Új privát üzeneted érkezett!

hali csajok! képzeljétek tegnap már voltunk együtt a párommal! csuda jó volt! nagyon féltem, hogy fájni fog, de olyan volt mint anno:) alig várom, hogy a babó miatt is szeretgethessük egymást!:)
Vendég

Baba!

Nagyon klassz :wink: látod,itt kezdődik minden...csak pozitívan!!!
Ügyesek vagytok!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Baba- nagyon örülök! :D Csatlakozom Pannyhoz: így tovább, csak pozitívan! :D
Kicsit irigykedek én már augusztus óta nem...szegény pasim mit kibír! De se testileg, se lelkileg nem kívánom a szexet. :oops:

Na majd ha babásodni lehet!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

kislibus!
Lehet,hogy kettesével jönnek! :wink:

Zsibima!
Látom te is megtaláltad ezt a vonalzós oldalt!Nagyon jó,csak 3 vonalzó nem fér ki egyszerre! :cry: Úgyhogy asszem vissza kell csinálnom!Pedig ezek sokkal jobbak!

Baba! :lol: :wink:
Vendég

kÖszi csajok:) én is nagyon örülök:)

zsibimama! tessék megszeretgetni apát :D hogy belejöjjetek mire kell :lol:
Vendég

Alziza- tényleg jók a vonalzók, akartam a lányomról is feltenni egyet, de nem nagyon örült, neki (hiába tini na) de már nézegette a "kisöccsének" vagy "kishugának" milyet rakjunk majd ki.. :D

Baba- tényleg igyekszem helyre rázódni, egyszer már megpróbáltuk, de fájt, most pedig már napok óta úgy érzem, hogy meg fog jönni, de nem akar. Na majd hétvégén kettesben leszünk és bepótoljuk! :oops: :lol:

Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

most jöttem haza csajok a dokitól! ma volt a 6 hetes kontroll. azt mondta, hogy nagyon szépen visszahúzodott a méhem, méhszáj is rendben, és nagyon jó, hogy már volt egy pirim 31 napra:) azt kérdezte, hogy mikor szeretnénk újra próbálkozni, mert olyan szépen rendben vagyok, hogy akár már jövőhónapban is kezdhetjük, szte nem lesz semmi baj, mert a baba úgyis csak akkor jön, ha megfelelő körülményt érez magának. szóval mindent bele. de én azért mondtam neki, hogy a 3 pirit kivárjuk, aztán uccu neki:) legalábbis azért a 3-at ki kéne várni. nem? ti mit gondoltok erről?
Vendég

Baba!

Figyi,sztem ha a doki zöld utat adott akkor már csak azon múlik a dolog hogy te/ti hogy ézitek??!!

Én a műtét után úgy éreztem hogy szinte azonnal újra babás szeretnék lenni,mert tudtam,hogy csak ez lehet gyógyír a lelkemnek...bár tudom te előrehaladottabb terhes voltál.....de van akinek idő kell a lelkének a feldolgozásra és nincs kész azonnal az újabb babára.Egyéne válogatja!

Én szurkolok hogy minél előbb babás legyél megint :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Egy "kicsit" eltűntem, ugyanis már megint kórházban voltam. Múlt héten hétfőn kerültem be a nem múló erős görcsök és a láz miatt. (most jöttem haza) Azonnal infúziós antibiotikum kúrát kaptam. Hál' istennek nem műtéti komplikáció volt, hanem még mindig dolgozott a fertőzés. Mára már teljesen elmúltak a görcsök, 4 hét után most egy pár napja már lázam sincs.
azt hiszem egy kicsit többet szenvedtem az elhalt magzatok miatt, túl erősen fertőztek.

Remélem mindenki jól van, bocsi de nincs erőm visszaolvasni az elmúlt 2 hét fejleményeit, de remélem már mindenki túl van a lelki fájdalmakon!! Én még mindig nagyon sokat gondolok a babákra, főleg mert ma léptünk volna a "bűvös-biztonságos" 13. hétbe az ikrekkel.

Edina
e-dyna

panny
köszi! :D

én is úgy érzem, hogy azonnal babás akarok lenni megint! azt hittem a doki minimum fél évet javasolni fog, ezért el is határoztam hogy szót fogadok neki, akárhány hónapot fog mondani, mert ő jobban tudja, hogy testileg készen vagyok e. de azért erre nem számítottam :shock: :D most örülök, de azért most még úgy érzem, az még korán lenne. szóval várok még 2 pirit.
Vendég

E-dyna!

Szegénykém :( de jó hogy már túl vagy!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Pihenj sokat testileg és lelkileg!!! :lol:
Aztán majd újult erővel indulhatsz az újabb babásodás elé :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok lányok,

bocs, hogy így eltűntem mostanában. Igazság szerint folyamatosan olvaslak benneteket, de annyira depis hangulatom volt, hogy nem akartalak szomorítani titeket.
SZívből gratulálok és örülök az egyre gyarapodó kismamiknak :D ,
tudjátok hogy ti adjátok az erőt és a hitet a továbblépéshez mindannyiunknak.
Szomorúsággal tapasztalom, hogy egyre bővül fórumunk :( , de annyit tudok csak mondani, hogy nekem ez a társaság segített sokszor áthidalni a mélypontokat, a hihetetlen lelkierőtökből merítettem én is :) , és biztos vagyok benne, hogy az újak is innen merítenek majd erőt áthidalni gyászukat :(

Velem annyi az újdonság, hogy egyelőre várakozó-izguló :? állapotban vagyok, ugyanis produkáltam 3 pozitív tesztet :lol: :lol: :lol: , de sajna a doki még nem látott semmit, úgyhogy jövő hét elején talán kiderül...
addig is, akármilyen eredmény legyen, örülök, hogy most újra átélhetem ezt a csodálatos élményt, megpróbálom nem tulságosan beleélni azért magam :? (nem sok sikerrel :wink: ).

Gondolkozom sokszor, miért történt ez a sok szomorú dolog meg velünk... és magam részéről úgy látom, hogy hálát adhatok a Jó Istennek, hogy ha kevés időre is, de legalább megismerhettem azt a felemelő, semmivel nem összehasonlítható érzést, amit a pár hetes kis angyalkáim tudtak nyújtani.

Elnézést, ha egy kicsit hosszúra nyúltam,

szeretettel, Kimma

Kép
kimma

Baba- 4-5 napod van, hogy eldöntsd, de ha doki is azt mondta, amit én is gondolok, akkor rajta! Ne várj, hiszen lehet, hogy nem jön össze rögtön az első hónapban, de azért bízzunk benne! Nagyon örülök! :D Az előző baba rögtön sikerült vagy várnotok kellett néhány hónapot?

Edina- gyógyulj meg! (én is most lennék a 14. héten) el tudom képzelni milyen érzés neked is, de most a jövőre gondolj. Gyógyulás-utána baba!

Klimma- nekem is sok erőt adtak itt a lányok, nagyon jó hogy van ez a topik! És halkan örülök... írd meg ha biztos lesz! :D Bár a 3 pozitív teszt erre utal és ha korán csináltad, mit látna még a doki? A lényeg, hogy szerintem ott van!
Vendég

Klimma=Kimma bocsi :)
Vendég

Kimma :lol:

Nagyon- nagyon örülök és egy halk gartula!!!!! :lol:
Az hogy a doki nem látott még semmi...senkinél nem látszik ilyen korán,úgyhogy nyugi!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny- szívesen megnéznék egy uh. képet rólatok! Tudod már hogy fiú vagy lány lakik bennt? Kíváncsi vagyok :D
Vendég

zsibima

a párom most kint van angliában,majd jövőhétvégén jön haza, szóval még ha akarnánk is a dolgot, nem lenne rá most alkalmunk. :roll: meg azért én még szeretném megvárni a genetikai vizsgálat eredményét, mert nálunk is csinálnak kromoszóma elemzést. az majd jövőhét hétfőn lesz!
:D :D az első babára várnunk kellett pár hónapot, de a dokim szerint most elsőre sikerülni fog :shock: bár úgy lenne :D
Vendég

Baba- nem baj, akkor neki ugrotok amikor lehet. Remélem a vizsgálatokkal minden oké lesz! Egyébként én is úgy érzem hogy elsőre sikerülni fog, neked is és nekem is. :D Na még az is lehet, hogy veled is és még másokkal is innen egy babaváró topikba fogunk "járni". :D Remélem így lesz, mi nagyon megérdemelnénk már!
Nekem még mindig nem jött meg...pedig nagyon úgy érzem, hogy akar, de nem...remélem nincs baj! :(
Vendég

Kedves Panny- aggkori elhülyülésemnek tudd be légyszíves, hogy 3 nap alatt elfelejtettem, hogy pici fiú van a pocidban! :D :D :D
Már amikor feltettem a kérdést gyanús volt valami...
De az uh. képre akkor is kíváncsi vagyok! Remélem azt nem tettél fel és én meg elfelejtettem... :D
(az a helyzet, hogy nagyon sok lány irományát nézegetem és néha elfelejtem kinél mi újság)
Vendég

zsibima

akkor küldöm hozzád a pirit! hanyadik napon vagy? bízom benne, hogy megjön neked is hamar és rendben lesznek odalent a dolgok :wink: aztán majd nyitunk egy új topikot :D
Vendég

Sziasztok!

Kimma!
Nagyon-nagyon szorítok neked! Anno nekem is volt már 2 ++ tesztem, amikor elmentem a dokihoz és Ő még semmit nem látott, csak pár hét múlva, úgyhogy addigis nagyon vigyázz magatokra!!!!! :D

Edina!
Jobbulást kívánok, gyógyulj meg!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Baba- 32. napon vagyok, egyébként atombiztosan 28 napos a ciklusom 10 éves korom óta...marha régóta menstruálok, remélem még nem fogok "itten" a megrázkódtatás miatt klimaxolni... :( :oops:
Vendég

Már rendesen parázok, hogy mi van, remélem a küldött pirid végül célba ér! Előre is köszi! :D
Vendég

Sziasztok,

köszönöm a drukkokat :wink: , pláne hogy néha azért rámjön a para :oops:

Azt szeretném kérdezni, hogy melyik kismamink szedte az utro-t?(nem emlékszem már, talán Vera vagy Eszter :oops: ).
Érdekelne, hogy hányadik hétig és milyen adagolásban, mert megbeszéltem a dokival, hogy ha a köv. kontrollnál látunk egy szép pici zsákocskát :D akkor felír majd gyogyit.

Pusz

Kép
kimma

Zsibima,

nekem is mindig szépen pontosan jött a miki, de a műtétek után picit hosszabb volt a ciklus.Küldöm én is a drukkokat.
Bár ki tudja, más nem lehet a késés mögött? :wink:

Kép
kimma

Kimma-köszi én is a drukkot, de más nem lehet a késés mögött, ill. ha igen akkor én vagyok a szúz Mária, aki szeplőtlenül fogant! :D
Még mindig nem szexeltem aug. 27. óta... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Kimma!
Én szedtem az utrot, de rögtön már a + teszt után felírta nekem a doki 6 x 1-et (4 óránként kellett a hüvelykúpot használni).
Szerintem nekem a túlsúlyom miatt írt fel ilyen elefánt adaot, de így utólag már nem bánom. Sokak 3 vagy 4-szer 1-vel szedik.

Zsibima!
Nálam is hoszabb volt műtét után a ciklus, a 28-ról 30-ra tevődött át, sőt az első alkalommal amikor megjött azt hiszem bő 5 vagy 6 hét is eltelt.

Képzeljétek tegnap megvettük a babakocsit, nem azt amit először kinéztünk, de ez többet tud:
Kép

Kép

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera- szép a babakocsi! :D Gondolom már alig várod hogy belefektess "valakit"... :D A naracs szürkével nagyon jó, mert fiúnak és lánynak is jó szerintem, úgyhogy esetleg több babánál is tudod használni. Tervezed???
Vendég

Vera- én is kérdeznék: téged kivizsgáltak vagy csak felirták az utrót? Mennyi idő után jött össze "Babóca"?
Vendég

Zsibima!

Igen tervezünk még 1-et: 1 vagy 2 év múlva.
Már nagyon várjuk, h. megteljen a kocsi (egyenlőre csak a maci fekszik a hordozóban).

Nálam (Alziza tanácsára, amiért azóta is hálás vagyok neki) volt hormon vizsgálat és kiderítették, h. alacsony a progi szintem, az ovulációm is ezért húzódott el.
Az, h. ez a kismanó meg tudott tapadni a hasamban az kész csoda:
A 23. napon volt az ovuláció (ezt a tesztek is bizonyították ), és onnan gyakorlatilag ugye kb. még 1 hét mire leér és beágyazódik, a ciklusom meg kb. 30 napos.
Szóval a doki alapból felírta az elején.
Sokan felírják enélkül is, de inkább írják fel, minthogy valami baj legyen.

A babóca a 4. hónapban jött össze, a 3.-tól próbálkoztunk... :oops:

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera- akkor szerencsére nem kellett sokat várnod. Remélem nekem sem kell, mert csak múlnak az évek és a hónapok és még mindig egy gyerekes anya vagyok, mint 14 éve. (nem teljes 14 mert januárban lesz a lányom szülinapja)
Már nagyon akarok babázni!!!!
Vendég

kimma

én is szedtem anno utrot. az 5. héttől rögtön, mert már a pozitív tesztkor barnáztam egy picit, és ezért rögtön néztek progi szintet, ami alacsony volt nagyon, így 3 szor egyet kellett dugdosnom a 12. hétig.
Vendég

Kimma!

Én is dugdostam az utrot,2x1-et,mert még a poz.teszt előtt is barnáztam meg utána is többször is.Nkem nem volt progi vizsgálat henm a bizti kedvéért írta fel a doki,ahogy Vera is írta,ártani nem árt,szal biztonságérzetet ad.Én is a 12.hétig használtam.Sztem ha te is elkezded abból baj nem lesz :wink:

Zsibima!

A műtét óta már megjött egyszer vagy ez lenne az első?Én meg ezt felejtettem el,bocsi :oops: :oops:
Nekem a műtét után 36 napra jött meg és nagyon erős volt(niagara :( )Utána hál istennek nincsenek unfóim a következőkről mert nem jött meg többet... :wink:

Majd teszek fel UH képet csak le kéne előbb fotoóznom.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny- még nem jött meg a műtét óta. (ma 32 nap) De ma végre szexeltem (először!) és görcsizik a hasam, de már jó pár napja. Szerintem most már nemsokára megjön, nem bánom azt se ha "Niagara". :D Várom a képe(ke)t...
Vendég

Panny!

Énis várom a képeket!

Zsibima!
Nekem is Niagara volt anno és nagyon sokáig elhúzódott...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok csajok!

Már egy ideje nem írtam, de mindig olvaslak titeket!

Zsibima! Gratulálok,már itt volt az ideje igaz?
Nagyon szorítok neked!
Holnap végre mehetek az uh-ra,már nagyon várom,hogy láthassam minden oké!
Amúgy minden nap rettentő hányingerem van,néha hányok is 1X,1X. De még ez sem baj,csak jól legyen!
Ma úgy fáj a gyomrom is!
Nemtudom mit szoktál még olvasgatni, mások oldalra írtam már megvettem életem első,vagyis kettő kismamanadrágját!
Raktam fel képet is,vagy a 2008.jun. kismamák ,vagy 2008. nyári kismamák már nemtudom!
Ja és tegnap kaptam a nővéremtől egy terhesnaplót,nemtudom kinek volt ilyen,de nagyon szuper!
Az utolsó mens. első napjától indul,gondolhato van mit írnom,most pútolom a 2 hónapot,de nagyon élvezem! Tegnap este már eljutottam a pozitív tesztig!

Na jók legyetek és mindenkinek kitartást és mielőbbi babásodást kívánok!

Szép napot! :lol:

Kép

Kép
ibm

Hu! Azthittem még jobban megy a gépelés,időnként kicsit melléütöttem! :oops:

Kép

Kép
ibm

Ibm- köszönöm. Szerintem a róka családdal való találkozás nagyon jó jel! Örülni kell minden ilyesminek, bár gondolom , hogy abban a pillanatban nem kellemes. Írd meg mit mondott a doki uh. után. (még az ápr. máj. topikot szoktam olvasni, mert onnan jöttem ide, de olvastalak azt hiszem a júniusiban már)
Vendég

Ó te szegény! Sajnálom!
Ennyire nem olvastam vissza.úgyhogy pontosan nem tudom a történeted,ha van energiád írd le nagy vonalakba,ha nincs azt is megértem!
De ha tudsz k. dátumot ,majd visszakeresem!
Beszámolok holnap!Mindenképp! :lol:

Kép

Kép
ibm

Ibm- az én történetem nem olyan "vészes", úgy látszik (remélem) minden második terhességem sikerül, ami azt jelenti, hogy a következő sikerülni fog! 16 éve egy "szétrobbant" 12 hetes magzat, 14 éve szülés (ő a lányom) most 33 napja üres petezsák, műtét 10 héten. A legrosszabb az első volt, egyrészt mert ő volt az első, nagyon fiatal is voltam és persze azért is, mert élő magzatot láttam, teljesen normálisan fejlődőt és úgy veszítettem el. A mostani nem rázott meg annyira, mivel nem láttam dobogó szívet sem. Nem adom fel...
Vendég

Zsibima!

Na ügyik vagytok a szex terén :oops: nem jöttél ki a gyakorlatból remélem?! :wink:
Lassan tényleg meg fog már jönni,ne aggódj.Amúgy én is emlékszem hogy nagyon-nagyon türelmetlen voltam már.Már arra is gondoltam hogy elmegyek kérek a dokimtól rá gyógyszert ami mehgozza,de végül csak megjött 35-36 napra.Sztem azért is "niagara"ilyenkor mert jól kitisztul még a méh,és az jó,mert friss terep várja a babucit! :wink:

Ibm!

Kitartás a hányás miatt,ismerős szitu :? :wink:
Vigyázz magatokra!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Kimma!
Jó.hogy írtál!
Drukkolok neked nagyon!!!!!!!!!!!
Bízom benne,hogy minden OK! :lol:

Ibm!
A hányinger jó jel!(de ezt már írtam többször)
Én pl. soha nem voltam rosszul amikor terhes voltam!(az alacsony vérnyomást leszámítva)Amikor Zalánnal lettem terhes olyan rosszul voltam,mint még soha! :roll:
Vendég

Köszi a válaszokat és a bíztatást csajok!

Zsibima!

Köszi,hogy leírtad és nagyon sajnálom!
Na de majd most minden másképp lesz!
Örülök,hogy ilyen ++++++++ vagy!
Most akkor várod hogy megjöjjön és utánna már lehet?
Hamar összejött?

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Szerintetek az normális, h. a reggeli ls az esti testsúlyom közt 2.5 kg eltérés van (hacsak nem a mérleg romlott el).
Esetleg ez a visesedés jele lenne? (időnként dagad a lábam és a kezem).
Tegnap este ráálltam a mérlegre és "örömmel" :x konstatáltam, h. sikerült 1 hét alatt 2.5 kilót felszednem, ami egy kicsit sok. Erre ma reggelre meg pont ennyivel volt kevesebb a mérleg.
Nem a kilóktól parázok, csak a terhesség alatti toxémiától.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Ibm- az a két baba, akik nem születtek meg 4-6 hónap alatt jöttek össze. A lányom egyetlen-egy nem védekezős akcióból!!! Az apja el se hitte, hogy van ilyen, marha büszke volt magára! :D

Panny- ki nem jöttem a gyakorlatból, de azért nem volt az igazi. A második akció nem esett túl jól. :oops: De szerintem mensi után úgy is 2 naponta ráugrok apira. :D

Vera- ne parázz!! Nem tudom hány kiló vagy, de én 58 kg-ról 90-kg-ig híztam! Utolsó héten be is fektettek, de nem volt baj. De én annyit ettem lányok! Azt mondtam magamnak, hogy egyszer az életemben jól akarok lakni, mert 12 éves korom óta állandóan diétázom. Na jól laktam az biztos. :D Dec. 24-től híztam a végén még 10 kg-ot január 11-ig amíg megszültem! :D Diétára fogtak a kórházba, én meg a büfébe jártam somlóiért, anyukám meg hordta be a "diétás " rántott velőt, stb. És persze mindig akkor látott meg az orvos, amikor ettem. Persze mert mindig ettem. :D
Egyébként reggel (wc után) mérd magad éhgyomorra, az az igazi súlyod.
Vizes is voltam persze, de a lényeg az hogy amikor 5 hónapos volt a lányom és elmentünk nyaralni én már 60 kg voltam! A kórházból kijövet -15 kg. De valahogy úgy voltam vele, hogy mindent meg akartam adni a kicsikémnek. Éjjel meki, (pedig akkor még csak egy helyen volt éjjel nyitva) vagy szalonna, kaviár, amit el tudtok képzelni minden.

Na hosszú lett, de olyan jó volt visszaemlékezni a terhességemre.
Ha most sikerül, akkor sem érdekel, mennyit fogok hízni.
(egyébként az utolsónál, ami most volt 10 hét alatt sikerült 5 kg-t híznom, most sikerült 1 hónap alatt leadnom) :D
Vera- nyugi!!!
Vendég

Vera- még annyit, hogy a vizesedésre kérdezz rá a dokidra, de szerintem sószegény ételeket fog ajánlani, ami tényleg jó. Én a végén 3-5 liter vizet ittam, állandóan szomjas voltam, és azt mondta az orvos, hogy max fél-egy lityit igyak meg (de nem bírtam). :D

Írd meg mit mond a doki.
Vendég

Zsibima!

Ez igen!
El is hiszem,hogy büszke volt a párod,melyik ne lett volna az! :lol:
Nem semmi!
Hát akkor hajrá,biztos most is hamar sikerül majd!
Nem semmi mennyit híztál,az meg pláne nem,hogy hogy leadtad!
Én is eléggé kezdek,főleg a hátsómra,de mindeggy úgy vagyok vele,majd utánna lemegy! Enni kell,most mit csináljak ha oda megy?!

Kép

Kép
ibm

Ibm- azt a "páromat" hál istennek 8 évvel ezelőtt lecseréltem egy fiatalabbra :D De amúgy jól meg vagyok a lányom apjával és soha nem felejtem el, hogy neki köszönhetem az eddig egyetlen élő gyerekemet! (ezt minden karácsonykor, anyák napján és szülinapon meg is tárgyaljuk egymással, úgyhogy tényleg jó maradt a viszony, a mostani párommal is jól kijönnek)

Szerintem egyél ammennyi jól esik, de azért ne lépj a nyomomba, mert az már tényleg nem egészséges, amit én csináltam. Nem baj, hogy hátulra is hízol, J-lo is tetszik a pasiknak, most meg aztán ő is elől (is) gömbölyödik, mint te is. :D
Vendég

Sziasztok! Szia zsibima!

Zsibima-val együtt voltunk a várandós topikban, aztán szinte egyszerre vesztettük el a babánkat. :(
Nekem szeptember 25-én volt a műtétem. Utána a 7. héten jött meg az első menstruációm, de nekem nem volt nagyon sok, csak olyan átlagos. Azóta már voltunk együtt páromal, nekünk azt mondta a doki, hogy az első vérzés után rögtön próbálkozhatunk is. Most nagyon várom, hogy összejöjjön megint a baba :)
lei

Szia Lei!!

Nagyon örülök, hogy hallok végre felőled! Már "kerestelek"!
Akkor még én se vagyok túlzottan lemaradva menzesz ügyben.
Én még a műtét előtt jöttem ebbe a topikba és állítom, hogy ez segített kimászni a gödörből. Sok jó tanácsot kaptam, és nagyon rendesek a lányok. Szerencsére mostanában nem nagyon jönnek újak. Lehet, hogy most szerencsésebbek a lányok...

Remélem sikerülni fog, írjál majd hogy mi van veled!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?