Na újra szent a béke itthon, de nem kommentálta a dolgokat, csak bocsánatot kért...
De csajok, én sem a szülés előtt akartam visszamenni dolgozni, hanem jóval utána! Szóval, hogy nem főfoglalkozású anyaként élném le az életem.. Bár ki tudja, azt se gondoltam, hogy 26 évesen szülök, és most eléggé errefelé áll a dolog
Na ok, téma lezárva..
Azt hiszem folytatom a rég elásott naplóm, azzal nem untatok senkit
Kata,
kb 4 hetesen (akkor azt hittem csak 2
), az aktuális piros napok előtt gyanítottam, de gondoltam, kivárjuk. Már egy hete volt émelygés, és feszült a mellem, de gondoltam: hát visszatértek a tabletta nélküli élet nyűgjei.. Aztán, mikor egy napot késett (ami még soha nem fordult elő), vettem két tesztet (már félszeg vigyorral az arcomon) és a délutáni poztív lett, aztán a reggelit a férjemmel csináltam, az is pozitív, és irány a doki.
Te mikor tudtad vagy érezted meg?
Jaj, a minap tartottam a kezemben egy két hetes babát, hát minden bizonytalanságom elszállt! Azóta is vele álmodom - persze az álmomban a mienk..
És köszönöm a tippeket, ami az ajándékozásokat illeti, mert vittem a mamának is valamit, és úgy örült, pedig ilyenkor még biztos nincs elege a babaholmiktól.