Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Folyt.
Névnapozás a 7végén lesz sztem megtartva szüleim és hugomék is ekkor köszöntenének.
A szűk család még természtesen aznap és nagyon édesek voltak, ZSolti pl. rajzolt nekem.:)
Páromtól több mindent kaptam, de ami nagyon ari volt egy kis tigrist, amit befújt az illatával, mondván, nem lehet mindig velem sajnos, de ekkor itt lesz ő és talán így hamarabb eltelik, amíg haza ér.

Koda: szépeket csináltál.
Én idén a sima ablaknyitogatós mellett döntök sztem, mert nincs időm mást csinálni...gyártom karira a meglepiket.

Üveggömb: kis befőttesüvegből.:)
Most ez az egyik kedvencem.
Vagy a karácsonyfa! Mécses az alja, szaloncukor-drót az ága és a levele gyöngy.

Majd csinálok képeket is.

A sütésről meg mézeskalács sütik tutti lesznek és habcsók is, imádják fűzni őket és megenni is.:)

Mennem kell, később még benézek.

Kép
sziszike1000
 
 


Koda!
Csodaszépek amiket csináltál! Egyszerűen nem találok szavakat. Tényleg ezzel kéne foglalkoznod! Nem csodálom, hogy az óvónénik kihasználnak!

Titi!
Nagyon aranyos Szandika ahogy az öledben szundizik! Rólunk majd hétfő délután írok, akkor már sokkal okosabb leszek.

Miki:
Nekem muszáj Áginak is csomagot csinálnom, mert Zsolti megkérdezte, hogy Áginak is hoz-e a Mikulás ajándékot. Mondtam, hogy persze, mert ő jó kislány, és ugye a jó gyerekek kapnak ajándékot.

Erzsike, Juci!
Mikor talizunk? Fontos lenne. Találtam már helyszínt, unokahúgom elvállalta az ingyen könyvelést. Szóval lépni kéne...

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok,

Látom azért kezd beindulni a lelkesedés Miki iránt!!! :)

Titi,
én se minenképp csinálnék Livinek miki-csomagot, de ha már Mikulásozunk, akkor egy pindurka belefér!!! :) Mégiscsak ez az első Mikulása... :D
Édesek vagytok a képen!

Koda,
istenem, te nagyon ügyes vagy!!! Nincs nálatok mondjuk egy kreatív bolt? Nem tudnál oda menni tanfolyamokat tartani? Nálunk Pesten sok ilyen van, és igencsak van keresletje!!! Mi (Karcsival együtt) két éve Vivinek éjjel titokban varrogattuk az adventi zsákjait :) Keresek róla majd képet :)
Tegnap én is találtam egy tök jót itt a neten, azt tervezem, hogy megcsinálom Vivinek.
Kép

Eszter,
annyira örülök, hogy jól vagytok és a doki így állt hozzád!!!
Nagyon várom hogy hozzál képet, akármilyen rosszul is sikerült, látni szeretném!!!
Várom a krampusz ötleteket. Vivim egyszer volt farsangkor, megpróbálom megkeresni a képet...

Momo,
tessél eljönni most Mikulásozni!!! Nem lehet ám,hogy mindig mindenből kimaradsz!!! Ennyi kikapcsolódás nektek is kell. CSak egy órát venne el az életetekből!! ...már nagyon rég nem láttunk. A kicsi fiadat meg még pocakban. :twisted: :roll:

Na, megpróbálom röviden leírni, hogy mi van velünk.
Karcsi volt tárgyaláson a volt nejével gyerektartás ügyben, ahol azt állapították meg, hogy "oké, Karcsinak 3 gyereke van, így 33%-ot vonnak." Vivit nem veszik figyelembe. Rá törvényileg az vonatkozik, hogy fizessen utána az apja... Hiába neveli 7 éve őt Karcsi. Vicces mi?? Most irtam levelet az apjának, hogy dönthet, vagy megyek gyerektartást követelni, feljelenteni, vagy lemond Viviről, hogy Karcsi örökbe fogadhassa. Még nincs válasz... Jó kis harc lesz mindenesetre. Most a családjogi törvény olvassuk ezerrel, mert azért nem ennyire fehér-fekete minden mint amennyire a bírónő mondta. Sajnos nem előtte olvasta el Karcsi, de így a következő tárgyalásra már felkészülten tud menni. Azt írja a tövény, hogy KÖTELES a háztartásába hozott gyerekről gondoskodni, és figyelembe kell venni, mindenkit aki a háztartásába tartozik... Úgyhogy a bírónő is bekaphatja!!! (bocs) :evil: :evil:

Zsuzsa,
a férjedhez nem nagyon tudok mit hozzászólni. Neked kell eldönteni, hogy mit szeretnél, de én Évával értek egyet. Egy gyereknek nem az a legfontosabb, hogy apával nőjjön fel, hanem hogy nyugodt légkörben.
Rettenetes amin keresztül mész és nagyon ügyes vagy, hogy felhívtad a csajt!!! Le a kalappal előtted!

Lányok,
a Mikulás nem ér rá 6.-án, úgyhogy úgy kell szervezni. Sőt, szerintem mindenképp hétvégére kellene rakni, hogy tutira mindenki tudjon szervezkedni.
Mondjuk 9.-e vasárnap, mert akkor Titiék is ráérnek!!!!
Ugye lányok, aki tud az pasival jön?? Szegény Karcsim ne legyen már egyedül... Oké, hogy ő a Mikulás, na de mégis!

Össze kellene szednünk akkor ki jön, és a véleményeket még mindig várjuk a csomaggal kapcsolatosan!!! Amit írt Mesi a csomagban, az kinek felel meg???

Felnőttek:
1 Juci-apa?
2 Sziszike
3 Brimo
4 Zsuzsa
5 Eszter+apa?
6 Titi+apa?
7 Mesi
8 Éva+apa?
9 Erzsike+apa?
10 Én+Mikulás
11 Momo?
12 Eszterke?
13 Fidoli?
14 Gyöngyi+apa?
15 Virág nem jössz haza véletlenül???
KIT HAGYTAM KI??? (nehogy megharagudjon az illető, hanem szóljon, mert én sem vagyok tökéletes)

Legkisebb bébik:
1 Ági
2 Boti
3 Kicsibébi :) Szandika
4 Livi

Kicsik:
1 Dudi
2 Zsolti, Anna, Bence
3 Csenge
4 Áron, Dávid
5 Zsoltika
6 Balázs
7 Marci?
8 Kristóf?
9 Mishal?
10 Sára
11 Rezi
12 Nimród???

Nagyok:
1 Bálint
2 Janka
3 Bubu
4 Vivi

A nagyoknak se mondjuk el, hogy lesz csomagjuk, okés? Juci, mit szólnál, ha megkapnák a Dechatlonos órát amit kinéztünk??? Vagy hagyjuk meg karácsonyi ajándéknak, mert azért az 2000valamennyi volt…?!
Van valami ötletetek nekik? Eszter?

Ha valakinek nem írtam most, az azért van, mert ez a Mikulás van a fejemben, hogy hogy lenne a legjobb!? Nagyon várom, hogy mindenki jelezze, hogy jó-e a vasárnap, illetve hogy elkezdjük szervezni. Helyszín, kinek mi lenne a legjobb?? Amiket felraktam megnézitek??
Szerintem ennyi embernek nem lesz elég a 46 nm, úgyhogy szerintem legalább 80-100 nm-be kellene gondolkodnunk, hogy legyen helyük mozogni is a gyerekeknek.

Na, abbahagyom, mert még a végén kitiltotok a szervezkedésem miatt.

Millió puszi,
Ági
Kép
csné
 
 

 
 

Ági!
Jelentem, minket hagytál ki :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: De bizti azért, mert tudtad, hogy mi úgy sem tudunk menni :( :wink:

Titi:)
jaj de jó, hogy jösz hozzánk :) Annyira várlak benneteket! majd megbeszéljük a részleteket!

Eszterke!
Neked mikor lenne a legjobb a tali? Melyik nap? És délelőtt vagy délután?

Jaj Lányok, mindenkinek nagyon köszönöm az elismeréseket! Olyan jó ilyenkor a kicsi szívemnek :lol: Nagyon kedvesek vagytok!!!!!! És ha bárkinek kell ilyesmi, szívesen elkészítem!

Jaj, Bencus felébredt. Most akkor csak ennyit tudtam írni...jövök!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Megint rohanok,ma vendégségbe jönnek anyumék,főzök,takarítok.Nagyon örülök,hogy mindenki ennyire lelkes az ünneplés miatt. :D

Ági!

Nem tudom sajnos,hogy a férjem ráér e,ez nála sajnos csak az utolsó pillanatban dől el,de ha ráér,naná,hogy viszem. :D Milyen dechatlonos órát láttatok? Én bevallom nem gondoltam drága ajándékra mikire,csak édességre(mármint a nagyoknak),de ha ti így látjátok jónak,akkor természetesen legyen 2000 körül.Csak arra gondoltam,hogy ahoz még ugye jön a terembérlet ára,meg egy kis üdítő,nasi és a végén jó drága mulatság lesz.Nem ? De az is igaz,hogy minden drága és a gyerekeke meg a játéknak örülnek.Ti hogy látjátok?Meg mondjuk a nagyon gagyi csokik hiába olcsók senki nem eszi meg,így drágább mint a jó.Az óra viszont érdekelne,bár inkább Karira gondoltam,mert akkor én mindíg több apró,nem egy nagy ajándékot szoktam venni.De ha ti meg mostanra,attól sem zárkózom el. :roll: :lol: Jól leírtam. :lol: Sajna én nem tudok levelezni a gyerek apjával,mert nem tudom hová küldhetném a levelet,így nálunk marad minden változatlan.De nektek nagyon sok szerencsét hozzá és kitartást. :wink:

Koda!

Nekem is nagyon tetszenek,amiket készítettél.Nagyon ügyes vagy és jól osztod be az időd a fiúk mellett,hogy így tudsz alkotni. :D

Megyek takarítani. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Télapó: nálunk a mikulás csak édességet hoz, cukrot, diót, mogyorót, mint a dalban.
Jézuska hozza a játékokat.

Inkább minőségi télapó , mint játék és valamilyen gagyi miku.

Sztem egy ilyen összejövetelen nem az a lényeg, hogy mindenki sok és nagy dolgokat kapjon, mint pl. órát, hanem, hogy együtt vagyunk és a gyerekek találkoznak a mikulással.
Sztem adhatna nekik egy szaloncukrot annak is ugyanúgy örülnének.

Nálunk 5e éjjel jön a miku és reggel nagy örömmel bontogatnak.:)

Természtesen, ha a többség másképpen dönt énsem húzom ki magamat, de az auchanban már 1000 forintért lehet kapni Tibi csomagot, amiben van játék is. Vagy mi a Milkát még, amit vesszük.

ZSolti most erre a Marslakócskák vitamin mellé járó ajándékra vágyik, majd jhéten meglesem miaz.

Puszi

Kép
sziszike1000
 
 


Eszter,
nagyrész én is csak csokit, gyümit szoktam rakni a Mikulás csomagba, de azért egy kis apróságot bele szoktam csempészni. Az órát szerintem is inkább karácsonyra fogja megkapni Vivi, csak azért merült fel bennem, mert amikor Juciékkal történt az a "véletlen cipővásárlás együtt" akkor a lányok annyira rácsaptak az órárá :)
Majd ha megveszem, akkor csinálok róla képet, hogy te is lássad. Szerintem nem annyira extra, csak a csajok nagyon beleszerettek! (amugy egyforma bakancsot is vetettek :))

Sziszike,
én megmondom őszíntén az egységcsomagoknak amilyeneket az áruházakban árulnak, nem vagyok híve. Nem tudom miért, de nekem nem jönnek be... A minőségi csokival egyetértek!!

Koda,
igen, téged szándékosan hagytalak ki, bár rettenetesen fájó szívvel!! Olyan jó lett volna ha mindannyian együtt tudunk ünnepelni, mint egy "nagy család" :lol: :wink: :lol:
csné
 
 


Sziasztok!

Az órát inkább azért kérdezem,mert egyre nehezebb ajándékot venni a gyereknek.A játékok már nem annyira kötik le,csak a legó és a számítógép,viszont meglepit vár,bontogatna és nehéz dolog olyat venni,ami nem kacat lesz.Az óra meg hasznos és ha jópofa,akkor jó lenne Bálintnak is.Meg még MP3-at akar,azt vadászok majd olcsóbbat. :roll: Amúgy nálunk is hoz valami kis játékot a miki,de tényleg kicsit,és az édesség a lényeg.Szerintem is inkább mi csomagoljuk össze a csomagot,kindertoji az legyen benne,mert azt minden korosztály bírja.Meg ugye valami ehető mikifigura és pár apró csoki az ehető fajtából.(szerintem) Meg akkor jön a meglepi apróság.A legkisebbeknek talán lehetne valami szép csörgős állatka,az 1 év körüliekre már írtatok valamit.Hú csajok,egész sok korosztály gyerkőcünk van.Na jó, akkor írjatok sokan,kinek hogy volna a legjobb és ki fog alakulni.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Hello LÁnyok!
CSak 2 mondat , mert készünk Nyíregyre a nagyimhoz:

KODA,
HIHETETLENÜL ÜGYES VAGY!!!!!MESTERFOKON MŰVELED!!!!!! ÉRDEMES LENNE EGY HOBBYMŰVÉSZ BOLTOT NYITNOD :lol: :lol:

Mi is mennénk akkor a Mikulásbuliba Kristóffal, ha 9-én lesz (8-án nem tudnánk) Süssek valamit, vagy veszünk rágcsálnivalókat? NAgyon szívesen sütök....

Este próbálok bővebben jönni....

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Sziasztok!

Kinder-igen az nagyon szeretik!

Én a kicsiknek, illetve Bencének mégcsak fehércsokit mernék adni, de, majd meglátjuk kap-e:)

Kinderből a 2éven aluliaknak sztem nem a tojást kellene venni, hanem a tejszeletét.

Összecsomagoltakból én a Tibiset szoktam venni és a milkát, ált. bábot adnak hozzá, amit nagyon szeretnek a gyerekek.:)

Viszont egyetrtek a válogatott finomságokkal.:)

Ma estére ujjbábozok nekik, már alig várják..régebben volt paravánunk is, de a kicsi lakásban nem fért el, elvittük anyuékhoz, most meg nincs meg, pedig az szupi volt.

Rohannom kell, puszilunk mindenkit.

Ha 7végére esik apa is jön velünk!

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Kedves Édesanyák!

Újabb ingyen letölthető érdekességek kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra Látogassatok el.

A lenti linken az "Érdekességek" menüpontnál találtok egy listát a feltöltött darabokról.

Sokak kérésére sikerült kedvezőbb feltételeket kialakítani a pszichologiai tanácsadásban: www.pszichologia.mlap.hu

barátsággal, Nisreen
nisreen
 
 


Sziasztok!

Ági! Igazad van, hogy ennyiünknek már nagyobb terem kell, amíg nem írtad le, h mennyien vagyunk valahogy nem is gondoltam, h ilyen sokan :lol:
Szerintem is a mini korosztálynak is kellene vmi picike játék egy mikizacskóban inkább azért, mert az egyel nagyobbak egyből azt kérdeznék, h ők miért nem kaptak.

Voltunk ma anyósoméknál, egész jól átvészeltük a napot, csak Babó egy kicsit nyűgi volt a fogacskája miatt.
verzsike
 
 


...a puszi lemradt :lol:
verzsike
 
 


Hali!

Mesi!

Koszi,edes vagy. De utolag mondta a hugom,hogy olyan kell aki vizsgaztat is..gondolom azt nem teszed,igaz? :lol:

Eszter!

ANyukadek latogattak? Veluk laksz,nem?Vagyis kulon laktok,csak egy hazban..na,jo,nem okoskodok. Mi jot foztel? :lol:

Koda!

Hihetetlenul ugyes vagy,annyira szep minden ami kikerul a kezed alol,tenyleg ezzel kellene foglalkoznod!!! :lol: Fiacskaid hogy turok,vagy este csinalod ezeket?

Verzsike!

Fogacska hol tart,latszik mar valami?Olyan nagy mar Babo,o is mar kisfiu mintsem bebi..legalabbis a legutobbi foton. :lol:
Tobbiektol bocsi,megyek is tovabb.

Ez az eso,ho nagyon betesz nekunk,sartenger a kert,nem lehet ultetni. :roll: Holnap jonnek folytatni a konyhakat,gardrobokat,parkettazas ma lett kesz. :lol:
Es Mishal egesz jol elvolt,igaz szabadon maszkalhatott,jo kismalac is lett a vegere.

Titi!

Olyan edes ahogy alszik! :lol:

Puszi mindenkinek aki kimaradt! :lol:
momo35
 
 


Sziasztok!

Olvasslak titeket mindennap, csak írni nincs időm. A tanulás nagyon lassan halad. Ráadásul holnap még bálba is megyünk. Ovis bál, persze ma már ovi se volt a Rezinek, mert mindenki a bálra készül. Mindig nagyon szép díszítést csinálnak az óvonők. Biztos jó lesz kikapcsolódni egy kicsit.

Mikulás buli nagyon jól hangzik. REmélem eljutunk. Már mondtam a páromnak is, és eddig még azt mondta, hogy ő is eljön.

Tulajdonképpen Eszter miattad jöttem, mert holnap már nem lesz időm írni, ezért kicsit előbb, de : NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!

Ja, és ma van anyukám szülinapja, meg ugye lassan a névnapja is (Erzsébet), úgyhogy vasárnap buli lesz náluk. Délután meg nálunk, de erről majd később írok.

Ne tudjátok meg, de minden nap úgy alszom el, hogy szinte mindenkinek írok (persze csak gondolatban).


A másik fontos dolog amit még nem is meséltem nektek, hogy a mi kis drágánk már egyedül megy. Feláll, és már kotor is. Persze azért még néha esik, épp ezért még jobban oda kell rá figyelni, mert ő persze nem fél. Csak mosolyog, és megy :lol: :lol: :lol:

Igyekszem többet jönni, és nem haragudjatok hogy csak magunkról írtam. Hiányoztok nagyon!

Puszi:Gyöngyi
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok Lányok!

Eszter!
Boldog szülinapot!!!!

Lányok!
Ne haragudjatok, de alig van időm ideülni! Amikor meg tudnék, akkor itthon van a nagylányom és képtelenség bejutni a szobájába! (Sajnos csak ott fér el a gép)
Én is nagyon szívesen segítek a mikulás ünnep körül bármiben!
Most elmegyünk szánkózni! :lol: Kékestetőre! :lol:

Este azért benézek!

Sok puszi mindenkinek és nagyon szép hétvégét kívánok!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Eszter!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!


Kép

Puszi,
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

De kihalt most a topic, merre jártok??????

ESZTER! Kép

Itt van anyukám, most elvitte Babót sétálni. Én meg takarítottam egész nap, szinte nem is látszik semmi, mert ajtót mostam, szekrényben, a spejzben pakoltam meg ilyesmi. De jól elfáradtam.

Puszi
verzsike
 
 


Bocsi Eszter a kép valamiért a neved elé került, de neked szól!
verzsike
 
 


Drága Eszter!

Nagyon sok boldogságot kívánunk!
Marci, Bencus, Gábor , Timi

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Drága Eszter,

Kívánok Neked erőt, egészséget és sok-sok boldogságot szülinapod alkalmából!!!
Zita


Kép

Zita
KépKép
fidoli
 
 


DRAGA ESZTER!

KIVANOK NEKED BOLDOGSAGOT,EGESZSEGET,GAZDAGSAGOT!
KIVANOM HOGY MINDEN ALMOD VALORA VALJON!
momo35
 
 


A szulinapod alkalmabol lemaradt. :roll: :lol:
momo35
 
 


Hello Lányok!!!!

Itt vagyok , ragyogok...
megpróbálok senkit sem kihagyni :)

Koda, hihetetlen milyen szép dolgokat csinálsz!!!!! nem is tudom hogy van időd ezekre, én amikor üvegfestést is gyorsan csinálom amíg Marci alszik, mert ha ébren van ... ahéten is cseréltem a tintapatront a nyomtatóban Ő meg megszerezte az üreset, és összekente a kezét, tök fekete volt,,, utána meg a falat...

Éva, milyen volt Kékestetőn?? Én Bánkútra szeretnék eljutni szánkózni, vagy lehet hogy korai Marcival??

Eszter, BOLDOG SZÜLINAPOT! nem 80-ban születtél véletlenül?(tudod keresem a közös pontokat) Ja és képet nem tettél a macikádról, kíváncsi vagyok ám rá nagyon!

Gyöngyi, milyen volt a bál? jól éreztétek magatokat??

Momo: Ha beköltöztök jön a párod is, és hármasban lesztek? Vagy egyenlőre marad minden így? Viszomt az eggyütt alvás nem megoldás én úg ygondolom próbálj meg ellenálni és sz@rjál a szomszédokra!Talán Mishalt is megviseli a költözés....

Ági, tök jó hogy Karcsi elvállalta a Mikit.nekünk úgy van a meló hogy naponta 8-4-ig , és hathetente egy hét forrónyom amikor nappal -éjszaka-és két szabad.

Fidoli, csak ketten mentek Krisivel nagyiékhoz, vagy apa is? és meddig maradtok? Neked cumizik Kristóf? Nálunk kezd kialakulni a cumifüggőség...

Zsuzsa: Éva ötletén nem gondolkozol, kicsit külön ??

Mesi, nagyon szépen tartja magát Ágika!!!! Tök ari ! Nekünk Marci ilyenidősen folyton ordított ha hasra tettük, aztán gyógytornász lett a vége, de pár kezelés megtette hatását .Egyépként miből korrepetálsz?

Titi, hogy vagytok orrfolyás?

Virág , hol vagy? milyen a meló?meggyógyultál?

Sziszike, tök rendes férjed van, a karácsonyfa dísz is jól hangzik kíváncsi is vagyok hogy néz ki.

Verzsike, a takarításról ne is beszéljünk mer elájulok ha a fürdőszobámra na meg a konyhámra gondolok de legalább neked van aki elvigye Botit. Egyépként szoptatod, vagy tápit kap?

KépKép
eszterke80
 
 


jujj , Kicsit kihagytam :oops: mostanában keveset írsz, gondolom nagyon el vagy foglalva, te vágtad le Dudi haját? én nem merem nehogy elrontsam , már egyszer voltunk fodrásznál és megint aktuális lenne..

RÓlunk:tuti hogy nem tudunk menni a mikizésre, bár közelebb laknánk már megint ezt mondom!!! Képzeljétek a nővéremnek megint kisbabája lesz ,,( mi egyszerre voltunk terhesek 2 hónap van a két gyerek között, ) egy hete derült ki és azóta mondogatja nekem hogy megint milyen jó lenne, és mi is próbálkozzunk .. egész héten ez jár az eszemben :oops:
A hétvégén nem megyünk sehová, össznépi szülinapi party lesz vasárnap Anyós+sógornő+unokahúg előkarácsony...
Na pusszantás mindenkinek, ha még eszembe jut valami jövök vissza!!

Jó éjt!

KépKép
eszterke80
 
 


Eszter Boldog születésnapot!
Kép


Ma csak ennyire ugrotam be.:)

Puszi lányok.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok,
csak gyorsan reagálni szeretnék Juci írására.

Kicsit letörtem most, hogy hogy is lesz csomag úgy, hogy mindenkinek jó legyen...
Szerintem az lenne a legjobb, hogyha mindenki a sajátjának csinálna csomagot, azt rak bele amit szeretne és annyiért amennyiért szeretne! Talán ez lenne a legjobb. Mindenki rárakja valahogy a gyerek nevét, hogy a Mikulás megismerje, és az majd odaadja...

????

A hely nekem tökéletes amit Zsuzsa mondott, csak azt le is kéne foglalni, úgyhogy nem kéne sokáig húzni a dolgot!!!

Még azt se tudjuk, hogy ki jön és ki nem?!?!

puszi
csné
 
 


Sziasztok!

Este írok többet, most csak annyi, h kellenek nekünk székek meg ilyesmi a terembe? Mert voltunk múlt héten a zuglói műv. központban baba-mama klubban. Egy aránylag nagy terem a közepén szőnyeggel és vannak játékok is. Annyi a hátránya, h nekünk is a szőnyegre kellene ülni. Egy kanapé meg egy kis asztal van csak. Esetleg megkérdezhetem azt is.
Bár tökéletesen megfelel az is amit Zsuzsa írt. Gondolom maradhatunk 3 órát is, ha nem férünk bele az időbe. :wink:

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a köszöntést. :D Persze nincs egy percem sem.Hiába,most,hogy betöltöttem a 23-at :lol:

A Mikiünnephez szeretnék szólni.Nekem is az a megoldás volna a legszimpibb,hogy mindenki hoz egy csomit,amire ráírja a gyereke nevét és Mikibá azt adja át.Így nem kell kompromisszumot kötni,senkit sem terhel a felelősség,nagy vásárlás,cipekedés,és nem lehet kudarc sem.Csak abban maradjunk,hogy senki ne 1 szaloncukit és ne is egy toronyórát tegyen a zacsiba. :lol: Így szerintem teljes lesz az öröm,hiszen a saját gyerkőcét mindenki maga ismeri és azt is ,hogy ő maga mit ad neki szívesen.Mi a véleményetek?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Lányok, sűrű-sűrű elnézést, hogy nem tudok jönni, majd leírom alkalomadtán... kicsibébi ma már jobban alszik, de tegnap csak 2 órát aludtam éjszaka! :(

Csak jelezni szeretném, hogy nekünk tökéletes a 9-e!!! Mi biztos, hogy megyünk ketten a bébivel, apuka még nem biztos, ők hajnalban jönnek haza a céges kirándulásból, nem tudom, mennyire lesz kedve kimozdulni aznap.
Így 2 fővel tutira megyünk!
És köszönjük szépen a dátumot, ez nekünk így fantasztikus! 8-án úgyis már hazajövünk!

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan:

Eszter!
Utólag is boldog szülinapot!

Erzsike!
Boldog névnapot előre is, bár ezt már mondtam a telefonban.

Miki:
Én elfogult vagyok az ovis játszót illetően, illetve bölcsis. Ebbe a bölcsibe fog járni Ágika, és nekünk tényleg közel van : :lol:
De ha máshol lesz, annyi lenne a kérésem, hogy a 7-es busz vonaláról alacsonypadlós járművel meg lehessen közelíteni mozgólépcsőzés és aluljárózás nélkül. Tudjátok, egy testvérbabakocsit nem olyan könnyű cipelni.
A mindenki-saját-csomag ötlet nekem jó.
Ja, és én+2 gyerek mennénk, és jó a 9-e.

Juci!
Erzsikével szerda (21-e) délelőtti talit beszéltünk meg. Jó lenne, ha ti is jönnétek, mert tényleg lépni kellene a vállalkozásban, ha akarjuk csinálni.

Zsuzsi!
Köszi a csizmát, jó lett Zsoltinak!
Kedden torna? 10-kor megint alakformáló lesz!

Most mennem kell...

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Momo! Kész már a konyha? Nagyon kíváncsi vagyok rá.

Gyöngyi! De ügyes Sára! Raksz fel menős képet? Milyen volt a bál? Voltál suliban szombaton? MA milyen buli volt nálatok?

Éva! Remélem jó volt szánkózni. Csak Balázst vittétek vagy a lányok is voltak?

Eszterke! Még szopizik Botond, mindig aggódok, hogy nem lesz elég tejcsim, szeretném ha fél éves koráig csak szopizhatna.
Lesz akkor kistesó? Vagy annyira azért nem gondolkodtál el?

Kicsi! Visszanéztem, a Zsuzsa által javasolt játszó 10.000 Ft két órára szeméylektől függetlenül.

Titi! Ugye azért nincsen komoly baj???? Ha kell valami segítség csak szólj!

Mesi, Zsuzsa! Annyira írígykedek a torna miatt, már nagyon vágyom egy kis mozgásra a babakocsi tologatáson kívül.

Babó már alszik, nem igen szokott ilyen korán, nem tudom mikor kel majd.
Dec 09. Nekünk szupi. A férjem attól függ jön-e, h mennyi apuka lesz (nagyon pasisan állt a dologhoz, először nem akart, de aztán megegyeztünk, hogy ha többen jönnek akkor ő is, ha nem lesz meccse.

Jó éjt!
verzsike
 
 


Sziasztok Lányok!
Mesi!
Mindenképpen elmegyek értetek mint a multkor!
Nehogy már bkv-val gyertek a mikihez! :wink: :wink:
Én is jó ötletnek tartom,hogy vegyük meg a gyerekeknek az ajándékokat és irjuk rá a nevüket a csomagra!


Képzeljétek Csengének Pillangó himlője van! :evil: :evil: :evil:
Hallottatok már róla? :shock: :shock:
Nagyon nagy láza volt 3 napig, a nyakán a nyirokmirigy meg volt duzzadva.
Kapot antibiotikumot szerdától mert azt mondták tüszös mandula gyulladása van.Szombatra viszont kipöttyösödött és ma levittem az ügyeletre azt mondták azt ne adjam tovább,most fenisztil cseppeket kap és ha ettől elmulnak a pöttyök akkor allergis ha nem akkor a himlő.
Eddig nem multak el söt!
De hogy mitől van azt nem tudta elmondani a doki néni!! :evil:
A neten sem találtam rá konkrét választ! :?: :?:
Majd remélem holnap okosabb leszek!

Kicsi!
Kérlek mindennképpen ird meg mi lesz a mikulás találkozóval!!
Nem nagyon tudok jönni mostanában! :cry: :cry:
Annyi dolgom van de gondolom neked is!
Majd beszélünk telefonon!

Mindenkinek szép estét! :D
Sziasztok!

Ja de mindig olvaslak benneteket!! :lol: :lol:

Eszter!
Boldog születésnapot kívánunk!!

brimo
 
 


Sziasztok Lányok!
A hétvége fantasztikus volt, holnap jövök mesélni!

Brimo!
Most miattad írok!
Halottam már a lepkehimlőről, gondolom arról van szó.
Balázsnak augusztusban volt egy olyan betegsége, amiről a mai napig nem tudjuk, hogy mi is volt. 40 fok feletti lázzal, tüszősmandulának tűnő tünetekkel, máj és lép nagyobbodással.
Pöttyösödés a 3. naptól. Mivel mi kórházban voltunk, gyorsan kiderült, hogy nem bakteriális eredetű a betegség, tehát nem tüszősmandula!
Most nem akarlak nagyon összezavarni, de a pöttyösödés valószínűleg a vírussal fertőzött szervezet reakciója az antibiotikumra.
Ez nem jelenti, hogy allergiás lenne az antibiotikumra, de helyes, hogy elhagytátok. (természetesen csak orvosi utasításra!)
A gyerekbetegségek nagyon tréfásak! Számtalan vírus okoz pöttyösödét és még hasonlítanak is egymásra. Szóval nem nagyon szokták kutatni, hogy ez melyik! Nagyon komoly vizsgálatok kellenének hozzá, sok vérvétellel.... Ha vírus, akkor tök mindegy melyik. Egyiknek sincs terápiája, azon kívül, hogy gondosan ápolgatod és vigyázol....Mivel biztos vagyok benne, hogy ezt teszed, szerintem hamar meggyógyultok!

Éva

Kép
balimama
 
 


Timi!
Köszi a felajánlást!

Nem a 3 napos lázról van szó? 3 napig láz, aztán pöttyök.
Ez nekünk is volt Zsoltival, és tényleg csak fenistil cseppeket adnak rá.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Jó reggelt!

Erzsike Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!

Kép


Miku: Én+apa+3 manó
Mi jönnénk tutti!!!

Ha meg van a végső hely, belinkelnétek?
Nekem is mindegy, hogy a földre kell ülni, nem ez a lényeg-együtt vagyunk és a télapóval találkozhatnak.:)

A csomagok, talán tényleg, úgy a legjobbak, hogy mi készítjük őket össze. Rá a neveket és amikor jövünk óvatossan odaadjuk vagy lerakjuk valahova.....de, ha a másik verzió van abban is benne vagyunk!

Süssek valamit? Vagy inni hozzunk?
Ezt is beszéljük meg.

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Erzsike!
Boldog névnapot kívánunk!


Kép

Éva

Kép
balimama
 
 


Erzsike!

Isten éltessen nagyon sokáig erőben, egészségeben, örömteli babázásban!

Zita


Kép

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Sziasztok!

Éva!
Köszönöm a tájékoztatást pont ennyit találtam róla a neten de vajon mitöl lehet,talán soha nem tudjuk meg. :roll: :roll:
Reggel voltunk a doki néninél ö sem mondott többet róla. :cry:
Már jól van csibe a pöttyök is elmúlóban vannak! :D :D
Az oltásokat elhalasztotta Dec.5-re.
Mindegy.

Az ünnepségre természetesen én is sütnék mondjuk mézes puszedlit karácsonyos formákkal! :lol: :lol:
Már nagyon várom,hogy mindenkivel találkozzak!

Szép napot mindenkinek!!

brimo
 
 



Sziasztok Lányok!
Ha Balázskám elalszik én is jövök bővebben, egyelőre csak szeretném jelezni, hogy mi is megyünk a Mikulásra, apa, anya, Balázska és lehetséges (csütörtökön kiderül), ha megengeditek, akkor talán Emesét is vinnénk!
Nekem is a játszóházas ötlet tetszik! Egyébként mi is oda jártunk Emesével bölcsibe! :lol: Ráadásul a lányok apukája is arra felé lakik, szóval útba esne!
Az ajándékozás is így lesz a legjobb, (mindenki megveszi magának) így biztos a siker!
Sütést, főzést és egyebeket én is szívesen vállalok!

Éva

Kép
balimama
 
 


Ja! Emesém 10 éves, pont a nagyokkal egy korosztály! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva,
Hát hogyne jöhetne!!! Sőt, én speciel nagyon örülök neki, hogy megismerhetem a lánykádat!! :)
Ő nem akar krampusz lenni??? :?: :?: :wink:

Brimo,
én ilyet még nem hallottam. Én is csak ezt a három napos lázat hallottam amit Mesi írt! Nem semmi, hogy mik vannak. Vigyázz a kicsi lányodra, és gyógyuljatok hamar!

Lányok,
segítsetek!! Livikémnek a "szilárd" ételektől (alma, banán...) eléggé szorulása van. Mivel lehet segíteni neki ezen? Kap folyamatosan mostmár gyerekteát, meg hipp gyümilevet vettem neki tegap, hogy hátha azoktól rendeződik jobban...

Örülök, hogy egyre jobban kezd kialakulni a Mikulás!!!

puszi,
Ági
csné
 
 


Ági!
Még csak almát és banánt esztek? Próbálkozhatnál szerintem sütőtökkel, vagy más rostossal, de szerintem ebben a többiek jobban tudnak segíteni, mert én csak 6 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást.

Majd megtudakolom Emesétől, hogy mit szólna a krampuszkodáshoz. :lol:

Mindjárt teszek fel hétvégi havazós képeket! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Térdig érő hóban:
Kép

Azért visszanézünk:
Kép

Készül a hóember:
Kép

Éva

Kép
balimama
 
 


Már majdnem kész:
Kép

Ez pedig a kedvenc! Ennyire elfáradtam:
Kép

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Anubias
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!
Remélem jól sikerült anyudék látogatása is és a kics családod is meglepett téged.

Virág, Verzsike
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok mind a kettőtöknek!

Virág
Megint nagyon eltüntél mi van veled. Tessék jelentkezni!

Verzsike
Látom túl vagytok egy újabb anyós nézésen. Örülök, hogy nem volt bibi és most viszonyleg nyugis volt a hangulat.
Babónak látszik már melyik foga akar ennyire előbújni?

Balimama
Hú de jó, hogy hoznád a nyagylányodat is a Miulásbuliba. Végre őt is megismerhetjük.
Mi van Balázs fejével teljesen rendbe jött már nincs rajta kötés?

folyt köv

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Újra itt

Balimama
De szuperek a képek. Nagyon irígy vagyok a kirándulásotokra.

Kicsi
Hogy áltok a lakás témával. Sikerült még elkapnod a párodat a tévébe merülés előtt?
Köszi neked, hogy megint kézbeveszed a kis topikunk háziasszonyi teendőit és rendszerezed ki hány fővel jön stb...

Csné
Áronnál én is így jártam. Ha mersz adjál Livikének sütőtököt és baracklevet. Nestlé vagy hipp nem is tudom melyiket itattam vele. Igaz nekem 6 hónapos már elmúlt mikor elkezdtül a gyümiket. Sütőtököt már lehet kapni süsd meg te és egy kis babavízzel turmixold el így biztosan nincs benne semi ami árthat neki.

Fidoli
Hú én még nem is halottam erről a betegségről, csak a 3 napos lázról amit Mesi is írt.
Gyógyuljatok meg hamar!

Mesi
Ugyan beszéltünk telefonon, de én ide is leírom.
Oké a torna holnap 9-re ott vagyunk.
Örülök, hogy jó lett a csizma Zsoltikának. Hordja egésséggel!

Eszterke
Na hogy viszonyulsz a tesó gondolatához? A párod mit szól hozzá?
Gratulálok a tesódkénak így látatlanul is!

Titi
Remélem nincs baj. Gyere mesélj kibuktál valamin?
Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakáid vannak megint. Kitartást hidd el egyszer aludni fog kicsibébi.

Mikulásbulira mi is mennénk továbbra is én és a két fiú.
Szerintem is a legjobb ötlet, hogy mindenki maga állít össze csomagot a saját gyermekének. Majd ráírjuk a nekveket, hogy a Mikulás is tudja kié.
Hol lesz végül van már végleges helyszín?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Siasztok!

Úgy tűnik még tart a hétvége...

Éva! Szupi képeket hoztál, az elfáradós nekem is a kedvencem.

Virág! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Zsuzsa! Magatokról nem írtálé semmit, hogy telt a hétvége?
Babónak úgy tűnik majdnem egyszerre akar kibújni az alsó két foga, már mindkettő nagyon éles és átsejlik az ínyén.

Babó ma egész nap csak aludt. Remélem nem lesz beteg, mert pénteken felhozták anyósomékhoz az uncsitesóját aki beteg volt :cry: .
Mióta hatajöttünk olyan kis elesett szegény, meg folyik az orra.

Eszter! CSak azért hívtalak, mert a 17. kerületben sétáltunk délután (apának ott volt meccse) összefuthattunk volna.

Puszi
verzsike
 
 


Erzsike, Virág,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!

Kép
csné
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: