Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma voltam UH-n és minden rendben, egy édes 31 mm-es baba van a pocakomban, aki össze-vissza kalimpált az des kis lábával! Olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi
 
 


Na, rókica engem is elért....2 kanál vacsit ettem, és egy tányérnyit hánytam... :(!

d.dodó
 
 


Helló Mamikák!

Voltam dokinál. Hát, jó is meg nem is. A baba jól van, de 2 hete 1cm volt, most pedig 1.8 és az nem valami sok! Azt mondta a doki, hogy kb 8 hetesnek felel meg. Most még jobban aggódok mert többet kellett volna nőnie. Kérzeztem tőle, hogy ez nem baj-e, erre azt válaszolta hogy biztos ő mérte el a múltkor. :? Rendes hogy nyugtatni akart, bár nem sikerült igazán. Amúgy már majdnem teljesen felszívódott a másik, aminek fel kellett, úgyhogy ez is jó hír. De van mégegy rossz is, hogy a gombateszt poz lett. Fölírt egy "belsőleg" krémet, azt mondta jobb mint a szájon át gyógyszer, mert ez nem káros a babára. Viszont a krém papírján ez áll: "Terhesség alatt kizárólag akkor alkalmazható, ha a kezelés előnye maghaladja a magzati kockázatot." Ez nekem nem jól hangzik! :cry: HM???????? Egyszerűen hihetetlen hogy soha semmi nem mehet simán!?!?!?!?!? :evil:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Végre találkozni fogok az új dokimmal!Csütörtök estére kaptam időpontot a magánrendelőjébe!
Személyesen még nem láttam,de azt mondják,hogy fiatal és jóképű!!!! :oops: Nagyon izgi!!! :oops: :oops: :oops:

A telefonban nagyon kellemes volt a hangja... :lol: :lol:
Nekem egyébként azért van már ekkora pocim,hiszen a negyedik gyermekemet várom.Többedik terhességnél már előrébb áll a méh.
Az első ilyenkor még nekem sem látszott.
Az unokabátyám felesége dec.3-ra van kiírva,és kb.a 6.hónaptól kezdett látszani "valami".Most sincs nagy hasa.

Most már a melltartóval van problémám.75 C-t hordok,de a merevítősből középen már néha "kifordul" a bimbóm.Húúúhh! :oops:
Érdemes lenne beszerezni nagyobbat.Basszus! 75 D ?????

Kép
orsitigris
 
 


Wera!

Szívdobi volt? Nem lehet, hogy később volt a pé és azért kisebb a számított kornál? Nálam 9 hetesen volt 1,9 cm, tehát inkább olyan 1 hét lehet az eltérés. Mikor kell menned legközelebb?

Krém: hát, ez a 22-es csapdája, a gomba sem jó, meg a gyógyszer sem.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Igen, igen a szivecske dobogott! Úgy döntöttem használom, csak 1 adagos, remélem nem fog ártani. Végülis az nagyobb para hogy följebb megy a gomba, nem? Tud följebb menni? :?
Vendég
 


Orsi!

Nem semmi, hogy a 4.-et is bevállaltad! Azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy őszintén csodálunk téged! :D A többi gyerkőd mennyi idős? Mit szóltak hogy érkezik mégegy tesó?
Vendég
 


[quote="d. bogi"]S írta:d. bogiziasztok!

Ma voltam UH-n és minden rendben, egy édes 31 mm-es baba van a pocakomban, aki össze-vissza kalimpált az des kis lábával! Olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!


Bogi, szuper, gratulálok!! :D Legközelebb a 12 hetes lesz, igaz?

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


dodó, rókakomát sajnálom. Hess :evil:

wera, az 1,8 cm tényleg olyan 8 hetes terhességnek felel meg, de gondold el itt tényleg 1-2 mili is mennyit számít, szóval akár el is mérhette a múltkor. A lényeg hogy nőtt és dobog a szíve!!! Mikor mész újra?

A gomba tényleg nem jó, de terhesség alatt eleve gyakoribbak a fertőzések. Ezek a gyógyszerek már úgy vannak kitalálva hogy ne okozzanak bajt. Az sokkal rosszabb, ha nincs kikezelve. (Amúgy a legtöbb gyógyszerre ráírják hogy terhesség szoptatásd alatt nem javallott, blabla, de jórészükre csak azért írják rá, hogy bebiztosítsák magukat.)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Bogi! Nagyon-nagyon gratula! Szuper! :lol:

Wera! Csak ismételni tudnám amit csöppke írt,teljessen egyetértek vele! Bízz az orvosodban,nem te leszel az első akit ezzel kezel!
Pihenj sokat és próbálj meg nem idegeskedni!
És persze örülni annak,hogy ottvan és dobog a szíve!
Nem lesz semmi baj-NEM LEHET BAJ! :lol:
Nyáron már a kezünkbe lesz a babánk és punktum! :lol:
Jók leszetek és szép estét mindenkinek!

Kép


Kép
ibm
 
 


Bogi! - Gratulálok!!!! :D Irígykedek, persze csak jó értelemben.

Csöppke - 3 hét múlva kell felhívnom a dokit hogy időpontot adjon a "pontos méricskélős" vizsgálatra. SZóval kb 3-4 hét múlva. Huhhh... de hosszú lesz! Még jó hogy közben megyünk 1 hétre vidékre, talán ott kicsit jobban telik majd az idő! Egyébként közben beszéltem sógornőmmel aki azt mondja, hogy ő 3 hétig volt 7 hetes terhes... szóval remélem az én manócskám is behozza a lemaradást. :) CSak sajna nehéz ilyenkor nem gondolni a régebbi rossz tapasztalatokra... fúúúúj....hesssss.... :?
A doki azt mondta jobban örülne ha nem múlt volna el a hányingerem 2 napja... a fene tudja, azért ezt a részét én annyira nem bánom :)
Vendég
 


Fáj a hasam és roka koma is egyre erősebben látogat! :cry:
Vagy örülök :lol: Is-is!
Tök hülye vagyok ma!
Jó éjt mamik,vigyázzatok magatokra!

Kép


Kép
ibm
 
 


Kitartás IMB! A doki szerint ez jó! 8)
Jóéjt Lányok! Mindenkinek szép álmokat kívánok!
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!
Jól vagytok csajok?
Wera akartam kérdezni,hogy volt panaszod is vagy csak kitenyészett a gomba?

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok!

Szép napot!
Nekem már nem minden nap van hányingerem,ez úgy tűnik csökkenni látszik.Néha azért még előjön.
Ezek után nem tudom,hogy ez vajon jó-e??

Wera!
Korábban írtam már róluk: Szóval: 11,5 éves lány,10 éves és 7 éves fiú.
Egyébként számítok az emberek roszindulatára,sajnos manapság egyszerűen NEM HISZIK EL (!!!),hogy ezt a negyediket igazán és szívből AKARTUK !!!!!!!Biztos "becsúszott"-mondják.Nekem ez piszok rosszul esik,mert mi mindegyiket AKARTUK!!!!!!Számunkra ez olyan BAROMI FONTOS dolog az életben,amit SOHA,de SOHA nem bíznánk a véletlenre!Amikor akartunk gyereket,rendesen "rajta voltunk",amikor nem ,akkor pedig tettünk ellene.Ilyen egyszerű.Hál Istennek egyikre sem kellett sokáig várnunk,amint letettem a fogi-gátlót,3 hónapon belül teherbe estem.
Sajnos,félek az emberek ,a környezetem rosszindulatától,de ezeket sajna nem kerülhetem el!
Nem putriba,"függönyös házba" viszem haza a gyerekeimet,viszonylag jó körülmények között,szépen éldegélünk,és mindhárom gyerekemnek külön szobája van.
Kitűnő tanulók,szépek,okosak,intelligensek,és ami a legfontosabb:EGÉSZSÉGESEK!!!Miért ne lehetne kistesójuk???

Kép
orsitigris
 
 


Orsi

Ez anyira gusztustalan nálunk is ez van föleg hogy mi 2 szobás lakásba lakunk és hát ugye az nem egy nagy hej hogy csak azért csináltuk mert nem akarok dolgozni meg hogy ingyen legyen minden meg hogy a szocpolt megkapjam stb undorito . peig az elsöre 2 évet a másodikra 4 évet vártunk a 3 ra meg csak 1 éve probálkozunk és nem is reméltem hogy ilyen hamar összejön söt ma megyek uhára és rettentöen félek hogy azt fogja mondani csak bekébzeltem hogy baba van :cry:
anha
 
 


Anha!

Emiatt ne aggódj!Én is néha beképzelek dolgokat,meg ugye sok hülyeséget hall az ember...
Ez az első időszak azért nehéz,mert még nem nagy a hasunk,nem érezzük,hogy mozog,szóval nem tudhatjuk biztosan,hogy minden rendben van-e odabent.
Legszívesebben minden nap mennék Uh-ra,na jó,minden héten legalább 1x,hogy csak lássam: Jól van a picikém.

De miért ne lenne jól?
Fő a pozitív gondolkodás! :lol:

Kép
orsitigris
 
 


Hahó!

Köszi a kedves gratulációkat!

Igen, a legközlebbi már a genetikai UH lesz, épp most jelentkeztem be az Istenhegyire. December 4-én megyek.

Mindenkinek nagyon szép napot!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok! Egy kicsit olvasgattalak benneteket és nagyon szimpinek tűnik a társaság! :D
Magamról annyit, hogy van egy 16 hónapos kisfiam, aki színessé és mozgalmassá teszi a mindennapjainkat! Valamint a pocakomban növöget 10 hete egy kistesó !

Remélem befogadtok magatok közé!

Zsuzsi

Kép

Kép
zsuzsmok
 
 


Ibm - nem volt különösebb tünetem, csak a kenet mutatta ki! Az első UH után volt kicsit bővebb folyásom ami picit csípett de egy-két nap után elmúlt és azóta sem vettem észre semmi rendkívülit. Régebben sokat sportoltam, strandoltam, usziba jártam, akkor sokat kínlódtam a gombával, de már 2-3 éve semmi. Volt néhányszor hogy én azt hittem van, de a doki megnyugtatott hogy ez nem az. És most tessék!... sose lehet tudni... :cry:

Orsi - én abban sem látok semmi rosszat, hogy ha valaki nem tervezi, csak úgy sikerül és aztán szeretettel, becsülettel fölneveli meg minden. De így, hogy szerettétek volna, még jobb! Ne törődj vele hogy ki mit gondol! A család mindennél fontosabb, biztos vagyok benne hogy a gyerkőceid szeretete minden hülye szóbeszédért kárpótol! Én gratulálok nektek, szerintem nagyonis jól csináljátok!! :D
Vendég
 


Na jól sikerült a bemutatkozásom... :lol: :lol: :lol:
Azért ennyire nem vagyok béna csak még ezt a rendszert nem ismerem... :oops:
zsuzsmok
 
 


Szia Zsuzsi! Naná! Gratulálok a babukhoz! A vonalzónak a 2. kódját kell bemásolni :)
Vendég
 


Semmi gáz, nekem 3-an magyarázták el hogy kell, és még utána se ment könnyen! Ne aggódj! :)

Te hogy viseled a terhességet? Az első simán ment?

Csajok, nekem már 3 napja nincs hányingerem, de valamiért nem tudok örülni neki, és a hasam is fájdogál. Nemjól. Vagy a fene tudja. :cry: Aggódok! Valaki vágjon már fejbe!! :twisted:
Vendég
 


[quote="wera"]S írta:werazia Zsuzsi! Naná! Gratulálok a babukhoz! A vonalzónak a 2. kódját kell bemásolni :)


Szia! Köszönöm! Közben utána olvastam és rájöttem a malőrre.. :lol:
zsuzsmok
 
 


Szerencsére rókakoma még nem volt csak émelygés ha nem eszek két óránként! Igazából undorodni se undorodok semmitől. AZ első babánál volt róka is és undor is...
MIndig csodálkoztam amikor azt mondták, hogy várandósan össze vissza esznek a mamák mindent! Áá, mondom ez hülyeség. Erre vmelyik nap kókuszos fagyit etem párolt kukoricával... :shock:

Biztos furi lehet, hogy egyik napról a másikra elmúlik a hányinger de hát ez így a természetes!!! Ne aggódj tuti nincs semmi baj! Csak a szervezeted teszi a dolgát!! :)
zsuzsmok
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi! Üdv. a csapatban és gratula a babóhoz!

Wera! No para! Minden rendben lesz! Nekem is fájdogál a hasam,minden pisilésnél beparázok,hogy mit fogok látni! És semmit! Mit is láthatnék! Egyébként a vetélésnél NEM fájt a hasam,úgyhogy nyugalom,nőnek azok a babák! :lol:
Hányingerem van továbbra is,de most bírható! Az előbb elmentem,hogy iszom egyet,ránéztem a cola ligh-ra és eszembe jutottál! :lol: Így magamhoz vettem egy ásványvizet és egy vaniliás joghurtot és egy túrórudit! :lol:
Egyébként a hideg őszilé bejött!

További szép napot mindenkinek!

Kép


Kép
ibm
 
 


Szia ibm!

Köszönöm a szíves fogadtatást!
A hideg őszilé az nekem is bejön és minden ami hideg!

Most sajna mennem kell ebédet főzni spenótot bundi kenyérrel!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
zsuzsmok
 
 


Wera!

Vedd úgy ,hogy fejbe vágtalak!
Ezzel a gyönyörűséggel!!!

Kép

Kép
orsitigris
 
 


Úgy látom ma mindenkinek akad dolga,én is elmegyek a barátnőmhöz babázni! :lol:
Du. talizunk!
Sziasztok! :lol:

Szép napot!

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok!
A hasam nekem is fádogál,hányingerem még mindíg nulla!!
Akkor én is kezdjek aggódni? :oops:
Az az egy vigasztal,hogy az én orvosom szerint a hányinger jórészt pszihés,és abszolult szükségtelen.
De amint látom nem minden orvos gondolja így :cry:
Kinek higgyünk :?:
Vendég
 


Elég kemény betütévesztéseim vannak,pardon :oops:
Vendég
 


IBM - Én is minden pisilésnél parázok!!!!!! :roll: De ez már le se mertem írni...... azért jó hogy nem csak én vagyok ilyen para.... persze a legjobb lenne ha egyikünk se parázna, de akkor minek is lennénk itt? :wink: Amúgy nekem se fájt a hasam vetélésnél. Gyakorlatilag semmit sem éreztem... fizikailag.. :cry: De ez már a múlté, most minden másképp lesz!!! A Cola Light-os dologgal pedig bearanyoztad a napomat! :D Ügyi csaj vagy, igazán büszke vagyok rád!!

Orsi - Imádtam a fejbevágásod! Most már sokkal jobb! :D

Bárány - ne kezdj el aggódni, inkább én is befejezem! (egy időre legalábbis!) :D Örülök hogy a Te dokid nem úgy vélekedik a hányingerről mint az enyém! De most tényleg, ő paráztatott be! Biztos hogy nem szükséges hogy legyen!! Se a barinőmnek se az unitesómnak nem volt és mindkettőnek egészséges kisbabája van! A francba a hányingerrel! Inkább rámoljuk ki a hűtőt!

Zsuzs - baracklekváros kenyér kakaóval? (tegnap esti vacsim) :lol:

Cuppa
Vendég
 


Hello csajok!
Én is itt vagyok, csak sokat fekszem, ritkán írok.

Zsuzsmok: gratulálok és üdvözöllek én is a csapatban.

Orsi: nagyon becsüllek és tisztellek. Nem kell foglalkozni a hülye rosszindulatú emberekkel. Ti így akarjátok, így vagytok boldogok és csak ez számít.

A hasam nekem pár napja rendesen fáj, nem kicsit, 3x2 Magne B6-ot szedek, hogy ellazítsa a méhet, doki mondta szedjem nyugodtan, de ez olyan idegesítő, hogy az ember nem tudja hogy ez jó vagy rossz, de megnyugtatott, hogy Nektek is fáj, akkor bizti normális. Csak nő odabennt az a gyermek :D
TEgnap voltam védőnőnél, már van kiskönyvem bibíííí
:lol:


Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79
 
 


Zsuzsmók :lol:

Én még nem jutottam el a védőnőhöz... :oops:
Talán majd a jövő héten...
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Megjöttem!
Látom mindenki jól van,örülök! :lol:
Buci! Én is 3X2 Magne b6-ot szedek,iszonyat hányingerem van így is,arra nem sokat használ!

Na mindeggy is,csak az a lényeg,hogy bennt minden okés!

Kép


Kép
ibm
 
 


Lányok!

Kérlek ne nézzetek hülyének de én frankón nem tudom hogy mire jó a mange B6... :oops: Lehet hogy nekem is kéne szednem? :?
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Új belépő vagyok! 9 hétben és a 4-edik napban járok és az első babámat várom de már nagyon!
Hála az istennek panaszmentes vagyok idáig! :D
Remélem nem bánjátok ha csatlakozok hozzátok!
Mindenkinek kellemes napot és panasz mentes babavárást!

Puszi[/img]
Vendég
 


Wera!

Nem feltétlenül kéne szedned,bár mostanába sok embertől hallom én is,hogy szedi.
Én speciel már az elején elkeztem szedni,állítólag ilyenkor fokozott magnézium bevitel is szükséges és a hányinger miatt 3X1-et rendelt a doki.
Aztán mikor panaszkodtam,hogy fájdogál a hasam akkor azt mondta a biztonság kedvéért 3X2-re emeljük fel,görcsökre is jó.
Utánna tényleg csökkentek a panaszaim,persze most is vannak de ez" természetes."
Majd csak túl leszünk a nehezén!
Gombára mit kaptál?
Régen én is sokat küzdöttem vele,most csak terhesség előtt volt kenetvétel,remélem most is negatív.
Nekem ráadásul a vetélés után streptococcus agalactie-t diagnosztizáltak úgyhogy majd később azt is nézni kell,hogy nincs-e újra. De az csak szülés alatt okozhat problémát amit addig simán kikezelnek!
Elég a parából!
Hurrá júniusban kisbabánk születik! :lol:
Már "CSAK" 220 NAP :lol:

Kép


Kép
ibm
 
 


Szia Babuli!

Üdv a csapatban,mindig örülünk az új babaváróknak! :lol:
Mikor mész UH-ra?
Csinálj te is vonalzót és mindig látnifogjuk,hogy hol tartotok!
Meg persze te is! :lol:

Kép


Kép
ibm
 
 


Köszi IBM! Gynazol kenőcsöt kaptam. Egy tartállyal kellett egyszerre az egészet "benyomni"! Hú, de jól hangzik! Biztos jó erős, remélem használt! Pevaryl 1% krémet írt még, ezt külsőleg kell 1 hétig használni mind2nknek.

Szia Babuli! Örülök hogy csatlakozol hozzánk! Hány éves vagy? Mit dolgozol? Voltál már dokinál? Itt minden vizsgálatról részletesen be kell ám számolni :lol: Na jó, nem kell, csak szoktunk :wink:
Vendég
 


Wera: a Magne B6-ot nekem a beültetés óta kell szedni, állítólag ellazítja a méhet, akinek sokat fáj a hasa annak ajánlják. Nekem fáj és keményedik úgyhogy szedem. Ha Neked nincsenek ilyen panaszaid nem kell szedni feltétlenül.

Babuli: üdv közöttünk, írj magadról. :D

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79
 
 


Drágáim! Mi ez a belassulás?! Mindenkinek van jobb dolga csak én ücsörgök itt a gép előtt?! :lol: :oops:
Vendég
 


én itt vagyok csak látom hogy nem nagyon strapálja magát a banda :D

Én most a kívánós korszakomat élem, elküldtem csokis McFreeze fagyiért apucit. A hideget kívánom, délután megettem a fagyóból pár szem málnát, rögtön át is csapott. Ez a falánkság...

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79
 
 


Sziasztok kismamik!

Úgylátom mára behalt az oldalunk! :cry:
Mi történt? Mindenki rosszul van?
Én IGEN,de még mielőtt megpróbálom eltenni magunkat holnapra,gondoltam megnézem mi van veletek!
Hát nem lettem okosabb! :cry:
Én viszont mostmár eldőlök,mert borzasztó hányingerem van!
Holnap talizunk!

Jó éjt és szép babás álmokat mindenkinek!

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy csak most válaszolok de este hamar elaludtam! Ma megyek délután a dokihoz most találkozok vele elöszőr a telefonban kedves volt remélem élőben is az lesz. Ultrahangra jövöhéten csütörtökön megyek de egyszer már voltam 6 hetesen. Egyébként 24 éves vagyok a foglalkozásom gépjármű ügyintéző. Egyébként Ti hol fogtok szülni mert Én Kistarcsán a Flór Ferencben.
Majd még jövök.

Üdv mindenkinek!

Ui: a vonalzót még nem tudom, hogy hogyan készül
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk Uh-n, minden ok, Csöppkebaba 62 mm, nyakiredő is stimmt. A véreredményeink nem lettek ilyen egyértelműen jók, úgyhogy az AFP-t is itt fogjuk levetetni, és akkor is néznek majd plussz vérmarkereket. Reméljük azok jobbak lesznek!

Üdv az újaknak! :)

Szép napot!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Segítség a vonalzóm már megvan de nem tudom beilleszteni!
Vendég
 


Sziasztok!

Csöppke, gratula, az UH eredményhez biztos minden rendben lesz az AFP-n is.
Wera nyugodj meg a lényeg hogy nő a babuci.
Orsi drukk az új dokihoz! Végül kihez mész?
Én is voltam dokinál, babucink 41 mm ülőmagasságú és úgy kalimpált a kis kezével meg a lábával, annyira édes volt :)
Minden rendben van, jövő csütörtökön megyek a 12. hetes Uh-ra. Hát az miatt izgulok azért.
Nekem egyébként, úgy érzem szűnik a hányingerem, na nem teljesen múlt el, de nincs minden nap, vagy legalább nem egész nap vagyok rosszul.

Kép

Kép
[/url]
stella40
 
 


wera:
lényeg hogy nőtt a babád! Milánnál általában előrébb tartottam mindig mint amennyi hetes voltam, de fordított eset is előfordul. Nem szabad parázni!

Üdv az újaknak, szépen gyarapszik a csapat! :)

gigaboszi:
még én sem voltam a védőnőnél, a dokim azt mondta, hogy elég lesz majd jövőheti uh után mennem! Már csak 6 nap és láthatom a picikém mennyit nőtt. Már nagyon várom!

csöppke:
mit jelent az, hogy nem lettek egyértelműen jók?

stella:
szép nagy már a babád, édes lehetett ahogy ficánkolt :)

ibm:
nálam is estére tetőzik a hányinger, hányás. Bár tegnap délben vettem be az elevitet ki is jött belőlem az ebéd, úgyhogy most gondolkozhatom, hogy délben vagy este akarok hányni? :roll: :oops:

Lányok:
a hasfájás totál természetes dolog, tágul a méhetek, a petefészkekben sárgatestek termelődnek emiatt is érezhettek néha egy-egy szurkálást! Úgyhogy no para!

Kép

Kép
éca
 
 


Csöpi!

Az mit jelent nálad pontosan,hogy "a véreredményeink nem lettek egyértelműen jók" ????????
Gratu a 62 mm-es csodához!! :lol:

Stella!
Én ma este megyek az új,legújabb dokihoz.A neve Dr.Pál Zoltán.
Nagyon szimpi volt a telefonban,az asszisztensnője is hihetetlenül kedves volt.Állítólag fiatal és jóképű! :oops: :oops: Mármint a doki...
Persze nagyon izgulok.Az előbb mértem a vérnyomásom: 109/73,és 102 a pulzusom.A vérnyomi alacsony (szokás szerint,lesz ez még kevesebb is,nekem simán lemegy 100 alá),de a pulzusom egy kicsit magas.
Meddig normális? Tudja valaki????? :roll: :roll: :roll:

A hányingerem múlóban,néha vissza-visszatér,de gyorsan el is múlik.
A férjem elkapott valamilyen vírust,és képzeljétek tegnap egész nap hányingere volt.Nem hányt,csak émelygett,és nem bírt rendesen enni.
Hát ne tudjátok,HALÁLÁN VOLT!!!!! :)Ágyba vittem neki a citromos teát!? :shock: Mondtam neki,hogy képzelje csak ezt el nyugodtan 'majd 3 hónapon keresztül miden nap!
Ekkor elkezdtük egymást sajnálni.De megkértem,hogy azért próbálja meg egy kicsit a helyembe képzelni magát!!! :roll:

Kép
orsitigris
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?