Új privát üzeneted érkezett!

sztrájkol

Kép
niki30

Sziasztok Lányok,

csak villám írásra fog időm maradni, alig győztem visszaolvasni amit termeltetek :wink: Látom megint 18 karikával ment a téma.....
Én is csak irigykedni tudok az összebújokra.
:cry:

A babák egyszerűen gyönyörűek, mind egytől egyig :D .

Nekünk sincs még fogunk, ma volt itt a doktronő, ő sem mondta, hogy bármi változás lenne ezzel kapcsolatban.

Én sem tudtam kihámozni mi volt a gond, nekem is privit!!!!!lszi lszi lszi!!!!! :D

Áron már bömböl, mennem kell...jövök még délután.

Puszika
Melcsi

Kép
melcsi6

Lányok, a négy adventi gyertyáknak milyen szinünek kell lennie? A negyediknek valami más színünek azt tudom? Tud valaki segíteni?

Kép
melcsi6

Melcsi, szia! Áron buksija mekkora? Csak úgy kíváncsiságból. Már pár oldallal ezelőtt volt róla szó, pont emlegettelek Titeket...Nektek is nagy BPD volt, jól emlékszem? Nekünk is.

Egyébként párom tegnap állította vissza a képkezelőt, a múltkorival nem tudtam kicsinyíteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.02.17 16:17-kor.

Kép
ági_bp

megyünk sétálni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.02.17 16:18-kor.

Kép
ági_bp

Csajok, sorry de én még nagyon az elején tartok, csak gyümikben vagyok otthon... tejpép, főzi és sinlac kérdésben semmi tapasztalatom... :(

Csilla, egyből megette-e??? Nálunk két hét volt kb mire megevett egy kisebb almát egy fél banánnal. Addig csak pár kanállal ette, most viszont csúszik neki már nagyon. Szal kitartás... Az is elhangzott már, hogy ha nagyon savas az alma, akkor érdemes megpárolni előtte egy kicsit, így fincsibb lesz, hátha azért nem eszi... én emiatt adok neki babánt hozzá, attól édesebb és krémesebb lesz :)

Marcinak boldog hófordulót!!! Úgy látom esti partyval ünnepelt :wink:

Anido, csak akkor akadunk ki miattad ha nem jössz elég gyakran!
Írj Zsombiról!

Ági, nem szeretném ismételni magam, de nagyon megkapó Zita óóóóriás szürke szeme, gyönyörű!!!

Lorci, én is minding megkapom hogy tisztára apja lánya, úgyhogy már állandó fixre be van izzítva egy kiskori képem, amin viszont tök úgy nézek ki , mint Zsófi most! Jobb híjján ezzel bizonygatom hogy rám is hasonlít :lol:

Márti, becsüld meg apjukat! Nagyon ügyes hogy be tud és be is akar vállalni egy féléves gyerkőcöt. Kíváncsi vagyok majd hogy birkóztok meg a mindennapokkal, majd gyere és mesélj! Fél év múlva rám is ez vár....
pici76

Rena! Bálintot isten éltesse! Ma fél éves, ugye?

Kép
niki30

Jaj, ezek a babák egyre édesebbek. Komolyan egytől egyig, az egyik ezért a másik azért. Ilyenkor mindig eszembe jut milyen csodás a természet, hogy ennyiféle aranyosat tud produkálni. Azért meg különösen csodás, hogy ezekben a szépségekben a saját vonásainkat fedezhetjük fel.

Pici, ez nekem is eszembe jutott már, s hogy nem csak külsőre, de belsőre is egy-egy külön egyéniség mind, s hogy már a felnőttkori énjük is valahol ott lakozik bennük. (Amit persze mi még alakitgatunk...) Apával beszéltük a múltkor, hogy vajon milyen természetű lesz? Vajon le lehet-e vonni a most látható jegyekből valamit? S az is érdekes kérdés, hogy jellemének általunk most megfigyelt vonásai egyáltalán jelen lesznek-e majdf később? Érdemes lenne egy papirra leirni mit gondoltunk milyen lesz majd ő és aztán mondjuk 5évente elővenni, olyanná alakul-e lenni. (szép magyarosan, bocsi)

Ja, a kulcsügy, igen ez rémesen bogyrás volt, de asszem bogyra nem haragszik meg, hogy ezúttal én 'vittem el a balhét'. Végül csak találtak egy pótkulcsot meg vettünk kormányzárat, de én azért nem vagyok megnyugodva. Valahol vkinél ott van a kulcs a rendszámunkkal együtt. Kapásból 2 ismerősömnek tűnt el igy a kocsija...(Azzal a teszkógazdaságos kormányzárral szerintem csak a hasát fogja a tolvaj...)

Nálatok hogy van a hajcsere? Nálunk még pár szál bébihaj van, de kb 99% már új.
Tegnap befalta az activia natúrt, tök jó, a múltkor kefirt -de ezt talán már írtam. A krémtúró a lidl-ben kapható téglalap alakú tégelyben levő darab. Nagyon izlett neki, bár gondolom másikat is megenne. A parmalat az én kedvencem, de attól mindig kiütéses leszek (kegyetlen sors :cry: ) úgyhogy azt nem próbálom neki. Ja és ez 150grammos, úgyhogy egy kajára elég. (A többi kapható asszem 100 vagy 125 gramm) De lehet a lidl-ben kapni olyan kannás literes krémes túrót (csak túró eg tejföl van benne asszem) és lehet abból fogok neki cukor hozzáadásával krémtúrót csinálni, és akkor kikerültük az aromát. Így kialakítjuk a reggel szopi, tizórai gyümi ebéd főzi (pár hét és hozzá egy babapiskóta desszertnek), uzsi krémtúró-joghurt, vacsi szopi+tejpép.

Nem tom én mostanában állandóan ennék, hogy fogok igy súlyt tartani???

A hozzátápival szenvedőknek télleg kitartás! Mi 4 hónaposan kezdtük és még mindig van, hogy nem igazodok ki rajta! Mellesleg én is úgy vagyok mint Niki, este 70 tápit adtam neki (most fogyókúra van, most nem kap) Sztem ennyitől semmi baja nem lesz és én inkább ezta dom, mint főzit, szokja meg, hogy főzivel délben találkozik.

Kép
kriemhild

Wow, sikerült kicsi bocikámat felvarázsolni!

Tényleg, valaki ma 6 hónapos, Bálint? Isten éltesse!

Kép
kriemhild

Helló!

Azt hittem, hogy 10 perc alatt végzek a babanettel, de mikor megláttam, hogy 3 oldalt irtatok....

Niki, jó volt a sörös oldal, bár nekem azt irta a ficko seggére, hogy "Banda". Igy se rossz mondjuk.... :)

Úgy tűnik, hogy én fiatalka vagyok köztetek, "csak" 28 vagyok. A múltkor voltam a piacon, azt mondja kofa: "Milyen fiatalon szült!" Mondom, ugyan, hiszen már 28 vagyok. Erre Ő: "Mondom én, hogy fiatalon szült!" Tök hülyén éreztem magam, mert azt hittem, hogy hülyéskedik, de nem.

Csajok, ti hogyan oldjátok meg a kozmetikust meg a fodrászt? A jeti az egy ipari tanuló hozzám képest. Iszonyúan nézek ki. Egyszerűen nem jövök rá a megoldásra. Apa csak este ér haza, a kicsit meg nem tudom letenni az üzlet padlójára, hogy játszon. Ötlet?
Már arra is gondoltam, hogy házhoz hivok valakit. Azt mondja a férjem, hogy szedjem le magamnak, hiszen az olyan egyszerű. Mondtam neki, hogy ha majd Ő is leszedi magának itthon, akkor talán én is. Azt mondta erre, hogy jó, Ő megcsinálja. Mondom:Persze!!! :lol:

Jó látni Zita királynőt. Édes baba!

Ma volt krumpli répával a kicsinek, nekem pedig paradicsomsaláta ás utána dobos torta. :)

Gyönyörű az idő, de. kint voltunk az udvaron, ismerkedtünk a többi anyukával meg a babákkal.

Ja, és 3 foga van a kicsinek, most már jobb, mint Süsü!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda, bedobtál egy dobos tortát? :lol:

Kép
niki30

Sziasztok!

Ma voltam futni, nagyon jol esett! Anyummal volt a babo, szepen elaludt, annyira, hogy most delutan nem igen akar.

Kriemhild mar eszik joghurtot, kremturot? Mikortol lehet nekik adni?
Nalunk az uzsonna tejpep, hat a 3-4-e csuszik le az eloirt mennyisegnek.

Meg mindig nincs foga Elinanak, azt latom hogy egyre jobban piszkalja szegenyem.

Agi, Zita gyonyoru! Szinte "beszel" a szemeivel. :D

KépKép
horilda

Sziasztok!

Adventi koszorú nálunk ilyen, idén ez a dizájn, de rakhatok a tavalyiról is képet...

És a hétvégi sztárról is egy kép , csináltam tiramisut! :) hmmmm isteni volt. összedisznózott terítőt nem nézni! :)
Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
bogyra

Jah és még nincs kész, még aszalódnak a citromok és almák, meg fahéjak és szegfűszegek. Ezek lesznek még itt ott rajta! :) Jah meg valami randa piros bogyó is lesz, még nem tuom hol...és csillám spray is lesz itt ott egy kicsi

KépKépKép
bogyra

Bogyra, ez nagyon szép!
A tiramisut meg....na tudod, ez nem volt szép tőled. :cry: :( :wink:

Kép
niki30

Balázsak és Damjánnak is boldog hófordulót!!!

Én a fodrászhoz szeretnék eljutni, de nem tudom hogyan..jó messze van, s rámenne pár óra :roll: de a hajam már gáz, le van nőve...

Még egyszer köszi a szép szavakat a szép lánykára és szép szemeire! :D

Emma nem semmi ezen e képen! Öntudatos kiscsajnak látszik, höö. :lol:

Kép
ági_bp

Sziasztok Lányok,

nagyon hideg van kint........kivittem a babámat, jól bebugyolálva, de visszafelé már majd lefagyott mindkét kezem.

Ági, igen, jó nagy BDP-nk volt, de már nem emlékszem rá, hogy az utolsó alkalommal mennyit mértek...Most meg olyan kis arányoska a bucink. Miért kérdezted? Ez jelent valamit? :roll:

Bogyra, gyönyörű az adventi koszorúd. Én nem teszem fel nekünk milyen lesz, a tavalyit veszem elő idén is, dehát ehhez a széphez képest a miénk elég kopárka..., pedig méregdrágán vettem :? A tiramisu véleményt osztom Nikivel, küldhetnél egy kicsit fénypóstán :D .

Fodrász, kozmetikus dolog nekem sem menne, ha nem bizhatnám a gyerkőcöt anyura és ezúton még szeretném mindennemű tiszteletemet kifejezni azoknak akiknek nincs segítségük, mert el sem tudom képzelni, milyen nehéz lehet úgy.

Megyek, próbálok egy kis almát kínálni Áron babámnak.

Puszi mindenkinek és szép estét!!!!!!

Melcsi

Kép
melcsi6

Ági, látom Zitának persze nincs fodrász gondja, nagyon cuki :D

Kép
melcsi6

Kép Kép
stella2007

Kép
stella2007

Tényleg csak kíváncsiság volt Melcsi. Lehet semmit nem befolyásol, hogy kinek mekkora volt pocakban. Csak a múltkor írtam, hogy Zitának 6 hósan 44-es a feje, s hogy kinek mekkora...s így jutottatok eszembe, hogy Nektek mekkora lehet? Ha jól emlékszem Nektek is 98-as volt a BPD, nekünk is. :lol: Mindegy, nem akarom túlragozni, csak úgy kérdeztem.

Stellának király a haja! Belőttétek? :lol:

Kép
ági_bp

Ági, nem gond,hogy kérdezted, holnap lemérem :wink: Azt hittem valamit jelent, ha valakinek nagy a buckója :lol:

Csajok az almareszelőre visszatérve a tupperware-nak van egy citromfacsarós almareszelője ami annyira tuti, egy álom vele reszelni az almát, a banánt is tök könnyű, mert ilyen érdes felülete van és egyből lehet is kikanalazni belőle a mindent. Igaz nem olcsó, de örökre szól. Mondjuk az üveg almareszelő is.....

Nekem van három, szívesen adnék annak akinek nincs, csak Kom-Eszt megyében lakom.

Pussz.

Kép
melcsi6

Damján babának igen boldog 7.hófordulót!!!

Én is osztom a véleményét Melcsinek, akinek nincs segítsége... le a kalappal előttük. Én ma voltam vásárolni, meg végre feltettem a téli kerekeket, addig a néni vigyázott Zsófira aki takarítani jár hozzánk kéthetente. No meg anyukám jön kéthetente két napra, anyós meg a bármeliyk nap beugrós :) ja és a férjem is itt van :lol: hát így sokkal könnyebb az biztos... ja és a fodrászom a sogórnőm , aki hétvégén házhozjön :oops: na most már eldugulok :wink: :lol:

Bogyra, nagyon kreatív vagy már megint :)

Márti, te már nem is írsz, csak nyomod fel Stelláról a képeket :wink:
Nagyon jó a sérója, látom ő már segít neked ruhát szedni a szárítótól, nagyon kis házias babalány :lol:

Zsófi ugyan csak pénteken lesz fél éves, de azért előre lemértem én is az adatokat.
Fejkörfogat: 41 cm (mi mindig is kisfejűek voltunk, nem tom emlékeztek- e rá, da az UH-n mindig beparáztattak, hogy kicsi a feje a gyereknek :x és hát tényleg nem is nagy, de nekem is belecsúszik az összes sapka a nyakamba :lol:
Mellkas 43 cm
Hossz : 70 cm :shock:
Súly: 7,6 kiló
pici76

Melcsi!

Én is tupper mániás vagyok immár, a tiramisu is abban készült, de erről a reszelőről nem hallottam még! :)

Én minden évben magam csinálom a koszorút, kivéve tavaly akkor a tvaly előttit vettük elő....:) nem volt ihletem. Nekem mindenhez ihlet kell....

Hétvégén bementünk a camponába és ott van egy kreatív hobbi, bekukucskáltam, körbe néztem és megszállt az ihlet.... vettem gyorsan koszorú alapot, mert egyszerűen nem tudom hol van a tavalyi, egy kis szizált, gyertyát, matricát, cserepet, fejet, szallagot, golyókat, hajat és kész is lett a koszoró.... majd rakok fel képet a véglegesítés után is.

Tehát az angyalkákat is mi csináltuk, festettük, ragasztottuk, frizurát vágtunk nekik, szárnyat igéztünk! :)

Nah naptárkészítés process tovább,... de figyelek ám, hogy nincs itt többé susmus egy nap három oldalnyi! :)

KépKépKép
bogyra

Ja Niki, akartam már írni neked, hogy Emma nagyon komoly kis hölgyikévé érett a fél év alatt, gyönyörű szép a kisképen :)
pici76

Ja tudom még mit akartam írni ( még a terhesség óta nem rendeződött a memóriazavarom... :oops: )
Szóval hogy Damján úgy néz ki a kisképén, mint egy komoly ügyvéd . "Bíró úr kérem a védencem ártatlan" Ha ekkora bociszemekkel fogja mondani, biztos minden bíró benyalja :lol:
pici76

Na, betáraztam Humana HA2-est, vaníilás HA-s pépet és Sinlacot, mindezt vmivel több, mint 4 ezerért. :shock: Hát leesett az állam rendesen.. tápszeresek, ez egy anyagi csőd.. :( este megkínálom még, ha éhes lenne, még nemtom melyiket higítom fel iható állagúra, olvasgatom, asszem Sinlac szimpibb. NEKEM! Aztán Marcika őfelségének meglátjuk. :roll:

Hófordus babókat Isten éltesse! :)

Pókerarcban az egyik volt oszt.társam van, és jelezte emailben, hogy meg is nyert. A most vasárnapi döntőt is. :wink:

A tupper vmi edényféle?? :oops: :oops: Én a Zeptert ismerem meg a WF-et, az van.
Vendég

Töltögetem a szocpolos papírokat és a 3 gyerekemből kettőnek fura a személyi száma, a két kisebbnek.. tudjátok, ami a lakcímkártyán van szám, fiúknak 1-el kezdődik, lányoknak 2-el.
Nos Vikinek : 4 051014 ....
Marcinak meg: 3 070420 ....

A 4-es nemtom mi, a 3-as asszem a külföldi állampolgár. :shock: :shock: :shock: :lol:

Nektek ezek rendben vannak, csekkoljátok már le lécci..
Vendég

Sziasztok,

Fodrász nálunk úgy van, hogy csak hétvége jöhet szóba és addig apa van vele. Nekem apa a segítség, múltkor egy egész délutánt volt vele, 7 órát, mert nekem rohangálnom kellett családügyben. Egész jól elvoltak. Tényleg nagyon jó, ha van valahol igazi segítség, azt tényleg értékelni kell!

Hófordulós babákat isten éltesse! :)
Szépek a babák! :)

Bogyra nagyon szép ez a koszorú!! Nagyon ízléses! Múltkor én is voltam abban a Camponás kreativ boltban és scrapbookot akarok csinálni. Van félig kész, de 9000ft!!!! Hülyék ezek?? Most üres, sima fotóalbumot keresek, amibe bele lehet tenni képeket, ezt-azt,de ott nem lattam. Ja meg gyertyát akarok önteni. Te láttál abban a boltban ilyesmit? Mert én hátul nem votlam most, nem figyeltem.
Tiramisu nyamm!! :)

Ma anyuméknál voltam, ott votl tesóm is unokaöcsémmel. Ő 2 éves múlt most, régen, Ricsike előtt rengeteget voltam vele, de ugye most már nem annyit, meg ha találkozunk is, Ricsike annyira leköt. Most ma meg annyira bújt hozzám Milán, meg sírt utánam mikor eljöttünk! :( Állítólag kicsit ki van akadva, hogy nem foglalkozom vele annyit! :( Több időt kell szánnom a kis aranyosra! :(

Na mentem. Muszáj tornáznom, mert Ricsi után Milánt is cipelnem kellett, annyira bújt, ő viszont már legalább 20 kiló!!!!!! :shock:
pusz.

Kép

Kép
lorcika

Dóri!

A személyis zám így változott meg, akik 2000 után születtek.
Hisze előfordulhatott hogy két embernek ugyanaz legyen a személyi száma csak 100 különbség lenne köztük...

nahszal aki 1901.01.12 -én született annak 1 010112
aki meg 2001.01.12-én született annak meg 3 010112

Gondolom már túlmagyaraztám..... :oops: :oops: :oops:

A tupper az is egy edény féle, csak az műanyag, de nagyon jó és tartós és tényleg csak jót tudok mondani... nem szándékosan, de múlthét végén eltettem két szelet csirkemellett a hűtőbe, mert kimaradt a kajából.... most hűtőtakarításnál előkerült félve nyitottam ki, de még megettem volna szag és kinézet alapján.... nem tudom hogy csinálják de tényleg jó.

Én már csak hetente egyszer vágok fel felvágottat és abban tárolom... ugyanígy a paradicsom, paprika és a sajttal.
Drága-drága, de szerintem már megspóroltam az árát azzal, hogy nem védőgázas felvágottat veszünk, hanem rúdban. Nah mindegy ennyit erről, ha bővebben érdekel valakit még áradozom róla! :)

KépKépKép
bogyra

Stella, micsoda frizkó! Vagány a lány :)

Bogyra, én az első képnél le is ragadtam, a többi már nem érdekelt annyira. Tényleg nem nagyon ér ilyen fotókat felcsempészni, el is rontottad a diétámat :evil: Sajnos nem bírtam magammal, és lerohantam a sarki boltba dán vajas kekszért. Én eztet szeretem nagyon :wink: a senekemen meg is látszik :(
Ne haragudj a tegnapi felesleges méregetésért, de én már nem igazodom ki a ruhák méretezésén. Ami most rajta van, 62-68 -as, és kicsit nagy. A tesco-s 74-est meg már kinőtte!
Lányok, Ti hogy vesztek ruhát?

Pici, micsoda jó dolgod van fodász és felvigyázó tekintetében! Mázlista!

Dóri, én is vettem tejpépet. Kiváncsi vagyok hogy fog ízleni neki...

Csilla
Vendég

Lorci!

Azt nem néztem, olyasmiban nem utazom, undorodom a zsíroshatású dolgoktól! :) De szerintem ott is kell hogy legyen, csak mindent úgy eldugnak. Az a könyv nagyon jó mármint az a scram izé... nekem van két beragszgatós fotóalbumom kettő itthon, talán egy üres is. Nyolcszög alakú, majd megnézem és akkor jelentek! :)

és 200 forintért vettem matricákat, meg fém izéket mag papírokat, meg egy két darab díszítő vágó ollót és ugyanazt értem el vele, szerintem fel annyiból. És ha komolyan akarsz vele foglalkozni, mármint pl évente meg lehet lepni vele magatokat, ahogy fejlődik ricsmics, akko rérdemes így beszerezni a dolgokat és nem félkészet venni! :)

Én nagyon szeretek így kreatívkodni, de ihlet kell hozzá! :)

KépKépKép
bogyra

Dóri, Emmának is 4-essel kezdődik.

Kép
niki30

Mi az a scrapbook? :shock:

Kép
niki30

Lányom épp egy hatalmas hisztit ver le. Két napja nem hajlandó egyedül elaludni. Tudjátok nálunk eddig Emma tök egyedül aludt el este, és erre igen büszkék voltunk. Lehet, h. ez is változik a 6 hóval?
Pörög a kiságyba, úgy forgolódik, h. már a feje a másik oldalon van....és közben ordít. Csak ilyenkor félek, h. beakad a keze-lába, szal, muszáj ránéznem.
Na most csönd lett. Csak nem? Megnézem.
Alszik :lol:

Kép
niki30

Na , nem evett sem Sinlacot cumiból meg kanállal sem, tápot és tejpépet sem. :roll: :roll: ilyenkor mi a fene van... :idea: :?: :?
Vendég

Dóri, nem lehet, h. jóllakott és azért nem kell már más?
Vagy egyszerűen csak az anyatejet kéri? :roll:

Kép
niki30

sziasztok!

Én leírom a SAJÁT véleményem.Én nem kezdenék el egy ekkora gyereknek tápszert adni,akinek ilyen későn adnak ELŐSZÖR,mindig bántja a pocóját,meg kakabajt is okoz legtöbbször.Az én fiam sem eszik kanállal gyümölcsön kívül semmit.Én bevallom,nagy lyukat rágtam a cumisüvegen,a főzi,tejpép úgy megy le 250ml,kiskanállal mindez csak 2 korty.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Dóri!

Én mindig értetlenkedve olvasom,hogy kinek mikor nem akar enni a picije.Jelentem alásan,az enyém sem eszik ma!!! :shock:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Niki, passz.. :roll: az biztos, hogy észreveszem, hogy enne még többet késő du-tól, de nincs. De könyörgöm, ha nincs vkinek teje,. akkor kénytelen mást enni. Az első próbálkozás csúfosra sikeredett, bár a tesók ott röhögtek rajta, hogy milyen fejeket vág Marcikám. :? :D :( most letettem az ágyába aludni és még csend van.. de tegnap is később éledt mondjuk.

Gabi,
én tegnap is írtam, hogy nem kéne 7 hónapos gyereknek tápi, hanem inkább főzit nyomatnám, de a hangsúly a feltételes módon van, mert még nem tartunk ott. Sajnos, hogy benyomjon egy adagot belőle. :? Sinlacos üveget meghúzta nagy svunggal, aztán többet nem, és hideg rázta tőle szemmel láthatóan, tejpép dettó. :evil:
Vendég

Csilla, nálatok hogy alakult a tejpépes nap?
Vendég

Niki, nem a foga jön? Zsófinak úgy kijött az első hogy már csak akkor vettem észre amikor bökött, de ezzel a másodikkal szenvedünk... jó lenne ha már kibújna, látszik a fehér csík napok óta, cicizéskor is úgy kell kifeszíteni az ujját a szájából ,mert csak rág csak rág... és hisztisebb is :(

Dóri, tényleg nem lehet hogy nem éhes? Nem úgy néz ki a drága mintha éhezne, ha éhes meg úgyis enni fog így vagy úgy nem? Miből gondolod hogy nem volt elég neki a cici?

Na akkor most már én is értem miért kezdődik 4el a szem szám :) Kösz Bogyra!
annak idején azon poénkodtunk hogy 4 az biztos a háziállat kategória már:)

Igen mi az a scrapbook?

Lányom épp kétlábbal rugdossa a zenélő erdő nevű játékot, ami persze zenél, és nincs rajta hangerősség szabályzó :x áááááá csendet akarok!!!! Kikapcsolom, aztán rugdoshatja :twisted:
akkor meg sikítani fog mert nem zenél :(
pici76

Bogi, hálás köszönet, már azt hittem ufók a gyerekeim. :shock: :lol: :lol:
Vendég

Dóri, a sinlac az pontosan mi is?
pici76

rizs- és szentjános kenyérmag alapú cucc, nem tejes. Nestlé termék, fel kell iratni dokival.
Vendég

A Scrapbook nem más, mint egy saját magad által készített fotóalbum, amibe mindenféle dolgokat még betehetsz 1-1 kép mellé. Pl. egy bélyeget, ami azon a borítékon votl, amiben valami jó hírt kaptál az illetőtől aki a képen van. Vagy nyaralásos albumba egy kagylót ragasztasz, a kép mellé v. egy képeslapot, szóval feldobni nagyon klasszul. Matricákkal, vers idézet, ezzel azzal. Ilyesmit szeretnék. Klasszakat lehet csinálni. A kreatív boltban olyan előre gyártottat láttam, aminek a borítóján már ki van hagyva hely pl. a gyerek fényképének, aláírva a neve szépen cirádásan...belülről nem láttam, mert be votl csomagolva, de 9000 forint túlzás!! Egy sima, üres albummal meg lehet csinálni.

Dóri nem tudom ilyenkor mit lehetne kitalálni! :(

Tök jó, hoyg egyedül alszik el a babátok! Ricsike néha alszik el egyedül, akkor is kizárólag csak este vagy hajnalban, amikor visszaszunyál. Bár napközben ha már álmos és leteszem, még vergődik egy darabig, de ha felveszem akkor 1 perc alatt elalszik. Szóval ha ez majd a jövőben is így működne, nekem ez oké lenne. Csak ringatni ne kelljen órákon át, mert így is ma MIlán cipelésétől, plusz Ricsike....hátam nincs. Illetve sajnos van, mert érzem nagyon is!! :( :(

Kép

Kép
lorcika

szeretném jelezni h a mindenféle fincsi édességet evők mielőtt ilyesmiről írnak, jelezzék vmi módon h doo, ugord át ezt a két sort!!! :? :lol: fotót felrakni meg tilos! :roll:
csajok, én már csak 46 kiló vagyok. ez nóóóórmális?! :shock:

Emma tündéri!! olllllyan vagesz kiscsaj! és hát el nem hinném róla h milyen picurelli volt!
ági, Zitának a hordozókendős képétől elolvadok! hát az olyan ééédes :D :D (normális vagyok én h egy nyilvános fórumon ilyeneket írok?! :roll: :oops: de hát ha így gondolom... már nemtom ki kérdezte, talán vanda, de tényleg én is nagyon bőgős is lettem különben. már úgy értem, szentimentális)

Istenke éltesse Damjánt, Marcit és Balázst (bár sztem Balázsé már volt, nem? de azért csak hurrá-hurrá!!! :wink: )

hoppá, Stellának is milyen divatos a sérója! :D

melcsi, komárom-esztergom? nem győri vagy? :shock: engem érdekelne almareszelő, ha tényleg rögtön kanalazós. én a sajátomat, amit anyuék vettek tescoban, 4 nap után eltörtem :roll: :oops: asszem esetemben semmi sem örök darab... :oops: és most kölibe van anyósomtól.
Vendég

ja, azt megjegyeztem ám h nekem senki nem küldött privit :roll: :cry:
Vendég

Huh, végre nyugi.

Kicsit megnyugodtam, hogy nem csak nálunk állt feje tetejére a világ, Niki, Dóri, Gabi sorstársaim :)
Szóval egész nap tündi-bündi, kicsi bambula. Aztán este...
Ma egyáltalán nem volt hajlandó cicizni!!!!! Viszont közben üvöltött, mert éhes.
Ezt talán én rontottam el (tudorok, mit gondoltok?), ugyanis pár hete szopi után cumisüvegből kapja a lefejt tejet. Mostanra lusta cicizni, azonnal az üveg kell neki. Benyomott cca 200 g tejet, utána 50 pépet. Hála istennek, nagyon ízlett neki! Kanállal ettük, mint a nagyok :)
Utána köszönt jóllakott.

Na most, EDDIG vagy a szopi alatt aludt el és szépen letettem az ágyába, vagy engedelmesen elaludt magától, mint nálatok Niki. MOST két napja iszonyú cirkusz van! Sír, sikít, szenved, nyöszörög, közben látom rajta hogy álmos, fáradt. Betettem a nagyágyba és odafeküdtem mellé, akkor kicsit megnyugodott, de dobálta a fejét jobbra-balra, közben dörzsizte a szemét. Egy órás műsor volt az elalvás :shock:

Na, ilyenkor mi van???? Ja, és azt elfelejtettem, hogy az elmúlt éjjel 2 óránként ébredt. A végén nem is raktam vissza a kiságyába, ez neki is tetszett.
Most jön rá, hogy nem vagyunk összenőve? Vagy lehet, hogy a következő fogacska?
Komolyan mondom, az első 3 hónapban végigaludta az éjszakákat, rettentő büszke voltam rá! Aztán már fel-felébredt, de amit mostanában csinál...hát, én csak imádkozni tudok, hogy kinőjük!

Doo, ugord át ezt a két sort :) Szóvat vettem feketeribizli joghurtos fehércsokis Milkát, és bizony a műsor alatt elkóstolgattam :oops:

Csilla
Vendég

Ja, és megpároltam az almát. Érdekes, ez kevésbé ízlett neki, mint a sima reszelt alma. Elfordította a fejét, közben háááááááááá, nyitott szájjal, mint egy kis sárkány! Olyan tündéri édes volt :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?