Új privát üzeneted érkezett!

Lanyané,
Persze mondjad a dokidnak és mérjed folyamatosan ha nem megy feljebb akkor okés a dolog ha igen akkor bevehetsz egy Algopirint is nyugodtan de a dokiddal beszélni kell.
Vendég

Sziasztok!

Régebben egyszer már írtam ide, de most mi is el kezdjük a lombikot!

Most tanácsra lenne szükségem tőletek:
Akinek volt közületek méhtükrözése, írna nekem egy pár sort róla! Főleg akinek nem altatásban csinálták! (más topikokban is érdeklődtem, de mindenkinek csak altatásban végezték el).

Előre is köszönöm a választ!

Kép
kata05

Sziasztok!

Heni! GRATULAAAAAA!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Mindenkinek nagyon drukkolok Csajok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Dezsi, mi ez a depo :?: Na ne csinald man :!: Majd a sztarok orokbefogadnak, neked meg lesz sajatod :wink:

Katica, felebredtel az altatasbol :?: :wink:

Bella, mikor tesztelsz ket csikot :?:

Lanyane, ha betegnek erzed magad, igyal egy kupica tomenyet. Ez nem hulyeseg, hidd el, bakteriumolo hatasu. Aztan holnap uccu neki :!:
katavirag

Katavirag,
azt hiszem vasárnap fogok tesztelni és remélem zebrás lesz. :D
Vendég

Kata05: állok rendelkezésedre! Májusban volt nekem a méhtükrözés, laparoszkópiával kiegészítve altatásban!
Írd meg priviben kérdéseidet, s még ma megválaszolom, legkésőbb holnap!

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép
kis-csillag
Tököl

nem érzem magam eggyáltalán betegnek,Pandus remélem megfejtette,nem ment följebb.apa mindjárt hoz nekem gyógyitó marcipántos palacsintát csokiöntettel majd attól lemegy :D :D
jól beigyak :lol: borocskát már ittam,meg erőspaprikát

lanyané

Hanna!
:) Hogy vagy? Ugye Te is indulsz velünk január-februárban :?:

Katavirág!
köszi, csak eddig tartottam magam, mert gondoltam, hogy akkor ez lesz az a megoldás, ha nem lehet gyerekem... Csak ez most így szertefoszlott... Kicsit elszomorodtam :( Tudom, hogy nem szabad feladni, csak nem akarok görcsös lenni. Csak most van hogy 5 éve próbálkozok... és semmi :cry: bocsi, csak el vagyok ma kenődve.

Kata05!
Sajnos nem tudok segíteni ebben a méhtükrözéses dologban.
Mikor kezdessz?
dezsina

Köszi, Csillag, aranyos vagy, de engem elsősorban a nem altatásos verzió érdekelne( f...k az altatástól)! :oops: Nekem Hsg lenne még mellette!

Heni, gratulálok!

Lanyané, drukk a beültihez!

Katica?????? Remélen nincs probléma?!

Kép
kata05

Dezsi,
ne legyél elkenődve, de lehet, hogy ez a hülye idő is teszi, meglátod a következő neked is összejön
Vendég

Kata: Nem tudok arról hogy csinálnák altatás nélkül, de annyira nem kell félni, nagyon rövid ideig tart az egész beavatkozás, emlékszem, mikor beszéltem annó az orvosommal, 10-20 perc max.
És a punkciókor is altatnak legtöbbször és a legtöbb helyen, ami meg előnyös, mert akkor nem célszerű "megmozdulni" .. :roll: :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi:
fel a fel a fejjel, csak pozitívan előre, ne hagyd magad, hogy urrá legyen rajtad a depi
igenis lesz babád és saját, akit te fogsz a világrahozni

Bella:
nagyon drukkolok

Lanyané:
akkor nincs is semmi gond, főleg ha nem is érzed magad betegnek
a palacsinta meg mégjobban helyrerak

Kata:
köszi a drukkot

Hanna:
nagyon köszönöm
én is drukkolok neked

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Kata,
Ne féljél ennyire az altatástól mert tényleg nem rossz dolog sőt kellemes élmény is lehet és rövid. Azért ez nem olyan komoly altatás mint egy két órás műtéténél. Punkciót is altatás nélkül kéred? Akkor ezek szerint még nem volt hsg-d se :roll: hát én meggondolnám a helyedben mert bizony ezek a dolgok fájhatnak és nem tudhatod mennyire bírod majd. Miért félsz az altatástól amúgy?
Vendég

Heni,
holnap jelentkezz ám vérvétel után jó!!!! Nagyon fogjuk várni a híreket!
Vendég

Dezsina, dec. 5-én tudjuk meg mikor kezdünk!(bár ez a párom eredményétől is függ). És fel a fejjel, bár az 5 év ,az 5 év! :(

Csillag csinálják anélkül is azrót utdom! De megpróbálom a dokimnál elérni, hogy ezt ne kelljen még meg csinálni!

Kép
kata05

Kata,
Pandusnak igaza van ne félj ettől a fajta altatástól, észre sem fogod venni. Egyébként nekem egy kellemes élmény marad (függetlenül attól, hogy most zebra lesz-e vagy sem), mert mindenki nagyon kedves volt és utána a lányokkal jókat beszélgettünk az örzőben és az ET-nél is ugyanazokkal a lányokkal.
Vendég

Pandus, el fogadható magyarázatom nincs h miért félek tőle! :oops: Nekem még nem volt semmilyen beavatkozásom, még túlképp a lombik is idegen! De mindent egy babáért! És a párom miatt nekünk csak így lehet!

Kép
kata05

Bella:
mindenképp jelentkezem holnap van vérvétel után

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Itt egy cinke Kiscsillagnak 1195138671.6547.pdf
katavirag

WOW!! Katavirág! Ez szuper! De aranyos!
Nálatok készült? Csodaszép és hihetetlen ügyes volt aki csinálta!

Kép
kis-csillag
Tököl

Lányok!
köszönöm szépen a bíztatást!
most megnyugodtam, mert egy nagyon kedves topictársunk írt nekem pü üzenetet, amiben kijavít, hogy csak az egyikünknek kell 45 év alattinak lenni az örökbefogadáshoz. Istenem, annyira megnyugodtam most 8) Remélem, persze sikerül a saját baba, de mint legeslegutolsó esély, szeretném ezt talonban tartani!

Kata05!
Akkor január-februárban lehet Te is bent vagy a zebrás csapatban!!! :) nagyon örülök! ja, és nekem eddig 5 ilyen kisebb altatásom volt. no para. ez tényleg semmi.

Heni!
drukkolok a sok-sok hcghez!

Katica!
hol vagy? hogy vagy?

Mnzsani!
??? hogy vagytok???
dezsina

Katica diktálja az üzenetet, meg az ágyból dirigál. De ma kitett magáért, szóval megérdemli.

Szóval az üzenet:

Petesejt 12, aminek én nagyon örülök. Uram is szépen produkált (Ez nézőpont kérdése. - a szerk.). Holnap délelőtt 9-kor érdeklődhetünk, hogy fiú és lány randizott a perticsészében. Ha minden jól megy, akkor valószínűleg hétfőn lesz a beültetés.
Köszönöm a sok drukkot. Eléggé fájok, így ágyban fekszek.

Sok puszi!
Kati
katica30

Hurrrrá!!!! Katica és KaticaFiú nagyon örülök a jóhíreknek!
Ez nagyon szép szám, itt bőven lesz fagyiba tesó is szerintem :wink:

Üzenem az ágyban felvő Katicának!
- feküdj, pihenj, igyál sok folyadékot, egyél sok fehérjetartalmú ételt, nem fog ártani, sőt, inkább csak használ, megelőzi a hiperstimut!
És még valami!
Nagyon ügyes voltál!!!!
Holnapra pedig mennek a szurkok, hogy jól sikerüljön a randi! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,

Katica,
Akkor itt is gratulálok nektek, csak így tovább! :D

Heni várunk a hírekkel!

Dezsi,
egyébként ezen én is elgondolkodtam, mert ismerettségi körben most fogadtak örökbe egy babát és ott is a pasi 45 év fölött van, de mivel nem vagyok 100%-ig biztos, így nem akartam belevauzni.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Katica!
Nagyon ügyesek voltatok! Nagyon drukkolok, mihamarabb gyere jó hírekkel! :wink:

Bella!
aranyos vagy! máskor tessék vauzni, mert megnyugszik kicsiny lelkivilágom 8) :wink:
Természetesen a mai drukkok is mennek:+++++++++++++++++ :wink:

Heni!
Lássuk, milyen számokkal kápráztatsz el bennünket :?: :roll: :wink: és itt a hcg-re gondolok, ha nem találtad volna ki :P :P

Mnzsani!
Jelentkezz, mi újság Veletek :?: Drukkok mennek Nektek is! :wink:

Lanyané!
Mi újság felétek?
dezsina

Katica,
Gratula jó randit nekik :wink:

Lanyané,
Mennek a babatapik nektek :wink:

Zsani
???

Heni,
???
Vendég

Sziasztok :!:

A cinke egy szentgotthadi webkamera felvetele. Olyan edes, nem :?:

Katica, hajra tovabb is. Latod, csak felebredtel.... :wink: en is paraztam, sosem voltam elotte altatva, aztan megiscsak tulestem rajta. Bar az elhomalyosodast nem ereztem, csak egy hirtelen borzalmas hanyingert, aztan filmszakadas 2mp utan. Mikor felebredtem, hulyesegeket beszeltem ossze vissza, amire emlekszem is, az osszes csajjal szobaelegyedtem. Aznap meg tiszta koma voltam, orakkal kesobb visszafektettek, mert hanytam, mint a kefekoto. Meg egy hetig ugy jartam, mint egy banya az alhasi fajdalmaktol. Aztan mire elmult, pozitiv lett a tesztem es azota is semmi bajom. Ugyhogy osszessegeben jo bizniszt csinaltam.... :lol:
katavirag

Lányok!

Levették a vért, de mivel a dokim csak délután lesz, ezért majd ő fog hívni
harcika azért megigérte, ha van eredmény felhív
majd akkor még jelentkezem a számokkal

Dezsi:
örülök, hogy megnyugodtál és hidd el lesz saját babád

Katica:
ügyes voltál
majd gyere mesélj hányan randiztak

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Kata05, a vilagert sem akarlak elijeszteni. Szerintem en tul sok altatot kaptam, es a leszivott 16 petesejtemet is sokszor bokdhettek (megjegyzem a stimunal en alig ereztem alhasi feszulest), ezert viselt meg a punkcio utani idoszak. De nagyon sok lany ott azt meselte, hogy ok mar tobbszor vegigcsinaltak, ebredes utan 10 perccel mar ittak vigan a cukros teat meg ettek az uruk altal behozott elemozsiat es meg hasuk sem fajt. Ugyhogy ez is nagyon egyeni.
katavirag

jó reggelt!

csak rövid bejelentkezés.
előbb beszéltem a dokival, 5 termékenyült meg. ez nagyon jó arány, kb. erre számítottam. örülök neki.
holnap újra telefonálnom kell.
visszabújok az ágyba még mindig fájok.

kati
katica30

Katica:
gratulálok
hányat kértek vissza?

közben hívott már harcika
a hcg-m: 318,6 12. napon

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
Hurrá :lol: én egy babára tippelek :wink:

Katica,
Akkor már van 5 babátok :wink:
Vendég

Nem volt net a munkahelyemen ( és csak ott van), de most már minden rendben.

Csibécske! Miattad akartam nagyon jönni, sajnálom, hogy nem ébredtek fel. Tudom, hogy sokszor nehéz a BMC-ben, de szerintem írtózatosan túlterheltek. Bízni kell, azt hiszem, ez nagyon fontos. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem volt szükség semmi stimura, tehát nem lett terhelve a szervezeted. Fel a fejjel!

Apacs család! Nagyon kellemes pihizést kívánok, mind a négyötöknek!!!!

Szalai Heni! Szívből gratulálok, problémamantes babavárást kívánok!

Katica 3O Nagyon ügyes voltál, és örülök a sikeres randinak!

Katavirág, ha ez így műkszik, akkor engem már holnap tolhatnak a műtőbe, simán bevállalom, tekintve a végeredményt.
estike66

Heni,
gratulálok! Ilyenkor majd vissza kell még menned, hogy írjanak fel + utrot?

Katica,
Hajrá! :D

Lanyané???
Vendég

Panda:
köszönöm, én is egyre tippelek

Estike:
köszönöm

Bella:
még nem tudom mikor kell visszamennem, az a dokival beszélem meg délután
egyébként én progiszuri kapok nem utrot, de jövöhéten mindenképpen legalább receptért mennem kell

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
Még délután vissza kell menned, vagy telefonon konzultáltok?

Dezsi,
amiben nem vagyok biztos és ebben nagyon nem voltam, azt nem mondom, mert hülyeséget nem akartam mondani és ezzel hitegetni másokat még véletlenül sem szeretnék. De örülök, hogy kiderült, hogy merre hány óra! :D
Vendég

Heni!
Gratula a szép eredményhez! Fantasztikus! Nagyon örülök Neked!

Estike!
:D jó, hogy van újra net! :D Bocs, hamár írtad, de Te hova jársz? :oops: elfelejthettem... :oops: és hányadik lesz :oops: mert hogy erre sem emlékszem :oops: ne haragdj :roll: :!:

Katica!
Hős vagy! Remélem visszagondolsz arra, hogy mennyire, de mennyire izgultál mindenen! Látod milyen ügyes volt apa? :D És öt baba az nem semmi :!: :D :D Gratulálok! Nagyon várom a pozitiv fejleményeket! :!: :wink:

Bella!
még több drukk++++++++ :!: :wink: Hasfájás van még?
dezsina

Dezsi,
Van, de már nem mensis, hanem valahogyan másképp fáj, de nem tudom. Remélem nem fog megjönni. Már nagyon zaklatot és ideges vagyok!
Vendég

Végül két manócskát kaptam vissza mert szépen fejlődtek,mind a kető 8sejtes,meg is éztük őket,Apa fogta a kezem a mikor visszaültették őket,Nagyon fájt bőgtem,a nyálkahártya 16mm.hétfőn telózunk a fagyibabák végett hogy hogy alakul a maradék 5.ja és icsivel is meg maguktól is szerelmesek lettek :D Mindenkinek köszi mindent,megpróbálok nem mocorogni,Ja Pandus igazad volt a gyogyóktól progi meg doxiciklintől voltam hőemelkedéses :D
Bocsi hogy most nem reagálok nagyon fekszek is le.pusssss
szeretgetem a kicsmanóimat :D

lanyané

Lanyané,
Hajrá nagyon szorítok nektek!
Vendég

Lanyané!
Hatalmas gratula a picurikhoz! Vigyázz magatokra! Mennek a +++++++++++++++++++++drukkok :!: :D :wink:

Bella!
No, ez jól hangzik :wink: Nagyon szorítok! :!: :D
dezsina

Dezsi,
remélem és azt is, hogy nemcsak beképzelem magamnak... :oops:
Vendég

Lanyané,
Babatapik ezerrel mennek kapaszkodjanak a picurkák!! Drukkolok a fagyisoknak is. Gondoltam hogy a progitól lesz hiszen most van a testedben bőven belőle :wink:

Bella,
Vasárnap tesztelsz?
Vendég

Pandus,
nem tudom, annyira félek....
Vendég

Sziasztok!
Nagyon jól esik, hogy gondoltok rám, és ne haragudjatok, hogy nem írok, de tök bizonytalan és zizi vagyok. Amint tudok biztosat, ígérem írni fogok. Talán vasárnap tesztelek, ha nincs addig vérzés. Bár azt is tudom, hogy egy poz. teszt se jelent még semmit. Nem is tudom mi lenne jó :roll:
Nem érzek semmit. Még fáradtságot sem :roll: :?

Heninek nagy gratula!
Vendég

Mnzsani!
Nagyon drukkolok! Nem baj, ha nem vagy fáradt :!: Az a lényeg, hogy terhes legyél :lol: szorítok Neked nagyon :!: :!:

Bella!
++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
dezsina

Zsani, Lanyane, Bella, anyasodjatok :!:

Heni, a HCG-d felso hataron, akar ikrek is lehetnek, de lehet, hogy egy kis bebi :lol:

Katica, pihenj :!: 5 embrike, nagycsalad :!: juuhuuuu :!:

A vasarnap tesztelok drukkok, sajna most nem leszek napokig, de utana majd ugy is megtudom a jo hireket.
katavirag

Szebúúúúsztok!

Zsani, Bella drukkolok nektek nagyon!
Várjuk a híreket!

Heni: ez nagyon tuti eredmény, szerintem sem kizárt az ikrek :wink: Kívánok minden jót Nektek!!

Katavirág: nagyon cuki a cinke :D hihetetlen milyen ügyi volt a webkamera :lol: :lol: :lol:

Lanyané: vigyázz a kismanókra, tessék a lakjukat melegen tartani ebbe a hidegbe, simizni, mesélni, énekelni :D és kívánok Nektek türelmet!! És a NYH szerintem világbajnok méretű!!

Rólunk: voltunk védőnőnél.. Másfél-2 hónap alatt 3kg-ot szedtünk fel, de azt mondta a hölgyecske, hogy ez nagyon jó! Majd a 24. héten kell mennem az ismételt toxoplasma vizsgálatra, jah és van egy fantasztikus hírem!! Tökéletes lett az AFP, a HCG és a 3. is a genetikai vérvételből :roll: :D :D Ez már megint egy kis megnyugtatás :roll: :twisted: Egyebekben fejtem a rejtvényeket, hátha nyerek valamit - tapasztalaton kívül :D :lol:

1-1-1 = 1 hónap 1 hét 1 nap van Szentestéig :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag, orulok, hogy minden eredmenyed tokeletes. A baba is egeszseges lesz, meglasd. Hihetetlen mi mindenen mentel keresztul, megrdemled most mar a nyugodt, problemamentes babavarast. Kivanom a legjobbakat :!:
katavirag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?