Új privát üzeneted érkezett!

((((((Bella)))))) - sajnálom, de fel a fejjel :roll: :oops:
Heni: igen, jó volt beccélni :D többnyire esténként is fent vagyok, ha gondolod, nyugodtan gyere, bármikor :D
Allegro: már csak 1 hónap.. tellik az idő, de gyorsan :D
Dezsi: tudom, nehéz, mi is 5 évet vártunk, de lehet én nem bírtam volna ilyen keményen, mint Te - büszke vagyok Rád/Rátok!! :D
Hajnóca: rég láttalak :D Aranyos Bogi baba nagyon :wink: Hány fiú szívét fogja összetörni :wink: :wink:
És szerintem nem fognak Vikiék megharagudni! :wink:
Julika: nézzenek oda, gratulka a 2. trimeszterhez, már hogy telik az idő igaz? Neked is csak 5 hét és félidősek lesztek :roll: :D
Estike: köszönöm :roll: :roll: lehet azért nem ártana rászoknom a napi 1 dl veresborra :lol: :lol:

Viki: szívből gratulálok Mira lányod születéséhez! Kívánok Nektek nagyon-nagyon sok boldogságot, egészséget, kívánom, hogy legyen sok-sok fini tejci és Mira nagyon szép méretekkel érkezett a világra! Gratulálok! ügyesek voltatok nagyon!
Kép Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sajnos a vérvétel is kimutatta a negatív eredményt! :(
Vendég

Bella!
Végtelenül sajnálom :cry: :cry: :cry:
Látom erős csajszi vagy,nem szabad feladni!Babázunk mi még együtt!! :wink:
Hajnoca!
Köszönjük az infót,ilyen jó híreket!
Viki!
Gratulálok Mira babához,tényleg szép méretekkel született!Nagyon várjuk a képeket!Nagyon-nagyon sok boldogságot Nektek!!!!!! :D
Julika!
Hallani nem hallom,de olvasom :lol: Úgy lesz!Vigyázzatok magatokra!
Dezsi!
Elindult,mi?Csak csigatempóban...de hát egy csigától mi mást várhatnánk... :lol: :lol: :lol:
Csak optimistááááááááááán!!!!
Vendég

Bella!
Kép
Vendég

Nyulasz,
Ez van! Ez most már jobb így, mint a bizonytalanság!

És igazad van fogunk mi még együtt babázni! :wink:
Vendég

Allegrob!
Hát majd csak átlépek valahogy ezen a rossz hangulaton is. Alapjában optimista vagyok és ezért nem adtam fel csak most nem vagyok a top-on... Remélem, januárban jobb kedvem lesz... :lol:

Julika!
Nem is tudod, hogy milyen sokat jelentenek a szavaid! Mindjárt jobban érzem magam :D igyekszem bebabásodni, legkésőbb januárban :D

Bella!
:cry: DE! örülök, hogy máris új vonalzóval és új reményekkel teli kezded a várakozást! Ilyen katicával és szerencsehozó lóherékkel biztos siker a következő :) :) :) Csak így tovább, ilyen pozitiv lendülettel, nehogy depibe ess!!!! :!: :wink:

Kiscsillag!
igyekszem! Január csak az én honapom lehet... :roll: :wink: és persze a többiek is bebabásodnak velem :D

Csibe!
semmi extra! csak nem vacsizom... Az első héten 2 kilót fogytam, a másodikon felet. Most lelassult, de kitartok a babák fogadásáig. Amúgy 10 kilót szeretnék fogyni...
dezsina

Sziasztok!

Bella, nagyon sajnálom!! :( Mikor lesz a következő?

Dezsina, Kis-csillag, 5 év! :shock: Az nagyon sok idő, én a párommal csak holnap lesz 5 éve hogy együtt vagyunk! Minden tiszteletem a tiétek ezért!

Viki, így ismeretlenül is gratulálok a babádhoz!

Elhatároztam magam, decemberben megcsináltatom a hiszterot!

Kép
kata05

Bella!
Az biztos,a bizonytalanság még rosszabb.Az első lombiknál azt mondta a dokink:Sikerült is meg nem is.Tizenvalamennyi HCG-vel adott 5% esélyt.Ez nagyon rossz volt.Rosszabb,mint a második,ami egyszerűen nem sikerült,nem voltam még egy hetet kétségek között!
Sírd ki magad nyugodtan,nekem segített.Lehet néha picit gyengének is lenni,hogy utána még nagyobb lendülettel menjünk előre!
Dezsi!
Ez milyen optimizmus :shock: :
[quote]R írta:emélem, januárban jobb kedvem lesz...
még itt a december is,csak nem akarsz ennyi ideig a béka segge alatt maradni?????????? :shock: :D
Vendég

Kata,
én márciusban szeretném de csak egy hónap múlva megyek konzultálni a dokival, akkor kiderül, hogy mikor és hogy mi lesz.
Vendég

Dezsina, próbáld ki a hullahopp karikát! Sztem nagyon jó fogyókúra! És elég napi húsz perc!
Fel a fejjel! Bár én még könnyen mondom, hisz nem is lombikoztam még! :oops:

Kép
kata05

Pandus!
Hogy vagytok?Fekszel még?
Kép
Kispandus jól van?
Kép

Csibe!
Te hogy vagy?Küldök egy simit!
Kép
Vendég

Bella sajnálom :cry: :cry:

Nyulasz nagyon aranyos a kép, Neked mindig sikerül feldobni az embert :D :D

Lányok, mit szóltok a lúgosítás témához? Van benne ráció?

Kép

csibe
csibe32

Kata!
Éppen ma van a 11. évforulónk :lol: :lol: :lol: Ez hosszú idő :lol: Ebből végülis csak 5 éve kinlódunk :? nem is olyan rossz :lol: :lol: (persze csak vicceltem... ez elég siralmas)
köszi a tippet fogyóra, de sajnos én már nem mozgok extra... Nagyon későn érek haza és nincs kedvem tornázni. marad a "szántás-vetés" a kertben :lol: illetve ásás, fűnyírás! Csak most már hála az égnek egyre kevesebbszer :lol: :lol: :lol:

Nyulasz!
Hát itt úgy látom ellenmondásokba kerültem :roll: De, miután tegnap este benyaltam (alkoholizáltam.... :D ) ahogy feljebb Katának említettem, egy 11 éves kapcsolatot meg kell ünnepelni :P :P :P és sajnos én ihatok :(
De a béka sejhajával megint megnevetettél :lol: :lol: :lol: Lehet, hogy már ma jókedvem lesz :?: 8) :wink:
és édesek a képek... :wink:
dezsina

Nyulasz!
ahogy nézem a csigudat... tényleg egyszerre megyünk, mert én a fagyis beülti napját saccoltam meg... Lehet, napra pontosan együtt megyünk! Most nem tudom, örüljek :?: :roll: :? :wink:
dezsina

Hű, Dezsi, gratulálok a 11 évhez!! :D

Kép
kata05

Kata!
köszönöm :oops: :D Nekem is soknak tűnik...
dezsina

sziasztok!
itthon vagyok. két szép embrikét kaptam vissza.

most fekszem. laptop van előttem.

katica
katica30

Katica: akkor a pocaksimi és a babatapi küldemény elindult felétek :D Gratulálok az embrikékhez :D

Dezsi:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!
Katica gratula a csöppökhöz tessék pihenni!!!

Jajj képzeljétek ma telóztam az 5 fagyasztanivaló manó végett és közölték nem történt fagyasztás :cry: :shock: :shock: :shock: szerintetek ilyen van hogy ötböl semmi,Apa jl reagált"jajj Cica de minek nem is kellenek :D olyan cuki voltés hogy őszinte legyek nekem is ez volt az első gondolatom :lol: :oops:
Dezsi gratula a 11évhez jól tetted,hogy egy picit iszikéztél,még most megteheted,aztán tudod :wink: jönnek a pici eszkimóbabáid és jól bekuckóznak a pocidba :!:
nyulasz ezek a képek nagyon babák :D
Bella csak így tovább,ilyen pozitívan nagyon büszke lehetsz magadra,szívből kivánom a következő sikerüljön :!:
Csibe én állandóan 50-60kg között ugrálok(154cm mély vagyok :oops: :D sőt most augusztusban 61 is voltam szóval 10 kilókat fel le dobálok,nagy zabagép is vagyok és rájöttem csak akkor sikerül a dolog ha a diéta mozgással kombinálódik vagyis akkor látványos és gyors(1.5 hónap alatt a 10kg minusz)ja és a bőrö is olyan mintha semmi nem történt volna se egy csík se semmi,lényeg legyen update vagy kilencvennapos ,sok sikert!most ugye nem tornázok vissza is ugrott négy kila,na de le van tojva :D

lanyané

Julika köszi a drukkot,mostmár nem fekszek néha olyan mint a mensis fájás remélem fészkelődnek azért,de én tuti elkezdek tesztelgetni lesz ami lesz nega aztán pozitív :?: vagy megdöntöm a legkorábban kétcsíkosat tesztelő rekordot((((tudom néha úgy tűnhet jólvan jólvan várdki a végét ne legyél ,ly biztos,tudom ott van bennem is %hogy nem sikerül,de majd Bellától példátveszek hogy kell ezt emelt fővel viselni ha esetleg úgy kell alakuljon,de szerintem nagyobb % hogy sikerül :D és ugye sokszor halljuk hogy hepe után hupa jön,na most így lesz depresszió után nem jöhet depresszió,hanem öröm boldogság :D
képzeljétek vettem Anne gades puzlet sok kisbaba kaspóban nagyon édik ezt próbálom összerakni,elég nehéz.

lanyané

Sziasztok!

Bella! Itt is :( .

Vikimi! Gratula! Jó egészséget Nektek!!!!

Kép

Drukk az akciózóknak!!!!

Kismamik! Hogy vagytok?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna!
Örülök, hogy feltüntél... gondolok ám Rád!!! Aztán gyere sürübben, ha akcióközeli leszel :wink: :!:

Kiscsillag!
köszönöm a virágot! csodaszép!

Lanyané!
Igen igen :lol: aztán már tényleg nem ihatok :lol: Remélem mihozzánk is eljő a gólya :? 8)
Neked szakadatlan mennek a drukkok:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: Csak ügyesen, pihengetve! :) És itten kérem többen fejlődnek a pociban! Ne is szomorkodj a fagyik miatt! nagyon szorítok Nektek!

Katica!
Nagyon ügyes vagy! Csak laptopon irogass... És csak pozitivan!!! mennek a drukkok ezerrel:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :) :!:

Mnzsan!
Nagyon várom a jóhíreket!!! :wink:
dezsina

Dezsi! :lol:

Tessék bulizni Apával. Gratulálok a 11 évhez. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Katica, nagyon vigyázz magadra!!!

Lanyané, én imádok tesztelni! És biztos én is ezt fogom csinálni ha már a célegyenesben leszek!!

Ha már tegnap a kg-ról volt szó: a lombik sikerességét befolyásolja a túlsúly(kb. +10kg)?

Kép
kata05

Katica, Lanyané
mennek a drukkok

Lanyané,
Nekünk sem tudtak fagyasztani.

Mzsani???

Heni hogy vagy?
Vendég

Sziasztok,

Zsani merre vagy???

Dezsi gratulálok a 11. évfordulotokhoz.

Kata nemrég tettem fel egy dokinak kérdést a túlsúly és a lombik kapcsolatáról, ha válaszát majd bemásolom ide.

Kép

csibe
csibe32

Szép napot lányok!

Hanna: örülök, hogy látlak! :D

Lanyané: én emlékszem, aznap volt a fagyasztás is mint a transzfer.. Nekünk így van két kisembrike alvóban..
Adtak valami magyarázatot? :roll:
Drukk ++++

Lányok, lányok..
Túlsúly?? Nekem is van :lol: :lol:
Ha a magasságomat számítom, ami kb. 164 cm, és a lombikot kb. 76-77kg-val kezdtem.. Ehhez a magassághoz 60-65kg illene, tehát kicsivel több, mint 10kg feles súllyal indítottam..
Nemcsak a súlyon múlik minden! :roll: :D

Rólunk: egyben vagyunk, fáj a fejem tegnap óta, holnap telózok a dokimnak időpontért /mert ezentúl magánba járok hozzá/ és ha talizom vele hétfőn megfogom neki mondani ezt a rengeteg fejfájást.. Az orrom is minden hajnalra bedugul, éjjelente 2x kijárok :lol: :lol: apuska horkol hajnalonta, de köszönöm: Jól vagyok :lol: :lol: Csak zaklatnak a hormonok :lol:
/Csak tényleg ez a fejfájás ne lenne.. :oops: :evil: :shock: /

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*
a legrosszabb a fejfájás, nekem is szokott migrénesen fájni és én sem tudtam bevenni gyógyszert, addig amíg nem tudtuk mi a helyzet. Én egy fél pohár vörösbort ittam az egy kicsit tompította.

Azuram nekem is rettentően horkol, mindenféle testhelyzetben! :D

Az orrbedugulás nem lehet attól, hogy most a fűtés miatt szárazabb a levegő, lehet kicsit párologtatni kéne!

Dezsi,
Én is gratulálok a 11 évhez, nem semmi! :D

Hanna,
Hogy vagy?
Vendég

Bella: az enyém csak akkor horkol ha háton fexik :lol: :lol:
Angyalbögyörőmet pont ma reggel "ütögettem" meg azzal a felszólítással, hogy "Nem horkol!!" :lol: :lol: Mikor keltünk 6:00kor nagyokat kacagott rajta :lol: :lol:
Párologtatás: megfontolom, de mi éjjelre lehajtjuk a gázt, mert melegben én már nem tudok alukálni..

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Lányok!

Csatlakozom a horkoló férjek csapatához :lol: :lol: :lol:

köszönöm a gratulákat mindenkinek!

Nekem is plusz 10 kilóm van... :( de fogyóban...
dezsina

Bella!

Nagyon sajnálom! Nem mondok okosságokat.

Katica!

Gratulálok és mennek a babatapik. Sajnos én nem tudok szép képeket küldeni. Előszőr azt gondoltam, hogy én vagyok béna, de az informatikusunk felhomályosított, hogy buta a gépem. Remélem, nem csak hízelegni akart.

Lanyáné! Legyen igaza apának!

Csibe!

Lúgosítás témakör: miután nekem tök logikus, amit erről hallottam, olvastam, az előző lombik előtt augusztusban belevágtam. Teljesen elhagytam a napi két KV-mat, minden reggel éhgyomorra megiszom egy citrom facsart levét langyos vízben. 1 hétig csak a lúgósításhoz elengedhetetlen puritán táplálékokat vettem magamhoz. Nem ezen múlott. De nem szoktam vissa a KV-ra, maradt a citromlé, sokkal kevesebb húst, felvágottat eszem. Januárban megyek faygibabás beültetésre, nem gondolom, hogy a karácsony segít majd a lúgosításban( sütike, tejszinhab, sukor, husika, töltöttkáposzta stb.)

Más: Tegnap voltam bp-en Koncz Tanár Úrnál. Megnézett a 11. napon. Látott egy 17-es domináns tüszőt, 11-es volt a nyálkahártyám. Szerinte nem kell stimu januárban. Most értettelek meg.
estike66

Csk még annyi:

Szerettem volna kérni egy Gynevac receptet, gondololtam, az is csak segíthet. Tanár Úr akkora kiabálást rendezett, hogy csak.

Vélemény?
estike66

Biztosan ő nem hisz benne, pedig sok jót hallani róla.. Lehet a baba után én is kérni fogom..

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Hűűű, Dezsina, gratulálok a 11 évhez!!!! Remélem, jól megünnepeltétek :D

Estike, szerintem a Gynevacot a háziorvosod is felírhatja....

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Estike,
Mi megkaptuk(párom is) nem bántam meg még az is lehet hogy ez is segített márciusban szurik májusban jött a baba.

Zsani,
???????
Vendég

Panda: grat. a 30. héthez! Azért araszolgatnak ezek a hetek! :D
Hogy vagytok? Poci? :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Pandácska!

Ti spontán babót vártok, vagy lombik bébi érkezik?
estike66

Estike, én Konc megkérdezése nélkül csináltam végig 2 Gynevac kúrát, amit most fejeztem be. 1 kúránál semmi hatását nem éreztem, úgyanúgy elkaptam a sok uh során valamit (bocsika :oops: ), de a mostani uh ellenörzések alatt semmi bajom nem volt, ezt a Gynevactnak köszönhetem.

Kép

csibe
csibe32

Estike,
Lombik
Vendég

Én is beadattam a gynevacot azóta semmi nyavaját nem kaptam el,kop kop kop szerintem jobb mint egy antibiotikum az semmit nem gyógyit csak árt.

lanyané

Nekem a Gynevac nem használt a bajaimra. De lehet, hogy másnak fog :lol:

Estike!
én is fagyibabákért megyek januárban :lol: :lol: :lol:

Allegrob!
köszike! :lol: jól megünnepeltük!
dezsina

Dezsi!

Többen menetelni talán könnyebb. Nagyon messze van, kész szerencse, hogy közbejön a karácsonyi készülődés, így viselhetőbb.
estike66

sziasztok!

zsani: drukk++++

kis *: szép pocak :wink: szépek a képek.

lanyané: drukk++++

bella: nagyon sajnálom :cry:

viki: gratulálok :lol: sok boldogságot kívánok nektek!

dezsi: csak pozitívan! közel van január :wink: grat a 11-hez!

kata: grat az 5 évhez!

nyulasz: nagyon édik a képek.

mindenkinek mennek a drukkok.

lányok: pár napig most nem rakok táblákat, bocsi.
:oops: laptopon írok, és ezen más a környezet, mint a saját gépemen.
köszönöm a sok drukkot, ránk fér még.

rólam: ágyban fekszem, fájogatok tegnap óta. közben próbálok a picurokkal beszélni, hogy maradjanak velem. pénteken kell uhra mennem, a doki meg akar nézni, hogy hogy állunk.

katica
katica30

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem még.
Szóval tegnap minden rendben volt és volt uh és láttuk is a picikét.
Az egyik gyógyszerrel támad egy kis gond, hogy nem hozzák meg mire elfogy a másik (ösztrogén, futártól rendeltem), de megnyugtattak, hogy nem lesz baj, ha egy nap kimarad, mert sajna nem sikerült szereznem. Kaptam uh képet is, ha lesz egy kis időm ígérem felteszem, meg presze a tesztet is. (megpróbálom minél gyorsabban).
Vettek vért is hcgg-t néznek, ma hívtam a dokit, de pont voltak nála és mondták, hogy visszahív, de még nem hívott, biztos nem volt még ideje.

Bocsi, ha most nem írok mindenkinek, de most csak ennyire volt időm.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Katica,
Nem értem miért kell uh ilyenkor? Hiszen még semmit nem látni akkor meg mit néznek?
Vendég

pandus: nem tudom, hogy mit néz. de majd pénteken elmondom nektek, ha megtudom :lol:

katica
katica30

Katica!
Mennek a drukkok!!! Kiváncsi leszek én is, hogy minek az UH :?: :roll:

Estike!
én is örülök annak, hogy közbejönnek az ünnepek. Igy jobban repül az idő :lol:

Heni!
Örülök, hogy jól vagytok! Dobogott a szivecskéje? :?: :?: Hola z új vonalzó? :?: :?: :?: :wink:
dezsina

csajok, ma megbeszéltem a hysteroscópiámat, dec. 3-án lesz. Remélem nem ártok magamnak azzal, hogy megcsináltatom :oops:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok,
munka után végre itthon.

Csibe, biztosan nem ártasz. Max. ak köv.hónapban vigyáztok a spontán akciókkal :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Csibe: azzal nem ártasz, nagyon helyes vizsgálat, altatásban lesz Neked is?? :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?