Új privát üzeneted érkezett!

Borsika!Szerintem is baba bármikor lehet :D Te mikor vetted észre a tüneteket?

Lego!Hát nálunk apa velem híztott mert amit megkivántam evett velem :lol: Szerencsére én nem lettem annyi kg mint ő de ez a kép a kedvencem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Jajjj elfelejtettem,pedig ezt akartam elsőnek..... :lol:

Viki
GRATULA!!!! Tudtam én.:) Hol voltatok UH-n? Nálunk se sikerült túl jó képeket csinálni,hasonló okok miatt,de sebaj.A lényeg,hogy minden rendben.

És még ezt is....
Tegnap este voltam dokinál....hát nem túl fényes a helyzet...Méhszáj 2200-as,fehérje a vizeletben ismét,vérnyomi még határeset,de most napi 3x mérnem kell+ kedden UH...kiváncsi,hogy 1 hét alatt mennyit fejlődik...nem tetszett neki,hogy kisebb Hédi.:(:( Szorítsatok,nem akarok rossz híreket kapni!
Vendég

Lego!Szorítok,hogy minden jó legyen :!: :!:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Lego!

En is szoritok!

Magi
Vendég

Na újra szent a béke itthon, de nem kommentálta a dolgokat, csak bocsánatot kért...
De csajok, én sem a szülés előtt akartam visszamenni dolgozni, hanem jóval utána! Szóval, hogy nem főfoglalkozású anyaként élném le az életem.. Bár ki tudja, azt se gondoltam, hogy 26 évesen szülök, és most eléggé errefelé áll a dolog :D :D

Na ok, téma lezárva..

Azt hiszem folytatom a rég elásott naplóm, azzal nem untatok senkit :D

Kata,
kb 4 hetesen (akkor azt hittem csak 2 :D ), az aktuális piros napok előtt gyanítottam, de gondoltam, kivárjuk. Már egy hete volt émelygés, és feszült a mellem, de gondoltam: hát visszatértek a tabletta nélküli élet nyűgjei.. Aztán, mikor egy napot késett (ami még soha nem fordult elő), vettem két tesztet (már félszeg vigyorral az arcomon) és a délutáni poztív lett, aztán a reggelit a férjemmel csináltam, az is pozitív, és irány a doki.

Te mikor tudtad vagy érezted meg?

Jaj, a minap tartottam a kezemben egy két hetes babát, hát minden bizonytalanságom elszállt! Azóta is vele álmodom - persze az álmomban a mienk.. :)

És köszönöm a tippeket, ami az ajándékozásokat illeti, mert vittem a mamának is valamit, és úgy örült, pedig ilyenkor még biztos nincs elege a babaholmiktól.
Vendég

lego, szorítok!!
Hú, nagyon nagyon remélem, hogy nem lesz semmi gond!!!

mit jelent az, ha fehérje van a vizeletben?
Vendég

Köszi Csajok!

Közben beszéltem Bettivel. :)
Remélem nem tart sokáig a szomorkás hangulata és újra csatlakozni fog.Végülis hol van még 2008 vége. :wink: Igaz Betti???? :wink: :wink: :wink:

Borsika
Első babámmal toxémiás voltam,ami azzal járt,hogy fehérje volt a pisiben,magas volt a vérnyomim,rengeteget híztam (sok volt a víz rajtam). Ez remélem most nem ismétlődik meg.Nem szeretném...
Bár fehérje mástól is lehet a vizeletben...doki írt is fel hüvelytablettát megelőzésképp,folyásom még nincs. Bárcsak ez lenne a probléma... :roll:
Vendég

Borsika!Ez érdekes de én anno megéreztem,hogy megfogant Zsófi.Akkor még 12órában dolgoztam és el is felejtettem a dolgot nekem mikor késett 1napot negatív lett a teszt és minden nap az lett nagyon betojtam,hogy más bajom van rák...stb már majdnem temetem magam mikor pénteken a névnapomon pozítiv lett :lol: A legszebb névnapi ajándékom volt ráadásul a szülinapom körülre vártam :D Én most émelygek meg a mellbimbom érzékeny de nem élek bele semmit majd jönn ha jönni akkar.Igaz?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

lego!
Remelem igazad lesz vissza jon Betti!

Drukkolok neked en is, hogy ne legyen toxemia.

Borsika!
Zolit en is megereztem.
Most meg csak onnan tudtam hogy pe utani 2-3. napon mar kezdtem barnazni.
Most is elkezdodott, de fel nap utan abbamaradt.
Na akkor magamban mar tudtam hogy valami tortenik odabent a pocakban.

Kata!
Szep ajandek lehetett. :lol:

Betti!
Azert tudom, hogy olvasol.
Tessek irni is.

Magi
Vendég

Lego,
remélem tényleg, hogy valami más lesz az oka! Drukkolok! addig is, míg kiderül, vigyázz magadra!

Biztos nalam is lesznek majd megszorítasok.. most ugyan meg bizakodo vagyok, de hat nem vagyok tul sportos, es foleg, mindenen felkapom a vizet.. De azt persze nem szeretnem ha kis hisztis babam lenne.. Próbálok mantrázni, de nem megy :?
Mit tegyek?

Kata
Tényleg akkor jön, ha akar, ő biztos jobban tudja hogy mikor a legjobb neki :D
(de azert suttyomban szorítok, hogy most legyen az a legjobb :D )
Akcióztatok valamit azon, hogy milyen nemű legyen?
Vendég

Sziasztok

Hát nálam a munka úgy alakult, hogy a második gyerek után vissza akartam menni dolgozni, de nehezen szokt a bölcsit, állandóan sírt, ezért aztán hagytam a dlgot, és utána jött a Réka.
MAjd vele is vissz akartam menni gyes mellett, de ugyan az volt a heléyzet mint a NOrbinál. Meg a munkahely sem volt igazi.

De én is úgy vagyok vele hogy amig az eü-ben a 3 műszakért annyi pénzt kapok mint most a gyes meg a családi együtt akkor miért dolgozzak 3 műszakban. Na meg a másik hogy a 3 gyerek és a főiskola mindenhol akadály volt.
Így most maradok itthon főállásún addig mindenképpen amig a sulit el nem végzem, ha jön negyedk akkor meg pláne. Ha meg nem lesz több baba, mert nem jön össze akkor majd még meglátom mi lesz.

Hát a mai hőm sajnos megint 36,5 volt, lehet hogy abba hagyom ezt az egész méricskélést, mert csak idegesítem magam.
Viszont olyan székrekedésem van, hogy majd meg bolondulok.

Betti gyere légyszi. Látod nekem is milyen régóta nem jön össze, még sem adom fel. Milyen régen volt június vége, mikor abba hagytam a gyógyszert.

Többieknek megy a drukk.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Lego remélem nem lesz semmi komoly, nekem most a hólyaghurut miatt volt fehérje a vizeletben, szóval lehet hogy te is megfáztál, terhesség alatt gyakran van ez tünet nélkül. Nekem szerencsére már elmúlt.

Kép

gabi1

Lányok!
Nem kéretni akarom magam és nagyon hiányoztok!Megkönnyeztem a soraitokat!
Így jövök hozzátok csak máskor ha nyavajgok térítsetek vissza a földre ne legyek ilyen szörnyű :twisted:
mert én nem ilyen gyagya vagyok aki kiborul a mencsi miatt de ez most nagyon levert és megvárom a szopi végét addig meg nektek szurkolok és szorítok de nagyon!
KÖSZÖNÖM!!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Borsika!Nekünk teljesen mindegy fiú vagy lány mind a kettönek örülünk.Ti igen?Aranyos vagy,hogy szorítasz majd kiderül :lol:

Gabi!Én is abba hagytam a méricskélést.Meg azt se néztem mikor van peteérés.Engem ezek agasztottak.Megpróbálok nem ezen agyalni meg nem figyelni a testemre :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Betti!

Na vegre, hogy itt vagy.
Tolem nyavajoghatsz.
En is szoktam.
Foleg ma reggel buktam ki, de hat azert vagyunk itt, hogy esmast meghallgassuk es tamogassuk, illetve, hogy oruljunk egymasnak.
Szoval tessek feldobodni.

En szoktam olvasni a lombikos topicot es halat adok az istennek, hogy van mar egy gyerekem. Legyunk halasak azert az egyert is, aztan majd ossze jon a kovetkezo is. Mi mar anyak lehetunk.
Van aki mar ott az utolso lombikot csinalja es azon izgul, hogy ha nem sikerul soha nem lehet anya. Orokbe sem fogadhatnak mar, mert idosek.
Szoval gondold ilyenkor mindig azt, hogy de jo nekunk mar van es lehet meg. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata, Gabi, Ibici meg mindenki masnak!

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Magi
Vendég

Naná,hogy amikor itthon vagyok és ráérek nincs netszolgáltatás!!! :evil: :evil: :evil:

Betti!
Hurrá!!!!Már azon gondolkodtam,hogy megdorgállak! Komolyan elfilóztam azon,hogy valahogy észhez kell téríteni TÉGED!!!
Magi már írta,...de én is leírom,hogy SEMMI SINCS VESZVE!És nem kell feladni azért mert Réka szopik,egyszer már volt pozitív teszted...Hajrá!

MAgi abban is igazat adok,hogy VAN MÁR (min) 1 egészséges gyermekünk,sokaknak ez már a csúcs!Nem szabad elfelejteni... :wink:

Kata,Gabi
Így van.Menjen minden a maga módján. Ha nem parázunk,idegeskedünk annyit a baba is könnyebben jön majd. :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

lego!

A lombikos topicba, mikor valakinek + lesz a tesztje nekem is akkora boldogsag, hogy azt el sem tudom mondani.
Hihetetlen min mehetnek keresztul.
Halat adok erte, hogy nekunk nem kell ezt vegigcsinalni.

Betti!
Tudom ez nem vigasztal teged.
De mikor megyek Zoliert az oviba es mikor meglat es kiszalad hozzam es kiabalja, hogy anyuci mar ugy vartalak es megolel es puszilgat es mondja, hogy mennyire szeret, na azt az erzest nem tudom elmondani, bizti neked is van ilyen.
Nekunk ez mar megadatott es mar ezert is halas vagyok, ha nem jonne meg a masodik, akkor is.
Sokszor attol felek, hogy ezt a szeretetet, hogy tudom majd megosztani ket gyerek kozott. Bizti sikerulni fog, bar meg nem fogom fel, hogyan.

Magi
Vendég

Annyira rosszul vagyok ma,hogy csináltam egy tesztet de negatív lett utána beírta kalkulátorba igazából HA terhes vagyok még csak 2hetes 6napos ezt még lehetettlen lenne kimutatni.Igaz?De akkor miért vannak tipikus jelek?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Talan azert, mert pszichesen produkalod.
Nekem a rosszulletek joval a + teszt utan jottek.
Mikor kene megjonnie?
Mikor volt a ped?

Magi
Vendég

Magi!Hát most éppen nem görcsölök azon,hogy terhes vagyok-e.Jövö hét pénteken kéne megjönnie :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata
Szerintem is még korai lenne a pozitív teszt...saját példámból kiindulva...
A tünetek nekem is jóval a teszt után jöttek,kb 6-7 hetes lehettem.

Bettiiiiiiii????? :wink:
Vendég

A csudába de mérges vagyok!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ugyebár múlt héten utaltam a pénzt az árzuhanásra a hintáért....ma írtam nekik,hogy mi a csuda van már,mert még mindig nem érkezett meg a hinta...
A válasz:még nem kaptak ilyen tipusu hintát a matteltől...minden napra igérik,de nem érkezik meg.Szóval felajánlottak 2 másikat,értékkülönbözet visszafizetésével...DE NEKEM AZA HINTA KELL!!!!!Miért árusítják ha nincs is belőle????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Elképesztő!
És ha nem írok nekik nem is tudom mi a fene van...azért nem 1-2 ezer Ft-ról van szó..... :evil:

Bocsi az OFFért
Vendég

Sziasztok

Lego hát igen sokszor előfordul hogy ha az ember nem hívja őket akkor nem jelentkeznek, miközben a pénz meg ott van náluk.:(

Kata szerintem is korai még a teszt, hiszen a peteérés után ha sikerült a fogamzás akkor kb 7 nap mikor elkezdődik a beágyazódás, és utána kezd el termelődni a hcg hormon, és ha már van annyi a vérben, akkor kezd el tüneteket okozni. Addig max csak azt érzi a z ember hogy valahogy más a helyzet. Drukkolok neked nagyon, hogy sikerüljön. Már megérdemelnénk.

Ibici neked is megy a drukk.

Betti írtam privit.

Nálama helyzet hogy ma 36,7 volt a hőm. És egyetlen tünetem ami van, hogy egyfolytában fáj a hasam alja, tompán, és épen csak annyira hogy még elviselhető de érzem. Mi lehet ez?

Most elezdjem a palástfüvet inni? Vagy már nem lehet?

Itt a hőgörbém

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 57600_.png

Kép

gabi1

épen= éppen

Kép

gabi1

Hello Csajok!
Jó tudom,hogy korai volt a teszt egyébként szerintem nekünk most se jött össze de nem bánkodom.Zsófinál is 3hónap kellett mikor abab hagytam a gyógyót igy majd január körül várom,hogy összejöjön :lol:

Lego!Hogy vagy?Vérnyomás?Én is olyan vagyok ha bele élem magam valamibe akkor nekem az kell :lol: És ha várnátok egy kicsit akkor nem kapnak?

Gabi!Te szedsz Elevitet?A tea mire is kell a hólyagodra?Bocsi elfelejtettem már :oops:

Ibica!Hol vagy?Ne tüny el :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata igen szedek elevitet 2-3 naponta, meg folsavat mindennap.
Elkezdtem inni cickafarkfű teát, amit a ciklus elsőfelében kell a peteérésig, majd utána a palástfüvet, a második felében, ami gondolom a beágyazódást segíti ha van mit. Pontosan nem tudom.

Kép

gabi1

Ugy látom engem nem is hiányol senki! :(
Na mindegy!
Tegnap megint nagyon parás és szar napom volt...1 körül észleltem, hogy megint vérzek egy kicsit...és ez most nem is barnás volt, hanem vér színű....hívtam a párom, hazajött melóhelyről.... bementünk a korházba....és most jön a felháborító rész...meg sem vizsgáltak. Azt mondták a 10. hétig akkor sem vizsgálnak ha normálisna megjön a mensi, csak akkor ha több mint egy hete vérzik valaki. :(
Szerencsére belőlem nem ömlött a vér, csak épphogy valamicse, de akkor is magyon beparáztam. Azzal magyarázták, hogy pont a 7. és 10. hét között tapad meg a lepény a méh falán, és igy felsérthet ereket, ami csekély, fájdalom nélküli vérzést okozhat. Na, hát ettől nem igazán nyugodtam meg! Főleg, hogy ma már hányingerem sem volt, ami eddig mindennaposank volt mondható egy pár napja.... eddig utáltam a hányingert, de most azt mondom, hogy jobban örülnék neki ha lenne, mert akkor tudom, hogy babó jól van... :(
Szóval ez van...melleim viszon fájnak, álomkórom megvan, mégsem vagyok igazán nyugodt... és itt olyan sincs, hogy magán. :( szóval most várni tudunk csak. Itt egy szem uh lesz a 22.héten asszem. Remélem anya el tudta intézni hogy otthon elmenjek. Addig meg marad a para. Bár azt sem akarom túlzásba vinni, mert az idegeskedés sem tesz jót. De ez a bizonytalanság meg mégkevésbé....

Na, ez van. Bocsi, hogy hosszú lettem!

d.dodó

Dodo!

Ez tenyleg durva! :twisted: Nekem magas, h ez igy mukodik a fejlett orszagokban, mig nalunk sokkal korultekintobbek. Nem vagyok en a tulkezeles hive, de ez megiscsak sok :twisted: Ugyanez az allapot van itt, Angliaban, en mar reg eldontottem, h ha sikerul a tesoprojekt, mindenkeppen otthon fogom a vizsgalatokat intezni, itt csak ha muszaj, es mindenkeppen otthon szulok.
Megis, most tul sok valasztasod nincs, mi lenne ha fel tudnal hivni egy otthoni orvost, h legalabb nyugtasson meg?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Lego!

Szoritok, h minden rendben legyen!!!! :)

Betti!

Bocsasd meg magadnak a nyavalygasaidat, nem mindennapi helyzet ez a mostani :wink: Nekunk fel sem tunik, elvegre mi is azt tesszuk :oops: Ertem en mirol beszelsz, gyere amikor kedved meg erod van! :wink:
Koszi, mi is szoritunk :wink:

bangham

Sziasztok!

Dodó!

Sajnálom, valóban nagyon gáz, hogy ennyire nem is foglalkoznak ott az emberrel, komolyan nem is gondoltam volna! :( Azért vigyázz magadra, minden rendben lesz!

Lego!

Én itt Pécsett voltam a Medison ultrahangcenterben. Hogy vagy, mi van a vérnyomásoddal?

Én vérnyomim úgy tűnik rendben van, amióta itthon mértem 122/87-nél nem volt magasabb egyszer sem :) (kopp-kopp-kopp)

Képzeljétem, megyek osztálytalálkozóra, úgy kb.20percmúlva :) :lol: MOst így 2 év után először megyek gyerek és férj nélkül emberek közé! :lol: (nem ér kinevetni, csak nekem magamat :oops: :wink: )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Nem nevetek, de azert egy picit lehet csudalkozni :o :lol: En azert idonkent meg-megszokok, bar nem hosszu ideig... :roll:

bangham

Jo szorakozast!
Aztan ne azon tessek aggodni, h hogyan talaljak fel magukat a fiuk! :wink: :lol:

bangham

Dodó!Dehogy nem hiányolunk.Tényleg durva hogy meg se néztek.én már azt semm értettem miért nem csinálnak hüvelyi UH-t itthon az elsö 3hónapba az kötelezö ha vetélést okoznak nem lenne az :roll: Nem tudsz valahogy elutazni a magán dokihoz havonta egyszer?

Viki!Jó szórakozást :lol: Én is megszokatm szökni néha de akkor olyan lelkiismeret furdalásom van :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
ESIK A HÓÓÓÓ!!!És már így is elég "sok" van. :D :D :D

Viki
Remélem jól szórakoztál.Néha kell egy kis kikapcs. :wink:

Dodó
Ne gondold,hogy nem hiányolunk! :wink: Én spec ma éjjel épp "Rólad" álmodtam. :lol: :lol: Vagyis a topikról...de senkinek a nevére nem emlékszem,csak a Tiedére. :lol: :lol:
Jól vagy???

Betti!
Hová tűntél???
Magi????

Csajok,köszike...a vérnyomim most okés.Max 130/80...DE!!!! :cry: :cry: :cry: Elkezdtem vizesedni.... :cry: :cry: elég komolyan...estére elefántlábaim vannak,zokini bevág,bokám eltűnik,kezem mint a tuskó....ÁÁÁÁafenébe! :evil: :evil: Kicsit korán jött.Megint nem úszom meg 20kg alatt.... :cry: :cry: :cry:

Pusszantok mindenkit
Vendég

Legó!
Nagyon sajnálom :(
Mi ilyenkor a teendő mert azért még van hátra egy pár hét?Dorkával is ilyen korán jelentkezett?
Itt is szép a hó csak viharos szél van!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Jó reggelt mindenkinek!

Moni!
Sajnos nem tudok senki dokit felhívni, nincs is akit ismernék. Móron aki a dokim volt, ő már németországban praktizál, mert Móron bezárták a szülészetet! :(

Viki!
Én is ebben reménykedem, hogy minden rendben lesz....most reggelre megint volt hányingerem :) Sosem gondoltam, hogy valaha igy fogok neki örülni!!

Kata!
Minden hónapban hazautazni magánhoz, képtelenség...sajna nincs arra felesleges 60.000Ft-unk hogy megvegyük a repjegyet, meg akkor még a pénz amit egy magán doki elkérne! :?

Lego!
Na, csak az én nevemre emlékeztél? És mit álmodtál a topikkal kapcsolatban?

Csajok, én tegnap este fél 7-kor elaludtam....8-kor felkeltem zuhanyoznio, és mentem is vissza aludni, ma reggel 8-ig aludtam egyhuzamban! :)

d.dodó

Sziasztok!

Kata!
Nem tűntem ám el!!Jól esik,hogy hiányzom.
Való színű,hogy nem pocakosan jöttem haza,mert már barnásodom :( :( :(

Legó!
Vigyázz magatokra!!!Nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen.Pihenj sokat!!!

Betti!
Örülök,hogy meggondoltad magad és újra ittvagy köztünk!!!Meglátod mi is babásak leszünk!!Sajna nekem sem jött össze most sem,de nagyon jó itt,mert mindenki így kezdte és támogatjuk egymás lelkecskéjét!!

dodó!
Reméljük minden rendben van és,ha haza jöttök gyönyörű babás képeket fogsz nekünk mutogatni az UH-ról!!

Juteszembe képek,nem felejtettemel,de apának annyi ideje nincs,hogy a gépre feltegye.Amint meglesz küldöm.Mióta haza jöttünk Tapolcáról nem győzi magát utólérni a munkából!!

Viki!
Milyen volt az osztály tali?

Gabi,Móni Kata megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++

Magi!
Hogy vagy?

Borsika!
Hogy vagy?Örülök,hogy minden rendben van köztetek apával!!Mi tegnap gyerek nevelési nem egyetértésünk miatt sikerült össze szólalkozni.Általában meg van az összhang,de tegnap más volt,ilyen is van :( :( :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Ibica!Ne szomorkodj együtt alakítjuk meg a 2008ősz-téli babucik topikját.Ok? :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Betti
Hogy mi a teendőőő????Hát most annyi,hogy mérem a nyomit,odafigyelek,almát eszem ezerrel meg pihi,pihi,pihi felpolcolt lábakkal...
Remélem csak átmeneti...lehet a hó hozta ezt a hatást....

Dodó
Álom:sok értelme nem volt,csak neteztem....irogattam a topikokba.Magi még régebben feltett,asszem Pertugáliából rendelt plüss rugijára és a Te nevedre emlékszem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezt nézzétek.....és megállás nélkül esik...
Kép
Vendég

legó!
Gyönyörű a hó,de itt miért nem esik????
Hol laktok?

Kata!
Ha jól számolok akkor még az augusztus is előttünk van,nem?
Vagy rosszul számolok?De,ha ősz vagy tél nekem már mindegy csak lenne :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

ibici!
Magi is barnázott picit :wink:

legó!
nálunk is ilyen gyönyörű a táj .Nem tudom hogy fogok dolgozni menni!Akkor pihenj sokat Dorka megérti hogy ezt kell tenned?Várja már a tesót?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Bárcsak igazad lenne!!De sajna úgyérzem,hogy megfog jönni. :cry: :cry: :cry: :cry:

De jó nektek,hogy kinéztek az ablakon és gyönyörű havas minden és szép világos lesz tőle minden.Nagyon szeretem a havat!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk miért nem esik??????????Itt valami eső szemerkél és minden szürke :( :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Ibica!Na jó tényleg augusztus vége még lehet a mienk :lol:

EZ NEM IGAZSÁG!!!!!!Itt csak az eső esik :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Tegnap suliban voltam, vizsgaztam.
Ma meg mentunk fotozni.
Nagyon szupik lettek a kepek, de meg nem kaptam meg, mert retusalnak rajta par dolgot.
Szoval a jovohet masodik feleben kell erte menni.
Szerintem csutortok, vagy pentek lesz, de inkabb csutortok.

most megyek, mert nagyon faradt vagyok.

Magi
Vendég

Bocsi Csajok,hogy fájdítom a szívetek. :roll: :lol:

Én örülök a hónap,bár várhatott volna még.Remélem ez a novemberi hóesés nem azt jelenti,hogy karácsonykor minden tök száraz lesz.... :?

Betti
Nagyon várja már Dorka Hédit.És olyan érdekes,de mintha tudná,hogy milyen is lesz...mi fog történni.... :D Pihenésben ellenem van,de azért szerencsére van segítségem.
Nyugi,holnapra talán jobb lesz a helyzet.

Ibici
Zalában vagyunk...tehát jó 250km-re tőletek....azért ez a különbség.:)

Magi
Hogy sikerült a vizsga???
Kiváncsi vagyok a képekre.Gondolom élveztétek a fotózást.

Anyóséknál vagyunk...jól besütiztem... :shock: :?
Vendég

Lego!

Fotozas szupi volt.
Olyan gyorsan eltelt az a ket ora, mig fotozott, hogy eszre sem vettuk.
Kepeket, meg majd teszek fel, ha meglesznek.
Apa utal fenykepezkedni, de ez neki is nagyon tetszett.

A vizsgat nem nem tudom milyen lett, mert irasbeli volt, de szerintem meglesz.

Szep nalatok nagyon a ho.
Kar, hogy itt nincs. :(

Orulok, hogy rendezodott a vernyomi, de sajnalom a vizesedest.
Azert vigyazz magatokra nagyon.

Magi
Vendég

Sziasztok

Vendégek voltak ma nálunk, mert szülinapoztunk, jó kajcsit főztünk, volt fincsi torta szép virágok.

Dodó nagyon vigyázz magadra, pihizz amennyit csak tudsz, mész így holnap suliba? szedjen a magnéziumot.

Lego sajnálom a vizesedést, egyél sok zellert, petrezselymet, ezek mind vízhajtók, remélem nem lesz semmi baj, még jó lenne ha egy jó darabig bent lennea kiscsajszi.

Magi várom a képeket biztos szupik lesznek, nekem Apa imád fotózni, bár idén nem sokat fényképezett, majd karácsonykor bepótoljuk.
Meg most lettek fényképek az oviban és a suliban is, úgy hogy majd azt felteszem.

Kép

gabi1

Gabi!

Jol emlekszem neked es apjuknak van a szulinapja?
Ha igen akkor BOLDOG SZULINAPOT!

Hod hogy alakult?

Magi
Vendég

Magi igen nekem lesz holnap, páromnak meg szerdán lesz. De a sógorom is 19-én született. és anyunak is holnap lesz a névnapja.

Hőm ma is 36,7 volt, és fájnak a mellbimbóim.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 44000_.png

Kép

gabi1

Magi köszönöm szépen.

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?