Sziasztok!
Mimi!
Gratulálok, és a sztori, hát no komment...
Zsuzsu!
Szeretetből nincs hiány. Ma pl. nagyon rendes, meg tegnap is az volt, csak néha jön rá a hoppáré. Meg kezdtem gondolkodni, hogy a klubban tanul bizonyos dolgokat, és kérdeztem Kofát, hogy most mi legyen? Teljesen logikus volt a válasz, hogy az lehet, hogy rosszat is tanul, de annyi jót, hogy azt egyedül egy hét alatt nem tudom "ráragasztani". A természetét ugyan nem fogom tudni befolyásolni, de irányt mutatni igen. Meg azért is reagáltam ilyen hevesen, mert az a kislány meg pont az ellenkezője, és nem értékeltem a szülei reakcióját. Ő sosincs gyerekek közt, gyakorlatilag a nagyi neveli csecsemő kora óta, mert egy házban laknak. A nagyi racionálisabb, az anya elég furi. És nem tetszett, hogy jaj már megint jön Kinga, és már kapták is fel a kislányt, holott tényleg nem is volt támadó szándék, csak ugye egy másfél évesnek a mozdulatai még nem túl finomak, és mondjuk a mintáját akarta megnézni a pulcsinak, vagy csak simogatni akarta, ami taszajtás lett. Persze egy idő után már csakazértis erősebben közeledett, mert ugye a tiltott gyümölcs...
Amúgy tényleg heves, és meg kell tanulnia a gyerekközösségben, hogy nem csak Miss Kovács Kinga körül forog a világ, és más is akar azzal a játékkal játszani stb. A klubban vannak idősebb gyerekek, akik bizony helyreteszik a kisasszonyt, és látom, hogy úgy, hogy még 10 kilós sincs, lazán felveszi a ritmust, és lök, meg csap. Ilyenkor persze jönnek a szülők, és rendet teszünk, de ez így van rendjén.
Lina! Luca!
Nagyon drukkolok. Én is várom már a clostys hónapot, kíváncsi leszek. Nem hinném, hogy elsőre sikerül, majd meglátjuk. A vég kezdete, hogy elkezdtem mérni a hőmet.
Ja és a törtető, agresszív, nagyszájú embert nem szabad összetéveszteni lendületes, érdekeit, céljait elérő, de másokat becsülő emberrel. Na ezt az "árnyalatnyi" különbséget kell "megtanítani" Kingának. Egyébként unokatesóm felesége, akit nagyon tisztelek, és szeretek, azt mondta, hogy Kinga tipikus 3. gyerek, kellene a személyisége miatt két vagy több idősebb tesó neki. Lehet igaza van, ezt már én is észrevettem. Nem az a tipikus egyke, akit elkapattunk, hanem nagyon nyílt, és vezérbika egyéniség, néha meggondolatlan, alapvetően nagy szívű gyerek, akit másoknak néha be kell törni egy kicsit. Jó lenne, ha nem ő lenne az első, de ezen már nem tudunk változtatni.
Amúgy nevelés szempontjából meg pont ezért, mert az első perctől egy egyéniség néha nehéz, de nagyon jó, mert sokszor annyi eóciót is kapok tőle.
Kacika!
Petiből sem hiányzik a tűz egy kicsit sem. A közösség, meg a "kor" sokat jelent, amikor már tud kommunikálni. Azt hiszem nagyon jó időszak lesz, mikor már fog beszélni a lányom, nem lesz ennyire fekete lyuk, bár a makacssága szerintem megmarad.
Montana!
Ugye májusi babát sorsoltak Neked?
Kössétek fel a gatyát!
Vera!
Tényleg próbálkozzatok be az önkormányzatnál, hátha. Vagy valamilyen családsegítőnél. Utóbbitől kérhettek természetbeni Mikicsomagot is, legalább erről ne kelljen lemondanotok. Vagy Máltai Szeretetszolgálat, helyi egyházközség stb. Ha hatvani volnál, akkor tudnék segíteni, nagyon normális a plébános, de szerintem azért egy ilyen kéréshez a legtöbb helyen normálisan állnak hozzá. Nem szégyen kérni, pláne, hogy ebben a szituációban abszolút nem tehettek erről sőt.
Nati!
Hogy van a kisfiad füle?
Lányok mennem kell, lesz tábla is egyszer... valamikor...
Wkata!
Ha olvasol! Az oldalunkon a galériában van sok kép a babataliról (2006 nyári babások). Mi van Veletek? Hogy vagy?