Új privát üzeneted érkezett!

Sági!
Én is szoktam négykézlábazni, csak a derekam nem bírja! Meg olyankor ált. a másik mellbimbómab buzerálja, azt meg pláne nem bírom! :) :)
Mi meg a süteményfalót vettük meg már karira! :)

Roki!
Nektek is jobbulást!

Timi
Kép Kép
timocska

Beni nagyon köszöni a hófordulós jó kivánságokat! :D

Voltunk a Prince Oliver diszkontba! Nagyon-nagyon drága! Nagyot csalódtam. :evil: 1300 körül van egy body :shock

Timi el tudnád nekem küldeni még egyszer azt a linket az internetes body rendelésről? Sajna nem mentettem el és már nem tudom hogy hol keressem. :oops: Köszönöm szépen! :)

KépKép
csongria

Timi
Kép Kép
timocska

Ria!
Nekünk még sosem volt PO bodynk. Mekkora méretezésűek? Tehát olyan c&a-s vagy kisebb? Mert így látatlanban elég merész rendelni, de én is szeretnék.

Timi
Kép Kép
timocska

Timi!
Sztem kisebb mint az átlag bodyk egy kicsivel, kenguru goldosnál kisebb. :)

Bella

Kép

Kép
bella2

Bella!
Akkor ha KG-ból 74-est hordunk, akkor ebből célszerű 80-ast rendelni!

Timi
Kép Kép
timocska

Timi!
Olyan nagyon nagy különbség azért nincs, attól függ mikor akarod, hogy hordja?

Pl. Bercinek 74-es Po-s kicsi az ujján, de ő 73 cm. körül van, és nemrég nőtte ki.

Na, most légy okos!

Bella

Kép

Kép
bella2

Na, akkor inkább elmegyek megnézem személyesen valahol és max utána rendelek! :roll: :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, én tuti biztos vagyok benne, h Lillusnak volt PO-s body-ja! Fejemet teszem rá :D valami (sárga összhatású) csíkos, és egy kis maci vagymi volt a közepén.

Én nem tudom, h Boldi honnan tudja, h melyik mellemből evett, mert ő is azt csinálja, az már nem kell, csak a másik... de tök egyformák, és mielőtt belekóstol már tudja, h abból már evett-e mer akkor nem kell...

Ma jobb napunk van :D

Sági, nagy régi ajtók, nem csapódnak :twisted: :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Timi! Én most vettem két 80-ast de az elég nagy még Beninek is a 73 cm-re. Múltkor a outletbe 74-est vettem és az jó rá csak gondolok a jövőre. Szerintem szupi minőség. Én nem vagyok a C&A-s bodyért oda a boriték nyak miatt!

Nem tudom mikor lesz a kövi tali mert akkor elviszek neked ilyen bodyt hogy megnézd! :)

KépKép
csongria

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

A helyzet nálunk csak fokozódik. Kedvencem volt a tegnap előtti éjszaka. Bálint mostanában rosszakat álmodik és ilyenkor dobálja magát meg beszél. Megpróbáltam megsimogatni, de pont akkor ugrott egyet és betörte az orrom. Hajnal négykor minden véres lett, persze Öcsi is felkelt, így egy órás program volt míg újra aludt mindenki (kivéve én). Botondnál is azt reméltem, hogy 6 hónapos kora után csökkenni fog az éjszakai szopi/ felkelés szám. Nem így történt. Mindegy még kihúzom ezt a pár hónapot.
Szegény Bálintom nem tud kakilni, nyomja és sír, ilyen még nem volt, szorulása van. Nem szorulás, a mák volt a ludas. Tegnap előtt mákosguba volt. 1 évesen nagyapi megetette mákkal, három napig mákot kakilt. Most elmúlt kétéves és még mindig van benne mák, kíváncsi leszek a többi napra.

Botond játszik: Kezében van egy nagyobb forma autó. Nézegeti, próbálja bekapni, de túl nagy és nincs kiálló része sem. Most ütögeti a szekrényhez hátha szétesik darabokra így megcsócsálhatja.
Nagy pozitívum, hogy egyre könnyebben megy a kéztámasz, azaz nyújtott kézzel kinyomja magát. Főleg ha így a TV-t tudja nézni. Hiába, csak a megfelelő motiváció hiányzott. Nagyon örülök, mert eddig ordított, ha erőltettem nála a kéztámaszt nyitott tenyérrel. Ma pedig a tornán már nevetgélve nézegette a labdázást míg csináltattam vele a támaszt.
Az üveges répa nagy ellentetszést váltott ki Botondban. Tegnap előtt próbáltam délben, 3-kor és végül 6-kor fogyott el a fél üvegnyi. Ma viszont a másik felét délben befalta. Ki érti? Lehet vége a fogzásnak, mintha a nyál is kevesebb lenne.

Nanica,
6 hós adatok: 8450 gramm és 70 cm

Május,
Bocs a késői válaszért. A Vitál Centert (turmix) én szeretem, de ha hosszú távra akarsz jó kombi gépet venni, én nem merem ajánlani. Bár semmi baja, de csak kb. fél évet használtam, míg pürésíteni kellett, meg akkor még lelkesen facsartam friss gyümölcs és zöldség leveket. De aztán a lelkesedésem elfogyott és azon kaptam magam, hogy majd egy éve a szekrény tetején van. Talán egyszer kétszer daráltam vele porcukrot, meg mákot. Szerintem nyers húshoz igazán a hagyományos daráló a jó, de egyébként eleve daráltan veszem. Nincs robotgép funkciója (azaz amivel tojáshabot lehet felverni pl.). Én valami márkás gépben gondolkodnék helyedben. Kb. 8 ezer körül volt az ára, így a két gyerek kajáit kiszolgálja, de tervezem az eladását, ha Botond 1 éves lesz és már darabosat eszik, hiszen úgy sem fogom használni. A Keleti pu.-nál a teleshop boltban kapható a Thököly úton, ha arra jársz, nézd meg és eldöntöd.

Bella,
Igen könnyen átállt a darabosra. Kb. 1 éves korában rájött, hogy Ő egyedül akar enni kézzel. Így mindent kis kockára vágva adtam neki és kézzel megette. Aztán bevezettük a kanalat is. A rossz evőke mit jelent? Mert szerintem a válogatósság és a pürésítés nem függ össze.

Dinyuska,
Mi szoktunk vásárolni a Régióban. A szent imre kórház környékén is van egy. Jó csak nincs benne Lego (márka), ezt hiányoltam.

Timó,
Hízás: Uncsitesó kb. 10 hónaposan volt 10 kiló, aztán 3 hónapig egy dekát nem hízott, senki nem aggódott érte. Hízás ütem nagyon egyéni tud lenni.

Pann,
Tök jó az éneklés. Egyetem alatt sikerült bejutnom egy kórusba (felvétel nélkül), szerencsére nem derült ki, hogy kottát sem tudok olvasni. Lelkesen énekelgettem, kár, hogy már nincs időm rá. Külföldön szerepeltünk sokat, jó buli volt.

Május,
Mozgás kontra sírni hagyás. Micsoda elméletek. Hogy találnak ki ilyet emberek?

Mazsi,
Jó és jól is áll az új frizura.
Nekem is van olyan napom, hogy jobb ha fel sem keltem volna, minden balul sül el. Ilyenkor próbálok minimál üzemmódban futni, hogy ne tegyek túl nagy kárt. Meg apának is szokott ilyen napja lenne, akkor nem engedem a konyhába.

Nanica,
Ha már van 1 gyerek, akkor semmi nem lesz olyan mint régen. Ehhez képest 2 gyerek már nem nagyobb gond, sőt néha lefoglalják egymást. Tarts ki, szerintem kell egy tesó.
Lehet kapni cukor nélküli bio gesztenyemasszát. Én anno azzal zsonglőrködtem.

A sok kis betegnek jobbulást kívánok!
Fogyókúrásoknak nagy elismerés, kitartást! Idegileg nem bírnám.

327. oldaltól folyt. Köv.

Üdv:
Mónika

mmónika

Timi! Megmértem a bodyt a vállától az ülepéig (bepatentolva) 43 cm. Remélem segített. :)

KépKép
csongria

Sziasztok! :)

Ria!
De rendi vagy, köszi! :) :)

Móni!
Huh, orrtörés! :evil: :evil: Sajnálom, nem lehetett vmi kellemes. De örülök, hogy jól halad Botond a tornával! A répát Lilla sem szereti, csak úgy ette meg, ha kicsi Sinlacot kevertem hozzá.

Lillus új szokást vett fel: kidobálja a játékait a járókából és ordít, hogy adjam vissza! :roll:
Vagy ha leültetem, nem dől el oldalra magától, hogy visszakerüljön a földre, hanem ordít, hogy tegyem le! :roll: Mikor tanulja meg magától, hogy eldőlhet nyugodtan?

Timi
Kép Kép
timocska

Timi,
Láttam Lilluson a: "Lányok, lányok földi boszorkányok" body-t. Az PO (Zsófinak is van).

KépKép
bozotka

Sziasztok!

Móni,
Rossz álmok Bálintnak, szegényke!!! Sajnálom az orrtörst is!

Timi,
Nyugi, nagyon hamar rá fog jönni Lillus, hogy nyugodtan eldőlhet!

Járt már valaki a Gulliverben? Csak kereskedők vásárolhatnak vagy magánszemélyek is? Kártyám az van, de megéri odamenni?

Jelentem kibújt Petinek a jobb felső egyes!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Móni! De ugye nem tört el az orrod!?? :shock:

Ági! Én úgy tudom, h magánszemélyek is vásárolhatnak a Gulliverben és Ria n dicsérte.
Petinek nagy gratula az új fogacskához! :D :D :D

Mi ma elmegyünk az Ázsia Center nagy játékboltjába és beszerzzük Gergő névnapi ajándékát, aztán még nézelődünk a Pólusban karácsonyi ajándékok ügyében. Brrrr. Ez utóbbihoz most semmi kedvem, de decemberben még rosszabb lesz, úh jobb túlesni rajta. :?

Ja, és tegnap nekem is megjött. :roll: Jöhet a tesó! :lol: Ááá, ez csak vicc volt, még várunk vele egy kicsit. :wink: Erről jut eszembe, hallottam egy n durvát: barátnőm ismerőse szült egy kislányt, majd rá 11 hónapra(!!!) megérkeztek az IKER FIAI!!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Boldog 9-et Gergőnek és 7-et Linusnak! :)

Pann!
Akkor lehet készülődni a tesóra! Mikor kezdtek? :wink:
Én elkezdtem írni egy listát, hogy kinek mit veszünk karira. Ennél tovább még nem jutottam!

Petinek nagy gratula az új fogacskához! Popsipirosság elmúlt?

Bozotka!
Köszi, tényleg az! Éljen! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Mmóni!

:shock: Betörte az orrod?!?!?! Nem semmi... azzal mit lehet csinálni? Kórházba mentél? :roll:

1 gyerek vs 2 gyerek:

Szerintem pedig hatalmas különbség van egy gyerek és két gyerek között. Egy gyerekkel az anyuka még mobilis. Kettővel már nem. Hatalmas különbség.

Pann:

11 hónapos korkülönbség ikrekkel :shock: Kardomba dőlnék.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

halihó!

megvagyunk...

Megkaptuk 10 évre a vízumot!!!! :lol: :lol: Kb.1,5 órát vártunk Lea is jól bírta a dolgot, huncutkodott mindenkivel (főleg a férfiakkal :oops: :lol: nagyon tetszettek neki a sorszám jelző számok, pirosan villogtak csipogtak mikor ki jön, ámulattal csodálta úh elvolt :lol: :wink:

van etetőszékünk is :lol: végül apa Peg Perego mellett döntött :lol: K..va drága :shock: :twisted: de beszéltünk a nagyszülők Mikulásaival és beszállnak az etetőszék vásárlásba Sütifaló, meg FP csigabiga és társai helyett :lol: Lea úgyis a kartondobozokkal pillepalackokkal játszik leginkább

Ja az csak itthon tűnt fel h eze is macika és zümi mintás mint mindenünk :lol: Kép Kép

az éjszakáinktovábbra is gázosak:twisted: :twisted: hulla vagyok :cry:
a job és bal felső kettes fogak olyan lassan jönnek h csak na :shock: vszínű ez a gond legalábbius remélem
vagy a hó vagy a szél vagy mittudomén :cry: :oops:

ja és nappali alvóka sem az igazi most is itt nyüszög :shock: úh mennem kell

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

most látom a 2. képpel neveznénk a fogas képekhez :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi! N jól néz ki a szék, rem beválik! :wink: Gratula a vízumhoz, ezek szerint n megbízhatóan kötődtök Mo.-hoz. :D :D
Fogak:a felső ketteskékkel mi is megszenvedtünk! :( Most nézem a képet, de nem látom, h felül már kint lennének az egyesek - vagy csak vak vagyok? :oops: Vagy Lea kapásból a kettesekkel kezd fent? :roll:

Timo! Köszi a köszöntést, tesóval még min. 3 hónapot várunk, de inkább többet. Mondjuk 6-ot. :roll:

Lehet, h az IKEA-ba megyek inkább. Az kellemesebb + ott kinéztem a húgomnak egy takarót. :roll: Bár akkor az Árkádba kéne mennem az egyebekért, és ott mindig olyan nagy tömeg van. :? Hm-hm.
Vendég

Róki! Szóval ha két gyerkőc lesz, ne is álmodjak ilyen programokról, mint pl. a mai vásárlós? :shock: Ez most komoly??? :o Nem mintha ez elrettentene a tesótól, de legalább majd nem mondhatom, h nem szóltál! :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

MMoni: köszi a gesztenyés infót!

Leesett itt is az első hó! Kicsit fura volt, hogy nem látok ki a tetőablakon 8) :lol:

Nappali altatás nálunk a séta. Délelőtt 1 délután 1-2 alkalommal. A 2. alkalommal már nem mindig alszik. (Néha baromira unom :evil: és ázok, fázok... ma is már voltunk kint egyszer,de a latyakban térdig felázott a nadrágom és a zoknimbol csavarni lehetett a vizet...)(igy már -8, -9 kilonal járok a terhesség előttihez képest)

Rábli frissítve, csak még nem tettem fel...

1 vs. 2 Én nagyon szeretnék kistesót Linusnak, csak még nem tudom mikor! Kimozdulni igy is néha körülményes. Főleg, hogy nincs autónk, igy csak helyben mozgunk. Két hét múlva tervezzük az első vonatutat. (kb 1,5 óra)

Orsi: neked mi volt a tapasztalatod a vonatozásnál? Mire figyeljünk?

nanica

Timo: köszi a köszöntést :D
Gergőnek is boldog hófordulót!

Nem is írtam, hogy hétőn Linus megrágcsált egy progspektust és az egyik csücsök eltünt. (Apa szerint elvarázsolta, de én hallottam amint szárazon leküzdi!)
Tegnap megtaláltam a reggeli pelusban, szinte sértetlenül...

nanica

Boldog hófordulót Gergőnek és Linusnak!!!! :D :D :D

Mazsi,
Na az klassz, hogy meg van a vízum!
Szupi a szék, remélem beválik!!! :)

Nekünk is jó lenne menni vásárolni karira, de nagyon nem bírom magam rávenni főleg, hogy azt sem tudom mit vegyek! :roll:
Vendég

Az előbb így találtam Lillus!
Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Hát csajok, komolyan mondom, meghatódtam! :D

Mazsi!
Nagyon klassz a szék, remélem meg lesztek vele elégedve. Én nagyon szeretem! :)
És mikor mentek a nagy Amerikába?

Nanica!
Én már lassan nem merek újságot Lillus kezébe adni, mert tuti megeszi!!! És én még épen nem találtam pelusban újságdarabot! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

NAAAAGY GRATULA Lillusnak! remélem most egy kicsit megnyugodtál! :wink:

És persze BOLDOG 7-et Linusnak!!! :D :D

Most már tényleg el kéne indulni, de innen a radiátor mellől nézve kint minden n hidegnek és nedvesnek tűnik. :?
Vendég

Na jó, megyek. :(
Vendég

Mi is akartunk sétálni menni, de most is esik! :cry: :cry: :cry:
Mindegy, ma szénhidrát napom van, sütöm a muffint! :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Timo,
Nagyon ügyike Lillus! Készülj, innen már nincs megállás!!! :D

Pann,
Az Asia Centerhez, hogy kell menni kocsival? A Pólus után a Szentmihályin? És tovább? Hol van pontosan? :oops:
Vendég

Timo,
Akkor Te segíts már ki légyszi? Ha megyek tovább a Szentmihályin akkor fogom látni a AC-t?
Vendég

A Szentmihályin a Pólus után a bal odalon már látni fogod!

Ja, azóta már a déli alvás helyett Lillus négykézlábra állt a kiságyában a takaró alatt! Aludni nem akar! :evil: :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Móni, jajj, az orrbavágás az naggyon fáj, szegény!

Pont ezen gondolkodtam ma reggel, h én már soha nem alhatok addig amíg akarok, asszem a terhesség utolsó nemdolgozós része volt az éltben az utolsó esélyem.. (persze majd a nyugdíj, de az öregek nem tudnak sokáig aludni) és egy második gyermek ezen már nem ront, viszont Pann, sztem tényleg nem tudnál kettővel elmenni vásárolgatni. Mégis hogy?? az egyik ül a kocsiban, ok, de a másik tuti rohanászna, elesne, levenne, megenne stb.

Bozotka, örülök, h te is úgy emlékszel, h Lillusnak van PO bodyja :)

Sági, na ugye megmondtam, h az a fog mindjárt kinn lesz!! Gratula :D

Lillusnak meg az álldogáláshoz! Nálunk az van, h mindig feláll, de egyáltalán nem tud visszaereszkedni, tehát folyamatos nyavalygás...
Ja, és Boldi is eldobál mindent, és várja, hogy vegyem fel..

Mazsi, jól néz ki a szék, hátha te arra jutsz, h szükség is van ekkorára! :wink:

Sno, Nanica, vonatozás engem is érdekel! Mi karácsonykor megyünk vonattal egészen Debrecenig! Kb 2 és fél óra :shock:

Kép
Kép
agiboldi

Már csak egy valamit mondjatok meg: hogy lehet megakadályozni, hogy ne akarjon a gyerek állandóan négykézlábra állni alvás helyett???? :roll: :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

aludtam Leával 1,5 órát úh "fittipaldi" vagyok :lol:
f11kor végül cicin aludt el és gondoltam ebben a truyti esős, borult időben inkább alszom én is, na meg nehogy felébredjen h felkelek mellőle :oops: :wink:

nanica
Te ennyire elszánt vagy? eőben is képes vagy kivinni sétálós aludni? :shock: :shock: :shock: na én nem akkor ordít inkább amíg ki nem dől :oops:

etetőszék
ma felavattuk és nagyon klassz volt h végre én is kényelmesen ültem amíg etettem
egyébként pedig a ria, timo és a fodrászom is csak jó tapasztalatról számoltak be úh rem nem bánom meg :lol:

pann
jl láttad nincsenek felső egyesei :shock: nem is értettem először de tuti h a kettesek jönnek ennnyire csak nincs elcsúszva a fogsora :shock: ha kibújnak (legalább 1,5 hete megnyílt az ínye :shock: ) úgy fog kinézni mint egy kis vámpír :shock: :lol: :lol: :lol:

timo
na ennyit a mászásról :wink: nagyon ügyes Lillus ezek szerint ezen dolgozott :lol:

USA
januárban megyünk most kezdhetek repjegyet nézegetni ...

most megyek is gyors megetetem a csemotát :lol:

még nem olvastam vissza az előző oldaon úh ha vki kimaradt csakezért van de majd jövök :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Timo,
Nehéz ügy! Főleg, hogy Lillus hason alszik el. Én mindig visszafordítottam anno és max az oldalára engedtem fordulni és egyszercsak megadta magát, de volt amikor egy fél órán keresztül küzdöttünk egymással. Most ue van, de már csak 3 perc max és állásból vagy az ülésből kell ledönteni. Egyelőre én vagyok az erősebb!

Mazsi,
Amíg nem próbáltam az ikeás széket én is meg voltam elégedve vele. :wink: Attól függetlenül, hogy bazi nagy. Azt most is utálom!
Vendég

Timi, sehogy nem lehet megakadályozni :roll: Szerinted mért jutottam tegnapelőtt az idegösszeroppanás szélére? :wink: Talán ha nagyon fáradt akkor nem térdel fel... de ha te vagy nagyon fáradt, akkor igen, sőt holnap majd fel is áll alvás helyett! És innentől a sírni hagyás se működik alvás előtt, mert nyilván álldogál, lefeküdni nem tud, elaludni meg nem lehet állva. Tehát: 6-8-szor megyek be ledönteni a lábáról ...

Mazsi, nehogy félreérts, ez az etetőszék nálunk is nagyon beválik, csak azt mondom, h ha nem örököltük volna, akkor én arra jutottam, h semmiképp nincs több tízezer Ft különbség eközött meg az ikeás között, sőt, az ikeás kisebb helyen elfér és legalább le lehet mosni. De a Télapó az más! :wink:

Kép
Kép
agiboldi

:lol: :lol: Sági, vicces, egymástól függetlenül a "edönteni" szót hazsnáltuk!! Biztos nem véletlen, itt komolyan erről van szó! :lol:

Kép
Kép
agiboldi

ledönteni

Kép
Kép
agiboldi

Szép kilátások! :roll: :roll:
Ennek örömére megettem egy kistábla bocicsokit! :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Timo,
Nem kell pironkodnod, szénhidrát nap van!!!! :lol:
Vendég

Egészségedre! Én az óriástábla milkát 2 nap alatt ettem meg egyedül :oops:

Kép
Kép
agiboldi

Pann:

Nem lehetetlen, de nagyon fárasztó. Próbáld meg beleképzelni magad, hogyan navigálnál el két járni nem tudó gyereket egyedül, tegyük fel hogy akár csak az autóig. Miben vinnéd őket? Meg a cuccukat. Ez most komoly kérdés: két gyerek lefoglalja a két kezed, van még plussz a táskájuk, akkor hogy csinálod? Kiviszed a gyerekeket az autóba és egyedül hagyod őket míg visszamész a cuccért és bezárod a lakást? Vagy előbb kiviszed a cuccot és egyedül hagyod a gyerekeket a lakásban, majd velük balanszírozva zárod be az ajtót? Ezek komoly logisztikai előretervezést kívánó kérdések. És akkor még be se vásároltál semmit... Ha úgy gondolod, majd a kicsit magadra kötöd, akkor számolni kell azzal hogy a nagyobbik is gyakran felveteti magát, illetve emelgetni kell őt babakocsistul, azt hogy csinálod ha van már rajtad egy kenguruba kötött gyerek? Ha dupla babakocsid van, befér egyáltalán az autó csomagtartójába? És a bolt ajtaján? És a villamosra hogy emeled fel? Meg ilyenek.

Én hihetetlenül feszélyezve éreztem magam mert már nem voltam olyan mobilis mint azelőtt, ezért is szereztük be a dupla babakocsit (ami alig fér ki a házunk kapuján), és én vittem rendületlenül a gyerekeket Tescóba meg ilyen helyekre (ahol a nagyot be lehetett ültetni a bevásárlókocsiba, a kicsit meg ráilleszteni az autósülésében - igaz hogy a bevásárlásnak már alig maradt hely, de legalább a gyerekek tuti helyen voltak). Viszont autóval csak úgy tudtam nekiindulni, ha a célállomáson volt aki tudott segíteni kiszállni, becuccolni, máshogy nem ment. Az itthoni beszállást az autóba úgy oldottam meg, hogy volt hogy egyedül maradtak a gyerekek vagy a lakásban vagy az autóban, ami nem biztonságos, és lehet hogy nálam lelkiismeretesebb anyuka nem vállalja be a rizikóját.

Tényleg, Lorca hol van???? Csak én nem figyeltem?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Egy kis szülőszobai humor:

http://youtube.com/watch?v=JMKHsrDSGxU

Tejmentes blog
Életkör
rokica

róki
kicsit sarkos de jó :lol: :lol:

ha letakarod a fejét nem veszi le? mert én is próbáltam de szerintem Leának a kukucs játék jut ilyenkor eszébe és leveszi a kendőt :lol: :lol:

hogy hat a Fenistil? :wink:

timo
én ezt az egy kicsit innen egy kicsit onnan cicizést még mindig az egy oldalról szopiztatással küszöbölöm át már elég régóta...Lea 5 hónapos kora óta minden szopi alkalmával mindkét ciciből eszik :shock: tuti megzakkantam volna már ha állandóan fordulnmom kellene vagy őt átemelgetni a másik oldalra :shock:

próbáld meg hátha :lol:

vmelyik nap szopi közben 1x csak hasra vágta magát körbenézett a szobájában azután 4kézláb és ott őrültködött majd rájött h ő tulképpen cicizni akar de nagy bajban volt h közelítse meg a cicit :lol: :lol: :lol: én vártam (oldalt feküdtem mk cici szabad volt) kíváncsi voltam mit csinál :shock: odabújt és 4kézláb kezdett szopizni csak mindig kicsúszott a cici :lol: :lol: :lol: kis hülye!

kidobálás
épp most olvastam h ez lesz a kövkedvenc időtöltésük...alig várom :twisted:

Te rendeltél már a neten tőlük bodyt?

ágiboldi
mire jutottál megveszed az állatfarmot? :lol: :wink:

mmónika
orrbavágás :shock: :shock: :shock:
hihettelnek ezek a kölykök h a TV-ért mit meg nem tesznek...
Lea sem hajlandó előre kúszni csak ha vmi technikai kütyü (távkapcs, fényképező, kamera stb) van a látótérben vagy vmi fényes fém (kis szarka lesz) :wink: dolog pl apa órája :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi,
Négykézlábas cicizés ismerős! :D Én így szoktam szórakozni reggelente Petivel az ágyban. :oops: Hanyatt fekszem, felhúzom a polom és akkor Peti bekattan és négykézláb szopizik. Jókat derülök rajta és természetesen megkegyelmezek neki! :D

Timi,
Akartam tagnap írni, hogy én PO bodyt még Peti születése előtt vettem Zuglóban. Az Egressy és a Nagy Lajos kereszteződésében a Meki mögött van egy gyerekruha bolt. Nem egy extra, de akkor egész jó áron volt ott a body, 900 Ft. Azóta biztosan változott. Ha arra járok benézek.

Rokica,
:lol: :shock: :lol: :shock: :lol:

Peti annyira beállt a kétszeri alvásra, hogy én magam sem hiszem el. A vicces az egészben az, hogy most a két alvás között csak 1,5 óra telt el és azt hittem, hogy akkor most úgy mint régen csak fél órát fog aludni, erre már másfél órája alszik. :shock: :? :D
Vendég

Boldog hófordulót Linusnak, Gergőnek és utólag Botondnak és Beninek is! Remélem mindenki megvan!

Nanica
Légyszí még minket is rakj be a rábliba! 8 hós: 7880g. Centit nem tudok. Ja és 7 hós adatunk nincs, mert az előző 6,5 havi volt.

Mmóni
Komolyan eltört az orrod? Elég szörnyen hangzik! Örülök, hogy Botond ügyesedik! :D

Pann
Akkor már nem is akarod abbahagyni a szopit a tesó projekt miatt? :wink:

Mazsi
A végén tényleg kiderül, hogy igazából mindenki meg van elégedve a PP etetőszékkel, csak az Ikea fizet nekik a reklámért! Persze így utólag már mindegy... :lol: Nagyon helyes Lea benne! :wink:
És gratulálok a vízumhoz. Szerencsések vagytok. Egy ismerős házaspár is ki akart menni egy ismerőshöz és csak az egyikük kapta meg a vízumot! :shock: Végül egyik sem ment természetesen. Csak ott nincs még gyerek.

Timi
Mondd meg Lillusnak, hogy milyen kis ügyes. Hát igen, innentől kezdve még nehezebb lesz lerakni a kiságyba! Jut eszembe kiságy: leeresztettétek már? A talin még fent volt!

Róki
Videó: Sajnos sok esetben nem áll távol a valóságtól. :(

Rólunk
Kedden átszakadt Brigi ínye. Úgyhogy ő sem marad fogatlan! :) Bal alsó 1es. Előtte nem evett 2 napig semmit szopin kívül. És folyamatos volt a nyüszi éjjel, nappal. Ez azóta is tart. Éjjel felsír, nappal nyüszít folyamatosan szinte. Biztos az időjárás sem tesz jót az egésznek. Legalább 1 nyugodt éjszakát adott volna nekünk...
Én meg mindeközben jó betaknyosodtam. Csak remélem, hogy Brigi nem kapja el tőlem, mert ezek mellett még az orrszívás már tényleg extra szívás volna.

Bocsi ha nem írtam valakinek, de csak végigfutottam és emlékezetből próbáltam írogatni. Most megyek mert a "kiskutyám" nem hagy békét nekem...
lora7

Petinek gratula a fogacskához :lol:

sno
bababarát bababolt :twisted: :twisted: :twisted: én lehet h gonoszkodtam volna és még jónéhány kellően nehéz dolgot kihozattam volna vele :oops: :oops: :lol: hátha ráébrednek :lol:

szopi közben (és tulképpen egyáltalán)Lea nem engedi semmilyét bizergálni :shock: egy darabig a posi ütögetés ment és működött de most már az sem :cry:

én is szeretek havat lapátolni :lol: :lol: :lol:

ria
tudom h hülye kérdés de mi fáj neki? nem láttam még ilyen tornát :oops: annyira erőltetik a kis izmait? :cry: lehet tudni kb mennyi ideig kell ?
kitartás neked! ügyes csaj vagy! :lol: :lol: :lol:

este várása
én várhatom :cry: ha apa hazajön és fáradt akkor nincs türelme Leázni :cry: bár már sokat javult a helyzet a kezdetekhez képest :lol: :lol: :lol:

kedden este pl a mikor a dokihoz mentem (Kecskemétre 19.45re :shock: ) bevállalta h itthon marad Leával, lefürdeti megeteti (készítettem ki sütőtök pürét) éééés elaltaja!
alig hittem a szememnek mikor hazaértem ui Lea aludt az ágyában!!!
szval nagyon ügyi volt Leaapu :lol: :lol: :lol: persze a fürcsinl, öltözésnél volt némi lilulós ordítás de azt is túlélte (mármint apa) :lol: úh mondtam akkor most mennék is :lol: bulizni

persze Lea 11kor és hajnal 3kor azért kérte a cicit :lol:

sütőzacsi
elvileg minden megsül benne :lol: (a csirke is) anyukám sokat használja

pann
bár panka a börgyógy szakértő :wink: deúgy tudom szteroidos krémtől akkor szokott romlani a helyzet ha vmi fertőzött terültre kenik fel :shock: beszéltél a dokinővel szerintem mindneképpen
jobb ha elmondod neki mint h nem kened...
hívd fel nyugodtan!!!!

bella
a cékla (én párolom) min 30-40 perc attól függ milyen zsenge..vmelyik nap nekem sikerült egy kicsit fásabbat venni na az jó soká lett kész

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?