Új privát üzeneted érkezett!

Icus!

Köszönöm az érdeklődésedet. Pénteken derült ki, hogy a jövő heti vizsgát egy héttel előbbre hozták. Így most pénteken vizsgázom és bizony Benji mellett nem egyszerű a tanulás. Anyósomék sincsenek most itthon két hétig, a férjem pedig rengeteget dolgozik. Egyébként Péter nem költözött vissza, csak néhány napot itthon volt a hosszú hétvégén.( azt hiszem, hogy igencsak hóvége volt már neki)

Éva!
Nagyon szorítok! Most már pillanatokon belül nagymama leszel.

Elnézést kérek, hogy másnak most nem írok, de mostanában tényleg csak olvasni van időm. Amint tudok, írok bővebben.

Melinda
fermel

Lányok!

A gyerekek csodaszépek és láthatóan hihetetlen mértékben fejlődik mindegyikük. Arra azért mindig szakítok időt, hogy gyönyörködjem az általatok feltett fotókban.

Melinda
fermel

Sziasztok!

Még mindig semmi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanny01 2012.03.07 13:36-kor.
fanny01

Sziasztok!

Szücsi
Video az nekem az álom, még a vonalzot is csak nehezen tudtam megcsinálni.

Fanny
Mindig nagy izgalommal ülök le a gép elé. Nagyon várom a babátokat.

Sheila
Nagyon szép kislányod van. Én már régebben is mondtam hogy szerintem ebben a topikban vannak a legszebb gyerekek.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Fanny!

Pü. ment!

hát igen a "sztárok" :roll: ...orvosom szerint nagyon nem szeretnek szülni :wink:

tisztelet a kivételnek: (pl.Németh Kristóf felesége ) de ritka, mint a fehér holló...

én úgy gondolom, hogy a fájdalmat, bármilyen intenzív elviselem annak érdekében, hogy miután megvan a baba, sokkal könnyebb dolgom lesz...és hamarabb hazamehetek. :)

fülbevaló tanácsot köszi :)

Judit!

köszönöm szépen :) :) :)

igen, én is pont így gondolom, itt gyönyörű gyerekek vannak :)
érdemes "későn" /is/ szülni :lol:

szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Melinda! Azért ez a kis életjel is jó! Jó tanulást!

Fanny! Nekem is azt mondta az orvosom (de ő tul. kép. rokon), hogy legkésőbb a kiírt időpontra meglessz, megoldjuk! Nem tudom, hogy segített volna, nem volt rá szükség :) .

Sheila! Tényleg nagyon szép Melissa, és gyönyörű haja van! Én azt javasolnám, hogy ha van rá lehetőség még a korházban rakasd be a fülit. Sajnos én nem tudtam, hogy ott is beteszik, később meg már nem mertem mert Emese sokszor "fülezik". Most meg már úgy gondolom, hogy ha akarja majd kilövetjük ha nagyobb lesz.

Judit! Milyen ügyes vagy, hogy csináltá vonalzót is Robikának :lol: !

Bea, Paga! Írjatok egy pár sort légyszi :!:

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Ja, még azt akartam írni, hogy Emese most köztünk alszik :oops: 8) , de keresem a megoldást, majd lefotózom, hogy mit találtam ki, ha kész lesz a kivitelezés :lol: !

Sziasztok!

KépKép
mandula35

Mandula!

Köszi Neked is a tanácsot :)

akkor majd megkérdezem a H-ban, hogy hogyan csinálják, mert ha nem lövik, akkor vinnem kellene újszülöttnek való fülit...persze a belövésnek én is jobban örülnék :)

igen, én is attól tartok, hogyha pici korban nem esünk át rajta, akkor később már csak, ha Ő akarja...de Melissa pl. olyan nyuszi, hogy biztos nem akarná, legfeljebb tiniként :lol:
így meg megoldott kérdés :)

a haját én is irigylem, Apától örökölte, szép dús...az enyém silány hozzá képest...remélem a Kistesó is örökli a szerencsés géneket :)

gondoltam, hogy Mese köztetek "ragad" majd :)
csak halkan súgom, hogy Patrik 5 éves koráig mellettem aludt...igaz, ez remek alkalom volt arra, hogy az exemet kitúrtuk, addigra már úgyis elromlott a kapcsolatunk :evil:

kíváncsian várom a képet :D

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Szia Sheila!

Az én lányomnak 1honapos korában furták ki a fülét a csecsemősök a korházba, amikor mentem vissza a dokimhoz vizsgálatra. 3éves korában meg ő kérte, mer nekem 3lyuk van a fülemben és majmolni akart.

Szia
Vendég

Sheila
Nagyon szép kislány Melissa :lol: és tényleg gyönyörűek a fürtjei.
A fülbelövést nekünk 3 hósan a védőnő csinálta, persze volt sírás mert meg kellett fogni a fejét hogy ne mozgassa, meg a csattanás is ilyesztő kicsit, de szerintem is jobb kicsi korban átesni rajta.

Fanny
Ha nincs különösebb oka, miért kéne siettetni a szülést? Persze a túlhordás már más tészta. De ha magától indul, jó eséllyel könnyebben tágul mert hormonálisan fel van készülve a szervezet és a baba, és tudtommal a fájások sem olyan intenzívek mintha bekötik a gyorsítót... Te császár párti vagy egyébként?

Melinda
Jó tanulást, megértjük ha kicsit hanyagolod az írást. Miből vizsgázol? Nehéz?

Mandula
Egy ismerős odatolta a kiságyat az ő ágyuk mellé, és arról az oldalról leszedték a rácsot. Így velük is van a baba, meg nem is, karnyújtásnyira anyához.

Judit
Ügyi vagy a vonalzóval, látod szp lassan mindenbe belejössz :D

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

bocsánat:
ilyesztő :oops: helyett ijesztő,
szp helyett szép...
kár volt kapkodnom....

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Icus!

Pont erre készülök :lol: :lol: ! Volt már így pár hónapig csak akkor még szopizott Mese, és mivel úgyis ott voltam hát szopizott 8x.
Csak meg kell erősíteni hozzá a kiságyunkat, hogy le lehessen szedni az elejét és ne essen szét.

Szép napot!

KépKép
mandula35

Judit, Icus!

nektek is köszönöm a véleményeket, meggyőztetek :)
Judit, én is akartam mondani, hogy aranyos lett Robika vonalzója :)

én is a természetes szülésmegindulást favorizálom, bár nekem eddig mindig bejátszottak mesterséges "elemek": pl. én olyan fajta vagyok, akinél muszáj a burokrepi, mert különben napokig is "ellennék" 2 ujjnyi tágulással és 5 perces fájásokkal :shock:

oxytocin is hasonló megfontolásból lett bekötve, most kifejezetten kilátásba is helyezte a dokim, mivel 4x szülök, nehogy nagyon kifáradjon a méhem az elhúzódó fájásoktól, és erős/ebb vérzés lépjen fel :roll:

na ettől még jobban félnék, mint az erős fájásoktól, bár azokért sem rajongok túlzottan...de emlékszem Melissa és a lepény születése után eléggé aggódó arcot vágott az akkori dokim, és öt percenként nézegette, milyen erős a vérzés...szerencsére azért a normál határok közt maradt....

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!
Én a kórházi furást választottam, Emese egyáltalán nem sirt, és biztos hogy nem fog sose emlékezni rá. A fülbevalójával békében él, időnként meghuzkodja, olyankor megbeszéljük, hogy az oda való és nem piszkáljuk, és kész. Szerintem egy kislánynak kell a fülbevaló.
Melissád nagyon szép kislány, és épp akartam már kérfezni a paripát, de látom hogy máris nagy a barátság. :D Lovagol rajta már?
Drukkolok, hogy Majácskád pont jókor érkezzen!
Fanny!
Megértem az aggodalmadat! De 19. az még 1 hét majdnem!!! És manapság bizony a legtöbben ráhuznak, én is 1 héttel tovább hordtam Emesét. Viszont, ha folydogál a viz, akkor sok már nem lehet hátra. Különös, hogy szivárgó vizzel hazaengedték... A Tétényiben van 1 vajudószoba 5 ággyal, a folyó vizeseket ott szokták tartani.
Melinda!
Gondoltam, hogy iskolai ügyek vannak. Sok sikert a vizsgához, na és a felkészüléshez Benji mellett!
Judit!
Hát el is hiszem, hogy tetszik Robikának a kép! Egy evő nő különösen szexi :wink: :D

Lábacskámmal hétfőn visszamentem a sebészetre-nem tudják-ortopédia-nem tudják- János kórház- nem tudják, de adnak térdrögzitőt-csak holnap tudnak adni-kedden vissza, és akkor, végre az 5. orvos megvizsgált rendesen, adott egy kiváló rögzitőt,kenőcsöt, és beutalt UH-ra, ami pénteken lesz! A rögzitő nem engedi a térdemet semmilyen irányba mozdulni, bicegek, de enyhült a fájdalom. Remélhetőleg pénteken kiderül, hogy mi okozza.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok!

Jaj, azt hiszem valami félre érthetőt, írtam. Szóval a doki valami teszttel megnézte és NEM magzatvíz folyik. Azt mondta a doki,hogy annyira lent van a gyerek feje,hogy nyomj a hugyhólyagot..Viszont ma délután mondta a K.,hogy annyira nyomja, hogy már folyamatosan betétet kell betennie.Hát azért szerintem ez már nem egy kellemes állapot. Természestesen nem vagyok császár párti - főleg ilyen fiatal, egészséges ember esetében - de azért már nem bánnám, ha túllennénk ezen az egészen. Azt nem bánnám, ha egy kicsit "rásegítene" a doki az események felgyorsításában.Kezdek ideges lenni, ne hogy valami baj legyen, ha már eddig szerencsésen eljutottunk. Meg azért is aggódom, hogy ne legyen marha nagy a gyerek!Szóval már nagyon szeretnénk - főleg a K. - túllenni ezen a nagy dolgon!

Melcsi!

Örülök, hogy nem fáj annyira a lábád, talán pénteken kiderül mi a baj.

Sziasztok Éva
fanny01

Melcsikém!

örülök, hogy picit jobban vagy, reméljük tényleg kiderül pénteken, és akkor hamar meggyógyulsz :)

képzeld Melissa tiszta bolond, szombaton alig akart felülni Ibykére (lépésben, futószáron) és kijelentette, hogy Ő aztán ügetni nem fog :evil:
pedig olyan ügyes volt már az eddigi lovakon, de már több, mint egy hónapja nem lovagolt...sajnos Ő ilyen hóbortos kislány (Bika) néha nagyon nehéz Vele :(

most nem erőltetjük, majd kedvet kap újra...pedig látja azokat a kislányokat, akiket Saci lovagoltat Ibykén (többekközt az egyik ovis barátnőjét) de nem hatja meg, és még az sem hajtja, hogy ez az Ő lova :roll:

szerintem hallotta fél füllel, mikor beszéltük, hogy fiatal lovacska még és hát angol telivér, temperamentumos stb, de egyébként hihetetlenül jó fej a paci, jó természetű, én már alig várom, hogy ráülhessek :D

Fanny!

Jajj, én úgy sajnálom ezt a kislányt, tiszta szívemből ( mert hát hozzánk képest az, nem? :) )
iszonyú nehéz lehet már neki, és még azt sem tudja szegénykém, mi fog történni Vele...

teljesen megértelek, és imádkozni fogok, hogy bújjon ki végre a Hercegnőtök!!! :) :) :)

aztán nagy lesz az öröm, na akkor leszek ám irigy :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Fanny!
Tehát vizeletcsepegés. Nekem Lukuval már a 24.hét körül volt... Biztos nagyon nagy a baba, azért nyomja ugy, de tudod, ami egyszer bement, az ki is fog jönni... Elhiszem hogy félted, féltitek, de hidd el, hogy minden rendben zajlik majd, és lesz egy gyönyörü, egészséges kisunokád! Vagy talán már meg is van?
Sheila!
Érdekes, hogy nem motiválja Melissát, hogy Ibyke a saját lova. Remélem nem ijedt meg, bár a telivér nem az a tul kezes fajta, de mit tudhat erről egy ötéves gyerek... Meg aztán bizonyára ebben a fajtában is van ilyen is meg olyan is. Remélem azért tuljut ezen a dacon, dehát ahogy elnéztem a képet, szelid állat lehet, hiszen a lábához engedte Melissát, és a kicsi sem tünik ijedtnek.
Te jól vagy?

melcsi1967

Sziasztok!

Hát megint itt vagyok. Reggel fél hétkor szóltak a gyerekek,hogy na, megyünk szülni. Én gondoltam - csak nem akartam okoskodni, hogy korai még -, de azt mondták, hogy hajnali fél három óta görcsöl.
Bementünk, megvizsgálták, már a gép 100-as erősségű fájásokat mutatott, de a méhszáj teljesen zárt, a görcsök nem erősödtek, úgyhogy azt mondta a doki, hogy nyugodtan menjenek haza, mert ki tudja mikor lesz még ebből gyerek.( hogy esetleg meggyorsítsa a dolgokat, arról hallani sem akart) Így hazajöttünk, csináltam finom ebédet, ki tudja mikor kell indulni...
Szóval még mindig várakozó álláspontotn vagyunk!
Majd jelentkezem Éva
fanny01

Szia Fanny!

A szivgörcsött hozod rám! Megláttam, hogy te irtál és olyan ideges lettem. Lessz ebből még ma baba az tuti!!!!!!!!!!! Durkolok a gyerekeknek mond meg nekik.

Szia és várom az örömhirt!
Vendég

Fanny
100-as fájások??? Dehát 70-essel már szoktak szülni... :shock:
Talán azt kéne figyelni, rendszeresek-e a fájások ( a jóslók rendszertelenek) és hány percenként jönnek. Azt hiszem 10 perceseknél bőven ráértek elindulni, nekem anno ezt mondták.

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Fanny!
100-as fájások??? Ebből baba lesz, a jóslók szerintem nem szoktak olyan erősek lenni.
Judit!
Hogy Te milyen ügyesen gyártasz vonalzót!

melcsi1967

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanny01 2012.03.07 13:37-kor.
fanny01

Fanny!

Én is mindig azt hiszem :wink: , ha meglátom a neved...

100-as fájások??? azért szerintem nem kellett volna hazaküldeni, elég fura ez az orvos :roll:

egyébként megjegyzem: az első szülésemnél (oxytocinnal indított, toxémia miatt) 19 évesen nekem is atom fájásokat mutatott a gép, a szülésznő kérdezte is, hogy "ilyen erős fájásai vannak??"
én meg vissza "miért, ezek erős fájások? :lol: "

szóval, vannak ilyen szerencsés emberek, nem is volt akkor vészes az egész szülés, csak mikor kézzel feszegette le az orvos a lepényt :twisted:

viszont a második szülésnél alaposan elcsodálkoztam, nem emlékeztem ilyen fájdalmakra :shock: a harmadiknál meg...
gondolkozom, vajpn a negyediket túlélem-e???

állítólag minden szülésnél egyre több a fájdalom receptor a szervezetben, ezért fáj jobban :roll: az utófájásokról nem is beszélve :roll:

de szeretnék 2 hónappal öregebb lenni!!!!

visszatérve: szerintem szegény kislány, már nemigen fog tudni aludni, és szerény véleményem szerint reggel már babahírrel jössz :D :D

esetleg javasolj Neki egy kis lazító fürdőt, hátha segíti a tágulást...és ha rendszeresek a fájások, igenis menjenek be a H-ba!

NAGYON NAGYON DRUKKOLOK!!!!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

képzeljétek, tegnap felhívott egy nő a Sejtbanktól, hogy megkapták Telkiből az őssejtes szerződést, és melyik nap hozhatná a futár a mintavételi szettet?

mondom holnap /ma/ mert ma tuti itthon leszek egész délelőtt...azt mondja OK, akkor reggel 7(!!) és 12 óra között v.mikor...

közben eszembe jutott, hogy azért Melissát el kell vinnem oviba, és addig senki nem lesz itthon, Párom is korán indult Bp-re...

a befizetést el sem intéztem az oviban, mert sokan álltak sorba, rohantam haza, egész délelőtt tűkön ülve rohangáltam az ablakhoz, ahányszor ugatott a kutya :roll:

még porszívózni sem mertem, nehogy elszalasszam a futárt...13 óra körül kimentem a postáért, hát a ládában volt az értesítő, hogy a postán vár a csomag :shock:

nem is futár hozta, én meg már 3/4 7-kor puccparádéba vágtam magam, pedig ráértem volna 1/2 8- kor kelni, no comment :evil:

lényeg, hogy itt a cucc....

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Sheila!

Igen, én is ezt írtam,hogy vannak olyan szerencsések, akik túlságos nagy fájások nélkül megússzák, de ők közben tágulnak. De nekünk a doki azt mondta, hogy teljesen zárt a méhszáj. Nem tudom mi lesz, fájdogál, görcsölget a K., de szerintem ezek még csak a jósló fájások kategóriába tartozik.
Na, most már lekapcsolom a gépet.
Sziasztok Éva
fanny01

Szia Fanny!

Irjál! Mi van? Ha semmi azt is ird meg!

Szia
Vendég

Fanny!
Te ezóta boldog nagymama vagy???

melcsi1967

Kiderült a fájdalmam oka! Részleges térd oldalszalag szakadás, kb 3-4 mm-en. Remélem meggyógyul magától, és remélem hogy az ilyesmit nem kell müteni!

melcsi1967

Sziasztok!
Többször benéztem ma, hátha lehet már gratulálni :D
Holnap elutazunk, csak vasárnap este leszek gép előtt, addigra biztos meg lesz a kis Hanna :D

Melcsi
Mit mond az orvos a gyógyulásról? És mitől szakadhatott el a térdszalag? Rossz mozdulat?
Nem is meséled, hogyan készültök Pörike szülinapjára. Holnap tartjátok? Mit fog kapni a Kis Hölgy? Isten éltesse sokáig :!: :lol:

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Icus!
Hát persze hogy holnap tartjuk, tüzijátékos tortával! Van egy csomó uj játék is, csak még nem döntöttem el, melyiket kapja most, melyiket Karácsonyra. Öltöztetős, párositó, cipőfüzős fajátékok, aztán van baba is persze, meg babaágy,vasaló állvánnyal, meg egy nagy plüss ló, mesekönyvek, mjad éjszaka megálmodom melyik lesz a szülinapján átadva.
Együtt tarjuk a hugom kisfiával, akivel 3 nap van köztük. Csak most ez a szobafogság kicsit visszavetett a készülődésben.
Jövő pénteken kell visszamennem a sebészhez, addig hordani a merevitőt, aztán majd megmondja mi lesz a lábammal. Már nagyon hiányoznak a sétáink a gyerkőcökkel. Pöri 3 napja mindennap a szüleimnél van, hogy én pihenjek, de már olyan rossz Nélküle, és látom Lukun is, hogy hiányérzete van, csend honol itthon. Igaz, most Őt kényeztetem egész nap, hiszen ugyis pihentetni kell a lábamat :D
Jó utat Nektek!Nagymamáztok?

melcsi1967

Boldog szülinapot Emesének!

KépKép
mandula35

Boldog Szülinapot drága kicsi Emese!!!! Kép

nőjj nagyra, és legyen az egész életed olyan BOLDOG, mint a gyermekkorod!!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Melcsikém!

Azért jó, hogy végre kiderült, hogy mi a baj a lábaddal...

nekem a bal bokámban volt 9 éve részleges szalagszakadás, műteni nem kellett (szerencsére ) de gipszben volt.

persze tudom, hogy a térdet nem lehet gipszelni, de remélem, hogy rendbe jössz mielőbb...azért ne terheld nagyon, ha teheted.

szülinapról várjuk majd a képeket!!!! :) :) :)

szerintem Fanny már boldog nagymama, és remélem jelentkezik is hamarosan
:wink: :)

tegnap Anyummal plázáztunk egyet, majd eljött hozzánk, és kivasalt...biztosított, hogy nem kell aggódnom, ha majd a kórházban leszek, Melissa és nagyon örült neki :)

remélem mostantól normálisabb marad a kapcsolatunk, jobb lenne a lelkemnek...amúgy is parázok eleget a szülés miatt... :roll:

www.melissaesmaya.blog.hu

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Melissa is örült és mondta, hogy "Szeretlek, Mami!" :)

megyünk nemsokára Ibyke nézőbe, Apa lovasleckét vesz megint :lol:
de Melissa közölte, hogy Ő csak megnézni jön, és répát adni... :roll:

azt hiszem nem erőltetem, előbb-utóbb majd újra belejön...túl sok volt a kihagyás :roll:

Paga, jelentkezz!!!

Bea a győri topicba szokott írni, remélem ide is bekukkant majd :wink:

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanny01 2012.03.07 13:38-kor.
fanny01

:oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanny01 2012.03.07 13:38-kor.
fanny01

Fanny!

Nagyon nagy gratula és sok boldogságt a kis Hannához!

Nem vagy elfogult, tényleg GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!

Puszi

KépKép
mandula35

Szia Fanny!

Gratuálok a kis Hannához!!!!!!!!!

Nagyon szép baba! Azt látom rajta mintha nem szenvedett volna, talán császáros lett. Várom a beszámolot hétfőn.

Szia
Vendég

Szia Melcsi!

BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK A NAGYLÁNYNAK!

Jo szülinapozást és várom a képeket!

Szia
Vendég

Fanny!! :D :D :D

Itt bőgök a gép előtt!!!!

a kisunokád CSODÁLATOSAN GYÖNYÖRŰ!!!!! :D :D :D és szép nagy, nem csoda, hogy szenvedett a végén az Anyukája...

várom nagyon a beszámolót, a kismamának gyors felépülést kívánok és az egész családnak SOK BOLDOGSÁGOT, de ahogy elnézem az már megvan maximálisan... :D

jajj, de szeretném, ha már én is láthatnám Majácskámat....

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kép

ISTEN HOZOTT, KICSI ANGYAL!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Éva!
Szívből gratulálok a pici unokádhoz!! Nagyon- nagyon szép. Én már most olyan lányosnak látom. Részemről bármennyi képet nagyon szívesen nézegetek róla. Mindenkinek jó egészséget és kellemes babázást kívánok!

Melcsi!
Emesének nagyon boldog születésnapot kívánok! Gondolom most még ünnepeltek, érezzétek nagyon jól magatokat. A fotókat persze én is várom az eseményről.
Neked jobbulást kívánok, próbáld kímélni a lábadat.( már amennyire ezt két pici mellett lehet)

Nálunk most nem valami rózsás a helyzet. Bencével halmozódnak a problémák, nagyon- nagyon kamaszodik. Én meg még azt hittem naívul, hogy Péternél rosszabb már nem is lehet. Hát tévedtem!
Nem akarom rontani a hangulatot, ennél bővebbet most nem is írok.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Melinda
fermel

FANNY!

Végre, végre!!! Nagy-nagy gratula nektek! Nagyon szép a kislány. Az 5 perces képen meglepődtem! (olyan mintha már több napos lenne, kisimult, rendezett)
Kívánom, hogy nagymamaként nagyon sok örömed legyen benne! A szülőknek pedig nagyon sok boldog pillanatot és rengeteg energiát kívánok a csemetéhez!

MELCSI
Kislányodnak boldog szülinapot kívánok és nagyon jó "bulizást"!!! Gondolom, kapunk majd képeket.
A térdedhez gyors javulást! Végre tudod legalább az okot. (A babavállalást ez ugye nem befolyásolja? Rendeződik, mire nagy pocid lesz, ha úgy alakul... :?: )

Kellemes hétvégét mindenkinek.
Jó éjt!
regina3

Sziasztok!

Én is épp írni akartam, hogy Hannácska pofikája nagyon lányos :)

ha nem tudnánk Róla semmit, csak a képet látnánk, akkor is teljesen egyértelmű, hogy Hercegnő :) :) :)

Regi!

Én sem akarom ezt a jó hangulatot elrontani, de ma én is szintén zenész...itt volt a nagyfiam, muszáj volt megdorgálnom, miután elmesélte, mit vétett a m.helyén, ez eléggé elrontotta a mai napomat...el is kortyolok 1 dl cabernet savignont, bár a dokim kifejezetten javasolta, de azért bánt, hogy ehhez kell folyamodnom, de eléggé kivagyok, meg melegfront is jön...keményedek, de Majának még maradni legalább Karácsonyig...

fel a fejjel, most tudjuk meg igazán, milyen nehéz a szülői hivatás
(a nagyfiúk révén ) :(

jó éjszakát Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanny01 2012.03.07 13:39-kor.
fanny01

:oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanny01 2012.03.07 13:40-kor.
fanny01

Fanny!

Meseszép a kisasszony! :) :) :)

érdemes volt benéznem... :)

azért írsz majd a szülésről is?? :wink:

ha jól sejtem a kismama igazi HŐS lehetett, no meg ez a kis Tündér is :) :) :)

hiába szültem már én is 3x, akkor is felnézek minden kismamára, aki új életet hoz világra...nagyon-nagyon ügyesek voltak!!!

szorítok, hogy hazamehessenek holnap!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Fanny!
Gratulálok Hanna születéséhez!!!! Nagyon szép kislány!!!!
Kép Kép

Melcsi!
Emesének nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!
Kép
Remélem mihamarabb rendbejön a lábad.
Nagyon édesek a babafotók.

Folyamatosan olvaslak Benneteket,de írni már nincs időm. Annyi mindenhez szeretnék hozzászólni,de csak felületes íráshoz lenne időm,és általában ezért inkább nem írok.

Sheila!
Valóban írok a győri topikba,a kettőt követni és írni bevallom nincs energiám :oops:
Ja és mostanában kedvem sem :cry:
Nem szeretek panaszkodni. Nem alakulnak jól a dolgaim mostanság.
Láttam a képeidet,nagyon szépek vagytok,örülök,hogy fel tudtad rakni őket.
Szép a lovatok!!! Irigy,irigy :wink:
Jó lenne találkozni Veletek, még mielőtt megszületik a baba,utána annyira már nem érsz rá :wink:

Mandula,Icus!
Gyönyörűek a lányok!!!!

Bocsi mennem kell,megint összevesztek a törpéim valamin.... :roll:

Nem igérek semmit,talán csak annyit,olvaslak Benneteket.

Puszi minden babának,mamának, gyerkőcnek!!!!!

Bea
beátab

Sziasztok!

Most jöttünk haza a nagymamától. Tudtam hogy az elutazás miatt lemaradok kicsit a nagy eseményről, egész hétvégén furdalt a kíváncsiság... :D

Fanny
Nagy nagy gratula a gyönyörű unokádhoz, jó egészséget, sok tejcsit a kis Hercegnőnek és boldog babázást a családnak :D :D :D

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Fanny!
Szinte éreztem, hogy megszületett Hannácska!
Nagyon jó egészséget és sok örömet, boldogságot kivánok a családnak Hozzá, Ő pedig nőjön nagyra és legyen nagyon boldog! Gyönyörü a kis Hercegnő, nagyon lány!!! :D Remélem tényleg hazamehetnek holnap, és akkor babázhattok kedvetekre!

Köszönjük a szülinapi gratulációkat! Kicsit hangosra és tul mozgalmasra sikeredett a buli, másképp is fogom szervezni legközelebb, sajnos mi is az össznépi ünnepléskor adtuk át az ajándékokat, tortát, és nem sikeredett olyan bensőségesre, öllegetősre, amilyet terveztem. Ráadásul, a kicsi fiam pont tegnap volt az Oldtimer kiállitáson, és lemeritette a fényképezőt, ugyhogy kb. a 2. képnél megadta magát. Mire feltöltődött, majdnem vége volt már a bulinak! :evil: A szüleim gépén vannak fotók, majd elküldik nekem, de még nem ért ide. Azért azt a pár képet felteszem majd, végülis a tortáról ugyan nincs, se az ajándékozásról, de az asztalon táncolt, és azt már le tudtuk fényképezni :lol:
Hihetetlen, milyen hamar megnőtt a kicsikém, már 2 éves! Mennyi mindent tud már, mennyire beilleszkedett közénk, a csacsogása betölti a házat! A testi-szellemi fejlődéséről folyamatosan irok ugyis, nem is ezt akarom megismételni. Hanem, amilyen Ő, a kedves lénye, aki egyik percben édesen cirógat, lágy hangon bug, a másikban meg a határozott hangján, ellentmondást nem türően ossza ki az embert, egyszóval máris igazi NŐ. Aki segitn minden reggel kivinni a cumisüvegeket, az az Ő feladata, aggódva kérdezi reggelente: "Bekented a lábad, Mama? Bekötötted?" Aztán szeretetből fejbekólintja kicsit Lukut (de Ő már megszokta a hangulatváltozásokat). Aki örökké vidám, mindenen nevet, aztán gondol egyet és talál valami sirnivalót gyorsan, és hozzá is teszi: "Sirok is!" Cirógatja Zsókababát, keze a feje alatt, nehogy hátrabillenjen :D egyszercsak ledobja a földre, és ujból megsajnálja:"Szegény Zsóka, megütötted magad" Csupa ellentmondás, és a mi legdrágább Virágszálunk. Boldog vagyok, és mindennap hálát adok, hogy Ő velünk van.

melcsi1967

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?