Új privát üzeneted érkezett!

Apropo, van egy iwiw meghívóm, ha valakinek kell, szóljon! :wink:

Lilypie Maternity tickers


Kriszta! Nekünk is van ilyen rövidnacink! :lol Azizka gyönyörű!
A férjed családja, enyhén szólva nem volt kedves! Brrr...
Bence is még csak pancsizik, de hát ebből lesz majd az úszás. Egyelőre szokják egymást az oktatóval! :D Ott szoktuk hagyni, és egy óra múlva megyünk vissza érte. Így jobban odafigyel, mintha mi is ott vagyunk.
Igen, Dani kapja, kb. két naponta. Én nem gondolom, hogy ettől a szopizást abbahagyná, mert nem az helyett kapja, hanem etetés után, vagy két etetés között. Ráadásul mi Bencével úgy jártunk, hogy egyik evéstől a másikig úgy döntött nem kell több cici. Na még jó, hogy akkor már kapott mást is! Ez 7 hósan történt vele.
Vendég
 


vonalzó: Be lehet illeszteni, csak nekem itt nem bírja el a két képpel együtt a mennyiséget! (255 karakter ugyebár) Így inkább egyiknek se legyen! Az avatarban tudod megcsinálni, max. 80*80 -as méretben, és utána beteszi a vonalzók végére, ott meg csak ki kell jelölnöd!
Vendég
 

 
 

Köszi, hogy leírtad a vonalzót, majd próbálkozok! Ezek még aranyosabbak, amiket most csináltál!

Auchanos a naci! :) De vigyázz vele, mert nekünk 9 hónap van beleírva, és ma véletlenül kezembe került, és koccra jó. :x

Egyetértek veled, hogy adod a tejpépet, főleg a Bencés tapasztalatok után! :? Szerintem én is adok neki, még ma megnézem. Rengeteget szopizik 8-9-szer naponta, gondolom azért mert már szüksége lenne valami "keményebb" kajára is. Nekem meg leszívja minden energiámat. Már majdnem teljesen visszafogytam, pedig híztam vagy 18 kilot. :oops:

Persze először csak pancsiznak, hozzá kell szokni a nagy vízhez, biztos élvezi! Azizt is viszem majd tavasztól, akkor már elég nagy lesz, hogy kipróbálja a tengert. De azért nálunk az uszás még távol van. :)

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszta: Igazán nincs mit! Amint látod, a képet is megoldottam! Azt legalább sokkal könnyebben tudom frissíteni, mint újra legyártani egy vonalzót!
Hát mi itt a nacit max harisnyával tudnánk felvenni!
Te még egyáltalán nem adtál neki mást anyatejen kívül? Akkor nagyon jól bírta, de mostmár szerintem is ideje elkezdeni mást is. Itt a védőnők fél éves kortól azért már ajánlják! Aziz pedig mindjárt annyi! :D
Örülök, hogy tetszik a vonalzó!
Vendég
 


Sziasztok!

Ma is csavarogtunk voltunk anyukáméknál jól elvoltunk!
Aztán még gyorsan leléptünk az Auchanbe virágföldet meg kaspot venni mert ültetnem kellene át két virágot is!

Hát tetszik a lánynak a hinta majd rakok fel képeket is!

Kriszta: de kedves rokonok! :?
Gondolom a párod is csodálkozott!

Hát a torkom még fáj vagy inkább mandula általában ezzel évente megszoktam közdeni.De hála nem tüszös mert se lázam meg semmi csak fáj már egyszer megigérték hogy kiveszik de egy főorvosnál voltam maszekban és azt mondta hogy fölösleges.de azért évente elöljön! :oops: :?
Lehet hogy holnap elmegyek vele dokihoz majd kiderül ,hogy állok vele!
Ja meg ha fertöző lenne már apa biztos elkapta volna mert minden ilyent elkap meg a lánynak sincs hála semmi baja!Szerintem már kijött volna már 3 napja szenvedek vele!


Ezek a fránya vírusok és ha nem visszed el magaddal a babát attól még te is vagy a párunk is hazahozhatja valahonnan!De ez van azért mindentől nem tudjuk megvédeni őket!SAJNOS!!!


Kép
mogyoland
 
 


Nagbri. boldog 4 hós szülinapot Danikának így utólag is!

Noémi: megjött-e már a hinta?


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Köszi szépen Dani nevében is!
Igazad van abban, hogy ha nem viszed, akkor meg valaki a családból úgyis hazaviszi! Nálunk például apa volt most beteg, és egyik gyerkőc se kapta el szerencsére, na meg én se! Ez most mázli volt azt hiszem!
Én is kíváncsi vagyok arra a hintára, kérjük gyorsan azokat a képeket!
Vendég
 


Majd csak holnap!Mert mindjárt mi eszünk aztán fürcsi és kajcsi lány utánna szórakoztatás és csicsika!
Tegnap elaludt fél 9 -kor (7-kor evett) és én keltettem fel fél 4-kor már mert annyira aludt és soknak tartottam az időt már a két evés között!
Szerintetek mennyi idősen alukálhatja át az éjszakát a baba?


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: én sosem keltem fel, mert ha éhes úgyis jelez. szerintem hagyhatod nyugodtan aludni. Én ismerek nem is egy olyan babát, akik az első naptól kezdve átaludták az éjszakát! Én örülnék neki nagyon a helyedben! :D
Vendég
 


Örülök én is mert igy kipihenem magam és már én keltem fel automatikusan 3-kor etetni! :oops: :D

Reméljük ez így is marad egész nap jókedvű és vigyorog akkor van baja ha nem adom neki rögtön a kajcsit!

Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Ez tényleg nagyon jó! Hát, van rá esélyed, hogy ez így maradjon! A kajáért ha éhes nálunk is egyből olyan üvöltés van, hogy zeng az egész ház! :D
Vendég
 


Szép jó reggelt!

Kép
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Nagbri: van ám vonalzó! :wink:


Kép
mogyoland
 
 


most Ágika rászokott,hogy sikoltozik és még tetszik is neki! :wink:
Mostmár ezt csinálja állandóan ha jelez eddig csak gagyarászott és most már sikit! :D
Meg az öklét akarja folyamatosan bekapni!

Tegnap mértem 4750 gramm volt kb 59 cmnek mértem akkor elég sokat nőtt ha ez így van na majd jövőhéten hétfőn megtudjuk!Remélem azért az 5 kiló meglesz .De ha nem akkor nem úgy is féléves korára kell meghizza a születési súlyát(jól tudom?)


Kép

Üdvözlettel:
mogyoland
 
 


Szép jó reggelt csajok!!!!

Nagbri-csak az utsó két vonalzót kell levágni és akkor tökéletes lesz. :wink:

mogyo-igy igaz.De ezt babája vállogatja.Atticy is 5 hónaposan már több.Dehát a lényeg az,h.egészégesek legyenek.


Kép Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


A lilypie-s vonalzómmal nem tudom mi a pája.Pedig normálisan van kitöltve.Aztán ott mégiscsak 4 hónapos.... :roll:

Kép Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Mogyo: Ez nem direkt volt!

Timcike: Nagyon-nagyon köszi! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Mandula, nem tudok mit mondani, mert abban sem voltam biztos, hogy nekünk menni kell. Csak amikor a doktornő ajánlotta, hogy nézessük meg, és majd a gyógytornász rábólint, hogy olyan a fejlődése, amiben ő is segíteni tud, akkor vigyük, de ha nem, akkor hagyni kell a saját ütemében fejlődni. Szerintem egyeztess a gyerekorvossal, és 1 alkalmat megér... :D :D

Timcike, nagyon jól haladtok a vásárlással! :D Attyci hajdani felesége pedig szerencsés lesz, mert egy olyan pasi lesz az oldalán, aki nem nyűgösködik egy kis vásárlástól! Csak így tovább!!!!!! :lol: :lol: :lol:


Kriszta
, jó hosszú neve van!!!!! Kíváncsi vagyok, mikorra tudja kimondani?? :lol: Apa arabul beszél hozzá??? vagy milyen nyelven kommunikáltok otthon? Egy kicsit irigylem azokat a gyerekeket, akik 2 nyelvű-kultúrájú családban nőnek fel. sokkal nyitottabbak lesznek, és mellesleg 2 nyelvet beszélnek majd anyanyelvi szinten! :D Aziz nagyon szerencsés! :D :D :D Akkor nem működött a korábbi fürdetés?? és ha napközben nem hagyod annyit aludni????? Persze akkor meg nyűgös lesz...
Aziznak nagyon jól áll a rénszarvas! :lol: :lol: :lol: Gyönyörű kisfiú! :D
Látom, mindenhol vannak érdekes személyek a családban... :wink:

Nagbri, tényleg nagyon édesek lettek avonalzók! Mindjárt szétnézek én is! :D

HIntaképeket tessék felrakni! :D

Bende megfázott. Az éjszaka felsírt, már meg is lepődtem, hogy éhes nem lehet... :roll: Aztán kiderült, hogy nem kap levegőt... :cry: :cry: Most szívogatom az orrát, ő meg sajnos nem tud aludni (és szerintem enni sem majd rendesen), mert nem kap levegőt... Most találgatjuk, hol történhetett, és mikor... de így utólag már mindegy... :cry:

Mogyó, Bende kb 1,5 hete átalussza az éjszakát: este 8-kor vacsi, és utána hajnalban 4-5 között kel. :D :D :D Ez már nagyon jó, mert 6-7 órát én is alszom! :D (persze most a megfázás miatt majd nem...) szóval szerintem is hagyd aludni! Ha éhes lesz, úgy is jelzi! :lol: és lehet,. hogy most tanulja, hogy éjszaka van, és különbséget tesz az evéssel is. :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


sziasztok!

Manófalvi: szegény Bende sok gyógypuszi neki!

Hát én is úgy döntöttem,hogy elviszem maggamal Ágikát a dokihoz egy orvosunk van ,mert elég nyugtalan volt éjszaka meg sokat trüsszög lehet,hogy semmiség csak hát tudjuk milyen beteg volt bent nem szeretném mégegyszer átélni !Az nem kerül semmibe ha elviszem és megnézi!
Max megnyugszok én is!



Kép
mogyoland
 
 


tényleg Kriszta jó hosszú neve van Aziznak majd beletört a nyelvem mire kiolvastam! :lol:

Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

MI megjöttünk a dokitól! Megkapta a 4 hós szurit, annyit szólt rá, hogy: nyaff!
6270 gr és 65 cm! Szépen növöget!
Vendég
 


Köszi Mogyó! Átadtam a gyógypuszit... :) remélem, használ majd neki. nem akarom felszoktatni, de ma sokat dajkálgatom. :)
a láz mettől láz? (végbélben??) Mert szerintem megmérem neki, nehogy nagyobb legyen a gond.

Nagbri, szép nagy már Dani! :D És ügyesen tűrte a szurit is. :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Jobbulást a kis betegeknek! Sajnos ez ilyen időszak. :( Egyetértek veled Mogyó, hogy elviszed, én is megyek rötgtön orvoshoz ha van valami, mert magammal nem így csinálom, és már megszívtam párszor...

Igen jó hosszú neve van, itt apai ágon minden név öröklődik. Nekem sem volt egyszerű megjegyezni. :oops: És igen, nagyon kedves a családja, a férjem szerint csak megpróbálják palástolni az irigységüket, mert Azizon kívül csak 5 db. lányunoka van, és itt az arab világban ez szégyen, itt a fiú a valami :x Bolondok ezek, igaz? :) Ja, és tegnap is megkaptuk az egyik bátyjától, hogy jó alacsony lesz ez a gyerek! :) (én má csak nevetni tudok ezen)

Manó: Apukája arabul beszél hozzá, én magyarul, egymással pedig angolul, így szegény gyerek meg lesz kicsit zavarodva szerintem, de aztán előbb-utóbb megtanulja. Próbálom korábban fürdetni, és úgy néz ki, lassan-lassan használ is, mert tegnap már fél 1-kor elaludt. Napközben most próbálom kihúzni az alvások közötti időt, de max. 2.5-3 óra, és akkor már majd elájul. Megjegyzem nekem is jó mikor alszik, mert tudok valamit csinálni. Vele nem lehet, mert ahogy korábban is írtam nem tud nélkülem létezni. :lol:
Milyen sűrűn jártok a gyógytornára? És mit mondanak? Mennyi időre lesz szükssége Bendének, hogy felzárkózzon?

Mogyó: nálunk 6-7 hetesen átaludta az éjszakát, reggel 7-8-ig bírta, viszont 1 hónapja valami történt, és elkezdett óránként kelni, mostanra elértük, hogy megint 2-3 óránként eszik éjszaka. Nem tudom, hogy miért történt ez a változás, úgy örültem, hogy milyen jó kisfiam van. :) Úgyhogy szerintem örülj, és a világért ne keltsd fel Ágit! :)

Nagbri: adogattam neki, de csak gyümölcsöt. 4 hónapos kora óta eszik, napi egyszer. Próbáltam répát meg krumplit is, de nem szerette, ezért nem erőltettem. De mostmár fogom, mivel elérte a 6 hónapot, majd megpróbálok finomabbat főzni neki. :)
Tudod már, hogy hány kilo Dani? Ma voltatok orvosnál, nem?
Itt nem lehet tudni, mert itt nincs mérés, csak akkor megy az ember orvoshoz, ha beteg a baba, de magammal együtt mértem, és olyan 7.5 kilo lehet.

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok! Jól belendültetek az írással!

Manó: Én is küldök gyógypuszit Bendének! Remélem gyorsan túl lesz rajta!

Kriszta: Már leírtam! :D De aranyos vagy, hogy nem felejtetted el!
Tényleg, ez nem lesz neki könnyű, de stramm kissrác lesz belőle, és gyorsan megtanulja mindhárom nyelvet!
Azt hiszem, szerencséd van a férjedd! Már a családjához képest! Nekem bevallom vannak fenntartásaim az arabokkal, de ezek szerint nem is véletlen. Szerintem a férjed egy kivétel!
Igen, még mi is csak gyümit meg pépet eszünk! A répát Bence nem szerette, meg a krumplit se!
Furi,hogy nem mérik a babákat! Én azért nem bánom, hogy havonta megmérik!
Vendég
 


Nagbri: bocsi, pont egyszerre írtunk! Hű, szép nagy baba Dani is! :) Igen, nekem is voltak (és vannak) fenntartásaim az arabokkal szemben, de nem rossz emberek ők, csak teljesen más a kultúrájuk, és számukra más dolgok a természetesek, amik számunkra nagyon nem, és fordítva is. A férjem sokban hasonló hozzánk, de neki is vannak fura elképzelései...

Manó: úgy tudom végbélben 5-öt le kell vonni, és a levonás után 38 a láz! De én már picivel alatta is szoktam panadolt adni. Jobbulást!!

K.

Lilypie Maternity tickers


Láz: majdnem elfelejtettem. Mi 38,5 -ig nem adunk neki semmit! Doki javaslatára! Eddig teljesen bejött, mert volt, hogy magától lement, akkor meg minek nyomjam bele a gyógyszert. Ugye?
Amúgy Krisztinek van igaza, fél fokot le kell vonni végbélben, de ha dokit hívsz, neki a mért adatok kell mondani!

Kriszta: Elmondod mik a férjed furi elképzelései? Olyan kíváncsi vagyok! :D (természetemből fakad)

Oltások: Erről már volt szó, hogy ki mit adat be, vagy beadassuk-e stb. Na én most rákérdeztem, meg tőlem függetlenül a barátnőm is az ő dokijuknál. Egyik doki se javasolta! Semelyiket se a kötelezőn kívül. Plusz az én dokim a tüdőgyuszi ellenire azt mondta, hogy németben már betiltották, mert állítólag diszleksziát okoz. Gondoltam leírom! Ez az ő véleménye, én adok rá, de lehet más gyerekdoki mást mond!
Vendég
 


Köszi Lányok!
37,6 volt, és ebből a 0,5 le, ez még elfogadható. De szerintem estére fel fog menni. Bár ne legyen igazam, és csak a pesszimizmus szóljon belőlem! :wink:

Aziznak pedig lehet hogy zavaros lesz az első néhány év, amikor beszélni tanul, de utána majd símán leköröz mindenki! :D
Én is kíváncsi vagyok a fura dolgokra... :wink:

az oltásokat majd én is megkérdezem, de mi sem hajlunk arra, hogy mindenfélét beadassunk Bendének!

és még egyszer köszi a gyors válaszokat! Na megyek ebédelni. :)

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Mano: Elvileg délután a legmagasabb, reméljük nem megy föl estére!
Az oltásokkal kapcsolatban majd informálj ám minket, jó!
Amúgy meg jó étvágyat az ebédhez! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Azért ha este felmegy 38 körülire lehet, hogy érdemes lenne valamit adni, mert nagyon nyűgi lesz éjszaka. De hátha nem!

OFF
Hú, most jól kibeszélem a férjem. :lol:
Többek között neki ez sem tetszik, hogy fórumozok, hogy iwiwezek, mindig mondja, hogy csináljam, de ő nem akar róla hallani és látni. Az arab férfiak nagyon nagyon féltékenyek, és emiatt minden külvilági kapcsolatomtól aggódik. Mindig meg kell kérdeznem tőle ha menni akarok valahova. Nem tarthatok semmilyen férfival baráti kapcsolatot, egyedül a bátyámat nézi el. Azt előre kikötötte, hogy ha együtt megyünk Magyarországra, senkivel ne "puszilkodjak", még az unokatestvérekkel sem! Megjegyzem, náluk megengedett, és nagyon gyakori, hogy unokatestvérekkel házasodnak.
Ruházkodásban: semmi kivágott felső, ha lehet szűk se legyen, és ujjatlan sem. Térd feletti szoknya, nadrág még véletlenül sem.
Fürdőruhában csak akkor lehetek, és ott, ahol nem ismer senki. Persze csak vele, max. anyummal. :) És még egy csomó dolog amit most nem tudok felsorolni, mert már annyira megszoktam, hogy fel sem tűnik. Egyébként ezek nagy részét könnyen elviselem, és ő is sokban hozzám igazodik.
ON

Megkérdezem majd én is az oltásokat ha otthon leszek, de én is az "inkább nem" felé hajlok.

Nagbri: képzeld már elfogyott a tanuló kutyus az Alföldben.
Úgy látszik másoknak is teszett. :)

Na, megyek főzni valamit. Aziznak adok egy kis májat krumplival, hátha megeszi...

K.

Lilypie Maternity tickers


sziasztok!

Megjöttünk hát nem voltunk bent a dokinál annyian voltak mint állat meg rengeteg beteg gyerek hát én csak megakartam nézetni hogy minden rendben van-e és inkább nem ha nincs semmi akkor most tuti az lett volna hogy megbetegszik!Még én sem vártam meg a sort már alig fájok és igy nem jöttem át ehez a dokihoz tiszta fejetlenség van mert ez egyben gyerek és háziorvos.most akartam átjelentkezni hozzá de meggondoltam magam!
Így haladunk a lánynak is keresek egy igazi gyerekorvost.

Manofalvi:nekünk azt mondta a doki ,hogy 38,5 fölött van láz végbélben.

Remélem Ágika sem beteg csak én is féltem de hát ki nem! :oops:
Lehet ,hogy erre a melegebb időre a hideg után egy kicsit nyügösebbek!mert hát úgye ők igaz barométerek! :wink:


Kép
mogyoland
 
 


Nagbri: szép nagy Danika!

Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Köszike! Igazad van, hogy nem mentetek be! Én is olyan helyre hordom őket, ahol a doki bácsi egyben az én dokim is. De itt a gyerekek soron kívül bemehetnek, ez ki is van írva.
De ne aggódj, biztosan nem beteg, azt látnád rajta!

Kriszta: Na én meg is őrülnék a helyedben egy ilyen férfi mellett! Szeretem a szabadságot, és nem nagyon viselem el, ha korlátoznak. Nekem szerencsém van, mert a férjem nagyon nyugodt, és jó fej. Én meg egy igazi izgágaság vagyok! Meg se lehetne kötni! :D
Arra nem kérdeztetek rá, hogy hoznak-e még? Ha tutira kell, lehet tudok segíteni, hogy eltegyenek egyet. Persze nem ígérem, de esetleg megpróbálhatom.
Aziznak hogy ízlett a hami?
Vendég
 


Itt is soron kívül bemehetnek csak hát rajtunk kivül volt3 gyerek és nekünk meg fél négyre volt időpontunk de már akkor elmúlt a félnégy!
Meg ahogy beléptem abba a helyiségbe nem is voltunk bent talán2 percet és már jöttünk kifelé hát nehogy beteget csináljak belőle!


Kriszta: hát az biztos kemény dolog ez . De tudtad mikor férjhez mentél hisz ezt választottad!


Kép
mogyoland
 
 


Nagbri, köszi! :) És amint lesz infóm az oltásokról, amit a mi dokink ajánl, akkor megosztom veletek! :D

Kriszta
, én is gondoltam, hogy ha estére elérjük a 38-at, akkor kap kúpot. De bízom benne, hogy nem. :)
Tényleg fura lehet ennyi mindent megszokni, tolerálni valakinek, aki eddig egész máshogy élt, mint Te. Mióta élsz kinn?

Mogyó
, azért lehet, hgoy a 38-nál már aggódom és figyelem. De az étvágya nem nőtt meg (kvázi folyadékigény), csak Bende buksiját érzem kicsit melegebbnek. De az esti fürdésnél újra mérek, és meglátom. Ha nagyon tanácstalan leszek, akkor azért felhívom a dokit, vagy ha nagyon a határon mozog a láza. De szerintem nem. :) Fő az optimizmus! :lol:
Mogyó, hát nem egyszerű ez a doki-téma! :roll: ilyen influenzás időszakban pedig tényleg nem szerencsés, ha a gyerekorvos síma háziorvos is, mert túl sokan lehetnek, és egy beteg gyerek nem mindig tudja kivárni a sort. (persze a gyerekorvosnál is néha rengetegen vannak) :shock:

a múltkor még én is láttam azt a kutyust (ha uarra gondolok), de akkor másnak is elnyerte a tetszését. :D Csak azért nem vettünk, mert Bende még kicsi hozzá. :wink:

Többen említettetek hintát. Ki milyet és hol, meg persze mennyiért vett???? Tudtok képet is tenni hozzá? Mert lehet, ez lenne Bendének karácsonyra... :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Most alszik a drága apa simogatta a haját és elaludt annyira csipi ezeket a dolgokat .Úgye még mindig velünk alszik ha arréb rakom az ágyon addig izeg-mozog mig hozzám nem ér és akkor teljesen nyugodtan alszik!
Előre félek,hogy fogom onnan kiszoktatni de igy alszik ha átrakom egyből felébred hiába ájul be teljesen akkor is egyből kinyilik a szeme!

Álitólag apukája is ilyen volt!

Kép
mogyoland
 
 


Manó: az arzuhanas.com-on vannak nagyon jók, és attól olcsóbban tutira nem fogsz találni. Pl. az FP-s, óceános, az Alföldben 31, ott 10-el kevesebb! Szerintem érdemes szétnézned. Nagyon sokfajta van!
Én amúgy nem ismerek őket, nekünk nem volt, és gyanítom nem is lesz. Van rendes szobahintánk, addig meg nagyon jól elvan a hordozóban, ha éppen nem a járókában van.
Mogyo: nem semmik vagytok! Nem félsz, hogy ott marad végleg köztetek?
Bence kb. két hétig aludt velünk, de ő is egyből üvöltött, ha apa feje nem ért az ő buksijához! Danival még sose aludtunk együtt. Ő mindig az ágyában alszik!
Vendég
 


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép






Kép Kép
mogyoland
 
 


Na az igért képek!!!

Kép
mogyoland
 
 


Hát remélem ,hogy mikor elkezd hapsizni akkor nem közénk hozza be! :wink:

Egyébként tesómékkal az unokahúgom 7 éves koráig ottaludt!Utánna melletük fotelágyon még két évig .Utánna ment külön szobába!


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Köszi a képeket! Jó ez a hinta! Csak ne lenne olyan marha drága! De tényleg nagyon klassz!!!
Hát, nem irigylem tesódékat! Te is követni akarod a példájukat? :D
Vendég
 


mano- Atticynak is pont ijen hintát vettünk és még mai napig imádja.A vateran vettük arzuhanstol,már nem tudom pontosan mennyiért.A 8 dallamosat.Rengetegszer aludt is benne,és még mai napig beleteszem,mikor dolgom van. :wink:

Nagbri-nagyon szivesen,de ugy látom csak nem sikerült betenni. :roll: Milyen volt a randi? :roll:


Kép Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Mogyo-látom,h.Ágica is pont annyira élvezi a hintát,mint Atticy.Jo dolog,nemde?! :roll: :lol: 8)

Kép Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Az egyik 3 hete készült kép,a másik még a nyáron. :wink:

Kép Kép
Kép
Kép

Kép Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Én ugy vagyok az alvással,h.még egyszer sem tettem be közénk.Mert sokszor hallottam,h.nehéz leszoktatni rólla.Én azt szerettem volna,h.6 hónapos koráig egy szobába legyen velem a kiságyba.Ez csak 3 hónapos koráig valosult meg,mert ahogy elköltöztünk,ugy egyből saját szobácskája lett a kis drágámnak,és igy 3 hónapos korától külön alszik.Nem is volt soha probléma.Igaz van légzésfigyelős babaőrje,ugyhogy azért is vagyok nyugodt.És bárhova utazunk mindig visszük magunkal.Most is elhoztam.Nagyon profi dolog.Sokkal nyugodtab vagyok igy.Pedig ha purcint egyet meghallom,hisz közel van a szobánkhoz.De igy mégis jobb.Meg a külön szoba is.Neki is jobb,meg nekünk is.Mostanába csak annyi a baj,h.ringatva alszik el,ami max 5 perc és alszik is.Annyit ki lehet birni. :lol:
Na jol van.Ennyit rollunk.Szép álmokat nektek.Megyek,mert locsi idő. :wink:


Kép Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Szia Timcike!

Nekünk is van légzésfigyelő, és nálunk is úgy van a terv, hogy fél éves koráig marad velünk egy szobába, utána megy Bencéhez. Bence kényszerből majdnem egy éves koráig volt velünk, de akkor is külön ágyban aludt!
Nagyon jó a hinta, nekem is nagyon tetszik! De hát nálunk már megvannak az ajándékok, mindenkitől a fiúk számára.
Vendég
 


Én Atticynak játszószönnyeget szeretnék venni,de akinek mondtam,mind probálnak lebeszélni rólla,h.fölösleges. :cry: Ezt néztem ki neki.

Kép Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike! Bence nem szerette, de Dani nagyon is szereti a játszószőnyeget, pedig ettől nekünk sokka egyszerűbb van! Szerintem ne hagyd magad lebeszélni! Ráadásul ez igazán jónak tűnik nekem!
Vendég
 


timcike: én pont úgyan ezt néztem ki a lánynak csak ez sem olcsó és ezt amit a képen látod ezt vettem neki!
Engem is leakartak beszélni de ezt az egyszerűbbet csak megvettem neki!


Kép
mogyoland
 
 


Milyen szép idő van ma ki is használjuk és teszünk majd egy sétát !
Tegnap is olyan jó volt sétálni egyet.
Jót alukáltunk 3-kor kellt enni majd 7.kor de most ébred fel mert még visszaludtunk.
Nekem is már szinte nem is fáj a torokom.


Kép
mogyoland
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?