Új privát üzeneted érkezett!

Katavirág: igen, valóban sok mindenen, de tudom, nem én vagyok ezekkel a problémákkal egyedül, de örülök mindig, ha egy ilyen hullámvölgyekkel tarkított várakozásnak gyönyörű eredménye van, egy helyes, párnás testű, egészséges kisbaba :roll: :D
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogyha kell akkor még arra is képes lennék, hogy végig feküdjem a hátralévő 23 hetet, ha nagyon muszáj lenne, de most már talán vége szakad - bár nem nagyon merek ilyen kijelentéseket tenni.. :wink:
Apuska nagyon édes volt ma, az egyik kedves szobatársam, akivel az utolsó 8 napot töltöttem, tegnap császárral jöttek világra fiú ikrei /inszemes, tapolcai/ és ma felugrottunk az újszülöttre meglesni a babókat /egyikük 2,9kg másikuk 2,3kg/ és utána mondta apus, hogy "kicsit sárgul az irigységtől" hogy a leányzó már babázhat :lol: :lol: :lol: de azért kicsit fél is :D :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Bocsi a berontásért!

Katavirág!!

Igen babát várunk!! Végre olyan hosszú idő után!!!! Képzeld az első inszem sikerült!! Egyszerűen el se hiszem!! Pont tegnap voltunk uh-n és már dobogott a pici szive!!!
Köszi a gratut!! Remélem a továbbiakban is minden rendben lesz!!!
Én is figyelemmel kisérlek ám és láttam a pocifotódat is!! Nagyon kis helyes!!!! Gratula!!
csipcsab

Sziasztok!

Heni, nagyon szép a hcg szinted!! Akkor most már hivatalosan is gratulálok!! :D

Katica, ide is leírom, hogy nagyon drukkolok nektek! :wink:

Kis csillag, végre egy kicsit nyugodtan hátradőlhetsz!

Leendő kismamáknak nagyon sok babaragacsot küldök! És mindenkinek jó hétvégét!

Kép
kata05

Kata05: hát ez már a sokadik hátradőlésem :oops: :roll: remélem ez kitart 5 hónapig :lol: hiába - fő az optimizmus :wink:
CsipCsab: boldog gömbölyödést kívánok az elkövetkezendő 33 hétre :wink: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Heni gratulálok a hcg szinthez :wink: . Mondott valamit a dokid?

Bella, Zsani továbbra is mennek a drukkok.

Estike aranyos vagy, most már túltettem magamat a csalódáson. Rájöttem arra is, hogy nincs is olyan messze január közepe :wink:

Kismamik nagyon örülök, hogy minden rendben van nálatok :D

Dezsi, Nyulasz merre jártok?

Kata gratulálok az 5 embrikéhez++++++++++++

Alle régen írtál, mi zujs felétek?

Kép

csibe
csibe32

sziasztok!

apacs: vághatjátok a centit Wink

zsani: drukk++++

brumi: hamarosan eljön a te időd is Wink

bella: mennek a drukkok+++

csibe: nagyon sajnálom Crying or Very sad

katavirág: örülök, hogy jól vagytok.

kis*: de jó, hogy itthon vagy! vigyázz magatokra!

gizmixxx: sajnálom a cisztákat. Crying or Very sad

pandus: köszi az altatásról a beszámolót. nagyon édes a picurod Very Happy

lanyane: nagyon drukkolok++++

nyulasz: lassan ti is belefogtok Wink

heni: gratulálok Laughing

dezsi: sikerül nektek jövőre a baba, ezt tudom Wink

kata: mikor kezditek a lombikot?

akit kihagytam, bocsi. de mindenkinek mennek a drukkok.

rólam: most már jobban vagyok, de a nap nagy részében ágyban feküdtem. holnap újabb telcsi a dokihoz, hogy hogy állnak a picinyeim.

katica
katica30

Pandácska
Jól emlékszek, hogy már a 9. napon teszteltél?

Kószi a drukkokat :lol:
Vendég

Zsani: :wink: bevallom Neked "férfiasan" én is a 9. napon teszteltem az első pozitívat :wink: :wink: :lol:
Drukkolok Nektek nagyon!

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis csillag
Köszi, az holnap van :lol:
Nem bírom tovább :roll: :?
Vendég

Lanyané, sajnálom, hogy fájt a beülti, de az a lényeg, hogy a babák már a pocidban vannak, küldöm a babatapi ragacsokat+++++++++++

Kép

csibe
csibe32

JÓÓÓÓreggelt!!!

Csajok a beültinél mindenkinek megcsípik egy fogóval vagy nemtudom mivel ott belül?az eggyik ismerősöm szerint a méhszájat cdípte meg,hogy be tudja dugni a katétert,vérzett is utána :cry: esküszöm én nagyon bírom a fájdalmat de azt hidtem megőrülök,csak az járt a fejembe,hogy a kismanókért mindent.

Kiscsillag-büszke lehetsz magadra,hogy a hullámvölgyekben a völgyeket :D is ilyen pozitívan veszed,Apa meg ne türelmetlenkedjen mindjárt itt van Csodababátok és a kezetekben tarthatjátok,szépek a nevek és a 3kg szép ideális ügyi vagy!

Csibe-így van mindjárt itt a január nem szabad elkeseredni,tudom nagyon rosz lehet hogy megint várni kell,de megéri,ettől is egy

picit erősebb leszel és megkapod az ajándékot :wink:

Zsani!Ne legyél butuska ne inogj meg!holnapra ezerrel drukkolok és igenis sikerülni fog :wink: a 9.nap az a beültetés napjától vagy azt nem számolod bele
:?:

Katica pihikézz,drukkolok a picikéknek,hogy szépen fejlődjenek,ügyik lesztek :!:

Bella!!!Ne félj minden rendben lesz,holnap kérjük a zebrás tesztet :!: :wink:

Pandus-Remélem jól vagy!Dórababa jó kislány :?:
Dezsi mindjárt mész a megbeszélésre,röpül az idő.

Apacscsaládnak sok erőt egézséget :D

lanyané

Lanyané,
Nem nekem nem csípték akkor szokták ha problémás a méhszájon feltenni a katétert amúgy nem szokták bántani. Tudom miről beszélsz hsg-nél megcsípték és még mozgatták is 20 percig bírni kellett borzalmasan fáj tényleg :( babatapik++++++

Zsani,
Drukk de még várj a 10. napig szerintem :wink: Hanna a 8. napon pozitívat tesztelt én csak a 10. nap mertem próbálkozni bár biztos a 9. nap is kimutatta volna :roll:
Vendég

akkor jó mert akkor végre jó helyre kerültek a manócskáim :D amúgy Ti meddig pihiztetek beülti után?

lanyané

Mindenkinek megy a sok-sok drukk:
Kép
...hogy mindenki hamarosan megérezhesse,milyen anyának lenni!
...és mindenkinek a sajátja a legszebb,valakinek például ő :shock: :D :
Kép

...ezzel kívánok mindenkinek nagyon jó hétvégét!
Vendég

Lanyané,
Én a pozitív tesztig szóval 10 napig de azért is mert fájt a hasam és feszült jobb volt feküdni. Persze sétálni mindig mentünk egy kicsit és az 1ik sétánál mondtam a páromnak hogy most ágyazódott be a baba mert éreztem egy fura égő érzést a méhembe amit még soha :D szerintem tényleg akkor találta meg a helyét én legalábbis hiszek benne.

Nyulasz,
Neked is szép hétvégét :D
Vendég

Pandácska
Már megcsináltam reggel :oops: csak most olvastalak. Totál negatív, de korai volt szerintem. Amég nem vérzek addig nincs gond :lol:

Lanyané
Én nem éreztem semmit visszaültinél, de Pandácska szerencsére már megnyugtatott téged :lol:
Én úgy tudom, hoigy azt a napot nem kell beleszámolni. És csak most számoltam utána, hogy a doki nekem 22-re írta a tesztet, de ő abba beleszámolta a beülti napját is, ami délután 3-kor volt. Szóval elvileg ma lehet csak a 8. napon vagyok :roll: :? Így meg nem csoda, ha nem mutat semmit a teszt még akkor se, ha van is valami :lol:
Még nem kenődtem ám el :lol:
Szorítok nagyon neked :!:

Nyulasz
Mindig megmosolyogtatsz :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pandus akkor szerintem nagyjából én is így teszek,aDrága Szerelmem mindent megcsinál,főz ,mos ,takarít,simizi a pocim betakargat :D pedíg eddíg mindíg én szolgáltam ki őt(szeretek gondoskodni)úgyhogy most fura ez egy kicsit.néha ilyen szurkálást érzek,meg pici görcsöket,de olyankor csak mondom nekik,hogy fészkelődjenek jó helyen vannak :lol:
Zsani majd holnapra becsíkosodik :wink:

lanyané

Lanyané
Hétfő elött tuti nem teszt újra :lol:

Egyébként akinek nem sikerült a beülti, kinek hányadik napon jött meg?
Vendég

jó reggelt!

csak félálomban bekukkantottam.

előbb beszéltem a kaálival, szépen fejlődnek a gyerekek. holnap délre kell mennem, és valószínűleg holnap beülti, de ez csak a holnapi állapotuk függvényében derül ki. kettőt kapok vissza :lol:

katica
katica30

Örülök Nektek Katica!
Továbbra is mennek a szurkok, hogy okosan fejlődjenek az embrikék ++++++++++++

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica,Bella,Zsani mennek a drukkok++++++++++++++

Heni merre vagy?

Zsani nekem teljesen szabályosan a ciklusnak megfelelően jött meg. 28. napra mind a 2 esetben.

Kép

csibe
csibe32

Csibe
Köszi. Még bizakodok, mert nekem az elöző sikertelen beültinél már a 9. napon megjött.

Bella
Teszteltél???

Heni
Csináltál még tesztet? Jól vagy? Érzel valamit?
Vendég

Zsani majd holnap meglátod :wink: úgy bezebrulsz :D
Katica ez szupi!holnaptól Te is babás vagy :wink:
Kiscsillag jól vagytok :?: mi lesz a vasárnapi ebéd :D :?:
Csibe majd meglátod februárban már csak a hült helye lesz meg a mensidnek :wink:
Jajj Csajok olyan furi érzés,hogy itt vannak már a pocakomban,éjjaóel is felkelek és eggyből megy a simi nekik hogy alukáljanak,nem figyelem magam de sokszor érzek égést,szurkálást tudom lehetnek még a hormonok,de beülti előtt nem volt :lol: Amúgy a stimutól volt valakinek,hogy nagyon hullott a haja :?: megőrülök,derékig érő sötét hajam van és mindenhol a hajam van,meghát fogy :twisted:
Én már kitaláltam tuttti nagyon korán fogok tesztelni,van annyi tesztem mint a fene telepes utcai 10erősségű,lövöldözök majd már szerdától :D :lol: :shock:

lanyané

Lanyané, jó tanács felesleges korán kezdeni a tesztelgetést, mert ha negatívat mutat a korai teszt miatt igen le tudja az embert lombozni.9-10 napnál nem szabad korábban tesztet csinálni, az már a valóságot mutatja.

Kép

csibe
csibe32

Lanyané: pocaksimi + babatapi
Nálunk nokedli lesz pörkölttel és savi ubival :D
Csibének igaza van, túl korán nem érdemes :wink:
Én a 9. napon teszteltem egy haloványat.. Majd másnaptól erősödött, egy-két nap múlva már du. is erős pozitív volt.
Hajhullás: nekem akkor nem volt, de most??? Kegyetlen.. Nekem is majdnem derékig ér a hajam, és elég ciki :lol: :lol:
Pedig úgy terveztem ebbe kapaszkodik a baby :lol: :lol:

Dobok ma majd képet, valószínüleg du. estefele.. :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica
Mennek a drukkok holnapra, aztán sok pihi. Otthon maradsz majd?

Lanyané
Lehet nekem is azért lett nega, mert korán teszteltem :? :roll: Majd holnap kiderül :roll: :lol: Szóval szerintem se kapkodjál :wink:
Nekem is hullott a hajam, de a szoptatás alatt plusz még 2szer annyira :(

Kis-csillag
De jó, hogy teszel képet :lol: Kivi vagyok :lol:

Bella :?: :?: :?: :lol:
Vendég

Apusnak köszönhetően már tudom is feltenni a tegnap este készült képeket (2db), kaptok egy egészet, meg egy pocakosat :wink:
Azt azonban előrebocsátom, hogy nem szeretem ha fotóznak, és ne ijedjetek meg ha kissé sápadt vagyok :lol: :lol:

Kép 17+0 :lol: Valóságban nagyobbnak tűnik :lol: :D

Kép Ez volnék én :D

Plusz grátisként egy-két más fajtájú kép a közelmúltból :D
Kép Ma reggel készült legnagyobb ámulattal kísérve :D

Kép Mellettünk levő fa ágacskája rendesen behavazódott, de igen bájos :roll: :D

És ezt Katavirágnak ajánlanám első körben :roll: :wink: :D
Kép Ez pedig a félős cinege, muszáj volt függöny mögül fényképeznem, mert még nem barátkozott meg az "etetőjével" - azaz Velem :lol:

UI: BOCS, HOGY EGY OLDALT LEFOGLALTAM :shock: 8) :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag!j kis pocikád van :D és a hajad is hosszú :wink: a képek meg gyönyörűek :!:
Zsani Csibe lehet,hogy igazatok van már szivem szerint most tesztelnék :D életembe nem volt még pozitív tesztem,de most annyira érzem :lol: ha 16.án péntek reggel volt a beülti akkor jövhét szombat kilencedik nap lövök,de lehet már pénteken :lol: legalább lesz egy kis izgi 7végén a fórumon,úgyis csak így páran szoktunk 7végén is bekukucsolni.
Kiscsilllag nem bírtam tovább a totál fekvést,főztem :D gombapaprikást,paprikáskrumplit,meg fini cukkinis,gombás,bazsalikomos,paradicsomos tésztát,nyam nyam nyam én nem eszek húst Apának meg van kolbác a paprityáskumpiba.

lanyané

Sziasztok!
Kis-csillag!
Köszönjük a képeket!Már nagyon szépen láttszik a pocid!...irigy,irigy,irigy :wink: Édes a madárkátok is!
Zsani!
Remélem nem törtél le nagyon!Tudod,hogy korai volt...becsíkosodik az még!!!!Drukk,babaragacs,meg minden!
Lanyané!
Türelem!!!...mondom én :oops: Elhiszem,hogy már szivesen tesztelgetnél!Drukk,babaragacs,meg minden neked is!
Katica!
Reméljük,hogy sok-sok sejtesek lesznek!Drukk az ET-hez!
Heni!
Nem kaptuk meg a képet a tesztről!Gratu a HCG-hez!!!!Ügyik voltatok!
Bella!
???????????????????????????????????????????????????????
nagyon kiváncsi vagyok!!!!!!!!...és nagyon drukkolok!
Mindenkinek jó hétvégét kívánok!!!
Vendég

Bella :!: Bella :?: Bella :!: Drukk :wink:

lanyané

Nyulasz: tudod, az a kísérteties, amikor pl. Vikimi és Pandácska voltak kb. hasonló időszakban, akkor én is hasonlóképpen éreztem, mint most Te..
Az én kis gólyám már talán itt marad Velem, így a gólyapapát-mamát elküldöm Néked :roll: :D

Meg a rókakomát is szívesen átadom, igaz nálam csak mellékszereplőként volt jelen :lol: egyszer sem tudta elérni célját :lol: :lol:

Apropó.. Vikimi! Csak nem? Tud valaki valamit?? :D

Bella: nagyon-nagyon drukkolok, hogy Te legyél a következő pocakos ezen a héten :wink: teszttel a kezedben Zsanival együtt :wink:

Lányok :oops: Tiburól nincs semmi hír? Kicsit elgondolkoztam, vajon merre lehet, és csak reménykedem, hogy minden rendben van Velük!
TIBU: kérlek, jelentkezz!!! :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Köszi Kis-csillag!
...remélem lesz amikor valaki rám is irigykedik...és akkor majd én küldöm neki,amiket most ti nekem. :wink:
és persze,hogy veled marad a te kis picúrod!Még vagy 160 napig!!Nagyon erős és kitartó!!!!

Tényleg,Viki rég jelentkezett.Talán már csak akkor jön,mikor képet rak fel nekünk,gyönyörködni!
Tiburól sem tudok!Bízunk benne,hogy rendben vannak!
Vendég

Most néztem,Vikinek már csak 6!!!! napja van hátra!...nos akkor lehetséges,hogy már babáznak!Vagy hamarosan! :D
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkok +++++++

Lanyané, sajnálom ,hogy fájt, de hát a célért mindent...

Dezsina, elhiszem, hogy nagyon tud deprenyózni az ember lánya, és vannak pillanatok, amikor minden olyan kilátástalannak tűnik...de muszáj talpra állni. Remélem, neked is mihamarabb sikerülni fog.

Én jól vagyok, várakozó állásponton....

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Csináltam tesztet és már vérvételen is voltam, déltől hívhatom Krizsa dokit. Lényeg a lényeg negatív lett a teszt! Úgyhogy hajrá előre következő lomik.
Vendég

Kiscsillag!

Nagyon örülök, az örömödnek! Szépen gömbölyödsz, irigy-iyrigy vagyok a pocódra ( de persze nekem is lesz), és a sok ffekvéshez és bezártsághoz képest nem is vagy sápadt.

Csibe! Sokan leszünk januárban és addig még annyi meghitt dolog történik velünk!

Lanyáné! Pihizz sokat, kényeztesd a picúrokat (jaj, ez annyira jó időszak volt). Csibével abszolút egyet értek, ne tesztelj korán!

Bella! Nagyon sajnálom!
estike66

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de hétvégén csak mindig az olvasásig jutok.

Szóval ma kell visszamennem három órára és mindent megbeszélünk a doktorúrral.
A tesztes is felrakom, csak nekem ez egy kicsit bonyolult és idő kell hozzá

Bella:
nagyon sajnálom, azért kiváncsi vagyok mit mond Krizsa doki

Lanyné:
drukk, mennek a ++++++++++

Zsani:
hajrá, azért ne add fel ++++++++++++++

Katica:
gyere mesélj és ++++++++++++

Kis*:
jó volt beszélgetni
majd még kerítünk rá sort

Dezsinám:
természetesen veled is, nagyon nagy támasz voltál nekem, amikor otthon voltam és mindennap dumáltunk
hogy vagy ma?

Most ennyi, majd még jelentkezem.
A doki után csinálok vonalzót is.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziaszok!

Remélem Vikiék nem haragszanak meg rám, de nemrég kaptam egy smst! :wink: :D :D :D

Már babáznak!

'Az éj leple alatt megérkezett Ábrahám Míra, 0:22kor, 3980 grammal, 52 centivel, császárral. Üdv. Mindenkinek."

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Viki:
gratulálok Míra babához sok tejcsit és sok boldogságot

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

VikimI.GRATULA!!!!Élljen Mírácska :D

Bellácska erős és tiszteletreméltó Nő vagy!Ölelés és puszi

Heni érzel már valamit :?: :wink:

Estike köszi Aranyos vagy :!:

Allargo ma pont 1 hónap :wink:

lanyané

Bella,
Sajnálom :( azért majd írjad meg a véreredményt.

Hajnoca,
Köszönjük :D

Viki,
Hatalmas gratula nektek sok boldogságot jó egészséget :D és persze sok tejcit is :wink: szép nagy baba lett Míra :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Vikimi!
Szerettel ölellek Mira babával! Sok boldogságot kívánok és nagyon várom a képeket!

Hajnoca!
köszönjük az infót!

Bella!
:cry: kimondhatatlanul sajnálom :cry: Remélem nem veszíted el az optimizmusod és csak az lesz elötted, hogy a következő sikerül! :wink:

Heni!
Akkor várom az új vonalzót és arról is irj, hogy mit konzultáltál a dokival...

Lanyané!
Azért a 10. napig bírd ki a pozitiv tesztig :) :wink: Nagyon drukkolok!!!!

Alllegrob!
Hát, picit most negativ vágányon állok, de talán januárra másként lesz. Ha elkezdem, talán pozitivebb leszek. Egyenlőre úgy vagyok vele, hogy mindegy. lehet nekünk nem lesz közös babánk. Nagyon szomorú leszek akkor és nem is tudom, hogyan fogom feldolgozni. DE addig még van próbálkozás, és igyekszem nem feladni... Csak most nehéz :(

Nyulasz!
olyan mintha beindult volna a csigu :lol: :lol: :lol:

Kiscsillag!
Csatlakozom Nyulaszhoz és vele együtt irigykedem a pocidra! Nagyon klassz :!: remélem januártól sokan (vagy inkább mindannyian) pocakosodni fogunk!

Csibe!
(én is fogyózom :P :lol: )
dezsina

Vikiminek nagy gratula, szép méretekkel jött a világra Mira :D

Dezsina, értem én. Én kb. egy hónapja voltam magam alatt teljesen, szinte szó szerint átmentem azokon, amiket te is írsz, és nehéz volt feljönni megint a víz felszínére. Ráadásul mi az építkezéskor bevállaltuk a két gyereket (sajnos muszáj volt), így van 8 évünk rá...Mondjuk mi még mindketten alatta vagyunk a 45-nek...de akkor is nehéz nagyon. Szóval megértem a mostani rossz passz-t, de bízom benne, hogy túl tudsz jutni rajta. nem lehetetlen, csak borzasztó nehéz.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Viki,
Hatalmas gratula!

Köszi mindenkinek a biztatást, majd megírom az eredményt.

Dezsi,
Dehogy majd a következő sikerülni fog. Különben is jobb ősszel, vagy télen szülni, mint nyáron a nagy melegben! :wink:
Vendég

Vikimi - óriási nagy ölelést küldök mindannyiótoknak! Ügyesek voltatok- szép nagy baba érkezett hozzátok! Tudom, hogy mindannyian eljutunk majd idáig (TUDOM!!!!), mégis, úgy meghatódtam mikor olvastam - akkora csoda ez az egész, és olyan törékeny kis csoda amíg várjuk, reménykedünk, bizakodunk......Higgyétek el, mindannyian át fogjuk ezt élni!!!!!!! Mindenki hallotta?????????????????????????????????????

Lanyané - én az első lombikkal végig pihentem, és a 14. napon teszteltem - apa nem hozott előbb tesztet haza. Sikerült, és szép erős volt a csík. Most a másodiknál az első három napban majd elpusztultam, magas lázam volt, sok-sok görccsel, aggódtak is értem Győrben rendesen, így aztán a negyedik nap után semmit nem pihentem, és csintalan módon a 12.nap teszteltem. Egyértelmű, de haloványabb csík lett. Aztán persze erősödött. Hááááááááát, nagyon hasonló élményeket kívánok Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mármint a csíkokkal!

Bella - én is nagyon sajnálom ami történt. Nagy levegő, tessék időt hagyni a felállásra, aztán keresgélni sok-sok örömet magad körül. Ügyesen!!!!!!

Dezsina - ezért szeretlek annyira! Már nyoma sincs a múlt heti hupának, újra hepe van, hihetetlen gyorsasággal tudod összeszedni magad, ügyes voltál tényleg! Az 5 év leírva is sok, nemhogy átélve. Hagyj időt magadnak néha arra, hogy ezek a dolgok kijöjjenek belőled! Mármint a fájdalom. Ne cipeld magaddal! S ahogy az örömöket is megosztjuk itt egymással, így a másiknak is jut belőle, úgy igenis a bánatodból is adj nyugodtan mindannyiunknak, így neked kevesebb marad, mi meg tudunk belőle kis darabokat hordozni. Azt hiszem nagyon szeretünk itt mindannyian!

Kis-csillag - szép kismami vagy! Tetszik a pocakod igazán! A ruhád is tetszik! :lol:

Kép

Kép
julika79

Julika,
köszi, hál istennek most jön a karácsony, úgyhogy elfoglaljuk magunkat.
És hát van itt sok jó példa előttem arra, hogy nem szabad feladni!
Vendég

Lanyné:
köszönöm jól érzem magam, bár fáradt vagyok állandóan

Dezsina:
persze mindenképp megírom mi volt, lehet, hogy csak reggel, majd meglátjuk

Bella:
beszéltél a dokival? mit mondott?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok,

Bella sajnálom, de azért várjuk meg a vérvétel eredményét.

Vikimi gratulálok, sok boldogságor kívánok Míra babához.

Dezsi Te melyik diétát csinálod?

Kép

csibe
csibe32

Heni,
Krizsa doki ma csak délutános, úgyhogy majd most hívom valamikor.
Vendég

Csibe,
én 90 napossal fogytam le 9 kilót.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?