Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt Kispesten is esik a hó és a kertet már el is lepte. Szép fehér minden. Bár gondolom ha mostanság eláll akkor nem fog maradni. Jó lenne a karácsonyunk is fehér lenne, az olyan szép :lol:

bingii

csajok csajok kitartás! tartsátok még bent a kis manókat a pocakotokban! beszéljétek meg velük, hogy nekik még bent a helyük! nagyon szorítok nektek! (lafi, móni, panda.... és aki még hasonló helyzetben van! nagyon vigyi magatokra! szorítok nektek!)
Vendég

Helloka!

Lego: köszi a vonalzóra, Pandustól lestem :oops: :D

Itt lőrincen most kezd elállni, de gyönyörűen esett...mama volt kinnt a gyerekkel a kertben amíg én főztem.

Skacok! Olvastam,hogy Vörösbegy is gyengélkedett :? Vörösbegy! Jól vagy???? :roll:
Vendég

Blongyi
Már én is kerestem Vörösbegyet,nem írt azóta...Remélem jól van.Ma reggel a blogba is belestem,de csütörtöki volt az utsó bejegyzés... :roll: :roll: :roll:

Amúgy olyan pofátlan vagyok,meg se köszöntem a pocidícséreteket.
KÖSZI CSAJOK!!!!
De csak a képen látszik ekkorának....(bár u.tesóm szerint élőben kisebb :lol: ).
Norma szerintem sokkal kisebb a te pocód,a haskörfogatom jelenleg 98cm. :shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok csajok! Krisz vagyok most máregy kicsit joban vanak a szerelmeim.A Móni most nem kap gyogyszert mert szolt hogy ideges lesz a gyogyszertöl.De ugyanugy van mind mikor szedi csak most nem idegeskedik.De már nem fáj a pocija csak egy picit.de nem görcsöl meg persze a dereka fáj.Ti hogy vagytok remélem mindenki jol van. mert Itt Szombathelyen és környékén minden kismama éreze a frontot. Vagyis nagyon sok ugy váltják egymást a korházba hogy csak na . Szoval ez a front szerintem mert ma is délelöt szakadt a hó délután meg a napsütöt.Na de most megyek majd irok még . SZIASZTOK

Kép
móni86

jaj csajok! én úgy aggódom értetek! azok a fránya frontok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
nagyon szorítok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hello Krisz!
Örülök,hogy jobban vannak! Jó kezekben vannak, figyelnek rájuk!!
Lassan biztosan csökkennek a tünetek. :wink:
Vendég

Pandus: tök szupi!! Akkor Dorka baba jól viselkedik :D

Krisztián: akkor Mónival sem lesz gond, hamarosan tuti hazamehet :)

Baba: tök aranyos vagy, hogy gondolsz ránk! :)

Lego: nem mondod, hogy élőben még ennél is kisebb!!! Nagyon, de nagyon irigykedem! :lol:

Pocok: mesélj, mi volt szülőszoba látogatáson?

Lafival is remélem minden rendben!

Vörösbegy: minden ok? jól vagytok?

Nálunk is esett a hó, gyönyörű volt, de estére persze elolvadt.. :(

KépKép
lorcsi

sziasztok csajok!

drukk mindenkinek, Lafinak is, sms kapcsolatban vagyunk, szerencsére jól van, Panda örülök, hogy stabil a méhszáj...Konkri! sok boldogságot kívánok nektek...milyen a házasélet? :lol:

minden rendben velem, velünk, csak iszonyatos zsúfolt, eseménydús és fárasztó hétvégénk volt...olyan igazi szeleburdi családos... :lol: hulla vagyok, megyek is feküdni, de minden rendben...az aljam fájdogál, de ez szinte már-már természetes :lol:
tartsunk ki a frontok ellenére :lol:
jó éjt mindenkinek, holnap remélem már több időm lesz itt lenni :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok!

Beszéltam Lafival jól vannak volt ma uh-on Hunor szépen fejlődik jó méretei vannak. Mérges mert kórházi diétára akarják fogni és akkor nem is jöhet haza még egy hétig inzulin beállítás miatt. Mondta hogy van saját diétája ami eddig is jó volt de azt mondták ha nem tartja be akkor inzulint fog kapni :evil:
Vendég

Sziasztok!

Lafikám!!! Tartson ki az a Drága Hunor baba odabent!!! :) De mostmár okés lesz minden!!!

Konkri!!! Nagyon nagyon sok boldogságot az újdonsült Asszonynak és Családjának! :D

Baba :) Köszönjük az aggódást, mi is sokat gondolunk Rád! :wink:

Móni és Krisztán! Minden rendben lesz!!! Pihi pihi pihi!!! ja és Móni, sok sok folyadék!!!!!!!!! :wink: És nem csak azért meg Urad mondta! :D

Itt is gyönyörűen esett a hó, igaz locspocs lett a betonon, de a földön meg a füvön gyönyörűen megmaradt! (Már azóta persze olvad...) Gondolhatjátok, a nagyobbik ebem hogy élvezte! (Malamut) :)

Nekem is jó rohanós hétvégém volt. Összeraktuk az ágyat, bevásárlások hegye, pakolás, takarítás, főzés, mosás... pfúj... Na azért a felét élveztem (nem a takarítás részét :wink: ) Hétvégén vendégeink is voltak, csináltam sajt-fondue-t, nagy sikere volt! Fincsi lett! :)

Fúúúú Lego nagyon nagyon várom a képeket!!! :)

Ja, szerintem is jó ötlet ez a másik féle tábla!!! :)

Na, nem is tudom, akartam-e még valamit... Majd jövök még, ha eszembe jut valami!

Puszi!!!!

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok!

Hú,itt aztán zajlanak az események,bár ez sajnos most nem túl jó!
Lafi,Móni drukkolok,nem lesz semmi baj,a babák még maradnak,amíg kell!Panda köszi a "közvetítést",neked is drukkolok:)
Mi is összeraktuk a kiságyat,meg vettünk szőnyeget,már alakulgat Nóri szobája:)
Lorcsi,jó volt a látogatás!
Van 4 szülőszoba,külön helységbe,az első kettő különösen jól felszerelt.
A szobák is elég jól néznek ki,3 ágyasok vannak a rooming in-es részen,meg is nézhettük,teltház van,olyannyira,hogy még szülés előtt álló kismamák is fekszenek a szobákba,mert osztályon nincs elég hely.És azt mondta a szülésznő nov-dec is telt ház várható :shock: Láttunk kisbabákat,olyan kis csöppök voltak:)
Furcsa volt beleképzelni magamat,hogy nemsoká én is ott leszek,és velem történik majd minden :roll:
A szülésznő nagyon kedves volt,jó sokat beszélt:)
Azt mondja,hogy most az van érvénybe,hogy nem lehet szülésznőt választani,ha nincs fogadott dokid.

Konkri,gratulálok,legyetek nagyon boldogok:)

KépKép
pocok81

Sziasztok, holnap megyek a diabetológiára. Soron kívűl behívtak mert csak januárra lenne időpont, hát az nekem már nem jó.
Megpróbálok feltenni egy képet a fiaimról.

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Örülök, hogy még mindenki egyben van :lol:

Én ma elcaplattam a sztk-ig és majdnem a rendelési idő végére sikerült odaérnem olyan lassan tudtam csak menni,mert a hasam alja megfájdul ha szapározom a lépteimet. Na mindegy, azért jólesett a séta. Hazafelé meg elkapott egy hódara zuhatag, de az is jó volt,mert mellette meg sütött a nap :lol:

A lényeg, hogy jó lett megint a terheléses vércukorm...jobb mint múltkor.
Éhgyomri 4,21 utána 5,37

Csibe: édes kis vigyori a fiad:)

bingii

Cső csajok!

1. köszi a gratulációkat! eddig olvastam, így időm már nem nagyon van a képekre, de holnap v. szerdán jövök... mindjárt itthon a férjem és enni kell adni neki... :) majd jövök képekkel és kommenntel.
2. Móni, Lafi szedjétek össze magatokat!!! Megmondtam, hogy mindenki maradjon egyben!
3. nem tom kikérdezte a budagyöngyét, de budakesziről oda vezet az út egyenesen...
4. Pocok - én is megyek majd és tök félek, hogy nehogy zsúfolás legyen mikor ép szülünk! Nekem a fődoki az orvosom és én Bolfán Évát kérem meg szülésznőnek... de a doki mondta, hogy náluk annyira sokan vannak mindig, hogy volt hogy a nők összevesztek, hogy kit vegyenek fel. Hát remélem nem lesz ilyen gondunk, hamarosan én is megyek, majd hívom a szülésznőt és körül nézünk mi is, már amúgy is olyan izgatott vagyok, hogy mi hogy pakoljak. Neked mondták hogy mit vigyél?
5. elérhetőségem: nekem a munkahellyel veszett a 7 éves e-mail címem, de nem félek a zaklatásoktól, az én számom: 30/340-1268 - ha valakit érdekel. :) amúgy pedig Konrád Krisztina vagyok és voltam is mindig... :) (konkri) A két tbányai csajszival amúgy is szívesen felvenném a kapcsolatot, tehát ha gondoljátok priviben írjatok, aztán majd megbeszéljük...
6. qrta fáradt vagyok, én nem tom ti hogy vagytok, amúgy csitti, fitti minden, de a hajolgatás... mosogatni nem tudok sokáig, mert hajolni kell fölé, a teregetés csak úgy megy, ha felteszem a kosarat... ez kifáraszt, minden egyéb nem.

Na majd jövök!

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
konkri

Kép

Még gyors belefért 1 db kép szerkesztés hogy lássátok a hasam...

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri,irtam privit,remélem átment!?:)

KépKép
pocok81

Sziasztok!

Pocok: köszi az infót. Hát igen, én is tartok a zsúfoltságtól, dehát ez van :) valahogy csak megoldjuk :)

Konkri: Jaj de jó, hogy említetted a szülésznő dolgot, mert én állandóan elfeljetem felhívni :oops: Amúgy neked is tök ari pocakod van, abszolut csak pocira híztál, na akkor most már rád is irigy vagyok nemcsak Legora :D És természetesen a én is vevő vagyok a kapcsolat felvételre :)

Vörösbegy: jó, hogy jelentkeztél, akkor minden ok veled is :)

Bingii: én pont így vagyok, mint te, képtelen vagyok "száguldozni"

Csibe: aranyosak a srácok :)

KépKép
lorcsi

Konkri!

Édes a pocód és klassz felsőt választottál:) Csini vagy nagyon :D

Lorcsi: sose legyen ennél nagyobb bajunk, nem igaz?! :lol:

Jó éjt Mindenkinek!

bingii

Jó reggelt mindenkinek!
Remélem jól vagytok, és minden baba a helyén van még. Én megyek a diabetolológiára, megint oda az egész délelőttöm.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hát mégsem megyek a diabetológiára, Bencus belázasodott, itthn maradunk nem megy a bölcsibe, őt meg mégsem vihetem magammal. Majd a jövő héten, remélem nem lesz még késő.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!
Voltam a dokinal.Lattam vegre a babim micsodajat.Hat es bingilingije van.Boldog vagyok.Apa kislanyt vart,de remenlem nem lesz csalodott,nekem mindegy csak egeszseges legyen.De ugy orulok hogy vegre tudom.
Pusza mindenkit

Kép

Kép
marcsitita

Gratulálok Marcsi.
Mégis elmentem a diabetológiára, elvittem Bencust is, mert szerencsére lement a láza. Hát nem sokmindent mondtak. A cukrom jó, meg hogy diétázzak, azt szevasz.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Bingii: így van, ennél nagyobb bajunk sose legyen. Ugyan előfordul, amikor a drága férjemmel megyünk valahova és 2 percenként szólok rá, hogy ne húzzál már magad után, ő meg értetlenkedve néz rám, mitől vagyok én ennyire lelassulva, én meg: "hahó szerinted ez itt micsoda"-mutogatva a pocimra. Pici lányunk szerintem meg jókat vigyorog rajtunk. :D

Csibe: szegény Bencus :( és látod mekkora hasznodra vált a diabetológia, sokat segítettek :wink:

Marcsi: gratula a pici fiadhoz! :) Biztos, hogy apukája is örülni fog!!!

KépKép
lorcsi

És remélem mindeki jól van! Lafi is, Móni is na meg a többiek is.

KépKép
lorcsi

Hello Lányok!
Ma voltam UH-on, íme az adatok:

Élő magzat jelenleg kpf-ben ( remélem,hogy ez koponya végű fekvést jelent).Jó magzati jelenségek.KP. mennyiségű magzatvíz ezt sem tudom,hogy mit jelent) :oops: Placenta a mellső falon tapad I-II st (gondolom,hogy itt az érettségét írta le). Telt magzati gyomosr és hólyag. Szabályos 4üregű szív. Vesék szabályos szerkezetűek. Hiánytalannak látszó végtagok (még jó). BPD:82MM, AC: 299 MM, FL:62MM, RI: 0,61 art. umbilicalis. Kóros nem látható. Garvs. 33w (pedig a 32-ben vagyok). Súlya: 2180 gr.

Még annyit mondott,hogy ezen értékek alapján a szülés ideje 2008.január 01.
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy nem olvasok vissza, de muszáj szinte egész nap feküdnöm....bryophyllumot szedek és magnéziumot. Használ sokat, de fekvés nélkül mit sem ér. Eléggé lenn van a baba feje és ez még igazán korai.... úgyhogy kötelező henye van. Élveznem kéne.... később úgysem lesz.... csak sajnos gyakran a meghiúsulni látszó háborítatlan szülésemen agyalok :x . szóljatok már, hogy hagyjam abba! :wink: de amikor otthon olyan nagyon-nagyon biztonságban éreztem magam! Semmi verdikt, hogy hogyan és mit csináljak, csak tettem a dolgom. Egyszerűen működtek az ösztöneim - amikről addig csak elméletben tudtam. teljesen határozottan tudtam, mit és hogyan tegyek. semmi bizonytalanság, szemernyi félelem sem volt bennem. És maga a szülés.... össze kéne adni minden csodás élményemet és négyzetreemelni..az sem lenne elég. És amikor a burok a kitolási szakban repedt meg... hát... csak illetlen szavak lennének jók rá, de a fantáziátok úgyis élénk... :wink: kitaláljátok...

Egyszóval ezek után megbarátkozni az intézeti szüléssel, még nehezebb. Kórház meg csak egy van a közelünkben...azt pedig már próbáltam... :?
Gondolkodtam bp-i kórházon is, pl. István, de:

A második kicsinyem, Petike 2 óra alatt megszületett, Bp. egy-másfél órányira van innen, a hasamban pedig már egy 3. gyerek... ha gyorsabban jön esetleg, mint az előző, akkor a kocsiban szülök bp-és egom közt...valahol talán a dobogókői erdőkben..januárban..brrrrr....
na, nem őzikék közé szeretném pottyantani a babácskámat....
Régóta adós vagyok képpel... most már van és le is tudtam kicsinyíteni. Íme:
Kép
Poci2007.nov.

Azt választottam, amin a legnagyobbnak tűnik... legyen mit irigyelnetek :lol: (bár ízlés kérdése...cipelni nem könnyű...)

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Blongyi, koponyavégű fekvés, és közepes mennyiségű magzatvíz. Tök jó eredmények, és a súlya is jó, ha nem is hordod ki végig, akkor sem lesz kicsi baba.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!
Gyönyörűségem :lol: :
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Már kb. 1567 g folyamatosan mozgott :D Minden teljesen rendben van!

Pocak:
Kép

Marcsi,
Gratulálok a kukacoshoz :D

Blongyi,
Szép méretek :wink: a többit Csibe leírta!
Vendég

Pandácska!

aztaaaaaaaa, te is milyen vékony vagy!!! A pocód viszont már akkora mint az avatarodon :lol: Dóra meg már most egy kis tünemény :D

Blongyi: klafa eredmények, remélem ezek után nincs sehol a para-mami :wink:

Zsu: hát nem vagy könnyű helyzetben, de egy pesti kórház talán tényleg túl nagy rizikó lenne. Te is csinos kismami vagy és Zsuzska is nagyon bájos :lol:

CSibe: Bencusnak jobbulást! Klassz, hogy nálad is minden rendben :wink:

MArcsi: gratulálok a kis kukacoshoz :)

Lorcsi: na igen...az én uram is rohan és úgy kell rászólni, hogy halló kicsit döcögősebbre a figurát, mert már nem vagyok egy gyorsvonat. Aztán van, hogy nem szólok, hanem 1x csak észreveszi, hogy elhagyott vhol :lol:

bingii

Hahó!
Marcsi: gratu a kukacoshoz!!
Panda: nagyon -n nagyon csinos vagy!!!!
Tothzsu: pihizzél aztán lesz ahogy lennie kell, tudod. És óriási a pocakod, én nem irigyellek, jó nehéz lehet.
Lego: tényleg érdekes, hogy neked 98 cm és a képen kisebbnek látom enyémnél, pedig nekem most 89 cm.
Én ma nem tudom hány km-t gyalaogoltam, asszem ezért nem hízok, most fogytam 1 hét alatt, úgyhogy még 4 kg hízásnál sem tartok jelenleg. Én vágtatok mint a ló és érdekes , hogy amikor pl a metrón ücsörgök akkor van kis keményedésem, amig rohanok addig nincsen. De nem vészes, sztem.
Ezek a 4D-s képek állati jók! De én már döntöttem, nem leselkedek :)
Tothzsu: nincsen legalább 1 normális orvos abban a kórházban? nem hiszem el, hogy nem lehet a XXI. században nem félve bemenni szülnöd!

Blongyi: tényleg szuper eredmények!! minden okés. Kenetet vett?

Kép
Kép
normajeane

Te Panda, jól látom, a hogy a picúr az egyik képen mosolyog? :wink: Nagyon édes.

Kép
Kép
Kép
csibe76

JÓ nektek, hogy még tudtok közlekedni....

Blongyi, nagyon klassz, hogy már ekkora a babácskád!

Pandának tényleg gyönyörű a kisfia! kezdem megérteni, miért jártok ilyen spéci uh-ra....

Norma!
a dokik többsége ebben a kórházban teljesen normális.... , sőt bababarát kórház, talán elsőként.... csak az a gond, hogy ....izé... szóval bajban vagyok, mert amit írnék, azzal akaratlanul bár, de stresszelnélek Benneteket, ehhez viszont sem jogom, sem szívem nincsen, inkább maradjunk annyiban, hogy én olyan nem normális vagyok, akinek a szintén nem normális orvos az ideális. És off is lenne.... akit érdekel, úgyis utánanéz pl. az otthonszültünk topic-ban.

Csak annyit még, hogy a normális az mindenkinek más, de legjobban a saját személyes elképzelésekhez közel álló, amit normálisnak érzünk. És a kockázat sem abban áll, amiről azt hisszük, meg mondjuk a média súlykolja, hanem valami másban. Sőt, hogy ne legyen egyszerű, ez egyénenként változik. Pl. aki csak a kórházban érzi magát biztonságban, az egész biztosan ott tud jól és a lehető legkevesebb szövődménnyel szülni.... a XXI. századról meg annyit, hogy a XX. vége felé egy szegedi nőgyógyász asszony - akinek a nevétől ma nagyon rossz felhangokkal zeng a média - elkezdte becsempészni az apukákat a szülőszobára. Akkoriban ez teljesen abnormálisnak számított.... ma pedig itt ülünk 2007-ben, és adott esetben magyarázkodnunk kell a nőgyógyászunknak, ha a férjünket esetleg nem akarjuk bevinni a szüléshez.... meggyőződésem, hogy a szülészetnek megvannak a maga túlzásai, amik korrigálódni fognak idővel, ha mi kismamák nem félünk elmondani, hogy mit szeretnénk, mi jó nekünk és mi nem. Néma gyereknek ugye...., meg az Isten malmai...

Inkább maradjunk azoknál a dolgoknál, amik bárhol a segítségünkre lehetnek.

Például a vajúdóolaj. Már majdnem mindenem megvan hozzá:
muskotályzsálya, ylang-ylang, jázmin, levendula. Kell még rózsaolaj, de nehéz beszerezni és sajna igen drága is. de nekem rengeteget segített ez az ismert keverék.

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Helló Csajok!!!

Látom mindenki pihen,vasárnap még ezt az oldalt hagytam itt. :lol:
Tegnap nem volt netünk,bár a gép még itthon van...
Hétfőn voltunk UH-n,minden rendben van.Kicsit kevesebb a magzatvíz (remélem nem lesz a későbbiekben emiatt probléma),Hédi kb 1 héttel kisebb,mint a mensi számítás szerint,de ez még nem jelent semmit.NEm aggódom emiatt.Dorka is csak 2,5kg-al született norm időre...
Méretek:
BPD:7,13
OFD:9.07
HC:25,8
AC:24,35
FL:5,26
Ezek a méretek kb 29+0-nak felelnek meg....

Mellső fali a lepény,ami miatt túl jó képeket nem lehetett készíteni,pedig szegény szonográfus 1 órán keresztül próbálgatta.
(az első pillanatokban felmerült,hogy Hédi talán nem is Hédi,de a végére megegyeztünk,hogy maradjon Hédi. :lol: :lol: :lol: )
Pár kép:
Kép Kép
Kép Kép

Később jövök még reagálni is.:)
Vissza kell még olvasnom.
Vendég

Hello Lányok!
Köszi a gratulációkat :D

Pandácska: eszméletlen jók a képek, Anyummal itt csodáltuk! nagyon szép fejlett a pocakod is!

Lego:szerintem se aggódj a -1 hét miatt, mi a mensihez képest -2 hétre voltunk, aztán beelőzte + 1-re. Meg különben is!! :lol: Hédi képei is baromi jók, eszméleten,hogy már ebben a korban is milyen formásak.

Norma: csak holnap megyek vizgálatra :roll: akkor lesz kenet vétel.

TóthZsu: sejtem az érveidet, egy másik fórumon is olvasgatom az otthoszülők érveit, kapnak is rendesen a nem otthonszülőktől :evil:
szerintem biztosan lenne olyan orvos akivel őszintén meg tudnád beszélni az elvárásaidat.

Tegnap viszont túllőttem a célon. :oops: Pár napja olyan könnyűnek éreztem magam, ezért UH után elmentünk a KIKA-ba ágyat nézni a nagyobbnak. Hazajöttünk, feküdtem vagy 2 órát, aztán egy kicsit dolgoztam, majd elmentünk bevásárolni. Na, ezt már nem kellett volna, mert ahogyan Vörösbegy mondaná fájt az aljam. Olyan furi érzés, mélyen a hasi alja, kisugároz a combtőre is..
Na, ennek örömére ma de. dolgozom, aztán pihenek 1000-el.
Vendég

Köszönöm lányok :lol:

Zsu,
Bizony gyönyörű na de nem kisfiú :wink: kislány :D

Lego,
Nagyon édes és olyan Hédis :wink:

Csibe,
Szerintem is mosolyog vagyis ez már nevetés :lol:

Norma,
Örülök hogy ilyen ficánka vagy és jól bírod de azért csak óvatosan :wink:

Lafi:
Elvileg holnap már otthon lesz és írhat újra ide :D
Vendég

Jujj, de jó!!! Biztosan lesz mit mesélnie!
Vendég

Nem tudom, ti hogy vagytok vele csajok, de nekem már nagyon fájnak a melleim. Pontosabban égnek, meg olyan szúró érzés. Nem éreztem még ilyet, pedig mindegyik babánál volt előtejem már félidőtől. Nincs valakinek valami tippje, hogy mit csináljak vele? Főleg zuhanyozás után kínlódok vele, meg persze a szexben is zavar.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Cső Csajok!

Jöttem a képekkel.

De először is, szeretném, ha a "gyengélkedők" még egyben maradnának - bár tudom mindennek meg van az oka, de akkor inkább úgy mondanám, hogy a babáknak még bent legyen jó egyelőre!

Az én bögyeimnek nincs semmi baja, igaz erezetesek, de semmi különös, félek, hogy nem lesz tejem. :(

Az itthon lét egyelőre fura, még keresem a helyem. nem tudom mivel foglaljam le maga. Persze munka lenne... de... azért még sem ahhoz szoktam, h minden nap főzök és hasonló.

Pocok nem kaptam meg a prividet... nem tudom miért.

Na nyomom a fotókat. folyt köv. (qrta sok idő ez a szerkesztgetés, meg hasonló)

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja Legus! Hédi édi! :)

Blongyi baba pedig egész jól fejlett! Mostanában 3,5-es babákról hallok (és mind fiú), remélem Marcus se lesz nagyon 4 fölött! :) bár nem szép tőlem ezt mondani. Tuti nagy lesz, de se baj! Úgy is jó!

Kép
Kép
Kép
konkri

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
konkri

Kép Kép Kép

Na szóval, a dekoltázsom illuminált férjem és irigyeim elég rendesen fotózták... :oops:

A szoba... (a szekrénysor pont nem látszik)

És a plédecske, amit én varrtam Marcusnak.

Kép
Kép
Kép
konkri

Az egész esküvővel azért voltak gondjaim. pl, lagzit tuti nem fogok akarni, ez az egész egy nagy macera, de emléxem, h az első esküvőnek is alig vártam a végét...
Na és anyu... jött, segített... de apu nagyon szomorú volt, alig láttam egész hétvégén, még sírt is, hát még mindig anyut szereti. Apósom hozott egy olyan whiskyt, amit a férjem születésekor kapott a nagyszülőktől (1972) (club 99-ha még valaki emlékszik rá, 140 ft volt akkor) ehhez anyám mondott is köszöntőt a férjem szüleinek: köszönöm, hogy így befogadtátok a krisztit a családba, mert nem mindegy, hogy az embert hogyan fogadják... hát én majdnem elbőgtem magam... az egész estét alig bírtam ki. Apu nem is volt velünk, haza ment (bár egy udvarba lakunk)... nagyon rossz volt! Nagyon vártam már anyut, de így látva apukámat már alig vártam hogy elmenjen. Ez borzasztó érzés volt!

De mindent egybe véve boldog feleség vagyok!!!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
konkri

Szia Konkri!
Nagyon jók a (bögyös) képek (is). :D
Elhiszem,hogy elszomorodtál apukád miatt :( biztosan megannyi emlék megrohanta, és tudod hiába volt szomorú, de annyira jó,hogy még ennyi idő után is vannak emberek akik szeretik a házastársukat. Akár viszonzatlanul is.
Vendég

Konkri: Nagyon jól néztél ki!! Tök csini kismama vagy! És nagyon jó a plédecske is, amit varrtál Marcell babának. :)

Pamda: jó vékony vagy, tényleg csak pocód van. És Dorka baba, ahogy elnézem nagyon is jól érzi magát odabenn! Tök ari, ahogy mosolyog, sőt kacag :)

Legp: Hédi is drága és akkor Hédi is marad végül, ugye!? :wink:

Blongyi: nagyon jó méretek, minden jó! Milánnal sem lesz semmi gond! :) De azért tessék pihenni is.

TothZsu: szép, nagy pocó :) És remélem sikerül úgy szülni, ahogy szeretnéd!!

Na, hát ma nekem is sikerült végre beszélni a szülésznővel, akit szeretnék és nagyon-nagyon kedves és aranyos volt. Ma voltam babalátogatáson az egyik kolleganőmnél, 1 hónapos a pici fia, koraszülött volt, a 36. héten született és most 3 kg és 50 egynéhány centi. Valami tünemény! Olyan pici és törékeny és annyira aranyos! :D

KépKép
lorcsi

Lányok én nagyon béna lehetek ehhez,denem megy el a privát üzim sehogy.Tudtok segíteni?

KépKép
pocok81

Szia Konkri!
Nem tudok privit irni(megint megirtam a privit és nem küldi le(:uh csak e-mailbe tudnánk beszélni,ha jó úgy neked!?
pocok81@gmail.com a címem

KépKép
pocok81

Jó reggelt!!!

Mára leesett nálunk is az első HÓÓÓÓ,amihez Csajom csak annyit fűzött hozzá:JAAAJJJJ MI VAN KINT!!! (nagy sóhajok közepette... :lol: )
Bár még most is esik...
Délután dokihoz megyek,már 1 hete várat magára,nem volt kedvem elmenni... :? Ráadásul kicsit dilis is vagyok....tegnap volt védőnő,fehérje van a pisimben...nem is kevés.Vérnyomim akkor okés volt,de múltkor írtam,hogy jópár napig magasabb volt. Hát nem tudom mi lesz belőle.... :?

Kriszti!!!!!
Eszméletlen csini vagy!Hűűűazannnnnyááát. :lol: :lol: A szoba is jól sikerült,most már csak MArci hiányzik????

Blongyi
Szép méretek.:) Én úgy érzem totál le vagyok maradva. :shock: Lehet Hédi még a februárt is megvárja. :lol:

Lassan december...izgulhatunk...vajon ki lesz az első baba???És mikor bújik ki????

Pocok
MA reggel épp rád gondoltam....rég írtál és filózgattam vajon akció van-e????? :wink:

Remélem Lafi jobban van és hazamehet.:) Hiányzik a fórumról....

PAndus
Dorka baba csodaszép!!!Te pedig....nem is írok semmit. :lol: Szép a "csakpocid". :wink:

Móniról valami hír????

Lorcsi
Grat a szülésznőhöz.:) Én is ma megbeszélem dokimmal kit javasol,bár asszem már elhatároztam ki lesz....csak még nem jutottam el hozzá... :roll:

Zsu
Szép nagy a pocid. Sajnálom,hogy nem a terveid szerint alakul a szülésed. :?

Megyek pakolászni...
Vendég

Lego: a fehérje miatt egyelőre ne aggódj, tudod nekem is volt a pisiben. Aztán a következő mintát úgy vettem,hogy előtte lezuhanyoztam, jó szárazra megtöröltem magam és úgy pisiltem, nem is volt benne aztán fehérje.
Vendég

Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés!

Mindenkinek nagyon szép a babája, a képek hihetetlenek, még szerencse, hogy van nekünk ez a 4D, így tudunk bennük gyönyörködni.

Konkri: nagyon szépek voltatok, kár, hogy az örömöd kicsit beárnyékolta a családi dolog :(, de mégicsak a te napod volt, remélem nem szomorkodtál sokat!!!!

Blongyi: a baba eredményei tök jók! Koponyavégű fekvés, közepes magzatvíz, tehát semmi gond! Maradjon is így!!

Lafi, Móni! Várunk benneteket vissza a fórumra!

KépKép
Kép
sagi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?