Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ditke2007 2010.05.19 13:35-kor.

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Sziasztok!

Az előbb olvasás közben sikerült egy kis vizet ráborítanom a billentyűzetre. Remélem nem lesz baja, mert a párom megnyúz.

Szamóca: Nagyon sajnálom a fiadat, de próbálj meg nem aggódni! Tudom, hogy ezt könnyű mondani. Anyukám beteg gyerekekkel dolgozik sok epilepsziás is van köztük. Ő azt mondta, hogy ha az epilepszia nem veleszületett, nagyon jól lehet kezelni, gyógyszerrel tünetmentessé lehet tenni. Van epilepsziás ismerősöm, teljesen jól van, csak az erős, villódzó fényekkel kell vigyáznia. Ja, és ne olvass a neten utána, az nagyon el tudja keseríteni az embert!

Anna Luca és Zsófi baba gyönyörű! Robikát sajnos nem láttam én sem.

Dorka: Igen, én is ismerlek látásból Benneteket. Tényleg bordó kocsink van. Nektek meg zöld, ugye?

Judit: Kata tényleg az apjára hasonlít, mindenki azt mondja. De állítólag Dorka meg rám. Gréti hogy ment ma oviba?

Jaimee: Nem próbáltál kispárnát vagy szoptatós párnát a pocid alá tenni? A vége már tényleg nagyon nyűgös tud lenni, de csak jó lenne ha még pár hétig benn maradna Réka.

Szilbee: Holnapra nagyon drukkolok! Próbálj ma még pihenni, meg Leventével lenni. Nekem Dorka nagyon hiányzott, amíg kórházban voltam, pedig mindennap bejöttek az apjával.
csni
 
 


Sziazstok!
Húú végig olvastam!

Olga! Te még mindig nem írtál semmit!

Dorka!
jajj, ilyen szupi frizurám nekem is volt!

Szamóca!
nagyon sajnálom, ami veletek történt és mihamarabb számolj be, hogy mi a probléma. Hihetetlen, hogy az orvos sem tudta, mit csináljon, de én is csak arra tudok gondolni, mint amire Jaime, hogy azt hihette, már történt ilyen máskor is.
Kor? Jövő héten 28.

Ma is volt nagy sírás rívás az oviba menetelkor, de aztán megitncsak hamar abbahagyta állítólag. Leti integet, és kérésre odaadja azt a valamit, ami a kezében van. Mondtam neki ebédkor, hogy kérem8úgy gondoltam, ő mondja nekem, amikor szomjas, vagy valmi, nem hömmget nagyogat) erre ideadta a cupakját, ami a kezében volt! :shock:

Hallott valaki a L.A.Milla Kft-ről? gyermekfotó, vagy innen ajánlott bennünket valaki, hát befizettem, aztán meglátom. remélem nem hiába adtam ki ennyi pénzt!
Ennyi megyünk du-án angolra, majd aztán megint szétnézek mizu!

Szilbee!
KITARTÁS, holnap ilyenkor már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 

 
 

Ja, még annyi!
Zsófi baba nagyon szép kislány, és

Judit, Petri már sütött is olyan tortát igaz?
Petri!! Fotót kérünk, mert nagyon szép lett! legalább tud segíteni, én is akarok Letinek majd valamit sütni,persze a legeygszerűbbet, de lehet addigra meggondolom magam

Én sem láttam Robit, de azért próbálkozz, én még arra sem vagyok képes!
na mos már tényleg megyek a dolgomra

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Csni: De, próbáltam a szopis párnát, de nem sokat segített. Fura egyébként, mert sokszor olyan picin múlik, hogy el tudjak aludni, pl. azon, hogy a lábaimat hová teszem, milyen szögben, vagy hogy hány párnával alszom...és hogy hányszor kell éjszaka pisilni menni. Minél többször, annál valószínűbb, hogy nem tudok visszaaludni. Mindegy, nem nagyon gond ez, ezt a pár hetet már féllábon is.... :D :D

Ja, új hír, mert velem mindig történik valami, hogy nem nagyon dagad a lábam, pont csak annyira, hogy semelyik téli cipőm (1 azaz egy darab) nem megy fel.... :shock: :shock: Aszongy Apa, hogy majd veszüni mamuszt. Utcára?? - kérdezem. Mire ő: Hová akarsz már szülésig szaladgálni?? Pihizzél otthon. :D :D :D Ja, NST és terhesgondozás, labor és egyebek le vannak tojva....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Ditke: Legyen igazad babaméret ügyben!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


No, hunytam egy keveset... de esküszöm álmosabb vagyok, mint előtte. :shock:

Képzeljétek! Páromtól kaptam most délben egy egyiptomi amulettet, ami Ízisz Istennőt ábrázolja, aki ugye a család, szülés, gyógyítás, születés, anyaság, termékenység ... és még ki tudja mi mindennek az istennője. :)
Remélem segít rajtam is!! ;)

Anna!
Én már Levente elektromos orszívójával is próbálkoztam, de az se jó! :?

Jaimee!
Nem mondod, hogy a párod pont holnap üli a szülinapját?! :shock: :lol:
szilbee
 
 


Hát ezt képtelenség követni!!!



Próbálkozom még mindíg a képpel :oops: robi

Kép

Kép
katlina
 
 


Nem értem mért nem jó
azért a képet felrakom Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


Húúú Szilbee!
Hogy tudsz elaludni???? Zabszemmel????? :lol:

Judit!
Én is néztem már azokat a tortákat...de írta a készítő hg horribilis összeg az alapanyag...vagy te mivel gondoltad megcsinálni? Színezett marcipánt lehet itt valahol kapni?? És mennyi?

Jaimee!
Igen.......én is pont ezekkel a dolgokkal küzdöttem( szóval pihi).....én csak azt mondom hg akkor tud aludni szülés után az ember a kórházban:
1. ha rá meri bízni a babát a nővérekre és az örzőbe tolni.../én nem mertem azok után hg szülés után ki sem hozták :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: kívánok ilyen idegtépést mindannyiójuknak az életben!!!!!!!!
2. ha rögtön lesz annyi tejcsid hg elég neki és nem fog sírni hanem aludni...
3. normálisak lesznek a szobatársak......

Kívánom hg neked pozitív élményeid legyenek!!!!!!!!!! Volt akinek itt a fórumán már volt.... :wink:

Cipő ügy meg......háááát :lol: volt az NST-n olyan anyuka aki félig kifűzött félretaposott cipőbe jött...(amúgy normálisan felöltözve) mert csak az ment rá.... :D

Niki!
A férjed nem a Rákócziba járt ált. isk.-ba?

kor:27

fanna3
 
 


Szilbee, a kötélidegzetű. :lol: :lol: Én sem tudnék már aludni.

De biza, holnap üljük Egyetlenem 33. szülinapját. Éljen, éljen!!!! :lol: :lol:

Fanna: A szülés UTÁNI dolgokig még nem jutottam ám el....addig is találtam tök sok mindent, amin lehet aggódni. :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


ÓÓÓÓ dehogynem tudnátok... ha éjszaka annyit aludtatok volna, mint én... Összeadva, volt 3 óra összesen, de mondom az is vagy 40 részletben. :roll:
A takonykór nem hagyott hunyni íccaka.
szilbee
 
 


Katlina!
Nagyon király ez a kép!! 8) :D
szilbee
 
 


Szilbee: Jaaa, csak az nálam nem hunyás, hanem elájulás. He-he...Ilyenkor én is aludnék bárhol és bárhogy.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Köszönöm mindenkinek a biztatást! Majd beszámolok a holnapi vizsgálatról is, de csak kedden értékeli ki a doktornő az eredményt, így akkor lesz biztosabb a dolog. De ha tudnátok, milyen jó volt olvasni ennyi támogató sort! :oops: Egy kicsit már jobb is. Meg amúgy is össze kellett szedni magam, jönnek haza a nagyok és ugye mégiscsak én vagyok a "nagy, erős, bátor, mindentől megvédelek anya" :lol: :lol: :lol:

Jaimee, nekem az első kettő decemberi, olyannyira, hogy Máté 30-án született és én még előtte 2 nappal dolgoztam. Amúgy 35-36-os a lábam, de ödémás lett és magas volt a vérnyomásom, így az utolsó hónapban a párom 42-es Marc bakancsában jártam (egy vastagabb zoknival) és itthon is az ő papucsában sétálgattam... :lol:

Katlina, ez a kép!!! Nagyon tetszik! :D

Ditke, én is abba a gimibe jártam, csak én 1991-ben érettségiztem. Szóval 35 leszek januárban. :oops: Hú, de sok...
Ki volt az ofid? És mért oda jártál? Vagy akkor nem Szolnokon laktál még?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


BBJ!

A LA milla-ra reagálva. TRixit Ők fényképezték anno 8 éve. Volt egy 4hós, 8hós és egy éves sorozat. Több mint 20ezer :twisted: volt akkoriban. Én kis naív. Bár a képek nagyon szépek de semmi extra. Jött egy férfias szőke nő. Sehol egy mosoly csak haladjunk mán. Tuti nincs ygereke mert semmi gyengédséget nem mutatott így visszaemlékezve.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziasztok!

Szilbee!

Nagyon sok sikert és egy nagyon édi és egészséges kisfiút kívánunk holnapra!Helyetted is izgulunk!!!!!

Dorka!

Ja kicsit szenilis vagyok szóval a frizudra reagálva én attól félek hogy majd Védit a hugomnak nézik de látom hogy ezzel a hajjal te is kb. 15-nek nézel ki ne csodálkozz ha azt hiszik hogy az öcsédet tologatod :lol: :lol: :lol: de még mindig jobb mintha az unokádnak néznék :lol: :lol: :lol: Egyébként jó lett :lol: :lol: :lol:

KépKép
viragb88
 
 


BBj!

JA még azt akartam, hogy remélem Te kellemesen csalódsz bennük.

Szamóca!

Nagyon sajnálom a történteket. Kívánom, hogy mielőbb jóra forduljon minden.

A babócák nagyon szépségesek és nőnek mint a gomba! :D

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


bbj!
Ez az a fotós aki újságba teszi bele a képeket utána,az eggyik rokon megcsináltatta,de azt mondta hogy soha többet a képek szépek csak borsos az áruk!



Szilbee!
Már nem sok van!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina, ez nagyon jó kép Robikáról!!! :)

Virág! Már volt, aki megkérdezte, hogy "tied a gyerek, he?" :D
de hát a szülőin is megkérdezték tőlem, mikor jön az ofő...
:)
Hú, már Védi is nemsokára megszületik!!!!
Jól vagytok???

Niki! Nem zöld, hanem szürke-sárga a babakocsink... egyszer egy boltban is szóba elegyedtünk, amíg mindketten pocakosak voltunk! Emlékszel rá?

Fanna! egyetértek a hármas felsorolásoddal!!!!

Szilbee! Még a reggeli képekre elfeledtem reagálni: valahoyg télleg hasonlóan tartottam a szám, mint Levente szokta... Végülis vannak közös felmenőink! :) Megnéztem megint a fotóalbumotokat!! Nagyon cuki a kis Töki!!! Már úgy hiányzik, ezer éve nem tudtunk találkozni, valaki mindig beteg volt...
:cry: :cry:

Éééés akkor: ANNYIRA IZGULOK!!!!! ÚGY VÁROM, HOGY MEGSZÜLESSEN A MÁSODIK UNOKAÖCSÉM!!!!!! Nagyon szorítunk Értetek, és forródróton tartom majd Ádámmal a kapcsolatot!!!!
Aztán egyből szólok itt mindenkinek, amint megszületik Dávid!!!
továbbra sem fogom fel, de továbbra sem nekem kell ezt felfogni, tudom!!! Nagyon-nagyon szép estét kívánunk, és szorítunk!!!!
Azé még megcsörgetlek ma este!!! :) :)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


No megyek haza, Szilbee, holnap kezem lábam keresztbe teszem értetek! Igyekszem mielőbb gép elé kerülni, hogy olvassam a híreket.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Nahazaértünk...beújítottam egy kicsike páfrányt, remélem bírja majd a gyűrődést, nálunk minden növény kihal :( Egy páfrányt már “elintéztem” :( Pedig locsoltam, permeteztem a leveleit, de itt (főleg) fűtési szezonban a víz is porrá válik :?

Judit, igen, az ösmeretségre gondoltam :)

Szamóca, sajnálom, hogy ez történt a nagyfiaddal :( Ha tényleg epilepszia, akkor ehhez sajnos hozzá kell szokni... Csatlakozom Nikihez, gyógyszeres kezeléssel jól kordában tartható, sőt, tünetmentessé tehető. Unokatesóm epilepsziás, és már jó ideje semmilyen tünete nincs. Éli a 27 évesek életét, nyáron volt az eljegyzése :) Egy nagyon jó neurológusnő “dolgozott” rajta, szinte szó szerint, ugyanis ki kellett tapasztalni, hogy neki konkrétan mely gyógyszerek hatásosak. De minek is írom ezeket, még egyáltalán nem bizti, hogy ez volt a roham oka... Azért örülök, hogy a többiek megnyugtattak kicsit :)

Katlina, jó az album, csak nem a megfelelő linket raktad be a “képletbe”... esztet kéne:

http://www.babanet.hu/album/index.php?a ... 943&page=1

De látom van egy új album is, ez is a tiétek? (Robika 5. hónapjától) Mert abba még nincsenek képek feltöltve...

Ditke, ha nem sikerül a kicsinyítés, küldheted a többit is nekem :)
Nincs Annalucusnak fülbevalója; az apja rám bízta, én meg sajnáltam újszülöttként még egy füllyukasztással is sokkolni :( Így is mutatós a csaj :wink: :lol: Még nem jutottam el arra a pontra, hogy “hátjó, akkor lyukasszunk!”...
Nem tudom hogy hívták, de gyanítom, hogy a sokak által utált Babiról lehet szó :roll: 50-es, őszes hajú, és beszédhibás (az “s” hang nem fekszik neki). Így utólag iszonyat hálás is vagyok érte, még egy napot nem bírtam volna ki odabent :( Csakhát azé megmondhatta volna...

Dorka, én se vagyok cukrászművész :mrgreen: , de ezt szívesen kipróbálnám.
Fanna...én még csak lelkesedek, árakat még nem néztem :shock:

Szilbee! Veled leszünk a műtőben!

Balwin Cora: 29.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jó estét!
Nincs sok időm, majd a hétvégén reagálok az írásokra.
De a legfontosabb üzenetem az neked szól Szilbee!
Légy erős, én szorítok itthonról Neked és várom a híreket.Én tudom hogy milyen a második császár, nekem könnyebb volt mint az első.Sok kitartást!

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Jah, Katlina, a link, amit beraktam, az egész albumra szól, nem csak egy képre :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Még ezt megírom, aztán már nem okoskodok kéretlenül :oops:

Katlina, azért nem láttuk a képeket, mert abból a pozícióból másoltad a linket, ahol módosíthatod, feltöltheted Robika albumát. Ahhoz meg csak te férhetsz hozzá, jelszóval :) A publikus útvonalat kell használni. ("Albumok megtekintése")

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Kép

Szilbee!
Veled vagyunk!!!

fanna3
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ditke2007 2010.05.19 13:37-kor.

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket a csajszik nevében, átadom Nekik.

Fanna: A férjem a Mátyásba járt, de az egyik képen Kata az egyik unokatesómmal van, aki viszont a Rákócziba járt, legalábbis azt hiszem.

Dorka: Én is emlékszem Rád. A turiban találkoztunk, csak Te akkor még azt hitted, hogy kislányt vársz. Egyébként Ti merre laktok?

Judit: Nem tudom, hogy az melyik fotós cég, de valamelyik nap csöngettek, egy csaj már jött is be, hogy a picivel kapcsolatban keres. Köpni, nyelni nem tudtam, már benn is volt a lakásban. Közölte, hogy profi gyermekfotózással foglalkoznak. Itt leállítottam, ugyanis mi minden évben hívunk a egy profi fotóst, aki lefényképezi kiccsaládunkat. Ő pedig épp a múlt héten volt.

Jamiee-ről jutott eszembe egy vicc:
Pocakos anyuka és apuka terhesgondozáson jár. A doki megkéri apukát, hogy tegyen be egy pocakot és kösse be a cipőjét, hogy lássa anyukának milyen nehéz.
Apuka: Úgy kössem be, ahogy a nejem szokta?
Doki: Persze.
Apuka: Drágám, bekötnéd a cipőmet?

Mindenkinek jó éjt!

Szilbee-nek hatalmas drukkok holnapra!
csni
 
 


Üdv mindenkinek!

Olgáéknál voltunk ma délután, Balázs olyan cukika! Már áll, és lépeget egy párat, na meg táncol! És ahogy néz, az valami ennivaló, először komolyan végigmért minket,- Ancsikával mentem-, de úgy Isten igazán, áthatóan, még a homlokát is ráncolta! :lol:
Holnap suliban lesz, aztán este mennek haza.
Holnap lesz Balázsnak is a szülinapja!

Szilbee, te drága, gondolom nagy a nyomás. Puszilgasd meg a kicsinyedet, bújjatopk össze, aztán éjszaka koncentrálj a picire. Búcsúzz el tőle a pocakos mivoltában, és mondd azt neki, hogy már nagyon várod! Lelkiekben veled leszünk itt mindannyian, és nem ér bölbölni, megtesszük mi helyetted! De gyorsan eltelt ez a kilenc hónap! :cry:
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Szilbee!

Én is izgulok érted, és gondolok rád holnap. Azt hiszem gondolatban, lelkiekben, mindannyian veled leszünk innen a fórumról. :)

Szamóca!
Epilepsiának sok minden lehet a hátterében, hiszen ez valaminek a tünete. De lehet, hogy sosem fog kiderülni az igazi "kézzel fogható" ok. És ahogy fent leírták, gyszerekkel jól karban tartható. Ami szerintem nagyon fontos, a nagyfiú lelke. Neki emiatt nagyon nagy önbizalom vesztése lesz. Kevesebbnek fogja érezni magát másoknál. Fontos hogy éreztesd vele, mond meg neki sokszor, hogy attól, hogy ő "beteg" ugyan úgy szereted mint a testvérét. Attól, hogy ő "beteg", nem kevesebb másoknál!!!!!!!!!!! Ugyanolyan értékes ember, mint bármelyik kortársa. csak ennyit akartam hozzá fűzni, és nagyon várom, a híreket leletekről.

nagyon jók a képek, és videó a gyerekekről. Mindet megnéztem, nem dícsérném külön-külön. Mind nagyon szép.

Sajnos az erre fele is igaz: SEBÉSZ CSAK SEBÉSZ, ÉS NEM ORVOS!

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Ma babaklubban voltam, ahova természetgyógyászt hívtak, aki az illo olajokkal foglalkozik elsősorban.

ismeritek, hasznáál valaki illoolajokat Pl. levendulát, fenyőt, citromot...? Valamelyik bevált? Tényleg jók? Állítólag a citromilloolaj méregtelenítésre is jó. Ha én azt kipróbálom, honnan tudom, hogy tényleg jó, és méregtelenített? Tapasztalatok?

Nyugosdalmas éjszakát mindenkinek!

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Sziasztok!

Én már sütöttem marcipános tortát. A mesetorta oldal "segített" ebben. Ha jól tudom a nőci mostanában nem válal megrendelést mert kisbabát vár.
röviden a tortámról: Én sima piskótát sütöttem, nem pedig amit a csajszi ír. A marcipánnal is aránylag egyszerű bánni, a csaj pontosan leírja hogy kell. Többszörösen szitált porcukrot kell használni és nem szabad vizezni! Ha jól emlékszem az általam használt szamos marcipán csomagolásán az volt hogy vizes kézzel.... a sógornőmnek ezért nem sikerült. Hát a marcipán nem olcsó mulatság, kb 600-700 ft egy kis tömb (talán 10dekás) Én csak 1 vagy 2 féle szinest vettem, az még kibírható.
íme a képek:
Kép
itt a barna az csokiból van
Kép

Szamóca
Neked akartam még írni. Sajnálom a fiadat még olvasni is rossz volt nem még látnod. Nekem a barátnőm kislánya epilepsziás. Vagyis csak egyetlen egyszer volt rohama talán 3 éves kora körül. Most 11 éves szedi a gyógyszert amit folyamatosan csökkentenek és talán egyszer abba is hagyhatja a szedését.
Azért remélem nálatok minden rendben lesz!

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


jó ez a torta! Jó lenne enni is belőle!

Változtattam vonalzót, kiváncsi vagyok sikerült-e a próbálkozás.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Sziasztok!
Köszi a drukkokat! :)

El is köszönök most egy időre. Dorka lesz a mi kis tudósítónk!
Nem mondom, hogy amint hazajöttünk írok, mert nem tudom még hogy alakulnak a dolgok, de igyexem mihamarabb hírt adni magamról.

Alig aludtam! kész idegroncs vagyok... de hát ez tök normális.

No menek is, mert még egy utolsót összebújunk a mi nagy fiunkkal! aki lassan bátyussá avanzsálódik.... :wink:

Pussza Mindenkinek!
szilbee
 
 


Szilbee!

Gondolatban Veled! Sok sikert!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Balázs! Te nagyfiú, Isten éltessen sokáig! Kép

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Balwin köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Balázs boldog szülcsinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép


Szilbee!
Gondolunk rád!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Balwin!
Ja az albumot már megcsináltam de majd csak szombaton amit fényképezek azok kerülnek bele mert akkor tölti az 5.hónapot be!!!Teneked már eszedbe jutott hogy mindjárt félévesek????És még csak most születtek,emlékszem amikor találkoztunk a megörzőbe te is megvoltál szeppenve na meg én is :D :D :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Jó reggelt!


Na, Szilbee az előkészítőben van, most beszéltem Ádámmal! Eddig rendben van minden, csak Szilbee elég náthás továbbra is!
Eddig azt mondták nekik, délelőtt meglesz a baba!!!!

Majd írok, amint valamit megtudok!


Olga! Balázsnak nagyon-nagyon bolodg elős születésnapot kívánunk!!!

Kép

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Balázs!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Neked, erőben, egészségben!
( a kép sajnos lemaradt, mert nem mükszik a melléklet. De majd bepótolom!)

Szilbee!
Nagyon sok erőt és kitartást Neked, bár nem olvasod, de majd Dorka tolmácsolja!

Tegnap 1/2 11-kor aludt el a család! :shock: Hogy mi lehetett? nem tom. Én már hulla voltam, de Leti ott csimpaszkodott a kiságy szélébe, aztán rágta a rácsot! Lehet most már ez a foga?

Erika!
mi citromot mindig szoktunk a párologtatóba csöpögtetni télen, mert a bacikat állítólag kiöli. Mis nagyon beteg volt, amikor Gréti fél éves sem volt még, minden nap csöpögtettünk az olajból, és habár akkor átkerült az apja másik szobába, de nem lett beteg Gréti. Lehet a citromtól? A levendulát kipróbálnám fürdővízbe, de mivel olajos, így lusta vagyok egy jó kis pihi után kádat mosni! :roll:

Petri!
A katicásat még nem is láttam! Azt mire gyártottad? Nagyon szép lett, és hát finom, az tuti. Meghívó. Azt nem tudod az iwiw-en keresztül átadni nekem? Én adnám tovább, a gyerekeknek akarunk csinálni. Ripsz-ropsz műtét az tuti, a kislány 10-15 perc múlva már kint is volt, aztán rögtön be is aludt. ő volt a legkevésbé meggyötört, mint a többiek.

na megyünk oviba, gondolom megint lesz egy kis sírás-rívás.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


újabb infó: 10 körül mennek a műtőbe!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Niki, emlékszem én is! ti pont előző nap voltatok 4D-n, és mondtad, hogy pont az arcocskáját nem mutatta meg! :)

Ditke, ez nem ér! :) tegyél már fel magadról is képet, hogy megismerjelek én is!

Erika, mi nem használtunk eddig olajokat.

Petri, nagyon ügyes voltál!!!

Szamóca, majd írj, mi újság!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Jó reggelt!

Hú, nagyon izgi! Hajrá Szilbee és Dávid!

Dorka: Már kérdeztem Szilbeet de biztos nem látta. Miért császár lesz Neki?

Judit: Pedig angolon milyen álmoska volt Gréti az elején. Biztos feldobódott a sok dalocskától, azért kukorékolt fenn olyan sokáig.
Megnéztem a Gulliveres oldalt. Nagyon jó. Te már vettél valamit itt? Megbízható? A páromnak aggályai vannak, de én már ki is néztem egyet.

Balázsnak sok boldog szülinapot kívánunk mi is!

Szép napot!

NIKI
csni
 
 


Balázs!
Kép

Szilbee megy a drukk!!!!!!!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Háj!

Niki!
Akkor az unokatesódat ismerem látásból.... :D

BBJUdit!
Lehet hg csak álmodtam...de azért megkérdezem ne legyek bunkó ha hátha mégse....Nem kérdezted hg jött-e csodasuli újságunk??? Ha nem bocsi.. :mrgreen:

Jajj...itt nálunk semmi ilyen klub nincs...vagy csak én nem tudok róla...Többiek Van????

És ezeket az illóolajokat is hol lehet kapni...mert ez ugye nem ugyanaz amit a DM- és társai árulnak mert azt pl. fürdőbe meg masszázshoz nem lehet alkalmazni.....

BALÁZS!
Kép
Sok Boldog Szülinapot Kívánunk!

Dorka!
Van hír???

fanna3
 
 


Sziasztok!

hajrá Szilbee! Már lehet kint is van Dávid?

Niki!
Teljesen legális, a szomszédék már vagy 5-6-szor voltak. Most is a 4 napos ünnep alatt. Mit néztél ki? Nem beszélve arról, hogy jövő akár novemberig felhasználható, és sokkal olcsóbb, mintha a
szállodában foglalnál közvetlenül. Tulképpen a reise info licit oldala. hunguestet nézted? Bár azok inkább last minute-ek.

Jaj, Gréti megint annyira visított, már akkor bőgött, mikor mentünk befele. Ez egyre rosszabb. valami ötlet? két perc múlva állítólag abbahagyja, meg hazafele sem akar jönni, állandóan visszafele rohangászik, de a vetkőzés, és az odamenetel! az valami katasztrófa. már nem tudom mit mondjak, neki, már mindent kitaláltam. A gyerekek is jönnek oda, köszöngetnek neki. Ha hazajön csacsog, hogy mi volt, de ott smemi probléma nem értem, miért nem akar menni?Help me!

Balázs kicsi szívem, ez még a Tied!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


szaisztok! Új infó: Mosonyi papa mondta, hogy fél 11-3/4 11 körül tolják majd be a műtőbe, már megy az infúzió!
Mi most indulunk, csinálok képeket, és amint hazaértünk, felteszem őket!!!!!

Jaj, de izgi!!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Fanna!
nem. mi az a csodasuli újság? vagy nem emlékszem én sem? Én sem vagyok teljesen tiszta, de erre most spec. nem emlékszem.

Mi citromolajat a gyógyszertárban vettünk, az mégiscsak tiszta. Gondolom én.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jól van akkor veled álmodtam.... :lol:
Ez egy link oldal megint......rákattintottam mert írták hg hg fejlesszük a gyerekeket hg a tehetsége ne vesszen el...aztán csak kiderült hg iskolás gyerekeknek szól....babákról nem....aztán persze vedd meg a terméket...stb...most meg küldtek szórólapot....szóval bocsi...de tényleg nagyon nehéz a fórumot követni... :mrgreen:
Hááát....sajnos tippem a Picúrra nincs... :cry: de átérzem milyen szívszaggató! Hülye duma...majd az idő megoldja....ezt mondják?? Aki már ezen átesett..... :?

fanna3
 
 


gyógyszertárban is lehet kapni, de csak 100% tisztaságú olajat szabad venni, azt mondták, nekem tegnap, hogy csak azok a jók, mert nincs benne semmilyen vegyi anyag.
azt mondták, hogy úgy tudom ellenőrizni, hogy a "tiszta olaj" nem hagy nyomot a ruhán, mert teljesen elpárolog. Míg a másik nyomot hagy.

Szilbee? Újabb hírek?

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?