Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nekem ilyen lötyis terhelés nem lesz! Levivel sem volt! Ki érti ezt?

Szerintem a kismama különszámban megtalálható dolgok a neten is fenn vannak.

Én eddig a szüléstörténetek miatt vettem meg, de mióta itt a netem találtam rengeteget, (többek közt a babaneten) :D van mit olvasgatnom :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Már 10 napja nem került fel a táblázat... már 18/14 a fiú/lány arány. :) Ha bárkinél bármi változás van csak szóljon! :) Megint jó sokan eltüntek... :(

Kép
Kép

KépKép
KépKép
mni

Mni,
igen, dél után nem sokkal megérkezett az ülőgarnitúra. :D

Melinda

Kép
melinda80

Mni!

Egy kis pótlás és helybesítést kérnékszépen.

AFP: 1,08
szülés helye: Kecskemét
súlygyarapodás: 4 kg
Baba neve Balázs vagy Nimród (vagy mindkettőt megkapja :D )

Köszi előre is.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

helybesítés=helyesbítés :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Mni!

Nekem az AFP 1,7-lett. Legközelebb 27-én megyek UH remélem nem lesz szégyenlős a kis pocaklakó és végre megtudom, hogy kislány vagy kisfiú.

Nekünk még nevünk sincs. A férjem azt mondta, hogy tuti lány és Alexa lesz a neve, én annyira nem ellenkezek igaz szerintem is szép név de nem erre gondoltam. Pl Véda, Ajsa, Odett, vagy nem tudom. Fiú nevünk egyáltalán nincs. A férjem Szilárd mondtam neki, hogy a kicsi is lehetne, de ő nem akarja. Nekem tetszik a Bendegúz, Áron, Botond, és még nagyon sok más név.

Remélem egy jó hét múlva már többre jutunk, mármint ha megtudjuk a nemét úgy a névválasztás is könnyebb lesz.

Jó éjt

Bea

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Lányok!

Valaki feltudja venni Lexával a kapcsolatot, úgy eltünt. Nem hiszem, hogy a sz.gépe miatt vagy a net miatt. Nem kell hogy írjon, csak mi van vele és a babuciával. Régen ő volt a főkolompos a topikban. Nekem hiányzik.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Mar regen irtam :oops: !

Beuska! Nagyon tetszenek a neveitek, foleg a lany nevek :) ! Hat akkor most mar te leszel a fokolompos :wink: !

Mni! Aranyos vagy, h megjosoltad, h kislanyom lesz :lol: , bar mi meg nem tudjuk es ha minden igaz, csak marcius 20.an fog kiderulni :) , de a parom 100%ig biztos benne, h kislany lesz es most jot rohogott a tablazaton :) !

Kép Kép
rima

Niki!
Feri nem jön a mongolba?

(többiek! a tiszteletbeli kismaminkat (kispapinkat :lol: ) megint kizárjuk a buliból??? Pedig már igazi topiktag is lett! :wink: Én részemről örülnék, ha jönne!!)

Lexának próbálok ma írni. Nekem is hiányzik..

Legyen szép, zűrmentes hetetek!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok Csajok!

Igaz nem olvastalak vissza benneteket, de gondoltam önző módon írok egy kicsit magamról.

A körülményekhez képest jól vagyok. Nagyon sok erőt ad a közös babánk.
Pénteken voltam 4D-n, és úgy néz ki, hogy Grétánk lesz. Igaz először egy kicsit csalódott voltam, de rájöttem, hogy Bazsi neki ugyanúgy örülne, mintha fiú lenne. Lehet, hogy a sors fintora, hogy kislány lesz, mivel általában a lányok jobban hasonlítanak az apjukra (legalábbis a mi családunkra ez a jellemző).

Röviden és tömören ennyi.

Puszi, mindenkinek!

Kép
tand

Jó reggelt!
Rima, örülök, hogy jelentkeztél, nem tudom honnan szedtem, hogy lányotok lesz... bocsi! :oops: Ha viszont megtudod, feltétlenül írd meg és akkor kijavítom! :)
Tand, örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagy és írtál nekünk! :) Gratula a kislányhoz! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok, jó reggelt!

Tand, nagyon jó, hogy írtál, és gratulálok a kislányotokhoz. Én hiszek benne, hogy így kellett, hogy legyen, én is nagyon hasonlítok az apukámra!

Talira én is megyek, szóval:

Mzx
Beuska75
kölyök 28
melinda 80
pumperka
pepike
mpatr
mni
kikó

Végre kezdünk kialakulni, lassan minden a helyére kerül, és így kezdem magam igazán jól érezni a házikónkban. Cica már csavarog, tegnap legalább 3 óra hosszára eltünt. Szerintem azért nagyon közel van a házhoz, csak ismerkedik kicsit a tereppel. Remélem tavaszra már igazi napozós kerti cica lesz, és csak éjszakára jön be, hogy biztonságban horkolhasson. Egyébként tényleg horkol....

Ildi

Kép
kikó70

Pepike!

Ma este leszel a Pókerarcban,ugye??Láttam a neten a szereplőket,csak te lehetsz a Petra :wink: Nézlek :lol:

Tand!

Nagyon ügyes csajszik vagytok mindketten a babucival :wink: Nagyon büszke vagyok rád hogy ilyen erős vagy!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, én reggelente itt szoktam megnézni, hogy kik fognak este játszani... szerintem Ő nem a mi Petránk...
http://www.rtlklub.hu/pokerarc/

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Szerencsére nem Pepike az a Petra! :wink: Mert ha ő lenne, lemaradnék róla. :( Csak hétre érünk fel ma Pestre.

Tand, gratulálok a kislányhoz! A neve is szép!

Beuska, nekem is tetszik az Alexa! :lol: :lol: :lol: Nemhiába így neveztük el a kislányunkat! :wink:
Vendég

Bosek, boldog névnapot!

Kép
Vendég

Mni!

Köszi,én is ott néztem meg a játékosokat.Szal akkor ő nem az a Petra?OK!Köszi az infót :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Remélem Mindenkinek szép hétvégéje volt!

Visszaolvastam, és igyekszem reagálni is. :wink:

Rólunk: Végre jobban vagyok egy kicsit. A férjem igyekszik lelket önteni belém minden téren. Nagyon hálás vagyok a türelméért.
Ma reggel megvolt az uh. Méhlepény helyzete változatlan, Botond remekül érzi magát és szépen fejlődik. A doki szerint nem kell idegeskedni a mozgás miatt, mert minden rendben. 5 hét múlva kontroll uh a méhlepény miatt.

ISTVÁNOSOK, a felkészítőről azt az infót kaptam, hogy minden szerdán van az ebédlőben du. 14-től. A falon semmit nem írtak róla, ennél közelebbit pedig senki sem tudott. :roll: :roll:

Talira én is jövök:
Mzx
Beuska75
kölyök 28
melinda 80
pumperka
pepike
mpatr
mni
kikó
kvaszeva

Beuska, remélem, meggyógyult a kisfiad, és szorítok, hogy jövő héten megmutassa magát a pocaklakó! :wink:

Juditkecskemét, tüneményes a kisfiad! Az öcsém született ekkora hajjal 12 éve, de ő azóta teljesen kiszőkült. Szerintem a Nimród nagyon klassz név! :wink:

Monácska, én is elolvastam a történeted. Borzasztó lehetett. Nem csoda, hogy ezek után otthon akartál szülni. :(

Kölyök, bizony nő ám az a poci!!! :lol: :lol:

Kikó, én is szomorú voltam először, amikor megtudtam, hogy kisfiunk lesz, és szégyelltem is rendesen, de mostmás annyira örülök neki, hogy azt szavakkal szinte ki sem lehet fejezni. :oops: :oops:

Judit18, szerintem is próbálj meg minél hamarabb otthon maradni. Nem jó az a légkör sem Neked, sem Eszterkédnek! Sikerült megoldani a lakáshelyzetet erre a "pár" napra? :roll: :x

Enikő, jobban vagy? :shock:

Zsu, milyen jó lehetett az a sok hó. Annyira imádom! :D :D

Melinda, örülök, hogy ilyen szerencsések vagytok lakás-ügyben! Bárcsak már mi is az újban lakhatnánk! Nekünk minden megvan ( a gyerekszoba kivétel) és be is pakoltuk a helyére, de a fránya gázművek továbbra sem volt hajlandó rákapcsolni minket a rendszerre, így se fűté, se melegvíz. :evil: :evil:

Patti, fantasztikus gyerek lehet Gordonod! Még a szeme sem áll jól. :wink: :lol: Nagyon ügyi vagy, hogy ilyen szépen megcsináltad a szobáját! Nekem semmi tehetségem az ilyesmihez. :roll: Cuki a mamabugyid! :lol: :lol: :lol: Nagyon szép pocakod van! Megdőlt a dominórekord? :roll:

Pepike, utólag is boldog szülinapot kívánok! Mikor leszel már a tv-ben? A talira hozol babaholmit?

Mni, köszi az új táblit! Ez a pénteki bennragadás, hihetetlen mik nem történnek! :roll: :lol: Szép hétvéget lehetett, persze az esőt leszámítva.

Norco, hogy vagy? Meggyógyult a torkod?

Csujzi, gratula a kislányhoz! :D

Mzx, Te vagy a főszervező? Intézed a foglalást?

Tand, örülök, hogy jobban vagy, és nagy grati Grétihez!

Hű, kicsit hosszúra sikerült. :oops: :oops:

Akik régen írtak, miért nem jelentkeznek? Ha olvastok minket, tessen életjelet adni magtokról!!!

Évi

KépKép
kvaszeva

Tand!!! GRATULA a csajszihoz!!!!

Mni (Niki): Ferivel kapcsolatban nem válaszoltál ám!! Várom!

Kvaszéva: A dominon először én aludtam el, aztán Gordon, aztán mindketten... :oops: pedig jó volt... :shock:
a végére azért felébredtem, arra, hogy mindenki zokog a tv-ben, hogy nem sikerült a rekord. Ilyen hülyéket :shock: :shock: Teljesen tönkrevágták a szép, emelkedett hangulatot! Mondjuk a közvetítők is híresen szrok voltak, de ez nem újdonság, lassan sportközvetítést is csak lehalkított tv-vel vagy kötélidegekkel lehet nézni.... hogy honnan szedbek annyi baromdságot, amit közben mondanak, az rejtély.... :roll:

De jó, hogy a pókerarc aznapi szereplői fenn vannak a neten! Eddig nem is tudtam, de az elejét mindig igyekeztem nézni, vagy odaültettem az ötévest, hogy "szójá ha van Petra"... de így azért meglehetősen könnyebb lesz :D

2 HÉT MÚLVA TALI!!!!!!
Kérek szépen ugrabugrálós figurát ide!!!! :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Még nem tudtalak teljesen visszaolvasni Titeket, de igyekszem!

Tand! Egyszerűen nem is nagyon tudok mit írni. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked! A Gréta pedig gyönyörű név! Gratulálok hozzá!

Pepike! Mikor leszel a műsorban? Vagy azt nem tudod előre?

Patti! Nagyon édes a kisfiad és a szoba is állati jól néz ki! Ügyi vagy!

Norco! Jobbulást!

Juditkecskemét! Én is annyira szeretem nézegetni a babás fényképeket!

Csujzi! Gratula a kislányhoz!

Kiszazsu! Az én gyerkőceim is nagyon szeretnének már végre havat látni! :wink: Meg mondjuk én is - sokkal jobban mint esőt...

Mni! Sajna már a 31. életévemet is átléptem, úgyhogy, ha módosítod a táblát, légyszi írj át! Amúgy még nem híztam és az AFP-m (az első: 0,46; a következő: 0,66, aztán pedig: 0,54) szóval választhasz melyiket írod be!

Kvaszéva! Örülök, hogy jobban vagy, bár, nem tudom mi volt a gond, de remélem megoldódott!

Beuska! Jobban van már a kisfiad?

Mzx! Kérdezted, meddig kell óvatosnak lenni: a doki azt mondta 2 nap pihenés, aztán két hét házaséletmentesség, a cipekedés és az erőlködés mellőzése. Ennyi.

December 10-én 11-re kell mennem a SOTE-ra, úgyhogy megbeszéltem magammal, hogy, ha jó lesz az eredményem, esetleg csatlakozom a talisokhoz, ha nem gond!

Most megyek, adok enni a kis haramiavezérnek és utána visszajövök - ha sikerül úgy elaltatni, hogy én nem szundizok el mellette.
Vendég

Sziasztok!

Tand, jó, hogy jelentkeztél! Gratulálok a kislányhoz!

Tali:

Kvaszeva, nem tudok róla, hogy én lennék a főszervező :) :oops: , inkább annak kellene lefoglalnia a helyet, aki mostanában járt ott, és tudja, hogy hova érdemes kérni az asztalt, plusz be tud menni kifizetni az előleget. Persze minden egyébben szívesen segítek!

Kép

Kép
mzx

Kvaszeva, örülök, hogy jelentkeztél! :)
Bosek, boldog névnapot! :)
Mpatr, Feri nem akar jönni, azt mondta feszélyezve érezné magát a sok pocakos között... :( Bár halkan megjegyzem, ha kidugja a hasát majdnem akkora, mint az enyém. :)
Ódry, drukkolok, hogy jó legyen az eredmény és remélem találkozunk a talin! :)

KépKép
KépKép
mni

Feri!

Én azért epekedve várlak!
:wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Patti kérésére:

Kép

De az kettő inkább három! :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

[quote="kvaszeva"]
írta:
kvaszeva
De az kettő inkább három! :lol: :lol: :lol:

Jéééé, tényleg :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok! Minden rendben a babával, velem kevésbé. A volt férjem ismét szívat, így sürgősen családjogászra lenne szükségem. Ha évekig pereskedni fogok, akkor sem érdekel, végigcsinálom! Nem tudom most olvasni a fórumot, ha tudtok vkit ajánlani, írjatok privit légyszí. Ha lehiggadtam, jelentkezem.
Vendég

Jim, ment privi!

Évi

KépKép
kvaszeva

Jim!

Privi ment!

Beus

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jim!

Nekem meg az agyam megy el, hogy ez a köcsögduda nem hagy békén babásan se!!! TUSKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

odry, kaveszeva:

Hát sajnos nincs jobban a kisfiam, változás annyi, hogy már nem lázas. Ezen a héten is biztos, hogy itthon marad. Ma voltunk a fül-orr- gégészeten, és még kétfajta gyógyszert kapott, illetve megyünk minden nap kezelésre. Remélem most már jobban lesz. Csak attól félek, hogy hiába tanulok vele, az nem olyan, és félek, hogy lemarad.

Tand!

Nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Nagyon szép név a Gréti én is gondolkoztam rajta, csak az egyik ismerősöm lányát is így hívják. z apák egyébként lányosak, lehet, hogy nem véletlenül lett így. Vigyázzatok magatokra.

Kikó!

Ólyan jó, hogy már rendben vagytok, én is úgy szeretném,de sajnos ezzel még várnom kell. Hiszen a lakásfelújítást, csak dec. vagy januárban tudjuk megcsinálni, de így sem az egészet, hiszen a tetőteraszról ázunk. Nagyon gáz, de a k. közösképviselő csak húzta a dolgokat, és nem csináltatta meg időben, így összeakarták gányolni, vagyis nem szakszerűen megcsinálni. Én leállítottam az egészet így tavaszig tovább ázunk, majd csak akkor lehet megcsinálni, hogy jó is legyen.

Patrícia!

Tényleg nagyon jó lett a gyerekszoba, már én is gondolkozom, hogy Januárban hogyan fogom kidekorálni.

Ja tényleg ma reggel voltam vizsgázni tanítási gyakorlatból, elég jól sikerült, egy kicsit fájt is utána a szívem, mivel úgy hiányzik a tanítás és pláne a gyerekek.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Kissé félve írom be, mert mindig az utolsó pillanatban közbe szokott jönni valaki, de nagyon igyekszem, mert nagyon szeretnék ott lenni.

1. Mzx
2. Beuska75
3. kölyök 28
4. melinda 80
5. pumperka
6. pepike
7. mpatr
8. mni
9. kikó
10.kvaszeva
11.fanetta

Kép Kép Kép
fanetta

bocsi, nem valaki, valami

Kép Kép Kép
fanetta

Lányok rossz hír! :(
Mzx hsz-e után kézbe vettem a dolgokat, és kb. két órás próbálkozás után felvették a telefont a Mongolban.

NINCS HELY EGÉSZ DECEMBERRE!!!

Keresnünk kell másikat S.O.S., mert szerintem több helyen is járhatunk így. :( :? [/b]

Évi

KépKép
kvaszeva

És, ha megint a Trófea lenne?

Ebédidőben "csak" 2.899.- Ft.

Ha nem tetszik, nyugodtan le lehet ám szavazni!!! :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Hát ez nagyon durva, hogy már most nincs hely... :( Nekem jó a Trófea is, de melyik is? Szintén az Újbuda? Köszi Éva, hogy felhívtad őket! :)

KépKép
KépKép
mni

Nincs mit, szívesen tettem. :wink: :D

Az árak úgy néznek ki, hogy Buda és Újbuda: 2899.-, XIII. kerület és Zugló: 2699.- 12-től 17-ig.

Többiek??? :roll: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Újbudán kedvesek voltak, felőlem mehetünk megint oda. :) Bár nekem teljesen mind1. :)

KépKép
KépKép
mni

Az újbudai nekem jó messze van :(, oda megint csak úgy tudok menni, ha visz valaki.

Ha a zuglóiba kell foglalni, akkor azt szívesen intézem, fizetem, stb.

Mi legyen?

Ha egyikbe sem lenne hely, akkor próbálkozzunk a göröggel, stb..

Kép

Kép
mzx

Felhívtam a zuglói Trófeát, hogy mennyire vannak dugig aznap, erre közölték, hogy a december olyan forgalmas, hogy 2 turnusra van osztva az ebédidiő: 1/2 12-től 2-ig, illetve 1/2 3-tól 5-ig, azaz nem lehet hosszan maradni. Ez szívás! :( Hely egyébként lenne aznapra is még sok.

Kép

Kép
mzx

Decemberben mindenki ennyire megőrül??? Hétfő délben mindenhol csúcsforgalom van? Nem is gondoltam... :(

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok Csajszik!
Mni:2008,03,29,-re vagyok kiírva,Kórház: Berettyóújfalu, Afp:0,49, Nevünk nincs, tesó szintén és 5kiló jött már fel!
Kvaszeva:Köszi a kérdésed már jobban vagyok!
Ma is voltam bőrgyógyon és kaptam beutalót Debrecenbe a klinikára! Ma kiderült, hogy a rüh-nek semmi nyoma csak az allergiám (a kenőcsre) maradt meg! Úgyhogy holnap a Harmadik Doki fog megvizsgálni, és remélem az már az utolsó!

Kép
enikoe182

Az újbudai Trófeát kézbe veszi valaki? Ha ott is ilyen turnusfelezés van, akkor mi legyen? Kölyök oda sem érne, csak a 2. turnusra.

A Rákóczi úton, a Blahától nem messze van egy Pasta Dost nevű, szintén egyenáras hely, de szerintem messze nincs olyan jó, mint a Trófeák.

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!!

Pókerarc!!!

Nagyon jót nevettem rajtatok mert én még csak most néztem meg a ma esti játékosokat de ti már tájékozottabbak vagytok mint én!!!!
Cukik vagytok!!
Nem én vagyok az a Petra de ezen a héten leszek azt már tudom mert velük voltam felvételen!!!
Mni-től tudom ám csak én is hogy meg lehet nézni az aznapi játékosokat eddig nállunk is kb az volt mint mpatr-nél csak a lányom ültettem oda szólj ha látod anyát!!!
Egyszer olyan édi volt, megkérdezte hogy ha hasonlít az is jó???

Tali!!!!!!

Most látom hogy lemaradtunk a mongolról pedig ma láttam hol van arra járok suliba és megnéztem!!

Nekem mind1 hol lesz csak legyen!!!!!!
Taxit ismét vállalok ha valakinek ez lenne az akadály!!!!

Ha a mongol tele szerintem is maradjunk a trófeánál, nekem tetszett minden, csak a dátum és az idő maradjon, ha lehet!!!
Az ár ebédidőben ott is elfogadható és lehet válogatni na meg sokat enni!!!!
:oops: :oops:

Valaki foglaljon légyszi!!!!!!!

:P

puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Sajnos, az Újbudai Trófeában is turnusbontás van... 12-14-ig :( Hely amúgy lenne. :(

KépKép
KépKép
mni

Mi legyen? Menjünk így is Trófeába, vagy hívjam fel a görögöt? Vagy legyen a vega? Vagy új ötlet???

Kép

Kép
mzx

Margit körúti Trófea? Vagy az annyira rossz?

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Sajnálattal olvastam,hogy nincs már hely a mongol étteremben.
A Trófeánál a két óra meg nem sok ami most egy turnust jelent. :(

Én amondó vagyok, hogy mivel annyian beleéltük már magunkat a mongol étterembe (köztük én is), januárban ( na nem az elején), amikor kihevertük az ünnepek alatti kajákat lehetne viszont ott egy utolsó várandós tali. Februárban már nyűgösek leszünk, na és bármi megtörténhet((az elején még inkább ne).
Na persze ezt ahogy leírtam ettől még nem jutunk előrébb a decemberi talival.... :?

Mzx!
A Blahánál lévő étterem milyen? Tudsz róla bővebben írni?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Hát ismerkedjünk egy kicsit ezzel a hellyel...

http://www.pastadost.hu/

Aztán lehet, hogy itt is teltház van decemberben.
:?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Gondolom akkor minden trófeába turnusbontás van, bár nekem úgy is jó, ha nektek jó!
de más ötlet is jöhet csak szerintem olyan helyre menjünk ahol fix az ár , már átrágtuk hogy miért :wink:

pussz pussz

pepike

Kép

Kép
pepike

Tand
Gratulálok Grétához!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?