Új privát üzeneted érkezett!

Jó,de Bogyra már régebben is felakadt egyszer,velem pont egy napon akadt le!

PERVERZ NIKI!!!írtam,hogy apa mennyit dolgozik...na,most te ültettél belém bogarat!bár azt írtad,lógó péló....lehet kihagyom.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hé, tényleg nehogy mán' itt privizzetek a hátunk mögött!! Körprivit, mindenkinek!!!! Ezt a dolgot csírájában kel elfojtani!!! 8)

Kép
ági_bp

Gabi mikor akadtunk fent és lent????Ráadásul együtt? :wink:

KépKépKép
bogyra

ja lógó péló volt? nem lógó pelus? :oops:
pici76

1 nap alatt 3 oldal?????

Gratulálok! :)

KépKépKép
bogyra

na,most ki nem ért mit???????????

Ki miért vérzik?kész horror!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi :lol: :lol: :lol: lökött vagy.
Nekem Apa má azt mondta nem hiszi el, hogy ez a .... babanet, mikor FÜRCSÍÍÍ van... mennem kell.

Kép
ági_bp

pici!pelus?nagyon anya vagy ma!de figyelj!!!itt pélók vannak ám!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Jah, egyelőre lógó péló. Aztán majd meglátjuk mit hoz az este hihi
Pici drága, pelusról szó sem volt. :lol:

Kép
niki30

A péló volt a pelus előtt!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

na felkelt a nyuszi.. nálunk most indul az esti hömbi, játék, sikongatás, ilyenek, kb két órás progi... én is léptem!

mindenki aludjon jól!!!
pici76

Ági!!! Az a pár perc lemaradás pótolhatatlan lesz, sajnállak is miatta! :D

Nem is fórum ez már inkább cset! :)

KépKépKép
bogyra

GABI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: NA JA. KEMÉNY DOLGOK EZEK, HIÁBA! :lol:

Kép
niki30

Lányok, másodszor olvasom végig az utolsó 3 oldalt, de úgy látszik én is vén vagyok...nem esik le.
Ne csináljátok már, most már én is tudni szeretném!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valaki dobjon meg egy privivel, kérlek!
Ági, Gabi, Bogyra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És gondoljatok bele, az a sok kukkoló, aki csak olvas minket... na ők is megőrülnek a kíváncsiságtól. De ők sosem tudják meg :wink:
Vendég

Niki!Fürdess!ne netezz!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Nálunk Emma mindjárt alszik (remélem), apa meg vár a kádban. Dehát amíg Emma altatja magát, azt muszáj megvárnom.

Na szép estét, jó éjszakát!
Remélem holnap is ilyen aktív lesz mindenki!
Csók

Kép
niki30

egyik szemem még itt...Zita meg vetkőzik Apával!
"csak a fülbevalóm, na-na-náá-ná-ná :lol: "

Kép
ági_bp

Gabi, mi már fürdettünk. Már csak apát kell, höhh:)

Kép
niki30

na,tessék!Pici már sikongat,játszik,s mindezt 2órán keresztül.stramp a csaj. :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Jó pancsit mindenkinek,Niki te meg meg ne fulladj!léptem,túl aktív vagyok!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Ezt a pörgést! Mi van ma? Mindenki bevette a gyorsítót?
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hajrá Pici!!! Niki :oops: :lol:
Vikit kell eltakarítani a hálónkból, a többiek mellé aztán ketten leszünk apjukkal. :oops: :lol: most látom vasalnom kell vazze...

Csilla dobok privit, most hogy így már kiokosodtam :wink:
Vendég

Csilla, privi ment :wink:
Vendég

De jó nektek én az érzékeny gátammal csak álmodozom, és ahogy nézem az interneten felütött oldalak listáját, apjuk is ezt teszi!!! : :D

mindenféle harisnyás, pucsító csajok vigyorognak rám! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bogyra

annyira vicces!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.02.17 16:16-kor.

Kép
ági_bp

mosom a fogamat
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.02.17 16:16-kor.

Kép
ági_bp

fúú, ez az almalé...

Kép
ági_bp

Naggyon aranyos a lánykád Ági!

Na megyek én is elmosogatni :?

csütörtökön megyek dokihoz rákszűrésre meg megbeszéljük a teendőket a problémámmal.. kicsit parázok a műtéttől. :?

szép estét mindenkinek ! :)
Vendég

Na visszatért a terhes időszakos pörgés!!! :) Már csak az eperturmixod hiányzik Bogy, meg a jó kis Dzsordsz Májkül koncert!!! :lol:
Jót röhögtem a lógó péló peluson!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ricskó evett, alszik, remelem reggelig húzza ma is!

Bogy én szolidálok mindenkivel aki nem szexel! :oops: Bár már kivéreztem, mint egy levágott disznó, de jött rendesen a cucc. Holnap lehet most már ráugrom apára..lesz ami lesz. Elvesztem megint ami már elveszett (legalábbis érzetre! :? ).

Na megyek vizszintesbe, mert a hátam szabira ment,. Aztán kapcsolgatom a tv-t! :)
Jójéjt!

Kép

Kép
lorcika

Ági, Zita nagyon édeske! :) Ha már a fogaknál tartunk, akartam kérdezni, hogy mivel kell tisztitani a kint lévő fogakat és hol veszek olyat! Kérek infót plíííííz!

Kép

Kép
lorcika

pici, bogyrától tanultam a pelusba csavarást :wink: muszáj... de a napokban nem hagyta, csakhogy így minden _harisnyája_ is répás lett! uis evés közben azt is bevette a szájába :shock: :evil: mert lehet h már nem olyan sírós, de azért baromi pörgős baba ám! nem lehet lazáskodni mellette! :lol: öltöztetni is csak úgy tudom h rohanok utána a harisnáyval és egyik láb be, aztán igyekszem h meg ne pördüljön újra, ha igen, akkor kezdem elölről :roll: peluscserénél hadicselek: hajkefe, kiskanál, orrszívó csöve amikkel csak ott játszhat - ez többnyire leköti addig, amíg koszos pelus le, tiszta fel (legalábbis, ha szerencsém van), de az öltöztetés már a földön, hasonfekve zajlik, fent említettek szerint. anyám szerint különben épp hogy túl kevéssé korlátozom és hogy ezt így nem lehet, mert őrület, amit a gyerekem művel... :shock:

csilla, Viktória ráharapott a kanálra, senki nem tartja :lol:

privit dobjatok mán nekem is!! v barkochbázzak? esetleg rákérdezhetek? :wink:

vanda, én tudtam h vanda vagy :D

Zita királynő nem tűnik túl nagyfejűnek :lol: hanem inkább helyes kislánynak! végre őt is megismertük! :D
Vendég

Tényleg nagyon felpörgött a topic.
Ugye nem tőlem akadtatok KI?
Tiszta paranoia lettem, így nem tudok aludni!

Kép
anido

Ági, Zita tényleg nagyon szép, miért rejtegetted eddig?

Anido, NEM :wink: aludj jól!
Vendég

sziasztok

hát csak ámultam és bámultam, hogy mennyit írtatok. És irigykedek, mert én nemsokára nem írhatok. Tudom ez hülyén hangzik pont tőlem aki már egyszer kilépett a bandából:-))) Úgy látszik közel a 30-hoz - jan.10-én leszek harminc - még mindig gyerekes és éretlen személyiség vagyok, sőt.....

Munka témához, bár ugye én már ezen témából is uncsi vagyok, de sajnos ezen pörgök mostanság. Szóval én már szabin vagyok, apa meg gyeden. Ez közös álláspont volt, mivel több mint a dupláját keresem apának. Vállalkozni én nem vállalkozhatok, mivel én állami dolgozó vagyok és elég szigorú szabályok között. Egyik szemem sír, másik nevet, mivel imádom a hivatásom meg a gyerekem is. Tegnap volt a főpróba, elmerészkedtem suliba egy fél napra. Nagyon jól teljesített apa, ez egy kicsit megnyugtatott. De én már alig vártam, hogy hazaérjek, mert úgy megteltek a melleim, a suliban meg nem tudok fejni.

Doo. Átérzem az öltöztetős, pelusozós problémát. Én már hátulról is rá tudom adni a harisnyát, meg szinte minden ruhát, mostanság amint rárakjuk a pelenkázóra hasra vágja magát és nyalogatja a pelenkabetéten lévő macikat...:-))

No lépek, mert ma is megyek suliba egy fél napra. Mindjárt itt a vizsgaidőszak, nagyon nem akarom.......

Mindenkinek szép napot!!

Márti
stella2007

Na jó reggelt!

Jelentem, fürcsi megvolt, az este hátralevő része pedig igen kellemesen telt. :) No, röviden ennyit.

Ági, Zita egy tündér. Jó, h. Te is tettél már fel képet róla.

Márti, nagyon ügyes apátok van. Én nem azt mondom, h. nem merném itthonhagyni vele Emmát, de hogy ő menjen gyesre...képtelenség.
Hát igen, ha így jobban kijöttök anyagilag....de gondolom Neked így is elég nehéz lesz nélküle. Stella jó kezekben lesz!

Loric, szegény :cry: Nekem még mindig nem jött meg. Persze nem hiányzik.

Anidó, Te meg ne parázz, nem rólad volt szó, nyugi! :wink:

Kép
niki30

Loric=Lorci hm. nem is rossz. :D

Kép
niki30

Nálunk buli volt az este :? Vikit lefektettük , és Marci rá (tőle teljesen szokatlanul) felébredt (kajabált :roll: ), így kénytelen voltam kihozni a gyerekszobából, olyan 9 után vmivel asszem. Tökjó kedve is volt, nem is aludt olyan dokat napközben úgyhogy nem értem miért nem aludt, gondolom talán újabb fog lehet a ludas. Aztán szopizott még 10 körül és akkor letettem az ágyába és csönd vlt utána. Arra tudok még gondolni, hogy lehet, hgy éhes, mert estére már lényegesen kevesebb a tejem. Gondolkodtam én is a Sinlacon, csak én azt minsig kanállal adtam, de mire Marcikám végezné a technikájával :lol: , éjfélre sem kanalazná ki. Tápszert nem akarok, max még főzit lehetne, ha megenné... de délben sem eszi... csak pár kanállal. Szerintetek mit adjak neki?

na felébredtek..
Vendég

huh tele elgépeléssel :oops: :oops: :oops: de azért nagyjából érthető :) :oops:
Vendég

visszaaludtak :shock: :shock: Szóval tápit azért nem akarok, mert már 7 hónapos (pont ma :) ), és a dokinő is azt mondta nyomassam a főzit. nyomatnám én, ha hagyná.. :? :? :? :? :? Vagy Sinlacot keverjem hígabbra és azt cumiból? passz.. ilyen gondom sosem volt..
Vendég

Dóri, tápszert miért nem akarsz adni neki?
Csak kanalaznád? Cumisüveg kilőve nálatok?

Kép
niki30

Ja, közben meg is válaszoltad. Értem.
És mi van, ha egy kis híg tejpépet keversz be neki estére a cici mellé?

Kép
niki30

Nincs kilőve a cumisüveg, használta is már, nincs ellenére. Csak egy 7hónaposnak inkább főzit adnék, mintsem tápit. Mert napközben még van annyi tejem bőven, hogy az elég, csak estére kellene pótolni. Almát már eszegeti úgyahogy, tehát azzal is ki lesz lőve egy szopi hamarosan szerintem.
Vendég

Igen, én is erre gondoltam, hogy cumiból felhigítva adni vmit, hogy ne kelljen pepecselni éjefélig a kanalazással. HA-s vaniliást ette Viki a tejpépekből (Milupa), azt kanalazta egész sokáig vacsira. Vagy Sinlacot adjak? Te mit adsz Emmának?
Vendég

Én tápszert adok plusszba picit, 60ml-t.
Emmának nem kell a tejpép. Passzl. Lehet h. azért mert azt kanalazva próbáltam neki adni (napközben).

Kép
niki30

Jó reggelt!

Niki Emmáról ez a kép!!!!! Hát megzabálom!!!!! :) :)

Dóri én is hígabbra keverném a pépet a helyedben, ha tápszert nem akarsz neki adni. Nálunk is este tápszer megy.....én is a kanalazásos procedúra miatt nem adok neki este pépet. Na meg Ricsi is tápszerezik már egy ideje. A Sinlacot nem ismereme, illetve annyit tudok róla, hogy létezik. :shock:
Vagy ha napközben le tudnál fejni még tejet? Vagy hagyjalak a fejéssel?? :D (Én utáltam!!!)

Képzeljétek mintha Ricsike néha rám is hasonlítana! A szeme valahogy (nem csak az, hogy kék). Úgy örülök!! Lehet, hogy mégiscsak én vagyok az anyja?? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Jó reggelt! :lol:
Mi megint 9-ig szunyáltunk...na de mielőtt irigykednétek, 3kor, azaz 3-TÓL felvoltunk egy darabig :roll: túl "hamar" elaludt este 9 után kicsivel, s hát vagy szabad este vagy nyugis éjszaka...választhatunk...ja, nem, nem választhatunk, Ő dönt! Hódolatunk a királynőnek! :lol: 8)

köszi a dícséreteket, jól esik ám :wink: :D egyébként régebben már tettem fel képet, Pici meg is állapította, h szürke a szeme és hogy szeret olvasni (Emmához hasonlóan :wink: )

Kép
ági_bp

Marcikát Isten éltesse!!! A topic öregfiúja!!! A 8 fogú! :lol: :lol:

Lorci, na! Hátha akkor Te vagy az anyja!!! 8)

Kép
ági_bp

Nah, jól kiszúrta a szememet, nem vettem észre.
:oops: :oops:
Marcinak boldog hófordulót!!!

Kép
niki30

Sziasztok!

Nálunk is hasonló a gond, mint Dórinál. Én kaptam tápot, de nagyon nem ízlik neki. Nem tudom ilyenkor mi van, éhes, de nem eszi meg... Még van pár adag fagyitej, de azért sem nagyon lelkesedik. :(

Almával próbálkozunk napok óta, kb. 2 kanállal eszik meg piciket nyalogat róla. Főzitől még messze vagyunk.

Épp azon törtem a kobakom mit csináljak. Ha a táp nem ízlik, akkor a tejpéppel érdemes próbálkozni? Vagy vegyek másik tápot? Nektek egyből megette?

Help!
Csilla
Vendég

Csilla, szerintem próbáld a tejpépet, hátha.
Egyébként tegnap Emma sem volt hajlandó megenni a plussz tápot cici után. Valószínű nem volt már éhes. Gondolom.
Vagy most minden gyerek sztrájko? :roll:

Kép
niki30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?