Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!!

Szia Mesi,
A savoya park nekünk rettenetesen messze van. Az Árkádot meg kellene esetleg kérdezni, hogy mennyi lenne!? ...nem kéne túl sokat költeni rá...!

Meg a mikorját el kellene kezdeni szervezni és hogy ki jönne hány gyerekkel.
csné
 
 


Sziasztok!

Ági!

Jajj remélem nem haragszol meg érte,de amikor olvastam,hogy Vivi krampusz lesz azonnal az jutott eszembe,hogy Bálint is lehetne-e? Aztán olvastam tovább,hogy a nagy csajszik is mind lesznek,nem szeretnék tolakodni,mert megértem,ha nem,csak ugye nekem Bálint már nagy én meg még pocakos vagyok,tehát azért mennék csak el,hogy veletek legyek és mert Bálint hiába nagy,de mégis nagyon gyerek és tudom,hogy imádná a bulit.De valószinűleg kibukna,ha látná,hogy a nagyok mind krampuszkodhatnak,ő meg ülhet a kicsikkel a sorban.Nagy kérés volna,hogy esetleg had legyen ő is krampusz? :oops: :roll: Természetesen ő még nem is tud erről,így ha nemet mondtok semmi harag,nem mondom meg neki az egészet és kész. :wink: Ha esetleg mégis,akkor beszéljünk ruci ügyben,ti mit adtok a lányokra?Smink...? Amúgy imád énekelni,úgyhogy Mikidalban biztos erősítené a teamot.Nagyon király,hogy Karcsi elvállalta.Ez valóban rendes dolog a férjedtől. :D És azt hiszem nem is okoz majd gondot neki,annyira ért a gyerekekhez. :wink: Tényleg nem szeretném erőltetni a dolgot,nyugodtan írd meg,ahogy érzed,nem sértődök meg,csak egy gondolat. :wink:

Jajj ma este dokihoz kell mennem.Nincs ám kedvem hozzá.Úgy érzem minek bolygatnak.Érzem,hogy nagyon aktív és nagy baba van a hasamban,szépen nő,mi kell még.A laborjaim jók és én is jól vagyok.Én csak szülni szeretnék már menni a kórházba. :roll:

Mennem kell összedobni a kecót.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Erzsike!

Bocsi,látod ilyen vaksi vagyok,hogy várom az eredményt,aztán meg nem veszem észre. :oops: :lol: Na ez jellemző rám.Sajnálom.De majd legközelebb.Amúgy a ciklusai pontosak?Nagyon drukkolok neki. :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 

 
 

Eszter,
szerintem simán lehet Bálintod is Krampusz!!! Hát, hogyne, nekik ettől lenne igazán jó a Mikulás "ünnepség"!!!
De hát ezeket nem csak én döntöm el, a többieknek nagyon kellene a véleménye!!!

Annak meg tessék örülni, hogy mész a dokihoz!! Uh-ot is csinál, nem??? MI is látni szeretnénk!!!

ja, és érezd magad letolva, hogy itt voltál múltkor Újpesten, és nem jöttél fel!!!

puszi,
Ági

Kép
csné
 
 


Ági!

Azért nem mentem fel,mert apukám vitt el kocsival,ugyanis nem mertem vezetni előző nap annyira befeszített a gyereke vezetés közben,hogy majdnem nekimentem valakinek.Apum utána haza is hozott,csak ezért nem mentem,de nagyon jól esik,hogy hiányolsz.Köszi,hogy lehet Bálint is krampi,szerintem a többiek is értik,hogy nekik,azaz ennek a korosztálynak már másként ünnep ez,de ettől még ők is nagyon várják.Attól függetlenül én is várom a többiek véleményét.Az Árkád nekem is jó,mert nincs annyira messze.Jajj olyan jó lesz.Nagyon jó kis programjaink vannak.Nem tudom,hogy csinál-e a doki UH-ot,de én valamiért már csak akkor szeretném látni,ha megszületik. :roll: Talán azért mert most olyan felszabadult és nyugodt vagyok és félek,hogy beparáztatnak feleslegesen valami hülyeséggel.Ismered a dokikat?! :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa,
nagyon örülök, hogy "túl vagytok" a beszélgetésen...bár tudom, hogy Nálad azért nem olyan egyértelmű a folytatás, de talán reménykeltő, hogy igyekszik, és rendes Veletek... (megsúgom , én is nagyon drukkolok Nektek Kicsivel egyetemben...mármint , hogy megmaradjatok egy CSalád, más kérdés, hogy nyilván ha nem bírod, akkor lépni kell, csak azért hátha...) Huhh az vizsont nem semmi lelkierőre vall, hogy beszéltél a Csajjal....

Kicsi,
Dudi, frufruval, anélkül mindenhogyan édes, bájos!!!!! Jaj bár így ülne már Kristóf is.... :cry:
Debrecenben az Adyba jártál? Melyik évfolyamba? A sógornőm is Ady is volt,és van egy barátnőm is aki szintén.
PAsielrontás: hát az tuti, hogy az "elején" kell(ene) bizonyos feladatmegosztást kialakítani, mert különben egyszer borul a bili, ha minden a nyakunkba szakad...
Márpedig azért Te is viselsz jócskán terhet... (én sem vagyok egy házisárkány típus, és ahogy Titi sem, (meg ahogy páran) én se szeretek kérni, de mondjuk nálunk van feladatmegosztás csak hát a hirtelen jött plusz dolgokkal nem tud a férjem néha mit kezdnei, én meg már csinálnám, és ilyenkor jön a könyörgés.
NA meg a másik: nekem az a segítség ha akkor csinálja meg amikor kérem, és nem akkor amikor neki kedve van....
Amúgy meg egy aranyszívű, érzőlelkű, csodálatos Apa és Férjecske. Szóval nem panaszkodhatom...

Eszterke,
Milyen jól áll MArcinak a sapi!!!!! Csodaédes!!!!

Mesi,
nekünk mindegy melyik nap nyáron. Jobbulást NEked. Nuni ügyben beszéltél másik gyerekorvossal?

Koda,
MArcit mikor vitted szemészhez? Arra emlékszem, hogy én még akkor irogattam a topikba. Kristófot is kéne, mert enyhén bandzsa, de javul neki. (én is az voltam de sokkal jobban, de kinőttem...állítólag :lol: :lol: :lol: )

Eszter,
Szupik a sóliszt cuccok!!! Hogy TE is milyen ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!
Ja és a vonalzód is tetszik, ne siessen csak az a pocakos nőci, Dominiknak még van bőven ideje odabent!

Gyöngyi,
Szegénykém, remélem már jobban vagy, és Sára nem kapta el.


folytatom, csak Kristóf már nagyon álmos.....bocsi.....

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Sziasztok Lányok!

Én is itt vagyok, sőt tegnap írtam is, de Balázs úgy döntött nem küldjük el! :twisted:
Aztán már nem volt időm újra írni!

Lányok a közös Mikulás nagyon jó ötlet!!!! :lol:
Sőt, minél több a krampusz, annál jobb! Az egészben a krampusz a lényeg! :lol: :lol: :lol:

Juci!
A Mikulásvonat Miskolcról indul, ha beírod a keresőbe, hogy Mikulásvonat, rögtön kidobja. Azt hiszem Eszter tényleg kicsi még hozzá. Tudod, Balázsnak a mindene a vonat, busz..., csak ezért merek elindulni vele!
Sikerült még 6-ra foglaltatni helyet és apa is szabit vesz ki!
Egyébként nálunk ugyanez a helyzet, a nagylányom képes éjfélkor kihozni, amit fel szeretne venni másnap. Engem mondjuk nem érdekel, simán kimosatom vele!

Ági!
Én tudtam, hogy Karcsi benne lesz, hogy Mikulás legyen! :lol:
Irtó rendes tőle!!!!

Eszterke!
Marcid gyönyörű az új sapiban!!!!

Titi!
Ne aggódj, szerintem 6 hetes korukig nincs igazán napirendjük a babáknak, sőt azt mondom fél éves koráig fognak még meglepetések érni! A tápszer miatt ne aggódj! Valamikor Neked is kellett már pihenned!
Gyönyörűek vagytok és nagyon készülök egyszer elmenni meglátogatni!

Én tulajdonképpen csak panaszkodni tudnék, de azt nem akarok!
Szóval nem is írok magamról, csak annyit, hogy holnap kezdem a Closty-t!

Zsuzsa!
Úgy sajnálom, hogy ilyen messze laktok! Olyan jó lenne egy kicsit beszélgetni! Borzasztó nehéz lehet most, de mindennek meg van az oka. Szerintem csak ki kéne deríteni mi is az!

Mesi!
Én állandóan és folyamatosan hiányollak! Teljesen beleszerettem Zsoltikádba! :lol:

Gyöngyi!
Nagyon rátok jár a rúd betegség szempontjából! Gyógyuljatok meg minél hamarabb! A vizsga le van tojva! Fog az Neked menni!


Na egyelőre ennyi időm volt, agyalok a kamasz lányom nevelésének problémáin! :cry:

Puszi mindenkinek!

Éva

Kép
balimama
 
 


Jaj!
Erzsike!
Igen, én megcsináltam a cukormázat és teljesen jó lett, csak előtte át kell szitálni a porcukrot, mert a kemény csomókat már nehéz utólag kiszedni! A képhez meg nem jutok hozzá, mert a nagylányom lejelszavazta és mindig elfelejtek neki szólni!

Éva

Kép
balimama
 
 


...és akkor folyt köv..

Erzsike,
Kristóf konkrétan tapogatta az ablaküveget, meg csápolt meg magyarázott. Szóval azt hiszem tetszett neki a hóesés.
Épp írni akartam NEked Babé samőpont, nekünk bejött. NAgyon koszmós volt a Fiatalúr feje, de elmúlt. Miután Kristóf megszületet elég sokat volt itthon a férjem napközben is, mert nem volt kötött munkaideje, annyira élveztem! Használd ki Te is Apa otthonlétét!

Ági,
NAgyon jó a Te régi képed és Livikéé. Bár szerintem is most jobban hasonlít Rád. Sajnálom, hogy éjszakáztok, de biztosan átmeneti a dolog.
LEhet, hogy tényleg többet enne este? Azt is olvastam, hogy az alvás felborulhat a fogzáson túl a szilárd étel bevezetésekor is, és én is tapasztaltam, hogy nyugtalanabbul aludt Kristóf, de pár nap múltán elmúlt.
Igen, Aranyosapáti nagoyn közel van.

Éva,
gyere csak panaszkodni!!!!!!!! És nyáron már reméljük nem is akármekkorra pocid lesz... :wink: :wink:
KAmaszévek:nekem még a dackorszak is messzinek tűnik, pedig ahogy nő a Pupák annál gyorsabban telik az idő, és mire észbe kapok , érettségizik....

Titi,
Jaj mintha magamat hallottam volna: ez már mindig így lesz??? :lol: :lol:
Tuti nem,csak hajlamos az ember azt hinni....
Én, ha valami változik a Kristófnál és nem feltétlenül jó irányba, akkor mindig azzal nyugtatom magam, hogy nem marad ez így örökké....
Kicsinyítőprogramot el tudnád nekem is küldeni???????
Eddig egy képet se sikerült felraknom, mert őrült nagyok.....
És ahogy korábban Kicsinek is írtam: én se szeretek kérni a Páromtól, de ezek szerint a férfiaktól kérni KELL, mert nagyon nem veszik a lapot. Kevés kivételt ismerek.....
Ja, és nagyon oda szeretnék figyelni, hogy Kristóf majd igenis odafigyeljen a leendő feleségére,hogy ne essen nehezére neki, néha elmosogatni, ha látja, hogy a Kedvese hullafáradt....

Virág,
Akkor megoldott a gyógyszer? De azért nem mész kivizsgálásra?

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Sziasztok!

Lányok nagyon szuper ötlet mind a nyári többnapos pihi és a mikulásos dolgog is. Én mind a kettőben benne vagyok.

Olyan sokat írtatok és reagálni kellene de még nem vagyok olyan állapotba hogy sikerüljön regényt gyártanom.
A nőcivel a telefonon beszéd csak egy próba lett volna. Ugyanis még céges dolgok lezáratlanok, de nem veszi fel a telefont senkinek, persze a férjemet kivéve. Így tettem egy próbát és csodák csodájára velem beszélt. Lényeg az hogy mind a ketten jól át lettünk verve, mindenki mást tudott. Ő azt hogy nálunk dec . elején kimonják a végső válást a bíróságon és mi már fél éve csak azért élünk együtt mert még nem sikerült eladni a lakást. Ő meg persze megdöbbent azon hogy ebből egy szó sem igaz. Így kijátszottuk az kicsi férjemet egyikünk sem monda meg hogy beszéltünk egymással. A céges papírok miatti találka idején a kiscsaj felhívott és kihangosított telefonon szembesítettük a hazugságaival. Mondanom sem kell hogy totál kikészült a megdöbbenéstől. Bevalotta hogy mind a kettőnknek hazudott azért mert mindenkit meg akart tartani.
Ezért írtam azt, hogy a bizalmam a nullával egyenlő és nem tudom, hogy mit fogok tenni.

jaj el kell küldenem a fiúk gyepálják egymást...

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


folyt köv...

A nőci kilépett és szakított vele tegnap, legalább is ezt állítja, kíváncsi vagyok így is lesz e.
Valószínű nekem is ezt kellene tennem, csak nem tudom miért nem bírom magam ebbe az irányba terelni. Sajnos most én vagyok újra határozatlan, és tudom, hogy ezt nem szabadna, de nem tudok dönteni. Állandóan a gyerekek lebegnek a szemem előtt hogy nekik mégis csak apa kell, de magamat sem akarom feláldozni ezért.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsa!
Csak egy pillanatra ugrom be. :cry:
Annyira fáj a szívem érted! :cry: :cry: :cry:
Tudod, hogy a gyerekeidnek nem csak apára, de egy boldog és nyugodt anyára is szükségük van!
Ha úgy döntenétek, hogy nem maradtok együtt, attól még apja és anyja is maradna a gyerekeknek. Ez már rajtatok múlik, de boldogtalan légkörben élni... :roll:
Nem biztos, hogy jobb a gyerekeknek!
Ettől függetlenül én azt gondolom mégis megpróbálnám a helyedben rendbeszedni a házasságom! Talán egy kis külön töltött idő segítene rájönni, valóban szereted-e még és ő képes-e változtatni!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok Lányok!

Elkezdem az írást, aztán meglátom hogy haladok:)

Fidoli!
Én Marcit bölcsis korában vittem, kb. 2,5 éves lehetett. Szerintem vidd el Kristófot!
Nekünk megint nincs szemüveg,mert eltört :evil: 8 hónapot bírt ki. 15.000 ft.....

Zsuzsa :cry:
Attól félek, ha vele maradsz, nagyon sokat fogsz szenvedni. Én sem tudnék a helyedben soha többet bízni benne. És így nem lehet együtt élni... :roll:

Kicsi!
Olyan jót nevettem, hogy a lányoknak is tetszik a pancsi játék :D
Dudi meg nagyon helyes az új hajával. Jól tetted, hogy lenyested. Biztos nagyon zavarta, sokat volt a szemében.

A nyári találkozó nagyon jó, remélem mi is tudjuk úgy időzíteni a nyaralást, hogy jó legyen!

Mesi!
Remélem mi is találkozunk végre! Na meg Momóval is! Akkor én is meghívott vagyok a szülinapi bulira? :wink:


A mikulásozás nagyon jó lesz bizti! rakjatok oda egy széket és rajzoljatok odaminket is :lol: Marci annyira élvezné, szerintem bence is. Bár lehet, hogy ő ordítana :lol:

Titi:)
gyönyörű ez a csajszi!Még a szeme is mosolyog! Pont olyan,mint te!
Daninak szuper az új séró! :wink:

Most ennyi jutott nektek:) A többiekkel folytatom, ahogy a kis család ideenged.

Még egy kérdés!
valaki nem jár az Ikeában????? Szegény miskolciakat segítsétek már ki :lol: :lol:
Ilyet szeretnék, de onnan nemlehet rendelni...

MATA
4 részes étkészlet
579 Ft

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Eszter!

Én azért nagyon várom a híreket, hogy mi volt a dokinál :wink: De megértelek, hogy már szeretnéd nyugodtan várni a bébit. Arra is kíváncsi leszek, hogy mekkora lesz?
Bálint tuti lesz, mint kpramusz :) Meg a csajok is :) Úgy mennék én is.

Ági:)
Na, akkor Karcsinak meg is van a nyugdíjas állása :) Tök aranyos, hogy elvállalta:)

Eszterke:)
Marci imádnivaló a sapijában! Gyönyörű kisfiú!

Momo:)
Ti jól vagytok? Építed a házat? :wink:

Sziszike!
Nagyon sok boldogságot így utólag is! Merre vagy?

Erzsike!
Milyen volt az éjszakátok? Babó hogy van? Tuti, hogy a fogacska kínozza?

Éva!
Mit csinált Balázs? Kikapcsolta a gépet, hogy nem ment el a hozzászólásod? És ha a negyedik gyerkőc is eleven lesz? :lol:

Képek a gyerekekről:


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok !

Csak bekkukantok megint, nincs időm sajna írni...
De jó nektek szuper lesz a mikulás-bulitok!!!!!

Koda , írtam privit az étkészlettel kapcsolatban , nem hiszitek el pont van itthon egy bontatlan csomag!!!!!!!!!!! :D

Kutyafuttában még jövök aztán szombat este kiírom nagamból amiket gondoltam egész héten!!!!!!!!!!! és akkor jajjj nektek!!! :twisted:

KépKép
eszterke80
 
 


Eszterke :D :D :D :D :D :D :D :D

Jól van, most olvasom, hogy ilyen van neked. Csak mert kérdeztem a priviben. Ez hihetetlen!!!! Annnnnyira örülök neki! Tündér vagy, köszönöm! :D

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!
Mikulás terembérlésre én ezeket találtam:

http://www.kopevar.hu/zsur.html

http://jatszohaz.dnt.hu/actual.php


http://www.kolyokpark.hu/

http://belvarosijatszohaz.hu/start_set.htm

http://www.jatekovoda.hu/zsur.htm

http://www.szulokhaza.hu/szuletesnap.htm

http://www.jatszokucko.hu/index.php?szulinapi_zsurok

Itt elfogyott az energiám, nem tudok többet keresni. De ahogy látom, igen egy árban vannak.

Koda!
Igen, ti is hivatalosak vagytok! :wink: A barátnőm hívott már titeket a pince miatt?

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!!

Juci: miis a kritikus 7évben vagyunk....

Mikulások a boltban: én azt mondtam, hogy a télapó mindenkinek hoz, de ha kiszakad a zsákja akkor bemegy a boltba és megtölti, mert szeretné, ha minden gyerek kapnak mikulást...
Kérdezték, hogy meg lehet nekünk is venni?
Igen, akik türelmetlenek azok vetetnek az anyukájukkal, de ezt látja a mikulás bácsi és annak örül, ha ő hozhat nektek meglepetést és nem anyukátokkal veteteitek meg előre...meg csak annak hoz sok finomságot, aki türelmes.:)

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést!!!
Igen Szilvia.:) a Sziszi beceneve.

Zsuzsa: nagy lelkü a frjed, hogy titeket válszt, nos engem ne válasszon egy ilyen ember ez a véleményem. Enki kellene fülét-farkát behúznia, mert itt aki dönthet az csak te. Undorító, amit veled tett! Sajnálom, hogy ezeken kell túlmennetek a gyerekekkel, ha nemis mondotok semmit biztos érzékelik. Bűntudatból meg észreveszi van családja is? :(:(:(

Itt vagyok jelentem.:)

Jól vagyunk nagyon. Párom egy tündér, tegnap velünk maradt és nagyon sokat foglalkozott a gyerekekkel. Kellemes nap volt.
Egy kis szabadidőre persze énis szerttettem.:)

Van valakinek kedve úszni járni?
Mondjuk én Szigetszentmiklósra járok, de 1-1*sztem össze lehetne vmit egyeztetni.

Állatkert...kihagytuk, mert nagyon nyügikék voltak, viszont párom megígérte, hogy eljön velünk és bepótoljuk!

Ha vkinek kellene egy állatkerti gyerekbelépő szóljon, nekem 2 van, de Annának még ingyenes, s idén kell felhasználni, mi meg max. 1* megyünk.

Most csak ennyi, mert a kicsik lent pakolnak.

Puszi: Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Mesi, drága vagy hogy keresgéltél!!!

Mi lenne,ha valami ilyenbe mennénk?
http://fmkportal.hu/index.php?option=co ... &Itemid=76
...csak ötlet...
csné
 
 


Nekik meg írtam levelet, kértem árajánlatot...
http://www.shp.hu/hpc/hpc_member.php?az ... 1109835109
De tudni kéne, hogy kikre számíthatunk, és hány gyerek, hány felnőtt!!!

Eszterke,
ti nem tudtok jönni Mikulásozni???
csné
 
 


bocsi, részletekben küldöm amiket találok... :D

http://ugyih.hu/service/index.htm
csné
 
 


Ez is nagyon jó árban van...
Ezeket kibérelhetnénk esetleg "több" órára, és akkor még előtte át is tudnánk rendezni kedvünk szerint.

http://www.kozossegalkotohaz.hu/

Na, mostmár csak véleményeket várok! Meg létszámot!!! Meg ötleteket... :D
csné
 
 


Sziasztok!

Ági!
Amiket írtál, nekem tetszenek, csak eléggé messze vannak tőlünk. Tudod, mi BKV-val mennénk. De ha a többségnek ez a jó, akkor legyen.

Csomag:
Szerintem 2 féle legyen, egy fajta a piciknek (Livi, Szandi, Botonka, Ági, remélem, nem hagytam ki senkit), hogy ők se maradjanak ki, és egy másik fajta a nagyobb gyerekeknek.
A bibi az, hogy Zsolti azt mondta nekem, hogy csak akkor akar találkozni a Mikulással, ha Thomast hoz neki. Nem tudom, a többi gyerkőc örülne-e ennek.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Létszám tőlünk:
Én + 2 gyerek.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Ezeket csak hirtelen találtam...
De gondolom az utazás megint csak szervezés kérdése lenne!

Aha, tehát itt már mindjárt hibádzik gondolom az egységcsomag!!! :lol: :lol: :lol: Kislány, kisfiú csomag, hmmm???
csné
 
 


Zsuzsi!
Hogy vagy? Izomláz? Holnap 10-től alakformáló óra lesz.

Néhány kép:

Kép

Kép

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Na, írtam egy csomót, és elszállt!! :evil:

Lényeg: Jó ötlet a kisiú-kislány csomag.
Milyen értékben?

A piciknek lehetne szerintem egy csörgő, vagy labda, vagy valami ilyesmi

Lányoknak: gyümölcs, Kinger tejszelet, pingvin (Zsuzsi :wink: ), baba, vagy plüssállat

Fiúknak: gyümölcs, Kinger tejszelet, pingvin, Thomas

Én max 1500-2000 Ft-ra gondoltam gyerekenként.

Vélemény?

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Ha gondoljátok, szívesen megveszem a csomagokat (legalább egy kicsit elterelem a gondolataimat itthonról).
Itt van mellettünk az Auchan, most egy csomó játék meg mindenféle akció van.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Mesi
Nincs izOmlázam nem értem miért, talán a vádlimat minimálisan érzem egy kicsit húzódni. Neked van?
Nekem jó lesz az alakformáló is ha neked is megfelel. Kilenckor szokás szerint megyek értetek csak jelezz vissza oké e.

Sziszike
Köszi a privit ifen elgondolkodtató. Jó más szögből is látni a dolgokat. Nekem nem így ez a baj ezért vagyok bizonytalan.

nEM TUDOK TÖBBET ÍRNI. MERT ÁRON NEM HAGYJA, DE HA ELALUDT JÖVÖK.
Már a billentyűt is nyomkodja.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsi!
Én is csak a vádlimat érzem egy picit.

Akkor holnap 9-kor lent leszünk megint!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Zsuzsi!
Nem felejted a hótaposót?

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Eszter,
Mi volt a dokinál??? Gyere légyszike!!!!!!!!
...ha majd érdekel az örökbefogadásos-lemondásos téma még, akkor úgy néz ki fogok tudni segíteni. Nálunk megint nagy a hajcihő...
Majd mesélek.
csné
 
 


Sziasztok!

Mi is jönnénk mikulásozni.
Én+a 3manó.:)

Zsuzsa: ha lesz időd, majd írj, hogy miis pontosan a probléma, hogy mi játszódik le benned. Vigyázz magatokra.

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Mesi!

Olyan edes Agika,mar erdekli minden,nem? :lol:

Koda!

Gyerkocok tunderiek,es milyen edes ahogy Marci megpuszilja...kell a teso! :lol:

Sziszike!

De jo neked,hogy lazithatsz es milyen rendes ferjed van! :lol:

Agi!

Livike tenyleg iszonyatosan hasonlit rad es annyira szep csodaszep szemeivel! Miert all a bal,lemaradtam valamirol? Vivivel kapcsolatban?Na,nem kivancsiskodok.

Eszter!

Igen,ird mar meg hogy mi votl a dokinal..remelem volt ultrahang,en ugy szerettem latni. Ja,a sokeramiaid csodasak,a multkor azt hiszem elfelejtettem irni.

Eva!

Ne legy elkeseredve,hiszen most mar johet a probalkozas,nem?

Gyongyi!

Fogacska ugyben nem tudok tanacsot adni,talan tenyleg megkerdezehted a gyerekorvost ismerve a parod tortenetet.
Nekunk most jon a 8. ki,de ebbol csak 4et latsz rendesen,a tobbiek meg csak epphogy elobujtak.Megy is a kabare ejszaka.
Rendszerint elalvas utan 2 oraval jon a torkaszakadtabol valo uvoltes(de en nem hiszem hogy a foga miatt) es nem tudom megnyugtatni,illetve csak ugy ha magamhoz veszem,vagy ott ulok a kisagya mellett,dehat igy nem lehet aludni.Tegnap beadtam a derekem es velem aludt fel 4ig(en nem sokat,mert attol feltem hogy lezug az agyrol+forgolodott),szopi utan visszatettem az agyaba,ahol kisebb orditas utan visszaaludt. Nem merem orditani hagyni mert mar hallom a szomszedokat hogy morgolodnak a falon at.Tisztara,mintha egy kis ujszulott bebikem lenne csak nagyobb es rosszabb :lol: :lol: . Ugy a fogamhoz vagyta a mobilomat hogy azt hittem fogam se marad.

Hogy miert is tudok irni??Kenyszerpiheno,megkertem a sofort(akit fel szoktunk fogadni mikor a ferjem itt van) hogy vigye el a kocsit a szervizbe teligumi szerelesre,stb...igy mi itthon maradtunk.Ma hozzak a fainkat Sopronhorpacsrol...a nagy sarban,szep lesz.De nagyon varom mar hogy vegre a kert is alakuljon.

Zsuzsa!

Amit Sziszike irt,abban is van valami. nem neki kellett volna valasztania..es nagyon csunya dolog amit csinalt..igy kijatszani mindkettotoket.
A szuleimnel(bocs hogy ezzel peldalozok) is ez ment,apukam mindig minket valasztott...mig a vegen anyukamnak elege lett es o adta be a valokeresetet. Amit kesobb apukam meg is bant(marmint a valast stb)...Szegeny mar reg meghalt.
Lehet,hogy a vegen neked kell majd dontened,de szerintem csak akkor ha 100%ig biztos vagy a dolgodban es mar konkret tervei.. d vannak.Addig is kitartas es puszi.
Tobbiektol bocsi.

Ha eltunnek egy-ket hetre az azert van mert ezerrel megy a pakolas,athurcolkodas,stb...+nonstop jonnek-mennek az emberek a hazban is.Este meg Micimacko csinalja a musort.Tegnap mar adtam neki Viburcol kupot.Nem sokat segitett.

Kicsi!

Teged majd hivlak!

Ja,ti mar megint szervezkedtek...en nem igerkezek egyenlore..mert eloszor koltozzek be,es utana vegre el kellene vinni Mishalt :roll: korulmetelesre amitol elore rettegek. Ezt is nekem kell csinalni.

Szep napot nektek!

Titi!

Edes a kis Szandi ahogy szundizik,vagy irtam mar?
Z
momo35
 
 


Eszterke!

Nagyon edes Marci a sapkaban!!! :lol:
Es tenyleg nem szandekos mikor kihagyok valakit...cikaznak a fejemben a gondolatok..es rendszerint azok vannak szem elott akik azon az oldalon irtak.
Bocsi.

Fidoli,virag...tobbiek puszi.
momo35
 
 


Na újra itt, Áron alszik. Nem szokott ilyen korán beájulni bitosan az idő nyomja.

Mikulásos banzájra mi is mennénk én+ 2 gyerek.
Mesikéktől nem messze van egy játszóház amit egy bölcsin belül alakítottak ki. 10.000ft személytől függetlenül két óra hosszára.. Kaja nincs benne de szépen megterítenek ahogy mi kérjük. Ott voltunk Dáviddal az egyik kis ovistársának a szülinapi bulijában.

Mesi
Oké ott leszünk 9-kor.
Viszem a csizmát is.

Momo
Tudod én is ettől tartok amit te írtál.
Legyél ügyes már nem sok van hátra az egészből.
Mishal alvása miatt sajnállak. Nálun Dávid játszotta el ugyan ezt. Sajnos én is mindig kivettem magunkhoz és szerintem itt lett elrontva a dolog. Most már tuti hagynám sírni nem érdekelne mit szólnak a szomszédok. Áronnal egyenlóre nincs ilyen gond, igaz őt nem is kapkodtam ki soha az ágyból. Úgyhogy ha fel is kel sír vagy nyöszörög egy kicsit de visszaalszik magától.

Titi
Nagyon gyönyörűségesek vagytok a képeken. Jó Dani rövid haja is.
légy kemény ne hagyd magad kérjék bátran.
A napirend még sokáig alom marad ne aggaszd e miatt magad. Akkor adj neki enni amikor kéri és ne foglalkozz vele hány óra telt el. Jó mondjuk egy órát várjál hogy ne etesd rá a félig megemésztett tejcsire mert akkor fájni fog a pocija.. Dáviddal az első 3 hónapban összefolyt a nappal az éjszakával semmi különbség nem volt. Kitartást!
Mi a helyzet a légzésfigyelővel, sokat riaszt még?

Verzsike
Használd csak ki hogy a párod egy kicsit otthon van. Bár neked nem kell tanácsokat adni te ügyesen csinálod.:)

Eszterke
Nagyon cuki a nagyfiú a sapiban.:)
Jó tanulást!

Anubias
Gyere már mesélj mi volt a dokinál. Nagyon kíváncsi vagyok.

Balimama
Nehogy most keseredj el. Tudod hogy nincs baj úgyhogy pozitív hozzáálás és tessék próbálkozni.:)
Nagylányodhoz meg kitartást!

Kicsi
Édes Dudi a rövid hajával.
Remélem jól haladtok az egyezkedéssl a lakás miatt. Milyen konyhát terveztél?

Csné
Neked aztán szuper férjed van. Nagyon rendes tőle, hogy bevállalta a mikulás szerepét.
Nálatok mi miatt áll a bál? A volt féjed miatt?

Sziszike
Látod látod egyre többet vagytok mostanában együtt, mondam én neked.
Szerintem ne aggódj a kritikus 7 év miatt.:)

Koda
Hát nálunk is totál ilyen képek vannak. Dávid ugyan így puszilgatta Áront. :)
Most akartam felajánlani, hogy megyek veszek egy ilyen készletet és feladom postán. Amint látom Eszterke már meg is oldotta a gondodat. Ha mégis kell szólj bátran. Nekünk is van és tök jó én szeretem.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Oné
Gyógyulást neketek! Remélem már sokkal jobban vagytok.
Hidd el le fogsz vizsgázni minden gond nélkül, és még tényleg van időd tanulni is.
Látom te is jó soket vagy mostanában egyedül a lányokkal, nem irigyellek érte,sajnos tudom milyen, nálunk nyáron volt ugyan ez a helyzet. De így utólag tudom, hogy nálunk sajnos nem a munkáról szólt csak a dolog.
Nálatok ilyen gond nincs úgyhogy légy türelmes és jön majd egy jobb időszak amikor nem kell ennyit dolgoznia.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Nem volt időm visszaolvasni,csak belenéztem és látom,hogy hiányoltatok a dokis hírekkel.Jajj nagyon köszi.Sajna este 8 körül estünk haza,így már nem írtam,ma meg egész nap úton vagyok,majd mesélek erről is,csak enni estem haza,de gyorsan írok pár mondatot.Csajok, ez a doki egyszerűen tökéletes,simán megbeszéltük a szülést is és mindenben mellettem van és támogat,sőt még meg is ért.A babánk makk egészséges,minden szerve rendben,magzatvíz is,a méhszáj zárt,minden tökéletes.rTermészetesen a mega rugdosáshoz nagy baba is tartozik,ahogy azt éreztem is, a méretek alapján 29 hetes lenne :lol: 1 kg 30 deka és annyira szép.Sajna az Uh kép nem a legjobb,de azért majd azt is felteszem,ha lesz fél percem.Éppen a lábát markolászta és úgy próbálta kitaposni az oldalamat. :lol: Nagyon boldog vagyok és nagyon várom már,hogy elteljen az a pár hónap.Most mennem kell a védőnőhöz. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Lanyok!

Egy kis segitseget szeretnek kerni a hugomnak. A fosulin az egyik tantargyhoz kerdoivet kell kitoltetnie felnott oktatasban dolgozokkal. Ha ismertek valakit es lenne ra fel oraja nagyra ertekelnenk.
Elore is koszi.
Hugom email cime:sisulu@citromail.hu, ha esetleg tel.szam kell,azt is megirhatom,vagy privit irtok.
Mesi,te nem tanitasz,vagy csak ugy remlik?

Majd jovok meg.
Puszi
momo35
 
 


Momo!
Tanítok, de csak önszorgalomból kis gyed-kiegészítésként. Egyetemistákat, fősulisokat és gimnazistákat korrepetálok, meg készítek fel vizsgákra, érettségikre.
Egyébként laborvezető vagyok (voltam :cry: )

Így is jó vagyok? Ha igen, szívesen segítek. :)

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok lányok!

De jó, végre megint van időm jönni pár percre.

Nálunk a helyzet változatlan. Bár tegnap nagyon jól aludt a bébi, nagyokat evett, 100-akat, így utána 3-4 órákat aludt. Persze nem a kiságyban, ott csak éjszaka hajlandó aludni.

Így a légzésfigyelőnek esélye sincs riasztani! Bár már az is megnyugtató, hogy éjszaka nincs riasztás. Így viszont egyik szemem mindig a mellkasán van. (Majdnem hogy szó szerint értsétek! Megyek is gyorsan megnézem!)

Elővettük a pihenőszéket, abban alszik napközben, vagy az ölemben. Vagyis fordítva, elalszik az ölemben, és átrakom a székbe. A kisággyal is próbálkoztam, de persze, ott kb 10 perc után felébredt.

A nózink sajnos el kezdett folyni, vettük Fluimare-t és utána mindig orrszívózom, amit azért még mindig jól visel. Szegénykém nem is tehet mást, mert muszáj!
Szóval most nem lesz levegőzés pár napig, amúgy is olyan ramaty az idő.

Évikém, ez a Mikulásvonat nagyon szuperül hangzik. Hogy én miért nem tudok erről?! Mondtam is Daninak, hogy 2 év múlva akkor otthon fogunk mikulásozni. Biztos nagy élmény lesz Balázskának.
Voltatok már máskor is?
A Clostynak nagyon örülök, akkor ezek szerint tényleg lehet már karácsonyi ajándék a bébitek! :) Akkor én ezt fogom kívánni Neked a fa alá! Egy + tesztet! Micsoda ajándék volna!

Zsuzsi, Mesi, hogy én hogy irigykedem?! De szuper, hogy ilyen közel laktok egymáshoz, és meg tudjátok oldani ezt a közös tornát!
Mesikém, milyen nagy már Ágika?! Sokszor voltál ám eszemben a kórházban, ott mondták, hogy hazajövetel előtt kifurathatjuk a pici fülecskéjét. Hát mi meg nem vettük meg a fülbevalót, így elmaradt a dolog.
És az otthoni helyzet? Mi újság nálatok Mesikém? Mi van a vállalkozással? Hogy megy a suli? Írj egy kicsit magatokról, ha van kedved!

Zsuzsikám, totálisan felháborító a helyzet! Akkor a jelek szerint még mindig meg volt neki a csaj? Mármint a kapcsolat továbbra is tartott?! Hihetetlen! Istenem, de nehéz helyzetben vagy! Rettentően sajnálom, hisz egy baromi jó csaj, remek anyuka vagy! Sosem fogom megérteni a pasikat! Mire jó ez nekik?

Lányok, mi is mennénk a mikulás bulira, de az én kincsem úgysem fogja még fel a dolgokat. Szerintem így nincs igazán jelentősége a mikulás csomagnak.
Ági, Mesi, Erzsike, Ti hogy vagytok ezzel? Már adtok mikulás csomagot a kicsiknek?

Jaj, mennem kell, felébredt!

KépKép
titi_27
 
 


Még egy gyors kép, hogy lássátok, így megy a Babanetezés... :)

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok:)

Titi:)
Nagyon jó ez a kép:) Aranyos Szandika, ahogy alszik! Ismerős helyzet :lol:

Zsuzsa:)
Tényleg nektek is ilyen készletetek van? Az itatója nem csöpög?
És igen, gondolom neked nagyon ismerősek a képek a fiúkról :lol: Marci minden áron bele akart mászni a kicsi kádjába....hát engedtem neki. Igaz Bencét újra kellett fürdetni, Marci olyan koszos volt :lol:

Mesi!
Gábor mondja, hogy eddig még nem hívta az ismerősöd. Vagy legalább is nem találta meg eddig. De Gabi várja a kérdéseket, úgyhogy nyugodtan hívhatja!

Momo!
Sajna én sem tudok segíteni :(

Sziszike:)
Volt névnapozás??????

Kicsi!
Megcsináltam a betyárkrumpli vagy ilyesmi nevű, elmaradt kajcsit :lol: Nagyon finom lett, Gabi is imádja! Köszi a receptet!

De jó lesz nektek a mikidélután. Ugye csináltok sok képet majd?

Én is kész lettem az ovis dekorációval. Megmutizom őket:


A számok hímezve vannak, a mikifej 2 mm-es szürkekartonból, azt festettem le.
Kép

Kép

Kép

A kiscsizmik filcból, kézzel varrva.....
Kép

A télapók és a rénszarvas pici cserépből készült. A koszorúra meg mindenfélét ráaggattam:) Kép

Kép

A hóemberkék szinték szürkekartoból vannak, szintén kifestve. A koszorút meg műfenyő ággal díszítettem, meg műhóval.
Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Húúú, lányok, én most döbbentem, ahogy néztem a naptárat...

Én december 06-án megyek Miskolcra (06,07,08), mivel Dani akkor megy céges kirándulásra Zakopane-ba. Előtte 05-e pedig dokilátogatás, 6 hetes kontroll!

Így részemről a mikulás buli kilőve. :( Pedig nagyon-nagyon szerettem volna menni!!! (Gondolom, pont ezekre a napokra terveztétek a mikulást. Mivel 06-án jön, ugye? :cry:

Viszont Timikém, úgy néz ki, ez már 90%, hogy megyünk, kettesben a bébivel! Ha össze tudjuk hozni, akkor elugorhatunk majd hozzátok?

KépKép
titi_27
 
 


Azta, Timi, én is most vettem észre a képeidet! Ezt mind Te csináltad?! De ügyes vagy! Ezek fantasztikusak!!!

Lányok, én úgy irigykedem, hogy így tudtok készülni a karácsonyra!!! Persze, csak az egyik felem! :wink:

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Ági! Szupi, hogy Karcsi bevállata a Mikiséget. És tök jó helyeket találtál, rettenet jó áron. Én nem is gondoltam, hogy ilyet lehet… És azrt jóval olcsóbb, mint a játszóházak, nekünk meg most úgyse az kell. Az angyalföldiban a 46 m2 –es klubterem jó is lenne, ha vannak bent székek, de azt telcsin úgyus megmondják.

Éva! Ugye nem felejtetted el bevenni a clostyt? És nyugodtan gyere panaszkodni, itt nem csak az örömöket szabad közzé tenni…

Zsuzsa! Teljesen le vagyok döbbenve, hogy a férjed mindenkit így átvert. Az senkinek nem lenne jó, ha csak a gyerekek miatt maradnátok együtt, ha csak emiatt tennéd, szerintem jobb, ha elváltok, mert úgyis megérzik a rossz légkört.
Talán tényleg Évának van igaza és egy kis időt külön kellene töltenetek a végső döntés előtt.

Koda! Nagyon aranyosak a gyerekek, ahogy együtt panciznak. Minden este ez van a kiskádban? Vagy csak most mászott be Marci is?
Fantasztikusan ügyes vagy!!!!!!!!

Sziaszike! Csuda sztorit találtál ki a Mikulásokról… Én sajna nem vagyok ilyen találékony, remélem azért nekem is sikerülni fog.

Momo! Akkor ha nm a fogacska, akkor mi miatt kel fel Mishal? Lehet hogy csak a költözés miatt elege van és hiányol téged? Ha végleg beköltöztök és minden kész, majdcsak rendben lesz ő is.
Azért próbáljatok meg eljönni Mikulásozni jó?
A férjed miatt kell a körülmetélést megcsináltatni?

Titi! Nem baj szerintem ha napközben nem alszik az ágyában, az a lényeg, h éjszaka ott aludjon. Még mi nem veszünk mikicsomagot, max egy zoknit (mi mindig azt kapunk anyukámtól). Még csizmánk sincs, amit kitehetnénk az ablakba. Nagyon édin alszik a nagylány az öledben.
El mersz indulni olyan hosszú útra kettesben a babával? Nagyon bátor vagy.

Eszter! De jó, hogy minden ok Gumimacival (ugye nem baj, ha én így hívom még?). Védőnőnél mi volt?

Mi is mennénk Babóval Mikulásozni. Anyukám jött ma Pestre egy konferenciára, de a délutáni részről ellógott és jött unokázni. Egész délután tanította Babónak a 12-es szorzótáblát…

Annyira örülök, hogy lesz csomó közös progink, már nagyon várom a Mikit, de még jobban a nyarat. Pedig még oylan messze van.

Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


Egy mai kép a szokásos kézevéssel...
Kép
verzsike
 
 


Sziasztok!

Névnapozás: anyósomé már hétvégén felköszöntettek: húsdarálót kaptam, nagyon szuper, olyan rég vágytam már ilyenre, csak sajnáltam rá...
Többiektől....

Bocsi reggel folytatom, párom hiányol, manók alszanak már, így kettesben vagyunk....:)

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok Lányok!

Koda!
Én csak ámulok és bámulok! Hihetetlen mennyire ügyes vagy! Megértem, hogy nem szeretsz könyvelni! Nem is kreatív embernek való munka! Nem goldokodtál azon, hogy talán ebből is megélnél, vagy taníthatnád....?
Én elégedett lennék fele ennyi kreativitással is!
Mondjuk az én bénaságomat simán kompenzálják a lányaim! Ők szokták kitalálni, én beszerzem a dolgokat és a nehezebb munkában segítek!


Titi!
Annyira édes a kép! Látszik az arcodon a boldogság és, hogy lassan talán oldódik a feszültség!
Szerintem ne stresszeld magad a légzése miatt! Egyáltalán nem tartoztok semmilyen rizikócsoportba és azért akárhogy is, de a gyerekek valahogy át szokták vészelni a csecsemő korukat! :lol:

Erzsike!
Bevettem a Closty-t! Valahogy tele vagyok kételkedéssel és félelemmel, hogy mi van akkor, ha ez sem segít? :cry:
Rettenetesen félek a csalódástól!

Mikulás: Ha nem 6-án tartjuk, akkor mi is mennénk Balázzsal! Csak Balázs és én!

Jaj, még próbálok jönni!!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok lányok!
Csak jelezni akarnám mi is mennénk a mikulás bulira ha lehet!
Azt gondolom a 2000ft körüli ajándék nekünk is megfelelne!
Ha kell tudok segiteni van metró kártyám és szívesen elmegyek vásárolni ha kell! :D :D :D
Ja és mi ketten vagyunk csibével még be fér mellénk a kocsiba valaki! :D :D

És ne haragudjatok,hogy soha nem írok de nincs sok időm!Tök egyedül vagyok,nincs segítségem! :oops: :oops: :oops:
És Csibe most is beteg tüszös mandulagyulladása van! :cry: :cry: :cry:

De indennképpen segiteni akarok! Szoljatok ha kell!

Puszi és Jó éjszakát mindenkinek! :lol: :lol: :lol:

brimo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: