Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsu!

Ez persze a Ti döntéstek, viszont a nagy amplitúdó, mint 27-41 azért elgondolkodtató.
Én sem vagyok dokihoz rohangáló, de ha gáz van összeszedem a bátorságom, és elmegyek, mert a lelkiismeretemet ilyenkor megnyugtatom, hogy nem kell tapsra várnia.
Remélem nem félreérthető, amit írtam. Bízom benne, hogy nincs baj, csak a pirid hektikus.

Vera!

Felháborító, ismerős, a minisztériumban három hónapig nem utalták a fizum "technikai" okokból. Sajnos a boltba nem vihette igazolást, hogy bocsi nem az én saram.

tjuca

Hát ha tecc ha nem tecc lecserélem a vonalzóimat, mert csak. A Lilypie nem hozott szerencsét. :lol:

tjuca

Szia csajok!

Vera mi az hogy nem utalják a családit? mIÉRT NEM?

Zsu! Nagyon sajnálom ! pedig már azt hittem......

Mindenkinek nagy puszi!!!

Én meg a szomszédnak adtam kölcsön 2000 forintot azt mondta vasárnap hozza... Szerintetek?
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsu,
végül 41 nap lett? Jó sok. Nekem, amióta szedem a cukorbeteg gyógyszert, olyan szépen beálltak a dolgok.

Lányok,
baromira fáj a hasam. Vagyis hogy fáj, az nem igaz, de valahogy nagyon feszít. Már arra is gondoltam, hogy csak érezni akarok valamit...
Lilivel anno azért akartam orvoshoz menni, mert tényleg éjszaka olyanokat nyilalt, hogy felrántott ülésbe. Aztán kiderült az ok. Pedig akkor még nem is számítottam rá.

Vera,
ez nagyon kellemetlen, de mit mondanak, miért nem utalják???????
Te Cegléden laksz amúgy?

Luca,
te nem érzel valamit?

Juca,
ismerős, amit írsz, bár Lili a felét nem adja elő. Én voltam ilyen, de én a radiátort választottam a fejbeverés színhelyéül. Lili tegnap este alkotott, nálunk volt egy kislány, akivel egy napon születtek, és persze, hogy játszott a lányom játékaival. Lili úgy lefáradt idegileg, látszott rajta, szinte folyamatosan sírt, hogy a Fruzsi elveszi a csúszdáját, a babáját, a kocsiját...
Aztán mikor elmentek annyira lenyugodott, hogy csak na, látszott rajta a megkönnyebbülés.
Persze, mert sokat találkozunk gyerekekkel, csak mindig úgy, hogy mi megyünk máshoz, és hozzánk kevesebbszer jönnek. Az ugye természetes, hogy ő játszik a többi gyerek játékával, na de ha az övé kerül veszélybe... :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Juca , totál megértelek.
Nekem van egy nővérem, az ő kislánya 5 hónappal fiatalabb az én Petimnél, sokat voltak egy időben együtt. Ne tudd meg mekkora volt a különbség. Az igazi jókislány volt, az én fiam meg lökdöste, fellökte, néha még egy pár pofont is kiadott neki.
Aztán nálunk egy ideig minden este eljátszotta, hogy kérek enni. Kimegyünk a konyhába, előveszem amit kér. 1 falatot lekönyörgök a torkán, aztán feláll és elszalad.
Fél óra múlva megpróbálja ugyanezt. Persze akkor már nem kap.
Egy idő után leszokott róla, és gyönyörűen reggelizett-éhes volt a drágám.
Néha én is kiakadok, és akkor kiabálok, de általában mára megszoktam, és lepereg rólam a hisztije. Próbálok nem figyelni rá, amikor produkciózik-mert ez állítom nem más.

Ráadásul nálunk majdnem hiperaktív a gyerek. Nagyon okos, már 10 betűt ismer, a számokat 1-20 ig álmából felriasztva is, de nyugton maradni csak fél percre is-.....nem! Emiatt félek az ovitól is, amit meg 26-án kezdünk :roll:
De muszály, mert mire megjön a tesó, neki már be kell szoknia.
Kettővel nem igazán bírok egyedül hosszú távon. Legalábbis most így látom!
Egyszóval, fel a fejjel, ez egy nehéz korszak, lesz majd jobb is.

Mimi, drukk estére, minden rendben lesz!

Monti, szép a hasad, ráér még nőni, főleg első babesznál! Elsőnél sok nőnél félideig alig látszik valami.

Szépek a gyerekek, és babák!!!!!!
Vendég

Ja, és Juca, a tesóm lánya kb 5-6 hónapra rá, hisztisebb lett mint Peti, sőt többször megharapta Pétert :shock:
Úgyhogy minden gyereknél vannak ilyen korszakok...sajna túl kell élni.
Vendég

Nem én Pesti vagyok.
Azt hogy mikor fogják utalni fogggalmam sincsen. Azért történt különben ez mert eddig a férjem kapta a csal pótlékot a mh-jéről és mivel jövőre mindenkiét a magyar állam kincstár fogja utalni ezt megelőzendő vagy is a tömegnyomort ha úgy is dolgom volt a tb-ben ezt is átirattuk a nevemre. De próbáltuk úgy hogy ne legyen ilyen lyuk mert azért nekünk ez sok pénz. Erre a férjem mh-je bekavart és ez lett a vége.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera,
ha nekem a munkahelyem kifizetőhely, akkor is a MÁK-tól fogom kapni?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina, semmi tünet.Én akkor vagyok babás, ha csak úgy tudok lemenni a lépcsőn, hogy tartom a láthatatlan cicijeimet...és most semmi ilyent nem érzek.
Tegnap hatalmas feszültség volt bennem, ma már jó.

Lett egy égési seb a hasamon a tegnapi nokedli-akciómtól, majd aloe verával bekenem.Még jó, hogy van itthon cserepes.Tegnap elfelejtettem.

Asszem jövőre teljesen megszűnnek a kifizetőhelyek, mindenki a MÁK-tól kapja a csp-t.

Juca!
Ne keseredj el Kinga miatt, nekem pont az tetszik Benne, hogy olyan vagány kislány...Tudom, emiatt nehéz Neked, de meglátod, sokkal könnyebben fog boldogulni az életben, mint anyuci jókislánya...

Én tudom, mert nekem eléggé nyugodtak a gyerekeim, és palira is veszik Őket...a nagyobbik még pszichológushoz is járt, annyira nem tudja feldolgozni, ha bárkit is bántanak a környezetében, vagy valaki hangosan szól.Sajna ebben benne van a válásunk is, attól is ilyen érzékeny.
A kicsi elevenebb, és nagyon akaratos volt, de már sokat szelídült....

Na, jól elkanyarodtam a témától.Szóval én nem bánnám, ha talpraesettebbek lennének a csajok.

Szóval azért így írta a doki a Norcolutot!21. cnapig kellett szedni, ha még 7 napig tart a hatása, éppen jókor jön meg pirike.Viszont elvileg van saját progi termelés is, és ha az elég,és létrejött a terhesség, ha a Norcolut jó vastag nyh-át csinált,talán nem lesz gond...és tesztelek egy zebrát jövő vasárnap.
Ezt így jól beleszuggeráltam magamba...

Ha mégsem jön össze, akkor sem leszek csalódott.Tovább nem próbálkozunk.

Vera, nagyon aranyosak a gyerekeid, és András nagyon hasonlít Rád!Sajnálom, hogy így kibabráltak Veletek, elhiszem, hogy el vagy keseredve.

Erika, Neked is nagyon helyes a fiad!Micsoda szép nagy hó!!!!!Én is kérek!
Vendég

Folyt:

Képzeljétek, kolléganőm babát vár!
Együtt rendeltük a csodaszereket, és Neki sikerült!2 év után jött össze Nekik...Az utolsó 3 hónapban együtt számolgattunk, néztük a páfrányokat...és végül sikerült Neki!Egy 5 éves kisfia van, Neki lesz Tesóbaba.

Sógornőm viszonylag jól van, de lelkileg totál a padlón van már.
A héten meg kell szülnie a babát.Nagynéni leszek...csak ne legyen semmi gond...rengeteget gondolok Rájuk.

Kacika, jól teszed, hogy most viszed oviba Petit.Mire jön a kicsi, szépen beszokik.Neked meg könnyebb lesz.

Nekem bölcsibe járt a nagyobbik, de csak fél napra.Volt a férjemnek egy ronda balesete, még Őt is én fürdettem, meg minden nap hordtam kezelésre.Vittem az 1 hetes babámat is...A kezelésen mondták, hogy ilyen kicsit még soha nem láttak.Nehéz időszak volt.

A kicsi meg azért volt bölcsis, mert vittük együtt a nagyot oviba, és nem akart hazajönni.Az óvó nénik egy darabig engedték, hogy maradjon, de enni is ott akart.Gyerekekkel akart játszani, de azt 2,5 évesen nem lehetett.Úgyhogy fél napra bölcsis volt.Délelőtt mindent elrendeztem otthon, aztán mentem a csajokért.

Érdekes, mikor visszamentem dolgozni, és muszáj volt oviba járni, az már nem tetszett.Voltak nagy bőgések.

A kicsi az oviban sírt, a nagy a suliban, én meg az autóban útban a munkahelyre.Igaz, akkor maradtunk hármasban...Fenekestől felfordult az életünk.

Hálát adok az égnek, hogy most ilyen nyugalomban és boldogságban élhetünk.
Vendég

Juca, Zsuzsu, sajnálom pirit... :cry: :cry: :cry:
Juca, szép a szivárványod!

Mimi, biztos minden rendben lesz!Szorítunk!

Kacika, a Te sógornőd hogy van?

Lina, a hasam nekem is feszít.De nem újdonság.A műtét óta folyamatosan feszít, néha kevésbé, néha jobban, meg majd' leszakad a derekam.Nem tudom, mitől.
De idegesítő érzés.

Na, megyek vacsizni.Gonosz ez a diéta, nem ehetek banánt! :cry: Pedig régen párosával ettem...
Vendég

Na, mára eldugulok...hagyok másokat is érvényesülni.Szép álmokat Mindenkinek!
Vendég

Zsuzsu, sajnálom a pirit :x

Luca, sógornőm jól van, ő is a 30. hetet kezdte mostanában valahogy. Azt mondta úgy érzi előbb jön, de talán nem annyival, hogy mostanában. AMúgy meg első baba, nem biztos hogy jól érzi.
De aranyos, sokat kérdez, bár én is sokmindent nem tudok, attól hogy van egy gyerekem...

Megyünk készülődni, megyünk délelőtt a mamához.
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Na, tegnap este jó későn értünk haza, így akkor már nem írtam...

MINDEN OK!

Nagyot nőtt, ver a szíve szépen, és láttuk ahogy mozgatta a kis kezét v lábát v mindent egyszerre... :lol:

Méretek... hát, ez nem biztos , h pont korrekt, majd minnnyánnn leírom, h miért: 45mm petezsák, 31mm CRL

Na, a kaland:
(ennyit rég nevettem, mint ott este, a micsodámban egy "műbránerrel")

szóval, mivel ügyelt a doki, a KH-ba mentünk, ahol megint a nem nyomtatós UH volt... :evil: (de a férjem mobillal lefotózta a képernyőt, este megpróbálom felaplikálni)

- alig lehetett életet csiholni a gépbe, a zselés flakonban alig volt zselé, ahogy nyomta a doki, kilőtt a kupakja és mindent beterített a maradék anyag... :D

- az uh fej csatlakozója szigetelőszalaggal volt ráerősítve a vezetékre... mikor mondtam, h nem így szeretnék végetérni, h agyoncsap az áram hüvelyi uh közben,
a doki kivette, mert ő is röhögött és eljátszotta ahogy őt is áramütés éri :shock:

mondja a férjemnek, h ha látja, h ráz minket az áram, akkor kapcsolja le rögtön a főkapcsolót, és mutatta neki, h hol van. Erre a férjem odaugrott és majdnem lekapcsolta, én kiabáltam rá, h NEEE!!!! Ha lekapcsolja, akkor újabb fél óra mire bármi működik.

- az uh mérésre hivatott részét nem lehetett normálisan beállítani, szóval a méretek sztem majdhogynem hozzávetőlegesek...

ENNYI.

2 hét múlva inkább kimegyünk a világ-vége Óbudára, mert ott normális UH van. Amúgy a KH-nak is van jó uh-ja, de ügyeletben ahhoz nem engedik hozzáférni a dokikat... Magyarország....

Szóval megerősítette, h 10 hetes terhes vagyok, és 2 hét múlva nyakiredő mérés. (azt azért nem ártana nem hozzávetőleg nézni)

Ja, és amikor a doki mondta, h a petefészkek is rendben, a férjem felkiáltott, h akkor lány! :lol: :wink: (persze csak viccelt, mielőtt vki azt hinné, h nem... :twisted: )

Annyira abszurd volt az egész, h már tényleg csak nevetni tudtam.

Kép
zmimi

ja, és ma megyek kiskönyvért a védőnőhöz! :D

Kép
zmimi

Egyébként utána hasi uh-val is megnézett és már azzal is nagyon szépen látszott!

Kép
zmimi

Sziasztok!!!

Vera!

Nagyon édik a fiúk!! A családit sajnálom. Az Önkormányzat esetleg nem tud segíteni valami rendkívüli segéllyel???

OFF
Sokakról tudom, h nem házasodnak össze és egyedülállóként nagyon sok támogatásra jogosultak a szülők. Én nem sajnálom Tőlük, de igazságtalannak tartom.... Aki meg tényleg rászorulna, az nem kap....
OFF

Juca!
23-47 volt.... átlagban kijön a 30 nap :) Elmegyek valamikor dokihz az biztos.

Kinga: elhiszem, h nehéz Vele. A legfontosabb ugye a szeretet. Igazából csak az értheti meg, aki ebben él. nincs más megoldás, mint következetesnek lenni és "túlélni" ezeket a hónapokat. Nálunk egyenlőre működik az elterelem a figyelmét hadművelet, de én is kiakadok néha. Én is ember vagyok, vannak rosszabb napjaim. Nem leszek "anyarabszolga." Amikor valaki gyermeket válal nem tudja mi vár rá. Örülök, h megérted a kiborulásomat, ez a topic arra is jó, h lelkiéletet éljünk. Régen sokan naplót irtak, de a topic sokkal jobb, mert válasz is érkezik. Én is hagyom Ábit bőgni, ha olyanja van, csak arra ügyelek, h komoly sérülést ne okozzon magának. Előfordult, h egy-egy kék folt miatt csúnyán nézett a férjem, de felajánlottam legyen Ő fél napot egyedül a fiunkkal.... nem kér belőle.....

AKÁRMILYENEK IS A GYEREKEK, DE ŐK A MIEINK ÉS NAGYON SZERETJÜK ŐKET! :D

Nati!
Köszi!
Hogy vagytok????????

Linácska!

47 nap lett.... :o
Nem tudom mi lehet a hasfájás....jobbulást!!!

Kacika!

Neked sem lehet könnyű, kívánom, h minnél egyszerűbb legyen az ovibaszoktatás!!!

Luca!
Fel a fejjel, szorítunk!!

Mimi!
Ez tényleg nevetséges, de a legfontosabb, h jól van a baba.

It pocsék idő van, köd, nyirkosság. Semmi kedvem kimozdulni....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
én nagyon remélem, hogy az a hasfájás az valami pocaklakó kezdemény miatt van :lol: Annyira szeretném hinni, hogy tényleg ott van, olyan boldoggá tudna most tenni. Végül is bármikor, de most nagyon!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mimi!

Gratulálok, és a sztori, hát no komment...

Zsuzsu!

Szeretetből nincs hiány. Ma pl. nagyon rendes, meg tegnap is az volt, csak néha jön rá a hoppáré. Meg kezdtem gondolkodni, hogy a klubban tanul bizonyos dolgokat, és kérdeztem Kofát, hogy most mi legyen? Teljesen logikus volt a válasz, hogy az lehet, hogy rosszat is tanul, de annyi jót, hogy azt egyedül egy hét alatt nem tudom "ráragasztani". A természetét ugyan nem fogom tudni befolyásolni, de irányt mutatni igen. Meg azért is reagáltam ilyen hevesen, mert az a kislány meg pont az ellenkezője, és nem értékeltem a szülei reakcióját. Ő sosincs gyerekek közt, gyakorlatilag a nagyi neveli csecsemő kora óta, mert egy házban laknak. A nagyi racionálisabb, az anya elég furi. És nem tetszett, hogy jaj már megint jön Kinga, és már kapták is fel a kislányt, holott tényleg nem is volt támadó szándék, csak ugye egy másfél évesnek a mozdulatai még nem túl finomak, és mondjuk a mintáját akarta megnézni a pulcsinak, vagy csak simogatni akarta, ami taszajtás lett. Persze egy idő után már csakazértis erősebben közeledett, mert ugye a tiltott gyümölcs...

Amúgy tényleg heves, és meg kell tanulnia a gyerekközösségben, hogy nem csak Miss Kovács Kinga körül forog a világ, és más is akar azzal a játékkal játszani stb. A klubban vannak idősebb gyerekek, akik bizony helyreteszik a kisasszonyt, és látom, hogy úgy, hogy még 10 kilós sincs, lazán felveszi a ritmust, és lök, meg csap. Ilyenkor persze jönnek a szülők, és rendet teszünk, de ez így van rendjén.

Lina! Luca!

Nagyon drukkolok. Én is várom már a clostys hónapot, kíváncsi leszek. Nem hinném, hogy elsőre sikerül, majd meglátjuk. A vég kezdete, hogy elkezdtem mérni a hőmet.

Ja és a törtető, agresszív, nagyszájú embert nem szabad összetéveszteni lendületes, érdekeit, céljait elérő, de másokat becsülő emberrel. Na ezt az "árnyalatnyi" különbséget kell "megtanítani" Kingának. Egyébként unokatesóm felesége, akit nagyon tisztelek, és szeretek, azt mondta, hogy Kinga tipikus 3. gyerek, kellene a személyisége miatt két vagy több idősebb tesó neki. Lehet igaza van, ezt már én is észrevettem. Nem az a tipikus egyke, akit elkapattunk, hanem nagyon nyílt, és vezérbika egyéniség, néha meggondolatlan, alapvetően nagy szívű gyerek, akit másoknak néha be kell törni egy kicsit. Jó lenne, ha nem ő lenne az első, de ezen már nem tudunk változtatni.

Amúgy nevelés szempontjából meg pont ezért, mert az első perctől egy egyéniség néha nehéz, de nagyon jó, mert sokszor annyi eóciót is kapok tőle.

Kacika!

Petiből sem hiányzik a tűz egy kicsit sem. A közösség, meg a "kor" sokat jelent, amikor már tud kommunikálni. Azt hiszem nagyon jó időszak lesz, mikor már fog beszélni a lányom, nem lesz ennyire fekete lyuk, bár a makacssága szerintem megmarad. :-)

Montana!

Ugye májusi babát sorsoltak Neked?
:wink: Kössétek fel a gatyát! 8)

Vera!

Tényleg próbálkozzatok be az önkormányzatnál, hátha. Vagy valamilyen családsegítőnél. Utóbbitől kérhettek természetbeni Mikicsomagot is, legalább erről ne kelljen lemondanotok. Vagy Máltai Szeretetszolgálat, helyi egyházközség stb. Ha hatvani volnál, akkor tudnék segíteni, nagyon normális a plébános, de szerintem azért egy ilyen kéréshez a legtöbb helyen normálisan állnak hozzá. Nem szégyen kérni, pláne, hogy ebben a szituációban abszolút nem tehettek erről sőt.

Nati!

Hogy van a kisfiad füle?

Lányok mennem kell, lesz tábla is egyszer... valamikor... :twisted:

Wkata!

Ha olvasol! Az oldalunkon a galériában van sok kép a babataliról (2006 nyári babások). Mi van Veletek? Hogy vagy?

tjuca

Sziasztok!

Monti,
Nagyon aranyos Mazsika. :)
Gratula a kiskönyvhöz és a 12.héthez!
Mi volt a szűrésen?
A pocid nagyon csini, nekem sajna alapból 2x ekkora.

Juca,
Kingáról ez a 4 napos kép annnyira szép!
Pirit sajnálom.
Kingával kapcsolatban teljesen megértelek, az én fiam a korosztályánál jó fél fejjel nagyobb (2 évesen 93cm és 12,5kiló) és egy pár héttel ezelőttig ezt jól ki is használta, mivel tisztában volt az adottságaival. Mi sem erre neveljük és nekem is qvára elegem volt azokból a megjegyzésekből, hogy „itt jön a verekedős kisfiú”. :evil:
Aztán semmit nem csináltam másképp és pár hete kezd teljesen megváltozni és a többi gyerek társaságát keresni.
Tudom ez Téged nem boldogít, de talán ő is túl lesz majd ezen az időszakon.
Nekem tetszik a kisördögöd és a szivárványod is. :wink:

Lina, Luca,
Mikor terveztek tesztelni?

Lina,
Jó Lili sérója nagyon. :lol:

Vera,
Te gyerkőid is cukik, szerintem nagyon hasonlítanak egymásra.

Kacika,
Te pesti vagy? Csak mert írod, hogy kezditek az ovit (drukk!!! :) ) és hogy év közben ilyen simán beveszik annak ellenére, hogy jön tesó? Nálunk sajnos nem igen van erre lehetőség.

Luca,
Sok erőt a sógornődnek, biztosan nem lesz baj a kicsivel. Melyik kórházban van?

Mimi,
Dejó, hogy minden rendben! Azért ez elég röhejes tényleg, hogy mik vannak. :shock:

Én gyorsban megnézettem tegnap a fogaim, tömtek, még egyszer kell mennem, jövő héten meg megyek egy sebészhez, le kell venni egy anyajegyemet. Legyek túl minden ilyenen, aztán már csak kistesóra koncentráljunk. :)
Szerintetek abból lehet baj, ha a pé környékén veszik le az anyajegyet? (fájdalomcsillapító hatása vagy ilyesmi?) :roll:

KépKép
dreika

Tegnap írtam egy csomót, majd rátenyereltem a ctrl gombra és eltűnt. Na, ezen felbuzdúlva elmentem aludni.

Tegnap megvolt az uh, úgy tűnik megvan mindene a babónak, legfőképp az orrcsontja! Nem tetszett neki az uh, két lábbal rugdosott, hogy hagyjuk már őt aludni. A vérvétel eredménye majd ma este lesz meg.

Zsuzsu! Én nem az Istenhegyin voltam, hanem a Rózsakert Medical Centerben.

Mimi! Örülök, hogy minden rendben.

Most lefekszem egy kicsit, nagyon korán keltem. Még jövök!

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Juca,
egyszerre írtunk, nagyon hasonló a fiam habitusa is, már engem is kérdeztek, hogy ugye második gyerek? Mondjuk akkor nem nagyon tudtam hová tenni a kérdést ...

Lassan ébredezik már, aztán irány a doktor néni, mert csúnyán köhög és náthás is. Szerintem csütörtökön az egészséges rendelésen szedett össze valamit, csak tudnám miért hozzák oda a szülők a beteg gyerekeket!!!??? :evil:

KépKép
dreika

Sziasztok

Akinek névnapja volt a közelmúltban , annak BOLDOG NÉVNAPOT

Mimi nagyon örülök nektek.

Dreika izgulsz e ? éles hónap, nagyszerű, nekem szerintem le kell mondjak erről a hónapról

Tudtok e arról hogy kissebb fertőzés akadályozza e a teherbeesést?
azonnal elkezdtem a kezelést és el is múlt, csak nem tudom milyen hatással van ez a katonácskákra.[/b]
Vendég

Kép

tjuca

Dreika, nem pesti vagyok hanem kecskeméti, illetve Kecskemét mellett lakom 10 km-re. Ez egy kisebb hely, és mivel nincs bölcsi, így év közben is beveszik a gyerekeket.

Juca, részben sokkal könnyebb amióta kerek mondatokban beszél Peti, másrészt jön új probláma vele: pl. csúnya beszéd, meg hát akkor nem sír, hanem elmondja hogy mit nem akar.
Peti most olyan korszakban van amikor egésznap kérdez. MIlyen bácsi van ott, mit csinál, hogy hívják, miért, mikor...és ennek egész nap ninc svége csak amikor elalszik. Rohadt fárasztó, mert ha nem válaszolsz addig kérdez míg nem felelsz, mert azt feltételezi hogy nem hallottad azért nem feleltél. De viszont ezáltal tanul, és midezzel együtt is jobb amikor már dumál, mint amikor még nem!

És Kinga cuki!!
Vendég

Sziasztok.
Linácska igen te is onnan fogod kapni. Ez az emberszámtól függ hogy mikor rakják át. a leg nagyobb számú cégeket rakját át a legvégére azaz márciusig.

Írtam már az önkorba majd utalnak egy két hét múlva.
A Balum ma ment oviba előszőr a betegsége óta erre telóztak hogy menjek érte mert nagyon fája füle. Megint beteg ácsi.

A hangulatom jobb egy kicsit csak fáradt vagyok nagyon

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Telefonáltak a genetikai kockázatszűrés eredménye miatt. Nekem 1:5400 lett és 1:300 felett már jó. :lol: Most 10 percig biztos nyugodt leszek, aztán majd jön valami újabb para. :lol:

Kép Kép
montana

Sziasztok!
Sógornőmnél megindították a szülést.Aztán meg leállították, mert gyengült a baba pulzusa.Most nem tudom, mi van...de azt hiszem, ma nagynéni leszek.
Vendég

Nagyon drukkolok Luca!!!

Montana!

Ugyan már egyél rilex kexet, innen már nincs miért parázni. :wink: (Mondjuk eddig se volt 8) mert mindent kivuduzunk, igaz lányok?)

tjuca

Luca,
nagy drukk nekik! +++

Monti,
szuper!!!! :)

Sugi,
nem izgulok, nincs értelme. Most még. :lol: Majd 2 hét múlva.
Fertőzést nem tudom, hogy hogy hat ki. :roll:

Juca,
Kinga nagyon édes.

Vera,
jobbulást Balunak, mi is most jöttünk meg a dokitól, szerencsére semmi komoly, csak egy kis homeós szirupot kapott a köhögésre, ééééés nem sírt!!! Ez nálunk azért nagy szó, mert februárban 8 napig infúzión volt és azóta ha dokit lát már üvölt.

KépKép
dreika

Luca! Veletek vagyunk!

Kép Kép
montana

Hát, még semmi hír sajnos...

Én csak jövő vasárnap tesztelek, ha addig elkerül piri nénje.

Monti ,örülök, hogy minden rendben van!
Nekem meg kell majd csináltatni a magzatvízvizsgálatot.

Juca, Kinga aaaaaaannyira aranyos!
Vendég

Luca!

Most olvsaom..... :( Nagyon drukkolok, ha már így alakult, hogy a babával minden rendben legyen! Ki az orvosa? Nem ezen a héten vasárnap? :shock: Ha jövőhét vasárnapig nem jön meg, akkor már felesleges tesztelni, hisz biztos, hogy babás vagy! :wink:
Vendég

Luca,
nagyon szurkolok a sógornődnek. Megindították majd leállították? Komolyan, ha gyengül a pulzusa, akkor miért nem veszik ki? Most már 31 hetes, ugye?
Én nem akarom kivárni a jövő hét végét, valamikor hét közepén megnézem, ha addig nincs semmi, hogy pénteken el tudjak menni dokihoz, hátha kell hormonpótlás. Nekem azonnal nézetni kell a pajzsmirigyhormont, hogy kell-e emelni.

Dreika,
jó vékony lehet a fiad, nekem Lili ma 23 hónapos, 12 kiló és csak 83 centi. Viszont egyátalán nem kövér.

Monti,
az teljesen jó eredmény

Vera,
akkor tuti, hogy mi márciusban kerülünk át. GYES-t is ők adják majd. T-Comos vagyok.
Jó fej az önkormányzat. És mit csináljatok egy-két hétig?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
szerintem átlagos, nem mondanám soványnak.
Ez a hétvégén készült róla:
Kép

KépKép
dreika

Sziasztok!

Megszületett a baba!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyedül lélegzik, most vizsgálják.1340 gramm.
Végül császárral lett, de kegyetlenül megkínozták szegény sógornőmet.2-szor indították meg a szülést,aztán végre megszánták.Fogalmam nincs, miért nem császározták meg előbb szegénykét...már délben meg kellett volna...De azért biztos van oka.Gröni, priviben írom a dokit, jó?
Még semmi részletet nem tudok, mert az öcsém a szülőszobából telefonált...

8 óra körül bemegyünk Hozzá, talán beengednek.A fényképezőt mindenképpen bevisszük.

Jaj, de örülök, hogy nincs gond!Reméljük, makkegészséges a kislegény!Végre nagynéni lettem! :lol:
Vendég

Luca nagynéni! :D
Gratulálunk!!!! Dejóóóó!!!! :lol:
Hogy hívják a babát? Nagyon jó súlya van, semmi gond nem lesz. :wink:

KépKép
dreika

MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, HOGY SZORÍTOTTATOK!
Vendég

Jaj de jó! Kívánom, hogy mihamarabb hazamehessenek, és majd kinn meghízik, az nem gond. Gratulálok Nagynéni!

tjuca

Dreika, köszi, Barnabás lett a neve.

Na, jó, tesztelek akkor, amikor Lina! :wink:
Úgyis mindent együtt csináltunk. :lol: :lol: :lol:

Feltéve, ha addig nem jön piri.
Vendég

Lányok! Köszönöm kérdéseiteket, a kis Füles most éppen jól van. Szedi a Broncho-vaxom-ot remélem majd 2 hónap múlva használni is fog. Most szerintem a foga miatt szenved!.

Juca jó lesz nekem a kiscsajszli menyemnek!!

Luca itt is gartula a pöttömhöz!! Képet ha lehet rakjál légyszi!

Zsuzsu nagy pusssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzz! És fel a fejjel!
Vendég

Sziasztok!!

LucaNagynéni! :D
Sok boldogságot kívánunk a családnak, jó egészséget, minden szépet és jót!!!

Linácska!
Nagyon szorítok hidd el. Nekem is örömet okoz, ha mások örülnek!!

Juca!
Egy gyermek is társas lény, neki is szüksége van a kortársaira. irigylem azokat, akik el tudnak menni játszóházba, klubba ahol a kicsi játszhat más gyerekkel. Szocializálódik. Én sokszor úgy érezm Ábel unatkozik, én kevés vagyok neki. Igazából játszani sem tud, erre is tanítani kell. Igenis sokat tanulhat egy közösségben, és nem lehet szelektálni, h csak "angyal" magaviseletű gyerekek kerüljenek össze. Az ÉLET nem csupa csendes, nyuszi emberkéből áll. Szégyenkezni pedig annak kell, aki nem fogja fel ésszel, h minden gyerek más. Egy ismerős mesélte, h 2 évesen bekerült a bölcsibe a lánya, az első héten szó szerint kékre-zöldre verve találta, amikor érte ment. 1 hét után visszaütött a kicsi, megtanulta a farkastörvényeket. Amikor náluk vendégeskedtünk, annyira irigy volt mindenre, h még engem is kisajátított . Elfogadtuk, h ilyen, szeretjük.

KINGA EGY TÜNDÉRI KISLÁNY A KÉPEN IS!!!!!!!!!

Monti!
Majd megnézem ezt a medical centert is. Az eredményhez gratula, tudtam, h nincs gond, mazsola egészséges.

Kacika!
A "miért" korszakban van Peti??? :D Vigyáztam anno egy kicsire és folyamatosan kérdezett . A végén már a századik miértre annyit mondtam: azért.. mire Ő: miért azért??? :D :D

Bocsi mennem kell férjecském szeretne gépezni...folyt. köv. majd.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Luca,
gratulálok pici Barnabáshoz. Ha önállóan lélegzik, akkor nem lehet gond!!!
Majd szólok mikor tesztelek:-) Bár Lili is a 32. napon még - volt.

Zsuzsu,
köszi. Jövő héttől megyek Szegedre. Most hétvégén is lemegyünk azért, mert meg akarom nézni, hogy hova is kell mennem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Luca! Gratulálok a sógornődnek, meg persze neked is a nagynéniséghez! :lol: Barnabásnak jó égészséget és szép hosszú életet kívánok!

Kép Kép
montana

Sziasztok!

A nagy változatosság kedvéért pisiltem egy pozitívat. nem kell trükközni sem, ez pozitív. Csak azért, mert gyanús volt a hőm, ugye elkezdtem mérni... és tudni akartam mikor kezdhetem a clostyt, mert ami van pecsétnek sok, mensinek kevés. Kofa elment az okmányirodába, ha jön, akkor felteszem a képeket, mert nem tudom áttölteni. Kész vagyok, jönne meg, és ehetném a gyogyót...

tjuca

micsoda hírek.

LUCA

Gratulálok az anyukának, és neked is.

Teszteljetek már!!!!!!!!!!!!!!
Legyenek pozitiv tesztek, már nagyon várom.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mikor még volt pocilakóm, nézegettem , olvasgattam a velem egykorú kismamákat,miután megműtöttek, már nem tudtam visszanézni azokba a fórumokba, őszintén, ........idegesített amiről írnak, pedig nem szerettem volna hogy más is így járjon... áhh nem akarom hogy félreértsetek......
Itt viszont ebben a fórumban nem érzem ezt , sőt alig várom hogy valaki + teszteljen a fene se érti ezt.

Szóval hajrá tessék mesélni jó híreket.

Juca
Ha closti-s leszel, tuti sikerül, olyat tesztelsz majd, hogy nem is két csíkod lesz hanem három :lol:

A gyerek hisztiről.
Az én fiam is nagyon hisztis volt, előfordult, hogy a boltban ledobta magát a földre, ha valamit nem kapott meg, amikor olyan értelmes lett már hogy tudtam nem okozok gondot, már a boltban megígértem neki, hogyha fölérünk beszélgetni fogunk.
Hazáig mondogattam, nehogy elfelejtse, hazaérve mindenhol elpaskoltam neki ahol gondoltam, magyaráztam, ezzel értél a földre, a kezeddel ütöttél a száddal ordítottál, a lábaddal rugdostál, nem húztam rá nagyokat, de mivel ő a fenyítést ennyire nem ísmerte, egy nyikk nélkül tűrte az egészet, aztán két perc mire fölfogta, és jött az éktelen üvöltés.
AZóta, ha valamit elszúr a boltban vagy bárhol, a fiam jó hangosan megjegyzi:
anya ha hazaérünk beszélgetni fogunk?fájni fog?
Szerintetek?, senki nem gondolta mit jelent a beszélgetés.
Akkor még egyedül éltem azóta a párom és a családja már itt vannak éles helyzetben is azt mondják hogy ritka jó gyerek.
Na vannak azért gondok de ezeket, megoldjuk egymás közt, nem terhelünk vele senkit.
Bíztatlak, hogy a hiszti nem tart örökké.

Egy kis nevelés nem árt, de néha a gyerek fejével is gondolkodni kell, meg kell értsük őket, mert ha azt látják, hogy szajkózzuk a magunk verzióját, egy idő után kihagynak az életükből.
Én így jártam a szüleimmel, hozzáteszem , nem mertem ellenszegülni soha.
Csak most, na el is vágtam magam előttük.
Sajnos oda jutottam hogy ez most így jobb....sokkal, nem mintha nem hiányoznának, de nincs bennem az a görcs hogy 35 évesen még mindig arra gondoljak a nap 24 órájában hogy vajjon mit szólnának a döntéseimhez.
egyesek itt már ismerik az életem történetét, megértik amit írtam.
megyek dolgozni, mindenkinek kellemes napot
Vendég

juca, azért ez jót is jelenthet, szerintem inkább dokihoz menj, itt baba van
Vendég

Már megint csak mobil netem van. Sugi, még csak a 25. Napon vagyok, korai az a teszt. Juca, pozitív csak jelent valamit HCG-t nem tudunk csak úgy előállítani. Egyik ismerősöm még 5 hónapig pirizett, 22 hetesen vette észre a babát. 21 éves, új kapcsolat, első éjszaka, védekezés, 5 hó lapítás...ez a kisfiú nagyon meg akart születni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?