Sziasztok!
A ti babóitok napközben mennyit alszanak? Az enyém délelőtt gyakorlatilag semmit, délután meg változó, ha tudunk sétálni a babakocsiban sokat alszik (tegnap pl. 2,5 órát) meg mondjuk még 1 fél órát aztán annyi.
Mi a fürdésnek 7-1/4 8 körül állunk neki és attól függ, hogy mennyire fáradt 1/2 8 3/4 8-ra végzünk, utána kaja és legkésőbb 1/2 9-kor alszik.
Tegnap úgy csináltam, mint Micimackó, mondtam, hogy gondolj, gondolj. És eszembe jutott, hogy abban a topikban ahová Rékával írtam, ott is 3 hónapos korban kezdődtek nagyon sok babánál az alvásgondok. Mivel ezek a problémák általában mindegyiknél a 3 hós oltás után jöttek ki, mi akkor arra fogtuk. De mi még csak ma fogjuk megkapni. Tehát én nem foghatom erre. Valószínűleg ez valami életkori sajátosság ami ugye majd előbb-utóbb el fog múlni.
Fogzás: a múltor olvastam egy másik topikban egy gyógynövényekből álló fogzáskönnyítőről, ha jól emlékszem Gengigel a neve, akkor megnéztem a neten azt hiszem 1700 Ft körül van, ez állítólag anyatej ízű. Én Rékánál a Dentinox-ot használtam, de azt csak 2*-3* lehet egy nap a lidokaintartalma miatt. Én inkább csak éjszaka használtam és amint be lett kenve az ínye már csönd is lett és aludt tovább.
(egyszer fájt sógorom foga, pont abban az időszakban amikor nálunk is nagy fogzás volt. bekentük az ínyét dentinoxal és totál leérzéstelenítette neki. utána elment és vett magának a patikában
)
Szabina, boldog hófordulót. Milyen fura, hogy nemrég még azt vártuk, hogy kibújjanak a pocakból, most meg már 4 hónaposak.
Nagyon helyes fiaid vannak
Dimet, a te lánykád is nagyon édes.
Franciska, őszinte elismerésem az idegeidért. Én nem tudnám tutujgatni hajnalokig a kis seggét az biztos. Mivel az enyém kiscsaj is csak babakocsiban hajlandó aludni, vettem egy sportkocsit és napközben most abban legalább elalszik. Ezt még nem próbáltad, hogy babakocsiban elaltatni este?
Réka mindig azt mondja, hogy nem álmos. Akkor jönnek a kifogások, hogy éhes, szomjas, pisilni kell, kakilni kell stb. Aztán ha végre elalszik lenyom sokszor 2-2,5 órát is. Na persze, ő nem álmos és fáradt azért alszik ennyit.