Új privát üzeneted érkezett!

Melcsi!
Bocsánat,ugy rémlett! :oops:
Ilyen turos-gyümölcsös dolgokra emlékeztem,mintha te irtad volna.....de akkor tévedtem! :oops:
Nekünk sem jött ki a bcg! :(
De a mi orvosunk azt mondja nem szurja mégegyszer mert máshol ez az oltás már nincs is!
De én két tüz között állok mert a védönö meg hivogat hogy mikor oltja már ujra a gyereket az orvos és mindenféle papirral jön!A doktornö meg nem oltja! :shock:
Én már nem tudom mi a jo!Ha ezzel beszélek ennek adok igazat ha azzal akkor annak! :?
Orsi?????

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!
Neked igazad van, de ezt még régen irtam mikor Emese volt kicsi!
Én egyszerüen a gyümölcshöz szoktam turót tenni, vagy joghurtot. A turót pediglen saját készitésüt, nekünk házi tejet hoznak ui. Abból megaltatok egy kb 4 dl-s bögrével, kihevitem, és az 2x-re elég volt a gyümi mellé. Persze ma már magában eszik csak gyümölcsöt. Luku meg még magában.
nekem is azt mondta a doki, hogy nyugaton már nem is oltanak, ettől függetlenü a magyar protokoll az az hogy meg kel ismételni. Én kérném is, ebben a tüdőbeteg országban ez nem árt! Jó jó, hogy rossz ált. állapot, meg lakáskörülmények, meg egyebek, aztán mégsi van 1 ismerős, boltban dolgozik, tök normális meg minden és tbc-s lett! Nyilván valami vevőtől kapta el, vagy fél évig volt kórházban! Inkább jobb félni...
Orsi!
Valóban nem billegtél, ez igaz! Csak ez nekem még gyerek nélkül is elképesztó magas és billegős cipő! :)

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi :D
máshogy vagyunk szokva :) én va. 10 éve magassarkúban járok, nagyon-nagyon ritkán veszítem el az egyensúlyom.

Anikó :)
szerintem ha a bcg benne van az oltási listában itt MO-n, akkor köteles az orvos oltani.
és a tbc tényleg megint feljövőben van... szóval én kiharcolnám.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Anikó: azt a nagyobbat is lehet a Brendonban kapni? Ezek milyen áron vannak?
Zorka BCG-je tegnap fakadt ki...

Orsi: Lili is szépen fejlődik...bele sem merek gondolni Zorka hány kg lesz fél évesen :)

tiko
 
 


Emma,
Boldog hófordulót Zalánnak! :D (Bár már tuti nem olvasod, mindig én vagyok az utolsó mostanában – sose tudok aludni éjszaka, a nappal meg a gyereké – nem is hagy más választást! :? :roll: )

Bandika,
Sajnálom, hogy rosszak az éjszakáitok. :( Nem lehet, hogy éhes marad és azért nem akar visszaaludni? Nálunk tök változó, hol 5-6x kel fel éjszaka, hol csak 2x. Sajna azért inkább az előbbi! :?

Orsi,
Hova kéne neked annyit fogyni, ne viccelj! Még hogy 10-13 kg! :shock: Ausztriába hová szoktatok menni síelni? Mi Szlovákiába szoktunk menni, én is nagyon várom már! Bár én is inkább sétálgató vagyok, most legalább már van is kire fogni! ( A raftingos fuldoklásom óta kicsit beszari lettem. Azóta még egy körhintában is a veszélyt látom! :? :roll: )

Zsu,
Szerintem is még korai lenne. :D Ezen a linken találsz leírást:
http://www.babaszoba.hu/services/todo
meg ezen:
http://www.informed.hu/eletmod/care/dev ... _hid=71797

Andi,
Akkor azért neked sincsenek vékonyka fiaid! :D Mikor teszel fel róluk képet?

Pompi,
Jó nagy Bencsi –bébi! :D

Zsuzsi,
Én a Brendonban vettem hőtárolós tányérkát. Még nem használtuk ugyan, de biztos jó lesz! :D

Petyaanya :D ,
Te mikor teszel fel képet Eszterről?

Katyerina :D ,
Hová mentek?

Tiko,
Szép kis súlya van Zorkának is! :D Miért kell ecsetelésre járnod?

Kata,
Húú, ez a táska is milyen szép! Elég extrém! :D Az ára is! :D Bálintra rövid ujjú bodyt adsz és rá egy pólót? Vagy nem értem… :oops: Én hosszú ujjúra szoktam pólót v. mellényt vagy még egy hosszú ujjút, ha sétálunk vagy ha hidegebb helyre megyünk. Bár itthon csak egy hosszú ujjú bodyban van meg gatyuszban. A kérdéseidre én nem tudok válaszolni…

Anikó,
Szegény Ágolyó, hogy nem fér a fürdős ülésbe… :D (gonoszgonosz :lol: ) Kár, hogy ilyen kicsi, pedig tényleg jóképű kis ülőke! :D Apa is odavan az ülésért! Nektek melyik lyukba van befűzve? Nekünk felülről az utolsó előttibe. Kicsit aggódom, hogyha majd az utolsóba kell fűzni, akkor nem lesz elég az öv hossza! Főleg kabátostól! :?
Már én is kinéztem ezt a FP asztali játékot, de a család nem engedi megvenni, merthogy evésnél a kajára figyeljen! :? (Bár még semmit se eszik… :D ) A tbc-vel kapcsolatban szerintem is adasd be! Ha egyszer megkapja, az télleg elég hosszadalmas! Egyszer voltam tüdőszanatóriumban, volt ott egy csoport tbc-s is, de azok hónapokra rendezkedtek oda be – hát elég gáz! Elkaphatja bárkitől ám! A tbc nagyon fertőz!

Melcsi,
Nem Olivérnek volt az átmosás, hanem Kristóf unokatesónak. :( De sokat nem javított a szemén, még mindig váladékozik… :twisted:
Kuki téma:
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=268
szerintem ne húzogasd még neki. Ki mondta, hogy mostantól már kell? Én a gyerekorvosunknak is megmondtam, hogy hagyja békén a kukiját. :twisted: Eléggé utána olvastam, és a legtöbb vélemény szerint ne piszkáljuk kb. 1,5 éves korig!
Otthagyás: nem hiszem, hogy csupa „nem”-ekbe ütköznék. A húgom kislánya most ugyan már 3,5 éves, de kb. 2 éves korától már nagyon is jól tudja, hogy mit akar és mit nem. :D Mi a jó neki és mi nem! :D Mi is meglepődtünk, mikor először mondta egy nap, hogy szeretne a mamiéknál aludni. Ugyanígy volt az ovis első ottalvásnál is. A tesóm mindig hazahozta ebéd után, míg egyszer csak ő maga kérte hogy hadd aludjon ott. Így elkerült mindenféle hisztit, sőt egy nagy élmény volt neki, ami azóta is tart. Nem hiszem, hogy ezzel a neveléssel egy anyuci szoknyájába bújó félénk gyereket nevelnénk! Sőt, szerintem így szerzi meg azt a magabiztosságot és döntési képességet, ami remélhetőleg egész életét végigkíséri. Látnád milyen okos, rátermett, vagány kiscsaj! (Ugyan ez nem tartozik a témához, csak eldicsekszem, hogy már 60-ig számol, de nem azért mert a fejébe lett verve – és 3,5 éves! ) És a sok jó kapcsolatot pedig ne azért alakítsa ki, mert én akarom, hanem mert Ő AKARJA! És nem hiszem, hogy erre 6-7 éves korig kellene várni. Viszont ha akkor érik meg az elszakadásra, akkor akkor érik meg! Ugyan én valóban hajlamos lennék kicsit magamhoz láncolni, de tisztában vagyok a fiam érdekeivel, és ha ő kéri, én alávetem magam az akaratának!

Bocs, hogy már megint ilyen hosszú….
20140901102739
 
 


Anikó: Gyönyörű két fiad van! :D

Melcsi: köszi!

Orsi: Múltkor volt a doki, kérdezi, mennyit hízott Petra 1 hónap alatt mondom 40dkg, erre ő: az kevés!
Ja és akkor én most mit tegyek? :shock: Persze ez nem igazi kérdés!

Mi még az én problámám?!

Annyira nehezen vesz be a szájába kaját! Az első ízlelgeség kb. 2-3 percig is eltart. MÁr nem tudom eldönteni hogy erőszakosnak kell lennem vagy hagyjam. És erre Ő, hirtelen rákap és elkezd enni. :roll:
A gyümölcslevet sem veszi el, eddig kiskanállal adtam, de mire kinyitja a száját.
Multkor próbáltam duphalakot(nem így kell írni), és egyszerűen nem tudtam beadni! :evil:

Ja, tegnap már a vaniliás pép sem kellett, szinte alig evett délig, de biztosan éhes és amikor kikeverem neki a főzeleléket, bepuszilja!
Néha tényleg nem tudom hogy mit is adjak neki. A tápszernek még a szagát sem bírja!

Ja, ha éhes , akkor visong, beszélget. Szuperül beszélgetünk már. A pici száját csak úgy formálja és beszéd közben a nyelve kint van! :lol: :lol:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Pézsé: a tápszer szagát én sem bírom :)Zorka megeszi, ha éhes, de fintorog neki nagyon.... Nem irigyellek, nem lehet egyszerű az etetés nálatok...

Hajni: szüléskor Zorka a kezével felhasította egy jó darabon a hüvelyem falát,amit felszívódó cérnával varrtak össze. Na nekem nem szívódott fel (állítólag vannak ilyen emberek) és ott vadhús darabok nőttek.... Iszonyat mennyiségű folyásom lett, ezért mentem dokihoz és ő mondta ezeket. Aztán elkezdte ecsetelni hetente. Kb. 2 hete azt mondta, már "csak" egy lencsényi darab van, nem kell visszamennem, csak ha panaszt okoz...asszem hétfőn mehetek vissza.... :(

Megnéztem a linket amit betettél és ismételten megállapítottam, hogy nem lehet ebből következtetéseket levonni. Ugyanis Zorka csomó mindent csinál, amit a leírás szerint neki még nem kéne és vannak olyanok is, amit kéne és még kevésbé csinál. Szal Orsinak igaza van: minden gyerek más.

tiko
 
 


hajni777 írta:Hova kéne neked annyit fogyni, ne viccelj! Még hogy 10-13 kg! :shock: Ausztriába hová szoktatok menni síelni? Mi Szlovákiába szoktunk menni, én is nagyon várom már! Bár én is inkább sétálgató vagyok, most legalább már van is kire fogni! ( A raftingos fuldoklásom óta kicsit beszari lettem. Azóta még egy körhintában is a veszélyt látom! :? :roll: )
/quote]
Hajni :)
figyu.... 2 híján 7tel kezdődik a kg-im száma... a versenysúlyom 55-56 kg (ez innen már matematika :) )

Régen mi is Szlovákiába jártunk (Donovaly), de most olyan helyet kerestünk ahol a gyerekes rész erősebb (Klipitz), több a pálya is, és van külön elég nagy gyerekrész.

Én nagyon szeretek síelni. Most azért is megyünk ennyien, hogy a gyerekek mellett mindenki tudjon síelni.
(anyu, apu és az öcsém is jól síelnek, K. nem tud és nem is akar megtanulni ő Hüttézik :)

pézsé írta:Orsi: Múltkor volt a doki, kérdezi, mennyit hízott Petra 1 hónap alatt mondom 40dkg, erre ő: az kevés!
Ja és akkor én most mit tegyek? :shock: Persze ez nem igazi kérdés!

őszintén??? xard le :lol: :lol:
a 400 gr nem kevés, Lili 200-350 grammot hízik 2.5 hós kora óta.

tiko írta:Szal Orsinak igaza van: minden gyerek más.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Most csak gyorsan: Anikó! Hogy néz ki Ágolyó bcg-je? Nem is látszik? Mert a Bálinté se fakadt ki, épp látszik. A védőnő nekem is mondta, hogy oltassam újra, a dokinő meg aszonta', hogy nem kell, az úgy jól van. De most jól megijesztettetek, pedig 2x is megmutattam. Mit csináljak? Erősködjek? Ha beoltja még 1x, abból nem lesz baj? De bíznom kéne a dokiban, ha azt mondja, hogy jó, hiszen több mint 30 éve nézeget bcg-ket...
Délután visszajövök, és leírom, amit még szerettem volna!
Hajni! Én szeretem ám, ha sokat írsz! :lol:

dkata
 
 


Orsi! Én kilóim száma 2 híján 9!!!!!!!!!!!!!!-cel kezdődnek!!!!!! (Terhesen is ennyi voltam az óriásbébimmel!) És a 178 centimhez 66 kiló voltam valaha... még mikor Ádám született. Hát egy 7-tel kezdődővel is kiegyeznék már... :cry:

dkata
 
 


Lányok!

Vki emlékszik még, melyik oldalra tette fel Orsi a szemészük elérhetőségét? Nagyon kéne, de nem találom! Orsi?
20140901102739
 
 


Sziasztok!

Ti beadattátok a gyerekeiteknek a PREVENAR-t?
Én el vagyok ájulva ezeken a súlyokon!

Anikó!
Nagyon édesek a fiaid!

Katyerina!
Te hány hétre szülted a lányokat,és mekkorák voltak?
A fiaim 1 hónap alatt kb.1 kilókat híztak,1x a Márk 1300 g-ot!

Wish! Jobbulást kívánok!

Dkata!
Én 8 hónapos korban kezdtem el adni a natur Danone Activiát,gyümivel,tejpéppel.A szilva jó ötlet,nagyon finom is.

Melcsi!
Arnikámat is 2x oltották BCG-vel.Márknak csak látszik a nyoma,soha nem fakadt ki.
A kukijukat én pici koruk óta óvatosan hátrahúzom fürdésnél.3 évesen izomból hátrahúzzák a bőrt,ami nagyon drasztikus.

Pézsé!Tikó!
Babáim 9 hónapos korukig Ha-s tápszert kaptak,majd egyik napról a másikra nem ették meg,így azóta banános Humana bébi fit 1-et kapnak,amit imádnak.

Andi
Kép
aanda
 
 


Andi,
addigra megszűnik a kuki élettani letapadása.
20140901102739
 
 


Visszaolvasva látom,hogy félreérthető,hogy el vagyok ájulva a súlyokon!A gyerekek súlyaira gondoltam,nehogy valaki félreértse!

Amúgy én szoptatás alatt nagyon lefogytam,pedig szó szerint zabáltam.Az ikrek mellett még a fagyasztóba is pakoltam a tejet,annyi volt!Amikor már nem volt tejem,jöttek vissza a kilók,úgyhogy oda kellett figyelnem.A hasam most kezd el visszahúzódni,de a kinyúlt bőrszövetet csak a szike tudja majd eltüntetni 1x,ha lesz rá pénzem.

Andi
Kép
aanda
 
 


Meg már van humánusabb módszer is. És úgy tapad le, ha nagyon hátrahúzzák, mert akkor berepedezik. Persze óvatosan - amíg a bőr engedi - lehet.

Wish,
remélem már jobban vagy!

Pészé,
szerintem se kevés!

Tiko,
szegény! :(
20140901102739
 
 


Hajni!
Ezt most nem igazán értem!Szóval én úgy tudom,hogyha vkinek 3 évesen is le van tapadva,akkor hátrahúzzák.
aanda
 
 


Hajni!
Egyszerre írunk,így hülyén jött ki,értem,köszi.
aanda
 
 


aanda írta:Hajni!
Ezt most nem igazán értem!Szóval én úgy tudom,hogyha vkinek 3 évesen is le van tapadva,akkor hátrahúzzák.

nem :D Máténak is le van tapadva, krémet kap és ha az sem akkor műtét.

a hátrahúzás elég csúnyán tud hegesedni.

de pl. most is magától is sokat fejlődött 2-2.5 éves kora között.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


kata,
hát én is majdnem elsírtam magam, mikor ráálltam valamelyik nap a mérlegre. Én már aszittem, megállt a hízás, mert úgy éreztem, de a mérleg nyelve szerint csak kezdek hozzászokni a ducisághoz! :cry: :cry: :cry: Rettegek, mi lesz még itt ebből....

anikó,
Bencsi 68 cm és 9500 gramm
Norina 65 cm és 6980 gramm
én 168 és 68 kg, te jó ég!!! :oops:

hajni,
grammok ide vagy oda, szerintem gyönyörű a gyerek! :)
Kép
Az az érdekes, hogy nem is adunk neki sokat (150 grammokat eszik). Ráadásul mostanában elég sokat bukik. Természetesen nem a tejcsi jön ki, hanem az a két korty répalé, ami belement.

orsi,
majd számollj be, hogy sikerül a fogyi.

De irigylem a síelőket! Én még életemben nem síeltem!

Na megyek lakást díszíteni, 4-kor party! :D

KépKép
pompomlány
 
 


Orsi!

Nagyon örülök,hogy van rá krém,remélem Máté megússza a műtétet!
aanda
 
 


Aada: banános Humana bébi fit 1 gondolom jobb ízű és szagú, azt mennyi idős kortól lehet adni? Mondjuk Zorka egyenlőre csak pótlásnak kap, ha éppen kell, max. napi 1x 60-90 milit.

Én szülés után fogytam le nagyon, most zabálok, jött is fel 1-2 kg, mondjuk eddig rám fért, de most már elég :)

Hajni: tököm tele az egésszel, már bocsi.... :( Sokat javult, de úgy érzem sose jövök rendbe....

tiko
 
 


Pompi: gratula a félévhez! Jó partyzást, majd kérünk képeket! :)

tiko
 
 


Most nézem, hogy a 2 vonalzóm nem egyszerre jár :D

tiko
 
 


Pompi,

tényleg gyönyörű! :D Amúgy nem is látszik rajta! :lol: Ez a hízás biztos gyerek függő is...! Ikreknél a legjobb példa, nem? Biztos van, hogy ugyanannyit esznek, az egyikük mégis sokkal nehezebb, mint a másik. :roll:
Bencsinek hányas overált vettél végül a Corásból? Olyan kisméretű méretezésűek voltak, nem? Én végül a Brendonban vettem egy tök egyszerűt, de nagyon jónak tűnik! Szét lehet alul cipzározni tisztába tevéshez, és középen is le lehet cipzározni egy szélesebb sávban, hogy ne melegedjen be. Tök jó!

Orsi,
megadnád megint a szemészetek elérhetőségét?
20140901102739
 
 


Húúú, télleg, boldog feledik évet a lurkóknak! Jó mulatást!

Kilók: a lombikot 57-tel kezdtem, mire terhes lettem 68 lettem, Olivérrel híztam 12 kilót, most meg már 62 vagyok. Engem fogyaszt a szopi! :D Még azért egy 4-5 kiló mínusz kéne! :roll:
20140901102739
 
 


Tikó!
A banános tápit születéstől kezdve lehet adni,csak az a kérdés,hogy mennyire ragaszkodsz a HA-s termékekhez.
Megjegyzem,nagyon olcsó,feliratva 850 ft a 900 gramm,ami nekem 2 gyerekkel számolva olcsóbbra jön ki,mint 1 liter tej!

Andi
Kép
aanda
 
 


Aada: igazából nem gondolkoztam, hogy ragaszkodom-e a HA-s termékekhez...amíg ilyen kevés pótlás kell, szerintem nem váltunk, örülök, ha ezt megeszi :) Amúgy meg a hasfájása miatt félek minden újtól....
Tényleg olcsóbb...

tiko
 
 


Orsi: Szkeptikus vagy velem szemben :D . Ez 3 hete történt! Írtam, sírtam? 8) (csak 1 picit). Már nem volt annyi para! :wink:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


hajni777 írta:Lányok!

Vki emlékszik még, melyik oldalra tette fel Orsi a szemészük elérhetőségét? Nagyon kéne, de nem találom! Orsi?

Padamed szemészet dr. Sényi
Budapest
III. ker. Római tér 2.
+36 (1) 2423128
dec. végére adnak időpontot, ha még tudnak egyáltalán idén adni.

Pompi :)
én csak 163 vagyok... és ahhoz 68:(

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fogyáshoz: nekem a fő motivációm, hogy kvázi nincs mit felvennem, erre a méretre meg nem vagyok hajlandó ruhát venni, úgyhogy muszáj lesz :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok,
Tudja valaki, hogy augmentin szedhető-e aszoptatás alatt?

Mivel nem vagyok jobban ma megjártam az ügyeletet, de csak helyi kezelést adtak fülemre, mivel adoki nem tudta, hogy augmentint lehet-e szedni. Holnap reggel megyek vissza, akkor fel tudom vele iratni, ha szedhetek.

wish
 
 


Lányok! :)
Engem is fogyaszt a szoptatás. 2 kilóval kevesebb vagyok, mint a lombik előtt. Pedig sokat eszek: naponta legalább 4-szer, és a kaják között is folyamatosan megy a csoki/keksz/süti.. :oops: Sokszor méh éjszaka is ennek kell egy kicsit :oops:

Orsi! :)
Ha a fiúk ilyen hamar elkezdik, biztosan nagyon jó sízők lesznek. Imádom nézni, amikor a kis picurkák libasorban - irtó ügyesen - követik az oktatót! :lol: Meg olyan jó kis sísulik vannak. Ha gyerek lennék, én biztosan élvezném! :oops: (És nem járnék úgy, mint amikor 26 évesen életemben először elindultam síléccel a lábamon, és rögtön az első kanyarban eltörtem a könyököm :oops: :roll: )

Kép Kép
kismokus
 
 


Wish!
Ezt találtam: "TERHESSÉG/SZOPTATÁS:
Kevés adat áll rendelkezésre a terhesség alatti alkalmazásáról, ezért az Augmentin Extra szedése nem javasolható terhesség idején, kivéve, ha ezt kezelőorvosa feltétlenül szükségesnek ítéli.
Az Augmentin Extra alkalmazható szoptatás idején, azonban - mint minden gyógyszer esetében - tájékoztatnia kell kezelőorvosát, hogy szoptat, vagy szoptatást tervez."
A sima Augmentinre azt írják, a kezelőorvos dönt. De ha nem tudja, akkor, hogy dönt?! Keress egy fül-orr-gégész magánrendelést (sajna csak itt Egerben tudok, nekem is gyakran fáj), jó lesz Balázs miatt is. Szegénykém, azt hittem, már jobban vagy. :cry:

dkata
 
 


Orsi,
nagyon köszi! :D

Wish,
nekem a tesómék gyerekorvosa mondta, hogy azt írassak fel az ügyeletessel, mert azt lehet!
20140901102739
 
 


Az extrát mondta asszem.

Ja, én 165 cm...
20140901102739
 
 


Sziasztok
Nem kaptam privit az elérhetőségről. Ha valaki elküldené... :roll:

Eszterkénk már mászik négykézláb a lakásban, fél percre nem lehet egyedül hagyni. (lerántotta a kakaóval teli bögrémet az asztalról...) Imádja a virágaimat -tépkedni :? Én meg őt imádom!
Most a héten volt 8510g. Mindig bepróbálkozom a gyerekorvosnál: lisztes, tejes (natúr joghurt, sajt, túró) ételek mikortól adhatók? Elvileg egy éves kortól. A gasztros doktornéni ismerősöm szerint meg nem kell ennyire szigorúan venni. Amúgy Eszter megoldotta a problémát: valamelyik nap elcsórta a pogimat. Ízlett neki! :lol:
Egész nap csacsog, be nem áll a szája.

Nekem ízlik a tápszer... :oops:

Bcg
Eszternek sokáig állandóan piros volt, időnként váladékozott, de aztán szépen behegedt.
Kép [/img]

Kép
petyaanya
 
 


Orsi

én is pont így vagyok ezzel, hogy nem vagyok hajlandó ruhákat venni a 65 kg-ra (168cm). egyetlen szerelésem van, abban járok örökké.
viszont elkezdtem sportolni :D
letelt a 3 hónap a császár óta, úgyhogy lehet végre :D

Petyaanya

nagyon aranyos Eszter :D
meg ez a komp is szuper

Kép
zsuzsi73
 
 


Petyaanya!
Gyönyörű és nagyon ügyes a kislányod!

A mi dokinőnk nagyon óvatos kaja ügyben,én egy táblázat alapján vezettem be az új kajákat.E szerint 8 hónapos kortól adom nekik a sovány túrót,natúr joghurtot és sajtot.Babakekszet kb.1 hónapja teszek az uzsijukba.

Milyen tápit adsz neki hogy ízlik?

Andi
Kép
aanda
 
 


Engem jól beparáztattak a gluténnel, ezért nem is mertem adni neki. A tápi nekem ízlik. Amúgy Eszti is megeszi... :lol: Beba HA

Kép
petyaanya
 
 


Orsi
Köszi! Nagyon helyesek vagytok! A gyerkőcök nemkülönben.

Kép
petyaanya
 
 


Lányok! :D

Akkor én megmondom a tutit! :lol: Szerintem mindannyian nagyon csinos anyukák vagyunk gyönyörűséges gyerekekkel! :lol:

Petyaanya,
én ugyan sok jót nem hallottam a holdkompról (sőt!).... :twisted: A kicsi lányod viszont nagyon helyes kiscsaj! :D

Orsi,
ez a Klipitz messze van a határtól? Mitől gyerekbarát?

Kata,
nem jöttél...

Pompi,
milyen volt a buli?

Anikó,
kipróbáltuk az ülést. Olivér oda-vissza aludt benne! :D Ágolyónak elfér a lába? És az övvel majd megírod, hogy nálatok hogy van? Mi középre kötöttük, mert így lehet csak magam felé kifordítani (hátul ülök ), és így az ülésben tudok pelenkázni is, ha vízszintbe nyomom. Ti hová kötöttétek?
20140901102739
 
 


Na, má megin senki..... :( Alvós banda.... :lol:
20140901102739
 
 


Petyaanya!
Gyere gyakrabban és mutogass még ilyen gyönyörű képeket a lyánkádról! Nagyon édes kis lurkó :D !
Pompi!
Szerintem is formás kis baby! Ne érdekeljenek a számok :) .
Húúú kilók :oops: :lol:
Én ott kezdeném hogy több mint öt évvel ezelőtt 60-al kezdtem :lol: . Aztán szépen kerekedtem egészen 75-ig. Terhességnél megütöttem a 100-at :lol: :lol: . Szülés után lepergett rólam egy csomó :lol: Így vagyok most 80. De én nem fogyok. Borka tejallergiás így nem ehetek semmilyen tejterméket plusz a hasfájása miatt nem merek túl sok rostot enni így maradt a szénhidrát szénhidráttal :cry: . Rohadtul utálom :cry: :cry: :evil: . Úgy ennék egy fincsi tejbegrízt vagy csokit vagy csak egy bögre kakajjjóóót :cry: .
Hajni!
Köszi a linkeket :lol: ! Igaz pont engem igazolnak hogy már kéne csinálnia :lol: :lol: ! Sebaj! Megtört a jég :lol: . Megtalálta a kezét :lol: . Legközelebb is megírom a problémámat és már meg is oldódik :lol: . Olyan édesen nézegeti :lol: Sőt már a képeskönyvből is kiakarja szedni a kacsát :lol: ! Lábunkat is megtaláltuk :lol: . Az alábbi képen láthatjátok hogy szó szerint farkasszemet néz a tappancsaival :lol: :lol: Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Bocsi még1 :lol:
Csak a fényképezőgép érdekesebb :lol: :lol:
Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu :D
nagyon jók ezek a képek!
Ezt a tejallergiát miből gondoljátok?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
Elég hamar kiderült ugyanis csupa pötyike volt a bőre Borkának már az elején is. Aztán abbahagytam a tejtermékek fogyasztását és elmúltak. Azóta néha-néha bepróbálkozok egy joghurttal de sajna megint csupa pötyi lesz. A pötyökkel még meglennék de állítólag hasfájást is okozhat így én inkább kerülöm :cry:

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Hajni! Bocsi, de vacakolt a net, az oldalak is alig töltődtek...

PONT ezt akartam kérdezni: véleményeket a bébikompról és a járássegítőkről, mert nálunkmár nagyon aktuális! Lécci, minél többen, azok is, akiknél még nem aktuális!!! Nekem már mindenhol feláll a gyerek, kivéve a kiságyban! Milyen okos, tudja hogy ott aludni kell (v csak azt hiszem :lol: ). Mondjuk a komp előnye, hogy abban tutira elvan a gyerek biztonságban, de én is pont azért kérdezem, amit Hajni írt... (Le se írom, DE LEÍROM, hogy a szomszéd gyerek azóta, amióta a 7 hónapot betöltötte, abban van állandóan - hallom. Anyuka mondta aznap, mikor beletette. Hát....)

Petyaanya! Irtó édes Eszter! Igen, tegyél még képet! Én nem voltam a talin, szerintem a lányok közül kéne valakinek elküldeni a linket... vagy ha felhatalmaznak, én elküldöm. Csak ugye én nem vagyok rajta a képeken, nekik kell dönteni!

Borka nagyon aranyos, hogy olvasna, ha nem macerálnád a fényképezéssel!

Pompi! Aranyos Beni nagyon, de azért Norinát se szorítsd háttérbe, kérek szépen róla is képet! Eggyütt is jó, csak olyan szép nagy kép legyen! :lol: :lol:

Én már adok sajtot a gyereknek, bár mindent hetekkel később csinálok, mint amikor mondja a doktornő. A husival is így volt. Most jön a joghurt, ezért is kérdeztem, mehet-e már...

Hajni! Valamelyik éjszaka veled álmodtam. Álltál a buszmegállóban, én meg odamentem hozzád, hogy szia, te vagy a Hajni! :lol: Hol van Olivér? Szóval mi már találkoztunk - álmomban. :lol: :lol: :lol:

Anikó! NAgyon aranyosak a gyerekek a kádban! Én is akartam olyan fürdetőt venni, csak úgysem sokáig maradna benne, meg nekem nem is célom a kádban egy helyben tartani. Ahol 2 gyerek van, ott nagyon jól tud jönni! :lol:

Orsi! De elmennék én is síelni! De én hiába tervezek bármit. :cry:

Melcsi! Igen, szopi közben készült a kép, azért írtam a szöveget elé, de aztán a kép aljából levágtam kicsit, hogy ne látszódjon annyira a cicim. :lol: Így szalonképesebb a kép.

dkata
 
 


Bébikompról én is csak rosszat hallottam. :?

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Kata :D
a síelést én is első körben a szüleimmel szervezem :? apa vagy ott lesz vagy nem.
Ma bevallotta, hogy jövő hét 4 nap Bukarest után, köv. héten megint 4szer repül majd 1 hét alatt... szóval megint ca. 2 hétig alig látjuk.

bébkomp: ha mozgásfejlődés szempontjából nézem én nem tennék bele gyereket.
szóval kontra.

***

szerintetek hol kapok egyujjas vízálló ill. vastag kötött keztyűt a 3 éveseimre???

jó, hogy van 5 ujjas ebben a méretben vízálló, de ca. 5 perc volt mire 1 kezükre felhúztam...
1 ujjast meg semmilyet sem láttam ebben a méretben.( persze felnőttre valót vagy 20 félét :? )

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! Sportbolt, hegymászóbolt (Mountex és hasonlók)?
És ezek a tologatós járássegítők, ami olyan mint egy kiskocsi és húzni-tolni lehet? (Kaptunk - anyós küldte, ha az unokát már nem nézi meg - bébitaxit. Örültem, mert elég magas a háttámlája, gondoltam jó lesz tologatni... Na most az egész olyan könnyen borul, hogy semmire se jó, és ráadásul a háttámla is a kezemben maradt. Feltettem a spejzben a polcok tetejére. :evil: hátha jó lesz, ha a gyerek teljesen stabilan közlekedik.) Bébitaxi tanácsokat is kérek, mit nézzek, mikor veszem (Orsi, Melcsi...).

dkata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: