Új privát üzeneted érkezett!

Zsuszi
Szegény gyerekek. én úúúúgy sajnálom, ha megijjednek! ezer drukk!

Franyó
édes a fotó!Kép

Manó2
Dorka is nagyon ügyi!Kép

bocsi, most csak ennyit írok, mert takarítanom kell!

m
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


ZsuzsiKép

DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK Kép Kép Kép
Köszi a bíztatást, csak az a baj, hogy nálam a türelemből elég kevés van, ha nem alszok elegetKép
De tartom a frontot.

A drága fiam közölte, hogy nekem az ő szobájában kell aludnom, mert a mama is ott aludt.
Kérdeztem tőle akkor mi lesz a Dodóval, mert neki a másik szobában van za ágya.
Erre az én kétésfélévesem közölte: A Dodó az gyagya...

Erről ennyit.

Myssina!

Tényleg nagyon jó képeket csinálsz.
Tán profi fotós vagyKép

Minden baba gyönyörűKép

Mennem kell ismét

Heni
heni1979
 
 


Manó
Szilárdot mióta ismerem, mindig belebámul a fényképezőgépbe.Viszonlag világos a szobánk, ezért - és amúgy is utálom - sosem használok vakut. Ha sötétebb van, akkor állítok a ISO-n, amitől kicsit rosszab a minősége a képnek.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 

 
 

Myssnia!

Emma is belebámul, csak ahogy elkezd villogni, akkor becsukja szegény. és én is utálom, villan vagy 3x.Kép Még a kutyám is becsukja a szemét ha fényképezem. De nálunk hiába tűnik úgy hogy világos van vaku nélkül sötét lesz a kép. Na majd, megnézem mi ez az ISO bigyó.Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Mano,
Probald meg, hogy mindig az ablaknak hattal allsz, mikor fenykepezel, sosem az ablak fele. Es egyforma legyen a megvilagitas a kepen, tehat ne legyen az egyik fele arnyekban, a masik napon. Amugy meg en eleg gyakran korrigalok a kepeken egy picit a szerkesztoprogrammal.
En szoktam vakuzni, mert ha nem, bemozdul. Eleg bena ez a gep, mar banom, hogy nem inkabb egy dragabbra ruhaztam be. Mindig keson latom be, hogy olcso husnak hig a leve.
Mano, ne keseredj el, en havi szinten kb. ezer kepet lovok el, es annak toredeke lesz hasznalhato (eletlen, csukot szemu, kontrasztos, tul sotet...stb.).
Myssnia meg egyszeruen profe fenykepesz, szegeny, nem tehet rola! Kép

Heni,
Gyagya dodo Kép!

Na, menet keszen varok, mert Miki bealudt, nincs szivem most felkelteni.
Megint jott egy teves telefon, immar kb. huszadszor, miota itt lakunk...az ovodat keresik mindig. Most mar lassan mondhatom, hogy ja, mi vagyunk!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok! vendégek elmentek, csatatér maradt. Julka alszik, ideális idő rendrakásra, de inkább pihegek és netezekKép

Tegnap beszéltem Mariannal, jövő szerdáig kórházban vannak, most állítják be Marci gyógyszereit és tornáztatják. Van agyi nyoma az oxigénhiánynak, de optimális esetben teljesen kinövi. Viszont a "vannak" rossz kifejezés, ugyanis Mariann csak etetni mehet be a kórházba, két etetés között az autóban üldögél, este hazamegy Dunakeszire, majd reggel már megint ott van a SvábhegyenKép Magyar kórházi állapotokKép
A talit feltétlenül meg akarja rendezniKép

Nekem is a jobb cicim a gyengébb és jobbkezes vagyok. Ergo semmi összefüggés! Julka tegnap is alig evett valszeg oltás miatt, félek, hogy csökken a mennyiség. Fejéskor max 50 gr, és nincs is rá időm.

KaskaKép popsibékaKép Julka már nem alszik ígyKép nagylány márKép

NorkaKép
Tegnap eszembe jutott, hogy Jázi is szülinapos, de már nem volt időm írni. Isten éltesseKép
Mily érdekes, mi is azt ettünk a tegnap. De még a lefagyasztott őszi. Zöldségesnek mindig fennakad a szeme, amikor 30 kiló padlizsánt rendelek tőleKép Kertben sütjük, nyami füstölt íze lesz!
Hízás miatt ne aggódj, a hízás üteme szépen csökken, ahogy nő a gyerek. Ezt a dokinénink mindig hangsúlyozza. Számítsd ki, hogy ilyen heti súlygyarapodással hová jutna 2 éves koráraKép

LeszterKép
Anyuka nélkül jó is, rossz is. Bírni bírom, legalább fogyokKép, a rossz az, hogy Julka nélkül a kisboltig sem tudok elmenni.

ÉviKép
Az első hetekben nálunk is égett kislámpa, nem babus miatt, miattam, ha nem láttam a pofiját, nem indult be a tejleadó reflexem. Most már elég az utcai lámpa, sötétítő felhúzva. Az origon olvastam valaha, hogy a tartósan lámpafénynél alvó gyerekek között több a rövidlátó. Hogy igaz-e?

VirágKép
Anyósnak nem lehet finoman szólni, hogy ne vécézzen nyilvánosan? Talán javít a lelkeden, ha tudod, hogy én irigyellek a heti 3X-i csupasz gyerekfelügyeletértKép nekem vagy állandóan van anyukám, vagy -az év oroszlánrészében-abszolút nincs senki. Ilyenkor a srég vizavi fitnessterembe sem jutok el Julka óvódáskoráigKép

PIldiKép
Jó szülinapot, Isten éltessen az ikreidet!

LeszterKép BeeeeKép Én tudom, hogy hogy néz ki Ildi! Igaz, csak pocakos állapotában!Kép

ToffiKép
részvétKép Szerintem sem jó az alvás magyarázat. Én is bajban vagyok a magyarázatokkal, nálunk a családban szerencsére senki, de ismerős igenKép A fiam már fél a haláltól, ő abban a korban van, hogy tudatosult benne a teljes elmúlásKép

FranyóKép
Mél megy 1 perc múlva!

Tejszap: még eszembe jutott a C-fogás, ami szintén a szopis topikból származik. Szopi közben hüvelykujj bimbóudvar fölött 2-3 centivel , többi ujj alatta, mellkas fele nyomsz. Ilyenkor hirtelen több tejci jön és azt írják, hogy zsírosabb.

Minden baba-mama gyönyörű és édes! Ébredezik Julka, megyek! (közben rendet is csináltam, juj, de ügyes vagyok!Kép)

Urszila
urszila
 
 


Hali csajok!

Bocsika, de tegnap fél percnél tovább nem tudtam belefeletkezni az olvasásba, mindkét gyerek nyügi volt, mán aszittem, betegek... de nem szerencsére.

Voltunk csípőszűrésen, minden O.K. Zsófi behisztizett a dokibácsitól... aztán piacoztunk egyett, szombaton megyünk a tanyára és egy hét múlva, vasárnap jövünk hazaKépKépKép, bár addig nem babanetezhetekKépKép.

Toffi, részvétem. tanácsot adni még nem tudok...
Talira mi megyünk (ahhoz igazítottam a tanyát)

Na most ennyire futotta, megyek a nagyot abrikolni, aztán még hátha...

Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Wauuu! Szilárd alszik, én is reggel 2 órát, és most egész jól vagyok. Jót tett az alvás. Kép
De hoppá, szól a konyha, mennem kell. Eddig jutottam. Kép
Később jövök.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Megint énKép

A délelőtt mérlege, 6-ból 5-ször szólt a fiam, hogy pisilni kellKép

Amíg mi a bilivel bíbelődtünk, addig a lányom lecsapott a Bence cumisüvegére, amiben csapi víz volt. Remélem nem lesz baja tőle.

Mariannak kitartás!

Heni
heni1979
 
 


Sziasztok!

Megint csak gyors leszek.

Malihíradó:
köszönjük a drukkokatKép, a rosszcsont már egész jól van, nem kell már feküdni sem (ettől én is fellélegeztem kicsitKép) Vérzés megszűnt, kicsit érzékeny még a pocija tapintásra, de a doki szerint pár nap múlva ez elmúlik. Még egy kicsit diétázik a skac, aztán elfelejtjük ezt a rémálmot.

Urszila!

Szegény Mariann, mi az, hogy nem engedik, hogy Marcival maradjon?! Svábhegyen nem érvényes az eü. törvény? Miszerint szoptatott baba anyukáját kötelesek elhelyezni a gyerkőccel együtt? És hogy a gyerek 14 éves koráig a szülő jelen lehet MINDEN vizsgálatnál, és azok csak a szülő beleegyezésével történhetnek meg? Sajnos a Svábhegyi klinikáról sok rosszat hallani ezügybenKép.
De nagyon szorítok nekik, Marcika biztos kinövi a problémákat, ilyen piciknél nagyon képlékeny még az agy, a sérült területek feladatait más részek veszik át, persze ehhez idő kell.

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Ma is csak épp egy picit volt időm olvasni benneteket.
Toffi! Részvétem dédi miatt!
Lányok! Köszi a tanácsokat! Leszter! A cumi már nekem is eszembe jutott, csak Kispapi tiltakozik ellene hevesen. Egyébként a helyzet azóta javult, de még mindig vannak ordítós órák, dehát kinél nincs? Kép Ugye milyen bölcs lettem pár nap alatt? Kép Persze csak azért, mert mindenki ezzel vigasztalt.

Most jönnek a tapasztalatlan anyuka kérdései:
Meddig kell fejni? Végig a szopis időszak alatt? Általában 10-20 ml-nél nem fejek le többet (inkább kevesebbet), ez normális mennyiség? 24 óra alatt ami összegyűlik és lefagyasztom az is olyan nevetséges mennyiség. Vagy csak azért fejünk, hogy ne panjon a tejcsi odabent?

Na jó eldugulok mára. Gratulálok a gyönyörű babákhoz, jó ideig nézegettem a fényképeiteket.

Legyetek jók,
Dé és Virág 12 nap

 


Sziasztok!

Anyoskartars elhussant, koszi az egyutterzeseketKép Most kipihenni magam Kép en is elmegyek anyuekhoz Szolnokra, valszeg jovo het csutortokon jovok csak visszaKép Addig is legyetek jok!

Myssnia: ha talalnal nekem valami progit, elkuldened a mejlemre? Es akkor tuti megleszKép Elore is koszi!Kép

De: en csak az 1. 6 hetben fejtem, akkoris csak naponta egyszer. Szerintzem csak akkor fejj ha valamiert fel akarsz halmozni egy kis fagyitej keszletetKép

Tobbet nem tok irni, bocsi, rohanokKép

orsoly
orsoly
orsoly
 
 


Megint itt vagyok!

Újfent köszönöm a részvéteket. Szandit délelőtt megcsípte egy darázs, ordított, mint akit nyúznak, de szerinte szúnyog volt Kép És egy szép nyugis pillanatban elmeséltem neki a dédit. Első reakciója: "Akkor én már soha többet nem látom a dédit?" , majd tele lett a nagy kék szeme könnyel, átöleltük egymást (nagyon szorított) és elkezdett sírni. Na erre én is. Jól nézhettünk ki, mert persze lent, egy parkban meséltem el. Aztán jött a kérdések hada... Legtöbbször viszont azt jegyezte meg, hogy ha én nagyon beteg leszek és meghalok, ő milyen szomorú lesz, és sírni fog. Délután jön egy barátnőnk és elviszi moziba (Malacka, a hős), ettől kicsit feldobódott.
Bocs, remélem, nem voltam túl OFF, csak azt akartam tudatni, hogy most már Szandi is tudja.

Zsuzsi
Megy a drukk++++
Mi volt?
Radiátoros hangzavar Kép, tényleg brutál tud lenni

Mariannéknak is megy a drukk++++
(Kórházakról meg annyit, hogy annak idején húgom is átjárt Szegedre szoptatni, volt, hogy mire reggel átért, már megetették a kisfiát, amikor rákérdezett, hogy miért, belemosolyogtak a képébe, hogy bocsika, összekevertük egy másikkalKép)

Zulu
Klassz, hogy ilyen gyorsan javul Mali

Heni
Előbb-utóbb minden pisi a wc-be (vagy bilibe) kerül, tuti.
Dorinának biztos nem lesz semmi baja

A fenébe, lemaradtam a Jamie Oliver elejéről Kép

Manó
Te sem unatkozolKép

Mennem kell, itt a barátné, Szandi meg alszik Kép

Toffi + alvó csemeték
toffifee
 
 


Urszila,
köszi-köszi-köszi!!!

Leszter,
mail ment!

A képtáramba raktam fel új képeket Annáról! (http://community.webshots.com/user/franyo)

Pusza mindenkinek!
Franyó
franyo
 
 


Csucsuka
Mi is szeretnénk menni a talira, már beharangoztam Apának, mi másnap vagy két nappal utána indulnánk anyuékhoz.
Milyen tanyára jártok?

Orsoly
Szusszanj jó nagyot! És jó pihit anyukádéknál!

Ki jön/megy még a nagytalira?

Toffi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Nem tudtok ajánlani Budapesten egy jó gyerek bőrgyógyászt? A lányom sajna úgy született, hogy a homlokán van 1 forintos nagyságú valami és a kórházba nem tudták megmondani mi az.

Mariannak drukk, kitartás!

Hogy tudtok mindenkinek írni? Én mire el kezdek írni azt se tudom, hogy hol kezdtem az olvasást. Van valami trükk? Kép

Tina + holnap 3 hetes Niki
tkriszta
 
 


Sziasztok!
Hazaugrottunk virágot locsolni. Persze nem bírtam ki, hogy be ne kukkantsak.Kép Roni elaludt, ha felébred megyünk vissza.
Voltunk Esztergomban. Sajnos Párkányba nem tudtunk átmenni, mert Roninak még nincs útlevele. Majd legközelebb.
Sajnos a szél miatt nem tudtunk annyit sétálni, amennyit akartunk.

Franyó, Zsuzsi, Momo, Tina, Beu, Csucsuka, Urszila, Évi, Zsófi, Angi, Pálma, Tünde, Leszter, Heni, Myssnia, Nadine, Ellimami, Gombóc, Manó2,
Képek nagyon szuperek, babák (mamák, papák...) édesekKép

Leszter,
Nem csoda, hogy megijedtél. Az egyik sétáláskor iszonyú morgást, lihegést hallottunk a hátunk mögött. Aztán hátranéztünk és kiderült, hogy elég messze van, csak tüdőbajos lehet szegény kutya. Az ijedtség azért megvolt.
Anyu megint kiakasztott. Házőrzés jó, mert kertes ház, de itthon mégis más.
Babakocsit vettetek? Látom, még nem sikerült. Drukk, hogy összejöjjön! Á, sikerült! Gratula!
Hogy viselte Petra az éttermi vacsit?

Beu,
KékestetőKép
Tejcsi biztosan elég, nem aggódni! Lőrinc csak fáradt lehetett.

Nadine,
Szegénykém, mielőbbi gyógyulást! Látom sikerültKép

Manó2,
Kapunk képet az új frizudról?
Jobbulást.
ApósKép

PsAndi,
Remélem jól érzitek magatokat a BalcsinKép

Zsuzsi,
Remélem Miki nem lett beteg.
A(z első) rózsás kép akár képeslap is lehetne.
Málnatorta guszta!
Drukk a vasárnapi bulihoz!
Sebésznél voltatok?
Téves telefonok? Óvoda? Miért, talán nem?Kép Észre sem vennéd, ha 1-2 gyerekkel több lenneKép

Momo,
RendőrKép

Pálma,
MensiKép

(Zsu)Zsófi,
Gratula nektek és üdv köztünk!Kép

Gombóc,
Érdekes lehetett az esküvő.
Hozzátáplálási kisérletKép

Orsoly,
Libero nap?!? Nem is hallottam róla. Milyen volt? Ilyenkor ingyenes a belépés? A pelusok olcsóbbak?
FogKép

Kaska,
Azért kell(ene) tornáznom, mert akkora hasam van, mint 3-4 hónapos terhesen.Kép
K-vitamint heti egyszer kellett, tejcsivel (ja és kis szűrőn leszűrtem, hogy biztosan szilánkmentes legyen), fecskendővel adtuk be.
Éjszakai szopihoz Zsuzsi már minden jótanácsot leírt, amit akartam.

Noémi,
Gratula az új babakocsihoz.
NagypapaKép Sajnálom.

Zulu,
NyaralásKép
Gratula az álláshoz.Kép
Malinak jobbulást.
Pech-szériaKép
Jobban van a Mali pocakja? Miért kell sebészhez menni?

Györgyi,
Nagyon ügyes Rékababa.Kép

Tünde,
Gratulálok és üdv itt.
Egyáltalán nem gond, hogy óránként eszik. Egyesek szerint ettől lehet hasfájós, de tapasztalatom szerint nincs hozzá köze (Roninak akkor is fájt a pocija, ha 3 óránként evett). Fontos a büfiztetés!

Toffifee,
De nagy már zsombiKép.
Hú, micsoda bőröcske!
DédiKép. Sajnálom. Hogy viselte Szandi? Látom, írtad.
Talin gondolkozom, attól függ hol lesz.

Heni,
Nagyon ügyi Dorina.Kép
Kitartás!

Dé,
Gratulálok és üdv a frissmamik között.Kép

Tina,
FogorvosKép

Norka,
Jó pakolászást. Ez már a jobbik része, közeledik a végeKép

Franyó,
Csúsztatott palacsintaKép
Dolgozol?! Mit? Hogy birod? Ezt kérdezhetem Myssniától is!

Virág,
Én is akarok baracklekvárt főzni. Csak előbb venni kellene.Kép

Ellimami,
Az én védőnőm is ezt csinálta, bejelentezés nélkül szoptatások tört ránk.
Manó,
Ügyi EmmaKép

Zsurló,
Gratula a súlygyarapodáshoz.
BalcsiKép, érezzétek jól magatokat.

Roni még mindig alszik. Hát igen, itthon a saját kiságy sokkal jobbKép. Apa meg már indulna.

Urszila,
Szegény kis oltott Julka.
Mariann,
Kitartás! Drukkhegyek! A Madarászban bent aludhat a szoptatott baba anyukája is.

Maci_2 + lassan_felébresztjük Roni
maci_2
 
 


Megjottunk! Szuper volt! Odarendeltek minket 12 es 1 kozott. Azt nem mondta az asszisztens, hogy a rendeles csak fel 2-kor kezdodik- elmeletileg. Gyakorlatilag 2-kor mi voltunk az elsok akiket behivtak. Igy potom ket orat toltottunk a korhazban, plussz a 3/4 ora utazas.
Elojegyeztek minket szeptember 3-ra mutetre, elotte 2-an anesztes kivizsgalas. Kép Es bent kell maradni ejszakara, de Miki nem johet. Felirtak, hogy szoptatott babam van, de nem tudom ez mennyit szamit. Ami vicces, hogy nagy ijedelmemre nem a magyar foorvos vizsgalt. Valami teljesen nemetesen hangzo nevu doki fogadott, aztan megkerdezte: "Melyikuk a Gyuri?" Innentol kezdve allandoan valtogatta a magyart a nemettel, ami mondjuk nekem rosszabb volt, mintha csak nemetul beszelt volna. Szoval nem tudom hogy lesz, otthon elso dolgom lesz benezni a Bokay utcai Klinikara, ha az otthonletunk alatt belefer, akkor azt hiszem inkabb ott csinaltatjuk meg. A szakmai hozzaertes tuti megvan otthon is, sot, csak hat az egeszsegugy altalanos anyagi helyzete nem tul fenyes. Viszont pont emiatt tutira nem kell bennmaradnunk ejszakara, es ha anyukam kivenne egy nap szabit, akkor setagaloppkent le lehetne rendezni a dolgot. Szegeny Gyurikam! Meg nem is mondtuk neki...orommel konstatalta, hogy a vizsgalat nem is fajt, es most azt hiszi tul van rajta! Kép

Ha hazamegyunk azt hiszem be kell ruhaznunk egy kocsira is. Nincsenek elkepzeleseim, igazabol hasznalt jo lenne, 2-3 evesre gondoltam, de nincs idom utanajarni, hirdeteseket olvasni, autokat nezni. Ha van tapasztalatotok Fiat Puntoval, Suzukival kapcsolatosan megosztanatok velem? Vagy barmely mas kisautoval?

De szerettem volna hazamenni, es hetekig semmit se csinalni, csak talizni, baratnozni!!! Errol ennyit, orulok, ha a nagytalira el tudok majd menni.
Miki ujabban nem hajlando barhol szopizni (mondjuk regebben sem volt egyszeru eset). Csak a megszokott helye jo neki, most is lehuzott vagy 5-6 orat egyben es hiaba probaltam szoptatni, csak lokte el magat tolem. Kép
Most itt fekszik mellettem a jatszoszonyegen, es hatarozottan halad elore. Arcon tolja magat a labaval, vicces pofa! Nagyon kavar! Szerintem be is tojt a nagy erolkodesben, savanyu szag terjeng!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Maci 2
Libero-nap az állatkertben úgy néz ki, hogy a Libero küld ingyenjegyet előtte pár héttel. Nem tudom mi alapján. Én 2x kaptam idén már nem. Sajna.
Olcsóbb a pelus és a popsitörlő. Pl. a maxi plusz most 2800 ft volt, a boltba 3100-3300 ft-ba kerül.
Meg ha jól emlészem programok is vannak.

Tina
tkriszta
 
 


sziasztok!

Itt van nálunk anyukám (végre,végre) és nekem csak aza dolgom,hogy a gyerekkel foglalkozzam,etessem,tisztába tegyem és aludjak vele. Nem tudom mi történt a leányzóval,de mintha kicserélték volna. Meglátszik,hogy az anyucikája most csak vele foglalkozik,nameg persze a babnettel. Kép
A reggeli visszaalvását,amit eddig még sosem valósított meg,most 3 óra alvással teljesítette.Az "ebéd utánit",amit szintén nem mutatott még meg,hogy olyat is tud,azt is lealudta. Kép Tiszta "jógyereknap" van ma. Kép Kíváncsi leszek milyen lesz az éjszaka.

Viszont tegnap lent voltunk vele sétálni és nagyon nem tetszett neki. 5 perc se volt az egész,mert szegénykém nagyon sírt és fogalmam sincs mi lehetett a probléma. Az,hogy fújt egy kicsit a szél,esetleg melege volt,erős volt a fény,éhes volt már?!?!??!?!?!
Egy sírós képre viszont futott a kiruccanásból! Kép

puszi mindenkinek
Évi + Petra_2hét+2nap
Kép

Kép

Jut eszembe ez "tugedörös" képnek is beillik.Az én fejemet nem ér nézni,még nincs teljesen kikupálódva a betegségéből. Kép

pusz
Évi24
 
 


Zsuzsi!

Nekem van egy másfél éves eladó Suzukim.
Egyébként nagyon jó autó, soha semmi baja nem volt. Csak szervízben volt(a kötelezőkön)
Egyébként ez már a második. Az elsőt 6 évesen cseréltük le, de azzal sem volt soha semmi gond, csak újat akartunk venni.
Ez meg azért eladó, mert Apuka beleszeretett a Seatba.

Szegény GyuriKép
De talán itthon nem kell befeküdni vele

Heni
heni1979
 
 


Ez a Julka egy angyal, oltás óta annyit alszik, hogy már aggódom érte. Zsuzsit meg elvitték strandra, Apa még nincs, egyedüllét, JUHÉ! Kihasználom: Harry Potter-t játszom, máskor nem jutok hozzá a kölyköktől!

Mariann nem szoptat, az elején tudjátok, hogy Marci szondán kapta a tejet és nem indult így be. A szoptatott vidéki babák anyukái itt is bent lehetnek, de nem ám a baba mellett,hanem egy másik épületben. Különben az eü. tv. ama passzusán, hogy szoptatott babák anyukái... mindig felháborodtam, miért, egy nem szoptatott babának nincs joga az anyukájához és viszont? Eü tv ide-oda, a kórházak egy részének asszem, nincs pénze terjeszkedésre, hogy mamákat is fogadni tudjon. De van egy jó oldala is a Svábhegyinek, Mariann azt mondja, hogy nagyon profik. És talán most ez fontosabb.
ZsuzsiKép
Nekünk Suzukink volt 4 évig, az égvilágon semmi baj nem volt vele. Nem családinak gondolod, ugye? Mert ahhoz kicsi. És a férjem nem szerette hosszú úton, könnyű és ezért ugrál, belefájdult a nyaka.
Miki mászásKép Gyuri műtétKép Nem kérdezted meg, hogy a doki honnan vándorolt ki?

FranyóKép
Nem is dicsekedtem azzal, hogy tegnap az 5 tagú vendégseregnek töltött paprika után na, mit kínáltam? A kefíres túrós sütidet. Rögtön elkérték a receptetKép

Sikerült egy vigyori kép végre! No meg egy fejemelős. A plüssállatkollekció még nem a Julkáé, de ha neki is hoznak sokat kedves ismerősök, akkor kiköltözhetünk a házbólKép

Kép

Kép
urszila
 
 


Sziasztok!

Urszila,
nagyon cuki a vigyori fejemelősKép!

Évi,
tugedörKép nagyon aranyos. Simán lehet, hogy a szél miatt nyugtalan a kiscsaj.

Zsuzsi,
kórházKép.
Én is gondolkodtam egy ideig Fiat Puntón, de aztán gyorsan elmúlt, mikor láttam egy koccanást, egy teherautó épphogy csak hozzáért a FP egyik sarkához, az meg úgy borult az oldalára, mint egy MatchboxKép. Szóval a kocsi súlypontját nem igazán sikerült eltalálni. Inkább Szuzira szavazokKép!

most megint ilyen rövid vagyok, de este visszaolvasok, jóóóó?

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Heni,
Reszletek johetnek priviben is! Komolyan erdekel! Apu most vett egy Suzukit, 1,3-as motorral, 5 ajtos, meg nincs 2 eves, 1,25 millaert!
Nem csaladi autonak gondolom, de azert en+ a kolykok beferjunk! Kép Muszaj megegy auto, ha megint bekoszont az esos evszak, be leszek zarva! Es ha ramjon a depi, a ferjemre haragszom, mert o "nyulja le" mindig a kocsit munkabajarasra! Es mint latjatok, ugy nez ki egyre tobbet kell rohangalnom a 3 gyerek ugyes bajos dolgai miatt.
Eskuszom nem sznobizmusbol kell!

Urszila,
Tunderi Julka! Latom o is szereti a szines-mintas anyagokat! Kép

Azt hiszem este "Urticazom" egyet! Miki nem eszik eleget, de nem tudom azert nem, mert nincs mit, ill. van, de a vege nehezen jon, vagy mert nem akar. Megint olyan gebenek latom a gyereket!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Kepzeljetek, Gyuri fel 3 ota alszik. Kozben a kocsibol felhoztuk, akkor fel akart kelni, de igertem neki fagyit, ha visszaalszik. Jol sikerult! Most mar tenyleg felkelhetne! Miki is nemi segitseggel elaludt, ismet a foldon, en is komaztam egy picit mellette. Ha ennyire tetszik neki a foldon alvas bevezetjuk!

Zulu,
Koszi a tippet, ilyenekre gondoltam. De ha van jo ervetek mas kisautok mellett, ide vele! Melyik miert jo, miert rossz?!

Evi,
Jo a kep, nem latszik az sem, hogy sir a bebi, meg az sem, hogy beteg voltal!

Timici irt, nem volt netjuk, plussz Bencet oltottak, meg Ikeas szekrenyt epitenek mostansag (lehet, hogy mar be is fejeztek)!

Kozben Gyuri feltunt a szinen, megyek bevaltom az igeretem...
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!
Babák cukik!
Az új "friss babáknak,anyukáknak" gratulálok!

Manó!
Emma nagyon ügyes! Felüllt,mászik! Mi egyszer ülltünk fel azóta semmi,a mászással sem dicsekedhetek. Ha olyan kedve van gyakorolja,de salyna úgy látom mi ezt kihadjuk. Nemigazán örülök neki,mert állítólag fontos a mászás. Mi álldogálunk,lépegetünk inkább.

Zsuzsi 74!
DRUKK!

Heni!
"DODO GYAGYA" Tök ari aranyköpés!

Urszilla!
Mariannak kitartás!!!!!!!

Toffifee!
Szandi nagyon kedves kislány! Jó érzés lehet,hogy ilyen jólelkű!

Tina!
Visszaolvasol,és jegyzetelsz közben,aztán a végén válaszolsz. Legalábbis én így szoktam,ha van időm visszaolvasni.

Manó ,Zulu,Rebekababa,Zsuzsó,Virga, Andy78,Orsoly stb. 7-hónap körüli babások!
A ti gyerkőcötök mennyit alszik egy nap? Hányszor? Mi sosem voltunk jó alvók,de mostmár csak 2-szer alszik egy nap.Kb Fél órát délelőtt,és félórát-órát du.-án Ennyi. De haladás hogy napközben mostmár eljátszogat kicsit egyedül is. Továbbra is mondja Ana! Olyan édike. Volt nálunk kedden a védőnéni,és dagadt a májam,mert agyba-főbe dicsérte Domibabát! Azt mondta hogy háromnegyed évvel meghaladja a korát észjárásban! A 7 fogincától,és a felállástól is kiakadt! Nagyon-nagyon ügyi babóca! Ma lemértem és kb: 70-71 cm körüli. A súlyát nemtudom,de ha úgy halad a gyarapodásban ahogy eddíg havonta,akkor 9 kg körüli lehet. Jövőhéten megyünk dokinénihez,és majd gondolom lemérik. Ti hogan gyarapodtok?

Sziasztok!
Noémi.
Noeeemi
 


Hab a tortan: most olvasom az ujsagban, hogy mikor lesz az a rendezveny, amire nagyon-nagyon es meg annal is jobban el szerettem volna menni? Na mikor? Hat Dani szulinapi bulijanak idopontjaban! Annyira szomoru vagyok...
Holnap Miki oltast kap. Es Gyurit ultrahangozzak a pocakjan...Kép
Az meg tenyleg csak kis adalek, hogy a ferjem magasrol tojik arra, hogy mi lesz a bulival, es hogy fogok ra felkeszulni. Most is egyedul mehettem rekesznyi uditoert, asvanyvizert. Vagyishogy egy fraszt egyedul, Mikivel!
Bocs, hogy megint csak magammal foglalkozom, de muszaj volt leirni. Mindegy, igy is, ugyis depi.

Jo ejt!
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok !
En meg csak varom az elso babat, ezert szeretnek tanacsot kerni toletek babakocsi ugyben.
Kineztem egy Bébé Confort ( BBC) babakocsit, aminek a vazara lehet tenni a mozeskosarat (autoba is hasznalhato)vagy a hordozot vagy a sport ulest, mikor mi kell. Szerintem ujszulottnek a mozeskosar a legegyszerubb. Emeletre is hurcolni kell a kocsit es igy a vazat lent lehetne hagyni az autoban. Megkoszonnem, ha valaki irna errol velemenyt, ha esetleg ismeri.
Vagy barmi mas hasznos tanacsot szivesen fogadok, nem akarok felevenkent uj babakocsit venni.
Elore is koszi
Dorki
Dorki
 


Sziasztok,

Manó,
Dorka édesKép

Franyó
szemekKép

Heni
Az altatásos nevelés eredménye nagyon érdekelne! Mi volt?

Tofi
szegény Szandi, édes lehetett, de azért jó, hogy túlestél rajta... Bár ő még biztos nem, szerintem fogja még emlegetni sokáig...

Zsuzsi
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nekem is Suzukim van, a férjem nyúzta 4 évet, semmi baja. 100ezer km van benne, és a legnagyobb baja az volt, hogy tönkrementek a hangszórók, meg az ablaktörlő lapát. Gyerekek elférnek. Strapás kisautó, és mivel a Swift kifutó modell, most nagyon olcsó a vadiúj is, meg az 1-2 évesek is.

Urszila
Julka képekKép

Évi
nem is látszik, hogy beteg voltál. Petra szépKép

Drukkoljatok, hogy Kevin bébi bevegye a "sötét van, tehát éjszaka van" próbálkozásomat a dupla sötétítővel reggel 5kor. Apu felszerelte, ma lesz a főpróba.

Kaska,
Ja, amíg varrtam (mellesleg 5x álltam neki), eszembe jutottál, mint irigyelt aranykezű (gyöngyfűzés meg ilyesmi) hogy vajon mikor lesz megint időd ilyesmire, én a sötétítőre is napokig gyúrtam, pedig nagyon kellett...

pusza mindenkinek
Elli+Kevin3h+6nKép
ellimami
 
 


Jaj,
kicsit nagy lett, bocsi!
E
ellimami
 
 


Dorki,
En ugyan nem hasznaltam, de Franciaorszagban eltem, es rengeteg katalogusukat lapoztam at, neztem meg boltban, es almodoztam rola! Szerintem szuper jok a Bebe Confort babakocsik, konnyu a vazuk es pikk-pakk osszeszerelhetok, kombinalhatok!
Bar szerintem egy babakocsi "hasznossaga" elsosorban a hasznalat korulmenyeitol fugg! A homepage-uket nezted?

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Dorki,
Nagyon jo az oldal!!!

http://www.bebeconfort.fr/

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Kevin de draga kis maszatka!!!! Kép Kép Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok,

Toffi, reszvetem. Kép NAgyon aranyos, hogy Szadi ilyen jolelku. Kép

Csucsuka, Orsoly, jo utat es pihizzetek nagyokat! Kép

Mariannak sok sok drukk! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zulu, de jo, hogy Malacka mar jobban van! KépKép

Franyo, jok a kepek! Kép

Zsuzsi, Gyuri mutetje. Kép Sznob-auto..ez tok jo. KépKép Nem lehetne Apanak kiosztani az udito beszerzest a Dani bulijahoz? Meg a nagybevasarlast? HA mar nala van az autotok...Kép

Evi, Urszila, nagyon tunderiek a kepek. Kép

Dorki, nalunk azert lett inkabb CAM, mert a BBC-nek tul keskeny volt a mozeskosara. Teli baba bundazsakban eleg szukosen fer bele. Kép Ilyen kombinalt babakocsija van a Neonatonak, a CAM-nek, a Chicco-nak es a PegPeregonak is (ez utobbit az ismeroseink szidjak, allitolag iszonyu nehez az autoshordozoja). Tovabbi szep es izgalommentes babavarast! Kép

Elli, drukk ezerrel. Kép

MA ZSombi megkapta az 5 hos oltasat (vasarnap lesz 5 es fel honapos), most neztem, szerintem lazasodik. Ejfelkor a kajalasnal kap kupot megint. Hivatalos mereteink: 6730 gram es 65 cm. VAgyis megduplazta a sulyat. KépKépKép A dokino es a vedono is bevallottak, hogy meg senkirol se hallottak, aki ennyi ideig fejessel fenntartotta volna a tejtermeleset, igy kulon meg lettem dicserve! Kép Sajnos, a Zsombi homlokan latszodo 100 Ft-os nagysagu barnas pigmentfolt meg fog maradni, nem mulik. Kép HAt, legfeljebb ez lesz a szexepilje. Kép Ja, csaladilag megbeszeltuk, dokicsere szeptember elejere varhato, addig kihuzzuk a jelenlegivel. Kép

+1 friss hir: A ROSSMANN-ban van egy akcio, a 4 honapnal idosebb babaknak jar egy csomag (bebietel, partedli, kiskanal, stb.), es kell hozza vedonoi kupon. Na, ma a vedonovel kinyomoztuk, a szulesnel a korhazban kapott kek szinu papirdobozban volt valami kupon, azt kell elvinni a boltba. Ma este azt keresgelem, eddig nincs meg...:-(( LAnyok, keressetek meg a Tieteket, szerintem megeri, tenyleg egesz jo az a csomag...Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc
 
 


Dorki!

Nekem BBC babakocsim van (jobban mondva a Rékának én csak tolom) Kép

Imádom. Most vettünk BBC esernyőbabakocsit is, ha utazunk és megtömjük az autót akkor ez is számit.

Szóval nekem az Air Trophy van (nagyon ajánlom, mert a felfújható kerekek nagyon hasznosak a magyar járda viszonyok mellett és a terepet is nagyon jól birja). Volt mózesünk (mi sokat használtuk a biztonsági övszettel az autóban is, mig Réka kicsi volt), autósülés is jó, hogy a vázra tehető, most meg sportkocsizunk. A mózes része jó nagy Réka még most is elférne benne szerintem (7 hó), csak 5 hónapos kora körül, már nagyon unta a banánt és mindig fel akart ülni benne. Sport része is nagyon jó, jól támasztja körben és jól hátra lehet dönteni. Nagyon könnyű összecsukni és kinyitni, üléseket cserélni rajta stb és persze gyönyörű. Legnagyobb hátránya az ára.

A mózest könnyü leszedni a vázról, de azért épp elég azt is felcipelni (tudom én is cipeltem), lehet hogy ha nem alszik épp a baba én inkább a hátsóülésen hagynám a mózest is. Még azt nézzétek meg, hogy befér-e a csomagtartóba, mert ugyan laposra csukodik, de elég széles darab. Nekünk a Ford Escortba belefért, hál isten a Picassoban meg bőven elfér.

Ha érdekel még más is kérdezz nyugodtan. Remélem tudtam segiteni.

Györgyi
rekababa
 
 


Sziasztok Lányok!

Gombóc!
Kössz a Rossmann-os infot, nekem megvan a kupon, csak mindig elfelejtem, na most hogy igy mondod, hogy elég jó, megpróbálom én is végre beszerezni. Fejés ügyben meg óriási gratula, szerintem sem sokan képesek erre ilyen hosszú távon. Szuper anya vagy!

Zulu!
Örülök, hogy Mali jobban van. Még mindig nem jutottam el a biopiacra. Ha megszabadultam anyóséktól megint lehetne minitali. Tényleg hol van Gömb, már rég hallottam felőle, vagy csak szita az agyam?

Zsuzsi!
Műtét Kép. Mikor jössz megint?
Szülinapi buli biztos tök jó lesz, az ilyenek szoktak a legjobbak lenni, mikor ennyire szarul indul.

Noémi!
Réka messze van még a 9 kilótól pedig tök husi, szerintem még a 8-at sem értük el, de hétvégén majd megmérem. Alvás nálunk is hasonló volt, bár az utóbbi héten (nem akarom elkiabálni) elég jól aludt. Ez azt jelenti, hogy egyszer másfél órát meg még egyszer felet. Nekem a dokinéni azt mondta, hogy aki éjjel ilyen jól alszik, annál nem probléma, meg hát egyébként sem tudok vele mit csinálni. (este fél 9 9-től, reggel 8-9-ig alszik, egyszer, 5-6 körül kel fel pár perc szopira).

Annyi mindenkinek akartam még irni, de férjember megint látványosan ágybavonult, lekapcsolta az éjjeli lámpát és fejére húzta a takarót.

Hétfőn mi is eltününk megint egy hétre, de addig megpróbálok még jönni. Holnap még utazási iroda, babauszi, hentes,este bartok búcsuztatása, szombaton jönnek anyósék, este meg esküvőre megyünk.

Jók legyetek!

Györgyi + Rékababa
rekababa
 
 


Sziasztok,

Csak hébe-hóba tudlak olvasni Titeket, annyit írtok.

Noeeemi,
Nálunk is gond az alvás. Lili az éjszakai 10-11 órán kívül szinte semmit nem alszik. A másik topikban éppen erről panaszkodok egy ideje.
Gyarapodás: Lili 20 dkg híjján 8 kiló, és kb 70 cm. Állni még nem tud. (Lili 6 hónapos múlt)
Nagyon kis ügyes Domibaba Kép

Dé,
Fejni akkor kell, ha szaporítani akarsz, vagy ha egy magasabb mennyiségi szinten szeretnéd tartani a tej mennyiségét. Rövid időn belül kialakul a kereslet-kínálat egyensúly.

Zulu,
Tök jók lettek az uszis képek (ahhoz képest, hogy a nagyi csinálta...csak elfelejtett zoom-olni). Majd Apa lekicsinyíti, és átküldöm Kép

Maci2,
Ahhoz képest, hogy csak virágot locsolni ugrottatok haza, jó sokat netezhettél Kép

Tina,
Két ablakot nyitsz. Az egyikben olvasol, a másikban írsz.

Toffi,
Nem tudom, hogy emlékszel -e még rám (Kaskáéknál találkoztunk). Mi szeretnénk eljutni a nagytalira. Kép
Részvétem Kép
Tényleg nehéz elmagyarázni egy gyereknek a halál fogalmát úgy, hogy ne szorongjon...

Orsoly,
Ezek szerint Te is az anyósmentes környezetet szereted (szerencsére nálunk nincs ilyen gond) Jó pihizést anyudéknál.
Nincs valami frisebb képed Lackóról? Kíváncsi vagyok milyen nagyfiú már. (legalábbis a profilodban egy régi van)

gömb
gombolyu
 
 


Györgyi,
Nem szita az agyad, csak sokat írtok, én meg nem győzöm olvasni.
A Marcibányi téri biopiacra gondolsz? Zulu mondta, hogy szerdán is van. Nem tudod, hánykor?
Hova jártok úszni?

Mi olyan kék dobozos csomagot nem is kaptunk a kórházban, úgyhogy kuponunk sincs. Kép

gömb
gombolyu
 
 


Gombóc,
Tényleg nagy dolog, hogy ennyi ideig fejtél/fejsz. Szerintem nagyon fárasztó lehet, úgyhogy le a kalappal előtted.
Gömb
gombolyu
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak a gép megint szórakozik, ha bekapcsolom néha zúg, néha nem. Nem nagyon merem használni. Most épp jó.

Ma voltunk a Balatonon, jó volt. Vizet ugyan nem láttunk, de legalább nem kellett a háztartással foglalkoznom. Hétfőtől megyünk egy hétre, végre!

Nálunk még tart a szopis cirkusz. UUc5 jó, ha Lőrinc hajlandó normálisan enni, pikk-pakk jól lakik. De ez egyre ritkább. Idegesen csapkod a karjával, le-leválik a ciciről, rágcsálja. Eddig bárhol, bármikor, beszélgetni, tévézni lehetett mellette. Most rájöttem, hogy ez lehet a baj, mert kipróbáltam a csöndben, sötétben verziót, és bejött. Szépen kajált.

Sapót megvettem, holnap csinálok képet, és ha a technika ördöge is úgy akarja, teszek fel.

Zulu!
Nem olvastam vissza, de még az eltűnésem előtt láttam, hogy baj van nálatok. Nagyon drukkolok, hogy minden rendbe jöjjön.

Beu
beu
 
 


Az igaz, hogy jolesik a dicseret, de azert nem fenyezem magam tovabb...vannak itt olyanok (Zsuzsi, Zulu), akik tovabb is kepesek voltak ra. KépKépKép
Csak azert orultem a vedono+doki elismeresenek, mert az elso hetekben azzal "patyolgattak" a melyponton levo onbecsulesemet, hogy azt mondtak, ezt lehetetlenseg megcsinalni, mert nem lehet honapokig fejessel fenntartani a tejtermelest. Es most mar remelem, mas, hasonloan jart kezdo anyukat nem fognak ezzel hulyiteni, meginkabb depibe taszajtva Oket....Kép

Joejt,
Gombóc (gyurok a halado felhasznalo cimre Kép )
gombóc
 
 


Gomboc,
En mindenkepp lengetem a kalapom elotted! Kép
Erdekes, a vedono nekem is azt mondta, hogy nem lehet fenntartani kizarolag fejessel a tejtermelest. Nem tudom honnan szedik ezeket az infokat, es ha latjak, miert nem okulnak belole, hogy masnak mar ne mondjak ujra?! Hisz valoszinuleg akkor nem en voltam az egyetlen, minthogy itt is vagyunk egy paran. Egyebkent Daninak en sem fejtem tovabb, mert suliba jartam, es fizikailag mar teljesen ki voltam keszulve. Es nem elapadt a tejem, hanem szandekosan nem fejtem tovabb, es nagyon nehez volt abbahagyni, mert iszonyatosan fajt. Meg ket hettel azutan is, hogy mar nem fejtem.
Gyurinak meg szivesen fejtem volna, mondjuk reggel meg este akarmeddig, de 9 honaposan ugy dontott, hogy nem issza meg. A melyhutonek meg nem akartam szenvedni, hogy aztan kidobjuk.
A legjobb pedig az lenne, ha a megfelelo idopontban rendelkezesre allna a megfelelo szoptatasi segitseg, mert bar nekem minden gyerekem egy nagy lustasag volt a szopi teren, de latod, harmadszorra csak sikerult, es mint kiderult nem (csak) en voltam nagyon bena, hanem nem kaptuk meg a megfelelo tamogatast, hanem csak a sok karogast! Most mondjam azt, hogy a harmadik gyerek vallalasanal ez is szerepet jatszott, hogy nem akartam ezzel a tuskevel leelni az eletemet, hogy nem tudtam szoptatni? Nehez eset vagyok, belatom, de a szulesznom meg szerencsere nagyon kitarto volt! Legkozelebb tuti neked is sikerul, de ha adhatok egy tanacsot, utanajarast es penzt nem kimelve szerezz magad melle valakit, aki ert hozza es a szules utan rogton szemelyesen segit, es marad, mig flottul nem mennek a dolgok! Bocsi, hogy ilyen hosszu voltam!!!
Pigmentfolt Miki homlokan is van, eleg halvany, es remelem nem is lesz sotetebb.

Beu,
Miki sem hajlando mar akarhogy szopizni. Meg se mozdulhatok szopi kozben, kulonben abbahagyja. Mashol meg lehetetlenseg megszoptatni, annyira erdekli minden, inkabb koplal.

Reggel megsimogatott. Szopi utan remenykedtem, hogy visszaalszik, hasra forditottam. En meg aludtam volna kicsit, de o nem. Feltamaszkodott, es addig tornazott, mig mellem ert, es haromszor is vegighuzta a kis kezet az arcomon, kozben persze vigyorgott, mint a vadalma. Es nana, hogy nem aludt vissza!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi
VárakoztatásKép, de legalább elsőként mehettetek be.
Gratula Miki mászásához Kép
Lehet, hogy azért gebe Miki, mert nyúlt egy kicsit, nem?
FöldönalvásKép
SimiKép

Évi
Ez volt az első sétátok? Lehet, hogy a szél nem tetszett, vagy a környezetváltozás, majd megszokja, Zsombi már nappal szinte lent él Kép
Kép szupiKép

Urszila
JátékKép Eü. tv. hülyeKép (bocs)
Julka kis husisKép, milyen szépen tartja magát

Noémi
Gratula az agyondicsért DomibabáhozKép 9 kiló!!! Nem semmi.

Ellimami
Főpróba hogy sikerült? Kevin is szép kis husisKép

Gombóc
Szép méretei vannak ZsombinakKép és minden elismerésem a kitartásodhoz! Gratula a duplázáshoz!
Még elmúlhat a pigmentfolt, nem?
Melyik kuponról van szó, a Hipp-esről?

Györgyi
Jó utazást! Hova mentek?

Gömb
Hát persze hogy emlékszek Rátok, hogyne emlékeznék (egy vékony Gömbölyű Kép). Apa ígérete szerint mi is megyünk (mondjuk azon kiakadt, miért nincs még helyszínKép)

Beu
Zsombi is hasonlóan szopizik, közben még dúdol is(vagy morog?) a cicinek, valamikor meg két-három szívás után lejön és teli szájjal vigyorog, kb. negyed óra múlva kezdi a nyüszögést, hogy éhes, akkor kezdjük a "cirkuszt" elölről Kép

Szandi elég jól viseli, ami dédivel történt, de foglalkoztatja a dolog. Éjszaka nem volt vele semmi gond. Most ébredt fel (8-kor), az előbb vinnyogott, hogy ne rugdossa Zsombi a fejét, ez van, ha valaki egy 2,5 hónapos gyerek lábához fekszik Kép Épp most kérdezi, miért halnak meg kisbabák Kép, na megyek, ezt valahogy kibeszéljük.

Szép napot mindenkinekKép
Toffi + Zsombi és Szandi
toffifee
 
 


Sziasztok,

jelentem, a kis csibész bekajálta a dolgot, reggel 6ig aludt, és rövid szopi után szunyált még 1 órát a hitvesi ágyban...
Azalatt perverz szülei nem bírták tovább a cölibátustKép Lányok, aki császáros, mint én: az első alkalom nektek is FURA volt? Az ember azt hinné, csaszi után semmi nem változik, de mégis, azért MÁS az egész... Na mind1, majd csak belerázódunk...

Ja, a fiunk éppen ma 4 hetes.
Pusza
Elli+Kevin 4h
ellimami
 
 


Sziasztok!

Altatás:
Tegnap fél óra bőgés után elaludt a fiam, és reggel 6-kor ébredt fel ismétKép
No persze addig én voltam a kegyetlen, a bolond, a szívtelen, és sorolhatnám.
Ezzel szemben éjjel Dorina szopizott szinte egyfolytában (megmondtem már, hogy összebeszéltek ellenem)

Pisiléssel egész jól haladunk, de nem akarom elkiabálniKép

Amíg ma biliztünk Bencével, Dorina a hátamba kapaszkodva felállt.
Lassan le kell tennem a kiságy alját, csak akkor meg olyan nehezen érek bele a magam 1,60-valKép

Egyébként lassan alig találom meg Dorinát a lakásban, mert egyfoltában mászik.

Manó! Írtam az újpesti topicba

Gombóc!
Gratula a fejésügyben.Kép

Zsuzsi, majd írok mailt autóügyben, ha ráérek.

Ja tegnap Apuka este közölte, hogy ma jönnek lapozni a kinti lépcsőt.
Ugye Ő dolgozik, Anyósom éjszakás volt, tehát alszik, úgyhogy még ők is boldogítanak.

Szép napot mindenkinek!

Heni
heni1979
 
 


Sziasztok!

Egy hetig a Balcsin voltunk, egyenlore lehetetlen visszaolvasnom a termest. Nagyon edesek a kepek, melyeket felraktatok.

Nalunk sok valtozas van. Emma nagyon gyorsan fejlodik. Par nappal a fel eves szulinapja elott negykezlab allt. Most mar allandoan ezt csinalja es hintaztatja magat.
Sajnos viszont az alvasban soha nem latott melyponton vagyunk. Nem tudom mi a megoldas. Talan a foga jon, mert mar itt lenne az ideje.
Este leteszem, hulla faradt, elalszik es fel ora mulva felebred, sir. Visszaalszik, felebred es igy tovabb. Van, hogy ezt jatszuk 8tol fel 11 ig. Ezek utan vegre elalszik, de 2-3 orankent kel.
Mi lehet ez? Eddig csak egyszer kelt szopizni 2 korul.
Szerintetek, ha tenyleg a foga, es mar nagyon faj, akkor hany nap meg amig attor?
Mar nagyon hataran vagyok a kipurcanasnak.
Irjatok legyszi vmi biztatot!
Koszi
Kakukkfu
kakukkfu
 
 


Urszila!

Amikor Emma 3 hónaposan kórházba került már én sem szoptattam (ő lefejt tejet kapott, d emár az is fogyóban volt) és a felvételin engem sem vettek fel hozzá. Aztán az osztályon a jóindulatú nővéreknek köszönhetően mégis kaptunk baba-mama szobát, leszóltaka felvételire is hogy mégis szoptatok 1 nap 1xKép Ez az egy pozitív tapasztalatom volt a kórházban.

Mariannak kitartás!

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Kakukk,
Teljesen egyeni, hogy mennyi ido alatt tor at a fog. Probald meg valamivel kezelni. Dentinoxot szoktak szeretni a babok. Jo sokaig masszirozd vele a kis inyet. Homeopatias szer is van fogzasra.
Gratula a kutyazashoz!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!
Nem tudom emlékeztek-e még rám, április 29-én szűltem. Ekkor már nem volt net elérhetőségem (munkahelyi net), így sms-ben értesítettelek titeket a szűlésről. Szóval lett itthon is netünk. Gáborka 3750gr és 56 cm-rel jött a világra. Visszaolvastam és köszönöm a gratulációkat. Sajnos a friss hozzászólásokat még nem sikerült elolvasni( a képeket megnéztem, gyönyörűek a babák), de igyekszem rá időt szakítani és írogatni is. Már elértük a 7 kg-ot. Nem sok egy kicsit ez a gyarapodás? Mi a véleményetek arról, hogy augusztusban adhatok-e neki őszibarack levet, szerintem ezt a finom gyümit nem szabadna elszalasztani, biztosan nagyon ízlene neki és hát most van az idénye. Tudom, hogy 6 hónapos korig csak anyatejet kellene, de nem hiszem, hogy ez bezavarna.
Beus
beus74
 
 


Sziasztok lanyok!

Petra ma megkapta a 3 honapos oltasat. Volt bombi, aztan egy kis panaszkodas, aztan a hazafele uton mar rohamszeruen ratoro almossag. Itthon utana alig evett, inkabb aludni akart. Azert kapott kupot is, de igy gondolom az egesz napot atalussza... Ugyhogy fejek. (Kepzeljetek, kekeszold arnyalatu a tejem.) Hivatalos meres szerint Petra 7300 g, es 61 cm. A sulyabol mondjuk le lehet vonni ket napnyi kakit, mert tegnap es tegnapelott sem volt kaki, csak amennyi a puki mellett kislisszolt.Kép Azt mondta a helyettes doktorbacsi, hogy szepen fejlett, nagy anyatejes baba.Kép
Reggel a dokihoz menet ferjem elszakitotta a kedvenc inget.Kép Kicsit sem volt ideges...Kép
Tegnap itt voltak a baratnomek (ferjjel, 20 honapos kislannyal es 34 hetes pocakkalKép), tok jo volt beszelgetni. Kislanyuk, Zsofi annyira edes volt, elovettuk Petranak a mozeskosarat, de amint letettuk a foldre, Zsofi egy pillanat alatt belemeszott.Kép (Momo, itt eszembe jutott a kep Timirol.Kép) De ez persze csak egy volt a huzasai kozul.Kép

Na megyek, ki kene hasznalnom az idot, amig alszik Bogar. Bar semmi kedvem hazimunkazni...

Puszi:

Leszter
leszter
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?