Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok!

Tegnap délután elkezdtem viszketni, de tetőtől-talpig :shock: A bőrömön havány pirosas foltok ltszódnak, de nem tudom, hogy nem a vakarástól van-e. Leginább valami allergiás reakciónak tűnik. Reggelire tojást sütöttem, talán az lehetett? Nekem nem volt még ilyen...találkoztatok már ezzel a tünette? Az előbb egy helyen olvastam, hogy a menszesz előtti hormonváltozások is okozhatják :roll:
tapedli
 
 


Gröni!
Én sem mennék,ha már lenne gyerekem és ez a természetes.Akkora már megváltozik az ember és nem a buli lesz a fontosabb.Ez így van jól.

Tapi!
1-2 szer nekem is volt már ilyen de nekem csak kis helyeken.Valószinű hogy a tojástól van.Menj dokihoz,hogy megnyugtasson.

A buli eleje jó volt a végén összevesztünk,most éppen nem szólunk egymáshoz,ez így is marad egy darabig,egy kicsit elegem lett.Na de ez hosszú történet.A dokit most hívtam volna,de várok vele még.
A menszim az meg elég érdekes.Ma vagyok a 3. napon de alig volt eddig egy kis maszatnál több.Eddig egy betét is elég lett volna,annyira nincs.Topicon belül elég érdekeseket prudukálunk,nem csajok?????

Kép
breni
 
 


Reni!

Sajnálom! Ha esetleg úgy gondolod, írd le! Lehet, hogy jobb lesz, talán viszaolvasva nem is fog olyan rémesnek tűnni vagy esetleg mi is jártunk ilyen cipőben stb, stb! És akkor mi is kibontakozunk! :lol: Hőt mértél? Nem lehet, hogy mégis...? :wink: Ja hát elég érdekesek vagyunk! Egyikünk elkezdi ciklus kavarást, a másikunk folytatja! Látszik mennyire együtt vagyunk! :lol:

Tapi!

Lehet tényleg a tojás! Én még nem voltam így, sajnos nem tudom mi lehet ezenkívül!

Nálam az összes elmélet megbukott! Vagyis majdnem, maradt a magas alaphő verzió! Sikerült megcsinálnom a babás görbémet! Érdekes nagyon! Ahová a ciklus rakta a pé-t , uh-on akkor már nem volt semmi! És a 12 cn-en volt egy pici rózsaszínes cucc, 11-én pedig egy szép tüszőm! Tehát akkor lehetett! Szóval így működtem babásan!


Kép



És így most, tehát nem aggódok!

Kép
Vendég
 

 
 

Gröni!
Nem ér az egész annyit,hogy leírjam,annyit mondok,hogy mindig bulizás alatt jön ki.
Nem mértem hőt,mérgembe még azt sem vittem át a másik a szobába amikor átcuccoltam az ágyneműmet.Ja és 3 után aludtam el,nem lett volna értelme mérni.
Amúgy tegnap-és előtt,36,6-ot mértem.

Nem semmi a babás görbéd. :D :roll:

Kép
breni
 
 


Reni!

Annyira rossz ez és tényleg annyira sajnálom! Már én is voltam így, hogy cuccoltam volna, de nincs hova! Kanapén és a gyerek mellett meg nem alszok! Az egyik kényelmetlen, a másik meg rug és tehénkedik! :lol: Ja mondjuk apjuk meg horkol! :? A fene sem érti ezt a ciklusos dolgot! Nem lehet, hogy anovus volt a hónapod és azért ilyen? Vagy a teák kavarnak? Bocs ha hülyéket írok, de csak gondolkodom! 8) Amikor gagyin indul a hónapom, mindig ez a görbe van elöttem! Nem számít milyen a ciklus eleje, sem a közepe csak a végeredmény! Ami már nem fért ki, hogy az utrós időszakban szépen beállt 36.8-36.9-re a hőm és 26cn-en teszteltem egy erős pozitívat! :lol:
Vendég
 


Reni,
ilyen buliban már mi is voltunk :lol: :lol: Szerencse, hogy utána lehet kibékülni és az olyan klassz :D

Gröni,
hát tényleg brutál a babás görbéd...meg persze a mostani is. Remélem ennek a végén is lesz szép erős zabra és aztán meg sok kakis pelenka :lol:

Nekem a cickóim változatlanul fájnak, és a hüm 36.9 :? Hát reménykedésbe nem merek belemenni, mert a végén nem lesz mensim :shock: EGyébként tényleg nagyon furi ahogy elkezdtünk "mentruálni" Az nem lehet, hogy egyszerre lettünk hormonzavarosak! :D Tuti pszichésen megy ez az egész. Gröni, talán a Te magas alaphőd is emiatt van.

Mi délután megyünk vásárolni és veszek megint tesztet. Ha nem zebra, remélem szerdán teljesen normálisan megjön... De ha zebra, akkor menjen innen piroska a francba :lol:
tapedli
 
 


Tapi!

Már a másik topikban kifejtettem, hogy nálam ez tuti pszihésen megy! :lol: Észrevettem, ha apjuk itthon van lezuhan a hőm és akkor eksön tájm van, másnap persze felmegy, hogy nyugodtan hátra dölhessek, hogy mi megtettünk mindent! Aztán megint le és megint fel és ez így megy addig míg babás nem leszek vagy meg nem jön! :lol:

Te csak vedd meg a teszted, pisilj rá egy zebracsordát, mi majd reménykedünk helyetted! :wink: Ez "hüm" sem rossz, de a "hót" még nem sikerült senkinek sem überelni! 8) Egyébként nagyon jó az a 36.9 hü! :wink:
Vendég
 


Gröni!
Lehet igazad van és nem is volt pém.Bár nagyon éreztem.:(

Tapi!
Az az igazság hogy nincs kedvünk kibékülni.Egyenlőre.

Kép
breni
 
 


Reni!

Csak azért gondoltam, mert akkor valószínű, hogy kisebb a méhnyálkhártya is! De nekem is volt már, hogy nagyon nehezen indult meg és kevés is volt, de volt pé! Lehet készül a következő hónapra, hogy jó helye legyen a babának! :wink: Ha nincs kedvetek ne erőltessétek! Szerény véleményem szerint néha jó a mosolyszünet, hmm és milyen édes tud lenni a békülés! Meg viharos és szenvedélyes, meg..... :oops: :lol:

Tapi!

Rendben vagy már? Ilyen esetekre lehet, hogy érdemes lenne beszerezni Calcimuscot (nem tom jól írtam-e) Fiam mikor kicsi volt mindig volt itthon, hátha kiüti valami! Szerencsére nem kellett!
Vendég
 


Hali lányok,

gyors helyzetjelentés, a hőm magas, cickók fájnak, de az újabb tesztem is nega. Úgyhogy nincs bébi tutira, de majd a következő ciklusban :wink:

..mát jobban vagyok, ittam kálciumot :D

Kép
tapedli
 
 


Tapi!
Sajnálom :(

Kép
breni
 
 


Tapi!

Én is sajnálom! :( Örülök, hogy jobban vagy! De főleg annak, hogy optimista vagy! A hőd még mindig csodaszép! Én azért még bizakodok! :wink:


Kép
Vendég
 


Gröni!
Érdekes a görbéd.

Mára én is kihültem 36,2 lett.

Kép
breni
 
 


Reni!

Biztos front van! :lol: A tied tök normális ilyenkor! Már kezdem azt gondolni, hogy fordítva működök! :lol: Leo oldalán láttam már ilyent! :lol: Nem is zavarna az enyém, ha mindig ilyen alacsony lenne! Az a baj, ha holnap vagy bármikor felmegy, az már emelkedésnek számít és iderakja nekem a ferti a pé-t, közben meg lehet, hogy csak pár nap múlva lesz! Nem jól van ez így.... :?
Vendég
 


Sziasztok!

Az én görbém is hüjjjjje. Csak épp annyira, hogy ne lehessen biztosan tudni, hogy melyik nap volt pém. Szerintem tegnap vagy tegnapelőtt. :roll:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Na, megvolt a mai uh! :)

14mm a babó, ver a kis szíve és látszik a fej- és far vég
:):):):) Ja és egyedül van :)

Elővigyázzatosságból kaptam Duphastont, pedig nem volt semmi görcs se vérzés. Csak néha szúrkált a pocim (szerintem a szalagok nyúlnak), de Ő azért felírta. Meg kicsit többet kell feküdnöm, mint idáig. :roll:
Plusz kaptam Magne B6-ot, hányingerre, hányásra.

4 hét múlva van a kövi uh, akkor már nyakiredőt mérünk.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Pinkiné!
Jaj nagyon örülök,hogy minden oké.De hogy is lehetne ez másképp. :wink:
Vigyázz nagyon magatokra!!!!!!!!!

Kép
breni
 
 


Pinkiné!

Gratulálok a kis 14 mm-eshez! :wink: A progi csak használhat! Nem is azért írják fel, mert szükséged van rá, hanem, mert nagyon sokszor a 10 hét környékén, minden előjel nélkül elsorvadhat a sárgatest, viszont még nincs méhlepény, ezért megszakadhat a terhesség! Így biztos nem lesz baj! Pihengess sokat!
Vendég
 


Sziasztok!

De sok minden történt!
Tapi! Ez még csak a 12. dpo-d! Hányas érzékenységű tesztet lőttél?? Bizti, hogy ilyenkor kimutatja??
Pinkiné! Gratulálok!!!!! Milyen jó érzés lehet!

Lányok, lenne egy kérdésem! A decapeptyl szurit, miután beszúrom (már én!!!! :lol: ) még marad egy cseppnyi a fecskendőben a végén. Az nem gond, ha az nem megy be?? (Valahol azt olvastam, hogy nyomás után bent kell tartani a tűt még egy kicsit, hogy kicsepegjen.. :shock: ) És a "bőr alá" van ráírva, de én azért kicsit bejjebb nyomom (rézsútosan a hasamba). Jól csinálom egyáltalán??
dorcsi73
 
 


Pinkiné!

Gratula a 1,4 cmes babóhoz!

Tapi!

Még az is lehetett, hogy 1 nppal később volt péd, s akkor még csak 11.DPO, úgyhoy én még nem adnám fel! :wink:

Dorcsi!

Sajnos a szuri kérdésben nem vagyok otthon. Az biztos, hogy nem szabad azonnal kihúzni. Szóval mindenképp tartsd benn nyomás után!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Jövök ide is egy kicsit sírni! :cry: Nem tudom írtam-e, hogy mennem kellett volna 5-én genetikai tanácsadásra! Nem értettem, hogy miért, hisz elvileg meg volt a szövettani eredmény és nem volt baj a babával! 5-én elfelejtettem elmenni, viszont ma felhívtam őket, mert nem hagyott nyugodni a dolog, hogy mégis minek menjek! Nem volt bent a doki, de az asszisztens elmondta, hogy azért kellett volna mennem, mert most lett teljesen kész az eredmény! A baba egészséges volt és kislány! Eddig azt mondták, hogy kisfiú! Igaz azt nem a kórboncnok mondta, hanem szülés után a doki, hogy az asszisztens megnézte és fiúnak látta! Most újra felszakadtak a sebek és újra gyászolok, hisz most vesztettem el a kislányomat! Olyan iszonyú fájdalmat érzek, hogy nem is tudom szavakba önteni! Eddig is gyászoltam, de egy kisfiút(aki nem is létezett) És most újra, a mi kis Dóránkat! :cry:
Vendég
 


Gröni :( !
Sírd csak ki magad.Nyugodtan írd csak ki magadból,bármi ami még benned van.Én segíteni másképp sajnos nem tudok,csak hogy meghallgatlak.Nagyon sajnálom. :cry: ((((((((((((Grönike))))))))))))))
Veled vagyunk mindannyian.

Kép
breni
 
 


Gröni!

(((((((((((((((((ölelés)))))))))))))))))))
El sem tudom gondolni, hogy mit érezhetsz! :( :( :( :(

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Gröni Drága!

Hatalmas ölelés Neked! (((((((((((((((((ölelés)))))))))))))))))))

El sem tudom képzelni mit érezhetsz most. A mi 2 angyalkánk annyira pici volt, hogy ez szóba sem került. Azt gondolom, így még nehezebb az elválás. :cry: :cry: :cry:

De hiszem, hogy a Jó Isten adni fog Nektek egy új, csodálatos ajándékot. Szívből kívánom Nektek!

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Köszönöm csajok, hogy velem vagytok! Asszem sokkot kaptam! Tisztára, mintha megint meghalt volna! Kicsit jobban vagyok, de apjuk is le van tőrve, így nehezebb! Mégegyszer köszönöm, nem is tudom mi lenne velem nélkületek, a babanet nélkül!
Vendég
 


((((((Grönikém)))))) Én sem tudom mit is mondhatnék. Talán azt, amit ma a természetgyógyász mondott nekem... Próbálj elengedni minden rosszat, tudatosan ismételd magadban sokszor, hogy innentől csak jó dolgok fognak történni. Persze sírd ki a bánatod, ameddig csak szükséged van a könnyekre. De azután próbáld elengedni.

Pinkiné, Te megint fényt hoztál ide :D Elképzeltem mekkora lehet a 14 mm-en belül a szivecskéje...atyaég :D

Dorcsi, az a kérdés mivel adod be a szurcsit. Gondolom vagy rövid tűt kaptál, vagy tollat. Egyiket sem lehet a normálisnál mélyebbre szúrni. Igazából talán jobb ha nem túlzottan a bőr alá szúrsz, úgy ugyanis könnyebben bevérzik. Ha viszont rendes hosszú tűid vannak, 1,5 cm-nél ne nyomd mélyebbre :shock: Ügyi legyél! :wink:


...nekem viszont már nem feszülnek annyira a didkóim. szerintem a holnapi hőm már nem lesz ilyen fönn.
tapedli
 
 


Bumi, úgy látom volt akció rendesen :D Akármikor is volt a pé ebben a pár napban, tutira elkaptátok :D
tapedli
 
 


Köszi Tapikám!

Az a baj, hogy a kisfiamat már meggyászoltam és elengedtem! Most meg hirtelen lett egy kislány angyalkám! Eddig ő nem volt nekem, most meg hirtelen lett! Nagyon zavaros ez! Ááááá, inkább hagyom is, mert csak rosszabb lesz!

Most viszont megdőlt minden elméletem! Arra gondoltam, hogy mível eddig fiúk voltak, ezért apjuknak gyors, de rövid életü kiskatonái vannak! Erre ez sem így van! Persze ez jó, mert apjuk egy tenyészbika! 8) Már végképp nem tom, hogy lehetett ilyen sz@r eredménnyel összehozni egy babát, főleg leányzót! :roll:

Csajok!

Minden megtörténhet! Én már úgy vagyok, hogy napról-napra változhat az eredmény, úgyhogy ne hagyjatok ki egy alkalmat sem és nem baj, ha nem vagytok együtt pé napján! Még az is eszebe jutott, hogy az a 2 milla mozdulatlan bejutott a segg megemelésnek és a tuszkolásnak köszönhetően! 8)
Vendég
 


Grönike!
Remélem jobban vagy már. :? Simi-simi neked!!! :P
Én is mindig ebbe bízok hogy csak van 1-2 sejtecske aki igenis be akar jutni.

Tapi!Hő????

Bumi!Jól körbelőttétek!!!!Drukkkkkkkk

Kép
breni
 
 


Sziasztok!

Igyekeztünk elkapni a pét... :lol:


Gröni!
Remélem már egy kicsit jobban érzed magad!

Tapi!
Azért ne add még fel a reményt!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Hát nem tudom nektek milyen pasijatok van,de az én pasim nem bírja a naponta szexet.Bár ő 2 napon keresztül 2x16-17 órát áll egy huzamba,persze közte van 6 óra alvás,aztán 2 nap pihi.

Kép
breni
 
 


Breni!

Meg is adtad a választ!
:wink:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi! :roll:

Igen csak néha úgy csodálkozom rajtatok.Nem szó szerint rajtad hanem a topicon belül mindenkin hogy így bírjátok. :lol:

Kép
breni
 
 


Sziasztok!


Bumi!

Szép a görbéd! Nem is hüjjjjje! :lol:

Reni!

Nem egyszerű összehozni, de ha muszáj, akkor muszáj! 8) De félre a viccet, muszájból nem kexelünk, ha nincs meg a hangulat vagy a kedv lehet pé vagy bármi, nem bújunk össze! Apukot nem kell noszogatni, ő bármikor képes, általában velem vannak a bajok! Vetélés óta kicsit alábbhagyott a libidóm! :? Most nézegettem, hogy a babásodás hónapban nem is voltunk együtt pé napján! Ez eddig fel sem tünt! :shock: Amúgy fasírtban vagytok még?

Az én görbém meg gagyibnál gagyibb! Megint produkálok egy anovus cikliust! Ez csak azért baj, mert szeretném, ha jól működnék! Persze nagyon boldog lennék, ha bebabásodnék, de most megint beköltözött a szívembe a gyász és nem bánom, ha nem jön össze! Össze kell egy picit szednem magam és megint nagyon kell akarnom, de ez most nem megy!
Vendég
 


Mi se kexelünk, ha nincs kedvünk. De most van/volt. :wink: :lol:

Egyébként általában betartjuk, hogy 2-3 naponta legyen csak eksön, hogy legyen idejük a kisfickóknak a termelődéshez.

Gröni!

Én ennél sokkal szebb görbéket is tudok. Ráadásul nem egyértelmű a pé, és a hőm sem a megszokott intenzitással emelkdik. Persze lehet, hogy ez a steressz dolog, meg a gyógybogyó bezavar. Már az is eszembe jutott, hogy esetleg nem is volt pém. De egyébként meg az lh, a méhszáj, és félig meddig a nyák is arra utal, hogy volt pé. Csak a hőm vánszorog nagyon lassan. De olvastam Leo honlapján, hogy ez is normális. Szal nemtom. :roll:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


sziasztok. néha benézek. nálam semmi eredmény, téli depi. nem nagyon tudok visszaolvasni, de látom, Nálatok sincs sok biztató. hát fel a fejjel:)
kokor
 
 


Egyébként is most arra álltunk be, hogy januárba meddőségi, és remélhetőleg februárban inszem. Most ez a cél.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szia Kokor!

Miért ez a nagy depi? gyere mséld el, hátha jobb lesz utána!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


mséld=meséld

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Egyébként az egyik kollégám felesége pont most szül.
Hogy én hogy irígylem. Ők is azon szerencsés párok közül valók, akiknek elsőre összejött a baba.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Nekem minden ismerősömnél elsőre összejött.Aminek én nagyon örülök,csak miért pont nekünk nem jött(n) össze. :evil:
Remélem mehet minél hamarabb az inszem,ha nem jön spontán a baby.Mi sem tudom min gondolkozunk ennyit ezen. :shock:

Kokor!
Ismerős a helyzet,én is depis vagyok ebben a szar időben.Vagy esetleg más baj van?

Gröni!
Éppen már szólunk egymáshoz,de még nem becézgetjük egymást,nem bújunk egymáshoz,stb.......beszélünk,de ennyi.

Kép
breni
 
 


görbém

Kép

Kép
breni
 
 


Bumi!

Az tök jó, hogy van valami cél és az ember agya arra áll rá, közben meg észrevétlenül bebabásodsz! :wink: Lehet, hogy a gyogyinak is van valami köze hozzá, nem tom! És tényleg volt már szebb a görbéd, de itt is látszik szépen az emelkedés! Nekem is volt tegnapelőtt tojcsi, puha méhszáj, tegnapra már ragadós volt és kemény! Ehhez képest a hőm ezt nem mutatja!

Reni!

Van még pár napotok az összemelegéshez! :P Addig picit húzd az agyát és hú, de szép szenvedélyes lesz az a kibékülés! Remélhetőleg meg is lesz az eredménye! :wink:

Kokor!

Gyere, mesélj! Nekem is jobb, hogy kiírtam!

Azért csatolom a görbémet és kérlek, ne utánozzatok! :lol: Mármint ne produkáljatok ilyen gagyit! 8)

Kép
Vendég
 


Gröni!

Viszont mostanra megemberelte magát a hőd. Lesz ebből még szép pé!

Breni!

Tényleg van még néhány napotok a kibékülésre. Én nem tudnék ilyen sokáig rosszban lenni a párommal. Nálunk legfeljebb negyedóráig tart egy-egy összeveszés.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Csajok!
Nálunk is azért megy ilyen nehezen a kibékülés,mert mindig a 2. szabadnapján veszünk össze este és másnap reggel megy dolgozni,nem tudjuk megbeszélni,utána 2 napig nem látom.Telcsin meg nem megy.Meg mindketten ikrek jegyűek vagyunk,nagyon makacsok. :roll:

Kép
breni
 
 


Reni!

Nálunk is így lenne, ha nem lenne gyerek! Miatta mindig beszélnünk kell! Pedig vannak olyan húzásai, hogy szívem szerint napokig hanyagolnám! De azért míg nem enyhülök marad a szúrka-piszka! Egy vitánk sem a házasságunkról szól vagy szeretlek, nem szeretlek, ezen már túl vagyunk! Gondolom ti is, amin már keresztül mentetek, ez már nem lehet vita tárgya! Többnyire az a gond(szerencsére ilyen már nagyon rég volt és nem is hiányzik), hogy rohadtul nem sajnálja a pénzt, ha számítógépes dologról van szó vagy telefonról! Én az arra szánt pénzt inkább valami hasznosra költeném! Megegyezünk, hogy akkor most erre nem költünk, erre másnap megveszi! És innentől már nem a pénzről van szó, hanem, hogy becsapott! Azért 15 év után is tud meglepetéseket okozni!
Vendég
 


Jó reggelt Lánykák :D !

Remélem minenki békülget a párjával és nincs senkinél civakodás!!
Bumi nagyon sirály a görbuszod, és a körbelövöldözés láttán minden esélyetek megvan ebben a hónapban!!
Le kell írnom a parámat, hátha ki sikerül Nektek kiverni a fejecskémből. Számolgattam a ciklusomat és jövő hét közepén kell megjönnie. Hívtam a dokibámat, hogy nem baj-e, ha csak csüt. reggel megyek uh-ra, vérvételre, mert azt olvastam mindenhol, hogy menstr.1. napján van a vizsgálat. Erre azt mondta, h az mindegy, h hányadik napon, csak megjöjjön, az a lényeg. Mert ha nem jön meg, akkor nem kezdődhet a stimulálás.
Na, azóta ez jár az agyamban, hogy létezik, hogy meg sem jön????
Alig bírom kiverni a fejemből!! :( Nem szeretném, ha most megállnánk a kezelésben, úgyhogy MEGADRUKKOKAT kérek, hogy jöjjön hozzám a fránya banya, szívesen viszem mindenkiét!!!!! :lol:

Csak űzzem el valahogy a hülye gondolatomat!
Bocsi, ha hosszú voltam!

Tapi!!!! csíkos teszt???
dorcsi73
 
 


Gröni!!
Nagyon sajnálom, ami veled történt!!! :(
Ugye már jobb kedved lett egy kicsit??
Gondolj arra tudatra, hogy Apa össze tud hozni lánykát és legközelebb is van rá esélyetek!!!
Nagyon szorítok értetek és hogy enyhüljön a fájdalmad!
dorcsi73
 
 


Gröni!
Ismerős ez a becsapás dolog.Nálunk is inkább ebből van gond,hogy megígér vmit és nem tudja betartani.

Dorcsi!
Én nagyon drukkolok,akkor most ahoz hogy megjöjjön és kezdődhessen a stimu. :wink:

Kép
breni
 
 


Köszi Reni!!!
Nagyon bízom benne 8)

Mizujs Apjukkal??
dorcsi73
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: