Új privát üzeneted érkezett!

Én olvasgatok mindig, csak az írás marad el...

Nem történik semmi izgalmas velünk... :cry:
Vendég

Pasta Dost: pár éve voltam, olaszos a hely, így tészták is vannak a kitett kínálatban, illetve lehet, hogy azt is a pincérek hozták, már nem emlékszem. Kétszer voltam, egyszer sem ízlett a kaja, és azóta ismerősök sem nyilatkoztak róla túl jókat. Ahogy írják itt is csak 3 órás a turnus, 12-15-ig, utána egy óra szünet. A zuglói Trófeában 2,5 óra, ha jól értettem, mert előbbre hozták 1/2 12-re a kezdést.

Hááát, nem tudom, ha rossz a kaja, akkor eléggé el tudja rontani a találkozót. :( Szóval ha fix áras marad, akkor én a zuglói Trófeára szavazok inkább, bár az újbudaiban - a sült fagyitól eltekintve- minden nagyon jó volt :), de ott csak két óra a turnus. Ha meg dugóban araszolgatva késik onnan valaki fél órát, akkor még rosszabb a helyzet. A zuglóiba legalább metróval el lehet jutni, amivel lehet kalkulálni a menetidőt. A Margit körútit nem ismerem, de nem arról írta a múltkor valaki, hogy nem volt jó a kaja?

Ha másféle helyre megyünk, akkor meg előre megbeszéljük velük, hogy névre szóló rendelés és számlázás legyen.

Gyorsan szavazzunk a dologról, nehogy lecsússzunk még valamiről! (Kölyök hogy fog jönni, ha Trófeába, vagy a Pasta Dostba megyünk?)

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Én anno voltam a 13. ker. Trófeában, igaz nem most volt kb. 2-3 éve. Akkor nagyon jó volt a kaja, és a választék is. Mivel metro vonalon van, szerintem meg kéne próbálni hátha nincs turnusbontás és teltház. Mindjárt fel is hívom őket.

Bea

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

11.30-tól van 13.45-ig

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Nagyon arik vagytok, hogy igy külön gondoltok rám! Naggyon szeretnék elmenni, mert a januárban én már külföldön(túl)élő kismama leszek :? :lol:

UHn voltunk, ezért csak most értem haza.

Szval:
ha Blaha környéke, és/vagy tórfeai zugló, akkor 2re odaérek. Hamarabb szinte tuti nem. Szval nekem bármi jó,
a Margit körúti is, akkor negyed3-fél3.

Akkor "gyerekes" délutániaknak a fél3-5ig Zuglói trófeában nem jó?

én tudok ott foglalni is, ha gondoljátok, és odaérek (nevetve) időben.
(a mongolos foglalást azért nem vállaltam, mert nem értem volna oda kezdésre ;) )

bármilyen kajáldába benne lennék, akár egy különfizetősbe is. Erősen gondolkodom, hová lehetne menni, de most nekem sem jut eszembe semmi.

Kép

Kép
kolyok28

Tand, nagyon örülök, hogy jól van a baba, és nagyon szép név a Gréti!!!! :)
Sokszor ölellek virtuálisan, remélem tényleg jobban vagy, és várunk, írj sokat, nem baj, ha csak magadról!!!!

UHeredmények:
BPD:53 mm
HC: 203mm
AC: 164 mm
FL 37 mm
ez alapján a becsült súly, de ez csak becsült ;) 450g :) majdnem fél kiló :D
ezek alapján a számított terhességi kor 21hét5nap (a korábbiak alapján 21hét2naposak vagyunk, teljesen jók vagyunk :) )

ami kicsit aggaszt, az nincs összefüggésben a magas AFPvel, azt mondta a szonográfus, sőt, azt mondta, hogy ezzel kapcsolatosan alacsonynak kéne lennie, ugyanis a fejecskéjében talált valamit.
"a jobb oldalon 4mm átmérőjű CPC" ez egy ciszta az agyában. A szonográfus, (akiben legalább annyira bízom, mint a dokinénimben, a SOTE-n vezető szonográfus) azt mondta, hogy szerinte ez még nem ad okot az aggodalomra, de beszéljem meg a dokinénimmel. Szerdán megyek hozzá. most nézek a neten utána, mi is ez ...
Azt olvasom, ez a terhességek 3%ban előfordul. meg hogy nem kell megijedni.
Nem vagyunk nagyon megijedve, de azért jobb lett volna, ha nem lenne a fejecskéjében ilyen. Na majd ha többet tudok irok. De amúgy 100%osan úgyis csak akkor tudjuk meg, hogy van-e valami, amikor megszületik, addig meg minek izgulni állandóan? Tuti jól van a kissrác, mert állandóan mocorog :)
Ja, ma is egyértelműen megmutatta, hogy fiúúúúú :lol: azt mondta a szonográfus, hogyha ilyennek lány lenne, komoly gondok lennének :lol: :lol:
na majd még irok, csak most búvom a netet erről a CPCről....

Kép

Kép
kolyok28

Én is vadul böngészem az étterem.lap.hu-t... de olyan nehéz! :( A Trófeától meg tök nagy szemétség, mert decemberben még drágább is, meg ki is dobnak minket két óra után... persze egy sima ebédre az elég lenne, de nekünk ennél több időre van szükségünk!

KépKép
KépKép
mni

Én is nézegetem az éttermeket. Találtam egyet ami svédasztalos és csak 2300 Ft. Brunch üzletlánchoz tartozik mint a Trófea és a Mongol étterem. Csak az a baj, hogy a 3. ker-ben van az pedig nagyon kiesik. Vörösvári út, Eurocentertől nem messze.

És mit szólnátok egy pizzériához?
Vagy Iguána étterem Mexikói.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Nekem a pizzéria is nagyon jó... most már teljesen mind1. :) Én ezt az oldalt találtam, itt rajta vannak a város fix áras éttermei... horror némelyik! :(
http://www.shp.hu/hpc/hpc_member_3g.php ... s7nctoTgio

KépKép
KépKép
mni

A medwe éttermi kalandjaiban mindenféle helyről írnak.

A Margit hídhoz nem megyek, mert ott velünk nagyon extrém módon szemetek és bunkók voltak egyszer. Sajnos az 5-ig tartó turnusok meg az ovi miatt esnek ki.

Sima mezei étterem nem jön számításba? Legfeljebb most ezúttal nem esszük végig a 60 féle kaját...viszont addig maradunk amíg akarunk!!

Légyszi olyanban gondolkodjunk, ahol kocsival parkolni lehet (a Pasta Dost pont nem ilyen), mert ha bkv-val kell menni, akkor nekem még azt is be kell kalkulálni az időbe, hogy visszajussak a kocsihoz és onnan Érdre...
Isten bizi nem kifogásokat keresek, lehet, hogy a fentiek alapján úgy tűnik, mert csak fikázgatok itten és semmi érdemit nem tudok hozzáadni a dologhoz...

Szóval a kérdés, hogy tudtok-e elfogadható árú és jó kajájú, nem dohányzós éttermet Budapest megközelíthető részén, ahova bkv-val is el lehet jutni de egyben könnyen parkolni is lehet?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Hát jól feladtuk magunknak a leckét..... :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

http://www.daytoday.hu/
Árakat nem tudok, de van egy 30 fős különterem és vannak napi menük, amiből talán mindenki tud választani ill. vannak saláták is. Fehérvári úton található...

KépKép
KépKép
mni

Én egyszer jártam ebben az étteremben egy csoportos vacsorán. A kaja isteni volt.
Keresek valami képet is róla, de addig is néhány info.

Tabáni Gösser Étterem

Összes férőhely: 70 fő
Cím: 1013 Budapest, Attila út 19.
Email: tabangower@chello.hu
Tel: (1) 375-9482 Fax: (1) 225-3187

Egyéb információ:

A Budai Vár lábánál a "Vén Tabánban" hangulatos teraszunkon és éttermünkben várjuk kedves vendégeinket! Rendezvények lebonyolítását vállaljuk.

Osztály: II. osztály

Menü: 2600 - 4500 HUF

Fekvés: Központi

Konyha jellege: magyar, nemzetközi

Nyitott férőhely: 22 fő

Nyitvatartás szezonban: I.01.-XII.31.:H:-V: 12-23h

Elfogadott hitelkártyák: összes
Konferenciaterem

Konferenciaterem: 1 db
Legkisebb konferenciaterem

Legkisebb konferenciaterem: 10 fő
Legnagyobb konferenciaterem

Legnagyobb konferenciaterem: 30 fő
Parkoló

Parkoló: van

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Én is ajánlok egy helyet. Egyszer voltam itt, viszont többször is rendeltem már innen. A pizzájuk fincsi de a szárnyas husijuk is fincsi volt.
szval http://www.mixr.hu
Én a Nagy Lajos király útjai helyükon voltam, ami ugye Zugló. Ez elég nagy, ha jól emléxem. Közepes árfekvés.

Kép

Kép
kolyok28

Jó reggelt :lol:

Itt van a mi kis Olivérünk,meg küldök egy pocakfotót(azt ne nézzétek hogy dagadt vagyok :oops: )

Panni
Kép Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Én is sok helyet hívtam fel de valami miatt egyik sem smakkolt.
Szerintem maradjunk a trófea ebédnél mert lemaradunk a végén arról is!! :cry: A 2,5 óra sem kevés, na tudom hogy nem is sok de jobb mint a semmi!!
Szóval mit szoltok a zuglói trófeához?????

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Panny!

Jó nagy, kerek pocakod van :D :D Szép, igazi babás, formás...
Rajtam még mások nem is látják, pedig már 5 kg-ot híztam. Ma álltam a mérlegre és nagyon elkenődtem. :oops: :cry:

Nekem a szülés alatt ill. mikor hazaértem a kórházból összesen 4 kg ment le. Levi 4 kg volt. Nem értettem, most sem értem, mi lett a többivel (magzatvíz, méhlepény stb.)
Más meg 13 kg-mal lett kevesebb.........
:( :( :( :( :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok, jó reggelt!

Panny,
Nagyon szép a pocakod, és erről a képről nem is látszik, hogy "dagadt" vagy, szerintem nem is vagy az!!! Olivér nagyon édes, hol voltatok UH-n? Már én is nagyon várom a hétfőt, akkor megyünk a 4D Genesisbe, remélem mi is láthatjuk Zalán pofiját.

Azt gondoltam, hogy a decemberi hónap étterem ügyben nagyon rázós lesz, de erre azért mégsem gondoltam, hogy hónap elején ebédidőben már foglalt egy csomó hely. Sajna én továbbra sem tudok jól megközelíthető, egyösszegben fizetős helyet. Amit én ismerek és ajánlani is tudnám, az elég messze van, Budakeszin, Tanne a neve, de szerintem jelen esetben ez fel sem merülhet, mint talizóhely.

Beus,
akkor egyelőre tovább áztok? Nem lesz belőle valami nagy baj?

Ildi

Kép
kikó70

Jaj de édes Olivér!!!!!!
Meg a pocid is!
Nekem képzeljétek akkora most a hasam, mint a kislányommal volt a legvégén. 103 cm! Mi lesz itt később???
Kölyök: Nekem is volt cysta a pici koponyájában, nem a Sipos Zsuzsánál voltál uh-n???

Livi
Kép
Kép
lusie

Felhívtam a mongolt és mondtam hogy találjanak ki valamit, hát kitaláltak!!!!!

December 4.-én kedden 12-től nemdohányzó asztalkánk van!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem nektek is jó lesz, mindenesetre lefoglaltam 12-14főre nehogy meggondolják magukat.
Itt az idő is jó mert 12-17-ig mindenki odaér!!!!
Fontos lenne hogy írjatok kinek jó ez!! láttam hogy 11fő volt eddig.

Tali dec 4. Mongol:

1. pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Judit,
szerintem, ne kenődj el az 5 kiló miatt, nem is sok. Bár én híztam volna csak ennyit...

Ildi

Kép
kikó70

Pepike!

Nagyon ügyi vagy!!!!

Pepike
Kikó

Kép
kikó70

Kikó!

Nekem a kiindulás volt olyan szörnyű sok, hogy elmondani sem merném senkinek. Ez a baj!
Ha egész terhesség alatt 1 kg-ot sem híznék akkor is baj volna. :( :( :( :(
Kefír, hamlet, gyümölcs, zöldség - hangolom magam :( :( :( Nem vagyok cukorbeteg de megkísérlem az ő diétájukat követni.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pepike, naggyon ügyes vagy!!!! Szupercsaj!!! :lol:

szval december 4dikén tudok én is délre menni :D

Akkor
Tali dec 4. Mongol:

1. pepike
2. Kölyök28

Remélem a többieknek is jó lesz!!!

Lusie, igen, nála voltam ultrahangon. Megnyugtatott, hogy szerinte ez semmi gond, meg már múltkor is mondta a dokinénink, hogy Zsuzsa a SOTEn a genetikai tanácsadáson is dolgozik, szval ha baj lenne, Ő tuti elküldene. Szval nem aggódunk. Most egy orvos barátnőm azt javasolta, hogy menjünk el 4D UHra, mert ott jobban megtudják ezt vizsgálni. Szerdán megkérdezem a dokinénit mit javasol. :)

most tökre feldobodtam Pepike ügyintézésén :)
vidám napot

Kép

Kép
kolyok28

Panny, nagyon szép a pocid, és édes a kis Olivér. (Holnap lesz a névnapja :wink: :lol: )

PEPIKE!

Te vagy a csúcs! Úgy látszik én nem voltam elég erőszakos velük. :roll: :twisted:

Tali dec 4. Mongol:

Pepike
Kikó70
Kölyök28
Kvaszeva

Évi

KépKép
kvaszeva

Bocsi Kiko, nem direkt hagytalak le :? :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Örülök hogy örültök, mert én is nagyon örülök!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem csúcs vagyok csak kicsit erőszakos!!!!

Várom a további jelentkezőket 14 főig mehetünk!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Tali dec 4. Mongol:

Pepike
Kikó70
Kölyök28
Kvaszeva
Beuska75

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Bár ahogy olvasom, mindenki tali-lázban ég, deazért rakok fel egy-két képet Grétáról!

Kép
Kép

Ezeket nézve mindig megnyugszom egy picit![/img]

Kép
tand

Tand! Nagyon édes a pici Gréti!!! A neve is nagyon tetszik.
Kölyök: Löktem egy privit.
Én sajna nem tudok menni a talira, pedig nagyon tetszik, hogy ilyen lelekesek vagytok. Majd legközelebb! Most dolgoznom kell, nem tudok ellógni.

Livi
Kép
Kép
lusie

Tand!

Nagyon édes Gréti, és fel a fejjel gondolj rá mikor elszomorodsz, mert neki nagyon kell ám anya!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Tand! Az a kis tappancs!!! És milyen édes arca van!!! Gyönyörködj csak benne :) és köszönjük, hogy mi is gyönyörködhetünk!
Talira nem jössz?

Lusie, köszi az infot! mindjárt válaszolok! :)

(szabadnapos vagyok és dolgozgatom a számítógépen, ezért most nézlek rendszeresebben benneteket :) )

Kép

Kép
kolyok28

Üdvözlök Minden Kismamát!

Szerencsésen hazaérkeztünk!!! Kicsit az utazással gondok
voltak, de szerencsére kibírtam!
Még egyenlőre nem tudtam visszaolvasni, de amint lehetőségem
adódik, megteszem!
Remélem mindenki nagyon jól érzi magát! :D
Gratulálok mindenkinek, aki tudott meg infókat a kicsi baba nemét illetően!!!!
Sajnos én még várok 2 hétig! :lol:
Látom mindenki talis lázban ég!!! :D
Én is nagyon szeretnék menni, de hát sajnos ez a majdnem 200
km nem teszi lehetővé! :cry:
De azért majd megnézegetem a képeket! :D

Tand!
Örülök, hogy jobban vagy!
Gréta nagyon Édes kis baba! :)

Na jó! Most mennem kell! Vigyázzatok magatokra! Majd jövök
Puszi!
Vendég

Hahó Lányok!

Mostanság be vagyok havazva feladatokkal, úgyhogy csak félszemmel tudom követni a topikot, de ami tuti:

Tali dec 4. Mongol:

Pepike
Kikó70
Kölyök28
Kvaszeva
Beuska75
Eszter.eu

És még egy kérdés. Aki szed bármi vitamint még most, az mennyit szed? Külön kálcium esetleg? Mitől nő nagyon nagyra egy baba? Most már, hogy semmi tejet, joghurtut nem ehetekl, szükség lesz a mesterséges pótlásra, mert a vádlim már másodszorra durrant úgy be semmi terheléstől, hogy ordítottam az ágyon, amíg el nem múlt.

Norco!
No para! Kártevő amnionszálat minden UHn észrevesznek.

No majd még írok este!

Eszter

Kép
eszter.eu

pepike,

elvileg nekem is ok.
de szívesen mennék veled és a kis puntóddal, ha vállalsz persze potyautast...
(term. megfelelő ellenszolg. fejében...értsd. matrica vagy hasonlók :wink: )ha jól értettem a címet, neked lehet nem is lenne rossz, ha a margithídon kelnél át. nem?
az meg közel esik a nyugatihoz.

amúgy szerencsére a homeopatáknak egy csapásra elmúlt a torokgyuszim!! (ha valaki valamilyen légcsős megbetegedésben szendvedne, szívesen elküldöm a gyógyszer nevét...)
így aztán friss erővel dolgozom ma is egész nap. :lol:
pussz mindenki.

norco

Pepike, Te vagy a megmentőnk! :)

TALI: dec 4, kedd 12 óra, Mongol

1. Pepike
2. Kikó70
3. Kölyök28
4. Kvaszeva
5. Beuska75
6. Mzx (99%, mert még anyóssal egyeztetni kell, hogy aznap ráér-e)

Tand, gyönyörűek Grétiről a képek! Annyira édes a pofija már most is, pedig még csak most kezd el párnásodni!

Kép

Kép
mzx

Pepike, látod, mondtam Neked a Trófea parkolójában, hogy a
következő talit nem én szervezem! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[size=9]ANNYIRA ÜGYI VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Én is jövök!!!!

1. Pepike
2. Kikó70
3. Kölyök28
4. Kvaszeva
5. Beuska75
6. Mzx
7. Mpatr

TAND, UGYE TE IS JÖSSZ??????!!!!!!!!!!!!!!!

Lehet, hogy az döntött, hogy Pepike, Te addigra már híres tvsztár leszel és az étteremre jó fényt vet, hogy hozzájuk mész? Énisénisakaroook tőled majd egy dedikált fényképet!!! Lehet? :wink:

Mzx!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Anyósod is jön???? ( :lol: )

Kép
Kép

mpatr

4-én majd hozok Nektek szép képeket Nortonról, mert 3-án megyünk a 4dgenesisbe. Már nagyon kiváncsi vagyoök, mekkora lehet a pasika.

Eddig nem voltam igazán kivánós, de tegnap tisztára beKvardlipisedtem: Saaaaaaaajt!!!!
Szerintem elkezdett a kiscsibe roham módon nőni és kell neki a kálcium és a fehérje.
Azt viszont kizártnak tartom, hogy 75 gramm glukóz is kell neki, dehát mennem kell holnap, a fene egye meg. :roll:

Kép
Kép

mpatr

Ja, és ZSu: Ugyeugye hogy csak 2 hét !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tuttamén :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pati, látod, mégiscsak 3 hét lett belőle :)

Kép

Kép
kolyok28

2hét :D
csak elirtam :shock:

Kép

Kép
kolyok28

:D és megelőztél :D

Kép

Kép
kolyok28

Egyszerre írtunk Eszterrel, így ő kimaradt a későbbi listából. :D Tehát helyesen:

1. Pepike
2. Kikó70
3. Kölyök28
4. Kvaszeva
5. Beuska75
6. Eszter.eu
7. Mzx
8. Mpatr

Kép

Kép
mzx

Pati, még csak az kéne :roll: :lol: !

Kép

Kép
mzx

Pati mindig megmosojogtatsz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Lefotózhatsz jó??? (1000ft/kép)
Amúgy meg nem én akartam csupán lustaságból szervezgetni de hát kezembe kellett venni a dolgot ha jól akarok lakni!!!

Norco!

Felveszlek valahol, de tessék feliratkozni a jövök a talira listára mert maximalizálva van a légyszám!! :wink:

pussz Pepike

Kiszazsu!!!!!
Tessék jönni a talira, viszlek téged is!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

[quote="pepike"][ írta:pepikeb]Pati mindig megmosojogtatsz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Lefotózhatsz jó??? (1000ft/kép)
Amúgy meg nem én akartam csupán lustaságból szervezgetni de

Ez esetben ragaszkodom az ultrahangos képhez, Művésznő!!
:lol:

Kép
Kép

mpatr

Ja és még valami!!

Nagyon sok a tanulnivalóm le kell adnom egy csomó házidolgozatot meg szakdolgozatot is úgy hogy a programszervezést elháritom magamtól , légy szíves aki kicsit kreatív találjon ki valami jópofa elfoglaltságot, hogy nehogy kikapjak Pati anyánktól a szervezés hiányosságaiért, bár olyan tökéletes úgy sem lesz mint az övé!!

:wink: :wink: :lol: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

nyalinyali.....

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: