Én szerintem ez egy nagy humbug dolog. Úgy értem ugyanugy modemezel és fizeted a telefonszámlát, csak a szolgáltatót spórolod. Viszont vannak ingyenes szolgáltatók is, azaz ahhoz képest nem tudom, mit nyer az ember? Ezzel együtt nem elvenni akarom a kedved, csak amikor láttam a reklámját és elolvastam, ez maradt meg bennem. Jó reklám a cégnek, igaziból viszont nesze semmi fogd meg jól.
Tartok tőle , hogy így van, írok is neki, hogy küldjenek tájékoztatást, mert az értesítőn semmi nincs, csak a nagy gratula. Na, egyszer nyerek akkor is .....ráadásul éreztem, hogy nyerni fogok, azóta mindenki azzal húz, hogy a lottót is megérezhetném Becsi
Szia Becsi! én is nyertem ilyet, elég vicces, mert tényleg nesze semmi, ugyanis nekünk eleve volt 2 ingyenes szolgáltató a gépen, akiknél szintén csak a telefont fizetjük. Most választhatok, hogy melyiket tárcsázom, nagyobb az esély, hogy valamelyik be is enged. Viszont a nyert emailcím nem működött, felhívtam a megadott telefonszámot, és rendkívül arrogánsan kioktattak, hogy biztos elgépeltem a jelszót... (persze nem erről volt szó) Azóta semmi nem történt. Valóban csak reklám a datanetnek. Klára