Új privát üzeneted érkezett!

Szia Muffin!

Szép ez a tesztecske, mégegyszer nagy gratula!!!!
A görbéd? Én arra lennék nagyon kiváncsi.

Kép
jenny29
Mór
 
 


Uhhh Muffin!! Ez csodaszép!
Követve példádat, majd én novemberben foglak megörvendeztetni titeket!! :) ( kacsingat aminek nem kéne :( )
Szóval stipi-stopi enyém a nov. !! Na jóóó még négy öt csajszinger csatlakozhat!! hihihihi


Puszi nektek!!


Nem nagyon tudok jönni, mert sulis beadandós agykifordítós szivatós dolgaim vannak sajna! :(


Millió Ölelés
Fülűűűűű


Ja és gyertek vissza!!!

Bogyóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Fülikeeeeeeeeeeeeeeeeee
és a többieeeeekkk!!!!!
nyuszifülû
 
 


hello csajok. Itt vagyok ismét. :) Szóval nagy lendülettel nekiültem hogy megcsinálom a görbémet, erre nincs nálam a határidőnaplóm, amiben benne vannak a hőim. De a lényeget addig leírom, aztán majd küldöm a görbét is. Szóval ovu előtt 6,3 körül mozgott, előtte két nappal lement 6,1-re. Aztán pékor felugrott 6,5-re. Pénteki, szombati napon volt 6,1 vasárnap ugrott fel 6,5-re. AZ ovu teszt szombaton volt kétcsíkos, úgyhogy a vasárnapot időzítettük be és volt ám hancúr. :) És be is jött. Aztán szépen lassan elkezdett felkúszni a hőm. Én soha nem voltam lázas, úgyhogy nem ment nagyon fel, csak 6,7-ig. Aztán amikor meg kellett volna jönnie, ugyanúgy fájt a hasam mint szokott, biztosra vettem hogy meg fog jönni. Reggel felkeltem, hő még mindig 6,7. Másnap reggel is 6,7 aztán megint... és akkor már elgondolkodtam. De még mindig nem reménykedtem, mert semmi de semmi jele nem volt. Aztán amikor csak nem akart megjönni már 3 vagy 4 napja, akkor csináltam reggel egy ovu tesztet, mert azt írták itt a csajok, hogy elvileg az is jó. Első pisiből. Az kétcsíkos lett, úgyhogy aznap vettünk egy tesztet, és másnap reggel azt is megcsináltam és az is csíkos lett. :) Úgyhogy ennyi.
Tehát összefoglalva. Ovu teszt és hőmérőzés együtt nekem bejött. Remélem jövő hónapban mindenki más is követi. :)

KépKép
muffin
 
 

 
 

Csajok hol vagytok ????
Nekem jó hírem van : nem kell műteni.
De ti merre vagytok , hol bújkáltok???


Muffin: Jól vagy/vagytok ? :)

Kép
csucsu05
 
 


Szia Csucsu!

Miért is kellett volna pontosan müteni? Brrr, a mütét szó nagyon durván hangzik! (Én még a sima vizsgálatokat se szeretem.) Ez a jó hír akkor azt jelenti, hogy minden rendbe jött és lehet megint próbálkozni?
uoma
 
 


Szia csucsu!

ÖRülök, hogy megúszod a műtétet. Mi jól vagyunk, holnap megyek először dokihoz. Van drukk. :) Majd utána írok. :)
Puszi nektek

KépKép
muffin
 
 


Uoma: Igen azt jelenti lehet próbálkozni. a műtét pontosan eü abortusz lett volna. De hálistennek jók lettek a leleteim. :)


Muffin: Holnap akkor várunk a jó hirrel. De izgi istenem láthatod a babót elöször. Megy veled a párod is?
Én mikor a lányomat vártam és elöször mentünk dokihoz a párom megvolt hatódva mikor meglátta a kicsit a monitoron. A doki meg mondta gratulálok Apuka. Hát a párom melle dagadt a büszkeségtől :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Csucsu, örülök, hogy minden rendben van a történtek után!Akkor hajrá a következő hónapban is, nagyon drukkolok Neked, és ne add fel!
Muffin, holnap az orvos után gyere, és mesélj!!!Ez olyan izgi, gondolom nagyon várjátok már, hogy láthassátok. :)
Akkor minden szépet nektek, holnap beszámolót kérünk!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Na Muffin, mizu? Vagy még nem értél haza? Ird ám le, mi volt!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Hello csajok. Sajna tegnap nem tudtam jönni, de most itt vagyok. Szóval voltam tegnap dokinál. Megvizsgált, csinált hüvelyi uht és azt mondta, hogy minden rendben, nagyon szép a méhnyálkahártyám. 3 mm a bébi. :) Most mennem kell, de le akartam írni a lényeget. Majd ha tudok, teszek fel képet is. :)

KépKép
muffin
 
 


Gratulálok nektek, sok boldogságot és egészséget! Gondolom most átköltözöl egy mamis topicba. :D

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok! Nagyon rossz látni, hogy mindenki lelépett. Kb. úgy érzem magam, hogy pont amikor lett volna kivel megosztani az örömömet, mindenki eltűnt... Átmentem tényleg mamis topicba, de szerettem volna ide is írogatni, csak nem nagyon írogat más... Azért én néha jövök és beszámolok...

KépKép
muffin
 
 


Muffin: Gratulálok a kis 3mm-es csodához :)
Igen valóban mindenki eltűnt. :(
Pedig biztos mindenkit feldobna egy ilyen hír mint a tiéd :)
Reméljük hamarosan azért a régiek is vissza jönnek.

Mégegyszer szívből gratulálok :)

Kép
csucsu05
 
 


SZIASZTOK!!!!!!!!!
Itt vagyok újra megvan a net szolgáltatónk hát mit ne mondjak nem kevés időbe telt de remélem most jobban megfogja érni...
Hiányzott ám a topic.Röviden akkor voltam utoljára ben mikor pár nap múlva meg kellett volna jönnie.
Viszont megjött, ám tüneteim megvannak a hasam nőtt és kapaszkodjatok meg van előtejszerű valami a mellemben (elég intenzív)
Ha emlékeztek írtam miért nem tesztelek ám ha most is megfog jönni 17-én kellene bizisten veszek tesztet...
Mi újság a többiekkel van azóta kismama?????????????
Mostmár mindennap csatlakozom...
angelo2
 
 


sziasztok csajok

Merre vagytok csajok a barlangotokba bújtatok annyira fáztok????

Muffin gratula !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angelo, eddig miért nem vettél? hmm na mindegy akkor lehet két-3hónapos vagy jejejejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol:
Vendég
 


Füllke: :) szia. Te is vissza tértél de jó :)

Angelo: Előtej? Hűha !!!! Nekem az csak a terhességem végén volt. Akkor te biztos, hogy tényleg babás vagy. Vegyél már egy tesztet. Nehogy már várjál 17ig. Előtej nem jön csak véletlenül.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok hát nem tudom de még lenne négy napom addig még meg kellene jönnie és valamilyen rózsaszínű váladékom van.Akkor ez meg menszi jele.
Nem tudom ha az ember babaát akar okozhat magasfokú hormonzavart?
Mert ha megint megjön már nem tudom mi van. Lehet hogy teszt lesz a váge de kivárom ,a 17-ét vagy ha hamarabb megjön, ha ez az, akkor amikor elmúlik nehogy ne legyen értékelhető.
Olvastam valahol, hogy ez is befolyásolhatja az eredményt...
Jajj csajok merre vannak a többiek?
Mikor régebben benn voltam többen voltunk nem ?Csucsu veled mi újság nincs még baba kilátásban ?Még ott lemaradtam mikor az orvosod talált valami kis pöttyöt ha jól emlékszem.
angelo2
 
 


Angelo: Hú akkor tényleg lemaradtál. Mert a kis pötty után barnáztam majd véreztem és végül elment a baba. Majd várnom kellet, hogy műteni kell e de hálistennek nem kell. Most meg próbálkozunk tovább. Aztán valahogy csak lesz.
De a te esetedre vissza térve: A rózsaszin váladék lehet a beágyazódástól is. De abban is igazad van a hormonális változásoktól minden lehetséges. Van olyan, hogy terhességi tünetek vannak és közben csak a hormonok dolgoznak.
De amig nem jön meg addig ne add fel.
Mikor kéne megjönnie ?17-én? Szerintem csinálj egy tesztet.
Igaz az sem 100% ilyenkor még. nekem a babánál nem mutatta ki csak 38.napon. De az a baba nem is maradt meg. Viszont a lányomnál a mensim napján már vastag sötét csikom volt esti pisiből.
Terhességi tüneteid vannak?

Kép
csucsu05
 
 


Szasztok!
Nagyon kevesen jártok ám be!!!
Csucsu sajnálom ami veled történt na majd ebben a hónapban.
Mellesleg már második hónapja vannak terhességre utaló tüneteim.Ezeket meg nem lehet beképzelni hiszen már voltam terhes.
Hormonzavar sem gondolom hogy lehet mert nem szedek semmit.
Majd 17-én meglátjuk.Nem akarok tesztet venni itt helyben mindenki ismer mindenkit és ajövőhétig nem is jutok be a városba.
De akkor tesztelek nem bírom tovább de ha az is - megbolondulok.
Legyetek jók és írjatok be mert így "meghal a Topic"
Angelo
angelo2
 
 


Angelo: Én meg a kiváncsiságtól halok meg :) Na mindegy 17-ig márcsak 2nap van és akkor kiderül babás vagy e. Szoritok neked.

Kép
csucsu05
 
 


Hát még én ma meg reggeltől megvan, nem igazán erősen de megvan.Viszont így délutánfelé meg múlófélben.Férjem azt mondja a kis aranyos hogy a második baba után megereszkedett a bőr a hasamon és most tényleg feszes és nem löttyedt lenn a hasam.
Ma felhívtam a védőnőnket is aki azzal " nyugtatott, hogy ha már előtejem van akkor sürgősen menjek el dokihoz nehogy rosszindulatú legyen" A kedves , nyílván el kellene menni dokihoz csak fél az ember. Végül is még csak szeptembertől próbálkozunk és még csak ez a 2. menszim azóta sok nőnek meg is van akár 3 hónapig is...
Ezzel nyugtatom magam inkább mint azzal amit a védőnő mondott mindedj ha elmúlik jövő héten tesztelek.Jajj Csucsu mesélj veled mi van? Már nem is igazán jár be más rajtunk kívül... :(
Megyek estefelé benézek.Páááááááááá
angelo2
 
 


Elírtam az első baba után ereszkedett meg a bőr...Min jár az eszem ?????
angelo2
 
 


Elírtam az első baba után ereszkedett meg a bőr...Min jár az eszem ?????
angelo2
 
 


Angelo: a babán jár az eszed :) De azért ne gondolj a védőnőre amit mondott. Nem feltétlenül van igazuk mindig. Azért dokihoz menj el és akkor megnyugszol.
Valóban csak mi járunk csak ide :( Sajnálom nagyon mert jó kis csapat volt.
De talán vissza jönnek még.

velem semmi különös. Most próbálok nem a babára gondolni. Ha össze jön a babaó akkor örülünk ha nem akkor ittvan a kicsi lányom és megköszönöm az égieknek , hogy ő itt van velünk :)
Röviden ennyi.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!
Vagyis szia Csucsu mert már csak ketten vagyunk...
Jövőhéten szerdán de 10 re kaptam időpontot.Azt mondta a doki nem feltétlenül terhesség lehet hormonzavar.Egyre inkább leteszek a babáról csak a férjem bánt, mert ő biztos benne hogy baba van azt mondja látja a hasamon is meg a tünetekből.Nem tudom tartok a csalódásától meg a magamétól...
Igazad van ha nincs is baba majd lesz jön ha jönni akar.Legyél jó
angelo2
 
 


Angelo: Kiváncsi avgyok mit mond a doki szerdán. Amúgy vérezgetés lehet terhesség alatt is. Ne tegyél le a babáról. Várjuk meg a szerdát. Az a biztos. Olyat is halottam itt a babaneten, hogy a mensi idején ha van kevés vérzés akkor az lehet, hogy a szervezet emlékszik rá és azért produkálja a szervezet. Bármitől lehet. Reménykedek, hogy babótól van :)

Tényleg csak ketten maradtunk pedig olyan jó volt ez a topic. Van egy novemberi babavárok topic oda is irogatok de ott nem olyan a a kapcsolat. Most 2-en is babasak lettek és hát a többiekkel nem foglalkoznak. Itt viszont mindegy volt ki babás ki nem mindig mindenkivel foglalkozott. Kár érte nagyon, hogy szétszéledt a csapat.

Kép
csucsu05
 
 


Egyetértek itt volt Trixy nyuszifülke , meg még muffin pár napja senki nem ír be igazán iparkodhatnának nehogy már másik topicba kelljen irogatni,mert jártam már benn egy két topicban de azok olyan összeszokottak nem igazán fogadnak be másokat...
Beszéltem délban férjemmel hogy hétfőn a doki előtt tesztelek azt hiszem majd meglátom nem akarok vaktában elmenni,csak a tünetekre utalva legalább tudjam azt mondani + vagy - lett e ea teszt hiszen ha valaki babót akar az az első hogy tünetek után tesztel.Izgulok majd látom pusszantás este leszek
angelo2
 
 


Jó ötlet a doki elötti tesztelés. Legalább valamit tudsz neki mondani. Bár én is teszteltem doki elött és negavolt erre ő látott egy pöttyöt. Szóval biztos csak az Ultrahang.

Kép
csucsu05
 
 


Így van de ezt nem fogod elhinni!!!!!!
Déltől nincs meg egyszerűen elmúlt olyan másfél napig volt meg ezt nem hiszem el.Akkor minek jött meg??????? :x :D na jó nem untatlak a saját problémámmal gondolom te is elvagy,te hogy tettél fel képet a kislányodról?Mert én nem tudok.
angelo2
 
 


Sziasztok csajok!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Én uj vagyok itt, de mar 3 napja olvasom a topicotokat. Az elejetol kezdtem, mindent tudok mar szeptembet ota fulirol, meg fulkerol, bogyorol, csucsurol, trixyrol. Vegig izgultam a torteneteket, de mar nem volt turelmem 45 oldalt vegig olvasni. Muszály volt irjak neketek. Latom mar nagyon sokan vagytok. :)

Mi is nagyon szeretnenk babot, es most kezdenenk el probalkozni. Most pont pirizek, de ahogy lesz pém ra allunk a dologra. Sok jo dolgo tanultam tolletek. :D

Sajnos én dohanyos voltam, mondom voltam!!! :(
Nem vagyok buszke ra de sajna ez van. Egy hete teljesen elhagytam és nem is kell többet soha. Szerintetek ha teherbe esnék ebbe a hó-ba (ami latom nem megy olyan konyen), akkor baja lenne a picinek? marmint ugy ertem hogy eshet baja ha mar 3 hettel fogamzasa elott abba hagytam?? :?:

Párom azt mondja varjunk meg 6 honapig vele. De addig megorulok, nekem most kell pocaklako. :roll:

Mi lett végul veletek csajok? fuli, meg fulke, bogyo, csucsu, trixy. Ossze jott a babo???

Mindenkinek kellemes kismamasagot, es akik probalkoznak azoknak hajra!!! Szurkolok ertetek :lol:
Vendég
 


Szia végre valaki belátogat az utóbbi pár napban mindenki elhagyott minket már csak én meg Csucsu látogattuk a topicot remélem vissza jönnek a többiek is...
Szerintem nem gondd ha elhagytad a dohányzást és ugy érzed most van itt az idő.Igaz azt mondják 9 hónap alatt ürül ki a cigaretta a szervezetből, de mikor én is dohányoztam 10 évig, ezt követően már fontolgattam a letevését.
Én is szerettem volna már babát és rá 2 hónappal már teherbe is estem kislányommal.Azóta sem gyújtottam rá.Tehát pont így hagytam abba a dohányzást mint te.
A kislányommal terhesség alatt sem és utána sem hiányzott a cigi.Pont időre ( a kiírt napra ) érkezett 3650 grammal.
Szerimtem ha érzed itt az idő rajta ...
Üdv a csapatban.
angelo2
 
 


Szia Pintus: Tök jó, hogy itt vagy köztünk. Nem kell várnotok abbaával hisz jelenleg nem dohányzol. Az a fontos, hogy amikor állapotos vagy az alatt ne cigizz. Amúgy a cigaretta több év alatt ürül csak ki és atüdő kb 20év mire teljesen kitsiztul. De ha abba hagytad akkor az a babára nem ártalmas. Van egy barátnőm ő a terhességet végig cigizte sajnos. De a baba makk egészséges lett.
A párodnak mond meg te most szeretnél babót és megnyugtatlak nem kell várni ezért fél évet.
Szóval hajrá :) és gratula, hogy letetted a cigit! Erős egyéniség és akaraterejű csaj lehetesz.

Angelo: Szerinted a többiek még vissza jönnek? Hát én nem tudom :(

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok csajok!!!!

Angelo és csuscu is nagyon köszönöm a kedves fogadtatást, nagy mosolyt hoztatok az arcomra. Nagyon aranyosak vagytok. :oops: :D

Ha nem bánjátok, itt maradok ezen a topicon, mert ez tetszett a legjobban. Itt mindenki olyan életvidám és kedves. Látogattam már más topicokat is de nem fogtak meg anyira mint ez. :)

Megnyugtató szavakat mondtatok, meg is fogom bezsélni párommal. Már nagyon várom a probálkozási időszakot. Össze kötjuk a kellemeset a hasznossal. :wink:

Most sok kérdéssel foglak benneteket elhavazni, remélem nem utáltok ki a csapatból.

Mi lett a többi csajjal??? Ki pocaklakós már??
Angelo: neked mar van babod??

Szerintetek vegyek ov. tesztet??

Kellemes estét nektek. Pusza
Vendég
 


Pintyus: volt aki köztünk babaás lett de aztán elvetéltünk . Hárman is voltunk. Gondolom ezért is nem jönnek már a csajok.
Valakinek bejött az ovu teszt végülis nem veszithetsz. Valaki esküszik rá.
Kérdezz bátran ha tudunk igyekszünk segíteni.
Valahogy az az érzésem neked hamar össze fog jönni a babó.


Angelo: Mi van veled?

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: A Jó Istenke hallgasson meg!! Nagyon kedves vagy. Bár csak így lenne, minden vágyam egy kis csöppség. Nagyon fogom szeretni, már most szeretem pedig még nincsen köztünk. :D :oops:

Tudom hogy hülye kérdés, De miből érzed hogy hamar össze fog jönni. Bár csak én is így éreznék. Az elején reménykedtem hogy hamar össze fog majd jönni, de miután enyi történetet olvastam már nem így gondolom, főleg hogy vannak akik azt mondják hogy ne nagyon reménykedjek mert fél év biztos lesz. :( :( :(


Nagyon sajnálom azokat akik nem jártak szerencsével. De én valahogy úgy gondolom, lehet hogy gonoszság, de én hiszem azt hogy ha az a baba egészséges és meg akar maradni akkor meg is fog, és ha meg nem akkor inkább legyen angyalka minthogy szegenyk bármilyen fogyatékkal éljen. :?

Én legalább is így gondolom, lehet elitéltek miatta. :cry:

Akkor venni fogok Ov. tesztet, és azt szeretném még megkérdezni hogy azt a naptárt a ciklus.hu-n. A diagramot hogy kell használn?? Láttam én nálatok még az elején hogy irtatok bele homérsékletet meg ilyeneket, és akkor onnan rá jöttetek hogy lehet terhesség vagy nem. És be regisztraltam de nem tudom mit kell vele csinalni, hogy lehet bele irni? :oops: :oops: :?: :?:

Köszönöm szépen a segitséget. Mi történt csak mi ketten maradtunk??? Hol vannak a többiek??? pedig eddig olyan jol megvoltatok. El iljesztettem a többieket. :( :( :(
Vendég
 


Angelo!!! babás vagy már??????????? :D :D
Vendég
 


na hello csajok. AZ a helyzet, hogy amikor nekem kiderült, hogy babát várok, akkor széledt szét a csapat, próbáltam írogatni, de napokig senki nem reagált. Egy ideig mindig néztem, hátha, aztán már nem is néztem. Erre tessék. :) Tessék visszajönni! Ez tényleg jó kis csapat volt!
Csucsu!!!!!!!!!! :) Tök jó, hogy itt vagy. CSodálkoztam is, hogy a másik topikba nem nagyon írogatsz, mert ide elég szorgosan írtál, de már értem. Én is kicsit kilógok onnan, mivel én már eleve kismami voltam amikor ők indították a topikot, csak egy páran átmentek innen oda és áthívtak, úgyhogy volt kapocs. De az jó lenne, ha megint írnának ide. Hogy érted azt, hogy hárman elvetéltetek? Vagy úgy értetted, hogy hárman lettünk kismamik? :roll: Bocsi, ezt nem tudtam értelmezni. :)
Kíváncsi vagyok hogy nyuszifülkével minden rendben van-e.
Ja, és elkezdtem írogatni egy kismamis topikba is, de egy pár napja inkább nem megyek oda, mert halomra paráztatták egymást, és úgy éreztem, hogy ez nekem nem jó. Aztán lehet hogy majd később visszamegyek, de egyenlőre nem akarok.
Ma voltam dokinál. Van újabb képem. Ver a szíve és egy kis paca a drága. :)
Azt hiszem most ennyi. Akkor tessék írni és élesszük fel a topikot. :)

KépKép
muffin
 
 


Szia Muffin!!!

Gratulálok!!!
:P :P :P :P :P :P Én most olvasgatom ezt a topikot. De olyan sokat irogattatok hogy nem jutok amar a vegere. Most a 16 oldalnal tartok, akkor meg nem voltal babos. :o

Szerintem én mar nem is tartozom ebbe a topicba, itt mar kismamik vagytok jo páran, vagy nem?! Nem is tudom már, vagyis nem tudom mi történt veletek az utóbbi 1 hónapba, mert én még az októbernél tartok. :oops: :oops:

Milyen tüneteid vannak??? Mióta probálkoztok pontosan?? És milyen sűrün volt hancur?? Mert egyesek azt mondják 3 naponta, mások 2, mások hogy mindennap. Nekem a ciklus.hu szerint 24 étől lehet probalkozni, most mulik el a menszim, remélem nem is jönn vissza egy idáig, és nálunk is be köszönt a golya. :)

Ezt én sem értettem mire fel írta csucsu hogy 3an elvetéltek, azért olvasom hogy mi volt ezelőtt hogy ismerjelek meg benneteket, mert nagyon jo kis csapat vagytok. Hátha én is a barátnőtök lehetnék. :roll:

Milyen topicba irányitottak át??

Pusza nektek, irjatok sürübben. :P
Vendég
 


hát pintyus az a helyzet hogy ez tényleg egy nagyon jó kis topik volt, de kb. két hete majdnem teljesen leállt. most a novemberi topikban vannak páran, én is oda írogatok.
Mi szeptemberben kezdtük a projektet. Akkor csak úgy hátha összejön. Aztán októberben hőmérőztem meg vettem ovu tesztet és abból elég egyértelmű volt hogy mikor kell együtt lenni és össze is jött. Úgyhogy mondhatom okom nem lehet panaszra az idővel.
Ha kérdésed van a hőmérőzéssel vagy az ovu teszttel kapcsolatban, szívesen írok. :)
Addig meg itt a mai kép. :)
Kép

KépKép
muffin
 
 


Sziasztok egy kicsit elvoltam havazva a hétvégén de most itt vagyok.
Pintyus nem tudom mi van valam már van egy másfél éves kislányom, most szeretnénk szeptember elejétől a második babát. A tüneteim megvannak előtejem is van már továbbá a hasam is sokat nőtt ám a sors fintora hogy megjön.

Most elfoglalom magam úgy volt dokihoz megyek a héten de a férjem nem kapott szabit így majd hó elején.Tesztet nem akarok csinálni mert nálam a kislányomnál sem vált be. Igazság szerint úgy volt hogy ma tesztelek de itt mindenki ismer mindenkit és csak akkor akarok venni ha bejutok a közeli nagyvárosba...

Szia Muffin jó valaki régiről olvasni aranyos a kép bárcsak már én is itt tartanék..

Mi van veled Csucsu?
angelo2
 
 


Hello lányok, kismamik!!! :P

Gratulalok Muffin, nagyon szep kis manód van már a pociban. Bár csak mi is itt tartanánk, nem mintha mi le lennénk késve valamiröl is, de azért nagyon szeretnék már ott tartani.

Muffin, akkor én kérdeznék is: Nekem ma múlott el piri. És szeretnék Lh tesztet venni. szerinted hol vegyem meg, a Dm-ben vagy gyógyszertárban? És mikor kell én azt elkezdjem. A ciklus.hu azt mutatja hogy nov 29 -én van peteérésem, egy másik kalkulátor meg hogy 25-én. És nem tudom már hogy mikor kezdjem.Nem akarok 5 tesztet feleslegesen elhasználni.

És ha meglett a 2 csik akkor mikor kell hancurozni?? :oops:

angelo: de mikor kene nem megjöjjön?? Hogy birod ki teszteles nelkul??? Nagyon kemeny csaj vagy. Hol laksz? Messze egy nagyobbvarostol? A tünetek azok mind arra mutatnak hogy anyoka vagy. Hajra, meglatod most össze jött. :wink:

Csucsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu: remélem jól vagy!!!! Hova tüntél???? :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Szia Pintyus!
Merre vagytok többiek .???
Már Csucsu is elhagyott minket?
Pintyus az az igazság hogy 17 én kellett volna megjönnie ehelyett megjött 14-én de csak két napot.Én már nem tudom mit higgyek. :? Az biztos hogy ha tudok megyek tesztet venni.Én Békés megyében lakom Békéscsabától 20 km re.Nehezen jutok be a városba, ez ahol lakom kis település nem rohangálhatok tesztet venni sok a pletyka...
A férjemnek van csak jogsija a kislányommal nehezen buszoznék(rossz a csatlakozás.Ezért nem tudok venni tesztet.
A reggeli hányingerem ami már 2 hónapja kísért elhagyott.Ad 1 vagy nem voltam terhes ad2 vagy már túl vagyok a hányós időszakon :lol:
Majd látjuk.Pintyus neked nincs még babád igaz???
Engem lefoglal a kislányom így nem unatkozom.Ha akarsz megjelölhetsz a my vipen.És megismerhetsz jobban .
Pusszantás később leszek de csak késő este...

Többiek tessék aktivizálódni...
angelo2
 
 


pintyus, látom már dm-ben vettél coraxot, én is azt használtam. A tesztet akkor érdemes elkezdeni, amikor a net szerint két napja termékeny időszakod van. együtt lenni pedig a két csíkos nap utáni nap érdemes. mi legalábbis így csináltuk. :)

KépKép
muffin
 
 


Halihó mindenki!
Merre jártok?Jó lenne hallani felőletek...
Nálam itthon nagy a pangás Csucsu sem jön egy ideje...
Pintyus mi újság?Bejelöltelek nézz be az iwiwre. Nagyon szép a kép rólad .
Na jó este leszek jók legyetek :D
angelo2
 
 


Sziasztok nem hagytalak el titeket csak annyi minden össze jött most.
Szóval:

Muffin: Úgy értettem hogy 3an elvesztették a babájukat, hogy én is a nyuszifüllke és a Trixy is babás lett de mindhármunknak elment a baba. :(
Gratulálok az uh felvételhez nagyon helyes a babód :)
Örülök, hogy itt is írtál :)


Pintyus: azért írtam neked, hogy hamar összejön biztos a babó neked mert a nagyszámú törvények értelmében ebben a topicban most aztán történt sok rossz és most a jók jönnek. Na meg arra, hogy más topicban téged paráztatnak arra ne is figyelj. Minden az agyban dől el. Nem szabad negatívan hozzá állni a dolgokhoz. Gondolj arra, hogy hamar össze jön a baba és meglátod igy is lesz.
Szóval csak pozítivan :)

Angelo: Akkor most mi lesz mész azért dokihoz? Tüneted van valami?

Képzeljétek csajok vasárnap kellet volna megjönnie de még nem jött meg. Persze nem biztos, hogy babás vagyok de amig nem jön meg addig van remény. Tesztet nem veszek még mert nem akarok csalódni. Lehet csak a vetélés után kicsit megzavarodott a mensim. Most várok. Végülis mi bajom lehet :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok csajok, most csak mi négyen maradtunk itt??? Csucsuval, muffinnal talalkoztam mar mas topicban is, de azert ide is irjunk.

csucsu, sajnalom hogy elveteltel korabban, de valoszinu jobb volt igy. :cry:

Most tuti ossze jott, megerdemled hogy teljesuljon a vagyad. :P

Vasarnap ota mar sok ido eltelt, nem hiszem hogy enyit kesne. Igy ahogy mondod, minden a fejben dol el, nem akarom anyira nagyon bele élni magam hogy na elsőre összejön mert nagyon fájni fog ha nem.

Viszont teljes mértékben úgy fogom fel hogy mi probalkozunk, ha a Jó Istenke meg adja nekünk most akkor nagy szeretettel várjuk ha meg nem akkor ki várjuk mig ténleg eljön. Mást ugyse tudunk csinalni. :D

Angelo, irtam neked iwiwen, hogy mar nem tudom melyik topicbol ismerlek, de most ár ok, tekintsd tárgytalannak.

Muffin, koszi a tippet, ha nektek ossze jott akkor hazha nekunk is ossze jon, tudjatok mar hogy fiu vgy csajszi?
Vendég
 


Pintyus: Igy igaz. Az égiek döntik el úgyis mikorjöjjön az a manó. Optimistának kell lenni és jön az a baba hamarosan. :)

Kép
csucsu05
 
 


csucsu én nagyon szorítok neked!!!!!!!! :)

Hogyhogy nyuszifülkének is elment? Nem is tudtam. Írtam neki privit még vagy három hete de nem válaszolt. EZek szerint neked írt.

És a költözéssel hogy álltok? Vagy elült a vihar?

Írhatnál a novemberi topikban is... Én örülnék neki. Majd én beszélek veled. :)

Azt hiszem ide most ennyi. A lényeget úgyis olvassátok novembernél. :)

KépKép
muffin
 
 


Sziasztok!

Csucsu, olvasom, amit irsz a másik topicról. Mi a baj? Foglalkozunk veled, hiszen én is mindig kérdezem, hol vagy, mi újság!
Az igaz, hogy ez is egy nagyon jó kis csapat volt, de az összezördülés mindent elrontott....sajnos.
Én sem tudtam, hogy Fülke elvesztette a babáját, de Trixyről sem. Trixy most, vagy régebben? Nem emlékszem már, de nagyon sajnálom szegénykéket.
Persze téged is, de rólad tudom, hogy erős vagy! Nem tesztelsz egyet? Hátha...
Nekem is elkezdődött az élesben hónap. :D NAgyon örülök neki!
Remélem nem kell sokat várni a kis manóra.
Jók legyetek, benézek majd megint ide is. Puszi!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Hello csajok!!!

Sajnálom hogy ez a topic igy szétment, pedig ebbe olvastam bele a legtöbbett. Milyen összezördülés volt??? ha szabad kérdeznem! :?
Csucsu,csucsu most te végül is melyik topicba írsz??? megkereslek. :D

Jenny: ti mikor kezditek 1000-el a hancurt??, Csinalsz ovu tesztet? Mikor kezded??

Émn a 8dik ciklus napomon vagyok, ugy gondoltam hogy matol bele vágunk kemányen. 2 naponta huncutkodunk, így hátha össze jön.

Nagyon szurkolok neked, hátha egyszerre leszünk babások. Nektek ez az elő hónap próbálkozás???
Nekem is elkezdődött az élesben hónap. NAgyon örülök neki!
Remélem nem kell sokat várni a kis manóra.
Jók legyetek, benézek majd megint ide is. Puszi!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?