Sziaszok!
Cseppnyi kiesés után én is jelentkezem.
Marika!
Akkor nem is fogunk egymástól messze lakni.
Mert ugye Arnót Szikszó előtt van. Hátha így sűrűbben is tudunk majd találkozni.
Kata007!
Boldog névnapot Daniellának! (Én még nem tudok olyan aranyosat, mint Marika, de a szeretet nem kevesebb
)
Dodusék nyaralni vannak. Most én pletyuzok. Ezt is Neváéktól tudom, mert találkozunk vasárnap kint a házunknál. Épp arra jártak, és jöttek nézelődni, mi meg pont kint voltunk.
Laura olyan kis szépség. Kristóffal csak úgy vigyorogtak egymásra. Ment az udvarlás ezerrel.
Zoli!
Bendi hogy van?? Át tudom érezni a szomorúságodat. Küldök sok-sok puszit a kis haveromnak
Múlt hét hétfőn Kristóf is ránk hozta a frászt. Ugye ő már "nagyfiú" és mindent szeretne már enni amit mi eszünk. MInt utólag kiderült egy cseppet elrontotta a gyomrát. Reggel még semmi baja sem volt, megitta a tejcsit, de amikor felébredt a délelőtti alvásból teljesen összehányta a kiságyat és olyan sápadt volt, hogy én még gyereket ilyen színben nem láttam. Csak csuklott össze, a szája lila, tiszta hűvös volt a bőre. Természetesen mindez 11-kor, amikor orvos már nincs, ügyelet meg még nincs. Még jó, hogy megvan már a kisautóm. Kaptam a gyereket (még jó, hogy anyósom ott volt) irány a GYEK. Kb. szerintem 5 perc alatt beértem az avasról. MEgálltam ahol parkolót találtam (utólag jól meg is büntettek, mert tilosban álltam). AZ első fehér ruhás hölgyre rávetettem magam, és mondtam, hogy valamit csináljanak ezzel a gyerekkel. Már csak utólag tünt fel, hogy dugig volt a felvételi. Különösebb gond nélkül egyből különszobába irányítottak minket. POnt az a főorvos asszony volt, aki Kristófot még amikor pici volt és bekerültünk felvette. Emlékezett ránk. MIre beértünk, már egész emberes lett a gyerek kinézete. Bent voltunk kb 2 órát megfigyelésen, hogy esetleg még hány-e. Itatgattam, és már utána nem hányt. Viszont a vérvételt nem úsztuk meg. Nekem kellett lefogni a gyerkőcöt, mert egyszerűen nem volt aki segítsen, annyi beteg volt. Szerencsére délután haza is engedtek minket.
Kérdeztem, hogy mi volt ez??????? Mire a dokinéni azt kérdezte, hogy bukós volt e Kristóf. Mondtam, hogy soha. Hányni is utóljára 3 hónaposan amikor beteg volt akkor hányt. MInt utólag kiderütl az ijedtségtől volt a nagy sápadás.
De azóta semmi baja.
A fiatal úr már kézenfogva jár. Felmászik mindenhova, és le-ki pakol mindent. Jó nagy, hisz 86-os ruhát hordunk. (KIngusnak 2 évesen vettem ekkorát).
Alakul a házunk is, csak elég lassan. MÁr kész a festés, a mázolás, most fejezik be a burkolást. Így lassan már tényleg el tudunk költözni. Remélem azért hamarabb, mint Marikáék
.
Panka!
A táblácskánkban légszives az életkoromat kerek 30-ra javítani, mert vasárnap betöltöttem a 3. x-et.
Dodus!
HOgy legyen mit olvasnod!!
De jó nektek, hogy mentek az F1-re. EGyszer mi is szeretnénk.
Barátokkal mentek? Drága a jegy?(Hülye kérdés
Időmérőre vagy a versenyre vagy mindkettőre mentek?
Anita!
Sikerült átrendezni a szobát?
Én már előre félek a pakolástól, csomagolástól. De majd csak lesz valahogy.
Netünk egyenlőre nem lesz, ha elköltözünk.
Majd megyek Marikáékhoz. Szépen bekéredzkedek, ha már kijön az elvonási tünet rajtam.
De rajta vagyunk a szervezésen.
További jó napot mindenkinek.
Kriszta