Dincus!! De jó, hogy végre jöttél!! Már komolyan aggódtam...
Hajrá vizsgák!!! Tali, igen, gyere!! LEvágattad a hajad?
PEtra, eszti már 4kézláb??? Nem semmi Félrenyomott orr..
Timi, nekem Dorka bőven elmúlt 1 éves, amikor inni kért... akkor meg már eszembe sem jutott, bár mi palackosat iszunk...
NElli, nekem is elegem van... Lilla még mindig hurutosan köhög, tegnap a másik dokinéni is megnézte, akihez tanácsadásra járunk. Nem tartotta szörnyűnek... Csak rossz hallgatni... LÁnyoknak jobbulást!!!
Nem tudom, miért van, talán mindenki nyűgösebb ebben a szép időben, de állandóan kiakadok az embereken. Szoktam tesztelni őket, hogy mennyire akadnak ki, ha valami nyilvános helyen szoptatni szeretnék... Múltkor útlevelet emntünk intézni, 2 gyerekkel ott voltam egyedül (párom csak aláírni futott be a végén), és egy csomót vártunk. Végre behívtak a lakcímkártya-igényléshez (Dorkáét egyszer ellopták), és persze, hogy egyszerre hívtak az útlevélhez. Átszóltam az nőhöz, hogy uitt vagyunk, mindjárt jövünk, de hívott egy újat. Jó, akkor szóljon ki, ha végeztek, ne kelljen újat húznom. Persze nem szólt, újabb várás. Mikor végre bejutottunk, és ötödjére sem sikerült Lillát lefényképeznie, a 28 fokban (túlfűtöttek) elege lett Lillának, és enni kért. KÉrdeztem, hol etethetem meg, mert így nem fog tudni képet csinálni róla. Úgy nézett rám, minthanem is magyarul kértem volna... HOgy itt nem lehet. (de még egy wc sincs!!) Ránéztem a használaton kívüli fényképezős fülkére (fügönnyel), és mondtam, hogy abba bemegyek... De abba nem lehet, mert az egyik oldalon kicsit belátnak. Ekkor már üvöltött Lilla. Mondtam, hátat fordítok a luknak, és befejezve a társalgást, bevonultam.. Párom már ott volt, intézhették addig Dorkát... De még így is behívott egy újabb ügyfelet, mert hogy merjük mi őt megváratni (meg végefelé volt a munkaidejének, amit addig ellébecolt)
Ma hasonló történt, Tescoban eltöltöttem az időt, Lilla éhes lett. Nemrég az Auchanban ugyanez volt, a próbafülkéknél még kedvesen széket is adtak, hogy kényelmesebb legyen.. Mentem most is, és udvariasságból rákérdeztem, bemehetek-e szoptatni... Válasz: NEM!!! A pánztárakon (és az üveghegyen) túl van szoptatóshelyiség...
Nálam hordozó, táska, téli lábzsák, overáll, saját kabátom, pulóver, plussz a tele kocsi... Ezt elmagyaráztam neki, de a válasz akkor is az, hogy NEM!!! Jól van, mondom, akkor hívjon biztonságiakat, én addig úgyis megszoptatok.... És bementem. Kifelé az ügyfélszolgálaton akadt dolgom, és megemlítettem nekik a dolgot úgy mellékesen, reméltem, hogy csak a próbafülkés csajnak volt ez a heppje. De azt mondtk, hogy azért nem lehet bemenni a próbafülkébe, mert előfordultak LOPÁSOK, dehát azért igen, khm, a a szoptatás mégis más egy kicsit, de aztán m,mégis azt hozták ki, hogy ki kellett volna mennem. Teljesen kiakadtam!!! Bemegyek a fülkébe egy szál gyerekkel szoptatni, ugyan mi a fenét tudnék ellopni?????? MEg egyébként sem szeretem, hogy 3 diplomás emberke létemre áruházi tolvajnak néznek...
Na bocsi, ha lelki szemetesládának használtam a topikot, de ki kellett írnom magamból... Meg talán olvassák is páran, így terjed a hír::: Tescoba menni gyerekkel tilos!!!!!