatású.

Kép
Kép
gabi82
 
 


Ház....
most éppen a tetőt csinálja (remélem legalábbis, h ott van) a tetőfedő, ma megy a vízes .... egyenlőre most csak ennyi. :roll:

El is hiszem, h uncsi.

Vmelyik este voltunk felétek és integettem ám neked!!!!! :wink: :lol:

babszika
 
 


Babszikám, Arikon barátném:drukkkkkkkkkkokkkkkdrukkokkkkkkkk!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Arikon, hajrá!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Gabi:igen, van körömvirág otthon, jó tömény, dr theiss-es.Majd bekenem, de míg nyitva van a vágás, nem akarom...majd csak körbe, ma úgyis le kell venni a nyomókötést.

Kari előtt bébibumm???!!!De szép is lenne csajok! :wink:

Ja nem is mondtam, a tegnapi Csernus előadás valami hihetetlenül szuper volt, az a pasi, eszméletlen.Imádom!
Vendég
 


Édesek vagytok!
De én nektek szurkolok.
Magamnak nem merek :lol:

babszika
 
 


Ja, amúgy ma már dolgozom..... szóval 9 után erősen kussolok... a hülye net miatt. :( :x

viszont otthon meg nincs net..... szóval, valszeg csak holnap reggel tudok jönni :cry: :cry: :cry: :cry:

babszika
 
 


Na, nagyon eltűntetek!

Legyen szép napotok!
Puszákok :lol:

babszika
 
 


Nóri,
Mesélj, miről tartott előadást a Csernus? Amúgy szerintem is marhára jó fej, imádtam a műsorát! :D

Csajok,
ajánlom figyelmetekbe a Maxima e heti számát. "Akik megküzdenek a gyermekükért" címmel van egy cikk a meddőségről és ajánlanak két honlapot is.
www.szuleteshete.hu és www.lombikbaba.civil.co.hu

Még nem néztem meg, de biztos sok érdekes dolog van a honlapokon. :)
Vendég
 


Bocsi, Lányok de muszáj volt bemásolnom...Egy kis ízelítő a lombikbaba.hu-ról! Nagyon jó cikkek vannak.

"Gyors fogyókúra, folsav, fogtömés, méregtelenítés, dohányzásról leszoktató tapasz, és jaj, még egy utolsó tengerparti nyaralás. Aztán indulhat teljes gőzzel a babagyártás.


Amióta létezik biztonságos fogamzásgátlás a világon, megváltozott az élet rendje. Már nem potyognak véletlenszerűen a gyerekek, rengeteg szempont beleszól abba, hogy egy nő mikor szüljön. Az anyagiak, a karrier, a család… nem csoda, hogy egyre későbbre tolódik a babaprojekt. Aztán végre zöld utat kap a kisbaba, mindenki a csodát várja. A türelmetlenebbek egy hónapot adnak maguknak, a ráérősebbek egy fél évvel is megelégszenek. Addig viszont nincs más téma, nincs más gondolat, mint hogy miként is kellene a petesejtet egy életrevaló hímivarsejttel összehozni.



Melyik vagyok?

• A tudatos babagyártó
Mindent kiolvas, amit a fogamzásról, terhességről, szülésről tudni kell. Gondosan készül, már hónapokkal, akár évekkel is a nagy projekt előtt. Követi a legújabb trendeket, képes vagyonokat is beleölni egy méregtelenítő kúrába. Elszántabbak a párjukat sem kímélik, nekik is előírják az étrendet, mozgásformát, és a szerelmi légyottokat. Mindenben százszázalékos akar lenni.

Előnye: Szuperkondiban várja a babát, így nagymértékben csökkentheti bizonyos betegségek kialakulását.
Hátránya: Túlságosan becsavarodik a témába, görcsössé válik. Ha netalán késik a baba, nehezen uralja a helyzetet. A férfik ki nem állhatják, ha folyton a fogamzás a téma.
• A hanyag babagyártó
A terhességről csupán annyi sejtése van, hogy kilenc hónapig tart. Jó, ha az első harmadban eljut az orvoshoz, közben azt hangoztatja, hogy az indián asszony a sátra mellett is megszüli a gyerekét. Nagy kanállal élvezi az életet, úgy gondolja, ebben egy növekvő kisbaba sem akadályozhatja meg.

Előnye: Nem görcsöl folyton az ovuláción, így legtöbbször könnyedén teherbe is esik. A várandósság alatt sem aggódik mindenen.
Hátránya: Ha a terhesség nem problémamentes, bármennyire nehezére is esik, be kell tartani néhány szabályt. Hanyagságával nem a saját, hanem a kisbabája egészségét veszélyezteti.

• Az aggódó
Szívesen bújja az orvosi könyveket, és közben saját magát – és leendő gyerekét - tekinti az állatorvosi lónak. Azonnal tapasztalja a terhesség összes tünetét, később pedig minden létező problémát észlel magán. Legszívesebben folyton az orvosnál ülne, és a kérdéseivel bombázná, képtelen a munkájára, párjára, egyáltalán bármi másra, mint a terhességre koncentrálni.

Előnye: Garantáltan nem marad le egyetlen ajánlott vagy kötelező orvosi vizsgálatról, szűrésről, a kilenc hónap alatt pedig felkészül egészen a gyerek kamaszkoráig jelentkező mindenféle betegségből, problémából… így később sem érhetik nagy meglepetések.
Hátránya. Nemcsak a saját, hanem párja, sőt kisbabája életét is megnehezíti a folytonos aggódással. A stressz pedig nemcsak neki, hanem a magzatnak is árt.
Hogyan készüljünk a gyerekáldásra?

- Szokjunk le a dohányzásról!
A dohányzás már a születés előtt is károsítja a magzatot, mivel csökkenti a hozzá jutó oxigén és tápanyag mennyiségét. A babára nézve is súlyos következményei lehetnek: kis születési súly, nő a spontán vetélés és halvaszülés esélye, nő a bölcsőhalál, légzőszervi megbetegedés, asztma esélye.

• Tipp: Segít a nikotin tapasz, nikotinos rágógumi, de ezek a terhesség alatt már nem ajánlatosak.

- Csökkentsük az alkoholfogyasztást!
A véráramlatba kerülő alkohol áthalad a méhlepényen és bejut a magzat vérkeringésébe. Nagymértékű fogyasztás vetéléshez vagy a magzat súlyos károsodásához vezethet.

• Tipp: Csapjuk be magunkat! Készítsünk alkoholmentes koktélt, hígítsuk az alkoholt! (Egyes orvosok szerint azonban a mértékkel fogyasztott alkohol jó hatással van a terhességre.)

- Növeljük a folsav mennyiségét!
Tanulmányok kimutatták, hogy ha a fogamzás előtti és az utáni 12 hétben növeljük a folsav szintjét a szervezetben, csökken az esélye, hogy a gyerek nyitott gerinccel, farkastorokkal vagy nyúlszájjal jöjjön a világra!

• Tipp: Erre a célra a legalkalmasabbak a terhesvitaminok. Folsav megtalálható még a zöld levelű zöldségekben, korpás búzakenyérben, vitaminokkal dúsított gabonapelyhekben, narancsban, banánban, tejben, joghurtban és a sajtban, hüvelyesekben (bab, sárgaborsó, lencse), élesztőben. "
Vendég
 


Arikon:a félelmekről, gyávaságról és párkapcsolatokról szólt az előadás...rázott a hideg végig...csak kár, hogy olyan rövid volt, másfél óra.Még mindig hallgatnám, ha lehetne! :wink:
Vendég
 


Nóri, én is szeretem Csernust!!!

Arikon,Babszi mikor teszteltek?

Kép
Kép
gabi82
 
 


Bien:MI VÓT A MEGLEPI??? :wink:
Vendég
 


Nóri, biztos valami nagyon jólehett Biennek, ha még nem tudott jelentkezni :D 8)

Kép
Kép
gabi82
 
 


Sziasztok!

Gabi! Míg nincs piri reménykedünk!!! Tudod??!!! Drukk!

Arikon! REméljük jó dolgok miatt szurkálsz! Nagyon izgi!!!!
Neked is drukk!

Babszi! Nagyon szuper a görbéd! Izgulok érted!

Bien! Na gyere már mesélj mi volt a meglepi????

Nóri! Szegénykép nagyon megszenvedsz azzal a bigyóval a combidon! Nagy-nayg gyógypusszancsok!!!!

CSóközön mindenkinek!
Vendég
 


Na sziasztok Csajok,

Babszikám, kafa a hőd, drukk-drukk :)

Arikon, Gabi, Nektek is :wink:

Nóri, Gabi, olyan ari volt a férjem! Képzeljétek, meglepetéspartit csinált, ott volt az összes barátunk, és én nem is sejtettem semmit. A főnököm is be volt avatva, azért mondta, hogy késik az ügyfél, mert a csajok későn tudtak elindulni a munkából :D

Szóval az irodába jött mindenki, beterelte őket a főnököm a nagy tárgyalóba, szendvicsek, torta, stb., majd szólt, hogy megjött az ügyfél, leültette, jön ő is mindjárt. Benyitottam, és ott volt az egész banda, még az Anyukám is! Hát, elpityeredtem, olyan aranyosak voltak :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
bienvenue
 
 


Szia Krisztinka,

Szerintem Te bebabásodtál!!!!!!!! Teszt????

Kép
bienvenue
 
 


Jaj, Bien, ez olyan fantasztikus lehetett!!!!! :D

Kép
Kép
gabi82
 
 


Krisztinka,
olyan a görbéd, mintha trifázisos lenne. Az pedig babásgörbe. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
gabi82
 
 


Szerintetek érdemes tesztelnem holnap?

Kép
Kép
gabi82
 
 


Bien! Fantasztikus lehetett!

Gabi! Mikor kellett volna megjönni? Attól függ a tesztelés.
Vendég
 


Bien:ez nagyon édes pofa!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Hűűű, micsoda görbuszok....beszarok nektek csajok!!!mennek a hőfenntartó enerdzsik!
Vendég
 


be ne kakkant! Büdi lesz!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Krisztinka, tesztelj mááááár:)
Gabi, neked a hőd???
Vendég
 


Krisz,
Nagy franc vagy! Nem mondasz semmit csak kérdezel, mi meg halálra izguljuk magunkat! :D

Én még ezt a hetet megvárom, aztán ha jövő7en sincs semmi, akkor tesztelek. De Férjecske már annyira izgatott, h. minden nap sokatsejtető mosollyal megkérdezi: "Hogy vagy? Minden RENDBEEEN?" :lol: Imádom! cupp-cupp

Naív és egyben reménykedő kérdésem azért lenne: szerintetek ha minden nap barnázgatok, de csak picit, attól esetleg még lehetek babás, vagy csak a menszim sz@rakodik?

Bien,
Nagyon szeretnek Téged! :)
Vendég
 


Figyuzzatok! Ha a görbémre ránéztek láttok mindent! Mivel az utóbbi időben produkáltam szép görbéket félek a csalódástól, de irtóra reménykedem. Mivel nekem szokott a 17. dpo-n is megjönni, ezért addig biztos nem tesztelek.

Arikon! Baba mellett is lehet barnázni, mert a szervezet tudja, emlékszik arra mikor kéne mensizned és így jelezhet. De azért jó lenne tudni, hogy mi van, mert akkár nem jó is lehet. Szóval rajtad a topik a szeme!
Vendég
 


Ja egyébként én is halálra izgulom magam, már lassan kitépem az összes hajamat, pedig szedem a hajnövesztő kapszulát, meg kenem a gélt, de fölösleges lesz, ha kitépem az összes hajam. És ráadásul lassan már a család körmét is igénybe kell vennem. :lol:
Alig várom, hogy reggel legyen és mérhessem a hőm. Azt hiszem lassan bekattanok! :?
Vendég
 


Okés Krisz, igazad van, nem is stresszellek a további kérdésekkel csak halkan drukkolok! :wink:

Húúú, nem elég h. a m.helyemen figyelnek, még Ti is :shock:
Vendég
 


Hali,
Krisz, nekem kedden kellett volna megjönnie. Nagy hasfájás, enyhe barna múlt héten, 1csepp barna hétfőn este. Azóta soksok fehér folyás. Holnap talán 16.dpo. A hasam fáj, de nem menszisen. Ja és hétfő este nega teszt. Péntekre terveztem, de addig nem tudom kibirom e. szerintem nem.


Arikon, enyhe barna nem gáz, de én is majd megőrülök. Hogy bírod teszt nélkül? Bár végül is, ha baba van, akkor az ott lesz a jövő héten is!!! :D

Kép
Kép
gabi82
 
 


Krisztinka, szerintem nem kell félned!!!!!!
Arikon, eddig milyen ciklusaid voltak?

Kép
Kép
gabi82
 
 


Gabi! Akkor szerintem jó lenne kibírni péntekig! Honap már csütörtök!!!! De ha nem bírod ki feltétlen gyere az eredménnyel akármi is az! Drukk!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?