Új privát üzeneted érkezett!

Csi

Legyszives olvasd vegig az osszes uzenete ne csak a felet.
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=197&post=150193#POST150193
az uzenet keletkezet itt. Erre irtam en valamit. Bennem akor nem igazna merult fel hogy te irtad, vagy tevedtem te voltal?
Erre az uzenetre en ezt irtam:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=197&post=150196#POST150196
Ahol a te neved sehol nem szerepelt meg.
Ekkor Pheadra ezt irta nekem
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=197&post=150278#POST150278
Az ezutan erre a levelere irt valaszomat olvastad te. Amiert kiakadtal.
Nem te voltal lebunkozva es nem ugy ahogy te az gondolod.
Ugy voltal lebunkova ha minden kommentar nelkuli nevtelen hibauzenet a t euzeneted akkor bunko vagy. HA a tied akkor fenttartom hogy bunkosag az ilyen megnyilvanulas. Ha nem te irtad akkor nem rad vonatkozott amit irtam. akkor sajnalatosan a tortenet nem teljes ismerete nelkuli hirtelen indulatod a kiakadasod oka.

Epp ezt probaltam egyebkent egyik irasomba jelezni hogy ahogy te jelezted a hibat meg 24.-en az a korekt modja egy hiba jelentesenek es nem az amit egy nevtelen tetet 26.-an.

Napocska
napocska
 
 


Lányok, egyszerűen nem értem, miről beszléltek...! Nem elég, hogy az ember nem érti a számítógépkezelés varázslatos nyelvét, még a magyarral is gondok vannak? Napocska, szerintem hevesen túlreagálod a dolgot, ember nincs még a neten, aki a 26-diki névtelen beírást bunkóságnak vette volna! (Vagy van???) Ha nem csinálsz ügyet belőle, mindenki átsiklott volna felette, de szvsz tényleg nem is volt min! Csi, én is százszor megkérdeztem volna a helyedben, ha nem sikerül Kép Mert én is azt hiszem ilyenkor, hogy bennem van a hiba, és keresem a megoldást.
kíváncsi
 
 


Szerintem egyértelmű volt, hogy Csi írta, de nem akartam eddig beleszólni, ne fajuljon tovább a dolog. Szerintem sem volt semmi megróható benne.
Csi, nekem sem mindig működik a keresés, van, amikor kidob olyan oldalt, amint tuti nem lehet a hsz, és nem is ír hozzá dátumot, semmit. Szerintem neked is azért nem sikerül, mert még orvosolják a problémát.

És hogy honnan tudtam? Benne van a neve Csi-nek a szövegben, de miután haladó felhasználóként nem tudok kiemelni, Kép ezért csak azt a részletet másolom át. [[:<:]]Csi[[:>:]]');

Napocska,
máskor figyelmesebben! Nem kell rögtön ugrani, ha vki névtelenül reagál. Kép És Csi egyáltalán nem volt hirtelen, napok óta próbálkozik rákeresni a nevére.

Solya
solya
 
 

 
 

Solya, Kivancsi

BArki ra tud Csi nevere keresni ha akarok akkor akar en is. Tehet nem biztos hogy Csi kereset ra. Sot bennem fel se merult hogy o lehetne. En nem feltetelezem Csirol hogy 2 naponta ohajtja a hibajat jelentgetni addig amig ki nem javitjak.

De most oszinten gondoljatok bele ha ti lenetek a fejlesztok akkor milyen erzes lenne bennetek. Mondjuk nem vagyok fejleszto szerencsere itt, de at tudom erezni mi az amikor egy nyamvat hibat nem sikerul elsore megtalalni. Mert ha megtalaltak volna tuti kijavitjak szerintem. Szoval 2 nap kereses utan valaki ir egy olyan uzenetet mint ereznetek? Oszinten erdekelne.

Kivancsi en ugy erzem nem en csinaltam belole ugyet, hanem Pheadra. Eletembe elosszor leirtam az olyan velemenyemet is amit nem egyszer eszmbe jut nem egy hozzaszolassal kapcsolatba.
Szerintem tisztelet a kivetelnek, de az emberek tobbsegebol kiveszo felbe van a bajba levokkel a gonddal , problemaval kuszkodok fele az egyuterzes a tolerancia. Hogy nem dorgolok egy dolgot ezerszer orra ala hanem megertem hogy kuzd vele es majd megoldja. Nem lesz attol semmi se jobb ha elkesuzlteig rendszeres idokozonkent a hianyossagra figyelmezttejuk az illetoket.

Ja es tudom hogy nem tudok fogalmazni es tudom igen hogy baromi egyszeru engem felre erteni. Ja es a helyesirasom se jo ezzel is tisztaba vagyok.

Napocska
napocska
 
 


Ha fejlesztek, a dolgom a hibák kijavítása. Azért a felhsználóért dolgozom, aki visszajelzi a hibaüzenetet. Most minek bájologni? Volt egy korrekt üzenetküldés, amit nem jól dekódoltál.
Ennyi.
Solya
solya
 
 


Solya

Ez igy igaz, ,de az a felhasnzalo tiszteljen meg annyival hogy ertekeli ha dolgozok es ne legyen gunyos. en ertekrendem szerint ugyanis az a nevtelen uzenet igenis gunyos.
Valoszinu az en ertekrendem mas mint a tietek. Valoszinu hogy az en hibam hogy bele szoktam gondolni masik ember helyzetebe.
Ne szolj szam ez estebe kezem, nem faj fejem. Azt hiszem minden hasonlo estebe jo sokszor majd elmondom magamnak, hogy ne keljen felkapnotok a vizet azon hogy mas vagyok mint ti. Nem jobb de mas.

Napocska
napocska
 
 


Napocska,
mindenkinek más az értékrendje. Én sem szoktam megállni szó nélkül, ha valaki névtelenül pocskondiáz valakit, vagy "jó" tanácsokat oszt ki, gondolkodás nélkül. Kép

OFF
Egyet árulj már el nekem, ha szabad ilyet kérdezni. Többször olvastam már, hogy elnézést kérsz a rossz helyesírásod és nehezen értelmezhető hozzászólásaid miatt. Van valami különös oka ennek és ezért? És ez nem bántás, tényleg érdekel! Mert ha nincs különösebb magyarázat rá és téged zavar, márpedig zavar, különben nem kérnél elnézést, akkor ez fejleszthető!
ON
Solya
solya
 
 


Solya
Ez tenyleg off itt, de ha itt kerdezted itt valaszolok.

Sajnos nem tudok ennel jobban irni, nem tudom miert. Sajnos soha se ment ennel jobban. Ha kell felsorolom neked az osszes letezo szabalyt, de alkalmazni megse tudom, akkor amikor friss a gondolat. Viszont tisztaba vagyok ezzel a hianyossagommal es tudom hogy nagyon sokakat zavar a rossz helyesiras es tokeletesen megertem oket. Sot mondok meg mas is. Meg en is eszre veszek hibakat nyakatekertsegeket, de nem a sajat irasaimba. Sajat irasaimba csak akkor ha leiras es olvasas kozott eltelt annyi ido, hogy gondolatok mar nem elok a fejembe. Mondjuk akkor se az osszes hibat veszem eszre. Inkabb csak a fogalmazasi nyakatekertseget.

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok!
Igérem, hogy bárki bármit ír az üzenetem után nem vagyok hajlandó e hibaüzenetes témában újra írni.
Csak erre a sorra felkaptam a fejem Napocskától:"en ugy erzem nem en csinaltam belole ugyet, hanem Pheadra"
Ha elfelejtetted volna, Te rosszindulatuztál és bunkóztál le mást. Ez leginkább azért zavart engem, mert csak egy tény került leírása.
Túl reagáltam én is? Lehet. De Te is magadba szállhatnál!!!!!!!
phaedraa
 
 


Reszemrol is lezarva ez az ugy. Barkinek akinek baja van meg velem es ohajtja hogy valaszoljak arra amit ir nekem. Azt szepen megkerem hogy levelcimemre is kuldje el mondandojat es akkor valaszolok ra.
napocska
 
 


Feladom.
Teljesen felesleges tépni a szám, ha csak ezzel még jobban ürügyet adok a "bunkóságom" részletezésére...Kép

Apa Csapat!

Amit a Milla ír, nálam úgy jelentkezik, hogy a "legutóbbi bejelentkezés utáni hozzászólások szűrése után" megnyíló "fa" üzeneteiből sorban megnyitogatom azokat a hozzászólásokat, amikre kíváncsi vagyok. Az összes megnyitása után bontom a vonalat, és olvasgatni kezdek. Eddig, a már megnyitott topikokat korlátlan számban meg tudtam nyitni a vonalbontás után. Most egy topikba csak egy alkalommal tudok belépni, ha onnan kiléptem, akkor csak ismételt csatlakozással tudok visszamenni. De nekem nem ír ki semmi elévüléssel kapcsolatos üzenetet.
Az számít valamit, akár a fenti "keresős" hibaüzenettel kapcsolatban is, hogy modemes vagyok?

Lányok!
Mire lehet használni a dátum sorában jobb oldalon lévő "szerkesztés" menüt? /az a jegyzetfüzet-szerű valamit/

Köszi/mindent/
Csi
csii
 
 


Szia

Nem szamit semmit. Mindenkinek azt a hibauzenetet irja ki, ha azt probaljak ki amit te.

Az meg a regi edit gomb helyet van.

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok!

SQL syntax..:
a probléma abból adódik hogy a program egy része nem támogatja a magyar ékezeteket ezért meg kell változtatnunk azt, dolgozunk rajta.

Státusz/üzenetek száma:
a régebbi verzió nem számolt ilyen adatokal, ezért az átálláskor mindenki új felhasználó volt. Az adatok ujragenerálása előtti hozzászólásoknál visszamenőleg nem jelennek meg a helyes értékek, de azután már igen.

Frissítés: remélhetőleg megoldódott.

Kapcsolat nélküli böngészés:
miután a topikokhoz hozzáírtok, és az oldalak újragenerálódnak remélhetőleg megoldódik.

A szerkesztő ikonra kattintva módosítani lehet a már elküldött üzenetet. (az módosíthatja az üzenetet aki írta, és csak az elküldés utáni fél órában).

Attila

:-)
ata
Eger
 
 


Attila

Reszemrol koszonom a tajekoztatast.
Jo munkat kivanok nektek.
Nekem nagyon tetszik az uj tarsalgo es minden eliseresem a tieteke ezert a nagy munakert.

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok Apa, Attila!

Sajnos nálam a frissítésnél a probléma továbbra is fenáll (amennyiben nem volt érthető vagy + infó kell, szívesen küldöm).
Remélem sikerül megoldani, mert így végig kell böngészni az összes topicot az új hozzászólások átfutásához. Bár a "new" felirat remek ötlet, nagyban megkönnyíteni ezt.
Összességében pedig klassz az új forma.

Milla
milla
 
 


KösziKép
Már működik a kapcsolat nélküli böngészésKép
Csi
csii
 
 


Sziasztok!

Ha már kérik a hibák jelentését, akkor én is jövök újabbal.Kép

Én úgy keresem az új hozzászólásokat, mint regisztrált felh. Végignézem, olvasok, írok. Ez sokszor eltart egy ideig.
Eddig ezek után csináltam egy frissítést és adta újra az előző keresésem utáni hozzászólásokat.
Most viszont kidob a főoldalra.

És egy másik, az üzenetek száma.
Részemről elküldött üzenetek száma:
hétfőn 1378
szerdán 1268
ma 1263
Hogy is van ez???Kép
Ha dolgoztok még rajta, akkor nem szóltam semmit...Kép

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Kata007.
Ahoz hogy a frissítés ne dobjon a főoldalra, az alábbi helyek egyikéről menj be a társalgóba:
-babanet kezdőoldaláról a társalgó linkre kattintva
-http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/
-http://www.babanet.hu/ujgep/discus4
Ha jól gondolom elraktad a kedvencekbe a társalgó linkjét és onnan nyitod meg ami még a topikok oldalra dob frissítéskor. Ha így van légyszives a fenti módon megnyitott társalgót mentsd el a kedvencekbe.
A hozzászólásokat tegnap valóban ujrageneráltam ezek már a végleges adatok.

Attila

:-)
ata
Eger
 
 


Hajnii + Attila!

Nekem hiába van ez a sor
"Remember my username and password in a cookie"
kipipálva a profilomban, akkor sem tölti ki automatikusan az azonosítót és a jelszót csak, akkor ha bemegyek a profilomba a vissza gombbal visszajövök.
Ezután minden topicot új ablakban ad fel és a küldési információk előre ki vannak töltve.
A topicokat az elmúlt napon gombbal szoktam lekérni.

Hmmm?

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Kitöltöttem a segédleteknél a profilomat, képet is tettem fel. Ha a Chat-nél rákattintok, hogy megnézzem üres. Már mások is írták, hogy miért nem töltöm ki. Nem tudom, mi lehet a hiba?

Kata
kovkata
 
 


Kata, a chatnél mindent előről kell kezdeni...tehát újra regisztrálsz, új profilt írsz. Olyan, mintha más cég lenne Kép
kíváncsi
 
 


Attila!
Köszi!!!!KépKépKép
Ez eszembe sem jutott, hogy ott is frissíteni kellene...Kép

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Kedves "illetékesek"!
Igazán csak a kíváncsiság szólal meg belőlem, semmi kötekedés, csak tudni szeretném: egyszer megnézitek majd a keresés funkciót? Merthogy az én korábbi írásaim zömmel más helyeken vannak, mint ahol a kereső kidobja. Nekem hagyján, én még csak tuom, hova írtam, de hátha mást is érdekel, mint ahogy engem is másé...
Szóval ez csak egy szimpla érdeklődés, hogy mikorra számíthatunk rendre e téren.
Még egy: úúúgy szeretném, ha pótolnátok a "gyors ételek..." topikban a hiányzó t-t a sor végéről...! Olyan rosszul néz ki egy t-vel, még ha tudom is, hogy ez csak a véletlenszerű sortördelés eredménye. Biztos meg lehet oldani! Kép
kíváncsi
 
 


Sziasztok!

lehetne a Gyermekek/2001. június 1 -- 2002. május 31. közötti gyerekek topikban az április-május-június hónapokat archiválni? kösziKép

keresés: ez érdekes dolog, mert volt már nem egyszer, hogy kerestem vmit, és a hozzászólásra ha rákkattintottam, nem is volt ott.

Szila
szila
 
 


Sziasztok!

Ez a keresés tényleg nagyon gázos...Kép
Rákerestem a nevemre és olyan helyekre mutat, ahová soha nem írtam.Kép
Íme egy pár példa:
Keresés eredménye:
Kép
Hozzászólás az adott időpontban sehol.
Kép
Keresés eredménye:
Kép
Hozzászólás szintén sehol.
Kép
Kép

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Sziasztok!
Nekem is a kereséssel lenne problémám:
-> a Zöld topik-ra próbáltam rá keresni a "Keresés" menűben, mert nem emlékeztem, hogy hol is találhatom. Az eredmény:
"You have an error in your SQL syntax near 'BINARY '%z\öld%' AND text LIKE BINARY '%topik%';' at line 1"

-> a nick-emre a keresés eredménye hasonló, mint Katánál. Olyan helyeket ad ki, ahova nem is írtam, illetve olyanokat nem ad ki, ahova valójában írtam is.

-> próbáltam olyan kulcsszavakra is keresni, amire emlékeztem, hogy a keresett topic-ban fellelhető. A keresés eredménye megint negatív.

Végül megtaláltam a Zöld topikot, de nem a Kereső segítségével Kép

sziasztok, Phaedra
phaedraa
 
 


Gabi,
torolned a Babanet Társalgó &raquo; Gyermekek &raquo; 2002. május 1 - 2003. április 30. közötti gyermekek topicbol a 2003 Július 07 hétfő - 20h 19 hozzaszolasomat, amiben a 3 tablazat van? A nezetben egymas alatt mutatta meg, aztan mikor veglegesen elkuldtem, egymas melle raktaKép

Koszi

-Afonya
afonya
 
 


Kedves Szerkesztők!
Gondolom, hogy még mindig a Társalgó bajain dolgoztok, de egy új topik kapcsán most ismét felmerült bennem a kérdés. Azt is tudom, hogy ez már régi téma és jelenleg talán nincs is rá időtök ...
tehát a kérdés: nem lehetne topikokat összevonni? Vagy azokat a topikokat megszűntetni, amelyekbe nagy valószínűség szerint nem fog többet snki írni, mert annyira "konkrét" a címe és már 1-1,5-2 éve nem is írt bele senki az előző ok miatt?

Ez csak egy kérdés (kérés). Kéretik a fejemet nem leharapni Kép
phaedraa
 
 


Gabi,
légyszives nézz be a Szegedi topikba, és töröld névtelenke hozzászólásait, amit hajnali 3 körül firkantott.Kép
Köszönöm előre is:
Ági
Ági
 


Koszonom a torlest.
A rejtett eszrevetel a hozzaszolasban benne volt am, hogy miert mas a nezet es miert mas a vegso hozzaszolas, ha kozben nem modositok rajta?

Es ha lehetne, egy picivel hosszabra kene venni a "Melleklet feltoltese"-kor megnyilo ablakot, mert az also ket gomb, a "Feltoltes" es a "Megsem" pont nem fer mar ki, scrollozni kell hozza.

-Afonya
afonya
 
 


Kedves Szerkesztok!
Szep, es jo ez az uj rendszer, csak azon lepodtem meg, miert vagyok uj felhasznalo, amikor mar az osidok ota babanetes vagyok? 2000 majus ota irogatok, es a mentesnel 2002 jan van? Miert? Ja bocs, mar atleptem az 50 hozzaszolast, es mar kezdo vagyok... Szeretnem ha regi lennek en is, es figyelembe venne a gep a regi tobb szaz hozzaszolasom!
Moni

moni
 
 


Kedves Babanetes csapat!
A múltkor még olyan jól ment, hogy ha az Elmúlt naponban kimentem egy topikból, akkor ugyanoda ugrott vissza! Pár napja nem így van, ha elhagyok egy topikot, újra az elejére ugrik, az Anyaságról-hoz, én meg szkrollozhatok ezerrel a lentebbi topikokig. Nem lehetne ezt visszacsinálni?
A keresővel kapcsolatban tudtok valami bíztatót?
kíváncsi
 
 


Valamelyik kedves szerkesztő, aki illetékes, legyen szíves nekem összevonni az Ismerjük meg egymást/Bebe baba (Jamináé) és a Jamina babái topikokat ez utóbbi alá, ha lehetséges.
Köszönöm:
Jamina
jamina
 
 


Szerksztők drágák, rendszergazdák, kedvesek!
Kérlek csináljatok már valamit a keresővel, mert az átszevezés előtti hozzászólások nagyon össze vannak kevereve!
Annyiszor és olyan sokan kértük már!
És a többi apró észervételünkre/kérdésünkre is szeretnénk választ kapni!
Köszi
kíváncsi
 
 


Sziasztok Szerkesztők!
Van mód a topikok rendezésére? Ha más nem, akkor legalább ABC sorrendbe, a jobb áttekinthetőség miatt.

A másik: modemes lévén, ráadásul korlátozott internetfelhasználással igen nehéz megnézni a KÉPTÁR topikok friss képeit. Jó lenne, ha legalább ezekben a topikokban a felrakás ideje szerint jelennének meg a hozzászólások, mint pl. a próbaterületen. Itt beszélgetés nem folyik, így nem zavarná meg a Babanet megszokott rendjét, viszont megkönnyítené, sőt lehetővé tenné a megtekintésüket. A "Kézimunka, varrás, miegyéb...KÉPTÁR" topikról beszéltem, nekem ennek a letöltése ~7-8 perc.

Köszi!
Csi

ui.: Ha olvassátok a kéréseinket, légyszi' reagáljatok rá, hogy ne zaklassunk folyamatosan titeketKép
csii
 
 


Kedves Szerkesztők!
Fentebb található kérésemre való gyors reagálásotokat és intézkedéseteket köszönöm szépen, így már mindjárt használhatóbb az albumom!
Jamina Kép
jamina
 
 


Drága kiváncsi!
Az észrevételeitek nyomán megpróbáljuk orvosolni a gondokat... Például a kereső készrecsiszolása is folyik, csak egy eléggé nehéz programozási feladatról van szó. Remélem megoldjuk! Adsz még nékünk néhány napot?Kép

Szia Csi!
A képfelrakásra viszont nem tudok jobb megoldást mint, hogy ott van a Fotóalbum, ahol egy adott topik aktívjai közösen gyűjthetnék például a kézimunka és egyéb képeket. A Társalgó topikjaiba felrakott képek télleg nagyon lelassítják az adott topik letöltését.
Hát most csak ennyire futotta!

apa
Kép
apa
 
 


apa, kedves, na jóóó, legyen...Kép
kíváncsi
 
 


Szia Apa!
Köszi, hogy válaszoltál!
Pont emiatt hoztuk létre a Képtárat, ami CSAK képeket tartalmaz, na jó, majdnem csak képeket, de ha ide valaki felrak egy új képet, akkor az én csotrogányommal az előzőek letöltését is meg kell várnomKép, hogy azt az egy legutolsót lássam... És a gépembe a "nagytakarítás" után ismét kezdődik a ~hét-nyolc perc letöltés.
EZÉRT gondoltam arra, hogy ha ott fordított lenne a hozzászólások megjelenítése/mint ahogy a próba-területen van/, akkor csak a legfelül, legutolsónak felrakott képet kéne kivárnom. Azaz kivárnunk, mert többen jelezték már, hogy nem győzik kivárni a letöltést. Nemrég a "Kézimunka, varrás, miegyéb...", tegnap előtt pedig az "Üvegfestés" topikban.
Tehát CSAK a "KÉPTÁR" topikokban nem lehet megfordítani az időrendet?
Nagyon jó lenne...Kép

Köszönöm
Csi
csii
 
 


Kedves Szerkesztök!
A minap nyitottam 1 topikot Amokfutok, figyelmetlen soförök (vagy vmi ilyesmi) cimmel. Valamiért 3 lett belöle... Megtennétek, hogy 2-t törölnétek???!
Nagyon szépen köszönöm!!!Kép
Jjjjja, a Keresö az pedig 1xüen tragikus. Kép
Szeretettel: Kukacz
Vendég
 


Szia Gabi!

Többeknek nagyon lassan tölti le a Varrás miegyéb ... KÉPTÁR topicban a képeket. (ötletek tippek alatt)
A képek száma jóval több már mint 50.
Nem lehetne már archiválni?

Köszi: Míra
Míra
 


Sziasztok Szerkesztők!

Nekem is az lenne a kérésem, hogy le kéne archíválni a Kézimunka, varrás, miegyéb...Képtár topikot.
Köszi
Csi
csii
 
 


Kedves Szerkeszto,

Kb. ket eve regisztraltattam magam, de sokszor jelszo felhasznalas nelkul csak a nevemmel irtam. Most probaltam hasznalni a jelszot es nem mukodik. Azaz nem az amire emlekeztem. Tudtok segiteni nekem visszakeresni a jelszot?

Koszonom.

Judit
Névtelen
 


Kedves Gabi, én is szeretnék csatlakozni az előttem szólokhoz az archíválás ügyében.

De én azt sem értem, ha automatikus az arch. akkor miért van már vagy 100 üzenet némely tpoicban?
Olyat még sohasem láttam hogy arch. után 1 üzi maradt volna csak. Ez hogy működik?

Köszi köszi: Szimo
Szimo
 


Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám van mint Juditnak:kb egy éve nem írtam a babanetre és elfelejtettem a jelszavamat.Nem tudtok segíteni?

Köszönöm:

Forgi
Névtelen
 


Archiválás: biztosan megváltoztak vagy eltűntek az archiválási beállítások.
Jelszó: én eddig csak átírtam az elfelejtett jelszavakat, megnézni nem tudtam.
A legfőbb igazság pedig az, és ezért elnézést kérek mindenkitől, hogy mostanában olyan rossz az internetkapcsolatom minősége, hogy nem merek nekiállni itt a társalgóban semminek, mert nem tudom, hogy reagálna, ha éppen közben szakad meg.
Megkérem Attilát, hogy segítsen.
Gabi
szerk
 


Gabi!
Köszi, a "Kézimunka..." időközben megoldódottKép
Csi
csii
 
 


Kedves Szerkesztő(k)!

Lehetne törölni az abortusz-topic-ba felrakott képeket? Előre is köszi.
rjuli
 
 


Kedves Szerkesztők!
Pont emiatt jöttem én is, és ha a képet törlitek, akkor az azt követő hirtelen felindulásból elkövetett beszólásomat is, légyszi'!
Köszönöm!
Csi
csii
 
 


Kedves Szerkesztok,

Mit jelent az, hogy atirtad az elfelejtett jelszavakat? Mivel nagyon szeretnem megtartani a felhasznalonevem (ami igazabol a keresztnevem), nem ertem, hogy hogyan tudok ra uj jelszot tenni? Amikor probalok regisztralni, csak azt irja ki, hogy mar van ilyen username (hat persze: EN) es valtoztassam meg. Segitsetek!

Koszonom:
Judit
Névtelen
 

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?